σας ευχαριστω πολυ. Μηπως θα μπορουσατε να μου φτιαξετε και τον γενεθλιο χαρτη μου?
Printable View
σας ευχαριστω πολυ. Μηπως θα μπορουσατε να μου φτιαξετε και τον γενεθλιο χαρτη μου?
Καλησπέρα σας!
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις θέσεις των πλανητών μου?
Γεια σου καλη μου και παλι!!!
Θα πρεπει να ξαναγραψεις τα στοιχεια σου, γιατι αυτοι που παρακολουθουν αυτο το forum δεν εχουν σχεση με το αλλο που τα ειχες γραψει...Οποτε κανε ενα κοπο και ξαναγραψε τα και μολις μπορουν οι αρμοδιοι θα σου δωσουν απαντησεις :):):)
Θα μπορούσατε παρακαλώ να κατασκευάσετε τον αστρολογικό μου χάρτη; Έχω γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1977 στις 17:30 (περίπου) στη Θεσσαλονίκη (άνδρας).
Με ενδιαφέρουν κυρίως ωσροσκόπος και όψεις των πλανητών.
Καλημέρα σας!
Έχω λίγα πράγματα υπ' όψιν μου, αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς μπορείτε να πείτε κάτι με ακρίβεια. Θα ήθελα κι εγώ επίσης να έχω τον αστρολογικό γεννέθλιο χάρτη μου. Θα μπορούσατε μήπως να μου τον κάνετε;
Είμαι γεννημένη στις 4 Αυγούστου το 1977 και ώρα 5:30 το πρωί. Ο τόπος γέννησης μου είναι η Κατερίνη.
Ο Χάρτης σου είναι εδώ.
Ο χάρτης σου.
Ωωωωωω τόσο άμεση απάντηση! :nuts::nuts::nuts:
Χίλια ευχαριστώ!!!
Γειά σας!! Θα ήθελα να μάθω σε πιο ζώδιο είναι το Vertex μου,σε ποιόν οίκο και με ποιόν πλανήτη κάνει όψη!! Γεννήθηκα την 1/12/1980 στα ιωάννινα στης 16:45! Ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ πολύ!
Εφώ θα ήθελα να μάθω το Ανατολικό σημείο μου,παρακαλώ!
(10/10/1972 Αθήνα 22:45)Ευχαριστώ!
μηπως μπορειτε να μου πειτε σε ποιο οικο εχω το β. δεσμο μου ?
γεννηθηκα στην αθηνα 26.06.76 ωρα 00.30 πμ
ευχαριστω
γεια σας θα ηθελα να μαθω για τις δυο μου κορες που εχουν το βερτεξ .η μεγαλη ειναι γεννημενη 11\5\1980 ωρα 6 μ.μ πειραιας και η δευτερη κορη μου ειναι 5\6\1987 και ωρα 11.30 π.μ αθηνα.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
επισης και τις οψεις που κανει το βερτεξ τους με τους αλλους πλανητες και παλι ευχαριστω
Η μεγάλη
Βέρτεξ στον Ταύρο στις 27° 41' 19" στον 8 οίκο στον 3 δεκανό
- Βέρτεξ Σύνοδος Ήλιος με ανοχή 6.63
- Βέρτεξ Τετράγωνο Αρης με ανοχή 4.57
- Βέρτεξ Τετράγωνο Δίας με ανοχή 2.91
- Βέρτεξ Αντίθεση Ουρανός με ανοχή 4.02
- Βέρτεξ Χιαστί Ποσειδώνας με ανοχή 5.59
- Βέρτεξ Τετράγωνο Β. Δεσμός με ανοχή 2.42
- Βέρτεξ Χιαστί Ωροσκόπος με ανοχή 4.81
- Βέρτεξ Εξάγωνο Μεσουράνημα με ανοχή 1.51
Η μικρή
Βέρτεξ στον Αιγόκερω στις 10° 31' 54" στον 5ο οίκο, στον 2ο δεκανό
- Βέρτεξ Χιαστί Ήλιος με ανοχή 3.64
- Βέρτεξ Αντίθεση Ερμής με ανοχή 2.74
- Βέρτεξ Αντίθεση Αρης 0.66
- Βέρτεξ Σύνοδος Ποσειδώνας με ανοχή 3.30
- Βέρτεξ Εξάγωνο Πλούτωνας με ανοχή 2.90
- Βέρτεξ Τετράγωνο Β. Δεσμός με ανοχή 1.35
Βέρτεξ στον Λέοντα στις 28° 33' 59" στον 7 οίκο, στον 3ο δεκανό
Βέρτεξ Τετράγωνο Αφροδίτη με ανοχή 5.09
Βέρτεξ Τρίγωνο Ουρανός με ανοχή 3.40
Βέρτεξ Χιαστί Ωροσκόπος με ανοχή 3.06
σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας.αν μου επιτρεπεται θα ηθελα να σας ξαναπω της μικρης την ημερομηνια γιατι πρεπει να εχετε κανει λαθος .5\06\1987 και ωρα 11.30 π.μ δηλαδη το πρωι αθηνα.σας ευχαριστω αγαπητη φιλη και παλι.παρακαλω περιμενω με χαρα.
σας ευχαριστω θερμα
αγαπητη φιλη θα με βοηθουσατε παρα πολυ οταν εχετε χρονο να μου πειτε σε ποια ενοτητα να παω για να εχω και τις εξηγεισεις απο τις οψεις που μου δωσατε;ευχαριστω και παλι
γεια σας.θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο και τις θεσεις τον πλανητων.
γεννηθηκα στις 10/4/1979 στη 13.40 στο ρεθυμνο κρητης
θα ήθελα παρακαλώ να μάθω και εγώ τον ωροσκόπο μου και τις θέσεις των πλανητών μου
γεννήθηκα: θεσσαλονίκη 20/5/1960 στις 16:30
ευχαριστώ
O χάρτης σας όπου φαίνεται και ο ωροσκόπος.
Ο χάρτης σας με τον ωροσκόπο και τις θέσεις των πλανητών.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Γειά σας και πάλι!! Μήπως θα ήταν εύκολο να μου κάποιος που βρίσκεται η Ήρα μου; Γεννήθηκα την 1/12/1980 στα Ιωάννινα στης 16:45! Ευχαριστώ πολύ!
γεια σας...ειμαι καινουρια στο φορουμ σας κ το βρηκα πραγματικα πολυ ενδιαφερον...θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε τι ακριβως ειναι το vertex???εχω πολλες αποριες πανω σε αρθρα που διαβασα αλλα δεν ξερω τι να πρωτοπω....εχω γεννηθει στις 9/4/89 στις 14:40 στην μυτιληνη...εφτιαξα τν γενεθλιο χαρτη μου αλλα θελω να μαθω που εχω κ το Equal ascendant???ευχαριστω....:bigsmile:
Το Βέρτεξ σου βρίσκεται στις 6 μοίρες και 41 λεπτά του Αιγόκερω, στον 5ο σου οίκο.
Για το Βέρτεξ μπορείς να διαβάσεις εδώ ένα πολύ καλό άρθρο και λεπτομερές.
Ο Equal Αscendant σου βρίσκεται στις 6 μοίρες και 50 λεπτά του Λέοντα, στον 12ο σου οίκο.
παρακαλω θερμα θα ηθελα τον αστρολογικο μου χαρτη,ωροσκοπο πλανητικες θεσεις,βερτεξ,ηρα,και κληρο τυχης.1/12/1963 ξανθη και ωρα 4:20 ξημερωμα.
ευυχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!!
Αγαπητή, ο χάρτης σου με όλες τις πλανητικές θέσεις που ζητάς και τις όψεις των πλανητών.
σας ευχαριστω πολυ kia
καλησπερα....πως μπορω να μαθω σε καθε οικο ποιο πλανητη εχω..εχω γεννηθει στις 9/4/89 κ ωρα 14:40 στη μυτιληνη....η αληθεια ειναι πως δεν εχω καταλαβει τι ακριβως συμβαινει με τους οικους...που μπορω να μαθω περισσοτερα...:embarrest
γεια σας ονομαζομαι
ευαγγελια
γεννηθηκα 23/1/81 ωρα: 16.30μ.μ.
αθηνα-ελλάδα
θα ηθελα να μαθω τις θεσεισ των πλανητων μου το vertex
ευχαριστω...
Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω τη θέση του vertex μου.Γεννήθηκα στον Πειραιά,στις 18-10-1966,στις 15:40.Σας ευχαριστώ:unsure:
Γεια σου ARISA,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου, με τις θέσεις των πλανητών. Για περισσότερες πληροφορίες για την οικοθεσία, μπορείς να πας στην ενότητα "Οίκοι, Ωροσκόπος, Τύποι Ωροσκόπου".
Αγαπητή evagelia,
στον χάρτη που σου παραθέτω μπορείς να δεις όσα ζητάς.
Αγαπητή safma,
to Vx βρίσκεται στις 19 μοίρες και 40 λεπτά της Παρθένου και στοον 7ο οίκο.
μήπως μπορείτε να μου φτιάξετε το χάρτη συναστρίας μου
τα δικά μου στοιχεία είναι 27.08.1974 09.20 Αθήνα
του συντρόφου μου είναι 18.01.1974 03.15 Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ