Τα 3/4 είστε :offtopic:
Συζητάμε το ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού
Printable View
Τα 3/4 είστε :offtopic:
Συζητάμε το ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού
επανερχόμαστε στο θέμα! Δεν ξέρω κανέν να έχει παράπονο για το ερωτικό προφίλ των Σκόρπιων! Από τα καλύτερα ζώδια!;) ;)
Ισως ο σύντροφός μου, αν τον ρωτούσατε! Ευτυχώς είναι ταυράκι υπομονετικό. ¶νθρωποι είμαστε κι εμείς και αυτή τη χρονιά ψιλοκλατάραμε με τον μπάρμπα-Κρόνο! Πάντως επί τη ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Μπαφαλούκο για τις προβλέψεις του σε άλλα άρθρα για το σκορπιό.
Όλα τα παραπάνω εν μέρει ισχύουν για μας, δέχομαι τις κατηγορίες!
Όμως εδώ κι ένα χρόνο, προσωπικά νιώθω οτί έχω πάθει μεταλλαξη στον τρόπο που βλέπω κι αντιμετωπίζω καταστάσεις.(προς το καλύτερο). Αναρωτιέμαι και για τους άλλους...
Και χρόνια μας πολλά βεβαίως
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και κυρίως έχω να πώ πως οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο κριό. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές! Απλά τα θέλουμε όλα ή τίποτα γιατί απλά στην ερωτική μας ζωή δίνουμε όλο μας τον εαυτό. Και περιμένουμε σε αντάλλαγμα το ίδιο!
Ε και θέλουμε και λίγο ελευθερία απλά για να αισθανόμαστε κύριοι του εαυτού μας. Τόσο κακό είναι αυτό?
Πρέπει να καταλάβετε οτι πληγωνόμαστε πολύ στις σχέσεις μας και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να προφυλαχτούμε.
Και όταν κυρήτουμε πόλεμο με τον εαυτό μας καλό θα ήταν να μη μπαίνει κανείς στη μέση γιατί υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Δε φταίμε εμείς για τον άμαχο πληθυσμό! Επιτέλους αφήστε μας να το χαρούμε και μην το παίζετε θύματα τα υπόλοιπα ζώδια!
Εχουμε και προτερήματα όπως αφοσίωση, υπερβολική κατανόηση και ικανότητα να βλέπουμε πίσω από λέξεις και πράξεις. Γι αυτό γινόμαστε και λίγο καχύποπτοι όταν κάποιος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα νιώθει!
Είμαστε και ειλικρινείς, αλλά και αυτό ξυνό μας το βγάζουν!
Οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του πάθους, του υπερβολικού πάθους. Και ίσως αυτό να είναι που τρομάζει τα άλλα ζώδια. Ένας Σκορπιός συνήθως δεν "ανέχεται" χλυαρές καταστάσεις και τα "στο περίπου". Θέλει έντονες στιγμές και εκρίξεις συναισθήματος.
οτι είναι εγωιστές το είπαμε;:blink:
"Εγωιστές"...πφφ...και ποιός δεν είναι στις μέρες μας?!
Σωστος ο Deodonus
Μονο οι Σκορπιοι ειμαστε εγωιστες δηλαδη??? :weird:
Ασχετου ζωδιου ολοι μας κοιταμε τον εαυτουλη μας και πως να παιρναμε εμεις καλα...και οχι μονο οι Σκορπιοι
Πραγματι ετσι ειναι :)Quote:
οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές!
Αλλα και οταν ειμαστε ετσι συμβαινει για ιδιαιτερο λογο και οχι στα καλα καθουμενα
Οσοι τα λενε αυτα αστους να πιστευουν οτι θελουν
Τοσα λενε τοσα ξερουν...γραψτους κανονικοτατα εκει που τους αξιζει
Ολοι οι ανθρωποι εξαλλου εχουμε την κακη συνηθεια τα δικα μας "κακα κειμενα" να τα ριχνουμε στους αλλους.............................
Ξερεις ποσο ευκολο ειναι ο καθενας να αρχιζει να κρινει αρνητικα απο τα ζωδιαQuote:
Αυτό εννοείτε, δεν χρειάζετε να το αναφέρουμε
Ωραια μιας και νομιζουμε τους Σκορπιους ως τους χειροτερους ας πιασουμε λιγο στο στοματακι μας και καποια αλλα ζωδια που τουλαχιστον εγω θεωρω απο τα χειροτερα :bigsmile:
α) Ας παρουμε πρωτα κατι Διδυμινες\Διδυμους:
Πολλα λογια λιγη πραξη, ασταθεις στις αποφασεις τους αλλα και υποψηφιοι προδοτες μιας και δεν μπορουν να κρατησουν μυστικα σαν διπροσωποι που ειναι,
Οταν νευριαζουν κανουν σαν υστερικα
Την πεφτουν στους παντες θεωροντας τους εαυτου τους καζανοβες για να ανεβασουν το εγω τους.
και οχι επειδη ερωτευτηκαν
Ασε και που θεωρουνται και οι <ντιντιδες> του ζωδιακου...
β) Τοξοτες|τοξοτινες
Ισχυρογνωμονες ξερολες, νομιζουν οτι ειναι επιγειοι θεοι που ξερουν τα παντα και οτι αυτοι εχουν παντα δικιο, υποφερουν απο τασεις υπερκινητικοτητας για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους...μενουν παντου εκτος απο το σπιτι τους σαν τους τσιγγανους
γ) Λεονταρια|Λεονταρινες
ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
Νομιζουν οτι ειναι ο ηλιος και ολοι οι υπολοιποι κινουνται γυρω τους. οτι ειναι οι πιο ομορφοι και οτι οι παντες υπαρχουν μονο για αυτους και για να εκπληρωνουν τα θελω τους...
Αμα νομιζετε οτι ο Σκορπιοι ειναι οι πιο εγωιστες μαλλον ειναι γιατι δεν εχετε γνωρισει κανενα Λεον ακομα...
για να μην πιασω στο στομα μου κατι Καρκινες, Κριαρινες κλπ και φτασει αυτο το κειμενο τις 200000000 λεξεις
Αληθεια γιατι μονο οι Σκορπιοι ειναι οι "κακοι" του ζωδιακου ??? :suspiciou
χαχαχαχαχαχα!!! Πολύ γέλιο έριξα με το ποστ σου...
Όσο για τους τοξότες...ΤΟ ΞΕΡΩ!!!! :toung:
Σε ένα μονο θα διαφωνίσω...οτι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι...δεν θα επιχειρηματολογίσω επ' αυτού καθώς πρόκειται για προσωπική εμπειρία...
Και τελικώς με το να εκτοξεύεις κατηγορίες για σχεδόν όλους τους υπόλοιπους του ζωδιακού δείχνει την γενική τάση του Σκορπιού να βρίσκεται σε ετοιμότητα να τσιμπήσει όταν νομίζει οτι στριμώχνεται...
Θα περιμένω με χαρά τα αντίστοιχα θέματα για τους Τοξότες τον άλλο μήνα ;)
Συγνώμη μιλάμε για τον Σκορπιό........Επειδή έχετε μπερδευτεί κάποιοι ... και αντί να "κοιτάτε" τα στοιχεία του Σκορπιού κάνετε αντιπαράθεση προβάλοντας κάποια αρνητικά άλλων ζωδίων για να αισθανθείτε καλύτερα?
Είναι η "στάση που κρατάει" πλέον ο καθημερινός άνθρωπος! Δεν κοιτάμε τα δικά μας, δεν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι αλλά κοιτάζουμε να ρίξουμε τον άλλον. Είναι τακτική πλέον σε όλα τα πράγματα. Συγνώμη αν γίνομαι σκληρή.
Με εκτίμηση....
Αρχικά, δεν είπαμε ότι είσαστε μόνο εσείς εγωιστές, απλά ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Και δεν συμφωνώ - τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό - στο ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ευατούληδες. Ας μην είμαστε απόλυτοι:bigsmile:
:offtopic:Επίσης, θα επιθυμούσα να είμαστε όλοι μας πιο ευγενικοί και να αποφεύγουμε τέτοιου είδους σχόλια;)
Πάντως για τις ερωτικές τους επιδώσεις...:dizzy:
Επίσης έχω παρατηρήσει...και μάλιστα κάνει και γκάλοπ...οτι έχουν πολυ συγκεκριμένο τρόπο να την πέφτουν (άνδρες)...και μερικοί σου την πέφτουν χωρίς να έχουν σκοπό να φτάσουν μέχρι τέλος...τι έχουν να πουν επ'αυτού οι εκπρόσωποι του ζωδίου???
Αλλά βρεπαιδί μου...παίζουν με τη φωτιά...όπως έθιξε και ο φίλος Alien1, oi Τοξοτίνες, Λιονταρίνες και Κριαρίνες τον έχουν κάψει...
δεν ξέρω αν παίζουν με την φωτιά, τα μαστίγια πάντως τα έχουν διαρκώς σε ετοιμότητα!:love:
Αν δεν είχαν και κάποια θετικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες μηνύματα.... ε...? εεεε? έτσι δεν είναι ????
Πάντως συμφωνώ κι εγώ πως πολλές φορές πειραματίζονται ερωτικά εις βάρος του θύματος και μόλις εκείνο αρχίζει να ενδίδει κάνουν την πάπια! Χα χα χα κάτι σαν ζέσταμα μου κάνει αυτό...
[quote=Pandwra;22748]Αν δεν είχαν και κάποια θετικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες μηνύματα.... ε...? εεεε? έτσι δεν είναι ????
Ε ναι!!! εννοείτε ότι έχουν και θετικά!!! κάτσε να σκεφτώωωωωωω:cheesy:
περα από τις χειροπέδες:cheesy: , δεν μπορω να σκεφτώ κατι άλλο!:idea: :w00t:
Ελάτε τώρα κορίτσια... κάνουν και υπέροχο σ... σσσ..πως το λένε ...σαγανάκι! το βρήκα!
Καλά εκτός από πλάκα τώρα.
Γίνονται υπέροχοι φίλοι και ξέρουν να δίνουν επί της ουσίας καθότι διορατικοί. Είναι πολύ καλοί με τα παιδιά τους και γενικά με τα μέλη της οικογένειας τους. Έχουν καταπληκτικό χιούμορ (όταν τους βρεις στα καλά τους...) Αντέχουν στον πόνο (λίγο είναι αυτό?)...
Χα χα καλό :laugh:
Να το έχεις και υπόψη σου πάντως αν αναμετρηθείς ποτέ με κάποιον από αυτούς ...Πρώτη εσύ θα κάνεις αχ! :suspiciou :toung:
παιδακια....για να μην τα πολυλογουμε.....
μαλλον θελουμε να παιρνουμε οσα δινουμε ....μονο που δινουμε πολλα...:bigsmile: αρα ζηταμε και πολλα....:toung:
οσον αφορα τον ερωτισμο μας, αυτος ειναι περα απο καθε οριο οσον αφορα το παθος και την ψυχη....και οι χειροπεδουλες μονο κακο δεν κανουν.....αν τις βαλουν τα σωστα χερακια:embarrest
τσιμπαμε μονο οταν μας τσιμπησουν δυνατα.....επειδη εχουμε εναν εγωισμο Α:laugh: τον οποιο τοσο καιρο τον καταπιεζαμε:toung:
και ναι! εχουμε δυνατη διαισθηση.....και την ικανοτητα να βλεπουμε πισω απο τα εμφανη....δυσκολα μας ξεγελανε....χεχεχε "παλι μεσα επεσα"Perfect:toung:
η αληθεια ειναι πως δε φαινομαστε......εχουμε ηρεμο προσωπο....γαληνια εκφραση...μονο τα ματια μας καμια φορα κινουν τις υποψιες πως ισως κρυβουμε κατι βαθυτερο απο αυτο που φαινεται....
Α! και το αλλο που το πατε???? η αυτοθυσια μας οταν καποιος μας χρειαζεται????παντα εμεις τρεχουμε......και ξεχναμε τα δικα μας!!!!!!!:love:
Κατανοητή η ανάγκη σας για επικοινωνία και πειράγματα αλλά στο κατάλληλο φόρουμ. Εδώ συζητάμε ή μάλλον συζητούσαμε το Ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού.
Αν με ευγένεια δεν καταλαβαίνετε κάποιοι/ες έχω και άλλους τρόπους για να μην επιτρέψω τη δημιουργία αναρχίας στη δομή του φόρουμ. Το έχω κάνει επιτυχώς και στο παρελθόν.
Σκορπιοί.. πάντα ένας Σκορπιός θα μου κεντρίζει το ενδιαφέρον! και φυσικά στο τέλος θα νικάει κατά κράτος..έχω να δώσω δύο συμβουλές για να κερδίσετε άντρα σκορπιό :
1. Στη αρχή, κάνετε πως δεν υπάρχει, δεν του δίνετε καμία σημασία.
2. όταν αρχίσει να ασχολείται μαζί σας, να πετάτε κακίες.
τα γλυκόλογα δεν πιάνουν. αφήστε που το παίρνουν πάνω τους :)
πάντως είναι οι καλύτεροι.. αν και κριαρίνα και καμία σχέση... τους αγαπώ :bigsmile:
Αγαπητή μου Κριαρίνα δεν θα συμφωνήσω. Η εμπειρία μου (για να μην πω ειδικότητα) με έχει διδάξει ότι, για τους Σκορπιούς, υπάρχουν δύο ειδών σύντροφοι:
1) Αυτές που τους ανήκουν ολοκληρωτικά.
2) ………………. (οι υπόλοιπες απλώς δεν υπάρχουν)
Αδιαφορίες… Κακίες… Νάζια… ERROR! Please try again. :toung:
Aυτή είναι η γνώμη μου, τουλάχιστον για την αρχή του φλέρτ.. μετά βέβαια αν εξελιχθεί σε σχέση.. φυσικά και θα παίζει ολοκληρωτικό δόσιμο :)
1) Αυτές που τους ανήκουν ολοκληρωτικά.
2) ………………. (οι υπόλοιπες απλώς δεν υπάρχουν)
Σωστο!!!!
Από χιλιόμετρο Σκορπιός! Κι ας το κρύβεις... Γι' αυτό από χιλιόμετρο!
Σκορπιος με οροσκοπο τοξοτη την γυναικα μου την εχω ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
μπορεις να την ρωτησεις
Σκορπιος με οροσκοπο τοξοτη την γυναικα μου την εχω ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
μπορεις να την ρωτησεις
Αφροδιτη και Σεληνη στον ζυγο Ερμη στον σκορπιο Αρη στον Λεοντα Δια στον ταυρο Κρονο στον Υδροχοο
Καμμια ποτε της δεν με ξεχασε... Ολες ειχαν πληρη ελυθερια εκφρασης, σκεψης, αποφασης. Για αυτο και ξεχασαν το ονομα τους και το παρελθον τους
σου ειπα
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και να συμπληρωσω ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
οπως ολοι οι υπηκόοι μου στο Βασίλειο μου.....
Ηρεμήστε Σκορπιότατε. Σας πιστεύουμε. ¶λλωστε δεν ενδιαφερόμαστε για τις συνθήκες ζωής σε άλλα κρατίδια. Η αυτοκρατορίες των εκάστοτε Σκορπιότατων, είχαν πιο βασιλικούς ωροσκόπους, πιο πολεμοχαρή ¶ρη… Εν ολίγοις, ήταν δηλητηριοαίματοι. Και μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο γιατί η υψηλότητά μου έχει αντιμετωπίσει πολλούς τέτοιους εχθρούς που προσπάθησαν να προσαρτήσουν τα ιερά εδάφη μου , αλλά τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια προσέκρουσαν στην Σελήνη μου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. «THIS IS SPARTA!»
τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της γυναικας μου προσκρουουν στη συνοδο σεληνης αφροδιτης μου οποτε καθε βραδυ το οχυρο της πεφτει απο τους ηχους του μπουζουκιου και της φωνης μου
το βραδυ τα επομενα...
Ε όχι υπερβολές που διαδίδουν τα υπόλοιπα ζώδια:toung: Απλά με το που περάσεις το κατώφλι τους σου κολλάνε ένα ταμπελάκι που λέει "ΜΟΥ" για να μην παρανοήσει κανείς το καθεστώς ιδιοκτησίας.
Τώρα αν κοιτάξεις, σε κοιτάξουν, αντιμιλήσεις, παραμιλήσεις και τα λοιπά χωρίς άδεια....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ :nuts:
ΕΜΠΑΣΗ που λέει και κάποιος:toung:, επειδή διαθέτω(δυστυχώς:embarrest) την χάρη τους, τα παραπάνω να θεωρηθούν αυτοσαρκασμός( καλύπτω τα νώτα μου λέμε:unsure:) :bigsmile: