Παρθένος με Ωροσκόπο Λιοντάρι, Σελήνη στον Κριό...Άρη στον Σκορπιό ;) και Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο :cry: (άουτς αυτό πονάει....). Δεν είμαι σε θέση να με χαρακτηρίσω ειλικρινά...είστε ελεύθεροι να το κάνετε εσείς !!! :wacko:
Printable View
Παρθένος με Ωροσκόπο Λιοντάρι, Σελήνη στον Κριό...Άρη στον Σκορπιό ;) και Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο :cry: (άουτς αυτό πονάει....). Δεν είμαι σε θέση να με χαρακτηρίσω ειλικρινά...είστε ελεύθεροι να το κάνετε εσείς !!! :wacko:
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο στο Σκορπιό. Είμαι περισσότερο ευαίσθητη από όσο φαίνομαι και περισσότερο συγκρατημένη και οριοθετημένη από όσο θα ήθελα. Θα ήθελα να ζω στην τέλεια κοινωνία, τελικά όμως κατάλαβα ότι η "τέλεια κοινωνία" είναι μια πολύ υποκειμενική έννοια.
Kαλησπέρα,
Είμαι τοξότης.Δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι είμαι και ότι πιο εύκολο έχει γνωρίσει ένας άνθρωπος.Ζω στον κόσμο τον δικό μου(το κακό είναι ότι το καταλαβαίνω κι όλας)έχω κυκλοθυμική δίαθεση.Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη και το καλό που σου θέλω(σου...λέμε τώρα)μην μου πεις όχι γιατί τότε ξυπνάει ο ταύρος μέσα μου(ωροσκόπος μου).Κατά τ΄άλλα χαλί να ε πατήσεις αν μου φερθείς καλά και μου σταθείς εκεί που θέλω.Μην καταλάβω όμως ότι με δουλεύεις ή μου λες ψέμματα χωρίς λόγο και αιτία!αυτά!
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη..Τώρα καλό,κακό..δεν ξέρω!Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως είμαι στον κόσμο μου και γενικότερα αρκετά αναίσθητη μπορώ να πω!
Δεν είσαι αναίσθητη. Καταλαβαίνεις και κατανοείς τον πόνο των άλλων επαγωγικά. Μέσα από την εμπειρία σου. Αυτό δεν σε κάνει σε καμμία περίπτωση αναίσθητη!! Μάλλον περισσότερο συγκροτημένη θα έλεγα.
αιγοκεράκι εγώ.. τώρα για ωροσκόπους κ σελήνες δεν έχω ιδέα.. :suspiciou
Ο χάρτης σας κύριε που όσο θα μεγαλώνεις θα γίνεσαι ξυδιάς :toung:
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1360
ειμαι ενας τοξότης που αγαπάει τους πάντες
αλλά δεν τον καταλαβαίνουν!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by ScP
το είχα ξεχάσει τελείως αυτό.. Λες να ευθύνεται αυτό που λίιιιγο έλειψε να μείνεις χωρίς pc σήμερα;;;:laugh: :suspiciou
Δίδυμοι με όλες τις ανασφάλειες και έναν Ταύρο ωροσκόπο που την συγκρατεί και την προσγειώνει. Εξωτερικά μια γαλήνια, ήρεμη και δυνατή προσωπικότητα, με χιούμορ λίγο σουρεαλιστικό και σκανδαλιάρικο, μέσα μου οι αντιθέσεις με ταλανίζουν. Αφροδίτη στον Καρκίνο, Σελήνη στην Παρθένο και Άρη στον Ταύρο, αν δεν κάνω λάθος (πώς βρίσκετε όσοι δεν ξέρετε τον γεννέθλιο χάρτη σας;) Ερμής πάλι στους Διδύμους :)
ane-mona62
μπορείς να ζητήσεις τον χάρτη σου εδώ
δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεια (ημερομηνία γέννησης, ώρα-π.μ. ή μ.μ.- και τόπο)
;)
Kia σε ευχαριστώ :))))
Τα στατιστικά είναι υπέρ των Υδροχόων όπως παρατηρώ!
Ας παρουσιαστώ και γω...
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο.
Θα με παρουσίαζα ως φιλική και με έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας :bigsmile:
Μπορώ να πεισμώσω εύκολα και αυτό που θέλω θα το κάνω εφόσον το θεωρώ καλό...όσο και αν οι άλλοι προσπαθούν να μου επιβάλλουν το δικό τους :bigsmile:
είμαι καινούρια στο forum και είπα να παρουσιαστώ εδώ!...
είμαι σκορπιός με ωροσκόπο υδροχόο,(ω ναι):wacko:
και σαν να μην έφτανε αυτό έχω σελήνη στους ιχθείς και αφροδίτη στον αιγόκερω...! :embarrest
ένας χαμός....
Ναι όντως τον ήλιο μου τον έχω στον 1ο οίκο.
Έχουμε δίκιο, όμως όταν χρειαστεί να δούμε και την άλλη πλευρά ακόμη και αν δεν υπάρχουν τρανταχτά επιχηρήματα, δίνουμε ευκαιρία να το σκεφτούμε. Αλλά γενικά για τον εαυτό μας αν πούμε "αυτό θέλω" αυτό θα κάνουμε και ας φάμε τα μούτρα μας!
Δεν πειράζει, έτσι μαθαίνουμε :bigsmile:
Λεων! τι να πρωτο πω!
Αυταρχικος, μεγαλοκαρδος, λυπησιαρης, απροβλεπτος, ανοιχτοχερης, πιεστικος, εγωιστης, σαρκαστικος,ευαισθητος με επιβλητικη εμφανιση.
Με κυβερνητη τον Ηλιο μπορεις να κανεις παρα πολλα!!!
Αν και ο Κρονος εχει μπλεχτει μεσα στην χαιτη μας και την εχει τσαλακωσει.
Οι Λεοντες αγαπουν, απαιτουν, και ξερουν να απολαμβανουν.
Μονο μην τους αμφισβιτησεις! Θα το μετανιωσεις!
Δίδυμος με Ωροσκόπο Λέοντα..
Ε, λίγο εξυπνούλα πρέπει να είμαι (βοηθάει κι ο Ερμής στους Διδύμους), με σταθερές απόψεις :laugh: , τέρας ειλικρίνιας (εκτός κι αν πρόκειται για γονείς ή καθηγητές ή αν έχω αργήσει σε ραντεβού), με λίγη έπαρση, ενίοτε, άλλοτε με πιάνει και κόμπλεξ κατωτερότητας και γενικώς, δεν ξέρω την τύφλα μου από ζώδια, οπότε δε μιλάω άλλο... :toung:
Δίδυμοι.Θα έλεγα ότι το χαρακτήρα μου αντιπροσωπεύουν περισσότερο η Σελήνη μου στον Σκορπιό και η Αφροδίτη κ ¶ρης μου στον Ταύρο. Αρκετά απαιτητική και σκληρή με τους ανθρώπους σε σημείο να τους τα λέω τόόόσο χύμα που καταντάει αηδιαστικό πραγματικά.:suspiciou Είμαι λίγο αυτοκαταστροφικό άτομο (ακόμα το ψάχνω αυτό το μυστήριο,ενώ όλα είναι όμορφα στη ζωή μου,να θέλω να ζήσω το απόλυτο δράμα καταστρέφοντας σχέσεις χρόνων :sad: ).Απ'την άλλη είμαι σταθερή μόνο στις ιδέες μου,όχι όμως στις πράξεις μου.Τα πάθη πάνε κι έρχονται και η ζήλεια (ζηλεύω μόνο τους ερωτικούς συντρόφους μου όχι φίλους) κάνει συχνά παρτάκια.Αργώ πολύ να δεθώ με ανθρώπους,ποτέ δεν τους δείχνω αυτό που πραγματικά είμαι,ίίίίσως μετά από χρόνια,εμπιστεύομαι πολύ δύσκολα και συγχωρώ ακόμα πιο δύσκολα.Επίσης εκδικούμαι πάντα.Τα σχέδια εκδίκησης μπορεί να μου πάρουν και χρόνια μέχρι να τελειοποιηθούν.Το μόνο που θυμίζει Διδυμάκι σ'εμένα είναι το χιούμορ και η αστάθεια στις πράξεις μου.:worried:
ενδιαφερον!
gia_pep :amazed: Με τρομοκράτησες με την εκδικητικότητά σου!!!
Αυτό το ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ το έχω και γω. Ό,τι πιάνω στα χέρια μου συνήθως το χαλάω :weird: Βέβαια δεν θα νιώσω πολλές τύψεις που το χάλασα γιατί συνήθως ό,τι καταστρέφω καταφέρνω να το φτιάξω-επισκευάσω με ευκολία.
Από που φαίνεται άραγε ένας ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ;;;;;; :toung:
Ποιος πλανήτης ευθύνεται για τις ζημιές και τα μαστορέματα;;; :bigsmile:
Bρε'συ αυτό δε λέγεται αυτοκαταστροφή.Δεν καταστρέφεις εσένα.Καταστρέφεις τα πάντα γύρω σου.Πάλι καλά δηλ! :bigsmile:
δε ξερω τι γινεται αλλα με τραβαει και μενα αυτη η καταστροφικοτητα και μενα με περιτριγυριζει...
Είμαι ταύρος....ωροσκόπο στους διδύμους...αφροδίτη στον κριό.... δηλαδή.....άστα να πανε!!Α!!Δεν αντέχω τους σκορπιούς...με Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !Αχ....
Γιατι καλε και χουμε και τον ιδιο ωροσκοπο.Αν κι αυτο το αχ στο τελος με κανει να υποψιαζομαι γιατι...
Παρθένος με οροσκόπο Παρθένο. Λογική πάνω από όλα & λεπτολόγος.
Eξωγηινος με ωροσκοπο κλωνο
Τα γνωστα Εκδικητικος, αδιαφθορος, σκληρος, καραγκιοζης, τιποτενιος, βρωμοσκυλο κλπ κλπ
Η εκπροσωπηση του κακου
Το χειροτερο ζωδιο εχω εξαλλου συμφωνα με την γνωμη αρκετων...
Η ολα η τιποτα στα αισθηματικα και δεν μου αρεσει η αναλογια, ουτε συγχωρω αλλα ουτε και δινω συνηθως δευτερες ευκαιριες
ετσι και σταματησει το ενδιαφερον η με χρησιμοποιησει καποια ως δευτερη\εναλλακτικη λυση γιατι τις αρεσει να εχει εμπειριες με πολλους, απλα παιρνει δρομο ευγενικα η και κλωτσηδων αμα δεν καταλαβαινει με το καλο...
Αυτες που κανουν χομπι την πουτ**** δεν τις κραταω στην παρεα μου
Στα επαγγελματικα μπορω να τα δωσω ολα φτανει να μου αρεσει αυτο που κανω
Λιγομιλητος και πρακτικος στην πραγματικη ζωη αλλα πολυλογας αμα χρειαστει
Γειά χαρά σε όλους!!!
Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό, Ουρανό και Αφροδίτη στον πρώτο οίκο στον Σκορπιό, σε εξαρση και πτώση αντίστοιχα, που ευτυχώς κάνουν αρμονικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες.
Μέσα απο το site, τον λογαριασμό του οποίου ενεργοποίησα μόλις χθές, μετά απο ένα χρόνο παρακολούθησής του (hurrayyyyyyyyyyy!!!! :nuts: ), προσπαθώ να ξεκλειδώσω το δυναμικό του ωροσκοπίου μου και συνεπώς να μάθω περισσότερα για το δικό μου δυναμικό...:embarrest
Για αρχή παλέυω ανάμεσα στην ανεξαρτησία του Τοξότη μου, και στην εξάρτηση του Ζυγού μου...δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ποτε...αταίριαστα μου φαίνονται...και αν κρίνω και απο τους 7 πλανήτες που έχω σε ζώδια της φωτίας, μάλλον ο παρορμητισμός κυριαρχεί...
φιλιαααααααααααααα!!!!
Eυπειθως αναφέρω:αιγόκερως αιγόκερως( πως λέμε σανιτας σανιτας).:bigsmile:
αν και πάει σε άλλο τόπικ μάλλον μονάχους-μονάχους μας λες τους αιγόκερους!:bigsmile:
Εως τωρα εχουμε μια ισοπαλια Καρκινων-Υδροχοων σε τουτο το σάιτ:amazed:
Όταν είμαι ερωτευμένος, ή δημιουργικός (στη δουλειά) όλα παν τέλεια. Όταν συμβαίνουν και τα δύο τα κάνω μέσα μου σαλάτα, η ζυγαριά γέρνει στο πρώτο και μόνιμος χαμένος είναι πάντα το δεύτερο (μετά τρέχω να προλάβω)Χειρότερό μου ελάττωμα η υπερβολική ενδοσκόπηση και το να μη χαλάω χατίρι. Συνήθως τα έχω καλά με τους άλλους και χάλια με τον εαυτό μου. Μοναχικός δεν είμαι, το αντίθετο, αν και κλείνομαι αρκετές φορές για να ξαναβρώ το στίγμα μου.
Δεν κλαίω....... διαμαρτύρομαι :cheesy:
Αλλά αφού το προτείνεις εσύ...... ας αράξουμε.....αραχτοί και λάιτ, τουγκέδερ :bigsmile:
¶ντε και επειδη είμαι καλός άνθρωπος.... ας ενεργοποιηθούν και τα υπόλοιπα ζώδια :cheesy: