Να πας στον Αλιάγα τότε Ε μα πια.Μην δείτε Ταύρο αμέσως να του τα φάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad: :sad: :sad:
Η αγάπη μας και η αστείρευτη καλοσύνη μας δεν σας φτάνει?(τι είπα η παλιοαγελάδα?)
Printable View
Τελικα, οι καλυτεροι Κρονιοι τυποι, ειναι οι Παρθενοι με ωροσκοπο Καρκινο. Τελεια και παυλα.- :toung: :toung: :toung: :toung:
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ: ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ! (Ξέρω ότι χαίρεσαι μέσα σου Kiarra)
Είναι, πιστεύω, αρκετά καλό ζώδιο, όπως και οι Ταύροι (Εαν δεν παινέψουμε τον ωροσκόπο μας, θα μας τσακίσει μετά τα 30ντα):toung:
Σα δεν ντρέπεστε!!!!:blink: :blink: :blink:
Και ενημερωτικά το καλύτερο είναι αιγίκερως με ωροσκόπο αιγόκερω!:nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Ένας αιγόκερως με αιγόκερω και Κρόνο στον 1ο οίκο δεν θα έδινε έναν "καταδικασμένο" Κρόνιο τύπο;;;
:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Δε νομίζω να μας συμφέρει εμάς τους Κρόνιους τύπους τόσο να παινεύουμε τον ζώδιο μας τουλάχιστον σε αυτό το θέμα........... Αν ήταν να μικροδείχνουμε εκεί θα συμφωνούσα να το παινέψουμε.... αλλά τώρα ...... τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και εναλλάσσονται από :eek: σε :cry: σε :mad: σε :evil: σε :protest:
Οι κρόνιοι φαίνονται μεγαλύτεροι; Εγώ ήξερα ότι φαίνονται νεότεροι αλλά φέρονται σαν μεγαλύτεροι. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι λίγο όχι πανέμορφοι με κανένα τετράγωνο Κρόνου στον 1ο ή 10ο οίκο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα στην ωριμότητα της συμπεριφοράς (ευλογάμε και λίγο τα γένια μας). Αλλά ώρες ώρες είναι και εκνευριστικό να θες να περάσεις μια ώρα χαζολογώντας και ένας κρόνιος να σε βάζει να αναρωτιέσαι "τί, πώς και γιατί"!
Καλή η σοβαρότητα αλλά κοινοί θνητοί είμαστε, να είμαστε και λιγο πιο χαλαροί!!
Κρόνια's talking!:love: :love: :love: :love:
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η σοβαρότητα συνεπάγεται της μεγαλίστικης εξωτερικής εμφάνισης.
Δηλαδή, τι εννοώ: λόγω του ότι δείχνουμε πολύ σοβαροί και ίσως λίγο μαζεμένοι να το πω, όχι λυμένοι στους άλλους αρχικά να το πω, γενικά το πρόσωπό μας, οι κινήσεις μας δείχνουν ότι είμαστε σοβαρά άτομα και γι'αυτό το λόγο να μας βλέπουν οι άλλοι ηλικιακά μεγαλύτερους.
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει για κάποιο άτομο που είναι πολύ μικρό ηλικιακά ότι μεγαλοδείχνει ή "κατακρίνουμε" ότι μεγάλωσε απότομα. Μάλλον είναι θέμα Κρόνου!
Δηλαδή εγώ που δεν μεγαλοδείχνω?:blink: :blink:
Είμαι καταδικασμένο χαζοχαρούμενο?:cry:
Πάντως όντως πιστεύω πως η υπερβολικά σοβαρή συμπεριφορά κανει τους άλλους να αντιμετωπίζουν έναν κρόνιο ωσεί μεγαλυτερο ηλικιακά!:embarrest :embarrest
Κρατάω το "σοβαροί", όσον αφορά τους κρόνιους τύπους, γιατί το μαζεμένοι δίνει και άλλη αίσθηση καμιά φορά. Ας πούμε ένας ντροπαλός Καρκίνος ή ένα ψαράκι είναι αλλιώς "μαζεμένοι" από έναν Αιγόκερω. Οι πρώτοι είναι λίγο ροζ, δεν μεγαλοδείχνουν, μάλλον μικροδείχνουν απ' την συμπεριφορά τους. Ενώ η σοβαρότητα των Αιγόκερων δίνει άλλη αίσθηση, πιο μεγαλίστικη. Τί λέτε?:cheesy:
Μπορεί και να 'χεις δίκιο. Αλλά ένας ντροπαλούλης-α, δεν έχει διαφορά συμπεριφοράς από κάποιον-α που δείχνει σκληρός-η?
Για τους αέρινους συμφωνώ απολύτως. Έχω και πολύ αέρα στο χάρτη μου και με συμφέρει η προσέγγιση αυτή:toung: :toung: :toung:
Μάλλον με τη στάση τους οι καρκίνοι που θέλουν πάντα κάποιον να τους προστατεύει και να σκοτώσει τον κακό τον δράκο φέρονται σαν μικρότεροι:toung: , αλλά όχι και ότι μικροδείχνουν. :nuts:
Πάντως αλίμονο σας που θα θέλετε μπότοξ από τα τριάντα,ενώ εμείς οι χαρωποί κρόνιοι (σχήμα οξύμωρο) θα έχουμε μαγουλάκι φράπα!!!!:love: :love: :love: :love:
Οι Καρκίνοι μικροδείχνουν,σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με την μαρίνα κυρίως λόγω της κάπως παιδικής τους συμπεριφοράς,της "αφελειας"ή "αθωοτητας" οπως λεμε.:bigsmile:
Και αυτό σωστό!Πώς λέμε αυτόν που προκαλεί συναισθηματα προστασίας;Αδύναμο,μικρότε ρο;;
Οχι εξύμωρο απλως....επιστημονική φαντασία θα έλεγα!!!:toung:
Εγω πάντως ,καθώς Καρκίνα μέν,αλλα με τονισμένο 3ο οίκο μικροδείχνω!Τωρα εχει πλάκα βέβαια,αλλά όχι και παλιοτερα καθότι με παιρνούσαν για ανήλικο και έτρωγα "πόρτα" στα μαγαζιά!:cry: