-
Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα αστρολογικού χάρτη η εντιμότητα, η πίστη κλπ. Δηλαδή οι Δίδυμοι δεν κάνουν σοβραρές σχέσεις; Οι Αιγόκεροι είναι όλοι πιστοί και αφοσιωμένοι; Αλλοίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Αλλωστε οι συμπεριφορά των άλλων έχει άμεση σχέση με τη δική μας. Θέλω να πω ότι εμείς αφήνουμε πολλές φορές το δικαίωμα στον άλλον να είναι ανέντιμος ή τον αναγκάζουμε να δώσει μια έντιμη εξήγηση. Κι όπως λέει το τραγούδι: "Οποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει" κι αυτό δεν είναι θέμα ζωδίου.
-
Quote:
Originally Posted by moutro28
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα αστρολογικού χάρτη η εντιμότητα, η πίστη κλπ. Δηλαδή οι Δίδυμοι δεν κάνουν σοβραρές σχέσεις; Οι Αιγόκεροι είναι όλοι πιστοί και αφοσιωμένοι; Αλλοίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο.
Ο αστρολογικος-γενεθλιος χαρτης δεν περικλειει μονο τα ζωδια αλλα και τους οικους, τους πλανητες,τις οψεις που σχηματιζουν μεταξυ τους,επιρροες.Ειναι κατι σαν προσωπικο αποτυπωμα απο κει και περα και γω πιστευω πως ο καθενας μας μπορει να δουλεψει πανω σε αυτες και γενικοτερα πανω στον εαυτο του για να μπορεσει να γινει "καλυτερος ανθρωπος".Για αλλους ειναι πιο ευκολο και για αλλους πιο δυσκολο αυτο εξαρταται εκτος απο τις επιρροες που δεχεται κι απο το περιβαλλον του.
Quote:
Αλλωστε οι συμπεριφορά των άλλων έχει άμεση σχέση με τη δική μας. Θέλω να πω ότι εμείς αφήνουμε πολλές φορές το δικαίωμα στον άλλον να είναι ανέντιμος ή τον αναγκάζουμε να δώσει μια έντιμη εξήγηση.
Ο καθε ανθρωπος μπορει να "προκαλει" και να "επιρρεαζει" τον αλλο ανθρωπο διαφορετικα αυτο φαινεται, απ οτι ξερω,ως ενα σημειο κι απο τις οψεις και την επιδραση που εχουν οι πλανητες του ενος ατομου πανω στο αλλο και αντιστροφα γενικα απο τη συναστρια.Απο κει και περα ομως παλι πιστευω οτι οι ανθρωποι μπορουν να δουλεψουν πανω στα κακως κειμενα ποσο μαλλον αν ξερουν απο την αρχη τι πρεπει να προσεξουν.Σε αλλους μπορει να αρεσει να μη ξερουν και να αφησουν τα πραγματα απλως να εξελιχθουν. Γενικα πιστευω ως ενα σημειο μπορουμε ακομα ισως και χωρις την αστολογια να βελτιωσουμε τον εαυτο μας και την σχεση.Η αστρολογια ειναι ενα μεσο για να μας βοηθησει
Quote:
Κι όπως λέει το τραγούδι: "Οποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει" κι αυτό δεν είναι θέμα ζωδίου.
Μεγαλη κουβεντα:bigsmile:
:love::love:
-
Το θέμα είναι να αποφασίσεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Δεν παίρνουν όλοι μια τέτοια απόφαση γιατί η αυτοβελτίωση είναι δύσκολη και πολλές φορές επώδυνη διαδικασία.
-
-
Τι γίνεται εάν κάποιος έχει Αφροδίτη στον Ταύρο,Σελήνη στον Σκορπιό και Ήλιο στους Ιχθείς??:toung: Πολύ θα με ενδιέφερε να ξέρω :toung: :love: :laugh:
-
αν εξαιρεσουμε την τρομερη ευαισθησια ειναι ιδανικος...:love:
-
Quote:
Originally Posted by stabie
αν εξαιρεσουμε την τρομερη ευαισθησια ειναι ιδανικος...:love:
Αααχχ φωτιά στα μπατζάκια μου:nuts: :toung: :laugh:
Αλλά σαν συνδυασμός,μου κάνει κολαούζος.Βασικά,ΘΕΛΩ να είναι κολαούζος:weird: :toung: :laugh:
-
κατι πιο extreme τωρα...
αφροδιτη στον ταυρο,σεληνη στον κριο,ηλιο στους διδυμους!
ε; ε; ε;:nuts: :bigsmile: :toung: :laugh:
-
Quote:
κατι πιο extreme τωρα...
αφροδιτη στον ταυρο,σεληνη στον κριο,ηλιο στους διδυμους!
ε; ε; ε;:nuts: :bigsmile: :toung: :laugh:
Θα ήταν πιο εξτρίμ αν η αφροδίτη ήταν στον Τοξότη ή Υδροχόο..
πωπώ:toung: :laugh: :nuts: :amazed: :blink:
-
εμ αυτη εχουμε αυτην εμπιστευομαστε:toung: :toung: :embarrest
τι να κανω;;;(offtopic...)
-
αφροδίτη και ερμή στον τοξότη, σελήνη στο ζυγό, ωροσκόπο κριό, ήλιο στον αιγόκερω!
-
Αρη στον Καρκινο
Δια στον Λεοντα
Κρονο στους Διδυμους
Ουρανο στον Υδροχοο
Ποσειδωνα στον Ταυρο
Πλουτωνα στον Σκορπιο
Β. Δεσμο στους Ιχθεις
Λιλιθ στην Παρθενο
-
Για χωρισμό συγκεκριμένα, δεν ξέρω. Πάντως όσον αφορα γενικότερα αλλαγές καταστάσεων, τα ζώδια του σταθερού σταυρού είναι τα πιο εκτεθειμένα, καθώς οι αντιδράσεις τους χαρακτηρίζονται έντονα από το αξίωμα της αδράνειας (αντίδραση στο αίτιο μεταβολής της κατάστασής τους).
Επιπλέον και για τους Καρκίνους είναι δύσκολη μια συναισθηματική αλλαγή , λόγω της έντονης τάσης προσκόλλησης σε πρόσωπα και καταστάσεις.
-
εδω θα διαφωνησω Κασσιοπη,
οτι δεν τους αρεσουν οι αλλαγες ειναι ενα χαρακτηριστικο τους αλλα η συμπεριφορα-αντιδραση που επιδεικνυει καθε ζωδιο του σταθερου σταυρου σε μια επικειμενη μη αναμενομενη ή απλως μη ευχαριστη αλλαγη ποικίλει σε καθε ενα απο αυτα και σιγουρα δεν ειναι μηδενικη
skorpion
:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by skorpion
εδω θα διαφωνησω Κασσιοπη,
οτι δεν τους αρεσουν οι αλλαγες ειναι ενα χαρακτηριστικο τους αλλα η συμπεριφορα-αντιδραση που επιδεικνυει καθε ζωδιο του σταθερου σταυρου σε μια επικειμενη μη αναμενομενη ή απλως μη ευχαριστη αλλαγη ποικίλει σε καθε ενα απο αυτα και σιγουρα δεν ειναι μηδενικη
skorpion
:cheesy:
Είπα εγώ πουθενά πως είναι μηδενική; "Αντιτίθεται στο αίτιο που το προκαλεί" δε σημαίνει μηδενική αντίδραση. :cheesy:
-
ναι δηλαδη εθεσες την αδρανεια ως τροπο αντιδρασης οποτε ειναι σαν να μιλαμε για μηδενικη αντιδραση και εκει ηταν οι ενστασεις μου.Παιζουμε με τις λεξεις ή δεν καταλαβα κατι καλα νομιζω πως ειναι το πρωτο.:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by skorpion
ναι δηλαδη εθεσες την αδρανεια ως τροπο αντιδρασης οποτε ειναι σαν να μιλαμε για μηδενικη αντιδραση και εκει ηταν οι ενστασεις μου.Παιζουμε με τις λεξεις ή δεν καταλαβα κατι καλα νομιζω πως ειναι το πρωτο.:cheesy:
Λυπάμαι, αλλά είναι το δεύτερο. Δεν μίλησα για "αδράνεια" αλλά για το "αξίωμα της αδράνειας" που αποτελεί όρο της φυσικής. Είναι αυτό που π.χ. κάνει το σώμα σου να γέρνει προς τα μπρος όταν φρενάρει το λεωφορείο.
-
Σκορπιός Σκορπιός Σκορπιός......
Εκ πείρας μιλάω!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by katrin82
Σκορπιός Σκορπιός Σκορπιός......
Εκ πείρας μιλάω!!!!!!!!
Nα υποθέσω πως και η Σελήνη στον Σκορπιό είναι έτσι?!:cheesy: :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Λυπάμαι, αλλά είναι το δεύτερο. Δεν μίλησα για "αδράνεια" αλλά για το "αξίωμα της αδράνειας" που αποτελεί όρο της φυσικής. Είναι αυτό που π.χ. κάνει το σώμα σου να γέρνει προς τα μπρος όταν φρενάρει το λεωφορείο.
ok επειδη δεν εχω ενβαθυνει στην φυσικη δεν μπορω να καταλαβω τετοιους επιστημονικους ορους το εξελαβα οπως "ακουγεται"
-
Ναι...
Εμβαθυνε περισσοτερο...
:love: :love:
-
Μπα δεν μου αρεσει η φυσικη ουτε στο σχολειο μου αρεσε ιδιαιτερα:bigsmile: Προτιμουσα την λογοτεχνια:bigsmile:
-
Καλα εκανες γιατι αλλοι εχουν μπερδεψει την λογοτεχνια με τη φυσικη...:cheesy: :love:
-
:bigsmile: :bigsmile:
:love:
-
Μάλλον τα μπερδέψαμε λίγο!Αν θυμάμαι καλά το παραδειγμα με τον άνθρωπο και το λεωφορείο αναφέρεται στην ορμή...:suspiciou
-
Quote:
Originally Posted by aries engineer
Μάλλον τα μπερδέψαμε λίγο!Αν θυμάμαι καλά το παραδειγμα με τον άνθρωπο και το λεωφορείο αναφέρεται στην ορμή...:suspiciou
Λυπάμαι, αλλά δεν το έχω μπερδέψει. Επειδή όμως εαν συνεχίσω οι συντονιστές μάλλον θα με βγάλουν εκτός θέματος, σου λέω απλά πως , εκτός των άλλων, μια μικρή έρευνα στις μηχανές αναζήτησης θα σε πείσει.
Μία ενδεικτική σελίδα είναι και η εξής:
http://www.sciencenews.gr/why/detail...t=20&why_id=15.
-
κοιτα να δεις!εγω ειμαι τοξοτης και κατα γενικη ομολογια δεν πολυπαιρνω σοβαρα τουσ χωρισμουσ μου γιατι σε ατιθεση με το ζωδιο μου δεν ερωτευομαι καθολου αυκολα.μονο 2 εχω ερωτευτει μεχρι τωρα και αυτες ειναι οι σχεσεισ οι οποιες με πονεσαν.τωρα για πιο βαρια μαλλον θα συμφωνισω με τους προλαλησαντες.!!!!ο ταυρος
-
Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι οι Ταύροι είναι οι πιο επίμονοι από όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα μετά από ένα χωρισμό (είχε τύχει σε μια καημένη φίλη μου!). Μια άλλη φίλη μου ακόμα έχει προβλήματα με έναν Ταύρο που δεν έχουν καν σχέση γιατί από την αρχή ήθελε τον φίλο του (που είναι Τοξότης, αλλά με ωροσκόπο Ταύρο!) αλλά αυτός δεν λέει να το καταλάβει και συνέχεια μπαίνει με διάφορους τρόπους εμπόδιο ανάμεσα σε κείνη και τον φίλο του (εξαιτίας του δεν την έχει πλησιάσει γιατί του βάζει λόγια!)! Την θέλει μόνο για τον εαυτό του ενώ εκείνη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν της αρέσει καθόλου! Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από το καλό φαγητό να ξεκολλήσουν επιτέλους οι Ταύροι;;;
-
Quote:
Originally Posted by FIGHTER
Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι οι Ταύροι είναι οι πιο επίμονοι από όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα μετά από ένα χωρισμό (είχε τύχει σε μια καημένη φίλη μου!). Μια άλλη φίλη μου ακόμα έχει προβλήματα με έναν Ταύρο που δεν έχουν καν σχέση γιατί από την αρχή ήθελε τον φίλο του (που είναι Τοξότης, αλλά με ωροσκόπο Ταύρο!) αλλά αυτός δεν λέει να το καταλάβει και συνέχεια μπαίνει με διάφορους τρόπους εμπόδιο ανάμεσα σε κείνη και τον φίλο του (εξαιτίας του δεν την έχει πλησιάσει γιατί του βάζει λόγια!)! Την θέλει μόνο για τον εαυτό του ενώ εκείνη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν της αρέσει καθόλου! Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από το καλό φαγητό να ξεκολλήσουν επιτέλους οι Ταύροι;;;
Οι Ταύροι έχουν το κακό συνήθειο να θεωρούν τους άλλους κτήμα τους:wacko::wacko::wacko: και μετά ακολουθούν οι Αιγόκεροι:scared::scared:
-
ας με θεωρήσει ένας ταύρος κτήμα του και μια χαρά θα είμαι!!!:blink:
-
Quote:
ας με θεωρήσει ένας ταύρος κτήμα του και μια χαρά θα είμαι!!!:blink:
:scared::scared::scared::scared:
Είσαι σίγουρη?????
-
Σαφώς οι Ταύροι. Είναι απίστευτα επίμονοι και σε κουράζουν τόσο πολύ μέχρι που να το πάρουν απόφαση, που στο τέλος αναγκάζεσαι να του φερθείς πολύ άσχημα, άσχετα αν στην ουσία θα ήθελες να τελειώσουν όλα ήρεμα.
-
Το'χω ξαναγράψει; Νομίζω οι Ιχθείς... Δεν αποδέχονται το τέλος της σχέσης...
-
Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Το'χω ξαναγράψει; Νομίζω οι Ιχθείς... Δεν αποδέχονται το τέλος της σχέσης...
Εγώ πάλι νομίζω ότι όποιος έχει Αρη στο Σκορπιό δεν ξεκολάει με τίποτα. Μουλαρώνει!:laugh:
-
Quote:
Εγώ πάλι νομίζω ότι όποιος έχει Αρη στο Σκορπιό δεν ξεκολάει με τίποτα. Μουλαρώνει!:laugh:
'Η Σελήνη στον Σκορπιό:unsure:
-
Quote:
Χμ, σ' αυτό θα συμφωνήσω και γω....μη σου πω και ΕΠΑΥΞΑΝΩ :sad2:
-
Quote:
Originally Posted by panther
:scared::scared::scared::scared:
Είσαι σίγουρη?????
ναι καλέ γιατί να μην είμαι;;;
:weird: :weird: :weird:
γιατί τρομάζεις;;;;;;
-
Quote:
ναι καλέ γιατί να μην είμαι;;;
:weird: :weird: :weird:
γιατί τρομάζεις;;;;;;
Γιατί μια φορά μου έτυχε ... και πραγματικά δεν θέλω να μου ξανατύχει;)
Πονοκέφαλος σε πιάνει!
Για αυτό αναρωτήθηκα...
-
-
Αυτό που έχω να πώ για τους Ταύρους είναι οτι... ένα φεγγάρι έδιωχνα απο το σπίτι μου επί έναν ολόκληρο μήνα έναν Ταύρο και δεν έφευγε με τίποτα!!! Από το το σπίτι μου!!! Τελικά... έφυγα εγώ!!! Αυτό είναι επιμονή. Perfect