-
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Το μήνυμα της friary είναι ξεκάθαρο. Δεν μιλάει για απομάκρυνση των άλλων θεματικών ενοτήτων γνώσης που δεν άπτονται άμεσα με την αστρολογία. Σαφώς αν μίλαγε γι' αυτό θα ήταν μονολιθική.
Καταθέτει προβληματισμό για μια μερίδα ανθρώπων που τους ενδιάφερει ΜΟΝΟ η ΔΩΡΕΑΝ αστρολογική πρόβλεψη, ΜΟΝΟ η ΔΩΡΕΑΝ χαρτομαντεία και αυτό δεν είναι μεμπτό διότι προσφέρονται αυτές οι υπηρεσίες και καλά κάνουν και τις χρησιμοποιούν. Γίνεται όμως μεμπτό και προκλητικότατο όταν η διάθεση είναι μη ευγενική και προσπαθεί να υποτιμήσει.
Εδώ μέσα κάποιος πληρώνει για να υπάρχει αυτό το θαυμάσιο σάιτ. Κάποιοι ξοδεύουμε τις ώρες μας για την οργάνωση και την περεταίρω βοήθεια και όπως στο σπίτι μας δείχνουμε διάθεση φιλοξενίας και προσφοράς όταν το ανοίγουμε θα μας ενοχλούσε αργότερα να βρούμε τις τουαλέτες κατουρημένες τους καθρέφτες βρώμικους και φτυσίματα στα πατώματα έτσι οφείλουμε να ενοχλούμαστε και για το εξοχικό μας ή το χώρο που διασκεδάζουμε.
Η ευγένεια και η υπομονή είναι προτερήματα και τα υγιή μέλη σε όλες τις κοινότητες ανά τον κόσμο έχουν δείξει ότι ξέρουν να προστατεύουν και να προωθούν τρόπους και μεθόδους εξυγίανσης.
-
Συγχωρήστε με αλλά δεν κατάλαβα το "ξεκάθαρο" των προβληματισμών της Friary, ώστε να γίνουμε καλύτεροι ως myHoroscope!
1. Να μην υπάρχουν Δωρεάν Επιλογές;
2. Nα μην γράφονται νέα μέλη μόνο για τις Δωρεάν Προβλέψεις;
3. Eίναι υποτιμητική η γοητεία της Χαρτομαντείας, άρα να κάψουμε τις
μάγισσες;
4. Να διαγράφουμε όσους το επίπεδο γνώσεων δεν τους επιτρέπει να
ποστάρουν αλλα προτιμούν να διαβάζουν τα άρθρα ;
5. Nα στέλνουμε στο θάλαμο αερίων τους πλημμελείς παραβάτες,
για παραδειγματισμό, επειδή προσέβαλαν την τιμή και το ήθος μας;
Παρεμπιπτόντως, το ήθος, η ευγένεια, η υπομονή και μια στοιχειώδης λογική κρίση πρέπει να συνοδεύουν πάντα και παντού την παρουσία μας, ακόμα και στη τουαλέτα του σπιτιού μας!
Δευτερευόντως, καταλαβαίνω οι αστοχίες των μελών, τα λάθη και διάφορα τραγελαφικά να μας δυσκολεύουν να διατηρουμε το "ύφος'’ μας, αλλά, προς Θεου, δεν κινδυνεύει και το ΗΘΟΣ μας!
Φυλλένια
-
Παιδια πιστευω πως έχουμε ξεφύγει σε χαρακτηρισμούς και φρασεολογια.
Η friary εθεσε ένα προβληματισμο ως προς τις προθέσεις των νεοεγγραφέντων μελων.
Για κάποιους το πιο σημαντικό είναι η στήλη της χαρτομαντείας για κάποιους η γνώση.Δεν θα διαχωρισουμε τα μέλη σε "καλα"ή "χειριστα¨για αυτόν τον λόγο,δημοκρατια εχουμε και το site πρεσβευει την ελευθερια της βουλησης!Γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τοσες επιλογες θεμάτων.
Θα σταθω μονο στο θέμα οτι επιμελως και κατ'εξακολουθηση καποια μέλη αγνοουν τους όρους πρόσβασης στον χώρο αυτό ...με αποτέλεσμα να τρέχουμε οι της ομαδας να διορθώνουμε.Το οποιο ειναι η δουλεια μας.
Αλλωστε οι περισσοτεροι στην αρχή καναμε λαθη(εγω σιγουρα)και επομένως ο λιθος δεν θα πεταχτεί απο εμένα.Κανεις δεν εχει το αλανθαστο.
Αυτό που δεν είναι σωστό κι ίσως αποτελει προβλημα, ειναι οτι παρ'ολες τις συστασεις,επισημασμένα καθε ενοτητας και προτροπές ,καποιοι να μας αγνοουν συστηματικα και κατ'επεκτασιν να μη σεβονται τα υπολοιπα μέλη που μπηκαν στην διαδικασια να μελετησουν τα παραπάνω και να διαβάσουν τους ορους πρόσβασης.Αλλα ειναι οι λίγοι κι οχι οι πολλοι.
Εν κατακλειδι:
friary ευχαριστούμε που αναγνωρίζεις την δουλεια μας :) και για τα καλα σου λόγια.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αφου ουδεις επιτρεπει την αλλοιωση /αλλοτροιωση του ύφους και σκοπου του site.
dell piero και fyllenia εχετε και οι δυό σας δικαιο απλα κοιτάζετε το θέμα απο εκ διαμέτρου αντιθετες οπτικές γωνιες.
Φιλικά,
Φωτεινή
-
Καλησπέρα!!
μια απορία.. :idea:
γιατί δεν διαβάζουμε πια τον καθημερινό σχολιασμό της των τάσεων κ των όψεων της ημέρας;; Ήταν τόσο χρήσιμο..
-
Quote:
Originally Posted by may
Καλησπέρα!!
μια απορία.. :idea:
γιατί δεν διαβάζουμε πια τον καθημερινό σχολιασμό της των τάσεων κ των όψεων της ημέρας;; Ήταν τόσο χρήσιμο..
Διότι ο συγγραφέας έγινες γνωστός και άρχισε να διεκδικεί τον ουρανό με τ'άστρα, όπως βέβαια και άλλοι άσημοι που πέρασαν από εδώ και διώχθησαν πίσω στην ανωνυμία τους όταν δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους προέβαλε ΔΩΡΕΑΝ και τα χρήματα που κέρδισαν από τα θαυμάσια μέλη αυτού του χώρου!
Ενδιαφέρεσαι να αναλάβεις τη στήλη;
-
Quote:
Originally Posted by ScP
Διότι ο συγγραφέας έγινες γνωστός και άρχισε να διεκδικεί τον ουρανό με τ'άστρα, όπως βέβαια και άλλοι άσημοι που πέρασαν από εδώ και διώχθησαν πίσω στην ανωνυμία τους όταν δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους προέβαλε ΔΩΡΕΑΝ και τα χρήματα που κέρδισαν από τα θαυμάσια μέλη αυτού του χώρου!
Ενδιαφέρεσαι να αναλάβεις τη στήλη;
Με κάλυψες απόλυτα..
..και αν ο λόγος σου είναι διαυγής, τότε με τιμά.
Όμως δεν μπορώ να αναλάβω τη στήλη (διδακτορικό γάρ).
Ελπίζω αυτή η χρήσιμη στήλη να επανέλθει συν τω χρόνω.
-
Κοιτώντας την σελίδα υποδοχής εντόπισα το ημερολόγιο ανάδρομου ερμή για το 2006. θεωρώ πως είναι μια πετυχημένη κίνηση κ μια έξυπνη ιδέα, η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί κ σε όλους τους πλανήτες.
Ελπίζω να καταφέρετε να το κάνετε. Είναι πιο πρακτικό από το να ψάχνουμε τις εφημερίδες.
Και το κυριότερο.. ολοκληρώνει ακόμα πέρισσότερο αυτό τον ιστοχώρο!!
:love:
-
Μπορούμε να σου κάνουμε δώρο το βιβλίο Θέσεις πλανητών (αστρολογικές εφημερίδες). Ποιο οικονομικά θα μας έρθει από τις εργατώρες που θα ξοδευτούν γι αυτό που προτείνεις, Το νετ είναι γεμάτο από προγράμματα που δίνουν τις θέσεις πλανητών.
Όπως είχα γράψει και άλλη φορά το myhoroscope δεν θα δώσει ανάλογο αυτόματο πρόγραμμα γιατί ο σκοπός του είναι αμφίδρομος και όχι στατικός και αυτοματοποιημένος.
-
Δεν ζήτησα αυτόματο πρόγραμμα!!
Σκέφτηκα ότι αφού έγινε η αρχή με τον Ερμή, θα μπορούσε να ακολουθήσει κ το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα!
Τώρα αν το budget δεν το επιτρέπει.. ε, τότε αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα!!
Όσον αφορά τον αμφίδρομο χαρακτήρα του χώρου, δεν πιστεύω ότι τα μέχρι τώρα γεγονότα (συμμετοχές, θέματα, αναγνωσιμότητα, αναγνωρισιμότητα..) σε έχουν πείσει για το αντίθετο;!!!;
Εγώ απλώς ακολούθησα τον τίτλο του thread..
-
Ακολουθώντας κι εγώ το κείμενο του αρχικού μηνύματος της συζήτησης ήθελα να καταθέσω τις εντυπώσεις από την μικρή μέχρι τώρα εμπειρία μου στο myhoroscope.gr.
Βρίσκω το φόρουμ όμορφα δομημένο και τα θέματα επαρκή και πλήρη - σε βαθμό που κάποιο νέο μέλος να δυσκολεύεται να έχει πλήρη εικόνα του περιεχομέμου όλου του τόπου. Αυτό βέβαια είναι κάτι το φυσιολογικό και πολύ θετικό, απλά παίρνει χρόνο για να ωφεληθείς από την «χρήσιμη» πληροφορία. Στην δυσκολία αυτή συντελεί και η σχετική πολυπλοκότητα των λειτουργιών του φόρουμ - που από μόνη της χρειάζεται χρόνο εξοικείωσης για να την αφομοιώσεις...
Άλλη μία μικρή παρατήρηση είναι ο σχετικά αργός χρόνος που κάνουν οι σελίδες να ανοίξουν. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, ούτε αν οφείλεται στον φορτωμένο κώδικα ή στον server που μας φιλοξενεί. Εκείνος πάντως που θέλει πραγματικά να μάθει και να προσφέρει, την καθυστέρηση αυτή θα την αντιπαρέλθει αγόγγυστα.
Και για να μην αφήσω την αίσθηση του γκρινιάρη με το «καλημέρα σας» (Δίδυμος γαρ...!) θέλω πρώτον να συγχαρώ φυσικά τους επαγγελματίες του χώρου για την προσφορά τους και δεύτερον τους δημιουργούς του για την απόφαση να μην γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και griklis. Είμαστε Έλληνες και οφείλουμε την γλώσσα μας να την τιμάμε. Αυτό τιμά κι εμάς τους ίδιους!
-
Καλημέρα... θα ήθελα να κάνω μία πρόταση οργανωτική περισσότερο παρά σε ό,τι αφορά τα άρθρα που θα δημοσιευτούν. Έπειδή συχνά υπάρχουν άρθρα παλαιότερα που τα νεότερα μέλη δεν τα ξέρουμε και δεν τα έχουμε διαβάσει κι επειδή τα άρθρα πλέον είναι πάρα πολλά για να μπορέσει κανείς να φυλλομετρήσει όλα τα forums πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα του site, που να προβαίνουν σε διαδικασίες promotion των παλαιότερων άρθρων που ενδεχομένως εδώ και καιρό δεν έχουν διαβαστεί...
Υπάρχει βεβαίως η διαδικασία αναζήτησης και είναι σημαντική, αλλά μόνο για κάποιον που ξέρει ακριβώς τι ψάχνει, όχι για κάποιον μη μυημένο στην αστρολογία που διαβάζει απλώς τη νέα αρθρογραφία για να δει τι λένε αυτοί που ξέρουν.
Επίσης μία άλλη πρόταση θα ήταν με τη δημοσίευση των άρθρων να υπάρχουν στο τέλος παραπομπές σε άλλα σχετικά άρθρα που είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα, ώστε να μπορεί κάποιος να εμβαθύνει. Και αυτό θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια ειδικής ομάδας και βάσης δεδομένων που θα κατηγοριοποιεί τα κείμενα, ώστε να εμφανίζονται παραπομπές σε κείμενα της ίδιας κατηγορίας. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα εργαλεία και η απαραίτητη υποδομή, αλλά αν υπάρχουν θα ανέλθει σημαντικά πιστεύω ή εικόνα του site...
Φιλικά,
Βασίλης Παπαδολιάς
-
Καλημέρα... θα ήθελα να κάνω μία πρόταση οργανωτική περισσότερο παρά σε ό,τι αφορά τα άρθρα που θα δημοσιευτούν. Έπειδή συχνά υπάρχουν άρθρα παλαιότερα που τα μέλη δεν τα διαβάζουμε πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα του site, που να προβαίνουν σε διαδικασίες promotion των παλαιότερων άρθρων που ενδεχομένως εδώ και καιρό δεν έχουν διαβαστεί...
Υπάρχει βεβαίως η διαδικασία αναζήτησης και είναι σημαντική, αλλά μόνο για κάποιον που ξέρει ακριβώς τι ψάχνει, όχι για κάποιον μη μυημένο στην αστρολογία που διαβάζει απλώς τη νέα αρθρογραφία για να δει τι λένει αυτοί που ξέρουν.
Επίσης μία άλλη πρόταση θα ήταν με τη δημοσίευση των άρθρων να υπάρχουν στο τέλος παραπομπές σε άλλα σχετικά άρθρα που είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα, ώστε να μπορεί κάποιος να εμβαθύνει. Και αυτό θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια ειδικής ομάδας και βάσης δεδομένων που θα κατηγοριοποιεί τα κείμενα, ώστε να εμφανίζονται παραπομπές σε κείμενα της ίδιας κατηγορίας. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα εργαλεία και η απαραίτητη υποδομή, αλλά αν υπάρχουν θα ανέλθει σημαντικά πιστεύω ή εικόνα του site...
Φιλικά,
Βασίλης
-
Quote:
Originally Posted by retrograde
Ανοίγω αυτό το θέμα και είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. "Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι".
Είναι ευχάριστο για σας MyHoroscope;
Σας δημιουργεί πρόβλημα στην πλοήγησή του όταν το ξεφυλλίζετε και κατά συνέπεια είναι άσχημα δομημένο;
Έχει πολλές παραλήψεις;
Του λείπουν σημαντικά άρθρα;
Οι αστρολόγοι δεν είναι συνεπείς προς τις απαντήσεις τους στους χρόνους;
Οι συντονιστές σας δημιουργούν προβλήματα και έχετε ενστάσεις;
Γενικότερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμείς που ανήκουμε στην υποστηρικτική και τεχική ομάδα του δεν το έχουμε εντοπίσει;
Όλα αυτά θα συζητάμε σε αυτό το θέμα με την ευχή οι συστάσεις σας να μας κάνουν καλύτερους. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και σας θέλουμε δίπλα μας!
Σας ευχαριστούμε!
1.Σαν επισκέπτρια μιας βδομάδας μου φάνηκε πάρα πολύ καλό και ευχάριστο στο κλίμα!
2.Δεν είναι άσχημα δομημένο, αλλά είναι όντως τόσες πολλές οι ενότητες που δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω!
3.Δεν το νομίζω, με τόσο μεγάλο αριθμό θεμάτων και δημοσιεύσεων....μόλις το εξερευνήσω καλά και καταλάβω ότι υπάρχει κάποια έλλειψη, θα σας το πω!
4.Αυτό θα το δω εν καιρώ....
5.Και αυτό εν καιρώ....
6.Απ' όσο έχω δει, μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους....αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο παραπάνω!
7.Αν υπάρξει, θα σας το πω ;) σίγουρα!
-
Εχει αρκετα ενδιαφερον θεματα αστρολογικου περιεχομενου αλλα και μη
Παρολα αυτα πιστευω οτι μπορει να γινει καλυτερο για αυτο ψηφισα το 2ο
-
Γεια σε ολους σας και σας ευχαριστώ για ότι θέλετε να μου μάθετε , διότι ειμαι καινούρια στις αστρολογικές μου ανησυχίες και πιστεύω οτι ήδη με εχετε βοηθήσει αρκετα .Πολλή καλή η αναλύση σας.
-
Γεια χαρά σε όλους
Είμαι μέλος εδώ και μερικούς μήνες αλλά πρώτη φορά γράφω μηνυμα.
Το site αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων.
Κάποια στιγμή θα γράψω και ένα σχόλιο σε συγκεκριμένο θέμα.
Απλά τώρα σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονια σε όλους και το νέο έτος να σας φέρει ότι επιθυμείτε.
Όσον αφορά τους συντελεστές του "MyHoroscope" εύχομαι ένα δημιουργηκότατο 2007 και να συνεχίσετε την προσπάθεια.
:new_year:
-
Καλησπερα σε ολους!Χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος!!!
Βρισκω το site σας εκπληκτικο!Ειμαι αρκετο καιρο μελος αλλα ως τωρα εχω αρκεστει στο να διαβαζω μονο τα αρθρα(ειναι πολλα ,περιεκτικα και πολυ ενδιαφεροντα).Δυστυχως εχω πολυ λιγες γνωσεις αστρολογιας και για αυτον τον λογο δεν εχω λαβει ενεργα μερος στις μεχρι τωρα συζητησεις.:unsure:
Συγχαρητηρια σε ολο το team!!!!Verneigung :horoscope:
-
είναι ένα πολύ καλό site που μας μεταβιβάζει γνώσεις γύρω από θέματα που ορισμένοι θεωρούν ταμπου..
μόλις το γνωρίσω καλυτερα θα έχω μια πιο ολοκληρωμ΄ρνη άποψη. πάντως προς το παρόν τα στοιχεία είναι πολύ καλα.
καλη χρονια
και ευτυχισμένο το 2007
-
καλησπέρα σας,
νομίζω οτι μέχρι στιγμής δεν έχω δει ποιό ολοκληρωμένο site περί Αστρολογίας...
Όλο το team του :horoscope: έχει κάνει φοβερή δουλεία.
Εγώ να πώ την αλήθεια ξέρω ελάχιστα απο αστρολογία.. αλλά μπορώ να πώ οτι με έχει βοηθήσει πολύ στο να κατανοήσω τι ακριβώς είναι η Αστρολογία..
Να συνεχίσετε έτσι!!Είστε πολύ καλοί όλοι...!!καλή συνέχεια...
Εύχομαι το 2007 να είναι ακόμα ποιό δημιουργικό...
:new_year:
-
ine arketa kalo:clapping:
-
Μπράβο!!!κανετε πολυ καλη δουλειά να συνεχίσετε ετσι...
-
Πολύ καλό,με έντονες τάσεις βελτίωσης.
-
για εμένα ειναι παρα πολυ καλο εμαθα και μαθαίνω ακόμα και δεν τα έχω διαβάσει ακόμα ολά τα θέματα
μερικάτα διαβαζω δυο φορές
άλλωστε αν δεν μου άρεσε δεν θα είμουν εδώ ακόμα όπως δεν είμαι αλλού
-
είμαι ακόμα στην αρχή και προσπαθώ να διαβάσω όσα άρθρα μπορώ να βρω ώστε να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου...
-
Καλησπέρα. το site my horoscope ειναι καλοφτιαγμένο κατα την γνώμη μου, και πολύ καλά δομημένο. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε να προτείνω και καμία ιδέα προς το παρόν.είμαι πολύ ικανοποιήμενη και θεώρω απαραίτητη την ύπαρξη ενός site όπως είναι αυτό.με εκτίμηση μελινα
-
:cheesy: :love: θα ηθελα να ειχε κ για το οροσκοπο μας περισσοτερα εκτος απο ζωδιο.
-
ena parapono pou ehw einai oti de mporw na vrw pouthena ermhneies tvn genethliwn thesewn twn planitwn mou DOREAN!!!!!!!p.h ti simainei to oti ehw tin afroditi sto zigo sto xarti moy?:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpina_27
ena parapono pou ehw einai oti de mporw na vrw pouthena ermhneies tvn genethliwn thesewn twn planitwn mou DOREAN!!!!!!!p.h ti simainei to oti ehw tin afroditi sto zigo sto xarti moy?:bigsmile:
Στην κεντρική σελίδα μας υπάρχει ΝΕΑ εφαρμογή για τους πλανήτες στα ζώδια!
Δεν εχετε παρά να πατήσετε εδώ ;)
-
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό site που συνεχώς ανανεώνεται και μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις απεριόριστες και αξεπέραστες γνώσεις που μας προσφέρει. Αντιμετωπίζει την Αστρολογία με σεβασμό και στεγάζει ποικίλες απόψεις από αξιόλογους αστρολόγους.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους κοπιάζουν για να βλέπουμε εμείς αυτό το αποτέλεσμα!:clapping::clapping::clapping :
-
Θέλω να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω που με δεχθήκατε στην ομάδα σας.
Μου αρέσει η αστρολογία, αρκεί αυτός που την εξασκεί να μην είναι "τσαρλατάνος".
Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία!
Φιλιά σε όλους
stama
-
Ψάξτε μέσα στην ψυχή σας εκεί θα βρειτε τις απάντησης που θα σας κάνουν καλύτερους ψάξτε το παρελθόν δημιουργήστε στο παρόν και ατενίστε το μέλλων
-
Μου αρεσει να διαβαζω τα αρθρα.Δεν με ενδιαφερουν τα χωρις ουσια κολακευτικα για τους συγγραφεις σχολια που ακολουθουν.Επισης θα προτιμουσα να λειπουν φαταλιστικου τυπου πληροφοριες-προβλεψεις με ανατριχιαστικες λεπτομερειες(απο εξαιρετο κατα τα αλλα ερευνητη).Κατι αλλο,οι μισες απο τις ερωτησεις που εκανα βγηκαν off topic.Στις υπολοιπες μου απαντησε μονο η κ. Σιμου(ευχαριστω).Να προσθεσω οτι ολα τα αρθρα και τα σχολια νομιζω οτι γραφτηκαν πριν 1-2 χρονια.Αρα ποιος να προσεξει τους δικους μου προβληματισμους.Θα μπορουσα να πω κι αλλα....Γι αυτο παρακολουθω το Forum του Αstrodienst που ειναι ολοζωντανο.
-
Αγαπητή marianina,
α)Υπάρχουν επισημασμένα σε κάθε ενότητα ώστε να ξέρουμε τι μπορουμε να ρωτήσουμε και πού.Αν δεν μπήκατε στον κόπο να τα διαβάσετε φοβάμαι πως πιθανότατα τα πόστ σας δεν τηρουσαν τους όρους και συνεπώς μεταφέρθηκαν.
β) Τα αρθρα όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική σελίδα ανανεώνονται καθε βδομαδα καθώς προστίθενται νέα.Μηπως διαβάσατε μονο τα παλιά αρθρα;
γ) Κανενα άρθρο με ακραίες απόψεις δεν φιλοξενείται στο σάιτ μας.Από κει και πέρα πάντα σημειώνεται και στους όρους χρήσης ότι πρόκειται για προσωπική αποψη και έρευνα του εκάστοτε συγγραφέα.
δ)τα σχόλια κάτω απο άρθρα επιτρέπουν στα μέλη να εκφράζουν την άποψη τους πανω στο κάθε άρθρο, θετική η αρνητική και δίδεται η δυνατότητα στον συγγραφέα επίσης να υποστηρίξει την άποψη του.Δημοκρατία δηλαδή. :bigsmile:
ε) Οι ερωτήσεις απαντώνται αναλογα με την ενότητα από όσα μέλη ή συνεργάτες όταν βρεθεί χρόνος και εφόσον υπάρχει η γνώση -αν πρόκειται για μέλη. Αρα χρειάζεται λίγο υπομονή.
Τέλος, ο καθένας επιλέγει ποιά σελίδα τον εκφράζει, ειναι δικαίωμα του.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
-
Quote:
Originally Posted by
Marianina
Γι αυτο παρακολουθω το Forum του Αstrodienst που ειναι ολοζωντανο.
Το Astrodienst είναι ξενόγλωσσο forum και απευθύνεται σε άτομα που γνωρίζουν τη γλώσσα αρκετά καλά για να επικοινωνήσουν σε αυτή γραπτά.. Σε ένα νέο μέλος δείχνει ολοζώντανο, καθώς είναι νέο forum (υπάρχει μόλις λίγους μήνες) και ό,τι δημοσιεύεται είναι επόμενο να είναι καινούριο.
Το myhoroscope υπάρχει ήδη πάνω από ένα χρόνο και είναι αυτή τη στιγμή το πιο γνωστό site στον ελληνικό χώρο της αστρολογίας. Περιέχει πάρα πολλά άρθρα πάνω σε πληθώρα θεμάτων της αστρολογίας. Παλιότερα ένα μέλος μπορούσε να πλοηγηθεί μέσα στο site μόνο τα άρθρα της πρώτης σελίδας, τις νέες δημοσιεύσεις και την αναζήτηση. Με τον τρόπο αυτό χρειαζόταν κανείς πολύ καιρό για να διαβάσει όλα μας τα άρθρα, αλλά παράλληλα όλα τα άρθρα του φαίνονται καινούρια.
Πριν από λίγο καιρό με την αναβάθμιση του site εμφανίζονται πλέον στην πρώτη σελίδα και αναφορές στη Βιβλιοθήκη μας. Τα άρθρα αυτά μπορεί να μην είναι τωρινά, αλλά η αξία τους παραμένει και πολλές φορές μπορεί κανείς να ξεκινήσει μία νέα συζήτηση γι' αυτά. Για ένα νέο μέλος, η βιβλιοθήκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος να ξεκινήσει, για να δει τι έχει δημοσιευτεί στο site και να μπει στο κλίμα της επικοινωνίας που υπάρχει σε αυτό το χώρο...
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς τα περισσότερα νέα μέλη στα forum αστρολογίας δείχνουν να γίνονται μέλη:
α. για να μάθουν λίγο αστρολογία
β. για να ρωτήσουν για τα προσωπικά τους
Πολύ λίγοι έχουν την υπομονή να μελετήσουν μόνοι τους σιγά σιγά και να μάθουν λίγο λίγο αυτό που ζητάνε...
Η θέση των παλαιότερων μελών απέναντι σε αυτά τα ερωτήματα είναι αρκετά λεπτή. Τα μέλη μας δεν είναι επαγγελματίες αστρολόγοι. Συνεπώς η άποψη τους μπορεί να είναι η άποψη ενός ερασιτέχνη που έχει διαβάσει. Παρόλα αυτά πρέπει να πω ότι προσωπικά έχω απαντήσει σε ερωτήσεις μελών που αφορούσαν τα προσωπικά τους. Το αποτέλεσμα ήταν:
α. Να δεχτώ τις επόμενες ημέρες πληθώρα προσωπικών μηνυμάτων που ζητούσαν κι αυτά προβλέψεις ή ακόμα και προσωπικά ραντεβού
β. Να δεχτώ διαμαρτυρίες από άλλα μέλη ότι κακώς απαντώ, γιατί πιθανόν να παρασύρω μέλη να πιστεύουν κάτι για τις σχέσεις τους ή τη ζωή τους που να μην είναι σωστό.
Η θέση μας λοιπόν απέναντι σε όλα τα νέα μέλη που θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο για τα προσωπικά τους ή για την αστορλογία είναι πολύ ευαίσθητη. Θα πρέπει να απαντούμε; Ή να αφήνουμε τους επαγγελματίες αστρολόγους να απαντούν; Αλλά κι εκείνοι δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Είναι επαγγελματίες και προσφέρουν εθελοντικά στο site, όταν και εφόσον έχουν ελεύθερο χρόνο...
Αυτός είναι ένας προβληματισμός που έχω και εγώ προσωπικά που έχω ασχοληθεί με την αστρολογία αλλά πιστεύω και άλλα μέλη, που ξέρουν αστρολογία...
Εσείς τι θα λέγατε γι' αυτούς τους προβληματισμούς; Είναι κατανοητοί; Θέλετε εσείς - ή κάποιο άλλο μέλος - να τοποθετηθείτε;
-
Ο καθενας κανει οτι νομιζει. Εγω ας πουμε θεωρω μερικα μελη ισαξια με αστρολογους και μαλιστα και πιο οικεια ως προς εμενα ισως γιατι συμμετεχουν περισσοτερο σε συζητησεις , αν τωρα καποιος απο αυτους εχει τη διαθεση και το χρονο να δει κατι μπορει να με απασχολησει καλως αν οχι δε πειραζει. Τωρα αν καποιος παρασυρεται απο αυτα σε ασχημο επιπεδο ειναι δικο του θεμα γιατι και ο κανονικος αστρολογος που πληρωνεται και εχει παρει και το χαρτι που τον µµπιστοποιειµµ δε σημαινει οτι ειναι αλανθαστος
-
Κάπως σαν τη Skorpion το βλέπω κι εγώ. Δηλαδή σαν ένα "καφενείο". Και για να μη παραξηγηθώ σαν ένα "εντευκτήριο". Μπαίνεις μέσα, χαζολογάς, διάβάζεις, μιλάς, ανταλλάσεις καμια κουβέντα, ρίχνεις μια ματιά στις προβλέψεις, βρίσκεις κανα παλιό άρθρο και το διαβάζεις, κάνεις και την πλακίτσα σου και περνάς ωραία. Το πως γράφει τώρα ο καθένας είναι σχετικό. ¶λλος γράφει καλά και ξέρει από αστρολογία, άλλος ξέρει από αστρολογία αλλά από γράψιμο άστα να πάνε και άλλος δεν ξέρει την τύφλα του και από τα 2 :cheesy: ¶μα θες του το λες κιολας :nuts: χωρίς μπινελίκια όμως :nuts:
Που και που μπαίνω και σε άλλα φόρουμ η σιτε και βλέπω κι εκεί τι γίνεται. Από αράχνες μέχρι κατσαρίδες και πολύ φούμαρο για μεταξωτές κορδέλες. Καιαπό ενημέρωση και αισθητική, ..αματα με μεγάλα γράμματα :wacko:
Εμένα μου αρέσει εδώ και δεν θέλω καμία αλλαγή γιατί οι αλλαγές με μπερδεύουν και μου πέρνει χρόνο να τις καταλάβω :nuts:
-
Συμφωνώ πάντα με τον Μητσάκο :toung:
Και στο βιολί μου: Φαρμακοτρίφτη εσύ θα μας βοηθήσεις να γίνουμε καλύτεροι;
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εμένα μου αρέσει εδώ και δεν θέλω καμία αλλαγή γιατί οι αλλαγές με μπερδεύουν και μου πέρνει χρόνο να τις καταλάβω :nuts:
Συμφωνώ απολύτως!!:love:
-
Ναι αλλά οι αλλαγές αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον. Προς το παρόν όμως εγώ δεν το έχω χάσει. Πραγματικά ωραίο σάιτ και βολικό. Δεν ψάχνω χιλια μέρη για να βρω αυτό που ψάχνω. Αλλά το κορυφαίο ειναι τα χρώματα! Ξεκουραστα πολύ!:love:
-
Mporei na mou apantisei kapios?????????????????????????????????/
Mllon as grapso Agllika...
I am right now at the Belgium,I DON'T have Greek on my p.c How can I communicate with you??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??
It is 3 time im writing about that.