Re: Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.
Καλησπερα...εχω ηλιο και αρη στην παρθενο σε ανοιχτη συνοδο (6 μοιρες) και ο νοτιος δεσμος του συντροφου μου κανει συνοδο με τον Ηλιο μου. Επισης εχει αρη και σεληνη στους ιχθεις σε συνοδο (δεν δημιουργει αντιθεση με ηλιο-αρη μου ομως) και 7ο στην παρθενο. Καμια ιδεα..?
Quote:
Originally Posted by
-mg-
Καλησπερα...εχω ηλιο και αρη στην παρθενο σε ανοιχτη συνοδο (6 μοιρες) και ο νοτιος δεσμος του συντροφου μου κανει συνοδο με τον Ηλιο μου. Επισης εχει αρη και σεληνη στους ιχθεις σε συνοδο (δεν δημιουργει αντιθεση με ηλιο-αρη μου ομως) και 7ο στην παρθενο. Καμια ιδεα..?
Για τον Ν. Δ., που είναι και το θέμα μας, πήγαινε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E5%E9%F2.html
Το εχω διαβασει ηδη απλα ηθελα να ρωτησω αν παιζει καποιο ρολο ο 7ος και οι πλανητες στους ιχθεις...ευχαριστω!
ti ginete otan b.desmos kanei asximes opseis???
ti deinei tetragwno b.desmoy - mesouranima
k ti ginete otan oi b.desmoi kanoun trigwno metaksy tous???:love:
Quote:
Originally Posted by
no_id
ti ginete otan b.desmos kanei asximes opseis???
ti deinei tetragwno b.desmoy - mesouranima
k ti ginete otan oi b.desmoi kanoun trigwno metaksy tous???:love:
Δείχνει δυσκολίες που πολύ πιθανόν να δυσκολεύουν το άτομο ακόμα και στην επικοινωνία του με άλλους. Όπως, για παράδειγμα, η χρήση των γκρίκλις από τη μεριά σου :bigsmile::nogrgl
καλησπερα . οταν ο νοτιος δεσμος σε συναστρια κανει εξαγωνο με αφροδιτη και κρονο δειχνει αντοχη στη σχεση ?αν κανει και ασχημες οψεις ταυτοχρονα οπως συνοδο και τετραγωνο με πλουτωνα πως επηρεαζει ?