-
Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)
Φυσικά και θα λάβεις υπόψη σου το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου. Βέβαια ο Κρόνος συνήθως λειτουργεί ανασταλτικά όμως στο παράδειγμα σου θα μπορούσε να δηλώσει μια παγίωση μια σταθεροποίηση και μια προσπάθεια ισορροπίας. Συχνά μέσα στο πρώτο σπίτι της προόδου εκφράζει το ψυχικό κλίμα που συνήθως υποτάσσετε σε κάποιου είδους απαισιοδοξία.
Τώρα αν υπάρχουν πλάνητες σε όψη στην πρόοδο και όχι στο γενέθλιο , ψάχνουμε να δούμε αν συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αν δηλαδή στα προοδευτικά συστήματα μέρα και χρόνος η μοίρα και χρόνος δημιουργούν όψεις, η ακόμη αν συνδέονται με εναλλαγή κατοικιών. Δηλαδή ο ένας να βρίσκεται στο σπίτι του ¶λου, είτε από κατοικία είτε από έξαρση. Τότε ναι θα υπάρξει γεγονός.
Στην ερμηνεία των πλανήτων κρατάμε τις θέσεις στους οίκους της προόδους.
-
Τον πρώτο λόγο τον έχει πάντα το γενέθλιο ωροσκόπιο, ως προς το αποτέλεσμα. ΄Ενα τετράγωνο ήλιου κρόνου στην ηλιακή θα σημειωδοτήσει π.χ δυσκολίες στους συγκεκριμένους τομείς , όμως ως προς το αποτέλεσμα θα μετρήσει το γενέθλιο εξάγωνο. Παρόμοια λειτουργεί και με τους οίκους. ΄Ενας Κρόνος στον 1ο θα σου ζητήσει π.χ να οριοθετήσεις την προσωπικότητά σου και να την εκφράσεις προς τα έξω με τα χαρακτηριστικά του πλανήτη στις σχέσεις σου (7ο).
-
Θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στον Eirinopoio και στην virgo2009 για τις απαντήσεις τους! Με βοηθήσατε να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά... Πιστεύω πως έχω αρχίσει να πιανω κάπως το νόημα σχετικά με τη λογική που ακολουθούμε στην ερμηνεία του χάρτη της ηλιακής επιστροφής (αν και φαντάζομαι ότι όλο και κάποια απορία θα προκύψει πάλι)! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
wind*1
Νομίζω ότι έχω μπερδευτεί λίγο...
Να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όποιο μέλος προθυμοποιηθεί να βοηθήσει στο ξεμπέρδεμα :love:
Θα προσπαθήσω να σε ξεμπερδέψω, αφού πρώτα ξεμπερδέψω τον εαυτό μου και βάλω τις ερωτήσεις σου σε μια σειρά.
1. … κοιτάμε σε ποιον οίκο της επιστροφής "πέφτει" ο Ήλιος για να δούμε ποια θέματα ενεργοποιούνται τη χρονιά που έρχεται. Έστω ότι πέφτει στον 3ο οίκο και συνεπώς τα θέματα που θα απασχολήσουν το άτομο έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, γραπτό λόγο, αδέλφια κλπ.
Η οικοθεσία, όπως και οι όψεις του Ήλιου στο χάρτη της επιστροφής, θα είναι σημαντική γιατί δίνει έμφαση στον τομέα της ζωής (οίκος) και στα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν (οι όψεις) για να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άτομο την ενέργεια του Ήλιου του και να πετύχει το σκοπό του για τη συγκεκριμένη χρονιά.
2. Αν πχ δέχεται τετράγωνο από τον Κρόνο της ηλιακής επιστροφής, αλλά υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου τελικά ποια από τις δύο όψεις λαμβάνουμε υπ' οψιν? Θεωρούμε ότι ενεργοποιείται το γενέθλιο εξάγωνο, κι ας είναι ως όψη ασθενέστερη από το τετράγωνο?
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που λες αντιπροσωπεύει τη διέλευση του Κρόνου τη συγκεκριμένη μέρα της ηλιακής επιστροφής η οποία παρέρχεται μετά από ένα διάστημα μέσα στη χρονιά (το ίδιο ισχύει και για τις διελεύσεις του Δία και φυσικά των εξωκρόνιων). Απλά, στο χάρτη της ηλιακής επιστροφής η διέλευση αυτή «παγώνει» σαν φωτογραφία για να επηρεάσει τη συγκεκριμένη χρονιά. Αν υπάρχει ήδη όψη μεταξύ Ήλιου-Κρόνου στο γενέθλιο, όπως π.χ. το εξάγωνο που αναφέρεις, το οποίο υποδηλώνει μια σχέση δημιουργικότητας και πειθαρχίας που συνδυάζονται χαλαρά και με άνεση, στην ηλιακή επιστροφή το μήνυμα είναι πιο σκληρό με το τετράγωνο, θα υπάρχουν περισσότερες αναστολές.
Να μην ξεχνάμε ότι ο γενέθλιος εκφράζει την προδιάθεση του ατόμου, και ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής ερμηνεύεται πάντα σε συνδυασμό με το γενέθλιο, αφού ο τελευταίος έχει ερμηνευθεί και κατανοηθεί πλήρως.
3. Και αν ο Ήλιος σχηματίζει όψεις με πλανήτες στην ηλιακή, χωρίς να υπάρχουν όψεις με της αντίστοιχους πλανήτες στο γενέθλιο της δίνουμε σημασία ή όχι? Η επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο?
Ερμηνεύεις τα πάντα σε συνδυασμό με την προδιάθεση του ατόμου – συμβουλεύεσαι το γενέθλιο χάρτη και κάνεις συναστρία του γενέθλιου με αυτόν της επιστροφής. Οι καινούργιες όψεις του Ήλιου σημαίνουν καινούργια θέματα ή πρωτόγνωρα πράγματα για τη συγκεκριμένη χρονιά της επιστροφής.
4. Κι άλλη μια ερώτηση, τελικά πώς συνδυάζουμε της οίκους της επιστροφής με το γενέθλιο? Για παράδειγμα, εάν ο Κρόνος είναι μέσα στον 1ο οίκο της ηλιακής αλλά κάνει σύνοδο με την ακμή του 7ου στο γενέθλιο, τελικά τον ερμηνεύω μόνο σαν Κρόνο στον 7 ή θα λειτουργήσει και σαν να βρίσκεται στον 1ο οίκο?
Όπως είπα και παραπάνω, ερμηνεύεις τα πάντα σε συνδυασμό με την (γενέθλια) προδιάθεση του ατόμου. Αν τα μηνύματα είναι αντιφατικά, σημαίνει ότι το άτομο θα είναι έξω από τα νερά του.
5. Πολλές ερωτήσεις μαζευτήκανε...:bigsmile:
Αυτό ξαναπέστο!:love:
-
Αγαπητή leoma,
μπορώ να πω ότι υπήρξες κάτι παραπάνω από αναλυτική
Ευχαριστώ πολύ για το... ξεμπέρδεμα !!!:love: (Πού στο καλό είναι πια το thanks και δεν το βλέπω??)
-
Eπανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό, είναι η αλήθεια, με μια μικρή τόση δα ερωτησούλα για την Ηλιακή επιστροφή... Έστω ότι στο χάρτη της ηλιακής συνδυάζονται με όψεις μεταξύ τους 3 πλανήτες (πχ ο Α πλανήτης κάνει τρίγωνο με τον Β και τετράγωνο με τον Γ). Έχουμε πει ότι γενικώς δίνουμε έμφαση στις όψεις της Ηλιακής εφόσον οι πλανήτες συνδυάζονται μεταξύ τους και στο γενέθλιο χάρτη. Αυτό ισχύει ακόμα και όταν οι εν λόγω πλανήτες σχετίζονται στο γενέθλιο ως Α=Β/Γ, και όχι με κάποια κλασική, εμφανή όψη; Ενεργοποιείται δηλαδή το μεσοδιάστημα σε σχέση με τον πλανήτη Γ και μπορεί να φέρει γεγονότα της φύσεως των πλανητών;
-
Ενα αλλο για εμας τους δυσμοιρους που δεν εχουμε πλανητες με οψεις.Λετε οτι η ηλιακη επιστροφη οπως και αλλα προγνωστικοι χαρτες για να δωσουν γεγονος πρεπει να ενεργοποιουν καποια αντιστοιχη οψη στο γενεθλιο.Εγω που εχω χωρις οψεις Αφροδιτη,Αρη ,Ερμη ,πλουτωνα ,ποσειδωνα και ουρανο σημαινει οτι δεν θα πρεπει να λαβω υποψη μου σοβαρα τις οψεις που σχηματιζονται και οτι παντα θα λειτουργω στα πλαισια του γενεθλιου οικου και του ζωδιου που ανηκει η οτι αφου εχω τους πλανητες χωρις οψεις επιρρεαζομαι περισσοτερο.?:blink:
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν σε έναν οίκο υπάρχει εμπεριεχόμενο ζώδιο, το ερμηνεύουμε όπως στο γενέθλιο; π.χ. Οταν στον γενεθλιο 7ο οίκο που είναι στους ιχθείς, στην ηλιακή επιστροφή ο ιχθείς είναι εμπεριεχόμενος στον 1ο οίκο πώς ερμηνεύεται;
Σας ευχαριστώ:unsure:
-
Wind, οι όψεις που ενεργοποιούν γενέθλιες είναι οι σημαντικές.
Αν τώρα, πλανήτης της Ηλιακής επιστροφής πέσει σε γενέθλιο μεσοδιάστημα τότε αυτό ενεργοποιείται αν κι εφ' όσον η όψη που σχηματίζει είναι δύσκολη. πχ τετράγωνο.
Δύσμοιρη hattie αδυνατώ να πιστέψω ότι έχεις ένα χάρτη χωρίς να σχηματίζουν καμμία όψη, 6 από τους 10 πλανήτες. :weird:
Αν πάλι όντως δεν υπάρχει καμμία όψη μεταξύ αυτών των πλανητών τότε κοιτάς οι πλανήτες της Ηλιακής επιστροφής τι όψεις σχηματίζουν με τους γενέθλιους.
joanna1975, δεν υπάρχει διαφορά στην ερμηνεία.
Όταν έχουμε εμπεριεχόμενο οίκο στην Ηλιακή επιστροφή τότε τα θέματα του οίκου εκφράζονται με δυσκολία με αποτελέσμα να καθυστερούν. Στο παράδειγμα που αναφέρεις καταρχήν να σου πω ότι δεν ξεκινάμε με τον γενέθλιο, δηλαδή, δεν παίρνουμε τις ακμές του γενέθλιου και τις τοποθετούμε στην Ηλιακή αλλά το αντίθετο. Επομένως, αν ο Ωροσκόπος της Ηλιακής είναι εμπεριεχόμενος αυτό σημαίνει πως το άτομο δύσκολα εκφράζει την προσωπικότητα του. Πέφτοντας μέσα στον γενέθλιο 7ο η ακμή του 1ου οίκου Ηλιακής τότε η δυσκολία έκφρασης μετατίθεται στα θέματα του 7ου.
-
Καλημέρα Τίνα! και σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
-
Το δυσμοιρη το ειπα περιπαιχτικα :cheesy:.Και ομως δεν εχω οψεις :amazed: τουλαχιστον δεν εχω οψεις στις ανοχες που δινεται για καθε οψη.Δηλαδη για αφροδιτη,ουρανο και ποσειδωνα εχω απο 8 και πανω ανοχη,ο ερμης τιποτα και ο πλουτωνας μονο της γενιας ,την οψη εξαγωνο με ποσειδωνα:weird:.Ευχαριστω για την απαντηση :bigsmile:
-
hattie μου αυτό ομολογώ πως δεν το χω ξαναδεί.
Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία σου σε προσωπικό μήνυμα?
Να δούμε τουλάχιστον από δευτερεύουσες τις κάνουν όλοι αυτοί οι πλανήτες.
-
καλησπέρα κι απο μένα:bigsmile: εγώ είμαι πολύ στην αρχή ρε παιδιά. όλα ωραία και καλά αλλά μήπως μπορείτε να μου εξηγήσει κάποιος πως να υπολογίσω την ηλιακή μου επιστροφή; είμαι γεννημένη Αύγουστο. Για να δω πως θα είναι το 2011 πρέπει να πατήσω στο πρόγραμμα 2010;:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
HEAL
καλησπέρα κι απο μένα:bigsmile: εγώ είμαι πολύ στην αρχή ρε παιδιά. όλα ωραία και καλά αλλά μήπως μπορείτε να μου εξηγήσει κάποιος πως να υπολογίσω την ηλιακή μου επιστροφή; είμαι γεννημένη Αύγουστο. Για να δω πως θα είναι το 2011 πρέπει να πατήσω στο πρόγραμμα 2010;:embarrest
το 2010 θα βαλεις
και η ηλιακη σου ισχειει εως τον αυγουστο του 11
δηλαδη εως τα επομενα γενεθλεια σου:bigsmile:
-
καλησπέρα και χρόνια πολλα θα ηθελα να μαθω τη συμαίνει τρέχουσα διαδικασία
ευχαριστω περιμένω νέα σας
-
Δεν εχω επιχειρησει να μελετησω η ιδια χαρτη ηλιακης επιστροφης. Νομιζω οτι δεν ειμαι αρκετα εμπειρη για ασφαλη συμπερασματα. Ειναι ομως ενυπωσιακο με ποση ακριβεια μπορει να λειτουργησει ως μεσο προβλεψης. Καλη χρονια
-
Καλημέρα σε όλους . Διάβαζα το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο θεωρώ ότι είναι από τα πιο αναλυτικά και βοηθητικά για τους αρχάριους και μη της αστρολογίας (ανήκω στην πρώτη ομάδα :blink: ) και η απορία που έχω έγκειται στην παράγραφο που δίνει βοηθήματα ώς προς το πως μπορούμε να έχουμε πιο έγκυρες προβλέψεις. Στον δεύτερο τρόπο αναφέρει για τον ωροσκόπο ...μία μέρα μία μοίρα έως να κάνει όψη με κάποιον πλανήτη. Ερώτηση : Ποιον ωροσκόπο και πλανήτες ? Γενέθλιο ή ετήσιο ? Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά και από μένα
-
Quote:
Originally Posted by
Victory
Καλημέρα σε όλους . Διάβαζα το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο θεωρώ ότι είναι από τα πιο αναλυτικά και βοηθητικά για τους αρχάριους και μη της αστρολογίας (ανήκω στην πρώτη ομάδα :blink: ) και η απορία που έχω έγκειται στην παράγραφο που δίνει βοηθήματα ώς προς το πως μπορούμε να έχουμε πιο έγκυρες προβλέψεις. Στον δεύτερο τρόπο αναφέρει για τον ωροσκόπο ...μία μέρα μία μοίρα έως να κάνει όψη με κάποιον πλανήτη. Ερώτηση : Ποιον ωροσκόπο και πλανήτες ? Γενέθλιο ή ετήσιο ? Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά και από μένα
Μιλά για τον ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής.
-
Σ' ευχαριστώ πολύ Κάτια μου. ΚΑι φυσικά εννοεί οψεις με γενέθλιους πλανήτες στην κίνηση του μία μέρα μία μοίρα , έτσι?
-
πως βλεπουμε μεσα στον ετησθι χαρτη αν γινεται πανσεληνος ή νεα σελήνη και επίσης πώς μπορώ να δώ πότε ο ωροσκόπος του ετήσιου θα συναντήσει τον πλανήτη στο γενέθλιο στην ίδα μοίρα ? Π.χ. έχω ωροσκόπο παρθένο στον ετήσιο στην 8η μοίρα, και γενέθλιο πλούτωνα στην 8η μοιρα στον 7ο οικο
-
mple, την νέα Σελήνη την αναγνωρίζεις αν έχεις σύνοδο ιδιομοιρίας ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στο χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής...ή με άλλα λόγια αν πραγματοποιείται Νέα Σελήνη για π.χ. στην 11η μοίρα των Διδύμων και ο ήλιος σου είναι επίσης στην 11η μοίρα των Διδύμων (άρα την ημέρα των γενεθλίων σου) τότε αναπόφευκτα στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα έχεις Νέα Σελήνη. Την πανσέληνο την αναγνωρίζεις αν έχεις αντίθεση ηλιου σελήνης...
τώρα για το άλλο που λες, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να δεις κάτι τέτοιο...εκτός βέβαια και αν παίξεις με το αστρολογικό μας πρόγραμμα βάζοντας διάφορες χρονιές για να δεις πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο...έχει υπόψη σου όμως ότι ο ωροσκόπος δεν ακολουθεί μία συγκεκριμένη σειρά από τη μία χρονιά στην επόμενη...έχει να κάνει με την κίνηση του Ήλιου και με το τι ώρα της ημέρας θα φτάσει ακριβώς στην γενέθλια θέση του σε μοίρες και λεπτά της μοιρας...
-
[QUOTE=whisperer;127084]mple, την νέα Σελήνη την αναγνωρίζεις αν έχεις σύνοδο ιδιομοιρίας ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στο χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής...ή με άλλα λόγια αν πραγματοποιείται Νέα Σελήνη για π.χ. στην 11η μοίρα των Διδύμων και ο ήλιος σου είναι επίσης στην 11η μοίρα των Διδύμων (άρα την ημέρα των γενεθλίων σου) τότε αναπόφευκτα στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα έχεις Νέα Σελήνη. Την πανσέληνο την αναγνωρίζεις αν έχεις αντίθεση ηλιου σελήνης...
τώρα για το άλλο που λες, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να δεις κάτι τέτοιο...εκτός βέβαια και αν παίξεις με το αστρολογικό μας πρόγραμμα βάζοντας διάφορες χρονιές για να δεις πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο...έχει υπόψη σου όμως ότι ο ωροσκόπος δεν ακολουθεί μία συγκεκριμένη σειρά από τη μία χρονιά στην επόμενη...έχει να κάνει με την κίνηση του Ήλιου και με το τι ώρα της ημέρας θα φτάσει ακριβώς στην γενέθλια θέση του σε μοίρες και λεπτά της μοιρας...[/QUOTE
ευχαριστω πολυ! Perfect
-
Πάρα πολύ καλό το άρθρο σας.Δεν ήξερα πως μεταφράζεται αυτή η ηλιακή επιστροφή. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
-
Γεια σας!Πριν από καμιά δεκαριά μέρες παράγγειλα μια ηλιακή επιστροφή μέσω των υπηρεσιών του myhoroscope.Την πλήρωσα,μου ήρθε και τη διάβασα.Όταν έκανα την παραγγελία τότε είχα βάλει ως τόπο που θα περνούσα τα φετινά μου γενέθλια τη Βάρκιζα Αττικής.Τελικά γιόρτασα τα γενέθλιά μου στη συνοικία Μετς,στο κέντρο της Αθήνας.Θεωρείτε ότι αλλάζουν πολλά πράγματα στην ανάλυση της ηλιακής επιστροφής;Ή είναι μικρή η απόσταση και δεν έχει σημασία;Πιστεύετε ότι θα πρέπει να παραγγείλω άλλη ανάλυση εκ νέου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
-
Δεν χρειαζεται να παραγγειλεις καινουργια επιστροφη.Η αποσταση ειναι τετοια που αποκλειεται το ενδεχομενο να "αλλαζουν πολλα πραγματα στην αναλυση " οπως γραφεις.Αν ησουν σε αλλο νομο (λιγες μοιρες) η χωρα (ολη η οικοθεσια θα ηταν διαφορετικη) το μονο που θα αλλαζε θα ηταν η οικοθεσια .Η αποσταση τωρα ειναι τετοια που η οικοθεσια αποκλειεται να αλλαξει.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
-
"Ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά θεωρείται η χρονιά που το γενέθλιο ωροσκόπιο αντιστρέφεται δηλαδή "βγάζει" ωροσκόπο την ακμή του 7ου οίκου, και Μεσουράνημα την ακμή του 4ου."
Αν ωροσκόπος είναι η ακμή του 8ου οίκου και μεσουράνημα η ακμή του 4ου, δηλαδή το ζώδιο της ακμής του 7ου οίκου εμπεριέχεται στον 1ο οίκο είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα?
(ελπίζω να το εξήγησα σωστά)
-
Γεια σας! πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερουσα η μελετη της ηλιακης επιστροφης! εχω ομως μια απορια..οταν κανω τον χαρτη της ηλιακης επιστροφης απο το ετοιμο προγραμμα που υπαρχει στο site και μετα δημιουρησω τον γενεθλιο με τα στοιχεια αυτα υπαρχουν διαφορες στη σεληνη οπως και στους οικους..ειναι λαθος αυτος ο τροπος;;
-
γειά σου τοξοτίνα! :bigsmile:
χμμ...γιατί να το κάνεις αυτό δεδομένου ότι το υπολογιστικό μας πρόγραμμα σου βγάζει απευθείας την ηλιακή σου επιστροφή...? :unsure: όχι ο τρόπος δεν νομίζω να είναι λάθος....και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δύο χάρτες...τουλάχιστον αν υπάρχει θα είναι σε επίπεδο δευτερολέπτων...
-
Γεια σου whisperer:bigsmile: σε ευχαριστω για την απαντηση.. ηθελα απλως να εχω τον χαρτη καταχωρημενο για να δω και τις οψεις των πλανητων οχι μονο σε σχεση με τον γενεθλιο.. απλα τις οψεις της ηλιακης επιστροφης..Η σεληνη στην ηλιακη ειναι στον ζυγο και ο ωροσκοπος στον τοξοτη ενω στον γενεθλιο που εκανα με τα ιδια στοιχεια ειναι στον σκορπιο και στον καρκινο αντιστοιχα..μπερδευτηκα:unsur e:
-
μα μπορείς να δεις απλά τις όψεις της ηλιακής επιστροφής από το πρόγραμμά μας.
είναι ο δεύτερος χάρτης που σου εμφανιζεται στην σελίδα
ο πρωτος είναι ο γενέθλιος σου
και ο τρίτος, ο διπλός αποτελείται και από τους δύο
τώρα σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που συζητάμε ακου να δεις τι παίχτηκε!!!
πριν σου απαντήσω ότι ο χάρτης κανονικά πρέπει να βγει ο ίδιος και δεν πρέπει να έχει διαφορά, είχα κάνει κάποιες δοκιμές με τα δικά μου στοιχεία και όντως μου βγηκε ο χάρτης ίδιος!
αλλά μόλις τώρα με ενημερωσαν από το κοντρόλ :cheesy: ότι ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής πρέπει να υπολογίζεται με βάση κάποιον αλγόριθμο και βγαίνει με διαφορετικό τρόπο από αυτόν αν τον συνθέσεις ως γενέθλιο.
όμως κάποιες χρονιές τυγχάνει να βγαίνει ο ίδιος χάρτης και με τους δύο τρόπους...
τώρα τι να σου πω....? :weird:
-
ωραια καταλαβα:bigsmile: αρα κοιταω αυτον της ηλιακης επειδη βγηκε διαφορετικος:bigsmile: σε ευχαριστω πολυυ whisperer:bigsmile: να εισαι καλα!:)
-
Ψιλομπερδεύτηκα να πω την αλήθεια, αλλά ίσως είναι επειδή ετοιμάζομαι για δουλειά και δεν είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη. :embarrest
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω... Για θέματα υγείας τί θα πρέπει να κοιτάξω στο χάρτη της Ηλιακής επιστροφής; Το ζώδιο της επιστροφής που βρίσκεται τώρα στον 6ο οίκο (ή ρωτάω χαζομάρες); :unsure:
Να είστε πάντα καλά κα Μεντάκη κι ευχαριστούμε για το άρθρο! :bigsmile:
Θα ξαναμελετήσω το άρθρο με ηρεμία κι ελπίζω να κατανοήσω περισσότερα.