Για να ξαναμπαίνουμε στα τσιτάτα (ντριμπλάροντας την μελανήν οπήν):
- Μηδένα(ν) προ του τέλους μακάριζε.
- Έχει ο καιρός γυρίσματα.
- Γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος.
Τρία σε ένα, χαρισμένα :)
Printable View
Για να ξαναμπαίνουμε στα τσιτάτα (ντριμπλάροντας την μελανήν οπήν):
- Μηδένα(ν) προ του τέλους μακάριζε.
- Έχει ο καιρός γυρίσματα.
- Γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος.
Τρία σε ένα, χαρισμένα :)
Καν το κι ας φοβασαι
μπορούν επειδή πιστεύουν πως μπορουν
ΒΙΡΓΙΛΟΣ
στηζωη θα παρετε μαθήματα
δεν υπάρχουν λάθη-μόνο μαθήματα
ενα λάθος επαναλαμβάνετε μέρχι να το μάθετε
αν δεν μαθαίνετα,τα μαθήματα γίνονται πιο σκληρά9ο πόνος είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιεί το σύμπαν για να τραβήξει την προσοχή σας0
θα καταλάβετε ότι πήρατε το μαθημά σας,όταν αλλάξουν οι ενεργειέ σας
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
κανείς δεν σας κάνει να αισθανθείτε κατώτερος χώρις την συναινεσή σας
ELEANOR ROOSVELT
δεν θυμόμαστε μέρες θυμόμαστε στιγμές
CESAR PAVESE
αν μπορείτε να ονειρευτείτε,τότε μπορείτε να τα καταφέρετε
WALT DISNEY
δεν είναι οτι δεν μπορεις αλλα ότι δεν θες
οι δειλοί και οι ανθρωποι χωρίς επιχηρήματα ή παρετούνται ή το βάζουν στα πόδια
τα δύο τελευταία ας μα συνχωρέσουν αλλά δεν θυμάμαι πιοι τα είπαν
'' ο ι ετικετες ειναι χρησιμες,αλλα μονο για τις βαλιτσες''Φ.ΦΕΛΛΙΝΙ ''Αρκει να σωσω τη ψυχη και το λογο μου.''Ν.ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ''Ειναι οδυνηρο,για να σ'εκτιμησουν,να προσπαθεις να κανεις πραγματα που να αρεσουν σε ανθρωπους που δεν εκτιμας''Γ.ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ''Ηευτυχια ειναι ευεργετικη για το σωμα.Ομως η θλιψη ειναι που εξαγνιζει το νου''Μ.ΠΡΟΥΣΤ ''Σιγουρα δεν ειναι κινηση οπισθοχωρησης η δυνατοτητα να βλεπεις κ με τα συναισθηματα του αλλου.Ειναι νικη.Μεγαλη νικη.Χορτασαμε απο τα Βατερλο''Μ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Πισω από όλη τη χαρά και όλα τα δάκρυα κρύβονται οι αναμνήσεις που μας πληγώνουν και η αλήθεια που μας λυτρώνει.
Αν το σφυρί είναι το μόνο όπλο που έχεις,αντιμετώπισε όλα σου τα προβλήματα σαν να ήταν πρόκες.
Δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα. Υπάρχουν μικρα με μεγάλη αγάπη. (Μητερα Τερέζα)
Όλοι κυλιόμαστε στη λάσπη. Μονάχα που μερικοί απο μας τολμούν να κοιτάξουν τ'αστέρια. (Όσκαρ Ουάιλντ)
Όλα τα όνειρα όνειρο τα κληρονομεί και άνθρωπος κανένα. (Κική Δημουλά)
Στη ζωή εκείνος που προχωρεί πρώτος ντυμένος με λάμψη είναι αυτός που κουβαλάει ενα μικρό σταμνί με δάκρυα,όχι αυτός που κρατάει μια φούχτα διαμάντια. (Λόρκα)
Μια γυναίκα είναι αυθεντική μόνο όταν μοιάσει στην εικόνα που είχε ονειρευτεί για τον εαυτλο της. (Πέδρο Αλμοδόβαρ)
Δαπανηρή ιδεα ο βίος. Ναυλώνεις έναν κόσμο για να κάνεις το γύρο μιάς βάρκας. (κική Δημουλά)
Πρέπει να είσαι πολύ λέρα, για να κυβερνάς γαλέρα.
Αγνώστου
1-Όταν ο δρόμος γίνεται σκληρός......οι σκληροί παίρνουν δρόμο....:bigsmile:
(ελέυθερη μετάφραση Αγγλικού ρητου)
2- έχεις πιστόλι στην τσέπη η χαιρεσαι που με βλέπεις? :cheesy:(Μέι Γουέστ)
Ζήσε σαν να ήταν να πεθάνεις αύριο. Μάθαινε σαν να ήταν να ζήσεις για πάντα. -Γκάντι-
Θάρρος δεν είναι να ριψοκινδυνεύσει κανείς, αλλά το να προβαίνει αποφασιστικά στον δίκαιο αγώνα. -Πλούταρχος-
Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα. -Ρούσβελτ-
Έτσι να προσθέσω κι εγώ την πινέλιά μου...:embarrest
"Όποιος υποχωρεί, μπορεί να ξαναπολεμήσει" -Δημοσθένης
"Δεν ωφελεί να οργιζόμαστε εναντίον των περιστάσεων, γιατί είναι κουφές στην οργή μας" -Ευριπίδης
"Ποιό είναι το πρωταρχικό καθήκον του ανθρώπου;Η απάντηση είναι σύντομη:να είναι ο ευατός του" - Ίψεν
Αυτά κι από μένα...:nuts:
....Όλα έχουν μια οντότητα και ένα αιώνιο παρόν...Χέρμαν Έσσε
..Ο γάμος είναι σαν το ΙΚΑ.Προσπαθείς για τα γεράματα..δικό μου:toung:
...τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...:laugh:
...ότι του φανεί , του λολοστεφανή...
..οταν πεθαίνει ο γάιδαρος, πωπαυλώνει..:embarrest
...μη κρίνεις, για να μη κριθείς...
...μη κάνεις οτι δε θελεις να σου κάνουν...
...αυτα...:nuts::toung::bigsmile:
good decisions come from experience!
Experience comes from bad decisions!!!
Οι καλες αποφασεις ερχονται απο την εμπειρια
Η εμπειρια ερχεται αποτις κακες αποφασεις!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!
(Απο γκραφιτι σε τοίχο)
Αν θεσεις ως αρχη οτι η ζωη ειναι απλη και ωραια τοτε μπορεις να <<αλιευσεις>>μικρες στιγμες ευτυχιας απο απλα πραγματα που με την ψυχη σου τους δινεις διαρκεια..Ολα τα χτιζουμε και τα γκρεμιζουμε εμεις...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....Οι ανθρωποι που εσθανονται ευχαριστημενοι απο τον εαυτο τους παραγουν καλα αποτελεσματα..<οσο λιγοτερο "εισαι"τοσο περισσοτερο"εχεις";)
μονο δυο μου'ρχονται στο νου..τα καλα κοποις κτωνται
οπου υπαρχει θεληση υπαρχει και τροπος
(where there is a will there is a way)
το μυστικό τού να είσαι ευτυχισμένος δεν βρίσκεται στο να κάνεις ο,τι σου αρέσει,αλλά στο να σου αρεσει αυτό που κάνεις
ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΑΡΙ
καλημέρα!!!!!!!!
Ο άνθρωπος πρέπει να έχει μέσα του χάος και φρενίτιδα για να γεννήσει ένα αστέρι που χορεύει..
Νίτσε
Για να γίνεις καλός κυνηγός πρέπει να μάθεις το θήραμα και τις συνήθειές του,
για να γίνεις καλός πολεμιστής πρέπει να αλλάζεις συνεχώς συνήθειες...
Καστανέτα-Δον Χουάν
Αν μπορείς έχει καλώς ,αν δεν μπορείς πάλι καλώς έχει!!!!!
Ε.τάδε
Είναι τόσα πολλά τα ωραία...!!!
:love::nuts::embarrest:love:
-Νιωθω ευγνωμοσυνη σ ολους αυτους τους ανθρωπους που μου ειπαν " ΟΧΙ". Χαρη σ αυτους
εγινα αυτο που ειμαι.
-Δεν θα εχω αποτυχει αν δεν τα καταφερω.. θα εχω επιτυχει, επειδη ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ.
Τα παρακατω δεν ειναι ακριβως τσιτατα. Ειναι φρασεις απο μαθητικες εκθεσεις του δημοτικου απο ενα χωριο της Ιταλιας. Ολοκληρα τα κειμενα ειναι απιστευτα!!:nuts:
"Αυτη ειναι η πρωτη δολοφονια του Τριτου κοσμου, μετα ηρθανε πολλες αλλες." Για την δολοφονια του Αβελ απο τον Καϊν.
"Αυτη η ιστορια μας διδασκει οτι, ουτε ο παγκοσμιος κατακλυσμος χρησιμευσε σε τιποτα." Για την καταστροφη των Σοδομων και των Γομμορων.
"Εγω δεν ζηταω πολλα, θα ήθελα να με παει στον Παραδεισο κατευθειαν, χωρις να περασω απο την κασα!" [τι χαρη θα ζητουσε απο εναν αγιο...]
"Μπορεις να πεθανεις αμεσως ή λιγο καθε φορα. Εγω ας ελπισουμε λιγο καθε φορα, ετσι, θα συνηθισω!":nuts:
"Εγω οσο σκεφτομαι οτι θ αναστηθω, τον _εζω τον θανατο"
"Ο Θεος μας επλασε τσαμπα."
χα χα χα! Πολυ καλα Κυριακη! αντιστοιχα ελληνικα μαθητικα μαργαριταρια εχω διαβασει και γω κατα καιρους κι ολα ειναι το ενα καλυτερο απ το αλλο! χα χα χα!Αν βρεις βαλε κι αλλα
"Οι σχέσεις είναι το όπιο των γυναικών" (δικής μου έμπνευσης η παράφραση)
:cheesy:
να γραψω αλλο ενα παιδια?
φοβαμαι ολα αυτα που 8α γινουν για μενα χωρις εμενα
στοιχοι ή μουσικη δε θυμαμαι ζουγανελης και το τραγουδαει ο αγαπημενος μου βασιλης παπακωνσταντινου
Μη μιλας...καλυτερα να μασας..
(θα το κλεισω το στοματακι μου για λιγες μερες γιατι δεν με παει...:nuts:)
Βλεπε ακου σωπα....
(χμμμμ και αυτο καλο ειναι...)
:love: