Εγώ θα ήθελα να ήμουν η κάμπια που μεταλλάσετε σε πεταλούδα και ζει μια μόνο μέρα αλλά μοναδική....
Printable View
Εγώ θα ήθελα να ήμουν η κάμπια που μεταλλάσετε σε πεταλούδα και ζει μια μόνο μέρα αλλά μοναδική....
Ελιά θα ήθελα να ήμουν. Να στέκομαι αγέρωχη και αιωνόβια με τις ρίζες μου βαθιά χωμένες στην γη και να προσφέρω απλόχερα σε όλους τους ανθρώπους τον πολύτιμο καρπό μου .
Αφροψαρο μαλλον, γιατι δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα στο νερο και τον αερα....[δελφινι ή αετος;] :blink1: :blink: :)
Χελιδονόψαρο! Πηδά ψηλά και συνέχεια.Δεν καταλαβαίνεις πόσο ζει στο νερό και πόσο στον αέρα:)Quote:
Originally Posted by starfish
Αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία....:unsure: ...γίνεται να έχω δύο ευκαιρίες????....ή σκύλος ή άλογο θα ήθελα να ήμουν απλά γιατί είναι τα αγαπημένα μου ζώα. Ο σκύλος εκφράζει την πίστη και το άλογο την ελευθερία!
ούτε να το σκεφτω δε θέλω ότι μπορεί να γίνω ζωο σε επόμενη ζωή
βέβαια μπορεί να ήμουν σε προηγούμενη, αλλά ευτυχώς δε το θυμάμαι
Κανένας-α (φαντάζομαι) δεν θα ήθελε να μετενσαρκωθεί σε ζώο. Αλλά, εάν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, εσύ τι θα διάλεγες?
Θα ήθελα να ήμουν άλογο.Θαυμάζω το παραστημά του και είναι ένα ζώο δυνατό, αγέρωχο και πανέξυπνο.Μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και απαράμιλλης ομορφίας.Κατα την άποψη μου πάντα:)
Με την αστρολογια, ποτε θα ασχοληθουμε;
θα ηθελα να ημουνα πουλι ν πεταω ελευθερα σε ολα τα μερη της γης
Αν μου δινόταν ευκαιρία... χμμμμ... σίγουρα θα ήμουν ένα κατάμαυρο άλογο, λυγερόκορμο και αγέρωχο! Βέβαια... τώρα που το σκέφτομαι... πιο πιθανό να ήμουν μια μουλάρα :laugh: ... (τυχαίο άραγε που έτσι με προσφωνούν οι οικείοι;;;). Τουλάχιστον θα ήμουν προϊόν διασταύρωσης από άλογο, κάτι είναι και αυτό!!!!
ΔΕΛΦΙΝΙ...ΔΕΛΦΙΝΙ...
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΚΥΛΑΚΙ Ή ΑΕΤΟΣ! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΑΡΟΥΣ! ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΛΑΡΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!
ego pali, o,ti kai na ithela na imoun
mallon pali tarandos tha xanaguriza
.....if you know what i mean........
Ελα καλη μου!!
Μην απογοητευεσαι!:)
Υπαρχουν και χειροτερα:cheesy: :cheesy:
καλησπέρα σας
Για κάποιο λόγο εγώ θαυμάζω πολύ τους αετούς. Μερικές φορές τους ζηλεύω!! Αετός λοιπόν
ναζιάρα γατούλα???? Τα λέει όλα νομίζω!
¶λογο αν και καμιά φορα οι δικοί μου με αποκαλούν κοροϊδευτικα "φοράδα".Και να ήμουν και ψηλή, πάει στα κομμάτια ,αλλά...:embarrest
Koυνελα:laugh: :toung:
Δελφινάκι, χαρωπά να διασχίζω τα νερά και να παίζω με τα πλοία και να είμαι αφασία :bigsmile:
Χαμαιλέοντας, να αλλάζω χρώματα αναλόγως και να ταιριάζω παντού ή να μην φαίνομαι καθόλου:laugh:
Το ξανασκεφτηκα [μετα απο 5-6 σελιδες]!!
Η καλυτερη λυση για μενα θα ηταν να ημουν ο Πρωτεας. Θα ειχα απεριοριστη γκαμα μεταμορφωσεων, ανα πασα στιγμη,... αρα κανενα παραπονο! :bigsmile: :nuts: :bigsmile:
γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπισα τα ζωα
Θάθελα νάμουν αετός (όχι όμως χωρίς φτερά). Να πετάω όπου θέλω και να βλέπω όλο τον κόσμο και την ομορφιά του
Μάλλον θα ήθελα να είμαι τσιταχ επειδή τρέχει πολύ γρήγορα.Μου αρέσει αυτή η ιδιότητα,αν και τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα.
θα ημουν κατσαριδα ενοχλητικη και παντα ακαλεστη δεν θα εδινα λογαριασμο σε κανεναν για το που παω κ ολοι θα με τρεμαν αλλα εγω δεν θα ειχα κανενα complex με την εμφανιση μου...;)PpP
Επειδή είμαι υπναρού....και ιδιαίτερα το χειμώνα...θα διάλεγα κάτι σε.... χμ...Αρκούδα! :nuts: Να πέφτω να κοιμάμαι τον χειμώνα και να ξυπνώ με τις ζέστες και να τρέχω για μέλι :toung:
Καλησπέρα,
ωραίο το θεματάκι...:idea: :idea:
Αν μπορούσα να ήμουν κάποιο ζώάκι...θα ήθελα διάφορα..του αέρα ένας αετός, της γής ένα λευκό άλογο και της θάλασσας ένα δελφινάκι... κάτι απο όλά....3 ζωές θέλω ...χαχαχαχα :bigsmile: :bigsmile:
Κατσαρίδα φυσικά.- :love:
Λάλησες ε; (φυσικά) :toung:
Ε όχι, είναι τα μόνα ζώα που επιβιώνουν τα χειρότερα. Αλλα μακρια απο εμένα, έριξα TEZA:toung:
Εγώ λάλησα ή οι υπόλοιποι?:toung: Όταν τα δελφινάκια-αρκουδάκια-γατιά-σκυλιά-πάνθηρες κτλ θα'χουν χαιρετήσει τον πλανήτη, εγώ θα'μαι εδώ ακόμη ως κατσαρίδα και θα ζαλίζω λαό! Come with me για να τη βρεις που έλεγε κ το σουξέ...Aκολουθήστε το δρόμο της PoP Kατσαρίδας λέμεεεε! (παρατήρηση δεν υπάρχει λόγος να μου κάνετε τώρα πιστεύω...:unsure: ) :bigsmile:
Γάτα!! Ο έρωτάς μου!!
Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι (καθότι και Λέων) και να δίνω διαταγές σε όλους,να αράζω όλη μέρα και να με φοβούνται όλοι :toung: ,αλλά μάλλον νομίζω ότι μετά από όσα διάβασα για τις κατσαρίδες θα τις επιλέξω κιόλας...Θα ζήσω κι εγώ για πάντα...:laugh: :laugh:
εκτός από κατσαρίδα που το πρόλαβε η gia_pep(εννοειται βέβαια πως θα μπορούσαμε να είμαστε οι δύο μοναδικοί επιζώντες ως κατσαρίδες) θα ήθελα....να είμαι μικρόβιο...ή μονοκύτταρος οργανισμός πχ αμοιβάδα...
όχι νομίζω πως κατάχυρώθηκε...αμοιβάδα....
ποιος ξέρει ίσως όταν μεγάλωνα να γινόμουν something bigger....:toung: :bigsmile: ;)
Ααα... εγώ επιλέγω μπούφος!
Που να αλλάζεις τώρα?...
Μου'σκασε κι άλλη ιδέα! :idea: Εκτός από κατσαρίδα, θα ήθελα να είμαι κουνάβι...για ευνόητους λόγους. Να μην πλησιάζει κανείς πειραγμένος ούτε στα δύο μέτρα. :tease1: