Να ξερεις οτι στην αστρολογια ποτε δεν μαθαινεις τα παντα , και αν σου πει καποιος οτι τα ξερει ολα ... :blink: κανε την με ελαφρα !!!!
Στο πεδιο της αστρολογιας οσο ζεις μαθαινεις !
Printable View
Για τον Ποσειδώνα στον 2ο τα είπαν τα παιδιά πρίν και συμφωνώ. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι έχεις ταλέντο να βγάζεις χρήματα από ασυνήθιστες πηγές.
Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!!
Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο 2ος έχει να κάνει όχι μόνο με τα υλικά αλλά και τα συναισθηματικά αποκτήματα.
Καλημερα
Εχω τον 2ο οικο κενο, στον κριο, και ο κυβερνητης του Αρης, ειναι στον ζυγο,στον 8ο, και κανει διαφορες οψεις. Αυτη η αντιστοιχια, 2ος-8ος, κριος-ζυγος, τι σημαινει σα σχεση μεσα σ ενα χαρτη;
Καλημερα !!! Ηθελα να ρωτησω ..τι σημαινει οταν εχεις τον δια στον 2ο οικο ? Εχω τον 2ο οικο στον υδροχοο και τοποθετημενο εκει τον Δια . Ο Ουρανος του υδροχοου ειναι στον τοξοτη ( ουρανος συνοδος ωροσκοπος- τοξοτης ) και η μονη οψη που κανει ο Διας ειναι ενα τετραγωνο με τον πλουτωνα στον σκορπιο.. Ευχαριστω προαιρετικα :love::love:
Ο Διας κατα παράδοση θεωρείται ο ευεργετικότερος όλων των πλανητών.Η λεξη κλειδί του είναι η επέκταση.Σε όποιον οικο βρίσκεται προσφέρει ευκαιρίες σ΄αυτά που αντιπροσωπεύει ο οίκος.Στον Υδροχόο σήμαινει οτι η αξία της ανεξαρτησίας ειναι πολύ σημαντική για σένα.Σε κάνει εφευρετική,πρωτότυπη,εισαι ενάντια σε κάθε είδους διάκριση και ρατσισμό και γενικά ολα τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου τα έχεις πιο ανεπτυγμένα!
Επ!Τα αλλα μας τα συμπλήρωσες μετα!:weird:
Ισως έχεις ευνοια σε ταξιδια,σπουδες και ξενες γλωσσες, τα οποια επισης ειναι πολυ σημαντικά για σένα.Την αποφαση για τα παραπανω μπορείνα την παίρνεις πολύ ξαφνικά!Βεβαια υπάρχουν και αλλες πολλές ερμηνείες...:bigsmile:
Συμφωνώ με όσα είπε η black moon. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι αν και σαφώς ο Δίας στο 2ο είναι πολύ καλή θέση χρειάζεται λίγη προσοχή στη διαχείριση γιατί, λόγω του στοιχείου της υπερβολής που έχει ( και σε συνδυασμό με τον Ουρανό σου), μπορεί να σε βγάλει εντελώς εκτός "προϋπολογισμού".:bigsmile:
Οταν λες εκτος προυπολογισμου ... τι εννοεις ? :unsure: οτι μπορει να υπαρχουν αρνητικες επιπτωσεις εξ αιτιας του ουρανου ? :weird: βασικα ο 2ος δεν ειναι που αντιπροσωευει τα χρηματα .. και οτι υλικο αγαθο αποκτουμε ? επισης η αυτοεκτιμηση και οι αξιες ? Thanx οπως και να χει !!:love::love:
2ος= λεων και αδειος:cry: ηλιος κυβερνητης του και στον 9ο, εικαζει κανεις τιποτα?:sad:
Ακμή 2ου στο Σκορπιό και κυβερνήτη στον 1ο και Ουρανό στο 2ο οίκο πιθανόν δείχνει σπατάλη ή το αντίθετο?
και ό,τι αποκτά κανείς ?Ο Ουρανός μπορεί να έχει και θετική επιρροή σ αυτό?
Εμένα αυτό μου λέει,οτι εχεις έντονη αυτοπεποίθηση και οτι οι αξίες που σου εμφυσήσανε σου δίνουν τα φόντα να είσαι δημιουργική (ιδίως σε οτι αφορά σπουδές) και ανοιχτόμυαλη.Επίσης πρεπει να νιώθεις άνετα μπροστά σε πολύ κόσμο, αυτο όμως αν συνηγορουν κι αλλα στοιχεία του χάρτη.
ευχαριστω black moon:cheesy::cheesy: ,μου αρεσουν αυτα που λες!!!! βεβαια απο λεφτα...:cry:
Γειά σου Νanstenka!
Προσωπικά πιστεύω οτι σημαίνει καλη διαχείρηση χρημάτων, έντονο σεξ-απήλ, καθε αλλο παρα ρηχά αισθήματα και αξίες, ίσως και καποιες κληρονομιες...αλλα επίσης και οτι θα μπαίνουν στον δρόμο σου άτομα και καταστάσεις, απρόσμενα και ξαφνικα(τα οποια θα είναι φύσεως 2ου οικου),και θα βοηθουν στον μετασχησμό και την εξελιξή σου.
Thanx και παλι καλη μου !!! :cheesy: Οφειλω να πω πως με πιανει ωρες ωρες η σπαταλη :embarrest .... Γενικα ομως μπορω να πω οτι εχω μια αντιθεση στον εαυτο μου ( ως προς την μεταχειριση των χρηματων ) μπορω να ειμαι πολυ σπαταλη αλλα να ειμαι και πολυ οικονομος ... φυσικα οταν το θελω ετσι ? Μ ' αρεσει πολυ η χλιδη :bigsmile: .... αλλα καποιες στιγμες μπορω να αρκεστω και σε λιγα !!! Πως γινεται αυτο ? τι φταιει ? ο ουρανος παλι ?:weird::embarrest
Κοιτας athinoula85 και τον 8ο (τι πλανητες εχει και ποιον κυβερνήτη) και τον Πλουτωνα με τις οψεις του.Ειναι και καποιες γωνίες που δειχνουν σπατάλη όπως για παράδειγμα αρμονική Δια-Αφροδίτης.Επισης η σταση μας απέναντι στο χρήμα επηρρεάζεται και απο τους διελαύνοντες.Δεν είναι μονο ενα που κοιτάμε.Παιζουν πολλα ρολο.
Συγχαρητήρια για το άρθρο! Πράγματι είναι πολύ καλό και διαφωτιστικό...
Θα προσπαθήσω να κάνω μια υποθετική ερμηνεία μα θέλω την βοήθεια σαs !!!
Λοιπόν, ακμή 2ου στον τοξότη ( Δίαs βρίσκεται στον 9ο ) και στο σπιτάκι αυτό μένει η Σελήνη στον αιγόκερο.....
Θα μπορούσε επομένωσ να πει κανείs οτι υπάρχει κάποια συγκρατημένη εύνοια σε σπουδέs (λόγω Αιγόκερου ) αλλά και μη σταθερότηταs οικονομικών εσόδων ( λόγω Σελήνηs στο 2ο)???
Πείτε μου μια γνώμη........
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!:bigsmile:
Όσον αφορα το θέμα τισ συναισθηματικήs ασφάλειαs έπεσεs μέσα, όμωs σε πληροφορώ οτι οι σπουδέs μου δεν έχουν καμοία σχέση με οικονομικά κι ούτε ποτέ μου πέρασε απ το μυαλό:blink::blink:
Σ αυτό βέβαια συμβάλουν σαφώs κι άλλοι πολλοί παράγοντεs....:unsure:
Λέs όμωs να έχω ταλέντο και να μην το χω ανακαλύψει????:laugh:
Τώρα, το φεγγαράκι σ'αυτό το σπιτάκι θα μπορούσε να δείχνει ίσωs οτι τα οικονομικά μου εξαρτώνται απο την συναιαθηματική μου διάθεση??οτι απο money τίποτιs...?
Συγνώμη αν κούρασα, ψάχνω μια καταλάβω......:embarrest
Hello ryssa!!!
O Aιγόκερος εχει την ταση να βαζει μακροπροθεσμους, ρεαλιστικούς στοχους και να κρατάει καρφωμένο το βλεμμα του εκει, μεχρι να τους επιτύχει.Αυτό πιστεύω εγω οτι κανεις με το θεμα των σπουδων σου ή αυτό πρεπει να κανεις, για να έχεις τα επιθυμητα αποτέλεσματα.Η καρπωση των κοπων σου, απλά μπορει να καθυστερήσει,αλλα οταν ερθει θα ειναι εχει πιο γερες βασεις.Ο Διας στον Αιγοκερω σε κανει πολυ επιμονη και εργατικη(και για σπουδες και στον επαγγελματικό χωρο).
Ωραιο επαγγελμα για σενα, όπως το βλέπω όλον αυτον τον συνδιασμό,ειναι αυτο της ξεναγού.Και ταξιδάκια,και γνωριμια με αλλα προσωπα και νοοτροπίες, και performing, και χρηση ξενων γλωσσών ειναι ολα τασεις Δια και 9ου,και μπορουν να σου αποφέρουν κέρδη(2ος).
Ο Καρκίνος φημίζεται για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο.Και αυτό στο λεω,για να συσχετίσεις τον Καρκίνο με την Σελήνη.Θεωρω οτι ειναι καλά τοποθετημένη ως προς αυτό.Την Σελήνη, ασταθεια την χαρακτηρίζει στα αισθήματα,όχι στα οικονομικα.Γι' αυτο λεμε "εισαι με τις φασεις σου"-κυκλοθυμία.
Σ΄ευχαριστω black moon!!!!
αρχίζω να καταλαβαίνω κάπωs τουs συνδυασμούs που πρέπει να γίνονται...!!!
Μια σημειώσει μόνο : ο Δίαs είναι στο λιονταράκι στον 9ο και όχι στον αιγόκερο.Το φεγγαράκι
είναι μόνο στον αιγοκερο....
ίσωs να μην το διατύπωσα καλά πριν......
Thanks anyway!
Eσυ καλα τα ειπες!Εγω δεν ξερω γιατι ειπα αναποδα τα ζώδια...:unsure:Τους οικους τους ειπα τουλαχιστον σωστα!:lol:
Μικρό το κακό....!!!!!
Λοιπον στον 8ο εχω την Αφροδιτη ( ο 8ος οικος μου βρισκεται στον λεοντα ) εκτος αυτου μου βγαζει οτι στον 8ο ειναι και ο Αρης και ο Ερμης ( αλλα αυτοι βρισκονται μεν στον 8ο , αλλα στην παρθενο ) ... Κυβερνητης του 8ου ειναι ο ηλιος , ο οποιος Ηλιος βρισκεται πανω στο ζωδιο μου - στην παρθενο .. στον 9ο οικο μου !!! Ο Πλουτωνας δε ..... βρισκεται στον 10το οικο μου στον σκορπιο. Ο Πλουτωνας κανει μια συνοδο με το MC , επισης κανει ενα τετραγωνο με τον Δια .. , ενα εξαγωνο με τον Αρη , ενα εξαγωνο με τον Ποσειδωνα και τελος ενα ημιτετραγωνο με τον ASC - τοξοτης .. !! Αυτα ... Αν βγαζεις ακρη ... σε σχεση με τον 2ο οικο που λεγαμε ( αυτο εννοω ) :nuts::nuts: [ κατι ακομη :embarrest .... ο 8ος δεν ειναι η σεξουαλικοτητα ? γιατι το κοιταμε ? ] :love::love::love:
Λοιπόν athinoula85!Θα πάς να ψαξεις στα forums μονη σου, και να μάθεις πολύυυυυυυυυυυυυυυ καλα όλες τις συνοπτικες ερμεινίες των οίκων......για αρχή!Γιατι εδω εμεις μαλώνουμε:toung:.Αλλα αντε σου κοπαρα τον 8ο.
Ενα παραδειγμα ειναι οτι μπορει να εισαι σπαταλη(Αφροδίτη), με το χαρτζιλίκι του μπαμπα(προερχεται απο αλλον=8ος).Quote:
8ος οίκος - Κληρονομικά, θάνατος
Εδώ υπάρχει ό,τι λαμβάνουμε από τους άλλους σαν στήριξη, είτε σε υλικό επίπεδο (κεφάλαια, κληρονομιές), είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ακόμη η λίμπιντο, οι χρόνιες παθήσεις (επέρχεται ο παράγοντας του κυττάρου), οι ασφάλειες, οι φόροι, το σεξ σαν πράξη, ο θάνατος, η αναγέννηση, ο αποκρυφισμός, τα έσοδα του συντρόφου μας.
Αν μαθεις τις ερμηνείες των πλανητων,και των οίκων,καπως ετσι θα τα συνδιάζεις!Καλή επιτυχία!:bigsmile:
Καλη μου δεν ειπα οτι τα ξερω ολα ... ελεος !!! Εξαλλου ειμαι σε πρωταρχικο σταδιο :embarrest Σορυ που δεν συμπεριελαβα ολοκληρη την ερμηνεια του 8ου ..:cry: Εχεις δικιο !!! Απλα εγω κρατησα το οτι ο 8ος ειναι η σεξουαλικοτητα ( κατι που ανεφερες και συ - το σεξ σαν πραξη , το παθος ) Οφειλω να πω οτι δεν ειναι μονο αυτο και εχεις δικιο καλη μου black moon !!! Το βιαστικο συμπερασμα ειναι και αναληθες - που καταλαβα οτι μονο ο 2ος οικος δειχνει οτι αφορα τα χρηματα κ.τ.λ. με βαση το αρθρο που παραθετεται στην αρχη του forum . Διαβαζω αρκετα στα forums και προσπαθω να βγαλω μια ακρη - φυσικα κατανοω οτι θελει πολυ κοπο και πανω απο ολα πολυ μελετη !!! Σ ευχαριστω οπως και να χει που ασχοληθηκες .:bigsmile: Αθηνα
H Xαμαιλεοντικη ταση ειναι εκεινη η οποια σε κανει να εναλαβεις ενα ρολο και να γυρισεις στην πρωτη σου μορφη αφου τον εχεις εκλπηρωσει ...
Τα θεματα του 8ου εχουν να κανουν με ριζικη αλλαγη , απο την μια κατασταση στην αλλη , χωρις δυνατοτητα να εισερθεις στην προηγηθησα κατασταση
Χρειάζομαι επειγόντως διαφώτιση!!
έχω την ακμή του δευτερου στον τοξότη και ο Δίας βρίσκεται στον 12ο. Τι σημαίνει? Ότι ....θα βγάλω λεφτά από την μεταφυσική?
απιστευτο αρθρο !!!
VAFIKOS
εχω τονισμένο τον 8ο με Χείρωνα,Αρη,Ηλιο στους Ιχθείς και Ερμή στον Κριό
οι αλλαγές είναι ριζικές και μοιραίες
θανατος και αναγέννηση η έκφραση του Σκορπιού
Η ακμη του2ου ειναι στο λιονταρι ομως στον 2ο ειναι και η παρ8ενος και εχω και τον πλουτωνα εκει.Γενικα κουλουβαχατα!!!Μολις νομιζω πως καταλαβα κατι βγαινει ενα ποστ και μου τα ανατρεπει ολα.Μηπως εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου ε3ηγησει;Ευχαριστω πολλυ.