Σεληνη στον Ταυρο στον 11ο..
Printable View
Σεληνη στον Ταυρο στον 11ο..
Xμμ Το θεμα εγινε τελικα " Πες μου την Σεληνη σου να σου πω ποιος εισαι " ε?
Μια Σεληνη στον Αιγοκερω στον 2ο οικο . Σε συνοδο με τον Ποσειδωνα , αντιθεση με τον Ηλιο ( Πανσεληνος ) , εξαγωνο με Πλουτωνα και μια ψυχοφθορα χιαστη με Αφροδιτη ... :bigsmile:
:bigsmile:Σεληνη στον 8ο στους διδυμους διαισθητικη και παιχνιδιαρα:bigsmile:
σελήνη στον κριό στον 8!
καλημέρα
Σελήνη στον καρκίνο στο 10ο τετράγωνο με ουρανο (1ο) κ αντίθεση με δια (4ο)
Σεληνούλα στον Σκορπιό στον 8ο αγκαλιά με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα από τη μια μεριά και αγκαλιά με αφροδίτη στο Σκορπιό από την άλλη.
Τι λέτε γι' αυτό?
Το συναίσθημα κινητήριος δύναμη!!
http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/huh.gif Δηλαδή να αρχίσουμε να αραδιάζουμε σελήνες? http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/huh.gif Και πάνω που έψαχνα κατάλληλο θέμα!!! :laugh:
Μερος 3ο.......Σεληνη στον ταυρο....(για να με "κραξω"και λιγο:toung:) Μ αγαπας ρωταει η σεληνη στον ταυρο?σε κοιταει καλα καλα και περιμενει..(τα ρουθουνια παιζουν...για παν ενδεχομενο..:nuts:) Μα φυσικα απαντας εσυ...τι ερωτηση ειναι αυτη?ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....απαντας αμεσως ΝΑΙ και σε συνοπτικες διαδικασιες παντοτε με πραξεις( κουλο:blink:)και αρχιζουν τα παρατραγουδα:cry::cry:Η ξεροκεφαλη κτητικη και πεισματαρα σεληνη τωρα θα σου βγαλει το λαδι-εκεινη δεν παθαινει τιποτα οταν σου σπαει τα νευρα ειρωνικα και ψυχραιμα....Μιλαμε για τεραστιο ψυχικο σθενος-ο,τι και να πεις θα χρησιμοποιηθει εναντιον σου...Συμβουλη πρωτη...Μη μιλας μασα καλυτερα κατι μπας και συγκινηθει...Συμβουλη δευτερη...καλυτερα να δειχνεις μετανιωμενος...:sorry:η καλυτερα πολυ μετανιωμενοςVerneigungVerneigungVernei gung...και αφου σε παρει και σε σηκωσει:wacko::wacko:σου πει 500 φορες τι εισαι για εκεινη(τις υποχρεωσεις σου αντε και τα δικαιωματα σου)ΦΕΥΓΕΙ........Αγερωχα και παει την βολτα της...αγοραζει και κατι για να καλμαρει.......Το νου σου επιστρεφει παντα:nuts::nuts:Εσυ κοιτας:huh: και καλα κανεις...Μα γιατι δεν εφαγες σε ρωταει?Με περιμενες αγαπη μου ε?:love::love:Τρως... κανεις το σταυρο σου και η ζωη συνεχιζεται.......:bigsmile:
Παράκληση
Η υπερβολική χρήση emoticons καλύτερα να αποφεύγεται από όλους μας
Αγαπητη Δεσποινα..κατι εχω και για την σεληνη στους Διδυμους..φιλη και ξαδερφο(ειναι και τοξοτης)..θα τους "πιασω"και αυτους που διαβαζανε την σεληνη στον αιγοκερω και γελαγανε...τα πουλακια μου:laugh::laugh:και οπως ειπαμε, η αναλυση ειναι μια ευγενικη προσφορα της καλης διαθεσης και του "καυστικου"χιουμορ Α.Ε...:love::love:
Παντως οι "Πλουτωνιοι" εχουν μεγαλη περαση... εστω και ως αφορμη για κατι αλλο!! Αν το ψαξετε λιγο, θα βρειτε ενα σωρο θεματα που εχουν ανοιξει απο μελη, που ειτε ειχαν εξ αρχης αυτο το θεμα, ειτε "ξωκειλαν" σ αυτο!! :toung::bigsmile:
Νομίζω ότι το κλου του θέματος μέχρι τώρα ήταν οι αναλύσεις της Σελήνης. Μπράβο Xry45 (αν και το τραβήξαμε).
Γενικά έχω διαφωνίες για την άποψη ότι ο ποσειδώνιος είναι πιο επικίνδυνος από τον πλουτώνιο. Νομίζω ότι αυτά κατά βάθος τα διαδίδουν οι πλουτώνιοι...
Επίσης έχω πολύ μεγάλες αμφιβολίες για το αν οι πλουτώνιοι σου κάνουν κάτι και σου το πουν. Πολύ μεγάλες... Μάλλον τους μπερδεύουμε με τους Κρόνιους που θέλουν να σε "εκπαιδεύσουν".
Προσωπικά δεν είχα ιδιαίτερη εκτίμηση στους πλουτώνιους παλιά. Τελευταία εκτιμώ τη ντομπροσύνη τους (που την απευθύνουν όμως είτε πολύ επιλεκτικά, είτε σαρωτικά), συνεχίζω όμως να μένω μακριά τους καθώς έχουν τη δύναμη οδοστρωτήρα (δε βάζω emoticon και το κάνω too much).
Ωστόσο, μιλώντας γενικά, για τους πλουτώνιους τύπους έχουμε γράψει και άλλα θέματα, έτσι δεν είναι; Γιατί επαναλαμβανόμαστε; Γράψτε τίποτα για τους άριους ή τους μερκούριους...
Προφανως, το σκοτεινο ειναι που ελκυει και που προκαλει τρομο...:cheesy::cheesy:
Ενας Αριος θα ηταν επικινδυνος βεβαιως, αλλα ορατος. [Χανει ...στα σημεια!:cheesy:]
Οσο για τους Μερκουριους, τα μεγαλα πνευματα τα θαυμαζουμε απο μακρια γιατι ζαλιζομαστε...:cheesy:
Σεληνη στους διδυμους σε συνοδο με ωροσκοπο k βορειο δεσμο, αντιθεση με Δια,με Ερμη κ Ουρανο, εναμιση τετραγωνο με πλουτωνα, τριγωνο ακριβειας με αφροδιτη και τριγωνο με mc...
Φουλ η σεληνουλα...
Βασίλη,μήπως θα ήθελες να αιτολογήσεις αυτό που ισχυρίζεσαι περί επικινδυνότητας και μη ντομπροσύνης; :) ¶σε που οι πλουτώνιοι δεν έχουν ανάγκη να διαδίδουν ψευδείς φήμες.Ασχολούνται όλοι μαζί τους και αυτό τους αρέσει!:toung:(σε αντίθεση με τους ποσειδώνιους που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι)
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω για τις προσωπικότητες που ανήκουν και σε άλλους πλανήτες.Πιάστε κανέναν ουράνιο,κανέναν αφροδίσιο ή ερμήσιο!
Δεν ξέρω αν έχει και νόημα να το δικαιολογήσω ακριβώς, γιατί μπαίνει και θέμα ερμηνείας εδώ, πώς αντιλαμβάνεται καθένας τον πλουτώνιο. Αλλά ο πλουτώνιος για μένα είναι επικίνδυνος γιατί έχει μάθει να ασκεί δύναμη κι όχι διάλογο. Δεν τον ενδιαφέρει το consensus αλλά η επιβολή. Δε συγχωρεί, ανέχεται. Έχει primal κίνητρα. Τον ενδιαφέρει η φυλή, η οικογένεια, το σεξ, το χρήμα. Δε δίνει δεκάρα για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου (ακόμη κι αν πιστεύει σε τέτοιες ιδεολογίες, τις υποστηρίζει με πλουτώνιο τρόπο, οπότε παρασέρνει τα πάντα και στην πράξη αναιρεί τα λόγια του).
Ο Ποσειδώνιος είναι αρκετά πιο ακίνδυνος, καταρχήν γιατί δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Πρέπει να τον πιάσεις από το χεράκι και να του δείξεις πού να πάει. Μπορεί να κάνει όντως μεγάλη καταστροφή αλλά εν τη αφελεία του. Συνήθως παραμυθιάζεται από κάποιον πλουτώνιο και μπαίνει μπροστά για να παρασύρει τον κόσμο (αυτά τα έχουμε ξαναγράψει σε άλλη συζήτηση).
ΥΓ: Starfish, οι μερκούριοι τύποι είναι αρκετά ενδιαφέροντες. ¶λλωστε στο site έχουμε και πολλούς Παρθένους...
Το πώς αντιλαμβάνεται καθείς τον Πλουτώνιο και κάθε "πλανητήσιο" τύπο είναι όντως ένα θέμα και το έθεσε πολύ ωραία η Φωτεινή.Ωστόσο δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για τους πλουτώνιους.Δηλαδή τους άλλους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα,το σεξ,η οικογένεια;Απλά ασχολούνται με περισσότερο πάθος με οτιδήποτε,επομένως και μ αυτά.Όσο για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου,τους ενδιαφέρουν αλλά σε δευτερεύουσα φάση.Όταν αρχίσουν να θίγονται οι ίδιοι,και αυτό είναι παρατηρημένο σε σκορπιούς που ξέρω.Στο κάτω κάτω ο Ουρανός έχει έξαρση στον Σκορπιό :) Από κει και πέρα βέβαια,το τι θα πεί ο καθένας εξαρτάται κι απ τις εμπειρίες που έχει από ορισμένους ανθρώπους,τους οποίους κατατάσσει αστρολογικά σε διάφορες κατηγορίες.Εσύ πχ δείχνεις να έχεις "καεί" από πλουτώνιους ,οπότε διαμορφώνεις κάποιες απόψεις.Λογικό :)
Σχετικά με τους ποσειδώνιους,ακριβώς επειδή δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά (πολλές φορές και στους εαυτούς τους)και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι πρέπει να τους πιάσεις απ το χεράκι να τους δείξεις που να πάνε.Να τους πιάσεις απ το χεράκι για να τους δείξεις που να πάνε και τελικά αυτοί δολίως να σε πάνε εκεί που θέλουν αυτοί κι εσύ να μην πάρεις χαμπάρι,μπορεί.
Εν τέλει,κανέναν διάσημο Μερκούριο ξέρουμε για να κάνουμε κάποια αρχή;:bigsmile:
Όχι ακριβώς. Είμαι κι εγώ εν μέρεις Πλουτώνιος αλλά το έχω ενοχοποιήσει... :)
Αυτή είναι και η ένσταση μου... Από τις περιγραφές πιο πάνω δίνουμε συμφεροντολογικό κίνητρο στους Ποσειδώνιους. Εκεί διαφωνώ. Πιστεύω ότι το συμφεροντολογικό κίνητρο είναι πλουτώνιο στοιχείο.
Ξέρω ένα συνάδελφο του χώρου αλλά μήπως πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα;
Εγω παντως δε ξερω τι ειμαι,η σεληνη (μαζι με τον ωροσκοπο) εχει πολλες οψεις και αρκετοι πλανητες οπως ο ερμης η αφροδιτη(η οποια ειναι στο ζυγο) ο Διας(ο οποιος ειναι στο τοξοτη) κτλ...αρησια παντως σιγουρα δεν ειμαι ουτε και κρονεια μονο αυτο ξερω!
Ο χειρότερος εχθρός πάντα αγίου πρόσωπο έχει...:bigsmile:
Ας ανοίξουμε άλλο ένα θέμα λοιπόν.Αφιερωμένο στους Διδύμους και Παρθένους του φόρουμ:nuts:
Οι Διδυμοι (για μενα) ειναι η χαρα της ζωης....:love::love::nuts:
Οι παρθενοι....χμμμμ....εχουν καυστικο χιουμορ.......και φοβιες......αλλα ενταξει με κυβερνητη τον ερμη....περνας καλα.....
σελήνη και αρης στο ζυγό
αρης σε πτώση σε αυτό το ζωδιο μα όλοι με λένε δυναμηκή...........κατι που εγω δεν παρεδεχώμουν γιατί δεν μου αρέσουν οι κρίνιες και οι καυγάδες αλλά οταν κατι φτάσει στο αμην ορμάω
και η απορία μου λύθηκε κια οι δυο μου πλανήτες στο σπίτι του σκορπιού ένας στην αρχή ο άλλος προς το τέλος
αυτό καλό μου κάνει γιατί δεν καταλαβαίνουν απο διπλοματεία
όσο για τους δίδυμους (ο ένας γιός μου)καλά παιδά λίγο στην κοσμάρα τους πανέξυπνοι πάντα θέλουν να τους προσέχεις
με τους παρθένους έχω και καλές και κακιές εμπιρίες όσο για χιούμορ και οι δυο που ξέρω καλά,αντρας-γυναίκα,δεν παίζονται ο ένας συνάδελφος η αλλή φίλη
Σελήνη στον τοξότη,στον 1ο οίκο σε σύνοδο με τον ποσειδώνα :wacko:
Να κάνω μια ερώτηση...εγώ που έχω Πλούτωνα σε 1ο οίκο ας πούμε θεωρούμαι
Πλουτώνιος τύπος ή πρέπει να υπάρχουν κι άλλα για να μπορεί να το πει κανείς αυτό?
Απο οτι ξερω οποιος πλανητης υπαρχει στον 1 δινει πολυ χρωμα στον χαρακτηρα του ατομου.Οποτε σαφως θα συμπεριφερεσε σαν πλουτωνια εκτος αν υπαρχουν και αλλες οψεις μεσα στον χαρτη πιο δυνατες
θα συμφωνησω μαζι σου για την σεληνη στον αιγοκερω. συνηθως δειχνει σκληροτητα και πεισμα. ειδικα αν το εχει τοξοτινα.
αλλα για τους πλουτωνιους τυπους ξερω οτι ειναι ακρως εκδικητικοι.
οσο για την εγκληματικη φυση:cry: δεν ξερω...
αλλα εχει αρχισει να με τρομαζει
Ανάλογα.Αν υπάρχει κάποιος άλλος πλανήτης όπως η σελήνη ή η αφροδίτη πχ που να ενεργοποιείται περισσότερο,ένας Πλούτωνας από μόνος του στον 1ο οίκο προφανώς δε φτάνει για έναν τέτοιο χαρακτηρισμό,ειδικά αν δεν κάνει όψεις.Βέβαια το πως το ερμηνεύει ο καθένας είναι και υποκειμενικό.
Ti kollhma trabate merikes me tous Skorpious-ploutonious :blink: ???
Efoson tin kanene elafria opws dhlwnete tote ti katheste kai anoigetai themata mporeite na mou peite??
Giati kathesai kai asxoleisai mazi mas efoson den sou kanoume mboreis na mou peis ??
Mhpws to oti thn kaneis elafra den to ennoeis kai to les mono apo peisma...
Se xalaei pou den eimaste probata san kati allous kai den kanoyme tis xares sas kai den trexoyme pisw apo ta foystania sas san ta skylakia...
Sas xalaei pou eimaste dyskoloi gia sas...
Afhste mas sthn hsyxia mas emas tous Skorpious-ploutonious kai stamathste na mas koutsompoleuete merikes efoson den mas goustarete...
Ante bravo koutsompoles...:suspiciou
Και ευγενικά.
Κατά τ' άλλα καλωσόρισες.
Κατα σειρα προτεραιοτητας ειναι: η ελληνικη γραμματοσειρα, η ευγενεια...
**Σε γενικες γραμμες, μικρο το κακο για ενα offtopic στην ενοτητα ¨Συζητησεις γενικες και offtopic θεματα".
**Καλως ορισες! Οταν διαφωνουμε το αντιμετωπιζουμε με επιχειρηματα ή χιουμορ..:bigsmile:
Απο την στιγμη που σου ριχνουν λασπη (και ας μην ειναι σε εντελως προσωπικο επιπεδο) δεν γινεται να απαντησεις με ευγενεια ;)
Ευχαριστω
Δεν βλεπω κανενα επιχειρημα απο το μελος white diamond οσο για το τι ειναι χιουμορ για τον καθενα ειναι λιγακι σχετικο