-
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Ταξιδια διασκεδαση ερωτες αλλα κατα βαση συνωστισμο!:bigsmile:
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πιο αναλυτικά τι σημαίνει; Απορώ, διότι στον τομέα "έρωτα" δεν τα πάω καθόλου καλά, θα έλεγα ότι είναι ο πιο ατυχής (να σημειώσω ότι έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 4ο, Σελήνη στους Διδύμους στον 11ο και Δία ανάδρομο στον Λέοντα στον 12ο)). όταν λές "συνωστισμό" ποιος πλανήτης είναι κυρίαρχος; ποιός κάνει "κουμάντο" δηλαδή;
Σε ευχαριστώ και πάλι
-
Quote:
Originally Posted by
MOIMEME
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πιο αναλυτικά τι σημαίνει; Απορώ, διότι στον τομέα "έρωτα" δεν τα πάω καθόλου καλά, θα έλεγα ότι είναι ο πιο ατυχής (να σημειώσω ότι έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 4ο, Σελήνη στους Διδύμους στον 11ο και Δία ανάδρομο στον Λέοντα στον 12ο)). όταν λές "συνωστισμό" ποιος πλανήτης είναι κυρίαρχος; ποιός κάνει "κουμάντο" δηλαδή;
Σε ευχαριστώ και πάλι
Κοιτα πρωτα πας στο αρθρο που λεει τι συμβολιζει ο καθε οικος, στην περιπτωση αυτη ειναι ο 5ος ερωτες,παιδια,διασκεδαση κτλ μετα βλεπεις την ακμη του σε ποιο ζωδιο πεφτει ειναι ο τοξοτης βλεπεις τα χαρακτηριστικα του ζωδιου, ταξιδια φιλοσοφια κτλ μετα κοιτας τι συμβολιζει ο καθε πλανητης που βρισκεται μεσα στον οικο αυτο, υπαρχουν αρθρα γι αυτα εδω μεσα, ηλιος το εγω,ερμης της επικοινωνιας,αρης της δρασης (οταν ειναι αναδρομος δρα περισσοτερο εσωτερικα, οτι κι αν σημαινει αυτο:wacko:), ποσειδωνας του ονειρου, εξιδανικευση, φαντασια,εξαπατηση κτλ Μετα κοιτας τον κυβερνητη και μετα τι οψεις κανουν ολα αυτα.... Για ερωτες κοιτας και αφροδιτη παλι με τον ιδιο τροπο....Συνωστισμος υφισταται γιατι οταν ειναι ολα μαζεμενα σ ενα μερος μπορει να μπλοκαρονται αλλα επισης σημαινει οτι αυτος ο τομεας ειναι πολυ σημαντικος για σενα
Αν μπορει καποιος ας σε διαφωτισει περισσοτερο....
-
Για τον 5ο και 7ο οίκο
ο 5ος μου οίκος είναι στο δύδιμο και ο 7ος στον καρκίνο κάτι έχω στον 5ο κοιτάω τα συβολα και επιστρέφω
είδα τον αστεροειδεις ceres
ακόμα ε'ιδα ότι στον 7ο έχω το Vx τον ουρανό και τον πλούτων
-
ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ Κ¶ΠΟΙΟς Ας ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΊΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΟΜΩΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΜΟΙΡΕς ΤΟΥ ΣΤΟΥς ΙΧΘΕΙΣ, ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕς -ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΤΑ- ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΜΗ 7ου ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΙΡΕς ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
εχω ακμη 5ου οικου στο λιονταρι και 7ου στην παρθενο (ολως τυχαιως ο φιλος μου ειναι παρθενος στο ζωδιο με ωροσκοπο σκορπιο) και 7οικο στον πλουτωνα καθως και στην/ον Juno.
τι σημαινει ο 7ος οικος στην/ον Juno? Εχει καποια σχεση το προφιλ του φιλου μου με τα παραπανω ? (εβδομος στην παρθενο, στον πλουτωνα = κυβερνητη του σκορπιου και αφροδιτη στο λιονταρι)??? ή μηπως παραλογιζομαι?
ευχαριστω
-
Quote:
Originally Posted by
nak
εχω ακμη 5ου οικου στο λιονταρι και 7ου στην παρθενο (ολως τυχαιως ο φιλος μου ειναι παρθενος στο ζωδιο με ωροσκοπο σκορπιο) και 7οικο στον πλουτωνα καθως και στην/ον Juno.
τι σημαινει ο 7ος οικος στην/ον Juno? Εχει καποια σχεση το προφιλ του φιλου μου με τα παραπανω ? (εβδομος στην παρθενο, στον πλουτωνα = κυβερνητη του σκορπιου και αφροδιτη στο λιονταρι)??? ή μηπως παραλογιζομαι?
ευχαριστω
Όλως τυχαίως σίγουρα δεν είναι. Είναι μια ωραιότατη και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο έκφραση του 7ου οίκου. Δεν υπάρχει 7ος στην Juno αλλά 7ος που έχει την Juno που τυχαίνει να είναι ένας από τους πλανητοειδείς του γάμου. Σχέση φαντάζομαι ότι έχει επειδή ο σύντροφος σου είναι μερκουριακός τύπος με πλουτώνεια χαρακτηριστικά και άρα εσύ τον διάλεξες γιατί είναι προφανώς ότι σε εκφράζει αφού αυτά τα στοιχεία τα έχεις στο χάρτη σου.
-
σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση που ηταν διαφωτιστικη.
Παρολ'αυτα δεν καταλαβαινω τι σημαινει 7ος που εχει την Juno. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?
-
Juno είναι το λατινικό ονομα του αστεροειδή Ηρα.Υπάρχει σχετικό άρθρο το οποιο μπορείτε να βρείτε πανευκολα μεσω της αναζητησης:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
nak
σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση που ηταν διαφωτιστικη.
Παρολ'αυτα δεν καταλαβαινω τι σημαινει 7ος που εχει την Juno. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?
Ο 7ος ειναι ενας απο τους 12 οικους. Σκεφτειτε ενα σπιτι με 12 δωματια. Η Juno ειναι αστεροειδής, οπως ο Διας π.χ. ειναι πλανητης. Αν ας πουμε θεωρησουμε τους πλανητες και τους αστεροειδης ως κατοικους του σπιτιου, εννοειται οτι δεν γινεται να ειναι το δωματιο μεσα στον "κατοικο" του, αλλα ο κατοικος μεσα στο δωματιο.
Αρα η Juno ειναι στον 7ο οικο σας και οχι ο οικος σας μεσα στην Juno.
Eπισης, υπαρχουν πολλα επεξηγηματικα αρθρα για τους οικους, τους πλανητες κλπ.
Ειναι μαλλον προωρο να αναρωτιεστε για ενα αστεροειδη. Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικες συνιστωσες σ ενα γενεθλιο χαρτη!
-
καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και για τους 2 οικους¨
οταν στον 5ο οικο υπαρχει εγκλωβισμενο ενα ζωδιο (ιχθυς) τι σημαινει? μηπως την πιθανοτητα μιας κρυφης σχεσης με αυτα τα χαρακτηριστικα?
επισης για τον 7ο οικο - οταν δεν υπαρχει εκει πλανητης αλλα η ακμη του 7ου ειναι στον ταυρο. Σ'αυτην την περιπτωση, η αφροδιτη (κυβερνητης ταυρου) ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου? Οταν η αφροδιτη ειναι και στον 10ο οικο, τοτε δηλωνει γαμο που προερχεται απο τον ιδιο εργασιακο χωρο?
ευχαριστω προκαταβολικα
-
Quote:
Originally Posted by
nak
καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και για τους 2 οικους¨
οταν στον 5ο οικο υπαρχει εγκλωβισμενο ενα ζωδιο (ιχθυς) τι σημαινει? μηπως την πιθανοτητα μιας κρυφης σχεσης με αυτα τα χαρακτηριστικα?
επισης για τον 7ο οικο - οταν δεν υπαρχει εκει πλανητης αλλα η ακμη του 7ου ειναι στον ταυρο. Σ'αυτην την περιπτωση, η αφροδιτη (κυβερνητης ταυρου) ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου? Οταν η αφροδιτη ειναι και στον 10ο οικο, τοτε δηλωνει γαμο που προερχεται απο τον ιδιο εργασιακο χωρο?
ευχαριστω προκαταβολικα
Εννοείς εγκλωβισμένο με την ακμη του 5ου στον υδροχόο? Αν είναι έτσι μπορεί να δείχνει ότι η πρώτη εικόνα που δείχνεις στους συντρόφους είναι της ανεξάρτητης αλλά εσύ όταν προχωράει η σχέση θέλεις πιο συναισθηματικό δέσιμο. Και για την αφροδίτη στο 10 μπορεί να περιμένεις από το γάμο την "κοινωνική κατάξίωση". Για αυτά τα στοιχεία που παραθέτεις σίγουρα μπορούν και πιο σωστές ερμηνείες από τις δικές μου, δεν είμαι αστρολόγος απλά μου αρέσει να ερευνώ οπότε μην ξεχνάς ότι σου παραθέτω καθαρά τις προσωπικές μου απόψεις επικεντρωμένες σε αυτά που ερευνώ...
-
Quote:
Originally Posted by
gluka
Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.
Quote:
Originally Posted by
kia
Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη. Ο Δίας προφανώς βρίσκεται απλά στον ίδιο οίκο που είναι η Σελήνη σου, αν κατάλαβα σωστά. .
Συγγνομη αλλα ειδα οτι εχω τον Κρονο στον 5ο οικο στις 0.49 αναδρομος,ειταν τοσο πισο που δεν το ειδα:cry:.Ναι η Σεληνη,ο Διας και η Αφροδιτη ειναι στον ειδιο οικο,δλδ στον 12ο οικο.Παντος ετσι ειμαι οπος ειπαται το γεγονως οτι η Σεληνη κυβερνα τον Καρκινο.Οποτε οι γνομη σας οτι εκει στον 5ο βρεισκεται και ο Κρονος,τι σημενει? Ευχαρηστω για τον χρονο σας.
-
Quote:
Originally Posted by
gluka
Μπορω να σε βωιθεισω και εγω με το βιβλιο που εχω μπροστα μου:toung:.Ο κρονος στον 5ο οικο δινει σχεσεις αγαπης,οι οποιες δυσκολευουν πολυ το ατομο.Συχνα αυτοι οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την προσπαθεια να κατακτησουν την ευτυχια που προερχεται απο τον ερωτα,πραγμα που οφειλεται στο οτι εχουν πληγωθει πολυ απο τιις σχεσεις τους και προσπαθουν να βρουν διεξοδους,ειτε κανοντας συμβασεις ειτε αφιερωνοντας τη ζωη τους στην κοινωνικη καταξιωση.Το χειροτερο για την ψυχοσυνθεση τους ειναι οτι εχουν την ταση να ελκονται απο ατομα τα οποια ειναι ανικανα να ανταποδωσουν τα συναισθηματα τους,ατομα ψυχρα και πολλες φορες αδιαφορα.Αλλοτε παλι δεν μπορουν οι ιδιοι να δοθουν σε καπιο ατομο που ειναι αξιο να τους χαρισει την ευτυχια,πραγμα που τις περισσοτερες φορες συμβαινει επειδη ο Κρονος στον 5ο οικο δημιουργει φοβο και εσωστρεφεια σε σχεση με τον ερωτα.Τα ατομα με τον Κρονο στον 5ο οικο ειναι ανθρωποι λιγομιλητοι και δεν εωτερικευουν τα ρομαντικα τους αισθηματα.Μερικες φορες οι υποψηφιοι εραστες μπορει να ερθουν πολυ κοντα ο ενας στον αλλο,αλλα αυτο που θα τους απομακρυνει ειναι η ελλειψη ενθουσιασμου.Ο Κρονος στον 5ο οικο δεν σας μπλοκαρει ουτε σας εμποδιζει απο τον ερωτα για ολοκληρη τη ζωη σας.Συνηθως φερνει την αγαπη και την ολοκληρωση μετα τα 30. Σε μικροτερη ηλικια μπορει το ατομο με τον Κρονο στον 5ο οικο να βρει την αγαπη και τον ρομαντισμο,αλλα να υπαρχουν πρακτικα εμποδια και να μην του επιτρεπουν να ευχαριστηθει τον ερωτα του.Σ'αυτες τις περιπτωσεις,συνηθως,τα ατομα αναγκαζονται να ζουν σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων η δουλειας,με φυσικο αποτελεσμα να μην ειναι συχνα μαζι.Και πολλα αλλα λεει, αλλα σου ειπα τα πιο συμαντικα.:toung:
Δεν χρειαζεται να μου πειτε τπτ,βρεικα τιν παλια μου δειμοσιευση:laugh:.Καλη σας μερα.:toung:
-
Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...
Συγγνομη αλλα δεν καταλαβα τπτ.Αν μπορεις να το πεις με πιο απλα λογια και οχι σοφα:bigsmile:,γιατι ειμαι ξενη,και καπια δεν τα πιανω:bigsmile::blink:.Καλη σου μερα.
-
Σημερα διαπυστωσα οτι το οι τα βιβλεια που εχω,μαλλον ειταν δορεαν πριν 2 χρονια νομειζω μαζι με το περιοδεικο σας.Γραφει "Αστρολογια για ολους".Ειναι απυθανα,τελεια.Καθε μερα οταν εχω χρονο,διαβαζω τις διελευσεις τον πλαηντον που σχυματιζουν οψεις με τους πλανητες η οικους.
-
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος
-
Quote:
Originally Posted by
ελιζα
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος
Όχι βέβαια.¶λλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολλά τα "προβληματικά" παιδιά.Όταν με το καλό έρθει αυτή η ώρα ,ο κάθε υποψήφιος γονιός απευθύνεται στον αντίστοιχο γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις,και η αστρολογία καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να χρησιμοποιείται μόνο συμπληρωματικά και μάλιστα όχι ως πρώτη εναλλακτική χείρα βοηθείας.
Για να βγουν γερά παιδιά πάντως σε κάθε περίπτωση,χρειάζεται ένα αγαπημένο αντρόγυνο,που θα είναι ώριμο,σίγουρο ότι θέλει να κάνει παιδιά και θα είναι έτοιμο να σηκώσει το βάρος των ευθυνών που προκύπτουν με τη γέννηση ενός παιδιού.
-
Quote:
Originally Posted by
ελιζα
Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.
-
Επίσης ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο είναι στην έξαρσή του(θεωρητικά πάντα)
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.
και παλι ειτε δεν ειναι δικα σου ειτε αποβαλεις ειτε εχουν εξασθενισμενο οργανισμο αρα ο ποσειδωνας δημιουργει καποιο προβλημα στον τομεα
-
Από που προκύπτουν όλα αυτά καλέ;
Ο ποσειδώνας σχετίζεται με τη θολούρα και με τις νευρώσεις ενίοτε.Μάλλον απλώς σου δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σ αυτό το θέμα:bigsmile:
Ηρέμησε γιατί υπάρχουν άνθρωποι με τονισμένο 8ο οίκο,κρόνο στον 5ο,τετράγωνο αφροδίτης κρόνου,αφροδίτη στον σκορπιό και διάφορα άλλα ή και όλα μαζί.Τι θα τους κάνουμε;θα τους καταδικάσουμε;
-
Quote:
Originally Posted by
ελιζα
και παλι ειτε δεν ειναι δικα σου ειτε αποβαλεις ειτε εχουν εξασθενισμενο οργανισμο αρα ο ποσειδωνας δημιουργει καποιο προβλημα στον τομεα
Αγαπητη ελιζα
θα συμφωνησω καθετα με την Ερση, ο Ποσειδωνας δεν δημιουργει καποιο προβλημα εαν δεν το συνηγορει και ολος ο γενεθλιος χαρτης σου. Μεσα απο τον 5ο οικο δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα δημιουργηθει καποιο "προβλημα" στα παιδια σου. Ισως να εκφραζει και το δικο σου κομματι. Με τον Ποσειδωνα σε αυτη την θεση η δημιουργικοτητα σου ειναι ισχυρη και ο ερωτας γεματος ιδανικες προθεσεις που δεν εχουν να κανουν με την πραγματικοτητα. Ειναι καλη καλλιτεχνικη θεση (εαν δεν εισαι ηδη καλλιτεχνης) η οποια θα σου χαρισει απεριοριστη φαντασια την οποια μπορεις να την "καναλωσεις" μεσα στην ηθοπιοια , της διασκεδασεις , το θεατρο , και γενικοτερα οτι εχει να κανει με καλλιτεχνικη προβολη.
με εκτιμηση
cancerian
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Από που προκύπτουν όλα αυτά καλέ;
Ο ποσειδώνας σχετίζεται με τη θολούρα και με τις νευρώσεις ενίοτε.Μάλλον απλώς σου δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σ αυτό το θέμα:bigsmile:
Ηρέμησε γιατί υπάρχουν άνθρωποι με τονισμένο 8ο οίκο,κρόνο στον 5ο,τετράγωνο αφροδίτης κρόνου,αφροδίτη στον σκορπιό και διάφορα άλλα ή και όλα μαζί.Τι θα τους κάνουμε;θα τους καταδικάσουμε;
συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα διαβασα τους πλανητες εχοντας βγαλει τον χαρτη μου απο το site και ελεγε οτι τα παιδια μου θα εχουν κατι ασυνηθηστο και θα γινονται θυσιες χωρις ανταλλαγμα.αν θελετε το κοιτατε κι εσεις εχω γεννηθει 13-4-1978 ωρα 14.15 το μεσημερι εγω βεβαια εχω καλλιτεχνικες τασεις στο χορο.εχω κανει μια αμβλωση μικρη και απο τοτε δεν το εχω ξεπερασει και ανησυχω πολυ γι αυτο το θεμα.ευχαριστω εκ τον προτερων αν μου δωσετε καποιες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαρια παρολο που ασχολουμαι απο το 97 με την αστρολογια
-
Quote:
Originally Posted by
ελιζα
συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα διαβασα τους πλανητες εχοντας βγαλει τον χαρτη μου απο το site και ελεγε οτι τα παιδια μου θα εχουν κατι ασυνηθηστο και θα γινονται θυσιες χωρις ανταλλαγμα.αν θελετε το κοιτατε κι εσεις εχω γεννηθει 13-4-1978 ωρα 14.15 το μεσημερι εγω βεβαια εχω καλλιτεχνικες τασεις στο χορο.εχω κανει μια αμβλωση μικρη και απο τοτε δεν το εχω ξεπερασει και ανησυχω πολυ γι αυτο το θεμα.ευχαριστω εκ τον προτερων αν μου δωσετε καποιες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαρια παρολο που ασχολουμαι απο το 97 με την αστρολογια
Aγαπητη Ελιζα
αρχικα δεν γινεσαι κουραστικη , πολλοι απο εμας εχουν αποριες. Ο καθενας απο εμας εχει διατυπωσει αποριες και μαλιστα ο καθενας εχει το δικαιωμα να τις θεωρησει σημαντικες αναλογα με το προσωπικο του συστημα αξιων.
Κοιταξα τον γενεθλιο χαρτη σου αλλα επετρεψε μου να μην αναφερθω σε οτισηποτε αφορα τον ιατρικο κλαδο σε σχεση με την αστρολογια , διοτι αντιτηθεται με τους κανονες της εν λογω ιστοσελιδας και μαλιστα τις ανυσηχιες αυτες θα ηταν καλο να τις αναφερεις σε καποιον ειδικο.
Λοπον βλεποντας τον 5ο οικο σου , κυβερναται απο τον Δια ο οποιος βρισκεται στον Καρκινο στον 11ο και μαλιστα σε συνοδο με την Σεληνη.
Ο Διας χαριζει επεκταση σε συνδιασμο με την συνοδο της Σεληνης η επεκταση αυτη αφορα τον συναισθηματικο σου κομματι. Σου δινει ενδιαφερων και ισως να εισαι "γνωστη" για την γεναιοδωρια του πνευματος σου και του συναισθηματος σου μεσα απο υπο-κοικωνικες ομαδες πχ μια λεσχη. Την συνοδο αυτη θα την μετεφραζα ως μια εννοια σε οτι εχει να κανει με τα θεματα του 5ου οικου.
Ειμαι σιγουρος οτι εχεις λαβει αρκετες οικονομικες απολαβες απο τον καλλιτεχνικο χωρο και μαλιστα αυτος ο χωρος ειναι ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ. Με την εννοια οτι εχεις καταλαβει οτι πλεον ανηκεις εκει.
Προσωπικα πιστευω οτι ανηκεις στον κοσμο του τραγουδιου . Και η δουλεια αυτη σου δινει την δυνατοτητα να ανοιξεις τα φτερα σου μεσα στον κοσμο της εκλεπτισμενης μουσικης και αν δεν το εχεις κανει ηδη , μεγαλα ταξιδια.
Η δικη σου γεννα νομιζω οτι ηταν δυσκολη για την μητερα σου ή υπηρξε καποια καθυστερηση στο να ερθεις στον κοσμο.
Εχεις ενα παρα πολυ καλο ωροσκοπιο θα ελεγα. Με ευνοικες οψεις πραγμα που μου δινει την εντυπωση οτι η ζωη σου παρουσιαζει με ευκολια τiς χαρες τhς και τiς δοξες της.
Οσο για το θεμα της ανησυχιας περι της αμβλωσης που ανεφερες. Αυτη η διαδικασια , επειδη ανηκω στον χωρο της υγειας , ειναι αρκετα επιπονη διαδικασια ,της οποιας ομως ο πονος εχει παρατεταμενη διαρκεια στο ψυχολογικο κομματι μιας γυναικας. Θα σε συμβουλευα να αποτανθεις σε καποιον ειδικο ετσι ωστε να συζητησεις τις ανυσηχιες σου και να εκφρασεις τις σκεψεις σου , ωστε να βρεις διεξοδους ψυχολογικους και λυσεις.
Με εκτιμηση
cancerian
-
Καλήσπερα θα ήθελα και γο να ρωτήσω καποιά πράγματα για τον 7ο οίκο μου. Λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτους που δεν έχουν πλανήτη στον 7ο οίκο, έχς όμως την λιλιθ. Στον οικο αυτό βρίσκεται το ζώδιο του καρκίνου και οι όψεισ που κάνει η σελήνη που ειναι κυβερνήτης του καρκινου είναι οι εξής:
Αντίθεση με Αφροδίτη 3.41
Τρίγωνο με Ποσειδώνα 0.58
Αντίθεση με Πλούτωνα 2.59
Τριγώνο με Ωροσκόπο 0.49
Αντίθεση με Μεσουρένημα 6.59
Τέλος θέλω να επισημάνω οτι η σελήνη μου βρισκεται στον ταύρο όπως και ο 5οσ οικος μου. Τι σημαίνουν ολα αυτά θα μπορουσε καποιοσ να με διαφώτησει; Έχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ θετικά; Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περίπτωση μου!
-
Quote:
Originally Posted by
roh
Καλήσπερα θα ήθελα και γο να ρωτήσω καποιά πράγματα για τον 7ο οίκο μου. Λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτους που δεν έχουν πλανήτη στον 7ο οίκο, έχς όμως την λιλιθ. Στον οικο αυτό βρίσκεται το ζώδιο του καρκίνου και οι όψεισ που κάνει η σελήνη που ειναι κυβερνήτης του καρκινου είναι οι εξής:
Τρίγωνο με Ποσειδώνα 0.58
Τριγώνο με Ωροσκόπο 0.49
Αντίθεση με Μεσουρένημα 6.59
Τέλος θέλω να επισημάνω οτι η σελήνη μου βρισκεται στον ταύρο όπως και ο 5οσ οικος μου. Τι σημαίνουν ολα αυτά θα μπορουσε καποιοσ να με διαφώτησει; Έχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ θετικά; Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περίπτωση μου!
Kαλησπερα roh
Aπο που πηγαζει το γεγονος οτι εχεις την αισθηση οτι "δεν πρεπει να ειναι και πολυ θετικα " ?
με εκτιμηση
cancerian
-
Απο τις έξης οψεις που κανεί η Σελήνη μου:
Αντίθεση με Μεσουράνημα 6.59
και σε συνδυασμό με το γεγονός οτί ο 7ος οικός δεν εχει πλανήτη μονο τη λιλιθ η οποια εκτοσ απο το οτι είναι η μαύρη σελήνη δεν ξερο ακριβώς τι ρολο παίζει.Νομίζω οτι δεν είναι και πολυ ευκολες οψεισ για να κανείς σχέση εχώ και τον ήλιο στον τοξοτη.Αλλά έσενα σε βλέπω να αποφευγεισ να απαντησεις στην ερώτηση και αυτο ομωλογώ πως με τρομαζει περισσοτέρο.
-
Quote:
Originally Posted by
roh
Απο τις έξης οψεις που κανεί η Σελήνη μου:
Αντίθεση με Μεσουράνημα 6.59
και σε συνδυασμό με το γεγονός οτί ο 7ος οικός δεν εχει πλανήτη μονο τη λιλιθ η οποια εκτοσ απο το οτι είναι η μαύρη σελήνη δεν ξερο ακριβώς τι ρολο παίζει.Νομίζω οτι δεν είναι και πολυ ευκολες οψεισ για να κανείς σχέση εχώ και τον ήλιο στον τοξοτη.Αλλά έσενα σε βλέπω να αποφευγεισ να απαντησεις στην ερώτηση και αυτο ομωλογώ πως με τρομαζει περισσοτέρο.
Aγαπητη roh
Αρχικα ηρεμησε. Μην παρερμηνευεις οπως θελεις εσυ την αποφυγη στην απαντηση μου. Ανεφερες οτι
Quote:
Originally Posted by
roh
Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών..
. Για αυτο τον λογο θα σου προτεινω να ριξεις μια ματια πρωτα στα πολυ διαφωτιστικα αρθρα των αστρολογων και των μελων της ιστοσελιδας.
Υπαρχουν πολυ καλα αρθρα για αρχαριους στην αστρολογια και πολυτιμες πηγες γνωσεων. Διαβασε αρχικα για την σημειολογια των πλανητων , των οψεων , των οικων , αυτη την "διαβοητη" Μαυρη Σεληνη. Επισης δες προηγουμενα ποστ των μελων. Εκει υπαρχουν ηδη διατυπωμενες ερωτησεις σαν την δικη σου.Θα χαρω να ακουσω καθε απορια σου.
με εκτιμηση
cancerian
-
γειά σας. θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω σχετικά με τους οίκους και την ερμηνεία τους. εχω τη σελήνη στον 5ο οίκο και η ακμή του οίκου στους διδύμους. η σελήνη στους διδύμους δίνει πιθανότητα διδύμων η δύο γάμων ισχύει αυτό; η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον καρκίνο. αλλά ο δεν εχω κανένα πλανήτη στον 7ο οίκο. κυβερνήτης του οίκου συμπερασματικά είναι η σελήνη αφού κυβερνά το ζώδιό του καρκίνου. τι ερμηνεία δίνετε σε αυτα; ευχαριστώ :-)
-
Quote:
Originally Posted by
deirdre
γειά σας. θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω σχετικά με τους οίκους και την ερμηνεία τους. εχω τη σελήνη στον 5ο οίκο και η ακμή του οίκου στους διδύμους. η σελήνη στους διδύμους δίνει πιθανότητα διδύμων η δύο γάμων ισχύει αυτό; η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον καρκίνο. αλλά ο δεν εχω κανένα πλανήτη στον 7ο οίκο. κυβερνήτης του οίκου συμπερασματικά είναι η σελήνη αφού κυβερνά το ζώδιό του καρκίνου. τι ερμηνεία δίνετε σε αυτα; ευχαριστώ :-)
Καλημερα,καταρχην να πουμε οτι οι τασεις του γαμου μας δεν φαινονται απο τον 5 οικο αλλα απο τον 7,ο 5 οικος σχετιζεται με την ερωτικη μας εκφραση,με τα φλερτ μας,με καλλιτεχνικες τασεις που μπορει να εχουμε,με την δημιουργικοτητα μας και κατ επεκταση με τα παιδια αφου ειναι και το μεγαλυτερο δημιουργημα μας.Το οτι η ακμη του 5 ειναι ειναι στους διδυμους και η σεληνη μεσα μπορει να δειχνει οτι εισαι ιδαιτερα ευαισθητη σε σχεση με τα παιδια,οτι μεσα απο τα φλερτ θελεις να εκφρασεις τον ψυχισμο σου,οτι εισαι αρκετα επικοινωνιακη οταν φλερταρεις η οταν σε φλερταρουν και μπορει να σου τυχαινουν συντροφοι που μπορει να εχουν διπλη σχεση αφου ειναι γνωστο οτι ο διδυμος ςιναι διπλο ζωδιο.Ηακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα,παρα πολλα πραγματα μπορει να δειχνει μια ακμη και το που παει αλλα για ολοκληρωμενη εικονα σιγουρα χρειαζονται και αλλα.
-
καλήμερα Έρση, επειδη και εγώ έχω τον 7ο οικό στον καρκίνο και δεν έχω κανενα πλανητη εκει μόνο τη λιλιθ(οπώσ μπορεισ να δεισ σε προηγούμενη δημοσίευση μου) ακόμη και εμένα είναι η σελήνη μου βρισκεται στον 5ο οικο στον ταυρο. Αυτό σημαινει κατι ανάλογο με αυτο που γραφείσ στην deirdre ότι:"Η ακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα.";
-
Quote:
Originally Posted by
roh
καλήμερα Έρση, επειδη και εγώ έχω τον 7ο οικό στον καρκίνο και δεν έχω κανενα πλανητη εκει μόνο τη λιλιθ(οπώσ μπορεισ να δεισ σε προηγούμενη δημοσίευση μου) ακόμη και εμένα είναι η σελήνη μου βρισκεται στον 5ο οικο στον ταυρο. Αυτό σημαινει κατι ανάλογο με αυτο που γραφείσ στην deirdre ότι:"Η ακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα.";
Kαλημερα,η καθε ακμη δειχνει παρα πολλα,ενα απο ολα ειναι και αυτο που ανεφερα,ενα αλλο που μπορει να δειχνει ειναι μια εξαρτηση μεσα στον γαμο και ΄απο τα δυο ατομα, του 7 στον 5 επισης, πολλα πραγματα,σε σενα τωρα επειδη η σεληνη ειναι στον ταυρο δειχνει και σταθερα συναισθηματα ,επισης του 7 στον 5 οικο μπορει να δειχνει οτι ερχεται γαμος λογω εγκυμοσυνης και ακριβως επειδη υπαρχουν πολλες ερμηνειες κανεις δεν μπορει να πει τι ακριβως θα συμβει.Υποθεσεις κανουμε απο τις αναλυσεις του κυβερνητη και τον οικο που πηγαινει.Αυτα που ανεφερα ειναι καποια απο τα πολλα που μπορει να δειχνουν τα συγκεκριμενα στοιχεια που δωσατε Ερμηνειες πολλες,το τι θα συμβει στην καθεμια σας κανεις ομως δεν το ξερει.:bigsmile:
-
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Να σε ρωτήσω ακόμα κάτι αν μπορεισ να με βοηθήσεις γιατι παρόλο που εχώ διαβασει καποια αρθρά δυσκολευομαι πολυ στο συνδυασμό. Τι δειχνούν οι εξής όψεις που κανει η σελήνη μου σε συνδυασμό με το ότι δεν έχω κάποιο πλανητη στον 7ο οίκο;
Οι όψεισ είναι οι έξησ:
Σελήνη αντίθεση Aφροδίτη 3.41
Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας 2.59
Σελήνη αντίθέση Μεσουράνημα 6.59
-
Καλησπέρα!
Εχω 5ο οίκο στον καρκίνο και εκεί έχω και Αρη. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? με δύσκολο επίσης 7ο στην Παρθένο και με 12ο οίκο στον Υδροχόο, υπάρχει φως στο τούνελ? ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
roh
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Να σε ρωτήσω ακόμα κάτι αν μπορεισ να με βοηθήσεις γιατι παρόλο που εχώ διαβασει καποια αρθρά δυσκολευομαι πολυ στο συνδυασμό. Τι δειχνούν οι εξής όψεις που κανει η σελήνη μου σε συνδυασμό με το ότι δεν έχω κάποιο πλανητη στον 7ο οίκο;
Οι όψεισ είναι οι έξησ:
Σελήνη αντίθεση Aφροδίτη 3.41
Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας 2.59
Σελήνη αντίθέση Μεσουράνημα 6.59
Συνηθως μια αντιθεση Σεληνης με Αφροδιτη δειχνει οτι το ατομο δεν μπορει να εναρμονισει το συναισθημα του και τον ψυχισμο του σε σχεση με τον τροπο που μοιραζεται τον εαυτο και τον τροπο που αγαπα και αυτο γιατι οι πλανητες βρισκονται σε διαμετρικα αντιθετες θεσεις και φυσεις.Η Σεληνη με τον Πλουτωνα δειχνει ενα ατομο που προσπαθει να ελεγχει τους αλλους και συνηθως εχει εντονα στοιχεια,ζηλειας,κτητικοτη τας και εμμονης.Η Σεληνη με το MC μας δειχνει ενα ατομο,που λογω ασταθειας συναισθηματικης ισως να δημιουργει προβληματα στην εργασια του
-
Ευχαριστώ ήσουν αρκέτα κατατοπιστική! Εύχομαι να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή!
-
Ευχαριστώ Έρση ησου αρκετά κατατοπιστική! Εύχομαι να τα ξαναπούμε!!!
-
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Έρση μου, χρειάζομαι κι εγώ τα "φώτα σου"!!!
Ο 7ος οίκος μου είναι κενός, αλλά η ακμή του είναι στον αιγόκερω (14ο, 26' 10'') Δεν ξέρω αν το αποδίδω σωστά...
Ο 5ος οίκος μου είναι "φουλ". Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, ¶ρη Ποσειδώνα και Βερτεξ. Η ακμή του είναι στον Σκορπιό (00, 24' 02'').
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Ευχαριστώ πολύ, όποιον απαντήσει !!!:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
elpiniki
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Έρση μου, χρειάζομαι κι εγώ τα "φώτα σου"!!!
Ο 7ος οίκος μου είναι κενός, αλλά η ακμή του είναι στον αιγόκερω (14ο, 26' 10'') Δεν ξέρω αν το αποδίδω σωστά...
Ο 5ος οίκος μου είναι "φουλ". Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, ¶ρη Ποσειδώνα και Βερτεξ. Η ακμή του είναι στον Σκορπιό (00, 24' 02'').
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Ευχαριστώ πολύ, όποιον απαντήσει !!!:love::love:
Καλησπερα Ελπινικη,η ακμη του 7 στον αιγοκερω μας δειχνει οτι εισαι ατομο που παιρνει πολυ σοβαρα το θεμα γαμος και σχεσεις,ειναι μια δυσκολη θεση για την ακμη του 7 γιατι μας προδιαθετει για ενα γαμο με δυσκολιες που δειχνει διαρκως να δοκιμαζεται.Καλο ειναι οσοι επηρρεαζονται απο Κρονο στον 7 να παντρευονται μετα τα 28 με 30 για να εχουν την ωριμοτητα να αντιμετωπιζουν τις δοκιμασιες του Κρονου.Η ακμη εκει επισης μπορει να δωσει σχεσεις με ατομα που εχουμε αρκετη διαφορα ηλικιας,συντροφο ισως καταπιεστικο που ομως ειναι αξιοπιστος και στις κρισιμες στιγμες μπορουμε να βασιστουμε επανω του,ακομα κι αν ειμαστε σε αποσταση κυριολεκτικη η μεταφορικη. Η Σεληνη στον 5 οικο δειχνει μεγαλη γονιμοτητα στις γυναικες , ενω στα ερωτικα μπορει να εχουμε ασταθεια,με την Αφροδιτη εκει εχεις μεγαλη αγαπη για τα παιδια και απο τον ερωτικο συντροφο ζητας την αρμονια και την ισορροπια, επισης καλη θεση για καλλιτεχνες.Ο Αρης εκει δηλωνει δυναμικους συντροφους,ερωτικους που συνεχως μπορει να σε ανταγωνιζονται και να ξεσπουν καπως εντονα,Με τον Ποσειδωνα τωρα, να ξερεις οτι οσο θα εξιδανικευεις τον ερωτα αλλο τοσο εκεινος θα σε απογοητευει,επισης ειναι Πλανητης που δειχνει καλλιτεχνικα ταλεντα και που θελει προσοχη στις εγκυμοσυνες για να αποφυγουμε τον κινδυνο αποβολων.Το vertex στον 5 οικο μας δειχνει οτι εχεις ταση να ζεις μοιραιες καταστασεις :love::love: