-
Re: Εύκολη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους!
eukolo m fanike makari na bgainoun!ta erixa g kapoion p endiaferomai sto 1o anoigma m emeine enas bales monos t k t bala stn akri sto deutero anoigma ena 4ari..to bala stin akri k oxi stin ntana..swsta ekana? k kt alo oute sta zeugaria oute sta kleista p anoixa bgike kapoia figoura oute ntama..ara to krevati desmos xara k t alla p bgainoun 8a nai me kapoia alli? k to keno bgike bales.. pls help!euxaristw ek twn proterwn
-
Re: Εύκολη χαρτομαντεία για ερωτευμένους
Πάντως μπορώ να πω μετά από ένα διάστημα που χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο ότι πραγματικά λειτουργεί .
Ευχαριστούμε
-
Re: Εύκολη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους!
μπορώ να πω οτι το δοκίμασα!!!!!είναι πολύ εύκολο!!!!αν βγουν θα σας ενημερώσω!!!:idea:
-
Να ρωτήσω και εγω κάτι ??
αν εμφανιστεί μια φορά η ντάμα(ενα ζευγάρι) στα χαρτιά του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είμαστε σίγουρες πως αντιπροσωπευει εμας ????τα εριξα και στο κενο βγήκε 10 λετε να κανει σχεση με αλλη ???:laugh:........... :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
alice7
Να ρωτήσω και εγω κάτι ??
αν εμφανιστεί μια φορά η ντάμα(ενα ζευγάρι) στα χαρτιά του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είμαστε σίγουρες πως αντιπροσωπευει εμας ????τα εριξα και στο κενο βγήκε 10 λετε να κανει σχεση με αλλη ???:laugh:........... :nuts:
Αγαπητή Alice! Μην ανγχώνεσαι!!!!! Να σκέφτεσαι θετικά! ΕΣΥ είσαι η ντάμα!
Τα έριξε κι εγώ και μου βγήκαν 2 Ντάμες! Ε, αυτή για την οποία κρατάει αγάπη ΠΡΕΠΕΙ να είμαι ΕΓΩ!!!!!!!! :banana
Σωστός; (!)
:noworry:
Perfect
-
Quote:
Originally Posted by
Sophia Varsami
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ
αν μια γυναίκα ρίχνει τα χαρτία για τον συντροφό της & βγει Κ(ζευ-κατω) & απο πανω η D τι μας λεει αυτό; δεσμος με την γυναικα ή με άλλη γυναικα....
ευχαριστώ.... φιλιά
Το Κ σημαίνει ζήλεια ή λαχτάρα, και η ντάμα λογικά είσαι εσύ. Νομίζω ότι σημαίνει ότι το "πρόσωπο" σε ζηλεύει ή σε λαχταράει!!! Καλο ακούγεται... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Unicorn_82
Αγαπητή Alice! Μην ανγχώνεσαι!!!!! Να σκέφτεσαι θετικά! ΕΣΥ είσαι η ντάμα!
Τα έριξε κι εγώ και μου βγήκαν 2 Ντάμες! Ε, αυτή για την οποία κρατάει αγάπη ΠΡΕΠΕΙ να είμαι ΕΓΩ!!!!!!!! :banana
Σωστός; (!)
:noworry:
Perfect
Λεςςς ??? μακαρι ,παντως μου βγηκε στα χαρτια του αρκετες φορες το εμποδιο-απόσταση και οντως αυτος ειναι μακρια αυτον τον καιρο....
Εσυ τα εχεις ξαναρίξει?και αν ναι σου βγήκαν ?:wacko:
-
-
Quote:
Originally Posted by
alice7
Λεςςς ??? μακαρι ,παντως μου βγηκε στα χαρτια του αρκετες φορες το εμποδιο-απόσταση και οντως αυτος ειναι μακρια αυτον τον καιρο....
Εσυ τα εχεις ξαναρίξει?και αν ναι σου βγήκαν ?:wacko:
..Τώρα άρχισα να τα ρίχνω. Δεν είναι ούτε καν μια βδομάδα! Αν μου βγούνε θα σας ενημερώσω! :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
maraki89
ωραιο το θεμα σας
Χα! ¶ρχισε τότε να τα ρίχνεις κι εσύ να μας πεις αν σου βγαίνουνε, καθόσον είμαστε όλες απ' ότι βλέπω πολύ ερωτευμένες!!!!! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Unicorn_82
Το Κ σημαίνει ζήλεια ή λαχτάρα, και η ντάμα λογικά είσαι εσύ. Νομίζω ότι σημαίνει ότι το "πρόσωπο" σε ζηλεύει ή σε λαχταράει!!! Καλο ακούγεται... :toung:
UNICORN_82 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
τελικα νομιζω οτι με λίγη εξάσκηση κατι γινετε
-
Quote:
Originally Posted by
Sophia Varsami
UNICORN_82 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
τελικα νομιζω οτι με λίγη εξάσκηση κατι γινετε
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Κι εγώ αυτό κάνω εξασκούμαι συνέχεια.... ¶ντε να δούμε αν θα γίνει και τίποτα...
:love:
-
Γεια σε ολους!
Ποια μπορει να με βοηθησει στην ερμηνεια των φυλλων που τραβηξα?
Κατω Νταμα, πανω Ασος
Κατω 3, πανω 2
κατω 4, πανω Ασος
κατω 5, πανω Ασος.
Κενο 7
Τα χαρτια τα εριξα για το προσωπο που με ενδιαφερει.
Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
-
Quote:
Originally Posted by
elena33
Γεια σε ολους!
Ποια μπορει να με βοηθησει στην ερμηνεια των φυλλων που τραβηξα?
Κατω Νταμα, πανω Ασος
Κατω 3, πανω 2
κατω 4, πανω Ασος
κατω 5, πανω Ασος.
Κενο 7
Τα χαρτια τα εριξα για το προσωπο που με ενδιαφερει.
Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
Λοιπόν, δεν είμαι ειδικός αλλά θα κάνω μια προσπάθεια...
Λογικά, η Ντάμα είσαι εσύ, κρατάς έρωτα για το "πρόσωπο", ή γενικά μια γυναίκα στη ζωή του είναι ερωτευμένη (μαζί του).
Πέφτει κρεββάτι με αγάπη. Δηλαδή το κρεβάτι θα γίνει με πολύ αγάπη! (Καλό!)
Το πρόσωπο κρατάει μια στεναχώρια και ή είναι ερωτευμένος, ή κρατάει στεναχώρια για κάποιον έρωτα..
Μετα τη στεναχώρια πέφτει χαρά σχετικά με έρωτα. (ερμήνευσέ το όπως και με το 4)
Στο γενικό φύλλο που βγήκε δείχνει ότι είναι σκεφτικος... (μάλλον κάτι τον απασχολεί!)
Δεν ξέρω τι ακριβώς σου είπα, πάντως ελπίσω να σε βοήθησα!!!!!!
:bigsmile:
-
Ευχαριστω.
Αυτο το ριξιμο ισχυει 15-20 μερες?
Δηλαδη βγαινουν σε αυτο το διαστημα?2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
-
Quote:
Originally Posted by
elena33
Ευχαριστω.
Αυτο το ριξιμο ισχυει 15-20 μερες?
Δηλαδη βγαινουν σε αυτο το διαστημα?2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
Έτσι λέγεται.. και σε αυτό το διάστημα μπορείς να τα ρίξεις μέχρι τρεις φορές.
Σου βγαίνουν;;;; :worried:
-
Θα δουμε αν βγει το κρεβατι και η χαρα μετα τη στεναχωρια.
Ειναι σκεπτικος και στεναχωριεται για τον ερωτα αυτο. Κι εγω ειμαι ερωτευμενη μαζι του. Θα σας πω σε 15-20 μερες.
-
καλησπερα σε ολους... έλενα33 θα συμφωνησω με τις απαντησεις που πηρες απο Unicorn_82, μονο να σου πω οτι πιστευω 100% οτι αυτη η γυναικα εισαι εσυ. & κατι ακομη την στεναχωρια & την χαρα θα την παρη αυτος ( προσεξε να μην είσαι εσυ αυτη που θα του δωσει την στεναχωρια)
-
Quote:
Originally Posted by
Sophia Varsami
καλησπερα σε ολους... έλενα33 θα συμφωνησω με τις απαντησεις που πηρες απο Unicorn_82, μονο να σου πω οτι πιστευω 100% οτι αυτη η γυναικα εισαι εσυ. & κατι ακομη την στεναχωρια & την χαρα θα την παρη αυτος ( προσεξε να μην είσαι εσυ αυτη που θα του δωσει την στεναχωρια)
Σε ευχαριστω Σοφια.
Τα πραγματα αυτη τη στιγμη ειναι στεναχωρα. Τη στεναχωρια την εχει αυτος, αλλα μαζι του κι εγω. Μετα τη στεναχωρια ερχεται χαρα. Να υποθεσω, οτι θα λυθει το προβλημα και θα μου προτεινει να κανουμε σχεση?
Εσυ εννοεις, οτι μπορει να τον στεναχωρεσω εγω?
Λες να μουλαρωσω και να του πω στην αρχη, οτι δεν θελω να ειμαι μαζι του και μετα να θελω?
Ηδη μου εστειλε ενα μηνυμα και του απαντησα τυπικα.
Μπορει να ειναι και ετσι.
Φιλακια.
-
Παρακαλώ μείνετε στο ενημερωτικό του θέματος που μπορεί που ενδιαφέρει και τους αναγνώστες. Για συνεχή προσωποποίηση και προβλέψεις υπάρχουν και άλλοι χώροι εκτός φόρουμ.
-
Μπορείς να μας γράψεις όλες τις εναλλακτικές ενδείξεις των χαρτιών? Όλες τις έννοιες...
Α Α Α
Α 2 3...... ΚΛΠ....
Ζητάω πολλά,το ξέρω... αλλα αν γινόταν θα ταν τέλεια.....:toung:
ευχαριστώ:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Παρακαλώ μείνετε στο ενημερωτικό του θέματος που μπορεί που ενδιαφέρει και τους αναγνώστες. Για συνεχή προσωποποίηση και προβλέψεις υπάρχουν και άλλοι χώροι εκτός φόρουμ.
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ..... ΕΙΜΑΣΤΕ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.... ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
-
Καλησπέρα!
Έλενα33 σου βγήκε τίποτα;;
Εγώ που τα έριξα σε φίλες μου, τους βγήκαν, αλλά σε μένα που τα έριξα, δεν μου βγήκε τίποτα ακόμα.... :cry:
Μήπως δεν πιάνουν όταν τα ρίχνεις για τον εαυτό σου;;;;
-
Quote:
Originally Posted by
Unicorn_82
Καλησπέρα!
Εγώ που τα έριξα σε φίλες μου, τους βγήκαν, αλλά σε μένα που τα έριξα, δεν μου βγήκε τίποτα ακόμα.... :cry:
Καλημέρα Unicorn_82 , σοβαρα ,βγήκαν όλα όσα τους είπες ???
ούτε σε εμένα εχει βγει κάτι μέχρι στιγμής....:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
Unicorn_82
Καλησπέρα!
Τσακωθηκαμε πολυ ασχημα.
Δεν βλεπω κανενα μελλον.
Ειμαι πολυ χαλια.2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
-
Quote:
Originally Posted by
elena33
Τσακωθηκαμε πολυ ασχημα.
Δεν βλεπω κανενα μελλον.
Ειμαι πολυ χαλια.2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
Καλησπέρα Ελενα33 , Λυπάμαι που μαλώσατε....στο ειχαν δειξει αυτο τα χαρτια?
μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα...μην απογοητευεσαι...
-
Διαβασε τις απαντησεις στο ριξιμο μου και θα καταλαβεις.
Παντως, αισθανομαι πολυ χαλια.
Quote:
Originally Posted by
alice7
Καλησπέρα Ελενα33 , Λυπάμαι που μαλώσατε....στο ειχαν δειξει αυτο τα χαρτια?
μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα...μην απογοητευεσαι...
2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
-
Αγαπητά μέλη,
θα σας παρακαλέσω να μην προσωποποιήσετε άλλο το θέμα!
Το θέμα προσφέρεται για ενημέρωση πάνω στο ρίξιμο των χαρτιών και όχι για προσωπικές προβλέψεις ή chat.
Φιλικά,
Φωτεινή
-
Quote:
Originally Posted by
alice7
Καλημέρα Unicorn_82 , σοβαρα ,βγήκαν όλα όσα τους είπες ???
ούτε σε εμένα εχει βγει κάτι μέχρι στιγμής....:cry:
Κορίτσια, νομίζω τελικά ότι δεν πιάνει όταν τα ρίχνεις στον εαυτό σου.... :sad2:
-
KΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΓΩ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.....ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..Κ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 2 ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΠΑΝΩ 7.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ Η΄ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ?
-
Καλησπερα,μπορει καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια? Εριξα τα χαρτια για τον πρωην μου τον οποιο προσπαθω να διεκδικησω ξανα! Βγηκε Q(ζευγ) και πανω του K.Υποθετω(ελπιζω) οτι αυτη ειμαι εγω και καποια/ος με ζηλευει και οχι καμμια αλλη την οποια ζηλευω εγω!! Μετα βγηκε Κ(ζευγ) και πανω του 5! Το ερμηνευσα οτι λαχταραει για καποια χαρα.Εκει που τα μπερδευω ειναι τα εξης: Βγηκε 3(ζευγ) και πανω του ο J.Δηλαδη στο κρεββατι του τι γινεται,ειναι μονος του? Επισης 6(ζευγ) κα πανω του K. Στο κενο βγηκε 8. Pleaseeee........eee....... ας μου απαντησει καποιος γιατι χανομαστε!!!!!!!!!!!!!!:love:
-
Λυπάμαι που κλειδώνω ένα ακόμα θέμα χαρτομαντείας.
Δυστυχώς κάποια μέλη μας δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μένουμε στο ενημερωτικό κομμάτι διότι τα υπόλοιπα προσωπικά δεν αφορούν το φόρουμ...
Και αυτό έχει επαναληφθεί δεκάδες φορές αλλά υπήρξε αδιαφορία στις προειδοποιήσεις.