-
Re: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
Αρκει απλως να τους παρακολουθησετε (αν αντεχετε τα mood changes) πως τσατιζονται, αντιδρουν, φουσκωνουν, ξεφουσκωνουν αλλα δεν παραιτουνται με τιποτα, βαζουν σταδιακους στόχους και ξεπερνανε τις δυσκολιες. Αυτο που μου εχει κανει μεγαλυτερη εντυπωση ειναι οτι εχουν απιστευτη μνημη και μπορει να περασουν μηνες για να συνηδειτοποιησεις οτι κατι που ειχαν βαλει στοχο παλιοτερα τελικα και χωρις να καταλαβεις πώς, το καταφερνουν χωρις ζόρι. Λες και ειναι απιστευτα τυχεροι αλλα οταν γινεται συχνα τοτε μάλλον εχει να κανει με προγραμματισμό και μικρες ανεπαισθητες, λεπτομερεις αλλα τελικα σημαντικες αλλαγες προκειμενου να επιτευχθει ο στόχος. Και οταν το καταφερουν τοτε γυρνας μηνες πισω να θυμηθεις οτι καποτε το ειπαν...τουλαχιστον αυτο εχει δειξει η εμπειρια μου. Ισως ακουγεται τρομακτικο σε μερικους αλλα αν το παρακολουθησεις προσεκτικα μαθαινεις παρα πολλα εστω κι αν δεν εισαι στο επικεντρο του ενδιαφεροντος. Δοκιμαστε το...
-
Η μνημη για την οποια μιλας, ειναι επιλεκτικη και στοχευμενη! Ειναι σχεδον στα προθυρα της εμμονης, οταν δεν ειναι με τα μπουνια μεσα!:cheesy:
Αν εισαι σημαντικος για εναν Σκορπιο, οτι και να πεις, οτι και να κανεις, θα το θυμαται οπως ακριβως το ειπες και οπως ακριβως το εκανες! [Εκτος κι αν παρεμβαινει αποπροσανατολιστικα ο Ποσειδωνας].
Ειδικα αν τα λογια η οι πραξεις τον πληγωσαν, χωρις να το παρεις καν εσυ χαμπαρι... :unsure::unsure:
Και αφου εχεις 3 πλανητες στον Σκορπιο, ενας εκ των οποιων ο παραδοσιακος του κυβερνητης ειναι αναμενομενο να τους καταλαβαινεις. Ενα μερος του εαυτου σου ειναι σκορπισιο. :bigsmile:
-
Αν εισαι σημαντικος για εναν Σκορπιο, οτι και να πεις, οτι και να κανεις, θα το θυμαται οπως ακριβως το ειπες και οπως ακριβως το εκανες!
Αυτο ειναι σιγουρο!!!!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Η μνημη για την οποια μιλας, ειναι επιλεκτικη και στοχευμενη! Ειναι σχεδον στα προθυρα της εμμονης, οταν δεν ειναι με τα μπουνια μεσα!:cheesy:
Αν εισαι σημαντικος για εναν Σκορπιο, οτι και να πεις, οτι και να κανεις, θα το θυμαται οπως ακριβως το ειπες και οπως ακριβως το εκανες! [Εκτος κι αν παρεμβαινει αποπροσανατολιστικα ο Ποσειδωνας].
Ειδικα αν τα λογια η οι πραξεις τον πληγωσαν, χωρις να το παρεις καν εσυ χαμπαρι... :unsure::unsure:
Και αφου εχεις 3 πλανητες στον Σκορπιο, ενας εκ των οποιων ο παραδοσιακος του κυβερνητης ειναι αναμενομενο να τους καταλαβαινεις. Ενα μερος του εαυτου σου ειναι σκορπισιο. :bigsmile:
Πολυ ωραια διατύπωση, επιλεκτικη και στοχευμενη !
το ενδιαφερον ειναι οτι αυτο συμβαινει ακομα κι οταν ο στοχος δεν ειναι ερωτικο αντικειμενο ή τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει, καποιος πιο ειδικος ας επιβεβαιωσει/διαψεύσει...
Η αληθεια ειναι οτι ισως να μην ειναι μονο οι 3 αυτοι πλανητες αλλα οτι ο κρονος απο τον καρκινο, ο διας απο τους ιχθυς (συνοδο με ωροσκοπο) και η σεληνη στον σκορπιο ειναι στις κορυφες ενος μεγαλου τριγωνου μεταξυ τους και εχουν ολοι μεταξυ τους τριγωνα. Τωρα αν αυτο εχει σημασια ή οχι δεν το γνωριζω...
Μαλλον κατι βρηκα, ο σχηματισμος αυτος λεγεται grand trine και εφοσον εχει κορυφες στα 3 ζωδια του νερου εξηγει αρκετα παρολο που ειμαι πυρινο ζωδιο και διπλα στον σκορπιο.
-
Θες να πεις οτι εισαι τοξοτης μεταμφιεσμενος σε αιγοκερω.Μα γιατι?Τοσο ωραιο ζωδιο!!
-
γιατι οταν γραφτηκα δεν εβαλα σωστη ημερομηνια, οχι τυχαια
-
Χμ,μυστηριο.Γιατι να το κανεις αυτο?Τουλαχιστον θα μπορουσες να διαλεξεις ενα πιο συμπαθητικο ζωδιο.:suspiciou:suspiciou
-
τυχαια κριτηρια καθαρα :unsure:
ισως πρεπει να το αλλαξω
-
Οπωσδηποτε!!Βαλε κατι πιο επικοινωνιακο τουλαχιστον!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Θες να πεις οτι εισαι τοξοτης μεταμφιεσμενος σε αιγοκερω.Μα γιατι?Τοσο ωραιο ζωδιο!!
Μου φαινεται οτι το μεγαλο τριγωνο στο νερο και ο Ωροσκοπος στον Ιχθυ, εχουν δημιουργησει την αναγκη του να ... κρυβεται ή να θολωνει τα νερα!! :toung:
Αληθεια ο Ποσειδωνας που βρισκεται;
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Μου φαινεται οτι το μεγαλο τριγωνο στο νερο και ο Ωροσκοπος στον Ιχθυ, εχουν δημιουργησει την αναγκη του να ... κρυβεται ή να θολωνει τα νερα!! :toung:
Αληθεια ο Ποσειδωνας που βρισκεται;
Χεχε, ισως
ποσειδωνας στον τοξοτη
-
Quote:
Originally Posted by
axeman
Χεχε, ισως
ποσειδωνας στον τοξοτη
Ωραια ανταλλαγη θεσεων με τον Δια! :bigsmile:
Παντως, για να ξαναγυρισουμε στον Σκορπιο, συμφωνω οτι η στοχευση δεν αφορα μονο το ερωτικο αντικειμενο.
Απλως, σου κανει εντυπωση επειδη ο στοχος του ανηκει, δεν τον προβαλλει, μονο[ς] τον κυνηγα. Εσυ το ξεχνας γιατι αυτο θελει! [Αν γινομαι καπως απολυτη, δειξτε λιγη κατανοηση ... 3 στον Σκορπιο μου ειν αυτοι ....:cheesy:]
-
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης στην τελευταια προταση ?
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ωραια ανταλλαγη θεσεων με τον Δια! :bigsmile:
Παντως, για να ξαναγυρισουμε στον Σκορπιο, συμφωνω οτι η στοχευση δεν αφορα μονο το ερωτικο αντικειμενο.
Απλως, σου κανει εντυπωση επειδη ο στοχος του ανηκει, δεν τον προβαλλει, μονο[ς] τον κυνηγα. Εσυ το ξεχνας γιατι αυτο θελει! [Αν γινομαι καπως απολυτη, δειξτε λιγη κατανοηση ... 3 στον Σκορπιο μου ειν αυτοι ....:cheesy:]
κι εγω με άλλους 3 στο Σκορπιο είμαι χειρότερη μη νομίζεις....χαχαχαχαχαχχα
-
Quote:
Originally Posted by
axeman
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης στην τελευταια προταση ?
Τελευταια προταση εννοεις αυτην στην παρενθεση η την αμεσως προηγουμενη;
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Τελευταια προταση εννοεις αυτην στην παρενθεση η την αμεσως προηγουμενη;
Απο το "Απλως..." για δωσε λιγο παραπανω αναλυση, παρθενος είσαι !
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Απλως, σου κανει εντυπωση επειδη ο στοχος του ανηκει, δεν τον προβαλλει, μονο[ς] τον κυνηγα. Εσυ το ξεχνας γιατι αυτο θελει! :cheesy:]
Μπορει να σου κοινοποιησει καποια στιγμη εναν στοχο του, με τετοιο τροπο που δεν θα καταλαβεις ποσο σημαντικος ειναι. Θ αρχισει να δουλευει πανω στην επιτευξη του ησυχα ησυχα, χωρις φανφαρες! Εσυ θα το βγαλεις απ το μυαλο σου, θα το ξεχασεις, και καποια στιγμη -ακομη και μετα απο πολυ καιρο- τσουπ!! Θ ανακαλυψεις οτι εχει καταφερει να πετυχει αυτο που κααααποτε ειχε αναφερει, και εκτοτε βγηκε απο την "ημερησια διαταξη"!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
Αρης και παραδιπλα ακριβης συνοδος των κυβερνητων ωροσκοπου και μεσουρανηματος!.... [νερενιοι και οι δυο...:weird:]
Αλλοτε ειναι για :laugh::laugh::laugh::laugh: κι αλλοτε για :wacko::wacko::wacko:
:bigsmile:
-
κι εσυ αρη εκει ? καλα παμε !
Οσο για την απαντηση σου να προσθεσω οτι ειναι σχεδον αδυνατον να καταλαβεις αν ειναι σημαντικος ο στοχος, ισως και εντελως αδυνατο, μονο οταν δεις την πραγματοποιηση και αν το θυμηθεις ποτε αναφερθηκε αρχιζεις να καταλαβαινεις πως παιζεται το παιχνιδι. Ομως αυτο μπορει ανετα να θεωρηθει σαν συμπεριφορα που εξαρταται απο κινητρα και μονο ή τελικα ειναι το παθος τους τοσο μεγαλο που στους υπολοιπους μοιαζει σαν κινητρο. Οποτε ολη αυτη η μυστηρια συμπεριφορα πιστευω οτι ειναι ενας ιδιαιτερα σημαντικος παραγοντας ελξης προς το συγκεκριμενο ζωδιο
-
πωπω τελικάθα είμαστε περισσότεροι αυτοί με τις υγρές επιρροές παρά οι ίδιοι οι σκορπιοί....πωπωωωωωωωωω:laugh ::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
πωπω τελικάθα είμαστε περισσότεροι αυτοί με τις υγρές επιρροές παρά οι ίδιοι οι σκορπιοί....πωπωωωωωωωωω:laugh ::laugh::laugh:
Ξερω ξερω...σκοτεινα βλεμματα ,λιγο "homo cripsinous"...με εντονο αισθησιασμο ....ναι παιδι μου το εχουμε δει το εργο..
Προσεξε ..ομως γιατι ειναι αστειρευτη πηγη κακιας μισους και ζηλιας..βεβαια δεν θα στο δειξουν ευθεως...σιγα σιγα...με δοσεις...:toung::toung:...
Ειναι αυτο που λεμε.."τωρα γελας ή μου δειχνεις τα δοντια σου"???:crazy::evil:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Ξερω ξερω...σκοτεινα βλεμματα ,λιγο "homo cripsinous"...με εντονο αισθησιασμο ....ναι παιδι μου το εχουμε δει το εργο..
Προσεξε ..ομως γιατι ειναι αστειρευτη πηγη κακιας μισους και ζηλιας..βεβαια δεν θα στο δειξουν ευθεως...σιγα σιγα...με δοσεις...:toung::toung:...
Ειναι αυτο που λεμε.."τωρα γελας ή μου δειχνεις τα δοντια σου"???:crazy::evil:
Είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός που συνδιάζει σκορπίσια στοιχεία, να κινήται υπογείως...να έρπει ή να πετάει...;)
-
Φταίει η ακαταμάχητη γοητεία των σκορπιών βεβαίως βεβαίως...
:toung:
Δεν είμαι ψωνάρα,αλλά νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ το παρεξηγημένο μου ζώδιο...Δεν είμαστε τόσο κακοί πια!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
Εγω που εχω εκτος απο ηλιο ερμη αφροδιτη ποσειδωνα ΚΑΙ ωροσκοπο σκορπιο ειμαι η χειριστη ολων να υποθεσω ε;
:toung::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
alfita
Εγω που εχω εκτος απο ηλιο ερμη αφροδιτη ποσειδωνα ΚΑΙ ωροσκοπο σκορπιο ειμαι η χειριστη ολων να υποθεσω ε;
:toung::laugh:
Τρομερός συνδυασμός!!!!!!!!!!!!! Πίστεψε με μου αρέσει. Και διπλή σκορπίνα και με 2 ακόμη πλανήτες στον Σκορπιό. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Τρομερός συνδυασμός!!!!!!!!!!!!! Πίστεψε με μου αρέσει. Και διπλή σκορπίνα και με 2 ακόμη πλανήτες στον Σκορπιό. :bigsmile:
Ωραια γιατι εχω και κρονο στον υδροχοο και μαλλον ειμαι απ τους λιγους ανθρωπους ;):idea:που καταλαβαινουν τους υδροχοους....:bigsmile:
Παντως αυτους που αγαπαμε εμεις οι σκορπιοι εχουμε την δυναμη να τους πηγαινουμε στον παραδεισο...Βεβαια οτι ο δρομος που οδηγει στον παραδεισο περναει απ την κολαση μην το διαδωσετε παραεξω.....:laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
alfita
Ωραια γιατι εχω και κρονο στον υδροχοο και μαλλον ειμαι απ τους λιγους ανθρωπους ;):idea:που καταλαβαινουν τους υδροχοους....:bigsmile:
Παντως αυτους που αγαπαμε εμεις οι σκορπιοι εχουμε την δυναμη να τους πηγαινουμε στον παραδεισο...Βεβαια οτι ο δρομος που οδηγει στον παραδεισο περναει απ την κολαση μην το διαδωσετε παραεξω.....:laugh::laugh::laugh:
Μεταξύ μας μονο!Λίγοι είμαστε......:laugh: