Originally Posted by
Λευκή
Όσον αφορά την ιστορία του ...κέρατου και μόνο,το μοναδικό θύμα ήταν η κοπέλα του μεγάλου σου έρωτα.Όχι μόνο συνέβαινε ό,τι συνέβαινε,αλλά και αμετανόητα απ την πλευρά σας την έδερνε η άγνοια και δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις για τη σχέση της και τη ζωή της.Αν τον έδιωχνε σε κείνη τη φάση,ίσως και ο άλλος να έτρωγε κόλλημα για το τί έχασε και να άλλαζε τακτική(καθώς μερικοί άνθρωποι θέλουν "φτύσιμο"για να πάρουν λίγο μπρος).Εσύ πλήρωσες απλά το τίμημα των επιλογών σου.Στο κάτω κάτω αφού ήταν στα χωρίσματα και τον ήθελες τόσο πολύ,μπορούσες να κάνεις λίγη υπομονή.Δεν έκανες,λούσου τα και κλάψε ελεύθερα,έχοντας όμως υπόψιν ότι ήταν επιλογή σου.Ανθρώπινο είναι,όπως ανθρώπινα είναι και τα λάθη που κάνουμε όλοι.Μην βάζεις όμως τον εαυτό σου στην ίδια θέση μ αυτόν που δεν έφταιξε σε τίποτα.Όσο για το πόσο θύμα ήταν αυτός...ασχολίαστο.Και το τέλος που ήταν αισιόδοξο;Ο χρόνος θα δείξει...γυρνάει και ο τροχός...
Δεν ξέρω βρε συνφορουμίτες.Μέχρι πρότινος ήμουν υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά μ όλα αυτά που ακούω και διαβάζω,έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν ήταν στο χέρι μου θα απαγόρευα :weird: την κυκλοφορία περιοδικών τύπου Cosmopolitan και "λογοτεχνικών"βιβλίων κλάσεως Μάγισσες της Σμύρνης.Νομίζω πως διαβρώνουν απελπιστικά τις συνειδήσεις ανθρώπων που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την φαντασία απ την πραγματικότητα.
Εν τέλει ,μάλλον θα συμφωνήσω με την αγαπητή Κία όσον αφορά την ερμηνεία του αβατάρ της :love:
Καλό μεσημέρι σε όλους.