-
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Εξαρτάται από το αν θέλεις να παντρευτείς ή απλά να περάσεις καλά :toung::bigsmile: Σοβαρά τώρα, ο σύνθετος δεν μας δείχνει γάμο ή όχι, και η μακροημέρευση της σχέσης δεν εξαρτάται από τους 5-7. Εκεί φαίνεται η σεξουαλικότητα (5) και η συντροφικότητα (7) του ζευγαριού όπως την προσλαμβάνουν οι άλλοι, οι από έξω. Απαραίτητες προϋποθέσεις για μια σχέση - αλλά όχι «δεσμικές» (bonding). To θέμα διάρκεια και κυρίως το θέμα γάμος είναι δύσκολα να αναγνωστούν σε έναν χάρτη επειδή είναι πολυσύνθετα.
-
Να σαι καλά Δείμων. ¶λλωστε ο σοφός κυβερνάει τα άστρα του... :bigsmile:
-
Καλησπέρα! Μόλις είδα το προοδευτικό του σύνθετου μιας σχέσης, για την ημέρα του χωρισμού. Για επανασύνδεση ο λόγος, η οποία από τα αστρολογικά δεδομένα δεν προβλέπεται. Θα εκτιμούσα μια δεύτερη γνώμη, και μια κατεύθυνση για το τί άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω. Ο διελαύνων Κρόνος σε σύνοδο με το γενέθλιο είναι στην ακμή του 7ου στον Παρθένο, ενώ στο Μεσουράνημα, στην ακμή του 10ου, είναι σε σύνοδο ο Ήλιος, ο Πλούτωνας και ο ¶ρης (διελαύνων και γενέθλιος). Ενημερωτικά, στο σύνθετο, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με Δία, Πλούτωνα και ΜC στο Ζυγό, με κυβερνήτη 1ου το Δία και 7ου τον Ερμή στον Κριό στον 4ο
-
Καλησπερα
σε σύνθετο χάρτη φαίνονται τα παρακάτω στον 7ο που υποθετω οτι μαλλον είναι καλό
Ήλιος Καρ 04° 25' 00" Ήλιος Παρ 06° 14' 02" Ήλιος Λεω 05° 19' 31" 7
Ερμής Διδ 14° 33' 50" Ερμής Παρ 17° 49' 39" Ερμής Λεω 01° 11' 44" 7
Αφροδίτη Καρ 06° 31' 55" Αφροδίτη Λεω 18° 20' 56" Αφροδίτη Καρ 27° 26' 25" 7
Κρόνος Λεω 02° 18' 55" Κρόνος Καρ 15° 33' 28" Κρόνος Καρ 23° 56' 12" 7
τι όψεις να κοιτάξω για επανασύνδεση στον σύνθετο? :blink:
(συγχωρεστε με αν η ερώτηση είναι τελείως χαζή αλλά τώρα προσπαθώ να μάθω)
ευχαριστω
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
O συνθετος χαρτης ειναι η οντοτητα της σχεσης, αυτο που παραγεται απο τα δυο ατομα, ειναι το πως ειναι η σχεση, πως ζει πως υπαρχει. Το τετραγωνο της Αφροδιτης με τον Ουρανο που αναφερεις δεν δηλωνει τον χωρισμο αλλα οτι τα γουστα σας πχ. μπορει να ειναι εκκεντρικα,οτι οι επαφες σας μπορει να ειναι με ατομα που ανηκουν σε συλλογικους χωρους,οτι μπορει να ειναι περιθωρικα ατομα, οτι ξαφνικα τα σπαμε μαζι τους και ξαφνικα τα βρισκουμε. Το αλλο που μπορει να δειχνει ειναι οτι στα οικονομικα του ζευγαριου θα επικρατουν απροβλεπτες καταστασεις η,οι οικονομικες σας πηγες ειναι υδροχοικου τυπου. Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.:love:
Καλησπέρα και πάλι
στο δικό μου σύνθετο ο ήλιος είναι στο λιοντάρι στον 7ο οίκο. Τώρα πώς θα δω τί όψεις κάνει? στο σύνθετο φαίνονται παρακάτω οι όψεις των πλανητών του 1ου ατόμου με τον 2ο.... Πάλι μπερδευτηκα... :dizzy:
-
Quote:
Originally Posted by
mple
Καλησπέρα και πάλι
στο δικό μου σύνθετο ο ήλιος είναι στο λιοντάρι στον 7ο οίκο. Τώρα πώς θα δω τί όψεις κάνει? στο σύνθετο φαίνονται παρακάτω οι όψεις των πλανητών του 1ου ατόμου με τον 2ο.... Πάλι μπερδευτηκα... :dizzy:
μαλλον λιγο μπερδευτηκες αγαπητο μελος:wacko:
θα σου προτεινα να διαβασεις τα αρθρα ,τι ειναι συνθετος και τι συναστρια.........
ειναι δυο διαφορετικα πραγματα
δεν υπαρχει στον συνθετο χαρτη ο δικοςμου ηλιος και ο δικος του ηλιος..
Υπαρχει ενας ηλιος και για τους δυο σας
γιατι λειτουργει σαν μοναδα το ωροσκοπιο που κανουμε στον συνθετο
ριξε μια ματια στα αρθρα που λενε για τον συνθετο
πιστευω θα σε βοηθησουν πολυ:bigsmile:
Δεσποινα κουκι:love:
-
και που τα βρισκω αυτα τα άρθρα? έψαξα εχτές αλλά δε μπορώ να τα βρω.....
μπορείτε να μου απαντήσετε και στην πιο πανω ερώτηση ? περίμενα πως και πως την απάντηση....:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
mple
και που τα βρισκω αυτα τα άρθρα? έψαξα εχτές αλλά δε μπορώ να τα βρω.....
μπορείτε να μου απαντήσετε και στην πιο πανω ερώτηση ? περίμενα πως και πως την απάντηση....:cry:
αγαπητο μελος
θα πας κατω-κατω εκει που λεει πλοηγηση
θα μπεις σε ολα τα θεματα του σαιτ
εκει πατα'' Μεταφρασεις -Αναδημοσιευσεις''
θα δεις εκει πολλα που σε ενδιαφερουν θεματα οπως και αρθρο για τον συνθετο:bigsmile:
Εγω ετσι τα βρισκω μονη μου ,
χωρις να ζητω λιγκ απο κανεναν
ψαχνοντας να ξερεις βρισκεις θυσαυρους και μαθαινεις και καλυτερα :bigsmile:
τα ετοιμα δεν ειναι παντα ωραια
ε..και που θα στο δωσουν το λιγκ θα το διαβασεις ..
και θα γραψεις αλλη απορια μετα:laugh:
Ψαξε καλη μου και θα δεις ποσο ομορφος ειναι ο δικος σου κοπος
οταν μονη σου βρισκεις πραγματα και σου μενουν κιολας μεσα στο μυαλο σου:bigsmile:
φιλικα κουκι:love:
-
λένε οτι ρωτώντας πας στην πόλη... Πόσο μάλλον όταν είσαι και καινούριος και χρειάζεσαι καθοδήγηση.... ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!
-
Quote:
Originally Posted by
mple
λένε οτι ρωτώντας πας στην πόλη... Πόσο μάλλον όταν είσαι και καινούριος και χρειάζεσαι καθοδήγηση.... ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!
παρακαλω:bigsmile:
εδω ολοι βοηθανανε ...ιδιως οταν βλεπουν να εχουν ορεξη για μαθηση τα μελη...
φιλικα κουκι
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. !
Καλησπέρα ήθελα να ρωτλησω την Ερση ή όποιον μπορει να με βοηθήσει, στη περίπτωση του δικού μου σύνθετου χάρτη που ο ήλιος είναι στον 7ο οικο (λιοντάρι). Πώς μπορώ να δω τους τράνζιτ? βγαίνουν απο κάποιο άλλο χαρτη?
Οι όψεις του ήλιου είναι οι εξής
Ήλιος Τρίγωνο Σελήνη 4.43
Ήλιος Σύνοδος Ερμής 4.13
Ήλιος Σύνοδος Αφροδίτη 7.89
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός 6.20
Ήλιος Τρίγωνο Ποσειδώνας 4.11
Ήλιος Εξάγωνο Πλούτωνας 1.91
Ήλιος Τετράγωνο Χείρων 7.69
Ήλιος Τρίγωνο Κλήρος Τύχης 4.08
Ήλιος Τρίγωνο Β. Δεσμός 6.57
Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
O συνθετος χαρτης ειναι η οντοτητα της σχεσης, αυτο που παραγεται απο τα δυο ατομα, ειναι το πως ειναι η σχεση, πως ζει πως υπαρχει. Το τετραγωνο της Αφροδιτης με τον Ουρανο που αναφερεις δεν δηλωνει τον χωρισμο αλλα οτι τα γουστα σας πχ. μπορει να ειναι εκκεντρικα,οτι οι επαφες σας μπορει να ειναι με ατομα που ανηκουν σε συλλογικους χωρους,οτι μπορει να ειναι περιθωρικα ατομα, οτι ξαφνικα τα σπαμε μαζι τους και ξαφνικα τα βρισκουμε. Το αλλο που μπορει να δειχνει ειναι οτι στα οικονομικα του ζευγαριου θα επικρατουν απροβλεπτες καταστασεις η,οι οικονομικες σας πηγες ειναι υδροχοικου τυπου. Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.:love:
Αγαπητη Έρση... ή όποιος άλλος γνωρίζει
κοιτώντας ένα παλιότερο post που μιλάς για όψεις σύνθετου, θα ήθελα να σε ρωτήσω, όταν σε σύνθετο ο ήλιος, ο ερμής και χείρωνας (που κάνουν σύνοδο) στο ζώδιο του ταυρου κάνουν αντίθεση με ουρανό..τι ποσοστο βιωσιμότητας έχει αυτή η σχέση??
Υπάρχουν κατα τη γνώμη μου και κάποιες καλές όψεις βλ. ενδεικτικά σελήνη τρίγωνο αφροδίτη, σελήνη τρίγωνο ΒΔ, δίας τρίγωνο με ήλιο ερμή και χείρων, πλο'υτωνας εξάγωνο σελήνη & ποσειδώνα
Ευχαριστώ
water
-
Αγαπητη mple, τους τρανζιτ πλανητες, η αλλιως διευλανοντες μπορουμε να τους δουμε απο τις Αστρολογικες εφημεριδες. Επισης στην αρχικη σελιδα του σαιτ, κατω αριστερα, εχει τους πλανητες κ την ζωδιακη τους θεση. Βρες που ειναι ο καθε πλανητης κ με τι οψη πιανει τον Ηλιο του συνθετου κ κανε το ιδιο κ με τους υπολοιπους πλανητες.
Αγαπητη water, εγω προσωπικα απο ενα συνθετο χαρτη δεν δινω ποσοστο βιωσιμοτητας, ειτε μεγαλο ειτε μικρο. Νομιζω πως πρεπει να ξεκαθαρισουμε λιγο την διαφορα του συνθετου. Οταν λεμε συνθετο δεν εννοουμε το ταιριασμα με τον συντροφο αλλα την ενεργεια που παραγουν οι δυο ανθρωποι σαν να ειναι ενα, σαν να ειναι μια οντοτητα. Το πως λειτουργουν σαν μοναδα, με αυτη την λογικη λεμε οτι, ενα συνθετο χαρτη τον ερμηνευουμε σαν γενεθλιο.
ο Ηλιος για παραδειγμα που με ρωτας, ειναι η προσωπικοτητα του ζευγαριου, ειναι η ζωτικοτητα τους κ οτι αλλο αντιπροσωπευει ο Ηλιος. Στο ζωδιο του Ταυρου αυτο που παιρνουμε ως πληροφορια ειναι οτι τους αρεσει η σταθεροτητα, οτι ειναι ενα ζευγαρι ανθεκτικο που εχει ροπη στις απολαυσεις κ αποζητα την οικονομικη κ την συναισθηματικη καλυψη. Σε αντιθεση με τον Ουρανο μπορει να συμβαινει το εξης. Η οποιαδηποτε απροσδοκητη αλλαγη τους αποσυντονιζει, ειδικα οταν "επιβαλλεται" απο αλλους κ πρεπει να μαθουν να ειναι πιο ευελικτοι και προσαρμοστικοι σε νεα δεδομενα ωστε να ειναι σε θεση να αποφυγουν δυσαρεστες κ απροβλεπτες καταστασεις
Μεσα σ ενα συνθετο χαρτη, ο αντρας αντιπροσωπευεται απο τον Ηλιο, οπως ακριβως η αρσενικη πλευρα του εαυτου μας σ εναν γενεθλιο κ η γυναικα απο την Σεληνη, οπως ακριβως αντιπροσωπευεται η θηλυκη πλευρα μεσα απο τον χαρτη μας, ανεξαρτητου φυλου.. Για να γινω πιο κατανοητη, αν σε ενα συνθετο χαρτη εχουμε ενα Ηλιο στον Ιχθυ κ μια Σεληνη στον Κριο, θα λεγαμε οτι η γυναικεια πλευρα μεσα σε αυτην την σχεση υπερτερει εναντι της αρσενικης.
Αν παλι θελουμε να δωσουμε ερμηνεια για την Σεληνη "της οντοτητας" θα λεγαμε πως ενω εξωτερικα δειχνει μια πραοτητα και ευαισθησια, εσωτερικα ειναι ενα ηφαιστειο ετοιμο να ξεχυθει. (κ φυσικα πολλες αλλες ερμηνειες).
Η γνωμη μου λοιπον περι μακριοβιοτητας μιας σχεσης, ειναι οτι απο ενα συνθετο χαρτη κ μονο δεν μπορει να φανει. Ο Συνθετος θα μας δωσει πληροφοριες για την σχεση αλλα ολα τα υπολοιπα Αστρολογικα στοιχεια θα δειξουν τις τασεις μας, με τον Συνθετο να ειναι το κερασακι στην τουρτα. Καλο "ξεσκονισμα' λοιπον σε γενεθλιους, συναστρια κ μετα συνθετο.
-
Αγαπητή Ερση ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!
Μια τελευταία ερώτηση, όταν τα 2 άτομα του σύνθετου χωρίσουν συνεχίζει ο συνθετος (ή ο προοδευτικός σύνθετος) να ισχυεί και να δίνει στοιχεια, ως πρόβλεψη... έστω ώς κερασάκι στην τούρτα! (Αγαπάω σύνθετο)
water
-
Quote:
Originally Posted by
water
...
Μια τελευταία ερώτηση, όταν τα 2 άτομα του σύνθετου χωρίσουν συνεχίζει ο συνθετος (ή ο προοδευτικός σύνθετος) να ισχυεί και να δίνει στοιχεια, ως πρόβλεψη... έστω ώς κερασάκι στην τούρτα! (Αγαπάω σύνθετο)
water
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
.................................................. ..............................
Οταν λεμε συνθετο δεν εννοουμε το ταιριασμα με τον συντροφο αλλα την ενεργεια που παραγουν οι δυο ανθρωποι σαν να ειναι ενα, σαν να ειναι μια οντοτητα. Το πως λειτουργουν σαν μοναδα, με αυτη την λογικη λεμε οτι, ενα συνθετο χαρτη τον ερμηνευουμε σαν γενεθλιο.
.................................................. ..................................
........................................
Αν δεν υπάρχει σχέση, τι πληροφορίες να πάρεις :wacko:
-
Αγαπητή Ερση ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!
Γιατι να μην ισχυει? εδω βλεπουμε σε χαρτες ανθρωπων που εχουν φυγει απο την ζωη, οταν ενεργοποιειται ο γενεθλιος απο καποια σημαντικη πλανητικη επιρροη, να προκυπτει ενα γεγονος, πχ.δημοσιοτητα, συζητηση, κληρονομικα θεματα, πολλα μπορει να προκυψουν εκτος απ το ν αναστηθουν.
Ετσι κ στον συνθετο οταν ενεργοποιηθουν οψεις μπορει να προκυψουν καποια γεγονοτα. Αυτο ομως δεν συνεπαγεται κ επανασυνδεση εκτος αν ολοι οι χαρτες ( γενεθλιοι κτλ.) δινουν τις ιδιες πληροφοριες περι επανασυνδεσης.
Αν δεν υπάρχει σχέση, τι πληροφορίες να πάρεις
Μητσακο μου, αν δεν υπαρχει σχεση,τοτε παιρνεις πληροφοριες για το πως θα ηταν αν υπηρχε η σχεση.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Μητσακο μου, αν δεν υπαρχει σχεση,τοτε παιρνεις πληροφοριες για το πως θα ηταν αν υπηρχε η σχεση.:bigsmile:
Ναι, δεν το αμφισβητώ, όπως και μπορείς να δεις σε ποιο μέρος θα περνούσαν καλύτερα τις διακοπές τους, σε τι σπίτι θα τους βόλευε να ζουν, ποια θα ήταν η σχέση με τους γείτονες και γενικότερα θα βλέπαμε τι καλά που θα ήταν (ή ...κακά) αν υπήρχε η σχέση. Πληροφορίες δλδ ζωτικότατης σημασίας, που φυσικά δεν θα έτρεφαν τις ψευδαισθήσεις μας και θα μας βοηθούσαν να αυτοβελτιωθούμε και να αυτοεξελιχθούμε :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ναι, δεν το αμφισβητώ, όπως και μπορείς να δεις σε ποιο μέρος θα περνούσαν καλύτερα τις διακοπές τους, σε τι σπίτι θα τους βόλευε να ζουν, ποια θα ήταν η σχέση με τους γείτονες και γενικότερα θα βλέπαμε τι καλά που θα ήταν (ή ...κακά) αν υπήρχε η σχέση. Πληροφορίες δλδ ζωτικότατης σημασίας, που φυσικά δεν θα έτρεφαν τις ψευδαισθήσεις μας και θα μας βοηθούσαν να αυτοβελτιωθούμε και να αυτοεξελιχθούμε :cheesy:
Δεν εξελίσονται όλοι ούτε με τον ίδιο τρόπο,ούτε με τον ίδιο ρυθμό.:bigsmile:
-
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, όταν σε σύνθετο υπάρχει όψη Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη στον 3ο οίκο, η διέλευση του Δία από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης τι "παρενέργειες" μπορεί να έχει; Ενδέχεται να φέρει χωρισμό; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
-
οτι οψεις και να δειχνει ενας χαρτης
αν δουλεψεις πανω στα ''αδυνατα σημεια''
κανεις και τιποτα δεν θα σπασει την πορεια του ζευγαριου
θα εξελισονται μαζι σαν μοναδα ..σαν μια γροθεια
οπως με το προσωπικο μας ωροσκοπιο
ετσι ειναι και αυτο
το βαζεις κατω και του δινεις να καταλαβει..
δεν παει να εχεις κοντρα τον ουρανο
και ολες τις τασεις να ειναι εναντιον
απο καπου θα πιαστεις και το καλο θα το κανεις καλυτερο...
Τι θα πει εχω αδυναμο ηλιο στον συνθετο
ε;να τον κανεις εσυ δυνατο !
Ευκολος χαρτης και να ταιριαζουμε σε ολα δεν υπαρχει ..
Εχω εναν ουρανο 1ο στον συνθετο σε μια αντιθεσαρα7ο] με ηλιο,αφρο,ερμη,χειρων100 φορες θα επρεπε να ειχαμε χωρισει και 30 δυαζυγια να ειχαμε παρει:laugh:
μην φοβαστε φιλοι μου τον χαρτη του συνθετου κ.τλπ..
απλα δουλεψτε πανω σε αυτον:love:
φιλικα κουκι:love:
-
Αγαπητή Κούκι ευχαριστώ για την στήριξη. Υπάρχει όμως, δυστυχώς, ήδη μια αρκετά αρνητική κατάσταση .... γι΄ αυτό επιμένω..... Η σύνοδος που προανέφερα της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι στον Λέοντα και στον 3ο οίκο. Ευχαριστώ....
-
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Έρση...!!!:cheesy:
Μητσάκο, μια σχέση μπορεί να εξελίσεται και να αλλάζει... πχ. Ζευγάρι και μετά συνυπαρξη με άλλη ετικέτα, πχ συνεργάτες...
-
Quote:
Originally Posted by
water
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Έρση...!!!:cheesy:
Μητσάκο, μια σχέση μπορεί να εξελίσεται και να αλλάζει... πχ. Ζευγάρι και μετά συνυπαρξη με άλλη ετικέτα, πχ συνεργάτες...
Ναι, το ξέρω, όπως λέμε "όχι πια σεξ, μόνο φίλοι"
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :toung:
-
Το ξέρω, μόνο που δεν είναι ανέκδοτο!
Είναι μαρτύριο
-
Τυχαια ειδα το post και εχω να καταθεσω τις παρατηρησεις μου για την περιβοητη ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...
Σε διαφορα ωροσκοπια διελευσεων, επιστροφων κλπ εχω παρατηρησει λοιπον οτι επανασυνδεση, επιστροφη του ασωτου και επαναφορες προσωπων εχουμε μεταξυ αλλων οταν συντρεχει καποιο απο τα παρακατω:
1) επιστροφη σεληνης ή περασμα σεληνης απο καρκινο. Υποδηλωνει την επιστροφη στην εστια, στις ριζες, στην προηγουμενη κατασταση-σχεση.
2) σταση διελαυνοντος ερμη (για αναδρομη κινηση) πανω σε σημαντικο σημειο ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Υποδηλωνει την επιστροφη του ασωτου. Οπως ο ερμης σταματα και γυρνα πισω ετσι και ο ασωτος το μετανοιωνει κι επιστρεφει. Τα ιδια φαινομενα ισχυουν και σε επιστροφες ερμη.
3) σταση αφροδιτης (για αναδρομη κινηση) πανω σε σημαντικο σημειο ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Παρομοιως δειχνει την επανενωση του ζευγους και το μετανοιωμα του απιστου. Ισχυει και για επιστροφη Αφροδιτης.
4) διελευση αφροδιτης πανω σε σημαντικο σημειο του συνθετου ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Δεν θα μπορουσε παρα ο πλανητης της αγαπης, της ενωσης, της συνδεσης, της ελξης και της ολοτητας να φερει την επανενωση του ζευγους οταν διελαυνει σε καιρια σημεια του συνθετου...
-
Ε..ρε περαση που εχει το συνθετο στα καλα καθουμενα:toung:
ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινω μεσα..
συνθετος απο δω...:toung:συνθετος απο κει...:toung:
συγνωμη ειμαι οφ τοπικ :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
vassilis
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, όταν σε σύνθετο υπάρχει όψη Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη στον 3ο οίκο, η διέλευση του Δία από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης τι "παρενέργειες" μπορεί να έχει; Ενδέχεται να φέρει χωρισμό; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
Το μέλος Vassilis….λίγα ποστ ποιο πάνω…ρωτάει για την σύνοδο ουρανού – αφροδίτης στον λέοντα (το ζώδιο το αναφέρει σε άλλο ποστ) και στον 3 οίκο….σε σύνθετο χάρτη
Επειδή ενδιαφέρει και εμένα…. ακριβώς η ιδία όψη….μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο τι μπορεί να συμβεί….περνώντας ο Δίας από απέναντι;;;
Ευχαριστούμε πολύ……:love:
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Το μέλος Vassilis….λίγα ποστ ποιο πάνω…ρωτάει για την σύνοδο ουρανού – αφροδίτης στον λέοντα (το ζώδιο το αναφέρει σε άλλο ποστ) και στον 3 οίκο….σε σύνθετο χάρτη
Επειδή ενδιαφέρει και εμένα…. ακριβώς η ιδία όψη….μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο τι μπορεί να συμβεί….περνώντας ο Δίας από απέναντι;;;
Ευχαριστούμε πολύ……:love:
Του Κουτρούλη ο γάμος :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Του Κουτρούλη ο γάμος :laugh:
:bigsmile::bigsmile: σωστός. Εγώ αυτό το'χω πάντως για παράνομη σχέση (Δίας 180- Αφρ/Ουρ).
Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.
-
Σχεδόν πάντα την πρώτη φορά μετά το χωρισμό που ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος με πλησιάζουν οι πρώην. Σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να ανταποκρίθηκα. Με ανάδρομο Ερμή είναι πολύ συχνή η επαναπροσέγγιση (τηλεφωνήματα, μηνύματα στο κινητό ή email), πολύ συχό σε 3ο ή 5ο οίκο, αλλά αν θα προχωρήσουν πάλι μαζί είναι άλλη υπόθεση (τι μας λέει συνολικά ο χάρτης). Πολλά βλέπεις για την επανασύνδεση και από τη συναστρία προοδευτικού της (του) με τα δικά σου γενέθλια, γιατί σου δείχνει πώς εξελίσσονται οι ανάγκες του τέως....Λέγονται και γράφονται πολλά και για τους ανάδρομους γενικότερα, π.χ λένε ότι στη Σεληνιακή επιστροφή ανάδρομος πλανήτης στον 5ο φέρνει πολύ συχνά επανασύνδεση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύω. Το μόνο που δείχνει είναι η ανάγκη σου για επανασύνδεση αυτό το μήνα, αλλά το αν θα στεφθεί υπό επιτυχία είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Ανάδρομη Αφροδίτη στον 5ο σε αντίθεση με Ποσειδώνα τί να φέρει η καημένη ;
-
Δεν πρόκειται ακριβώς για παράνομη σχέση :wacko:….παρόλο που ο πλούτωνας είναι στον λέοντα ( άρα μας λέει ότι τα άτομα έχουν μέσο όρο μια ηλικία γύρω στα 50)….αλλά για μια πλατωνική σχέση αφού εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί….:cry:
Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γι’αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
Πως μπορώ να δω αν θα ξανά υπάρχει επικοινωνία….και τι ακριβώς εννοείτε με το «κουτρούλη ο γάμος» και «Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.» για την όψη Αφροδίτης-ουρανού ; Η οποία να προσθέσω ότι κάνει και ένα τρίγωνο με τον ¶ρη στην ακμή του 7 οίκου
Ευχαριστώ πολύ πολύ…..:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Δεν πρόκειται ακριβώς για παράνομη σχέση :wacko:….παρόλο που ο πλούτωνας είναι στον λέοντα ( άρα μας λέει ότι τα άτομα έχουν μέσο όρο μια ηλικία γύρω στα 50)….αλλά για μια πλατωνική σχέση αφού εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί….:cry:
Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γιΆαυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
Πως μπορώ να δω αν θα ξανά υπάρχει επικοινωνία….και τι ακριβώς εννοείτε με το «κουτρούλη ο γάμος» και «Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.» για την όψη Αφροδίτης-ουρανού ; Η οποία να προσθέσω ότι κάνει και ένα τρίγωνο με τον ¶ρη στην ακμή του 7 οίκου
Το πλατωνικό είναι η άλλη εκδήλωση Αφρ/Ουρανού. Αρχικά πήγε ο νους μου σε παράνομο γιατί αυτή είναι η άλλη εκδήλωση της όψης. Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί ; Απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια. Οι εκλείψεις πιστεύω έκαναν καλή δουλειά από την άποψη ότι τους έκαναν να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά και να το τελειώνουν.
-
Εγώ αυτές τις πλατωνικές σχέσεις δεν τις πολυκαταλαβαίνω ( :cheesy: ), για αυτό και το δικό μου μυαλό πήγε κατευθείαν σε ταράνδους και ελαφίνες. :nuts:
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας….και για τον χρόνο σας…
Θα ήθελα να σας πω για την σύνοδο ουρανού- αφροδίτης …ότι θα ήταν και παράνομη….αν δεν ήταν ….πρωτα…..πλατωνική….(η σύνοδος σελήνης- κρόνου στον 8....αν και ανοιχτή...κάνει καλά την δουλειά της)
Σωστά σκέφτηκες Μητς…..στα 50….δεν υπάρχουν εύκολα πλατωνικές σχέσεις….!!!!!
ΥΣ νομίζω οτι η ύπαρξη αφροδίτης-ουρανού στον 3 οίκο ενισχύει τον πλατωνικό έρωτα….ο 3 δεν είναι τα εφηβικά-πλατωνικά (σε άλλη εποχή χαχαχαχα) φλερτ;
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γι’αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
Γειά σου giannas. Σίγουρα όποια και αν είναι η σχέση των 2 αυτών προσώπων, με όψη συνόδου Ουρανου-Αφροδίτης την κάνει να είναι λίγο εκκεντρική, ασυνηθιστη, περίεργη ή κιόλας περιπετειώδης ..
Επειδή είναι όψη με την Αφροδίτη(έρωτας) - μπορεί να μας έδειχνε οτι αυτά τα 2 άτομα θα κεραυνοβολούνταν. Αυτο που δυσκολευει λίγο την αυτοέκφραση της Αφροδίτης κ μέσω αυτης της συνόδου.. είναι η οικοθεσία! Ειναι αρκετά επικοινωνιακή μεν ( και ζεστή ,θερμή , βασιλική εξαιτιας του Λέοντα ), αλλά στον 3ο ειναι ο λεγόμενος 'εγκεφαλικός έρωτας'. Δεν είναι απαραίτητα κακό όμως αυτό. (Είναι πολλοί αυτοι που πρεπει να τους κερδίσεις εγκεφαλικά πρώτα κ μετά ψυχο/σωματικά,) Αλλά εδω μιλάμε για σύνθετο.. και αυτο σημαίνει οτι αυτά τα δυο πρόσωπα έχουν μια πολύ καλή εγκεφαλική επικοινωνία κ εκφράζονται μέσω αυτής!Απο την άλλη , τους φέρνει κ μια εριστική διάθεση στην επικοινωνία που κ που( το ξαφνικό του Ουρανου)
Όσο για την όψη αυτών των δυο σε τρίγωνο με Αρη - φέρνει ηλεκτρισμό .. δλδ αυτά τα άτομα, παρά μόνο πλάτωνες δεν μπορούν να ειναι!Ναι μεν εξιτάρουν ο ένας τον άλλο σε εγκεφαλικό επιπεδο, αλλά κ το άγγιγμα του Ουρανου με τον Αρη τους κάνει να ηλεκτρίζονται και να θέλουν το ' σέξ εδω κ τώρα' ή μπορεί επισης ενω να ερεθίζονται εγκεφαλικά μέσω της συνόδου Ου-Αφρο( πχ ένα καυγαδάκι ) , να καταλήγουν στο κρεβάτι μιας και τους τριγωνίζει ο Αρης. ( Χωρις παρεξηγηση , έτσι ? :embarrest )
Η όψη συνόδου ( ανοιχτή όπως αναφέρεις ) δεν ξέρω κατα πόσο θα την συμπεριελάμβανα εγώ για σύνοδο , μιας και η σύνοδος συντελείται σε διαφορετικής φύσεως ζώδια ( Σελήνη σε σταθερό κ Κρόνος σε παρορμητικό)- δλδ αποδυναμώνεται. Αντιθέτως δεν φταίει η όψη συνόδου με τον Κρόνο, γιατί ο Κρονος στο σύνθετο φερνει/δειχνει σταθερότητα , αλλά η φιλελευθερη φύση της Σελήνης που ζητάει ξεγνοιασιά , ελευθερία , περιπέτεια.
Για να ξαναδείς αν θα υπάρχει επικοινωνία, θα πρέπει να εξετάσεις τον Ερμή.. τις όψεις που σχηματίζει στο σύνθετο κ να παρακολουθεις διελευσεις που θα αγγίξουν τον Ερμή ή διελευσεις που θα πραγματοποιηθούν απο αναδρομο Ερμή κ τι οικο/πλανήτη θα πλησιάζει κ τι όψη θα κάνει... Αναλογως κ τα συμπεράσματα!
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! :love:
-
"Το πλατωνικό είναι η άλλη εκδήλωση Αφρ/Ουρανού. Αρχικά πήγε ο νους μου σε παράνομο γιατί αυτή είναι η άλλη εκδήλωση της όψης. Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί ; Απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια. Οι εκλείψεις πιστεύω έκαναν καλή δουλειά από την άποψη ότι τους έκαναν να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά και να το τελειώνουν."
Μητσάκο,
Oσον αφορά το δικό μου ερώτημα, προκειται πράγματι για "παράνομη" σχέση. Γι΄ αυτό και δυσκολεύομαι να κατανοήσω την απορία σου: "Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί;" Εχω διαβάσει επανειλλημένα σε διάφορα θέματα ότι μια μεμονωμένη όψη, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτική (όσο ισχυρή κι αν είναι) και κυρίως αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, εφόσον είναι εφικτό, ως προς το τι εννοούσες με την πρόταση "Του Κουτρούλη ο γάμος"....
Και θα παρακαλούσα και τον κ. Στασινό, με όλο το σεβασμό, να γίνει λιγάκι πιο συγκεκριμένος.
Υ.Γ. Χιούμορ διαθέτω σε επάρκεια.... αλλά νομίζω πως τα σχόλια περί "ταράνδων και ελαφίνων" θα μπορούσαν να λείπουν.... Καλό θα ήταν να αποφευγουμε τις γενικεύσεις και να μην τα "ισοπεδώνουμε" όλα.. το γεγονός ότι μια σχέση είναι "παράνομη" δεν την καθιστά αυτόματα και..... φαιδρή.
Τα μέλη καταθέτουν τις απορίες τους, όχι για να δεχτούν "κριτική" και "χλευασμό" για τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά για να βοηθηθούν με όσο το δυνατόν συγκεκριμένες και "αξιόπιστες" απαντήσεις, από εκείνους που γνωρίζουν και έχουν χρόνο, διάθεση και καλή προαίρεση...
Οποιος δεν διαθέτει τα παραπάνω... θα μπορούσε απλώς να μην απαντήσει.
Προσωπικά, δεν είδα κανένα μαχαίρι στο λαιμό κάποιου, για απάντηση.
(Το σχόλιο είναι γενικό και έγινε με αφορμή την απάντηση του Μητσάκου.
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σ΄ αυτόν).
Επαναφέρω την ερώτηση και ευελπτιστώ σε μια πιο κατανοητή απάντηση.
Ευχαριστώ
-
Αυτός ο εγκεφαλικός έρωτας που λέει η Αμαζόνα θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι στους Διδύμους. Ο ωροσκόπος στους Διδύμους μαζί με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού στο 3ο μπορεί να δείξει μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.
Αν όντως ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους, ο Ερμής ( που είναι και κυβερνήτης του σύνθετου) ανάδρομος μπορεί να διατάραξε την σχέση φέρνοντας αυτή την διακοπή της επικοινωνίας. Μαζί και η έκλειψη που ανάφερες.
Ο Κρόνος σ΄ ένα σύνθετο μπορεί να δείξει και τον τομέα που το ζευγάρι βιώνει ένα είδος "στέρησης". Ο Ποσειδώνας πού είναι και τι κάνει σ΄ αυτό το σύνθετο, Γιάννα;
-
Quote:
Originally Posted by
vassilis
Μητσάκο,
Oσον αφορά το δικό μου ερώτημα, προκειται πράγματι για "παράνομη" σχέση. Γι΄ αυτό και δυσκολεύομαι να κατανοήσω την απορία σου: "Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί;" Εχω διαβάσει επανειλλημένα σε διάφορα θέματα ότι μια μεμονωμένη όψη, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτική (όσο ισχυρή κι αν είναι) και κυρίως αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, εφόσον είναι εφικτό, ως προς το τι εννοούσες με την πρόταση "Του Κουτρούλη ο γάμος"....
Και θα παρακαλούσα και τον κ. Στασινό, με όλο το σεβασμό, να γίνει λιγάκι πιο συγκεκριμένος.
Το σχόλιο για τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου είναι από τον Δ. Στασινό και όχι από εμένα, προφανώς (λόγω και ανάδρομου :bigsmile: ) υπήρξε λάθος στις παραθέσεις.
Quote:
Originally Posted by
vassilis
Υ.Γ. Χιούμορ διαθέτω σε επάρκεια.... αλλά νομίζω πως τα σχόλια περί "ταράνδων και ελαφίνων" θα μπορούσαν να λείπουν.... Καλό θα ήταν να αποφευγουμε τις γενικεύσεις και να μην τα "ισοπεδώνουμε" όλα.. το γεγονός ότι μια σχέση είναι "παράνομη" δεν την καθιστά αυτόματα και..... φαιδρή.
Τα μέλη καταθέτουν τις απορίες τους, όχι για να δεχτούν "κριτική" και "χλευασμό" για τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά για να βοηθηθούν με όσο το δυνατόν συγκεκριμένες και "αξιόπιστες" απαντήσεις, από εκείνους που γνωρίζουν και έχουν χρόνο, διάθεση και καλή προαίρεση...
Οποιος δεν διαθέτει τα παραπάνω... θα μπορούσε απλώς να μην απαντήσει.
Προσωπικά, δεν είδα κανένα μαχαίρι στο λαιμό κάποιου, για απάντηση.
(Το σχόλιο είναι γενικό και έγινε με αφορμή την απάντηση του Μητσάκου.
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σ΄ αυτόν).
Επαναφέρω την ερώτηση και ευελπτιστώ σε μια πιο κατανοητή απάντηση.
Ευχαριστώ
Αν εκτιμάς ότι έχω υπερβεί κάποια όρια, απλώς θα σου πω ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου ούτε να μειώσω κάποιον ούτε να λοιδορήσω κάποια κατάσταση. Να ...διακωμωδήσω, ναι, να σατιρίσω, ναι, πράγμα που συχνά-πυκνά κάνω ακόμα και στον εαυτό μου :bigsmile:
Κατανοώ όμως ότι δεν έχουν όλοι τον δικό μου τον ...χαβά, και ελπίζω να θεωρήσεις τα λεγόμενά μου σαν να μην ειπώθηκαν :love:
-
Vasillis δεν ξέρω γιατί μας μαλώνεις και σε τι ακριβώς πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι. Μεμονωμένα στοιχεία πήραμε, μεμονωμένα στοιχεία σχολιάσαμε. Ο ένας έγραψε για ταράνδους ο άλλος για παράνομη σχέση, υπάρχει όμως και η εκδοχή του πλατωνικού στοιχείου. Αυτή η όψη μας ζητήθηκε να ερμηνεύσουμε, αυτή ερμηνεύσαμε. Κάθε όψη έχει 2 εκδηλώσεις τουλάχιστον. Είπα ξεκάθαρα απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια γιατί ο συγκεκριμένος 8ος δεν είναι ό,τι καλύτερο σε ένα σύνθετο, είναι ένδειξη ψυχρότητας ή αναστολών και εμποδίων, άρα δεν προχωράει εύκολα στο σεξουαλικό και δεν εκδηλώνεται σαρκικά, και γιατί μια σχέση που μένει πλατωνική για πολύ δεν έχει πολύ μέλλον (το τελευταίο δεν χρειάζεται να έχεις δει τον χάρτη για να το πεις). Θεωρώ ακόμα ότι ό,τι διαλύει μια έκλειψη, καλώς το διαλύει. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν είχα όλο το χάρτη μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά, αλλά σε γενικές γραμμές τα όσα έγραψα παραπάνω τα πιστεύω.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Αυτός ο εγκεφαλικός έρωτας που λέει η Αμαζόνα θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι στους Διδύμους. Ο ωροσκόπος στους Διδύμους μαζί με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού στο 3ο μπορεί να δείξει μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.
Αν όντως ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους, ο Ερμής ( που είναι και κυβερνήτης του σύνθετου) ανάδρομος μπορεί να διατάραξε την σχέση φέρνοντας αυτή την διακοπή της επικοινωνίας. Μαζί και η έκλειψη που ανάφερες.
Ο Κρόνος σ΄ ένα σύνθετο μπορεί να δείξει και τον τομέα που το ζευγάρι βιώνει ένα είδος "στέρησης". Ο Ποσειδώνας πού είναι και τι κάνει σ΄ αυτό το σύνθετο, Γιάννα;
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας….:love:
Ο ωροσκόπος είναι 29 των διδύμων και όντως είναι « μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.» όπως ανέφερε η Κοραλλία.
Ο Ερμής είναι στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον ήλιο στον καρκίνο και αντίθεση με τον Κρόνο
Ο Κρόνος όπως είπα ήδη είναι στον 8 οίκο και η ακμή του 8 οίκου στον αιγόκερο
Όσο για τον ποσειδώνα είναι στον 5 οίκο σε τετράγωνο με την σελήνη στον υδροχόο (8 οίκος) και τρίγωνο με τον ήλιο στον 1 οίκο στον καρκίνο….(και τον Ερμή…όχι από μοίρες αλλά αν τον συμπεριλάβουμε στην σύνοδο που κάνει με τον ήλιο)
Ευχαριστώ …είναι λίγο….!!!!
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ…..:embarrest