-
Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
Quote:
Originally Posted by
black moon
Γεία σου may!
Πέρα απ' αυτό που λές οτι ο Πλούτωνας ανήκει "στις επιδράσεις επι γενεών",όπως λέγονται οι εξωκρόνιοι,δεν παύει να είναι σε κυριάρχία.Για παράδειγμα στο εξάγωνο Πλούτωνα-¶ρη που έχει η Αθηνά,δεν μπορεί παρα να έχει ενδυναμωτικό χαρακτήρα ή τοποθέτηση του Πλούτωνα στον Σκορπιό.Οχι, δεν έχω κοιτάξει ποτέ μεμονομένα ένα στοιχείο σ'ένα χάρτη.Η Αθηνά το ξέρει πολύ καλά αυτό;)!H Belucci και ο Clooney έχουν σεξ-απήλ.Αν είναι όμως σεξουλικοί δεν το ξέρουμε απο πρώτο χέρι:nuts:.Η γοητεία και η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα και φαίνονται απο αλλού.
Συμφωνώ μαζί σου αν το δεις συνολικά το θέμα αν δεις δηλαδή κ την Aφροδίτη κ τον Aρη στον 8ο. Tο ερώτημα όμως της Aθηνάς όπως το κατάλαβα αφορά τον Πλούτωνα.
Tέλος πάντων σε γενικές γραμμές συμφωνούμε στα λεγόμενά μας.
Aν κ κατά την προσωπική μου άποψη κ όπως έχω αναφέρει ξανά σε άλλο θέμα, πιο έντονη σεξουαλικότητα δίνουν οι αντιθέσεις, οι σύνοδοι κ τα τετράγωνα του Πλούτωνα με Aφροδίτη κ Aρη σε σχέση με τα τρίγωνα κ τα εξάγωνα. Aλλά αυτό κ πάλι λέω είναι προσωπική άποψη.
Επίσης η Belucci διαθέτει ένα απίστευτα πλουτώνιο ωροσκόπιο.
-
Quote:
Originally Posted by
may
η Bellucci διαθέτει ένα απίστευτα πλουτώνιο ωροσκόπιο.
Το ξέρω εχει stellium μαλιστα στον 8ο.
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Το ξέρω εχει stellium μαλιστα στον 8ο.
βρε παιδια, καμια βοηθεια για το stellium;:blink::love:
-
νομίζω είναι όταν μαζεύονται πολλοί πλανήτες σε ένα οικο....
-
Quote:
Originally Posted by
mirellia
νομίζω είναι όταν μαζεύονται πολλοί πλανήτες σε ένα οικο....
... και σχηματίζουν σύνοδο. :bigsmile:
-
συγνωμη κιολας, αυτο που περιγραφετε δεν ειναι το νεφελωμα;
το stellium δεν προϋθετει πολλες διαφορετικες συνοδους σε 1 οικο;:blink:
-
Να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα.Αρχικά πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε ένα ωροσκόπιο συνολικά γιατί δεν φτάνει από μόνος του ένας Αρης στον 1=ο ή 8=ο ή έντονος Σκορπιός ή όψεις Ουρανού,Πλούτωνα με Αφροδίτη .Βασικά οι απόψεις που εκφράστηκαν είναι σωστές αλλά οι περισότεροι από μας δεν έχουν όλους αυτούς τους δείκτες της σεξουαλικότητας μαζεμένους στους χάρτες τους.
Επίσης τι να κάνω έναν φορτωμένο 8=ο αν ο Ηλιος είναι αδύναμος στον 12=ο και η Σελήνη στον 6=ο στον Αιγόκερω? Θα τολμήσει το άτομο να εκδηλώσει την σεξουαλικότητα του?
Η φανταστείτε ενα ωροσκόπιο με Αφροδίτη και Ήλιο στον 8=ο αλλά εναν άρη στον 12=ο και το Κρόνο στον 5=ο?
¶ρα άν και οι μεμονωμένες απόψεις που εκφράστηκαν είναι σωστές ο χάρτης πρέπει να εξετάζεται συνδυαστικά πριν καταλήξουμε στα όποια συμπεράσματα.
Συμφωνώ ως προς τον ωροσκόπο Σκορπιό και τους πλανήτες στον 8=ο- ιδιαίτερα τη Σελήνη!!!- αλλά θα ήθελα να προσθέσω και την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό ή στον 8=ο.
Ο Δίας στον 8=ο δημιουργεί μία άνεση στην έκφραση της σεξουαλικότητας και ίσως για αυτό μιά εύκολη δοτικότητα και των άλλων όσο αφορά το sex.
Ενας καλός Αρης η Ηλιος σε ανδρικά ωροσκόπια είναι δείκτης σεξουαλικότητας.
Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού με τα φώτα διαστρέβλωσεις ή εκκεντρικότητα.
Το sex που αποβλέπει στην καθαρή ικανοποίηση των ενστίκτων μας ,την ορμητική έκφραση της γενετήσιας ορμής ,της επιθυμίας γιά μεταμόρφωση και αναγέννηση είναι καθαρά θέμα 8=ου οίκου και νομίζω σε αυτό αναφέρεται αρχικά ο cancerian.
Ο 5=ος κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιό ανάλαφρος και δεν αφορά τόσο στην σεξουαλικότητα του ατόμου όσο στην επιθυμία να δώσουμε και να πάρουμε χαρά,να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω του έρωτα,να φλερτάρουμε να παίξουμε.
Γιά τη σεξουαλικότητα στη συναστρία σημαντικός δείκτης σεξουαλικής έλξης η παρουσία πλανητών του άλλου ατόμου στον 8=ο δικό μας.
Οι αντιθέσεις των φώτων ( Ηλιος-Ηλιος, Ηλιος- Σεληνης) μεταξύ τους σημαντικός παράγοντας έντονης σεξουαλικής έλξης ήδη από την αρχή.
Ο Αρης του/της πάνω στον Ωροσκόπο μας η στον 5=ο μας.Αρμονικές όψεις μεταξύ Αρη του ενός και Αφροδίτης του άλλου.
Αφροδίτης και Ουρανός σε τρίγωνα δημιουργούν ηλεκτρική έλξη στην οποία αδύνατο να αντισταθείς - απίστευτα συναρπαστικό όταν το ζεις.
Και η σύνοδος του Δία του ενός με Αφροδίτη η Αρη του άλλου - ναι μην σας φαίνεται παράξενο ειδικά όταν εμπλέκεται 8=ος.
Τέλος αχτύπητο δίδυμο ο Αρης και η Αφροδίτη σε σύνοδο αλλά όχι μόνο όσον αφορά τη σεξουαλικότητα....
-
συμφωνω απολυτα για το συνδυασμο στοιχειων.
α ρε addicted με τσακωσες με τον β. δεσμο στον σκορπιο και την συνοδο αρη -αφροδιτης! :wink2::σφύριγμα
-
Quote:
Originally Posted by
VAFIKOS
Είναι η παρουσία αρκετών πλανητών (πάνω από 3) σε ένα ζώδιο αλλά με πολύ μικρή διαφορά στις μοίρες ή σε στενή όψη μεταξύ τους ή φυσικά κ σύνοδο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε έναν οίκο, μπορεί να είναι στα όρια δύο οίκων. Mπορεί να είναι σε στο τέλος τους ενός κ στην αρχή του επόμενου. Είναι ένας σχηματισμός με ιδιαίτερη δυναμική.
Tο νεφέλωμα είναι κάτι διαφορετικό αν κ συνήθως συγχέονται αυτοί οι δύο όροι.
Addicted, πολύ εύστοχος ο συνοψισμός που έκανες. Mια μόνο διαφωνία από μέρους μου, την οποία φυσικά δεν σε υποχρεώνει κάτι να τη δεχτείς. H σελήνη στον 8ο δείχνει κ έντονη σεξουαλικότητα, αλλά όταν είναι "χτυπημένη" δεν λειτουργεί κ τόσο σεξουαλικά. Επείσης οι πλανήτες Aρης Aφροδίτη στον 8ο μπορεί να δώσουν εγκλήματα πάθους κάτω φυσικά από προϋποθέσεις, κ από όψεις με βαρείς πλανήτες τύπου πλούτωνα.
Γενικώς θα ήθελα να δώσω το στίγμα ότι ο 8ος οίκος είναι αρκετά βαρύτερος (όπως κ ο 12ος) κ δεν είναι μόνο η σεξουαλικότητα ή τα ακίνητα του συντρόφου ή τα δάνεια κ τα χρήματα τρίτων ή συντρόφου αυτό που αντιπροσωπεύει.
-
Quote:
Originally Posted by
VAFIKOS
Λοιπόν πολύ συνοπτικά,βρήκα οτι:
Νεφέλωμα (Planetary Nebula): ειναι σύννεφα αερίων και σκόνης-με έναν πυρηνικό αστέρα μεσα ή πολύ κοντά στο κέντρο του- ,μεσα στα οποία γεννιούνται αστέρες και αποτελλουν σχηματισμούς όπως ο Lyra και ο Orion.
Και πολυαστρία(stellium ή stellitium): ειναι συγκέντρωση πολλών ουράνιων σωμάτων(και πλανητών) -απο 3 με 4 και πάνω-όπου το πρώτο να μην απέχει απο το τελευταίο πανω απο 12 μοιρες.Ισχύει και για οίκο και για ζώδιο.Δίνει έμφαση,δύναμη και εστίαση στο σημείο που "πέφτει". Όταν είναι πάνω στην αλλαγή ζωδίου είναι πιο εστιασμένη η ενεργεια του στον οίκο,και το αντίστροφο.
-
Quote:
Originally Posted by
may
Είναι η παρουσία αρκετών πλανητών (πάνω από 3) σε ένα ζώδιο αλλά με πολύ μικρή διαφορά στις μοίρες ή σε στενή όψη μεταξύ τους ή φυσικά κ σύνοδο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε έναν οίκο, μπορεί να είναι στα όρια δύο οίκων. Mπορεί να είναι σε στο τέλος τους ενός κ στην αρχή του επόμενου. Είναι ένας σχηματισμός με ιδιαίτερη δυναμική.
Tο νεφέλωμα είναι κάτι διαφορετικό αν κ συνήθως συγχέονται αυτοί οι δύο όροι.
Γενικώς θα ήθελα να δώσω το στίγμα ότι ο 8ος οίκος είναι αρκετά βαρύτερος (όπως κ ο 12ος) κ δεν είναι μόνο η σεξουαλικότητα ή τα ακίνητα του συντρόφου ή τα δάνεια κ τα χρήματα τρίτων ή συντρόφου αυτό που αντιπροσωπεύει.
σε ευχαριστω πολυ may:toung:
με το και ο 12ος ειναι αρκετα βαρυτερος τι εννοεις;:huh:
-
Αν ο 5ος και ο 8ος ειναι αδειοι? Τι κανουμε?
-
Quote:
Originally Posted by
bianca1993
Αν ο 5ος και ο 8ος ειναι αδειοι? Τι κανουμε?
Κοιτάμε πού βρίσκονται οι κυβερνήτες τους και τι όψεις κάνουν από εκεί που είναι :bigsmile:
-
εχω μια απορια..οταν ο αρης κανει συνοδο με τον αρη του αλλου αυτο δεν θεωρειται σαν καποιος δεικτης σεξουαλικοτητας? επειδη νομιζω οτι δεν αναφερθηκε...
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
εχω μια απορια..οταν ο αρης κανει συνοδο με τον αρη του αλλου αυτο δεν θεωρειται σαν καποιος δεικτης σεξουαλικοτητας? επειδη νομιζω οτι δεν αναφερθηκε...
Είναι και παραείναι :bigsmile:
Αλλά το ζήτημα είναι ότι μπορεί και να βγάλουν τα μάτια τους, και αυτό όχι αποκλειστικά στο κρεβάτι αλλά και με κλοτσοπατινάδες :laugh:
(εκτός κι αν βρουν καναν άλλο καημένο και του την πέσουν αμφότεροι και ξεσπάσουν την ενεργητικότητά τους απάνω του και όχι μεταξύ τους :toung: )
-
Ωχ καταλαβα!!! Οκ ευχαριστω Μητσακο!
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Aν κ κάτω από κάποιες προύποθέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυναμικό κ αδιάσπαστο team!! :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Είναι και παραείναι :bigsmile:
Αλλά το ζήτημα είναι ότι μπορεί και να βγάλουν τα μάτια τους, και αυτό όχι αποκλειστικά στο κρεβάτι αλλά και με κλοτσοπατινάδες :laugh:
(...)
Quote:
Originally Posted by
may
Aν κ κάτω από κάποιες προύποθέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυναμικό κ αδιάσπαστο team!! :nuts:
Χμμμμμμ!!:suspiciou Σαν να λέμε κλωτσοπατινάδα + team = ποδοσφαιρική ??!!:nuts::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Χμμμμμμ!!:suspiciou Σαν να λέμε κλωτσοπατινάδα + team = ποδοσφαιρική ??!!:nuts::toung:
Tennisτική....
Hockeyική...
κλπ!!!
:nuts:
-
Πραγματικά πάρα πολύ καλό άρθρο!!Τώρα εξηγούνται πολλά..!!
-
Quote:
Originally Posted by
Addicted
Γιά τη σεξουαλικότητα στη συναστρία σημαντικός δείκτης σεξουαλικής έλξης η παρουσία πλανητών του άλλου ατόμου στον 8=ο δικό μας.
Οι αντιθέσεις των φώτων ( Ηλιος-Ηλιος, Ηλιος- Σεληνης) μεταξύ τους σημαντικός παράγοντας έντονης σεξουαλικής έλξης ήδη από την αρχή.
Και η σύνοδος του Δία του ενός με Αφροδίτη η Αρη του άλλου - ναι μην σας φαίνεται παράξενο ειδικά όταν εμπλέκεται 8=ος.
Πολύ σωστά τα παραπάνω και έχω την αίσθηση οτι στις οικοθεσίες, πιο έντονη είναι η επίδραση στη άτομο του 8ου οίκου παρά σε αυτό του πλανήτη.
Στην περίπτωση με τον 8ο οίκο όμως, η έλξη είναι πιο επιφανειακή/ρηχή απ'ότι αν οι πλανήτες του άλλου είναι στον 5ο οίκο ή το αντίστροφο?
Γενικά είναι καλό ή κακο σε μια συναστρία να είναι υπερβολικά τονισμένος ο 8ος οίκος? (μιλάμε για 2-3 πλανήτες κ Β. Δεσμό)
Αν η σύνοδος Δια-¶ρη είναι στον 7ο οίκο τι "συνέπειες" μπορεί να έχει?
Ευχαριστώ
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
μπακαλιαράκι
Πολύ σωστά τα παραπάνω και έχω την αίσθηση οτι στις οικοθεσίες, πιο έντονη είναι η επίδραση στη άτομο του 8ου οίκου παρά σε αυτό του πλανήτη.
Στην περίπτωση με τον 8ο οίκο όμως, η έλξη είναι πιο επιφανειακή/ρηχή απ'ότι αν οι πλανήτες του άλλου είναι στον 5ο οίκο ή το αντίστροφο?
Γενικά είναι καλό ή κακο σε μια συναστρία να είναι υπερβολικά τονισμένος ο 8ος οίκος? (μιλάμε για 2-3 πλανήτες κ Β. Δεσμό)
Αν η σύνοδος Δια-¶ρη είναι στον 7ο οίκο τι "συνέπειες" μπορεί να έχει?
Ευχαριστώ
:love:
Σχετικά με την πρώτη σου απορία... είναι το αντίστροφο. O 5ος είναι πιο ανάλαφρος (ρήχος ή επιφανειακός όπως είπες) είναι το ερωτικό κομμάτι, το φλερτ, το "γκομενικό" (:love:) σε μια γνωριμία. Είναι όμως κ τα παιδιά αλλά αφού έχει υπάρξει ο 7ος ή ο 10ος πρώτα. ο 8ος είναι το πιο έντονο πάθος, σαρκική επιθυμία, το σεξ. :embarrest
Είναι πολύ γενικό ώς ερώτημα το δεύτερο για τον 8ο. Mπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει εύνοια σε εσένα από χρήματα συντρόφου ή ότι ο συντροφός σου θα ευνοηθεί μεσω εσού από κληρονομια. (ως παράδειγμα το λέω.. :embarrest)
H σύνοδος Aρη - Δία είναι από τις καλές, ειδικά αν ο Aρης είναι ο δικός σου!!! :love::love::love:
-
Κλήρος της τύχης στο ζυγό 6.30, λίλιθ στο ζυγό 8.09, ουρανό στο ζυγό στις 10.46 και πλούτωνα στις 28.5 στην παρθένο και όλα αυτά στον 8ο, αποτελούν stellium;;;και αν ναι θα μπορούσατε να επιχειρήσετε μια ερμηνεία;:bigsmile:
-
Να ρωτήσω κάτι... Επειδή με αστεροειδείς δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα, σε μία συναστρία ακριβές μοιρικά εξάγωνο Λίλιθ γυναίκας (Κριος, 5ος) με Χείρωνα άνδρα (Δίδυμοι) μας λέει κάτι ως προς τη σεξουαλική έλξη??
-
Quote:
Originally Posted by
melit
Να ρωτήσω κάτι... Επειδή με αστεροειδείς δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα, σε μία συναστρία ακριβές μοιρικά εξάγωνο Λίλιθ γυναίκας (Κριος, 5ος) με Χείρωνα άνδρα (Δίδυμοι) μας λέει κάτι ως προς τη σεξουαλική έλξη??
Μπα δε νομιζω!
-
Κι εγω δεν του το 'χα και πολύ, απ'αυτά που ξέρω, αλλά είπα να ρωτήσω για να μη μου μένουν απορίες! Ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
melit
Εγώ πάλι θα έλεγα οτι ο αντρας καλύπτεται αρκετά από αυτή τη Λίλιθ, ίσως σαν θεραπεία ή κατεύνασμα;;; :weird:
-
Εμενα η Λίλιθ μου ειναι στον Παρθένο στις 25° 58' 35" Μοιρες στον 8ο οικο
αυτη η θεση αποτι ακουσα ειναι καλη.
η μηπως την επηρεαζει αρνητικα επειδη ειναι στον παρθενο?
:blink:
-
Quote:
Originally Posted by
Capricornking
Εμενα η Λίλιθ μου ειναι στον Παρθένο στις 25° 58' 35" Μοιρες στον 8ο οικο
αυτη η θεση αποτι ακουσα ειναι καλη.
η μηπως την επηρεαζει αρνητικα επειδη ειναι στον παρθενο?
:blink:
Στον 8ο λειτουργει τοσο καλα, που δεν ξερω ποσο καλό μπορεί να θεωρηθεί αυτό!:cheesy: με την θεση της στην Παρθένο αντιθέτως περιορίζεται....
Διαβασε "Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα" για να καταλαβεις.:bigsmile:
-
σε ευχαριστω πολυ black moon
-
Εχεις δίκιο, εγω δεν εχω πολυ ασχοληθεί!!!!!!!:toung:
-
Με ωροσκόπο Κριο, ¶ρη στον 1ο και 8ο, Ποσειδώνα στον 8ο δεν ξέρω τι υπερισχυεί τελικά; Πιστεύω πάντως ότι η σεξουαλικότητα σχετίζεται άμεσα με τα συναισθήματα μας. Ένας σύντροφος μπορεί να μας κάνει απίστευτα σεξι και το αντίθετο.
-
Χαιρετώ την μεγάλη παρέα σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας και για τις υπηρεσίες που μας προσφέρετε. :respect:
Eίμαι νέος στο forum και στην ερευνα τις αστρολογίας και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το άρθρο μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον :nuts:
με αυτά που διάβασα και βλέποντας το προσωπικό μου χαρτι βρήκα ότι έχω στον 8=0 τον ήλιο(ζυγός) και τον Αρη (παρθένος).
θα ήθελα να ρωτήσω ποσο καλή είναι αυτή η όψη καθότι νομίζω ότι ο αρης είναι σε ένα ζώδιο που δεν του πάει ιδιαιτερα.:weird:
Επίσης διάβαζα παραπάνω ότι ο 7=ο
έχει να κάνει κάτι με την προεργασία πριν από τα παιδιά (η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα ως άσχετος :toung:)και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι έχω την Lilith και το Βερτεξ σε αυτόν τον οίκο και μαλιστα στον Λεων, ποσο κακό θα μπορούσε να ήτανε αυτό?
Eυχάριστο πολύ :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kakkados
....
με αυτά που διάβασα και βλέποντας το προσωπικό μου χαρτι βρήκα ότι έχω στον 8=0 τον ήλιο(ζυγός) και τον Αρη (παρθένος).
θα ήθελα να ρωτήσω ποσο καλή είναι αυτή η όψη καθότι νομίζω ότι ο αρης είναι σε ένα ζώδιο που δεν του πάει ιδιαιτερα.:weird:
Επίσης διάβαζα παραπάνω ότι ο 7=ο
έχει να κάνει κάτι με την προεργασία πριν από τα παιδιά (η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα ως άσχετος :toung:)και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι έχω την Lilith και το Βερτεξ σε αυτόν τον οίκο και μαλιστα στον Λεων, ποσο κακό θα μπορούσε να ήτανε αυτό?
Eυχάριστο πολύ :bigsmile:
Γεια σου κι εσένα :bigsmile:
Το ότι έχεις Ήλιο στον 8ο και στον Ζυγό δεν σημαίνει και ότι είναι κάτι κακό. Σκέψου αρχικά ότι δεν αποτελεί και κάποια φοβερή πρωτοτυπία, αυτή η θέση είναι κοινή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Περισσότερο έχει να κάνει με τις όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος αλλά και τα άλλα στοιχεία του χάρτη σου. Το ότι ο ¶ρης είναι στην Παρθένο, το ίδιο. Μη σου πω ότι είναι και καλό, καθώς αναγκάζεται να εκφραστεί μέσα από πλαίσιο λογικής και μεθοδικότητας, στοιχεία απαραίτητα για εποικοδομητική δράση και λειτουργία :cheesy:
Ένα άρθρο για το vertex μπορείς να διαβάσεις αν πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F3%E1%E9.html
και με το εργαλειάκι της αναζήτησης επάνω δεξια στη σελίδα μπορείς να βρεις άπειρα θέματα για τη Λίλιθ.
Αν βέβαια σε ενδιαφέρει να έχεις μια πιο πρακτική και ουσιαστική κατανόηση της αστρολογίας, μπορείς να πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
όπου παρατίθεται μια σειρά από άρθρα που διαβάζοντάς τα ένα ένα θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην αναζήτησή σου :bigsmile:
-
εχω διαβασει οτι ο ουρανος στον 8ο οικο ειναι σημαδι ακραιας σεξουαλικοτητας και ομοφυλοφιλιας.
κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο;
-
αν ηταν ετσι...!!!ναι οταν εχεις Ουρανο στον 8 υπαρχει αυτο που λες αλλα οχι παντα..πρακτικα σκεψου το αν ολοι οσοι γεννηθηκαν κοντα στην δικη σου χρονια και οχι μονο,αλλα σε διαρκεια 15 χρονων..(τοσο δεν κανει ο Ουρανος να αλλαξει ζωδιο?)με τον ιδιο ωροσκοπο με εσενα δεν νομιζω να ηταν λεσβιες...
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
πρακτικα σκεψου το αν ολοι οσοι γεννηθηκαν κοντα στην δικη σου χρονια και οχι μονο,αλλα σε διαρκεια 15 χρονων..(τοσο δεν κανει ο Ουρανος να αλλαξει ζωδιο?)
Αν δεν κανω λαθος ο Ουρανος παραμενει σε καθε ζωδιο 7 χρονια . Οσο για αυτο που λες , οτι ατομα με κοντινη ημερομηνια γεννησης εχουν στο ιδιο ζωδιο τον Ουρανο με καποιον αλλο ο οποιος εχει γεννηθει εξισου και αυτος στις κοντινες χρονολογιες , σωστο ! :toung:
-
... ναι... αλλά όχι στον ίδιο οίκο απαραίτητα....
-
Quote:
Originally Posted by
avrilllll
εχω διαβασει οτι ο ουρανος στον 8ο οικο ειναι σημαδι ακραιας σεξουαλικοτητας και ομοφυλοφιλιας.
κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο;
Σε μια περίπτωση ομοφυλοφιλίας που γνωρίζω ο Ουρανός είναι στον 8ο
-
Σε ομοφυλοφιλία μπορεί να παίξει.. ο ποσειδώνας για να δώσει τη "διπλή" φύση, ο Oυρανός για να δώσει την ασυνήθιστη σεξουαλικότητα. Tα υπόλοιπα είναι θέμα κυβερνητών, οικοθεσίας κλπ!!
:weird: