-
Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Και άλλοι...:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
mafalda4
Για αρχή πιστεύω ότι, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή για ό,τι δεν ξέρουμε. Γι' αυτό ρωτάμε, για να μάθουμε...ή, μήπως λέω χαζομάρες; κι αλίμονο, να συγχέουμε απαραίτητα ό,τι και όποιον δεν καταλαβαίνουμε με την χαζομάρα! τότε, ναι, δηλώνω χαζή και θα το χρησιμοποιώ και ως άλλοθι στο μέλλον μου στο forum:bigsmile:
Όπως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στη διαδικασία ! Εχει και εκλογές σε λίγο, πάμε για πρωτιά :nuts:
Είναι σημαντικό το να το παραδέχεσαι. Τα άλλα έρχονται μόνα τους (διαπόμπευση, χλευασμός, εγκλεισμός, πράγματα 12ου και άλλα) :love:
-
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:
Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:
Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrest
Δεν γεννηθηκαμε ξερολες, αλλα μπορουμε καλλιστα να φερομαστε ως τετοιοι!!:toung::toung::toung:
Ολο και καποιους θα πεισουμε και θα τους κανουμε να νιωθουν χαζοι!!:toung::toung:
Τους υπολοιπους, απλως τους αγνοουμε!!:nuts::nuts::nuts:
-
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:
Προς τη φίλτατη starfish
Μάλλον η κατάστασή μου επιδεινώνεται...:dizzy:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Πρέπει να χάζεψα :tease1:
Θέλεις να μου τα εξηγήσεις?
(αν βάβαια εννοείς τη σωτηρία, μάλλον κατάλαβα, οπότε έχω ελπίδες ακόμα τουλάχιστον :bigsmile:)
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα post. Αστρολογικά πως φαίνεται αν είσαι χαζός ?
Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες:love:......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Μια και ενδόμυχα σκεφτόσουν εμένα:toung:, αναφερόμουν σε δύσκολες όψεις του.Τετράγωνα αντιθέσεις κτλ ποσειδώνα με ερμή.Φερνουν μια θολούρα,μια αναμπουμπουλα, αλλα λες, αλλο ηθελες να πείς, και άλλο καταλαβαινουν οι άλλοι.:wacko:
ο Ποσειδώνας σε καλές οψεις χαρίζει δημιουργικότητα,καλλιτεχν α και τα λοιπα γνωστα.Η αφέλεια ή και η καλή προαίρεση του ποσειδώνα σε καλές όψεις ,απο κάποιους εκλαμβάνεται ώς χαζΑμαρα.Αλλά μην δίνεις σημασία.Κατά βαθος σε ζηλέυουν οι κακοί ανθρωποι:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Προς τη φίλτατη starfish
Μάλλον η κατάστασή μου επιδεινώνεται...:dizzy:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Πρέπει να χάζεψα :tease1:
Θέλεις να μου τα εξηγήσεις?
(αν βάβαια εννοείς τη σωτηρία, μάλλον κατάλαβα, οπότε έχω ελπίδες ακόμα τουλάχιστον :bigsmile:)
Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
**Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Έχεις ελπίδες γιατί κάνει τρίγωνο με το Κρόνο :cheesy: Στα άλλα είσαι 50-50. Τα εξάγωνα δεν παίζουν :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
**Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;
Δεν ξέρω αν στην χαζΟμάρα συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση στην αντίληψη. Και το λέω γιατί είναι άλλο να μην καταλαβαίνεις παρά τις προσπάθειες και άλλο να τα πιάνεις λίγο αργότερα (αλλά να τα πιάνεις, ε?)
Είναι αυτό που ακριβώς κατάλαβες :cheesy: Εγώ δεν είχα καταλάβει :cry: (αμέσως)
Για μένα υπάρχει? (σωτηρία)
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες:love:......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:
Πες μου εσύ πρώτα τα δικά σου και βλέπουμε :bigsmile:
Έξυπνος δεν είμαι. Είμαι ευφυής :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν ξέρω αν στην χαζΟμάρα συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση στην αντίληψη. Και το λέω γιατί είναι άλλο να μην καταλαβαίνεις παρά τις προσπάθειες και άλλο να τα πιάνεις λίγο αργότερα (αλλά να τα πιάνεις, ε?)
Είναι αυτό που ακριβώς κατάλαβες :cheesy: Εγώ δεν είχα καταλάβει :cry: (αμέσως)
Για μένα υπάρχει? (σωτηρία)
Μπορει το γοργον και χαριν να 'χει, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!! :toung:
[Σε βεβαιωνω οτι οταν ξαναδιαβασα το ποστ μου, σκεφτηκα οτι θα πρεπε να εχω καποιο κληρονομικο χαρισμα για να καταλαβω με την πρωτη τι εχω γραψει!] :nuts::wacko:
**Μην ανησυχεις παντως: "Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι" :toung::toung:
[οσο πιο πτωχοι, τοσο πιο μακαριοι....]
-
:love:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Πες μου εσύ πρώτα τα δικά σου και βλέπουμε :bigsmile:
Έξυπνος δεν είμαι. Είμαι ευφυής :love:
Λοιπον ερμης στο Κριο αντιθεση με Πλουτωνα και τριγωνο με Ποσειδωνα και Σεληνη στον Τοξοτη...Χαζη δεν ειμαι αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να την κανω...διοτι οπως ειπε και ενας σοφος Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..Αυτα Μητσακο..
-
Όλοι είμαστε χαζοί και κανένας μας δεν είναι.
Υπάρχει μία ισορροπία.
Σίγουρα σε κάποιους τομείς είμαστε ευφιέστεροι από ότι σε άλλους.
Και αυτό πάλι εξαρτάται από τί νομίζουμε για τον εαυτό μας ή ίσως τι μας έχουν "περάσει" να νομίζουμε.
Ομολογώ πάντως ότι μπροστά στο Σύμπαν και τη Θεία Δημιουργία νοιώθω πολύ μα πάρα πολύ χαζή.
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
:love:
Λοιπον ερμης στο Κριο αντιθεση με Πλουτωνα και τριγωνο με Ποσειδωνα και Σεληνη στον Τοξοτη...Χαζη δεν ειμαι αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να την κανω...διοτι οπως ειπε και ενας σοφος Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..Αυτα Μητσακο..
Θέλω πλήρη στοιχεία, ημ/νία, ώρα , τόπο. Σου είπα δεν είμαι έξυπνος, είμαι ευφυής :cheesy: Από αυτά που γράφεις δεν σε κόβω για χαζή. Να δω και το σύνολο
(τα στέλνεις με πμ)
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Θέλω πλήρη στοιχεία, ημ/νία, ώρα , τόπο. Σου είπα δεν είμαι έξυπνος, είμαι ευφυής :cheesy: Από αυτά που γράφεις δεν σε κόβω για χαζή. Να δω και το σύνολο
(τα στέλνεις με πμ)
Φιλε Μητσακο.Ειμαι χαζη!τοσο καιρο στο myhoroscope και πμ δεν ξερω τι ειναι...
-
Μητσάκο γιατί δεν κάνεις αίτηση για μόνιμη συνεργασία; Μια στήλη να ακούς, να βλέπεις και να κρίνεις θα ήταν ιδανική για σένα. Τουλάχιστον από τον εμπαθή φαρκακοτρίφτρη και τους 5 που έμειναν θα το λες καλύτερα το ποίημα και με πεζούς τονούμενους χαρακτήρες.
Τρελλά νούμερα... Σκέψου το
Να σου δώσω και πρώτο θέμα. Περιοδικά αστρολογίας.
Δεύτερο; Επισκεψιμότητα αστρολογικών σάιτ.... Σενάριο: Σε ένα σέρβερ ενός ιδιώτη είναι 30 σάιτ. Ζήτημα να έχει όλος ο σέρβερ 1000 επισκέψεις τη μέρα. Το ένα σάιτ κάνει 15 επισκέπτες και ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ.
ΝΙκάμε αδέλφιααααααααααααααααααα α (Παπαφλέσσας)
Τρίτο θέμα: Γιατί η ρημάδα είναι καθηλωμένη;; Μήπως φταίνε όλοι στο σύμπαν εκτός από εσένα;;;
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Μητσάκο γιατί δεν κάνεις αίτηση για μόνιμη συνεργασία; Μια στήλη να ακούς, να βλέπεις και να κρίνεις θα ήταν ιδανική για σένα. Τουλάχιστον από τον εμπαθή φαρκακοτρίφτρη και τους 5 που έμειναν θα το λες καλύτερα το ποίημα και με πεζούς τονούμενους χαρακτήρες.
Αρχικά να σου πω ότι με τιμά το γεγονός, το οποίο από μόνο του αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται στην συγκεκριμένη ενότητα και κυρίως στο συγκεκριμένο θέμα :nuts:
Quote:
Τρελλά νούμερα... Σκέψου το
Τα τρελά νούμερα και γενικά τα νούμερα με χαζεύουν :wacko:
Quote:
Να σου δώσω και πρώτο θέμα. Περιοδικά αστρολογίας.
Είναι ζήτημα που δεν το κατέω αλλά θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της τιμής και της ευθύνης
Quote:
Δεύτερο; Επισκεψιμότητα αστρολογικών σάιτ.... Σενάριο: Σε ένα σέρβερ ενός ιδιώτη είναι 30 σάιτ. Ζήτημα να έχει όλος ο σέρβερ 1000 επισκέψεις τη μέρα. Το ένα σάιτ κάνει 15 επισκέπτες και ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ.
Εδώ φίλε μου τα πάμε καλύτερα. Αν και έχει νούμερα και νούμερα μπορώ να κάνω υπολογισμούς.
Quote:
Τρίτο θέμα: Γιατί η ρημάδα είναι καθηλωμένη;; Μήπως φταίνε όλοι στο σύμπαν εκτός από εσένα;;;
Αυτό είναι σίγουρο.
Πρέπει να σου πω όμως, ότι δεν πρέπει να σε χαλάσει αν γράφω με 24άρια γράμματα γιατί δεν βλέπω καλά και δεν πρέπει να κριτικάρεις την ποιητική μου έφεση στην αντιγραφή τσιτάτων που διανθίζονται από υποτιθέμενες σουρεαλιστικές εξάρσεις που η μόνη διάσταση που έχουν είναι το βάθος και αυτό χωρίς έρμα :love:
Είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί.
Πριν κοιμηθώ θα σου λέω καληνύχτα :sick:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Είναι Προ Μεσημβρίας :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εξυπνάδες... :toung::laugh::nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Εξυπνάδες... :toung::laugh::nuts:
Συνεπώς, εφόσον πρόκειται για εξυπνάδες είναι off topic?
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Συνεπώς, εφόσον πρόκειται για εξυπνάδες είναι off topic?
εεεε, όχι και απαραίτητα! Ακόμα και οι χαζοί ώρες και φορές λένε και καμιά εξυπνάδα για να περάσει η ώρα!! :toung::love: Βρε τί λέω πρωινιάτικα η γυνή! :nuts:
-
Έλα ντε, τι λες....
¶ρα αποτελείς εξαίρεση και συ αυτή τη στιγμή στον κανόνα ότι οι χαζοί λένε μόνο βλακείες:toung::toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Έλα ντε, τι λες....
¶ρα αποτελείς εξαίρεση και συ αυτή τη στιγμή στον κανόνα ότι οι χαζοί λένε μόνο βλακείες:toung::toung::toung:
όχι. :toung: επειδή ακριβώς δεν ξέρω τί λέω, εντάσσομαι στην εξαίρεση του κανόνα ότι οι έξυπνοι λένε μόνο εξυπνάδες!! :wacko::weird:
-
Πολύ χαίρομαι που το θέμα που ξεκίνησα αποτελεί βήμα ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης αλλά και απελευθερωτικής-εξαγνιστικής κατάθεσης εξομολογιών :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Ok. Βεβαίως και δεν είσαι "χαζή". Με την ευρύτερη έννοια της λέξης. Αλλα είσαι πολλές φορές στην κοσμάρα σου και δεν καταλαβαίνεις ότι υπερεκτιμάς κάποιους ανθρώπους και την πατάς. Και αυτό πρέπει να το βλέπεις στις σχέσεις σου. Και μη ρωτάς πως το βλέπω, δεν είναι μόνο ο Del Piero που έχει κληρονομικό χάρισμα :nuts:
Από τις κατηγορίες θα πρέπει να είσαι κάτι μεταξύ β1 και β2, αν και δεν σε καλύπτει απόλυτα γιατί έχεις οξύτητα σκέψης αλλά η φαντασία σου πολλές φορές τα φταίει. Ισως πρέπει να υπάρξει μια ειδική κατηγορία για εσένα και για μένα! Και μένα η φαντασία μου τα φταίει πολλές φορές. Μη στεναχωριέσαι όμως οι καλοί θα νικήσουν.
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μητσακο με συγχωρεις αλλα εισαι χαζος...ειναι προ μητσακου....:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ok. Βεβαίως και δεν είσαι "χαζή". Με την ευρύτερη έννοια της λέξης. Αλλα είσαι πολλές φορές στην κοσμάρα σου και δεν καταλαβαίνεις ότι υπερεκτιμάς κάποιους ανθρώπους και την πατάς. Και αυτό πρέπει να το βλέπεις στις σχέσεις σου. Και μη ρωτάς πως το βλέπω, δεν είναι μόνο ο Del Piero που έχει κληρονομικό χάρισμα :nuts:
Από τις κατηγορίες θα πρέπει να είσαι κάτι μεταξύ β1 και β2, αν και δεν σε καλύπτει απόλυτα γιατί έχεις οξύτητα σκέψης αλλά η φαντασία σου πολλές φορές τα φταίει. Ισως πρέπει να υπάρξει μια ειδική κατηγορία για εσένα και για μένα! Και μένα η φαντασία μου τα φταίει πολλές φορές. Μη στεναχωριέσαι όμως οι καλοί θα νικήσουν.
με ικανοποιει οτι δεν ειμαι το 2α η ακομα χειροτερα το 3...βαρεθηκα να απολογουμαι που πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι καλοι και αν αυτο με καθιστα αφελη....δεν βαριεσαι κανω αλλου εντυπωση!!!!:bigsmile::bigsmile:Ευχαρ ιστω για την αναλυση...μια ημερομηνια σας θα με βοηθουσε και εμενα...:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Μητσακο με συγχωρεις αλλα εισαι χαζος...ειναι προ μητσακου....:toung:
Χαμένη πας, ούτε εγώ δεν θα το είχα σκεφτεί :nuts::love:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
με ικανοποιει οτι δεν ειμαι το 2α η ακομα χειροτερα το 3...βαρεθηκα να απολογουμαι που πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι καλοι και αν αυτο με καθιστα αφελη....δεν βαριεσαι κανω αλλου εντυπωση!!!!:bigsmile::bigsmile:Ευχαρ ιστω για την αναλυση...μια ημερομηνια σας θα με βοηθουσε και εμενα...:cheesy:
Το σας τι το θες, είναι της ευγενείας ή της ...χαρίκλειας;
(να σου το στείλω μετά μητσάκου; )
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Το σας τι το θες, είναι της ευγενείας ή της ...χαρίκλειας;
(να σου το στείλω μετά μητσάκου; )
ειναι ενδειξη σεβασμου Μητσακο.....:toung:στειλτο πμ εμαθα τωρα...:embarrest
-
Εχω να καταθέσω μια απορία μου προς τους συμμετέχοντες στην κουβέντα.
Η αύξηση της θερμοκρασίας επιβαρύνει τη διανοητική κατάσταση των ήδη χαζών ή όχι?
Αν ναι, τότε δεν μας βλέπω καλά :nuts:
Αν όχι, μας βλέπω χειρότερα :w00t:
-
Χαζοί, ξε-χαζοί, η ζέστη δεν κάνει διακρίσεις...... Τα έχουμε δει όλα :nuts:
-
Ενδιαφέρον το θέμα που ξεκίνησες.. χωρίς καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..
Μια φορά στη ζωή μου έχω αισθανθεί χαζή και έκτοτε δε μου έχει ξανατύχει..
Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαζή ή θεωρούν τον εαυτό τους ως έξυπνοτερο, δικό τους πρόβλημα.. Εκείνοι εκτίθενται..
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική παρατήρηση, έχω την αίσθηση ότι είσαι από τους ευφυείς της παρεάς.. Αρκετά σχόλιά σου, είναι εύστοχα και έξυπνα..
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική παρατήρηση, έχω την αίσθηση ότι είσαι από τους ευφυείς της παρεάς.. Αρκετά σχόλιά σου, είναι εύστοχα και έξυπνα..
Κι εγώ με την Μαρουλίτσα έτσι την είχα πατήσει στην αρχή. Ευτυχώς λόγω του χαρίσματος ΜΟΥ ανασκεύασα άμεσα. Νόμιζα, που λέτε αγαπητή, ότι ήταν ευφυής. Στην πορεία -και αφού διάβασα πολλά θέματα του ζωή και ζώδια και άρχισε η σκέψη μου να καλλιεργείται (από διεθνούς φήμης συγγραφείς) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ.
Διαπίστωσα λέγω ότι: Είτε χρησιμοποιούν συγκεκριμένες φράσεις και ατάκες οι οποίες μετά από λίγο στερεύουν, είτε αναζητούν στα κείμενα της πετυχημένης ΣΤΗΛΗΣ ΜΟΥ το νερό της λησμονιάς....
Ο νοών νοήτω
Με σεβασμΟΝ
Ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ :embarrest
Εγώ ρε παιδιά τουλάχιστον έχω πάει και κάμποσα ταξιδάκια, συνεπώς το δικαιούμαι
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Ενδιαφέρον το θέμα που ξεκίνησες.. χωρίς καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..
Μια φορά στη ζωή μου έχω αισθανθεί χαζή και έκτοτε δε μου έχει ξανατύχει..
Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαζή ή θεωρούν τον εαυτό τους ως έξυπνοτερο, δικό τους πρόβλημα.. Εκείνοι εκτίθενται..
Κάνω κόπυ πειστ από τον Ντελ Πιέρο :toung: αλλά έχω και τις εκλαμψεις μου πότε πότε και εκεί αυτός ζηλεύει επειδή σαν η ανώτερή του οκτάβα που είμαι δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Σίγουρα έχω πολλά προτερήματα όμως και μεταξυ αυτών και η σεμνότητα και η ταπεινότητα :nuts:
-
εκτιμω οτι οχι μονο ειμαστε ψιλοτουβλα, αλλα ακομα κ αυτα που καταλαβαινουμε μερικες φορες τα αγνοουμε κ εθελοτυφλουμε.επιτελους ας γινουμε πιο ανοιχτομυαλλοι κ στν προσπαθεια μας να αλλαξουμε τους αλλους να εστιασουμε στο πως θα αλλαξουμε τους εαυτους μας προς το καλυτερο κ για την επιτυχη αξιοποιηση των δυνατοτητων μας.
-
Quote:
Originally Posted by
natasa1987
εκτιμω οτι οχι μονο ειμαστε ψιλοτουβλα, αλλα ακομα κ αυτα που καταλαβαινουμε μερικες φορες τα αγνοουμε κ εθελοτυφλουμε.επιτελους ας γινουμε πιο ανοιχτομυαλλοι κ στν προσπαθεια μας να αλλαξουμε τους αλλους να εστιασουμε στο πως θα αλλαξουμε τους εαυτους μας προς το καλυτερο κ για την επιτυχη αξιοποιηση των δυνατοτητων μας.
Με όλο το θάρρος, εκτός από ψιλοτούβλα μερικοί-ες είναι και διχασμένες προσωπικότητες που σημαίνει ότι παίρνουν ηγετική θέση στο κλαμπ. Πως εξηγηται το γεγονός ότι εδώ λες αυτά και αλλού κοπανάς το κεφάλι σου στον τοιχο γιατί δεν σε καταλαβαίνουν? :nuts:
-
Μητσακο αυτο το μυνημα μαλλον πηγαινε σε συγκεκριμενο παραληπτη.... κι αν οχι τοτε λεω χαζομαρες:laugh: