Γεια σας !!...Θελω να ρωτησω κατι,
ειμαι γεννημενη 2/7/76(Dortmunt,Γερμανια 07:45 πρωι) κ εκεινος
στις 17/11/70(Αθηνα,08:00 πρωι)...μπορει να θεωρηθει αυτη η σχεση ταιριαστη ή καρμικη?
ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων !!!
Printable View
Γεια σας !!...Θελω να ρωτησω κατι,
ειμαι γεννημενη 2/7/76(Dortmunt,Γερμανια 07:45 πρωι) κ εκεινος
στις 17/11/70(Αθηνα,08:00 πρωι)...μπορει να θεωρηθει αυτη η σχεση ταιριαστη ή καρμικη?
ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων !!!
Γειά σας!!
Είμαι σχετικά καινούρια στο άθλημα αυτό.
Κοιτάω και ξανακοιτάω τους χάρτες αλλά δεν καταλαβαινω και πολλά
Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος να δω αν η σχέση που έχω είναι ταιριαστή και αν μπορουμε να συνυπαρξουμε;
Εγώ έχω γεννηθεί στις 20/3/67 στις 05:15 και εκείνος στις 10/3/66 (ώρα δεν γνωρίζουμε) στην Αλεξανδρούπολη και οι δύο.
Σας ευχαριστώ εξ αρχής.
Επειδη εισαι αρχαριος οπως λες(οχι οτι εγω ξερω πολλα περισσοτερα) καλυτερα να δεις εναν-εναν τους χαρτες.Καταλαβενω οτι "καιγεσε" αλλα η αστρολογια δεν λειτουργει με μεμονομενες οψεις.
Απο τις οψεις του Α ατομου που μας δεινεις φενετε ενα ατομο δημιουργικο,που ενδιαφερερετε αρκετα για την συναισθηματικη του ζωη(αφροδυτη-σεληνη στον 5), μπορει να ειναι λιγο κτητικο(σκορπιος) με μια νοτα ρομαντισμου(αφροδυτη συνοδο με ποσειδωνα).Ενω το δευτερο ατομο δειχνει πιο κοινωνικο ,να ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες(αφροδυτη στους διδυμους στον 11) και με πιο ανεξαρτητο(σεληνη στον 10 κριο).
Αυτα ομως ειναι γενικοτητες και δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησουν.:bigsmile:
γεια χαρά σας,
αναρωτιέμαι αν εγώ που είμαι δίδυμοι με ωροσκόπο παρθένο αφροδίτη και αρη στους διδυμους, πόσο ταιριάζω με ζυγό με ωροσκόπο Παρθένο αφροδίτη στον τοξότη και άρη στον ταύρο και που από ό,τι είδα στη "συναστρία" μας ο ήλιος μου έιναι σε αντίθεση με την αφροδίτη του καιν ο ήλιος μου σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του΄, η σελήνη μου σε τρίγωνο με την αφροδίτη του αλλά και η αφροδίτη μου σε αντίθεση με την αφροδίτη του...δεν μου ακούγονται καλά...και δεν μπορώ άλλο "κάρβουνο" έχω κουραστεί πια...
Ευχαριστώ.
Καλησπερα, μεταξυ Ηλιων υπαρχει συμβατοτητα και αρκετα κοινα χαρακτηριστικα,αφου και δυο βρισκονται ειναι σε ζωδια του αερα με αποτελεσμα να ειστε και οι δυο κοινωνικοι, επικοινωνιακοι και εγκεφαλικοι τυποι.
Ο Ωροσκοπος στο ζωδιο της Παρθενου σας κανει αρκετα αναλυτικους,τελειομανεις με μια ταση να κοιτατε τα πραγματα που σας απασχολουν με καθαρα ορθολογιστικο τροπο.
Οι Αφροδιτες σε αντιθεση δειχνουν για ενα ζευγαρι τα διαφορετικα γουστα που μπορει να εχουν αλλα και την αντιθετη ταση που εχουν ως προς τον τροπο που μοιραζονται τον εαυτο τους που ομως αλληλοσυμπληρωνει ο ενας τον αλλον με λιγη καλη θεληση.
Ο αρης στον ταυρο δεν ειναι στην καλυτερη του θεση, βρισκεται ομως σε καλη θεση για τον Ωροσκοπο στην Παρθενο, Οσο για τον Ηλιο που κανει Τετραγωνο με Ωροσκοπο του ,δεν πρεπει να σου ειναι πολυ δυσκολο να το δουλεψεις αφου το βιωνεις και στον προσωπικο σου χαρτη με την εννοια οτι ο Διδυμος για πχ ειναι επικοινωνιακος με αποτελεσμα να συγκρουεται με την εσωστρεφεια της Παρθενου.
Αν καταφερνεις και το παλευεις στον γενεθλιο σου να εισαι σιγουρη οτι θα το παλεψεις και στην συνα στρια με τον συντροφο σου.
Για την σεληνη που βρισκεται σε τριγωνο με την Αφροδιτη τι να πουμε ,αρκετα θετικη και σημαντικη οψη ειδικα για ζευγαρια αφου ο ψυχισμος του ενος βρισκεται σε μια πληρη αρμονια με τον τροπο που ο συντροφος του μοιραζεται τον εαυτο του, με το πως δηλ. αγαπαει,
Και να σου πω και κατι αλλο πολυ σημαντικο, για να λειτουργησει μια συναστρια,πρεπει να σχηματιζονται πολλες γωνιες και οχι απαραιτητα ολες θετικες γιατι πιθανον το ζευγαρι να μην μπορει να κατανοησει τα θετικα στοιχεια που μπορει να υπαρχουν με αποτελεσμα η σχεση να ατονει, ενω τις δυσκολες γωνιες αναγκαζεται να τις δουλεψει με αποτελεσμα να εξελισσεται και η σχεση αλλα και το ιδια τα ατομα:love::love:
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Καλό ΣΚ σε όλους...:bigsmile:
Καλησπερα σε ολους!!Είμαι νεο μελος και εχω ενθουσιαστει με αυτο το θεμα...Επειδη ομως ειμαι και αρχαρια στα αστρολογικα θεματα μηπως καποιος πιο εμπειρος θα μπορουσε να με βοηθησει οσον αφορα τη συναστρια με το φιλο μου??Προσπαθησα να βρω κατι απο τους χαρτες αλλα δυσκολευομαι...Εγω εχω γεννηθει 18-10-1987 (ωρα 06.30 Θεσσαλονικη) κι εκεινος 29-6-1983 (ωρα αγνωστη Πειραιας)...πως θα πανε τα πραγματα??
Καλησπέρα! Είμαι τάυρος 27-04-81 με ωροσκόπο δίδυμο. Ο σύντροφος μου είναι τοξότης 13-12-66 με ωροσκόπο Αιγόκερο. Θα ήθελα να μάθω πόσο ταιριάζουμε και αν η χρονιά που έρχεται ενδείκνυται για εμάς... Γιατί τα βλέπω λίγο σκούρα... Πολλές διαφορές σε ΟΛΑ...
Καλημέρα κι από μένα. Είμαι Τοξότης με ορωσκόπο Τοξότη και ο σύντροφός μου Κριός με ορωσκόπο Λέοντα. Οι ημερομηνίες γέννησής μας είναι αντίστοιχα 29/11/1982 και 12/04/1984, εγώ στα Ιωάννινα ώρα 07.30 και ο σύντροφός μου Φιλιάτες ώρα 15.35. Ταιριάζουμε; Υπάρχουν αρκετές διαφορές αλλά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με την συναστρία μας...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
γεια σε ολους προσπαθω και γω εδω και λιγο καιρο να ενταξω την αστρολογια στην καθημερινοτητα μου, αλλα θελω πολυ δουλεια ακομα. Μπορει κανεις να βοηθησει στο εξης Γεννηθηκα 02-05-1980 07.20 το πρωι στην ελλαδα και αυτός 24-08-1969 13.00 το μεσημερι στη Γερμανια υπαρχει καρμικοτητα στη σχεση μας Ευχαριστω προκαταβολικα
γενικα εχουν συμβει περιεργα πραγματα στη ζωη μου τουε τελευταιους μηνες και εχω αλλαξει ριζικα στον τροπο που αντιλαμβανομαι πραγματα και καταστασεις και αυτος είναι και ενα ς απο τους λογους που στραφηκα και στο θεμα αστρολογια σε μια προσπαθεια να κατανοησω λιγο καλυτερα τα περιεργα της ζωης
Επειδή μάλλον δεν διαβάσατε την προηγούμενή μου παράθεση, πηγαίνετε στην κορυφή της σελίδας εκεί που λέει Ωροσκόπιο και από το αναδυόμενο μενού επιλέξτε Ερωτική Συναστρία. Βάλτε τα στοιχεία σας και ψάξτε τις όψεις που σχηματίζουν οι χάρτες σας. Κοιτάξτε πρώτα τις δύσκολες και τις εύκολες ξεκινώντας από τα σημαντικότερα στοιχεία και προχωρώντας προς τα πιο δευτερεύοντα (Ήλιος > Σελήνη > Αφροδίτη > ¶ρης > Κρόνος κλπ) Όπου έχετε αμφιβολίες ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε κάτι ρωτήστε στην ανάλογη συζήτηση στα Φορουμ > Συζητήσεις > Αστρολογία για Αρχαρίους > Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση.
Εννοείται πως εάν βάλετε ένα κατεβατό με ερωτήσεις για 20-30 όψεις σε κάθε μήνυμα θα είναι μάλλον απίθανο να σας απαντήσει κάποιος. Γενικότερα υποστηρίζουμε την προαγωγή της μελέτης και την απόκτηση γνώσης από τα ίδια τα μέλη μας και όχι την προσφορά μασημένης τροφής - γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο άλλωστε... :)
Καλησπέρα,
Είμαι Ταύρος με Σεληνη στονΚριό και Αφροδιτη στον Κριό, Αρη στουσ διδυμο και ωροσκόπο καρκινο!
Εκείνος Τοξότης με Σεληνη στον καρκίνο και Αφροδιτη στο Σκορπιο ,Αρη στον αιγώκαιρο (ωροσκόπο δεν γνωριζω) και ερμή στον σκορπιο.
Είμαστε στα πρώτα στάδια τησ σχεσησ μας κα αναρρςτιέμαι αν ταιριαζουμε???
επειδή γνωρίζς οτι ενασ τοξότης ειναι δυσκολο να συνυπαρξει με εναν ταυρο...Ηelpppp..:unsure:
Με μια πρώτη ματιά, και χωρίς σκέψη, θα σου έλεγα ότι δεν ταιριάζετε, απλώς εσύ μπορεί να "ταιριάζεις" με πολλούς.
Με μια δεύτερη όμως, η οποία είναι και από αυτές που λένε ότι έχουν και κάποια ...σκέψη, θα σου έλεγα ότι δεν είναι σωστό να βγάζεις συμπεράσματα μόνο από από αυτά τα στοιχεία που δίνεις, είτε αστρολογικά, είτε γενικά.
Μόνο και μόνο από τις θέσεις στα ζώδια κάποιων πλανητών θα ήταν ανεγκέφαλο να αρχίζουμε να λέμε πράγματα, εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η ουσία.
Επειδή όμως μπορεί να σε ενδιαφέρει (εκείνον σίγουρα τον ενδιαφέρει πάντως :cheesy: ), θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε αστρολογική ερμηνεία να πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/?page=planets και να δεις πάνω κάτω πώς ερμηνεύεται η θέση του κάθε πλανήτη στα ζώδια.
Μετά, αν θες, πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/?page=lovecomp για να δεις αυτό που ήδη σου έχουν πει, ότι δλδ ο Ταύρος με τον Τοξότη δεν ταιριάζουν, αλλά θα δεις και ότι κάτω από περιπτώσεις ταιριάζουν, πράγμα που ίσως δεν σου έχουν ξαναπεί.
Αφού όμως δεις τις ερμηνείες των πλανητών στα ζώδια, κάνε μια προσπάθεια να δεις πώς μπορεί και αν μπορεί να ταιριάζουν πχ μια Σελήνη στον Κριό με μια Σελήνη στον Καρκίνο. Στη συνέχεια, το ίδιο με μια Αφροδίτη στο Σκορπιό με έναν ¶ρη στους Δίδυμους, ένας ¶ρης στον Αιγόκερω με μια Αφροδίτη στον Κριό. Σκέψου λίγο και φαντάσου ότι αυτά δεν είναι παρά μόνο ελάχιστα σε αυτά που πρέπει να ελεγχθούν προκειμένου να εξαχθεί ένα ουσιαστικό αστρολογικό συμπέρασμα συμβατότητας μεταξύ δύο ατόμων.
Κανονικά πρέπει να γίνει πλήρης ανάλυση του καθενός χάρτη ξεχωριστά και μετά να γίνει η ανάλυση των στοιχείων και των δύο χαρτών μαζί, υπολογίζοντας όχι μόνο τα στοιχεία που δίνεις, αλλά όλους τους πλανήτες και μαζί και χώρια, όλες τις όψεις που κάνουν, την οικοθεσία και τη θέση τους σε ζώδιο, τη δυναμική των γωνιακών Οίκων και κάποια άλλα που είναι για προχωρημένους.
Σου φαίνονται πολλά; Αν ναι, είσαι μέσα :bigsmile:
Αν θες πάντως να πάρεις μια ιδέα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, για να δεις πώς γίνεται μια συναστρία http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html αλλά και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html, φτιάξε τους δύο χάρτες πρώτα μεμονωμένους από εδώ Ππροσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος και προσπάθησε σιγά σιγά μόνη σου :bigsmile:.
Να είσαι καλά :bigsmile:
aaa se euxaristw polu...idi katafera na tous kanw..mou menei i analusi :cheesy:
alli mia vasiki erwtisi: i sunodos -to tetragwno - i to xiasti fanerwnei isxurotero desimo i elksi?
me to sugkekrimeno sto koino xarti erwtikis symvatotitas prokuptoun polla xiasti k tetragwna..
se euxaristw polu gia tin voitheia..:bigsmile:
δλδ. Ηλιος εκείνου χιαστι με σεληνη
σελήνη τετραγωνο με αφροδιτη
αρης συνοδο με ποσειδωνα
ωροσκόπος εξαγωνο με την αφροδίτη:blink:
http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%...%E5%E9%F2.html :bigsmile:
(παράκληση: μην γράφεις γκρίκλις, κουράζουν και είναι και ...απαίσια :love: )
πολυ ενδιαφερον το αρθρο που μου εστειλες...:bigsmile:
μαλλον 8α χρειστει συμβιβασμος κ υπομονη με τον τοξοτη απο μια πρωτη ματια...:worried:
καλησπέρα!!!θα μπορούσατε να με βοηθήσετε καθώς ενδιαφέρομαι για τη συναστρία της σχέσης μου. Είμαι ιχθείς με ωροσκόπο δίδυμο,σελήνη σους ιχθείς,άρη στο ταύρο και αφροδίτη στον αιγόκερω. Ο φίλος μου είναι παρθένος με ωροσκόπο σκορπίο,σελήνη στο λέωντα,άρη στο τοξότη και αφροδίτη στο λέωντα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα και καλωσόρισες! Δυστυχώς στο MyHoroscope δεν δίνουμε τέτοιες πληροφορίες, επειδή 1) πρόκειται για μία εξαιρετικά υπεύθυνη επίπονη και χρονοβόρα εργασία και 2) οι κάθε είδους προσωπικές προβλέψεις είναι τομέας των επαγγελματιών αστρολόγων τους οποίους εμείς δεν υποκαθιστούμε. Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον της εμπιστοσύνης σου για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.
Στο MyHoroscope αντίθετα θα βρεις όλη την βοήθεια και συμπαράσταση που θα χρειαστείς για να μάθεις βήμα-βήμα τον τρόπο να καταστρώσεις τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν μόνη σου, και να προχωρήσεις σταδιακά στην ερμηνεία τους. Πράγμα όμως που ίσως χρειαστεί αρκετό καιρό και μελέτη. :love: Πληροφοριακά πάντως, για να έχεις μία καλή απάντηση της συναστριακής και γεννέθλιας συμβατότητας με κάποιο άτομο χρειάζονται οι ακριβείς ημερομηνίες ώρες και τόποι γέννησης. Αλλοιώς όλα «βγαίνουν» στο περίπου...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 20/08/1985 ΣΤΙΣ 9:15 ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 10/11/1979 ΣΤΙΣ 12:ΟΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΔΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ..ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η΄ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! :)
Γεια σου!! Εκτός από όλα αυτά που έγραψα παραπάνω και αφορούν επακριβώς και το δικό σου μήνυμα έχω να προσθέσω άλλο ένα μικρό πραγματάκι: σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά (πεζά) γράμματα ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ και είμαστε ήσυχοι άνθρωποι εδώ. Εκτός φυσικά ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ :) Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Χαχαχαχαα!!Δεν θελω να μου φωναζετε καλεε..Θελω να ειστε καλοι μαζι μου.Ερωτευμενη ειμαι και τα εχω χαμενα κιολας.Απλα δεν ηξερα για ελληνικα και πεζα αλλα τωρα οκ!! :)
γεια σας θα ηθελα να μου κανετε μια αναλυση συναστριας και να δουμε τη πορεια της σχεσης.αν θα εξελιχθει σε κατι πιο σοβαρο.
εγω 08/07/1982 08:30 αθηνα
αυτος 08/07/1982 10:30 brescia ιταλια
περιμενω απαντηση γιατι ανησυχω πολυ
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
σας ευχαριστω πολυ πραγματι με βοηθησε:bigsmile:
Πού πας, πουλάκι μου, με τον Τοξότη; γη εσύ, φωτιά αυτός, θα σε κάψει. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι ο αλλού πατώ αλλού βρίσκομαι Τοξότης δεν είναι το ιδανικό έτερον ήμισυ για σένα που έχεις τη γλυκύτητα του Ταύρου και την ευαισθησία και ανασφάλεια του Καρκίνου. Το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς ανεπανόρθωτα. Αν πάλι πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, πάλεψε. Θα πρέπει, όμως, να αναλάβεις και τις συνέπειες των επιλογών σου...
Καλή Τύχη στο "ταξίδι" σου με τον Τοξότη...
Υ.Γ. "Some dance to remember, some dance to forget"
Είναι νομίζω λιγάκι δύσκολο να καταλήξουμε σε συμπεράσματα μόνο απο τα Ηλιακά ζώδια.
Στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Τοξότης έχει Σελήνη στον Καρκίνο και λιγάκι σκορπιό και λιγάκι αιγόκερο ενώ η κυρία Ταυρίνα σελήνη στον Κριό (και αφροδίτη σε φωτιά επίσης!) και λιγάκι αέρα. Αν το δούμε έτσι οι όροι λιγουλάκι αλλάζουν. Ποιός ξέρει πως θα εξελιχθεί;:bigsmile:
Απο την άλλη σχετικό βιβλίο της ΛΙζ Γκρήν, έλεγε ακριβώς ότι ζώδια της γής έλκονται απο ζώδια της φωτιάς, ενώ ζώδια του νερού απο ζώδια του αέρα. Φέρνει και συγκεκριμένα παραδείγματα, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ωστόσο το ζήτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές η έλξη προέρχεται απο ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ανάμεσα στους σχετικούς παράγοντες(πλανήτες) και γι αυτό όλες οι σχέσεις όπου υπάρχει το στοιχείο αυτό απαιτούν κατανόηση του διαφορετικού και κάποιους συμβιβασμούς. Αν πάλι δεν είμαστε διατεθειμένοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις και προσπάθεια, δεν θα μπορέσουν να αναπτυχθούν. Αλλιώς,με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων(μη πώ και του Μέρφυ) θα πάμε στο επόμενο ..τετράγωνο:toung:
Γι αυτό και κατά την άποψή μου δεν μπορούμε να πούμε αν υπάρχει συμβατότητα απλά και μόνο με μεμονωμένα στοιχεία. Θα επρεπε να δούμε ξεχωριστά γενέθλιους και συναστρίες και πολλά άλλα. Και ακόμα και τότε, ακόμα κι αν φαίνεται λιγάκι ζόρικο το πράγμα, μπορεί μεταξύ τους να βρίσκουν ένα τρόπο να συνυπάρχουν με ικανοποιητικό τρόπο.
Αυτά απο μένα με μια δόση χιούμορ;)
ΥΓ Ποιός θα χορέψει για να θυμηθεί και ποιός για να ξεχάσει δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση:laugh: (Αλλά ελπίζω να μην ισχύει αυτό που λέει το τραγούδι περί τσεκ άουτ.:unsure: )
γεια σας θα ηθελα να ρωτησω εχω σε συναστρια εχω ηλιοσ σε συνοδο με το β.δεσμο του φιλου μου και σεληνη χιαστι με τον ηλιο τι σημαινει αυτο?
ευχαριστω πολυ
Αγαπημενη μου:love::love::love:
καλε την τυχη στα ερωτικα κοβεις με αυτα που λες για το ζωδιο του τοξοτη:laugh:
θα βλεπουν τοξοτη και θα την κανουν ...χαχαχα!!
παντως για ολα τα ζωδια -ατομα-αξιζει να παλευουμε αν αξιζουν ε;
με πολυ πολυ αγαπη Δεσποινα κουκι:love::love::love:
Καλησπερα καπου ειδα οτι για να δουμε την συμβατοτητα θα πρεπει να υπαρχουν οψεις μεταξυ σεληνης και Ηλιου.... Εχετε να μου πειτε κατι για το παρακατω που ειναι βρηκα σε συναστρια μας?
Επισης..εγω Ιχθεις με ωροσκοπο Ζυγο..εκεινος Λεων με ωροσκοπο επισης Ζυγο
ημ. 25/02/69 21:30 Αθηνα, 01/08/65 12:01 Αργος.... Βοηθησα καθολου??? (Πολλα χιαστι βλεπω...)
Ήλιος Χιαστί Ήλιος 1.90
Ήλιος Χιαστί Σελήνη 3.41
Ήλιος Αντίθεση Ερμής 6.95
Ήλιος Αντίθεση Αφροδίτη 1.18
Ήλιος Αντίθεση Ουρανός 5.93
Ήλιος Αντίθεση Πλούτωνας 7.77
Ήλιος Τετράγωνο Β. Δεσμός 5.06
Ήλιος Τετράγωνο Βέρτεξ 2.30
Ήλιος Χιαστί Μεσουράνημα 6.47
Ναι, οι αντιθέσεις είναι λιγότερες. :toung::bigsmile:
:laugh: Το προσεξα για τις αντιθεσεις..αλλα τα χιαστι βρισκονται στον Ηλιο και στηνΣεληνη που ειναι πιο σημαντικά? ισως?.....Μηπως να μου εξηγουσε καποιος...τι σημαινουν αυτα? :embarrest... Θα το εκτιμουσα γιατι μπερδευτηκα....
Εντελώς συνοπτικά να σου πω ότι, αστρολογικά, διαφαίνεται μια σχέση η οποία έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και τα μέλη της θα πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτα στη διαχείρισή τους και να επιδεικνύουν ωριμότητα, καθώς κάποιες από αυτές τις προκλήσεις θα είναι μεγάλης διάρκειας και με αυξανόμενη ένταση. :bigsmile:
...Χιλια ευχαριστω!!!....Αν και μου εκανες την καρδια περιβολι!!!......και καλα οι προκλησεις...και καλα η διαρκεια...αλλα και αυξανομενη ενταση???? Μια φρικη δηλαδη.....αλλά μιας και ειμαστε ωριμοι ανθρωποι ...και ευελικτοι...θα το παλεψουμε και οπου μας βγαλει!!!:bigsmile: Ευχαριστω και πάλι!!!
ευχριστω για την βοηθεια σασ....axxx....να σας υπενθυμισω οτι σε χαρτη συναστριας που προσφατα εκανα με τον κύριο τοξοτη
προέκυψε ηλιος χιαστι με σεληνη 5.62
σελήνη τετράγωνο αφροδίτη 1.58
σεληνη συνοδος με ωροσκοπο 0.43 οπως και πολλεσ οψεισ δυνατες ποσειδωνα-πλουτωνα με την σεληνη μου και αφροδίτη.
μηπωσ απο αθτα εχοθμε καποιο αισιοδοξο μνμ για την συμβατοτητα.... ??????
γιατι ο τοξοτησ μου ειναι φωτιααααα...χααχ
helppppp αν κ κα8υστερημενα...
Και η stabie ξαναχτυπά...:bigsmile:
Αν και όποιος θελήσει θέλω μια άποψη...
εγώ 13/6/1985 1:00πμ Αθήνα
εκείνος 4/3/1978 23:55 Αθήνα
η έλξη νομίζω πως υπάρχει λόγο κάποιων θέσεων απ'ότι μπορώ να καταλάβω αλλά υπάρχει περίπτωση για κάτι νορμάλ? Είμαι με το ένα πόδι να φύγω και με το άλλο να προχωρήσω σε κάποια σχέση μαζί του...εγώ πιστεύω πως οφείλεται στο πολύ νερό που έχουμε και θα πνιγούμε...δεν ξέρω...
σας ευχαριστώ...