Re: Η Αστρολογία στο Κουτί της Πανδώρας
Μα... τον Χορταρεα??? Έλεος!!!!:blink:
Ευτυχώς που δεν πήρα είδηση την εκπομπή για να χάσω το χρόνο μου (και, το βασικότερο, τον ύπνο μου). Έχει κάνει κι ο Χαρδαβέλλας παρόμοια συζήτηση κάποτε και με το μπλαζέ υφάκι του προσπαθούσε να γελοιοποιήσει το θέμα.
Όσο δεν υπάρχει στην Ελλάδα ένα επίσημο όργανο, μια Ομοσπονδία ας πούμε, να υποστηρίξει την αστρολογία, αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται.
Quote:
Originally Posted by
leoma
Ευτυχώς που δεν πήρα είδηση την εκπομπή για να χάσω το χρόνο μου (και, το βασικότερο, τον ύπνο μου). Έχει κάνει κι ο Χαρδαβέλλας παρόμοια συζήτηση κάποτε και με το μπλαζέ υφάκι του προσπαθούσε να γελοιοποιήσει το θέμα.
Όσο δεν υπάρχει στην Ελλάδα ένα επίσημο όργανο, μια Ομοσπονδία ας πούμε, να υποστηρίξει την αστρολογία, αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται.
Ναι, σίγουρα :bigsmile:
Έτοιμη την έχουν, μαζί με τον κώδικα δεοντολογίας :laugh:
Quote:
Originally Posted by
leoma
Tο παλαμάκι μου ήταν για τον Χαρδαβέλλα... Αντιπαθέστατος ο τρόπος που δεν αφήνει κανέναν να εμβαθύνει ποτέ στη συζήτηση...
Γεια σου αγαπητό Μέλλλλλος
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αστροδημοσογράφων της ¶πω Ανατολής τώρα που ο Δίας συνάντησε σε στενή συζυγία τον ΕΤ τον εξωγήινο ποιος ασχολείται με τούλες ή με ομοσπονδιούλες. Πέφτει χρήμα στο μαγαζή και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.
Εσείς τι λέτε που είστε και του ποιοτικού;
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ναι, σίγουρα :bigsmile:
Έτοιμη την έχουν, μαζί με τον κώδικα δεοντολογίας :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Γεια σου αγαπητό Μέλλλλλος
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αστροδημοσογράφων της ¶πω Ανατολής τώρα που ο Δίας συνάντησε σε στενή συζυγία τον ΕΤ τον εξωγήινο ποιος ασχολείται με τούλες ή με ομοσπονδιούλες. Πέφτει χρήμα στο μαγαζή και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.
Εσείς τι λέτε που είστε και του ποιοτικού;
Εγώ λέω "δώσε και σε μένα, αντιγραφέα μπάρμπα" :toung: