-
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
Έχω και τους δύο πλανήτες, Αφροδίτη και Σελήνη στους Ιχθύς. Ό,τι διάβασα πιο πάνω ισχύουν 101%. Όμως, εμπειρικά καθαρά, έχω διαπιστώσει πως τα χαρακτηριστηκά των συγκεκριμένων πλανητών όταν βρίσκοναι στο ζώδιο των ιχθυών είναι κακά για μένα αλλά καλά για "τον άλλο" :love:
-
οτι θεωρεις κακο φροντισε να το διορθωσεις κι οτι θεωρεις καλο καλλιεργησε το.στην πορεια της ζωης σου βρες ανθρωπους που σε καταλαβαινουν και σ αγαπουν και καλλιεργησε τις σχεσεις μαζι τους.μην σε ενδιαφερει τι σεληνη εχουν και που εχουν την αφροδιτη τους.φτιαξε τον κοσμο σου και ζησε εκει που λεει κι ο μπουσκαλια.
-
Ωραία....Καλά πάω..Και μετά λέω γιατί είμαι μονη μου..:bigsmile: Με Αφροδίτη στον Τοξότη και Σελήνη στον Υδροχόο θα ανακυρυχθώ ή θεά της ανεξαρτησίας για να μη πω ασυναρτησίας.:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή φίλη
Θα το έλεγα "εμπλουτισμό της προσωπικότητας". Κάθε αντίθεση ή μεγάλη διαφοροποίηση μας εμπλουτίζει και θα ήταν καλό να το θεωρούμε ένα δώρο της ζωής. Μέσα από τις προκλήσεις γινόμαστε καλύτεροι.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Χαιρομαι και σας ευχαριστώ για την απαντησή σας γιατί έχω κάποιες τέτοιες βασικές διαφοροποιήσεις...
-
οντος!!!πω πω!!με αφροδητη στουσ διδυμου και σεληνη στον κρυο!!και ο γλυκος μου σεληνη στον τοξοτη και αφροδητη στην παρθενο!!!τα παμε μια χαρα!!:)
-
Εγώ με Αφροδίτη στον Ταύρο και Σελήνη στο Σκορπιό, είμαι να με κλαιν' οι ρέγγες παιδιά...Συγχίστηκα τώρα πάλι.Πέφτει μέσα το άτιμο :toung:
-
με αφροδιτη στον τοξοτη και σεληνη στο σκορπιο πως να βγαλω ακρη? πιο αντιθετα δε γινοταν....:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
snowflake
με αφροδιτη στον τοξοτη και σεληνη στο σκορπιο πως να βγαλω ακρη? πιο αντιθετα δε γινοταν....:wacko:
Αγηπητό μέλος
Δεν θα πρέπει να νοιώθετε άβολα. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή, είναι ο ψυχισμός που δέχεται βιωματικά κάθε συγκίνηση και αυτό τον κουράζει. Αλλά ο τρόπος που απολαμβάνεται τη ζωή, είναι ευχάριστος κι αισιόδοξος. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωράτε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
τι να πω και έγω με σελήνη στον ζυγό και αφροδίτη στον τοξότη
άστα να πάνε
-
ΣΥγχαρητιρια!!!Παρα πολυ καλο το αρθρο σας!!!
-
Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σελήνη στο σκορπιό... Μάλλον παραείμαι σοβαρή .. :blink:
-
ειμαι σκορπιος με αφροδιτη στον σκορπιο και σεληνη στους ιχθεις.......να κοψω φλεβες?
-
Συγχαρητήρια για το αρθρο!!100% μεσα:)))
-
Μου αρεσε πολυ το αρθρο και ηταν πολυ επεξηγηματικο. Συγχαρητηρια
-
και εγω με αφροδιτη στο λεοντα στον 8ο και σεληνη στο ζυγο στισ αρχες του 10ου δεν μου εχουν παει ολα κατευχήν.
-
Μαλλον έχω τον χειρροτερο συνδυασμο!Αφροδιτη κ σεληνη στον Αιγοκαιρω!!!!ειμαι και πολυ γκαντεμα!!!
-
sigxaritiria poly kalo athro!100% swsta gia tin selini stous didimous! alla ligo me tin afroditoyla ston krio xalieme ... sygnomi gia ta greeklish yparxei problima ypologhsth!
-
Μαααλιστα..Τωρα Αφροδιτη στον Ταυρο=σταθεροτητα και σεληνη στον Τοξοτη=ανεξαρτησια πως ταιριαζει???Δεν ταιριαζει και ολα εξηγουνται!!!:bigsmile:
-
Παρα πολυ καλο το αρθρο σας!!!!!!!!!!Πραγματικα ισχυουν οσα λετε και για την αφροδιτη στο λιονταρι και για τη σεληνη στην παρθενο...Ομως αυτη η υπεραναλυση των συναισθηματων μου με κανει πολυ κυνικη πολλες φορες....Αχ!αυτοι οι πλανητες....:(:(:sick::sick:
-
Πολύ καλό το άρθρο και από άτομα που γνωρίζω, έχετε πέσει μέσα στην περιγραφή των πλανητών! :love: Εγώ πάλι έχω σελήνη και αφροδίτη στον τοξότη, μέσα στην ανεξαρτησία δηλαδή... Ευτυχώς που είμαι σκορπιός :love: και με προσγειώνει κάποιες φορές...:wacko: Βέβαια άμα είχα και άλλους πλανήτες στον σκορπιο (αν και έχω και τον ερμή) δεν θα μαρεσε γιατί κλείνουν πολύ το άτομο από ότι κατάλαβα και ειδικά η αφροδίτη... :blink:
-
Αφροδίτη στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Παλεύω με την κτητικότητα. Προσπαθώ να μην το δείξω στον εκάστοτε σύντροφο μου ούτε στο ελάχιστο γιατί δεν μπορώ τη δική του κτητικότητα (την οποία δεν αποφεύγω). Τελικά δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι. Ισως αν εγώ δείξω λίγο περισσότερο κτητική ίσως εκείνος να κάνει πίσω. Τί λέτε?
-
Quote:
Originally Posted by
elenikol
Αφροδίτη στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Παλεύω με την κτητικότητα. Προσπαθώ να μην το δείξω στον εκάστοτε σύντροφο μου ούτε στο ελάχιστο γιατί δεν μπορώ τη δική του κτητικότητα (την οποία δεν αποφεύγω). Τελικά δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι. Ισως αν εγώ δείξω λίγο περισσότερο κτητική ίσως εκείνος να κάνει πίσω. Τί λέτε?
Νομίζω αγαπητή elenikol, ότι γνωρίζοντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνεις όλο και περισσότερο τα "θέλω" του, τις αντοχές του και γενικότερα τα όρια του.. Το να βγάζεις κτητικότητα στην εκάστοτε σχέση σου τις περισσότερες φορές υποδηλώνει ανασφάλεια. Κανείς δεν ανήκει σε κανένα, μην το ξεχνάς. Ο άλλος θέλει να είναι μαζί σου, δεν του το επιβάλλεις! (Τα ίδια ισχύουν και για σένα που όπως λες δεν την αποφεύγεις από τους άλλους).
Ωστόσο θεωρώ ότι καλά κάνεις και αναγνωρίζεις την κτητικότητα ως λάθος στάση και νομίζω ότι όσο θα περνάνε τα χρόνια και θα συλλέγεις εμπειρίες, κάποια στιγμή θα την ελαχιστοποιήσεις, οπότε και δεν θα σε απασχολεί!
-
Quote:
Originally Posted by
kritikia
............. Το να βγάζεις κτητικότητα στην εκάστοτε σχέση σου τις περισσότερες φορές υποδηλώνει ανασφάλεια. ..............
Το θέμα μου είναι ότι απλώς την αισθάνομαι. Δεν την εκφράζω.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το σύντροφο μου και τα αποτελέσματα τα ανέφερα πιο πάνω.
Και η ερώτηση μου είναι μήπως πρέπει να τη βγάλω ώστε να θεωρηθεί ως εκδήλωση ενδιαφέροντος??
-
Quote:
Originally Posted by
elenikol
Το θέμα μου είναι ότι απλώς την αισθάνομαι. Δεν την εκφράζω.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το σύντροφο μου και τα αποτελέσματα τα ανέφερα πιο πάνω.
Και η ερώτηση μου είναι μήπως πρέπει να τη βγάλω ώστε να θεωρηθεί ως εκδήλωση ενδιαφέροντος??
Μα υπάρχουν και άλλοι (πιο κομψοί) τρόποι να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το να εκδηλώσεις κτητικότητα, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την έννοιά της, δεν νομίζω ότι δείχνει ενδιαφέρον.. το πλέον σίγουρο αποτέλεσμα είναι να "πνίξεις" τον άλλο και να εξαφανιστεί πριν καλά καλά το καταλάβεις!
-
Αγαπητά μέλη,
θα σας παρακαλέσω να μην προσωποιήσετε άλλο το θέμα του άρθρου.
Φιλικά:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αγαπητά μέλη,
θα σας παρακαλέσω να μην προσωποιήσετε άλλο το θέμα του άρθρου.
Φιλικά:bigsmile:
Έχεις δίκιο.. ομολογώ ότι παρασύρθηκα...:embarrest
Πάντως για την ιστορία, για να είμαι και μέσα στο θέμα του άρθρου, εγώ έχω Αφροδίτη στην Παρθένο και Σελήνη στον Υδροχόο.
-
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
Και καλά να νοιώθεις κτητικά για κάποιον κάποια στιγμή μπορεί να βρείς κάποιον που να νοιώθει το ίδιο.Εγώ που είμαι Ζυγός, έχω Σελήνη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη στο Σκορπιό?Δεν το ανοίγω το ρημάδι το στόμα μου ούτε με ατομική βόμβα!¶σε μια χαρά είσαι!:sad:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Πολύ ωραίο άρθρο και συγχαρητήρια,
αλλά τι να κάνω με αφροδίτη στον υδροχόο και σελήνη στον ιχθύ? Εκ προοιμίου καταδικασμένη:cry: :cry:
:love: :love: :love: :love:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ...
-
Quote:
Originally Posted by
kritikia
Έχεις δίκιο.. ομολογώ ότι παρασύρθηκα...:embarrest
Πάντως για την ιστορία, για να είμαι και μέσα στο θέμα του άρθρου, εγώ έχω Αφροδίτη στην Παρθένο και Σελήνη στον Υδροχόο.
και εγω το ιδιο. Αφροδιτη στη παρθενο και σεληνη στο δευτερο δεκαημερο του υδροχοου τι προσεγγιση να κανω με αφροδιτη που ειναι σε πτωση και με σεληνη καπως ιδιορυθμη...?
-
:love:Axxxxx Eρωτας...... Η Αφροδίτη μου στον Σκορπιό και η Σελήνη μου στον Αιγώκερο......αχχχχχχχ Νομίζω ότι ο έρωτας είναι η "μπαταρία" της ζωής!!!!!
-
Αγαπητά μέλη
Επειδή βλέπω πως αντιμετωπίζετε με χιούμορ τις ιδιαιτερότητες των ενδείξεων για τα αισθηματικά σας, θα ήθελα να σας επισημάνω, πως οι δυσκολίες μας κάνουν πιο μαχητικούς.
Μία δύσκολη θέση της Σελήνης ή της Αφροδίτης, είναι στοιχεία που πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις. Μήπως πνίγουμε το συναίσθημα; Μήπως δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να χαρεί ανέμελα; Και στην ουσία, αυτό το ερώτημα θα είναι καλό να γίνει οδηγός μας, ώστε να ρυθμίσουμε ανάλογα την συμπεριφορά μας. Να βελτιώσουμε την εικόνα και να εκφραζόμαστε, μετά από προσωπική εργασία, καλύτερα.
Η αστρολογική γνώση είναι χρήσιμη μόνο όταν αποσκοπεί στην αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωση. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να μας απασχολεί. Κάθε χαρακτηριστικό μας, που μας κάνει να διαφέρουμε από το σύνολο, έχει την ομορφιά του. Απλά, συχνά, βλέπουμε την δυσάρεστη πλευρά και δεν αναγνωρίζουμε τα δώρα του!
Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σας!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Λυπάμαι αλλά Σελήνη στον καρκίνο και αφροδίτη στον Κριό κάνουν τετράγωνο και είναι και οι δύο παρορμητικές. Η Σελήνη στον καρκίνο θέλει σπίτι και οικογένεια και η Αφροδίτη στον κριό θέλει βουνά και πουρνάρια.
:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Σελήνη στον καρκίνο κι αφροδίτη στον κριό.Δεν κάνουν τετράγωνο,αλλά παρόλα αυτά νομίζω πως δεν ξέρω τι μου γίνεται:blink:
-
Όταν ο ήλιος είναι στην Παρθένο, η Σελήνη στον Λέοντα και η Αφροδίτη στο Ζυγό τι γίνεται;
Πολύ ωραία γραμμένο το κομμάτι για τη διαφορετική θέση της Αφροδίτης απο τον ήλιο η οποία ξαφνιάζει τους άλλους!
-
o άρησ έχει να κανει με την σεξοθαλικότητα ενώ η αφροδιτη κ η σελήνη με τον τρόπο που προσεγγίζουμε τισ σχλεσεισ και που χειριζλομαστε τιο συναίσθημα?
-
Quote:
Originally Posted by
CALCIDICA
Λυπάμαι αλλά Σελήνη στον καρκίνο και αφροδίτη στον Κριό κάνουν τετράγωνο και είναι και οι δύο παρορμητικές. Η Σελήνη στον καρκίνο θέλει σπίτι και οικογένεια και η Αφροδίτη στον κριό θέλει βουνά και πουρνάρια.
:bigsmile:
Ε εντάξει...σελήνη στις τελευταίες μοίρες του καρκίνου και αφροδίτη κι άρης στις πρώτες του κριου...δεν πιάνει για τετράγωνο:toung:
Μέχρι στιγμής υπερισχύει η σελήνη πάντως και δυστυχώς δεν είναι και πολύ βολικό:toung::cry:
Σελήνη στον λέοντα κι αφροδίτη στον ζυγό...πιο πολύ σε "διασκεδάσεις" μου φέρνει:toung::toung:
-
αφροδίτη στο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και ήλιο στην παρθένο....νομιζω ότι όσα περιγράφησαν μου ταιριάζουν...!! τρέχω να δω και τισ όψεις μου.........θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα???
-
Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με MC και αντίθεση με Ποσειδώνα στην ακμή του 4ου και Σελήνη στους Διδύμους στον 10ο
ευτυχώς που με γειώνει ο Ταύρος διότι ως Ιχθύς μπορώ και χωρίς τη βοήθεια του Ποσειδώνα
-
Καλησπέρα σας και από εμένα. Πρώτη φορά γράφω αν και σας έχω διαβάσει εκατομμύρια φορές. Διαβάζω το παράπονο για τις θέσεις των πλανητών σας και θέλω να συμμετάσχω και εγώ...
Λοιπόν Σελήνη στον σκορπιό (10ος οίκος) τουτέστιν σοβαρότητα μέχρι εκεί που δεν πάει παραπέρα....
και Αφροδίτη στον Υδροχόο (1ος οίκος) ......γιούχα....
Σας κούφανα????? Διχασμένη προσωπικότητα το λιγότερο.....Ευαίσθητη και σοβαρή τη μια, τρελάρα και μαχητική την άλλη... Για αυτό δε με αντέχουν.
ΑΠΟΡΙΑ:Είχα διαβάσει ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο ότι είναι από τις πιο περίεργες και βρίσκει ταίρι μόνο με αντίστοιχη (άντε στην καλύτερη στους διδύμους) ισχύει;;;
-
[I]με αφροδιτη στον αιγοκερω και σεληνη στους διδυμους πολλες φορες νοιωθω μπερδεμενη.:worried:
-
εχω αφροδιτη στους διδυμους και σεληνη στον αιγοκερω...παντα ενιωθα οτι εχω μεγαλα συναισθηματα μεσα μου που μπλοκαρονται ...αε αυτο συμβαλουν και οι 5 αναδρομοι πλανητες που εχω ;;; μπορειτε να μου πειτε πως να ξεμπλοκαρω τους ερωτικους μου φοβους ;πως να απελευθερωθω απο το παρελθον και να ζησω ευτυχισμενη; τι ακριβως να κοιταξω στο χαρτη μου; ευχαριστω