-
Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ποια μπλε;Τα φωτεινά ή τα σκούρα;:toung: Πάντως είναι λατινικό αλφάβητο.
θα παραήταν εύκολα αν έθετε εκτός συναγωνισμού τα σκούρα μπλε!
Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε :toung: :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
θα παραήταν εύκολα αν έθετε εκτός συναγωνισμού τα σκούρα μπλε!
Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε :toung: :laugh:
άντρες χρυσή μου... το λες που το λες... πες το όλο... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ
Τα μπλε όχι :embarrest
Δεν μας βοηθάς ... δεν μας βοηθάς:toung:
-
Βασικά έχουμε μέλλον μπροστά μας μέχρι να βρούμε τόοοοοοοοοοοοοοσα ονόματα!!!!
Μη ξεχνάμε ότι έχουμε και έναν ΑΛΦΑ αριθμό μελών, ακόμη και αν έχουν αποκλεισθεί τόσα γράμματα!!!!!
Απλά καλό θα ήταν βρε ΠΑΙΔΙ να δώσεις και άλλο ένα hint, όχι για να μειωθούν τόσο οι πιθανότητες, όσο για να έχει μεγαλύτερο σασπένς η όλη κατάσταση!
Υ.Γ. δεν έχω φτιάξει ακόμη τη λίστα που έλεγα :toung:
-
Πιο πολύ μου φαίνεται πως ...«ζοριζόμαστε» οι υπόλοιποι να μάθουμε ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του... Μενέλαου, παρά αυτός να το αποκαλύψει :cheesy: . Δεν έχει δώσει όμως στίγμα. Την έχει δει, δεν την έχει δει, του φάνηκε πως την είδε;;;; :laugh:
Αν παιδεύει εμάς έτσι για να μας πει, τι έχει να τραβήξει η κοπελια;;;; :bigsmile:
-
Αχ βρε ΠΑΙΔΙ,μας γκάστρωσες!!!!:cheesy: :cheesy: :laugh:
-
Quote:
Πιο πολύ μου φαίνεται πως ...«ζοριζόμαστε» οι υπόλοιποι να μάθουμε ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του... Μενέλαου, παρά αυτός να το αποκαλύψει :cheesy: .
Όντως μεγάλο το ζόρισμα. Φταίει η περιέργεια (που σκότωσε την γάτα).:laugh:
Πάντως αυτό το μυστήριο έχει και την γοητεία του.
ΠΑΙΔΙ δώσε κάτι ακόμα γιατί θα φάω τα νύχια μου απ' την αγωνία.:toung: :toung: :toung:
-
Βρε σεις... μήπως επειδή του την έχουμε πέσει όλες και ζητάμε πληροφορίες, το μετάνιωσε; Πάντως, ΠΑΙΔΙ, μην το πάρεις στραβά... απλά σε παραδεχόμαστε που είχες το τσαγανό να το παραδεχτείς έτσι δημόσια.
Αναμένουμε λοιπόν! :toung:
-
Και ενώ κυρίες και κύριοι η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο και τα ερωτηματικά πληθαίνουν, ο δράστης του εγκλήματος αγνοείται.
Μπες χρυσό μου ΠΑΙΔΙ να μας δώσεις ένα ακόμα στοιχείο. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Όντως μεγάλο το ζόρισμα. Φταίει η περιέργεια (που σκότωσε την γάτα).:laugh:
Πάντως αυτό το μυστήριο έχει και την γοητεία του.
ΠΑΙΔΙ δώσε κάτι ακόμα γιατί θα φάω τα νύχια μου απ' την αγωνία.:toung: :toung: :toung:
Α μη λές τέτοια πράγματα!!!
Εγω πάντως το παραδέχομαι (μια και είναι θέμα εξομολογήσεων)ότι επίσης τρώω τα νυχια μου(τζάμπα το μανικιούρ:toung: )απο την αγωνία!:cry:
-
Έλα ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ μίλα επιτέλους!
Οι κατίνες περιμένουν:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Με πληγώνεις Ιουλία μου.... :cry:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Με πληγώνεις Ιουλία μου.... :cry:
Μην κλαις! Και εγώ μέσα στις κατίνες συγκαταλέγομαι:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εγω πάντως το παραδέχομαι (μια και είναι θέμα εξομολογήσεων)ότι επίσης τρώω τα νυχια μου(τζάμπα το μανικιούρ:toung: )απο την αγωνία!:cry:
Πω πω περιεργεια!! Γατουλες ΠΡΟΣΟΧΗ!! :toung: :toung: :toung:
Εγω παλι εχω μια ασχετη απορια: Παιδι, τ αστρα τα κοιταζεις δια γυμνου οφθαλμου ή μεσω τηλεσκοπιου;
Ετσι για να [μην] παθαινει τραλαλα κι ο Dell Pierro και μπλεκει τ αυγα με τα καλαθια...:toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:
Το χιούμορ είναι χιούμορ και όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Όχι όχι, δεν εννοούσα το χαριτωμένο μαύρο γατάκι σου:cheesy:Για όλες εμάς τις "κατινόγατες", (πω πω λεξοπλασία!), που έχουμε φάει μέχρι και τα δάχτυλα μας έλεγα:laugh: :laugh: :laugh:
Λάθος εποχή διάλεξα να κόψω το κάπνισμα:toung: :toung: :toung:
-
Αυτό που με προβλημάτισε και μόλις τώρα το πρόσεξα, είναι πως ο ...Μενέλαος θέλησε να κάνει την ...ερωτική του εξομολόγηση στο Chat & Fun Για συζητήσεις, χιούμορ και πειράγματα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Χμμμμμμ ...........
:suspiciou
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Εγω παλι εχω μια ασχετη απορια: Παιδι, τ αστρα τα κοιταζεις δια γυμνου οφθαλμου ή μεσω τηλεσκοπιου;
Ετσι για να [μην] παθαινει τραλαλα κι ο Dell Pierro και μπλεκει τ αυγα με τα καλαθια...:toung: :toung:
:laugh: :laugh: :laugh: κρατιέμαι να μην πω την επίμαχη λεξούλα.........κρατιέμαι!!!!! :love: Είσαι άπαιχτη :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Δεν πειράζει Μαίρη και Ιουλία μου..... οι γυναίκες είναι κατίνες αλλά το κάνουν φανερά.....οι δε άντρες είναι επίσης και μη σας πω χειρότερες κατίνες (αυτό είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε) ...απλά το κάνουν πίσω από την πλάτη μας, επίτηδες για να μην τους κακοχαρακτηρίσουμε ως κατίνες
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
:laugh: :laugh: :laugh: κρατιέμαι να μην πω την επίμαχη λεξούλα.........κρατιέμαι!!!!! :love: Είσαι άπαιχτη :toung:
Δεν πειράζει Μαίρη και Ιουλία μου..... οι γυναίκες είναι κατίνες αλλά το κάνουν φανερά.....οι δε άντρες είναι επίσης και μη σας πω χειρότερες κατίνες...απλά το κάνουν πίσω από την πλάτη μας, επίτηδες για να μην τους κακοχαρακτηρίσουμε ως κατίνες
:love:
Πες τα Χρυσόστομη!VerneigungVerneigungVerneigun gVerneigung
PerfectPerfectPerfect
-
την πιο σωστή παρατήρηση την έκανε η friary ;)
-
Ο τύπος μαλλον δουλεύει τους πάντες και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Ο τύπος μαλλον δουλεύει τους πάντες και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε:cheesy:
Μάλλον μετράει τ' αστέρια ακόμα:nuts: Μόλις τελειώσει την καταμέτρηση θα μας πει τη "σούμα".:toung:
-
Αντί να κάθετε να μετράει τα άστρα πιστεύω μπορεί να βρει κάτι καλύτερο να κάνει:nuts: :banana :tease1:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Αντί να κάθετε να μετράει τα άστρα πιστεύω μπορεί να βρει κάτι καλύτερο να κάνει:nuts: :banana :tease1:
Μπορεί????:w00t:
-
Βρε κορίτσια...μην τον αποπαίρνουμε τον άνθρωπο. Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός ότι δήλωσε κάτι τέτοιο και "εξέθεσε" (με την καλή πάντα έννοια) τον εαυτό του σημαίνει κάτι. Ισως το ΠΑΙΔΙ δεν έχει προλάβει να μπει στο σάιτ, να έχει δουλειές, να έχει ήδη επικοινωνήσει με την "τυχερή".... ;)
-
¶ντε βρε..... θα φάμε και κουφέτα! :tease1:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
¶ντε βρε..... θα φάμε και κουφέτα! :tease1:
:wacko: Μην βιάζεσαι!!! Έχουμε καιρό!!! Εδώ δεν μας έχει απαντήσει ποιά είναι ... θα φάμε και κουφέτα??? Πάντως, στο ζώδιο πρέπει να είναι Ταύρος:laugh:
-
Και να είναι και γεμιστά με καρύδα!!! έχω φάει σε γάμο και είναι τέλεια!:toung: :toung:
-
Εγώ πάλι τον κόβω κάτι σε παρορμητικό.........
Και γω gwrgina25! Γιαμ γιαμ..... πεντανόστιμα!
:toung:
-
Ναι συμφωνώ!Μαλλον Ταύρος είναι!
Είμαι ταύρος και ξέρω:embarrest
για να πούμε κάτι πρέπει να το περάσουμε από τα σαράντα κύματα:nuts: :toung:
-
Ενδιαφέρον!
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως κάτι σε συνδυασμό παρορμητικού-σταθερού! Ηλιακό παρορμητικό (μιας και αυθόρμητα ήρθε και μας έβγαλε ΕΙΔΗΣΗ) και ωροσκόπος σταθερό (μιας και μας βγάζει το λάδι για να πει κάτι) :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ενδιαφέρον!
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως κάτι σε συνδυασμό παρορμητικού-σταθερού! Ηλιακό παρορμητικό (μιας και αυθόρμητα ήρθε και μας έβγαλε ΕΙΔΗΣΗ) και ωροσκόπος σταθερό (μιας και μας βγάζει το λάδι για να πει κάτι) :bigsmile:
Ε τώρα εντάξει. Συμφωνώ!!
-
Κυρίες και κύριοι λύθηκε το μυστήριο.
Αντε τώρα να μάθουμε και ποια είναι η τυχερή! όχι τίποτα άλλο αλλά θα της φύγει και εκείνης η περιέργεια(δεν νομίζω να το ξέρει)!
-
Που να το ξέρει η κακομοίρα;;;;;; Όταν το 90% είμαστε γυναίκες και έχει αποκλειστεί στο 50%, μένει το 45% των γυναικών και με τον αποκλεισμό κάποιων γραμμάτων πέφτουμε άντε το πολύ στο 35% των γυναικών του σάιτ.
-
Μήπως τελικά το 4563 είναι όντως ο αριθμός μέλους και αφου μας τον είπε το αναίρεσε για να μας παραπλανήσει?!?!?!?!:weird: :weird: :weird:
Θα βάλουμε ντετέκτιβ, αλλά για τα έξοδα του θα βγάλω δίσκο(όχι μουσικό), όπως στις εκκλησίες.Αλλά ενημερώνω ότι δεν ισχύει το ό,τι έχετε ευχαριστηση. Δίνετε 50 ευρώ έκαστος!:wacko: :wacko: :wacko:
Ξεπαραδιαστείτε:nuts: :nuts: :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μήπως τελικά το 4563 είναι όντως ο αριθμός μέλους και αφου μας τον είπε το αναίρεσε για να μας παραπλανήσει?!?!?!?!:weird: :weird: :weird:
Θα βάλουμε ντετέκτιβ, αλλά για τα έξοδα του θα βγάλω δίσκο(όχι μουσικό), όπως στις εκκλησίες.Αλλά ενημερώνω ότι δεν ισχύει το ό,τι έχετε ευχαριστηση. Δίνετε 50 ευρώ έκαστος!:wacko: :wacko: :wacko:
Ξεπαραδιαστείτε:nuts: :nuts: :nuts:
50 ¤ έκαστος? όχι βέβαια!!! Ας μην το μάθω ποτέ:toung:
-
Και να ναι το 4563 τελικά το άτομο, εγώ την έχω βρει!!!!!!
Αλλά για να σας το πω θα χρειαστεί να με δωροδωκήσετε.............. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Τα πολλά οφ τόπικ δεν ήταν ανδρών...
Quote:
Originally Posted by
friary
Αυτό που με προβλημάτισε και μόλις τώρα το πρόσεξα, είναι πως ο ...Μενέλαος θέλησε να κάνει την ...ερωτική του εξομολόγηση στο Chat & Fun Για συζητήσεις, χιούμορ και πειράγματα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Χμμμμμμ ...........
:suspiciou
Και εάν υπάρχει απειρία; Μπορούσε να μεταφερθεί το θέμα :embarrest
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Ο Τύπος πάντα μας δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει τους πάντες. Όμως συνεχίζει να κάνει πωλήσεις.
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Προτάσεις;
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Βρε κορίτσια...μην τον αποπαίρνουμε τον άνθρωπο. Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός ότι δήλωσε κάτι τέτοιο και "εξέθεσε" (με την καλή πάντα έννοια) τον εαυτό του σημαίνει κάτι. Ισως το ΠΑΙΔΙ δεν έχει προλάβει να μπει στο σάιτ, να έχει δουλειές, να έχει ήδη επικοινωνήσει με την "τυχερή".... ;)
Η φωνή της λογικής. Σας ευχαριστώ DrMaroulita
Διαπιστώνω όμως, μετά λύπης, ότι: έστω και το ενδεχόμενο της πλάκας να υπήρχε αντιμετωπίστηκε και το θέμα μου η προσωπικότητά μου "σκληρά" έως και "προκλητικά" και μετατράπηκε με ελάχιστες εξαιρέσεις σε θέμα κοριτσοπαρέας.
Ομολογώ ότι είναι ελαφρώς σοκαριστικό.
Για να δώσω ένας τέλος στην περιέργεια πάντως, το γράμμα που ψάχνετε είναι το Μ.
Τέλος ζητώ την προστασία των διαχειριστών, οι οποίοι εφόσον επέτρεψαν το θέμα να παραμείνει να αντιμεττωπιστεί με την δέουσα σημασία του...........
:love: :embarrest :love:
-
Ωραία μας τα λες ΠΑΙΔΙ, αλλά περιμένουμε το αποτέλεσμα. Μεταξύ μας τώρα, τόσές μέρες που ... το ψήνουμε το θέμα, εγώ θα είχα ξερωτευτεί :toung:
Αντε να δούμε, θα της το πεις καμια φορά ή θα καταντήσει μια γλυκιά ανάμνηση κάτι σαν γραφική ιστορία :bigsmile: ;)