-
Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα
leoma ο κρονος βρισκεται στον αιγοκερω στον 3 οικο επηρεαζεται απο τον κρονο που ειναι στο ζυγό ?ωχ απο οτι καταλαβαινω θα εχω προβληματα με συγγενεις και γνωστους και απο οτι καταλαβαινω τα ταξιδια δεν ευνοουνται αυτη τη περιοδο με αυτεσ τις οψεις ,καλα τα λεω leoma μου?
melchiar
-
Quote:
Originally Posted by
melchiar
leoma ο κρονος βρισκεται στον αιγοκερω στον 3 οικο επηρεαζεται απο τον κρονο που ειναι στο ζυγό ?ωχ απο οτι καταλαβαινω θα εχω προβληματα με συγγενεις και γνωστους και απο οτι καταλαβαινω τα ταξιδια δεν ευνοουνται αυτη τη περιοδο με αυτεσ τις οψεις ,καλα τα λεω leoma μου?
melchiar
http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%F0%E9%EF.html
-
Γεια σας .
Εγω θέλω να ρωτήσω το εξής: Πόσο είναι εφικτό να δουλευτεί μια τέτοια γωνιακή σχέση?
Εχω πλούτωνα σε σύνοδο με αφροδίτη στον 8ο.και πράλληλα σύνοδο με ουρανό. Κι όλα αυτά στην παρθένο. Εχω παρατηρήσει αυτά που αναφέρεται στο άρθρο σας περι σχέσεων. Ξέρουμε όλοι οτι ο πλούτωνας ειναι "σκοτεινός" και συνδέεται με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας και το DNA μας. Απ την άλλη όλοι έχουμε την ανάγκη να βοιώσουμε την αφροδίτη μας και την ισσοροπία που φέρνει στη ζωή μας,(στις σχέσεις μας κλπ). Πόσο εύκολο λοιπόν είναι ένας άνθρωπος με μια τέτοια γωνιακή σχέση να νοιώσει κάποια στιγμή στη ζωή του ισορροπημένος και τελικά ευτυχισμένος? Η η σχέση αυτή κάνει τον άνθρωπο πάντα να είναι ανικανοποίητος και μοναχικός?Πόσο τελικά μπορεί να δουλευτεί ο μοιραίος Πλούτωνας? Η καταδικάζει πάντα τους ανθρώπους που εχουν αυτές τις γωνίες στο χάρτη τους να μην μπορούν να απολαύσουν τις απλές χαρές της ζωής βάζοντας πάντα πολύ υψηλά στάνταρ για να συνυπάρξουν με τους άλλους?
Σας ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by
DIGIBELL
Γεια σας .
Εγω θέλω να ρωτήσω το εξής: Πόσο είναι εφικτό να δουλευτεί μια τέτοια γωνιακή σχέση?
Εχω πλούτωνα σε σύνοδο με αφροδίτη στον 8ο.και πράλληλα σύνοδο με ουρανό. Κι όλα αυτά στην παρθένο. Εχω παρατηρήσει αυτά που αναφέρεται στο άρθρο σας περι σχέσεων. Ξέρουμε όλοι οτι ο πλούτωνας ειναι "σκοτεινός" και συνδέεται με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας και το DNA μας. Απ την άλλη όλοι έχουμε την ανάγκη να βοιώσουμε την αφροδίτη μας και την ισσοροπία που φέρνει στη ζωή μας,(στις σχέσεις μας κλπ). Πόσο εύκολο λοιπόν είναι ένας άνθρωπος με μια τέτοια γωνιακή σχέση να νοιώσει κάποια στιγμή στη ζωή του ισορροπημένος και τελικά ευτυχισμένος? Η η σχέση αυτή κάνει τον άνθρωπο πάντα να είναι ανικανοποίητος και μοναχικός?Πόσο τελικά μπορεί να δουλευτεί ο μοιραίος Πλούτωνας? Η καταδικάζει πάντα τους ανθρώπους που εχουν αυτές τις γωνίες στο χάρτη τους να μην μπορούν να απολαύσουν τις απλές χαρές της ζωής βάζοντας πάντα πολύ υψηλά στάνταρ για να συνυπάρξουν με τους άλλους?
Σας ευχαριστώ.
Φυσικά και δεν είναι ...καταδικασμένοι όσοι έχουν όψη συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, ακόμα και αν στην παρέα υπάρχει και ο Ουρανός. Πολλές φορές έχουμε πει ότι ο αστρολογικός χάρτης είναι μια απεικόνιση που δεν παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα των χρόνων. Οι εμπειρίες μας εμπλουτίζονται και προσθέτουν επιπλέον δεδομένα, συνειδητά ή ασυνείδητα, στον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε το χάρτη μας. Όπως λοιπόν εξελισσόμαστε εμείς, εξελίσσεται και το ωροσκόπιό μας, δεχόμενο όψεις (είτε πραγματικές από διελεύσεις είτε από τις προόδους) που αντικατοπτρίζουν την πορεία μας στη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε τις καταστάσεις.
Η συγκεκριμένη σύνοδος που αναφέρεις δεν θα είναι πάντα αρνητικά ενεργοποιημένη, σίγουρα κατά καιρούς θα δέχεται ευμενείς όψεις από άλλους πλανήτες, εκφράζοντας έτσι και περιόδους κατά τις οποίες θα εκδηλώνονται οι θετικές ιδιότητες που αποδίδονται στους πλανήτες.
Δεν υποστηρίζω ότι όλα θα είναι ρόδινα και ειδυλλιακά, όπως άλλωστε δεν θα ήταν ακόμα και αν η σύνοδος ήταν τρίγωνο. Ακόμα και τότε, με την ίδια λογική, θα δεχόταν δυσμενείς όψεις κατά καιρούς και θα έβγαζε τον ... "κακό" της εαυτό.
Το ζήτημα και σε αυτήν την περίπτωση αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη, είτε είναι από αυτές που χαρακτηρίζουμε θετικές είτε αρνητικές, είναι να αξιοποιούμε στο έπακρο όσα μας βοηθούν να προοδεύουμε σε κάθε επίπεδο. Τα δύσκολα θα υπάρχουν πάντα σε αυτήν τη διαδικασία, και ευτυχώς, θα έλεγα, καθώς μέσα από αυτά μπορούμε και κάνουμε τις σωστές επιλογές ενώ δυναμώνουμε για τη συνέχεια. Μια απεικόνιση της ζωής είναι και ο χάρτης μας, γεμάτη από αγώνες και συγκινήσεις, απώλειες και χαρές, φουρτούνες και μπουνάτσες. Η ισορροπία μέσα μας, γιατί αυτό είναι και το κυριότερο ζητούμενο, θα έρθει αν κατανοήσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και λειτουργήσουμε βάζοντας τα όρια που αυτές ορίζουν. Στη συνέχεια, η εναρμόνισή μας με τον υπόλοιπο κόσμο έρχεται όταν συνειδητοποιούμε το ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε, ρόλο που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μας. Αν δεν είναι, έχουμε πρόβλημα :bigsmile:
-
Αχ ! Αυτή η σύνοδος των 2 πλανητών που κάνει ο γενέθλιος μου με έχει κάψει και πόσο μάλλον όταν διαδραματίζεται μέσα στον 4ο οίκο (ευτυχώς στον ζυγό)
πράγματι όλες μου οι σχέσεις ήταν παθιασμένες και οι κοντινοί μου άνθρωποι με αποκαλούν μοιραία γυναίκα αλλά εγω δεν νιώθω καθόλου έτσι μιας και όλο αυτό το βιώνω πολύ έντονα και μετά το πέρας των σχέσεων μένει μια ΄πικρία και ένα κενό που περιμένει το επόμενο δυνατό χτύπημα για να ξαναενεργοποιηθεί και εννοώ ακόμα μια παθιασμένη σχέση
όσο για τα καλλιτεχνικά πράγματι σε ότι κι αν γράψω υπάρχει μια μαυρίλα μέσα
επίσης νιώθω πολλές φορές την επιτακτική ανάγκη του πλούτωνα για κατάκτηση μέσα στις σχέσεις μου όχι με την έννοια να κάνω τον σύντροφο μου υποχείριο μου όχι αυτό δεν το θέλω αλλά για την πιο βαθιά ταύτιση που αφορά 2 ψυχές
το σίγουρο είναι οτι αυτά τα άτομα πιστεύω μένουν αξέχαστα στους άλλους είτε καλά είτε κακά και τα ίδια πολλές φορές φοβούνται να εκδηλωθούν με όλη αυτή τη θέρμη και ένταση που νιώθουν (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα ) μην τυχόν και λακίσει ο άλλος μήπως δηλαδή φοβηθεί απο αυτό που θα αντικρύσει
-
πωππωωωωωωωωωωω! εμεις εχουμε αφροδιτη αντιθεση πλουτωνα!!! φανταστιτε !!!! :toung: βεβαι ως τωρα προσπαθουσα να φερω ισορροπια εγω αλλα δεν με ακουει και μου την δινει! τεσπα! αν καποιος ξερει κατι παραπανω για αυτο ας με πει!! μπας και υπαρχει η ελπιδα να ημαστε μαζι ξανα ...αλλα...τεσπα
-
Καλησπερα και απο μενα.Εχω και εγω αφροδιτη (σε ακμη εβδομου οικου σχεδον) στον Αιγοκερω σε τετραγωνο με τον πλουτωνα (ο οποιος ειναι σε συνοδο με αρη και κρονο):blink: (το ξερω, χαλιαααα)!!! στον τεταρτο οικο στον ζυγο.Θα συμφωνησω με το αρθρο,και ειδικοτερα με το μελος Mariage.Αισθανομαι το ιδιο ακριβος , τα συναισθηματα μου ειναι εντονα,ειμαι η του υψους η του βαθους ,αλλα προσπαθω να χαλιναγωγισω τα συναισθηματα μου αλλες φορες με επιτυχια και αλλες φορες οχι.Δεν ειναι και η πιο ευχαριστη οψη που μπορει να εχει καποιος στον χαρτη του,οι εσωτερικες συγκρουσεις ειναι πολλες,αλλα τουλαχιστον πιστευω πως χαριζει και μια εσωτερικη δυναμη.Τωρα το πως θα χρησιμοποιησει, αυτος που εχει μια τετοια οψη, αυτην την δυναμη πιστευω πως ειναι στην αυτογνωσια του καθενος ...Φιλικα:bigsmile:
-
Ναταλια υπαρχουν και χειροτερα....συνοδος στο σκορπιο και στον 8ο....
Διαβολος σκετος!!!:bigsmile::bigsmile:
-
Καλησπερα Ελενη (η αλλιως Saggitar 1):bigsmile: βλεπω πως εισαι ομοιοπαθης κατα καποιο τροπο. Η δικη σου συνοδος ( συνοδο Αφροδιτη Πλουτωνα ) σε κανει σκορπιο(ασχετα απο το ζωδιο σου) στον τροπο που αγαπας.Τουλαχιστον ο Πλουτωνας σου βρισκεται στο "σπιτι" του και "αισθανεται" ανετα με αυτο. Πιστευεις πως επειδη ειναι ακριβος στο ¨σπιτι" του σε κανει να αισθανεσαι πως οι εσωτερικες συγκρουσεις ειναι λιγοτερο επωδυνες η οχι? Θα ηθελα να μαθω πως το αντιμετωπιζεις.Παντως πρεπει να εχεις ΠΟΛΛΥ παθος και ειμαι σιγουρη πως θα ξετρελαινεις τα αρσενικα (και καλα θα τους κανεις),η δικη σου αφροδιτη ειναι ΚΑΘΑΡΑ σκορπισια (ποιο πολλυ σκορπισια δεν γινεται που λενε)!!!:pleasantry:
Μητσακο σε ευχαριστω:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Καλησπερα Ελενη (η αλλιως Saggitar 1):bigsmile: βλεπω πως εισαι ομοιοπαθης κατα καποιο τροπο. Η δικη σου συνοδος ( συνοδο Αφροδιτη Πλουτωνα ) σε κανει σκορπιο(ασχετα απο το ζωδιο σου) στον τροπο που αγαπας.Τουλαχιστον ο Πλουτωνας σου βρισκεται στο "σπιτι" του και "αισθανεται" ανετα με αυτο. Πιστευεις πως επειδη ειναι ακριβος στο ¨σπιτι" του σε κανει να αισθανεσαι πως οι εσωτερικες συγκρουσεις ειναι λιγοτερο επωδυνες η οχι? Θα ηθελα να μαθω πως το αντιμετωπιζεις.Παντως πρεπει να εχεις ΠΟΛΛΥ παθος και ειμαι σιγουρη πως θα ξετρελαινεις τα αρσενικα (και καλα θα τους κανεις),η δικη σου αφροδιτη ειναι ΚΑΘΑΡΑ σκορπισια (ποιο πολλυ σκορπισια δεν γινεται που λενε)!!!:pleasantry:
Μητσακο σε ευχαριστω:bigsmile:
Ναταλια καλησπερα. Μικροτερη περνουσα ασχημα διοτι τα συναισθηματα μου ηταν οπως τα περιγραφεις παραπανω η του υψους η του βαθους αλλα του πολυ βαθους!:bigsmile: Ζω τη "σκορπιλα" πολυ εντονα ανα περιοδους.
Τα σκορπισια συναισθηματα τα εχω εντονα αλλα η κατευθυνση που θα τους δωσεις εχει σημασια. Το εχω ριξει στην ερευνα και οχι στη λυσσα....:bigsmile: Αυτη η θεση με κανει πολυ ευαισθητη σαν το σκορπιο που αφου πληγωνεται ζηταει με τον ενα η με τον αλλο τροπο εκδικηση. Ομως ο ηλιος μου δεν με αφηνει να κανω πραξη αυτα που περνουν απο το σκοτεινο ανα περιοδους μυαλο μου. Ευτυχως ειμαι τοξοτης...και ξεχναω και πολυ ευκολα.
Σημαντικο ρολο εχει παιξει στη ζωη μου ο συντροφος μου που δεν μου καλλιεργει τα γνωστα του σκορπιου και σιγα σιγα τα εχω ξεπερασει ( οσο μπορω...:embarrest)
Τωρα για τους ανδρες τι να σου πω... ειχα κατακτησεις στη ζωη μου αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι και η γυναικα φωτια....τουλαχιστον εγω δεν μπορω να διακρινω κατι τετοιο μην ξεχνας οτι εχω εντονα και τη χαζοχαρουμενιαση του τοξοτη ( ηλιο συνοδο με δια) και μονο παθος δεν βγαζω σε πρωτη φαση!!:bigsmile::cheesy:
Αυτα! Αυτη η οψη θελει πολλη δουλεια απο τον κατοχο της!!:bigsmile:
Και φυσικα αλλαγη κατευθυνσης νωρις νωρις πριν σε παρει απο κατω....
Και μην ξεχνας οτι ο πλουτωνας ειναι υπουλος και σε κανει να ασκεις εξουσια στους "κατωτερους" και αδυναμους και αυτο πρεπει να ελεγχεται για να μην πληγωνεις τους γυρω σου...
φιλια πολλα και υπομονη ολα αλλαζουν αν θελεις!
-
Καλημερα Ελενη.Σε ευχαριστω που μου απαντησες:bigsmile:
Κατα ενα σημαντικο βαθμο ελεγχο τον εαυτο μου στο να μην ασκω εξουσια στους αλλου (ειλικρινα δεν μου αρεσει αυτο), αλλα αυτο που παρατηρω ειναι πως συνηθως εγω πληγωνομαι.
Πιστευω πως σε βοηθαει πολλυ η συνοδος Ηλιου Δια (μακαρι να την ειχα και εγω αυτην την οψη) εκτος του οτι σε κανει να ξεπερνας με μεγαλυτερη ευκολια τις δυσκολιες,ειναι σαν να εχεις εναν "φυλακα αγγελο".
Ειναι πολυ σημαντικο που εχεις εναν συντροφο που δεν σου καλλιεργει τα σκορπισια χαρακτηριστικα σου .....Οσο για μενα προσπαθω οσο μπορω να με "συγκρατω", αλλα βλεπεις εχω και μια σεληνη στην Παρθενο που δεν με αφηνει σε ησυχια με την αναλιση που κανω στον εαυτο μου αλλα και στους γυρω μου....μιλαμε ομως για πολυυυυ σκεψει:wacko:....
Τελος παντων ελπιζω να μην μεινω στην προσπαθεια και επισης συμφωνω πως ολα αλλαζουν αν το θελεις (αρκει να το θελεις)!!!
Αλλο μεγαλο δραμα μου (μια που μιλαμε για οψεις αφροδιτη πλουτωνα) που να ζησεις και εμπειρια σε συναστρια αυτης της οψης (τετραγωνο αφροδιτης μου με πλουτωνα του ακριβειας...βεβεια μαζι με αλλες οψεις μαζι), το ζω τον τελευτεο καιρο.Θα κανω δημοσιευση τις επομενες μερες για αυτην την οψη και πως την βιωνω (βεβεα οχι μεμονομενα μονο αυτην την οψη γιατι απο μια οψη μονη της δεν μπορεις να δεις και παρα πολλα πραγματα).
Ελπιζω να μην σε κουρασα (Ερμη στον Υδροχοο τη να κανω):bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Φιλικα:bigsmile:
-
Γεια σας ,
θα ήθελα να με ενημερωσετε τι σημαινει σε συναστρια αφροδιτη κριος αντιθεση με πλουτωνα ζυγό?
Ευχαριστω
-
Έχω και εγώ την ..αρρώστια!! Και ω! ναι,.. πρόλαβε και με πήρε από κάτω,....πολλές φορές!!! Τι να κάνω δεν ξέρω η γυναίκα, και ενώ στα συγκεκριμένα άρθρα (πολύ ωραίο επί τη ευκαιρία, έτσι είναι ακριβώς!!) βρίσκω μία κάποια παρηγοριά, οκ δεν είμαι τρελή που λέμε ούτε τοοοοόσο δύσκολη πια, είναι που το ΄χει η μοίρα μου! (Και όλοι που σου λέγανε ότι μία απογοήτευση είναι στο πρόγραμμα για όλους ..αρχίζεις να σαστίζεις όταν ανακαλύπτεις ότι...έτσι είναι το μενού που λέγεται η αισθηματική σου ζωή και πως αν θέλεις να βελτιωθεί πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου, (ωσάν να μην έχουμε να κάνουμε άλλα πράγματα στη ζωή μας!αλλά ας όψεται ο Τοξότης που τα παίρνει αυτά τα φιλοσοφικά..) να γίνεις γκουρού, να σταματήσεις να επιδιώκεις αυτήν την απολυτη ένωση....(και το μάθημα ποιό είναι τελικά ότι ....όοοχι δε θα σου δώσω σοκολατάκι σε αυτή τη ζωή, ή ότι πρέπει να βρεις έναν έξυπνο να το πάρεις????) να γίνεις κάτι άλλο βρε αδερφέ από αυτό που είσαι και θέλεις...! Ξεπερνάς το στάδιο του να γίνεις ασπόνδυλο και ψυχρή σαν παγόβουνο με όλους και όλα-καταλαβαίνεις με τη διεισδυτική σου ματιά (Πλούτωνας στο Σκορπιό-8ο!) κατευθείαν ότι ούτε εκεί είναι το μυστικό της ηρεμίας σου... Λοιπον έχω εντοπίσει ακριβώς τι είναι. Το ερώτημα είναι, σε πόσους αιώνες λύνεται??? (Μικρό χαζοχαρούμενο τοξοτάκι!! Υπέθεσες ότι λύνεται κιόλας!) Και τι θα πει να προσέξεις να μη σε πάρει από κάτω??? Πως ακριβώς γίνεται αυτό??? Ιδέες κανείς??? Ένας καλός μου φίλος (ωροσκόπο στον Υδροχόο, από αυτούς ευτυχώς είμαι ικανοποιημένη-ουπς!τώρα περνάει ο Πλούτωνας από τον 11ο μου! Κλάφτα Χαράλαμπε!) μου είπε ότι πρέπει να πατάω γερά στα πόδια μου και το κέντρο μου να είναι ισχυρό, να συμμετέχει...αλλά να είναι δυνατό..να μην αφήνω να εκτρέπομαι από άλλους,....με βοήθησε αυτό. Και ξέρω ότι έχει δίκιο. Το καταφέρνω μερικές φορές....αλλά τι γίνεται αν η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών μου, ξέρω ότι προέρχεται από τους άλλους μερικές φορές?? ...σε αντίθεση με αυτά που λεει το άρθρο δηλ. σε κάποιο σημείο, και ερωτώ υπάρχει κανείς που να είναι πλήρως ανεξάρτητος???? Που να μη λαχταράει τόσο πολύ που αυτό να γίνεται ...πολύ αισθητό??? Μα αν η ανθρώπινη παρουσιά κάποιου δε μου δίνει χαρά γιατί να είναι δίπλα μου! Και σαφώς να μην πέφτουμε στα μαύρα σκοτάδια όταν αυτή δεν υπάρχει, αλλά,..τελικά....πάντα θα υπάρχει μία μικρή έστω αλλά υπαρκτή διαφορά δυναμικού. Αυτό δε νομίζω ότι λύνεται τελικά.
Συγνώμη για τη σφοδρότητα αλλά δέστε το ως ένα παράδειγμα του φαινομένου.... Αφροδίτη (Ζυγό) και Πλούτωνας (Σκορπιό) στον 8ο, με Ερμή στον Τοξότη!
Και τώρα που εκφράστηκα και ηρέμησα, έχω τελικά μία ιδέα για το πως αυτό το πράγμα, μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ όσων το έχουν.....Το έχω κάνει με μεγάλη δυσκολία και... αυτοκυριαρχία είναι η πιο σωστή λέξη! Αλλά όχι για να συγκρατηθώ! Λοιπόν, τα άτομα με αυτήν την όψη, κρύβουν μία μεγάλη δύναμη. Όσοι το έχετε το ξέρετε. Και όσοι δεν το ξέρετε να το μάθετε. Είναι αλήθεια. Μόνο εσείς/εμείς μπορούμε να υποφέρουμε τόσο πολύ και να το αντέχουμε, άλλοι σπάνε. Αυτή είναι μία μορφή ενέργειας. Εάν την αφήσεις και σκορπιστεί (εγώ σε θλίψη, άλλοι σε προσπάθεια για έλεγχο..κτλ), την καις. Απλά. Για να τη χρησιμοποιήσεις υπέρ σου, πρέπει να τη διατηρείς. Μέσα σου. Με τη σιγουριά ότι αυτή θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης και θα σου φέρει αυτά που ζητάς. Σαν τον κανόνα του μυστικού όσοι το έχετε διαβάσει. Αφήστε δε που η αυτοκυριαρχία και μόνο σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο...και αυτό μας αρέσει πολυ.... Αλλά η ενέργεια σας πρέπει να είναι απαλλαγμένη από μολυσμένες σκέψεις, το γνωστό σε όλους δηλητήριο με άρωμα Σκορπιού (όταν αυτός έχει πληγωθει!), κάθε είδους σκοτεινό κίνητρο και συνειδητή τάση για έλέγχο. Για αυτό είπα πιο πάνω ότι δεν κάνει να τη σκορπίζεις....συνήθως όταν σκορπίζεται ...μολύνεται. Μόνο να έχεις συναίσθηση της δύναμής της αρκεί,... και να κινηθείς βεβαίως ενστικτώδώς (η λογική μπλοκάρει το ένστικτο, εδώ αυτό ξέρει καλύτερα) προς την επιθυμία σου. Κρατήστε λοιπόν την ενέργειά σας, καταρχήν για σας, καθαρή και διαυγή, και ως εκ τούτου καντε την να λειτουργήσει προς όφελός σας! (άλλοι θα λέγανε την αύρα σας ή τα τσάκρα σας...το ίδιο είναι ίσως ..) Δεν εγγυώμαι, μία φορά το κατάφερα και ήταν υπέροχα!!! Σας το εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρετε εσείς, και ελπίζω μέσα από το post μου να βοήθησα έστω και έναν!
Το άρθρο με άγγιξε πολύ!! Ευχαριστώ!!..Και πολύ ενδιαφέροντα post!
-
ρε παιδια εγω απ'οτι ειδα η αφροδιτη μου η οποια ειναι στον υδροχοο κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα αλλα δεν ειμαι ετσι ακριβως οπως το παρουσιαζει το αρθρο.δεν εχω μανια με την εξουσια ουτε ειμαι κτητικη...τι γινεται;;;;:D
-
Quote:
Originally Posted by
udroxoina
ρε παιδια εγω απ'οτι ειδα η αφροδιτη μου η οποια ειναι στον υδροχοο κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα αλλα δεν ειμαι ετσι ακριβως οπως το παρουσιαζει το αρθρο.δεν εχω μανια με την εξουσια ουτε ειμαι κτητικη...τι γινεται;;;;:D
Mια μεμονωμένη όψη ποτε δεν θα είναι ενδεικτική του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μας. Γι'αυτό λέμε πάντα πως ο γενέθλιος και οι υπόλοιποι χάρτες είναι ένα συνονθύλευμα στοιχείων, μια σύνθεση που δεν μπορούμε να την δούμε απλοϊκά. Μπορεί λοιπόν η αφροδίτη σου να επισκιάζεται από κάποια άλλη όψη ή πλανήτη και στο πλήρωμα του χρόνου να κάνει την εμφάνιση της.... :bigsmile:
-
Νομίζω πως η απάντηση της Leoma στο σχολιασμό της gargoyle δε θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής! Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και μιλάω και από προσωπική εμπειρία (έχω τετράγωνο Αφρ/Πλουτ. σε 1ο και 10ο αντοίστοιχα). Οι άνθρωποι που έχουν τη συγκεκρίμένη όψη έχουν συνήθως μία μεγάλη ικανότητα στο να διεισδύουν στο βάθος των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων και φυσικά το πεδίο δράσης τους είναι οι ερωτικές τους σχέσεις....Προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταλάβουν και να ανασύρουν στην επιφάνεια τα αδύναμα σημεία του συντρόφου τους....και εκεί ακριβώς είναι που αρχίζουν τα δράματα!!!!! Γιατί δυστυχώς καταφέρνουν να μετατρέψουν τη σχέση σε ντιβάνι για ψυχανάλυση και νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται σε μία σχέση όταν οι ρόλοι διαστρεβλώνονται...... Το αποτέλεσμα???? Αν ο άλλος δεν είναι έτοιμος να δει τα "κακώς κείμενα" του εαυτού του τίθεται αυτομάτως σε φυγή στη προσπάθεια του να αμυνθεί κι έτσι η σχέση διαλύεται επώδυνα διαφορετικά θα καταλήξει να βλέπει το σύντροφο του ως Σωτήρα με αποτέλεσμα η σχέση να καταλήξει σε Εξάρτηση, δηλαδή να είναι ¶ρρωστη (κι εκεί ακριβώς είναι που κολλάει και το "ξεβόλεμα"). Νομίζω πως ένα πολύ καλό πεδίο διοχέτευσης της ενέργειας της συγκεκριμένης όψης είναι η ενασχόληση με τη Τέχνη στη Πλουτώνια μορφή της!
-
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο αλλά μου κάνει λίγο την ψυχή μαύρη όταν το διαβάζω: Λες και αυτοί που "την πάτησαν" με αυτές τι όψεις δεν έχουν σωτηρία..!:wacko:
Στη δική μου περίπτωση είμαι παθούσα και μάλιστα σφοδρά: Είμαι σκορπιός, με σελήνη στο ζυγό και ωροσκόπο ζυγό. Η κυβερνήτιδά μου Αφροδίτη από το τέλος του 1ου οίκου είναι σε σύνοδο με Πλούτωνα από τον 2ο. Επίσης, Αφροδίτη και Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη μου! Τρελά κέφια:laugh::love:
Μετά λοιπόν από αρκετή ταλαιπωρία προσπαθώντας να διασώσω πεθαμένες σχέσεις, ή απλά μένωντας σε σχέσεις που δεν ήταν ικανοποιητικές, αποφάσισα ότι θα κυνηγήσω αυτό που πραγματικά θέλω. Επομένως έκανα στροφή 180 μοιρών στο πως αντιμετώπιζα το θέμα σχέσεων και άρχισα να το βλέπω πιο ώριμα και αποστασιοποιημένα. Ξέρω πλέον και έχω αποδεχτεί ότι αν μια σχέση δεν με γεμίζει απλά...δεν είναι για μένα! Όσο και να προσπαθώ να τη σώσω, θα συνεχίσω να αποτυγχάνω. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εγώ για να είμαι ικανοποιημένη πρέπει να νιώθω ΠΑΘΟΣ!!!:love: Και αν δεν υπάρχει αρκετό πάθος, ή αν νιώθω ότι δεν εξελίσσομαι άλλο με αυτή τη σχέση, φεύγω!!!
Ανησυχώ λοιπόν, μήπως με την νέα μου αυτή απόφαση, καταλήξω να είμαι μόνη μου ες αεί. :blink: Επίσης, δεν έχω τελείως αποδεχτεί ακόμα ότι για να είμαι ευτυχισμένη θέλω πάθος και ένταση...Γιατί να μη μπορώ και εγώ να ζήσω μια ήσυχη ζωούλα, χωρίς πολλά-πολλά;
Αλλά ας μη πολυγκρινιάζω...Παρ'όλη την ταλαιπωρία έχω στο παρελθόν μου στιγμές ζαχαρένιες και συναισθήματα που ξέρω ότι άλλοι δεν έχουν ζήσει! Οι καταστάσεις υψηλού κινδύνου για να τις αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι ΕΚΕΙ και να σκέφτεσαι πως θα κάνεις τη σωστή διαχείριση! Είναι αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες..!
Συγγνώμη για την πολυλογία μου! Καλημέρα σας!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
mairoula.b
Αλλά ας μη πολυγκρινιάζω...Παρ'όλη την ταλαιπωρία έχω στο παρελθόν μου στιγμές ζαχαρένιες και συναισθήματα που ξέρω ότι άλλοι δεν έχουν ζήσει! Οι καταστάσεις υψηλού κινδύνου για να τις αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι ΕΚΕΙ και να σκέφτεσαι πως θα κάνεις τη σωστή διαχείριση! Είναι αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες..!
Συγγνώμη για την πολυλογία μου! Καλημέρα σας!:cheesy:
Αυτό αν κρατήσεις, φτάνει.:bigsmile: Αν δεν είσαι φτιαγμένη για την "ήσυχη ζωούλα" τότε ζήσε αυτό για το οποίο είσαι φτιαγμένη.
Αυτή είναι η μαγεία του Σκορπιού: ζει τη ζωή με πάθος μέχρι την τελευταία της σταγόνα :love:
-
Το «ήσυχη» και το «πάθος» είναι τόσο σχετικά και υποκειμενικά όμως.
-
Ναι όντως Δείμων, και οι δύο έννοιες είναι πολύ υποκειμενικές...ακριβώς και για αυτό το λόγο καταλαβαίνω και τη φίλη μας mairoula.b και συμφωνώ επίσης και με τη leoma! Να ζήσει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένη και αυτό το οποίο γνωρίζει μέσα της ότι αποζητάει! Ωραία θα ήταν να προσπαθήσουμε να ζήσουμε με τους δικούς μας ορισμούς και την ερμηνεία των όρων αυτών (και όχι μόνο) με βάση το δικό μας λεξικό και μόνο! Δείτε τι ζητάει μια Αφροδίτη ταυρίσια και μία άλλη σκορπίσια (για να είμαστε και μέσα στο θέμα μας για το πάντρεμα της Αφρο με τον Πλούτωνα)...με τι είναι ευχαριστημένη η μία και με τι είναι ευχαριστημένη η άλλη....το πάθος που βγάζει ή αποζητάει η μία μπορεί να είναι βαρετό ή και λίγο για την άλλη, και το πάθος της δεύτερης μπορεί να είναι σκέτος πόνος και βάσανο (και σίγουρα ακαταλαβιστικό) για την πρώτη...
τα "ροζ" συννεφάκια που αποζητούμε όλοι μας για να είμαστε ευτυχισμένοι έχουν τελικά διαφορετικό χρώμα για τον καθένα και όχι πάντα ροζ...
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
whisperer
Ναι όντως Δείμων, και οι δύο έννοιες είναι πολύ υποκειμενικές...ακριβώς και για αυτό το λόγο καταλαβαίνω και τη φίλη μας mairoula.b και συμφωνώ επίσης και με τη leoma! Να ζήσει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένη και αυτό το οποίο γνωρίζει μέσα της ότι αποζητάει! Ωραία θα ήταν να προσπαθήσουμε να ζήσουμε με τους δικούς μας ορισμούς και την ερμηνεία των όρων αυτών (και όχι μόνο) με βάση το δικό μας λεξικό και μόνο!
Έτσι ακριβώς! Απλά ο ζυγός μέσα μου που του αρέσουν οι ισορροπίες δεν τα πάει άριστα με τον σκορπιό που είναι των άκρων και τις λοιπές "πλουτώνιες" όψεις και εξού και η ψιλογκρίνια για την "ήσυχη ζωούλα" που δεν μπορώ να ζήσω.
Αλλά τελικά φαίνεται ότι η συνειδητά επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ όλων αυτών των (αντικρουώμενων μερικές φορές) όψεων και πλανητών είναι κομμάτι του ταξιδιού μας προς την ωριμότητα και την σοφία.:bigsmile:
Καλό ταξίδι σε όλους!:h2:
-
ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα μπορει καποιος να μου πει κατι παραπανω για τν συνοδο πλουτωνα-αφροδιτη οταν και οι πλανητες βρισκονται στον σκορπιο και στον 1ο οικο γιατι εχω φρικαρει λιγο(γιατι ο σκορπιος δεν ειναι ιδανικη θεση για την αφροδιτη αρα κοιταω τα "αρνητικα"...):unsure:
-
καλησπερα σας . οταν σε μια συναστρια υπαρχει ημιτετραγωνο αφροδιτης πλουτωνα θεωρειται σημαντικο η δεν λαμβανεται καν υπ'οψιν σαν οψη ?ευχαριστω .
-
Quote:
Originally Posted by
panemorfi
καλησπερα σας . οταν σε μια συναστρια υπαρχει ημιτετραγωνο αφροδιτης πλουτωνα θεωρειται σημαντικο η δεν λαμβανεται καν υπ'οψιν σαν οψη ?ευχαριστω .
Δεν είναι η σημαντικότερη όψη, αλλά και δεν είναι από αυτές που δεν τις υπολογίζεις καθόλου. Δες την σε συνάρτηση με τις άλλες όψεις που μπορεί να κάνει η Αφροδίτη:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν είναι η σημαντικότερη όψη, αλλά και δεν είναι από αυτές που δεν τις υπολογίζεις καθόλου. Δες την σε συνάρτηση με τις άλλες όψεις που μπορεί να κάνει η Αφροδίτη:bigsmile:
ok !:bigsmile:
-
Καλησπέρα , εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά για τη σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα ισχύουν και όταν πρόκειται για σύνοδο τροπικής Αφροδίτης με αστρικό Πλούτωνα ( στην παρθένο και στον έβδομο οίκο). Ευχαριστώ :dizzy:
-
Quote:
Originally Posted by
Naskout
Καλησπέρα , εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά για τη σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα ισχύουν και όταν πρόκειται για σύνοδο τροπικής Αφροδίτης με αστρικό Πλούτωνα ( στην παρθένο και στον έβδομο οίκο). Ευχαριστώ :dizzy:
Μάλλον ούτε αυτός που συνδυάζει τον αστρικό με τον τροπικό δεν θα μπορεί να σου απαντήσει....
(Θεωρητικά όμως, ναι).
-
-
και κατι αλλο , το ημιτετραγωνο αφροδιτης - πλουτωνα θεωρειται αρνητικη οψη , σαν τετραγωνο ας πουμε ? ?
-
Ακριβώς! Κάτι σαν τετράγωνο στο αποτέλεσμα.
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
οκ ευχαριστω
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Ίσως όμως όχι τόσο δυναμικό/έντονο όσο το τετράγωνο, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε πολλές περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια που δένουν αρμονικά μεταξύ τους.
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Ίσως όμως όχι τόσο δυναμικό/έντονο όσο το τετράγωνο, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε πολλές περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια που δένουν αρμονικά μεταξύ τους.
σε περιπτωση που ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο και η αφροδιτη στην παρθενο ??
-
Quote:
Originally Posted by
panemorfi
σε περιπτωση που ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο και η αφροδιτη στην παρθενο ??
Για πάρε μια ιδέα από αυτό: http://www.myhoroscope.gr/?page=planets:bigsmile:
-
Να κανω κι εγω 2 ερωτησεις? Σε μια συναστρια αν υπαρχει συνοδος αφροδιτης στον 5ο οικο στην παρθενο με πλουτωνα στον 12ο στην παρθενο τι σημαινει? Κ αν ο αντρας της συναστριας εχει συνοδο αφροδιτης -πλουτωνα στηον 5ο οικο στην παρθενο στον γενεθλιο χαρτη του τι σημαινει? Οτι ειναι χειριστικος προς τη συντροφο του?
ευχαριστω
-
Κι εγω θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται σε συναστρια οταν υπαρχει η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον πλουτωνα κι εχω μπερδευτει λιγο...Η αφροδιτη στον λεοντα κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα στον ζυγο?η αφροδιτη μου ειναι στον 10ο οικο και ο πλουτωνας του στον ζυγο ston 12ο οικο.εχω ταλαιπωρηθει πολυ απ αυτην την σχεση..αν βοηθανε οι ημερομηνιες γεννησης ειναι 31-1-1982 ωρα 00.10 και 26-9-1983 ωρα 9.15.
Θα ηταν πολυτιμη οποιαδηποτε βοηθεια ευχαριστω...
-
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι εκτός θέματος και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων :D αλλά δεν ήξερα που ακριβώς να ρωτήσω και μιας που μαζεύω πληροφορίες για όψεις δ. Πλούτωνα με Αφροδίτη είπα να εκφράσω εδώ τις απορίες μου.. Παρατήρησα ότι οι διελεύσεις του Πλούτωνα, μου δουλεύουν ρολόι.. Εδώ και χρόοοοοοοονια είναι στον 5ο μου και πρόλαβα να ζήσω 2 καραπλουτώνιες σχέσεις.. Με τα πίσω και τα μπρος του σε αυτόν τον αργό ρυθμό, κάνει όψη χιαστή με την γενέθλια Αφροδίτη μου (λέων, 12ος) για 4η και τελευταία φορά τώρα που μιλάμε και η οποία θα τελειώσει στα μέσα του Δεκέμβρη (τα softex μου θα έχουν τελειώσει πιο νωρίς :cry: ).. Δεν μιλάω και για τον Δ. Κρόνο που κι αυτός με τα πισογυρίσματα περνάει 3 φορές απ την γενέθλια θέση του (που κάνει κ σύνοδο με τον Πλούτωνα), αυτό ανήκει σε άλλο πονεμένο κεφάλαιο.. Από την εσωτερική ανασκαφή, αν δεν βρω τον άνθρωπο του Νεάτερνταλ μέσα μου, να μην με λένε summerfunk.. Ότι έχει προαναφερθεί για τις σκληρές όψεις, γενέθλιες μεν, αλλά και στην διέλευση τουλάχιστον στην δική μου, λειτούργησε ακριβώς έτσι.. Καταλαβαίνω πως μέχρι να τελειώσει η χιαστή, ησυχία δεν θα βρω.. Στο θέμα μου τώρα, αφού είδα πόσο σημαντική επίδραση έχει ο Πλούτωνας με τις διελεύσεις του στον χάρτη μου, αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να δώσω βαρύτητα στις όψεις του με αστεροειδή?? Γιατί έχει ξεκινήσει κι ένα τετραγωνάκι με την Ήρα, το οποίο πάλι με τα πισωγυρίσματα θα σχηματιστεί 4 φορές και για μεγάλο διάστημα και αναρωτιέμαι πόσο θα με παιδέψει. Δεν συγκρίνω ολόκληρη Αφροδίτη με έναν αστεροειδή, αλλά θέλω να μάθω εάν αξίζει να ασχοληθώ με αυτό?? Συγνώμη πάλι για το off topic, αλλά με τις αλλαγές δεν ξέρω που ακριβώς να εκφράσω την απορία μου.. :cool:
-
Το εναμιση τετραγωνο της Αφροδιτης με τον Πλουτωνα τι σημαινει πως εκφραζεται φυσικα οχι οπως οι πρωτευουσες οψεις?
-
Καλησπέρα!
Πάρα πολύ ωραίο άρθρο. Ειλικρινά. Και από τη στιγμή που έχω Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνα, αρκετά κατατοπιστικό για να καταλάβω 5 πράγματα.. Χάνω, όμως, τη μπάλα όταν διαβάζω για δυνατούς ή αδύναμους πλανήτες στο χάρτη. Οπότε παραθέτω κάποια αστρολογικά χαρακτηριστικά του χάρτη μου, και όποιος έχει τη διάθεση να μου εξηγήσει..
Αφροδίτη στους Διδύμους-2ος οίκος και Πλούτωνας στο Ζυγό-6ος οίκος
Ωροσκόπος Ταύρος, χωρίς καμιά όψη (εκτός από 1 εξάγωνο με τον κλήρο τύχης)
Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας, αντίθεση Ποσειδώνας, τρίγωνο Βέρτεξ και χιαστί Μεσουράνημα
Πλούτωνας εξάγωνο Ποσειδώνας, χιαστί Άρης και Χείρων και τετράγωνο Μεσουράνημα
-
Quote:
Originally Posted by
jujuth
Κι εγω θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται σε συναστρια οταν υπαρχει η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον πλουτωνα κι εχω μπερδευτει λιγο...Η αφροδιτη στον λεοντα κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα στον ζυγο?η αφροδιτη μου ειναι στον 10ο οικο και ο πλουτωνας του στον ζυγο ston 12ο οικο.εχω ταλαιπωρηθει πολυ απ αυτην την σχεση..αν βοηθανε οι ημερομηνιες γεννησης ειναι 31-1-1982 ωρα 00.10 και 26-9-1983 ωρα 9.15.
Θα ηταν πολυτιμη οποιαδηποτε βοηθεια ευχαριστω...
απο προσωπικη εμπειρια καθαρα οταν ο πλουτωνας του αντορς κανει τετραγωνο με την αφοριδη της κοπελας μιλαμε για εκσταντικο σεχουλαικο κομματι.αλλλα για να αντεξει μια συναστρια στο χρονο χρειαζονται πολλα μαζεμενα. καταρχας δυνατη οψη σεληνης με ηλιο. κατα προτιμηση τετραγωνο. αντιθεση,συνοδο. βασικη προιποθεση τον ηλιο να τονε χει ο αντρας ειδαλλως δεν σ τεκεται πολυ καιρο. επιπλεον χρειαζεται πλουτωνας σε τριγωνο με κρονο.ιιι οπωςσδηποτε ευκολες οψεις αφροδιτη ηλιο σεληνης ,κρονος με αφροδιτη σε τριγωνο. αρης με αφροδιτη οπωσδηποτε. επισης πολυ χρησιμο θα ηταν διας στον ογδοο αμοιβαια δηλαδη ο διας του ενος να πεφτει στον ογδοο του αλλου. τωρα απο εκει και περα καποια οψη των δεσμων με το διπολο σεληνης ηλιου του αλλου.και οψεις κρουου και οψεις πλουτωνος. πολλα μαζι! :D