το μπλε...η λέξη ηρεμία είναι για μένα το κλειδί..
Printable View
το μπλε...η λέξη ηρεμία είναι για μένα το κλειδί..
Κίτρινο.....μάλλον μέσα έπεσες!
:laugh:ο τυχερος μου αριθμος ειναι το 5 και πραγματι το μπλε ειναι το χρωμα μου :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Το τυρκουαζ ...αλλα δεν το εχει........
Αν και ο αριθμός μου είναι το 9...το ιώδες με χαρακτηρίζει απόλυτα!
πολύ ωραίο άρθρο valia, γενικά όλο το site μ αρεσει, χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας
βγαίνει το ιώδες που όντως μου αρέσει πολύυυ αλλά και το τυρκουάζ που δεν το εχει..
Πολύ καλό άρθρο, συνχαρητήρια. Μου αρέσει πολύ που είμαι στην παρέα σας!
πιστεύω ότι το χρώμα που αντιστοιχεί στον αριθμό μου (εάν μπορείς νατ πεις έτσι) είναι σωστό.
ευχαριστώ για την παρέα.
Ειμαι ενα 5αρι κ ναι μαρεσει το μπλε!! Αλλα κ στην ερμηνεια .. μεσα... Ωραιο αρθρο Βαλια, μπραβο! :bigsmile:
7 ιωδες...
αλλά εκφράζω και μάλιστα φωναχτά τα συναισθήματά μου....
Πολύ καλό άρθρο
Το 3....αν και το κιτρινακι δεν το πολυσυμπαθω, η περιγραφη ομως επεσε μεσα....:cheesy::cheesy:
kalo to ar8ro sou. alla egw den teriazw me to 1.(sxedon ka8olou ). auto pou mou teriazei einai to 9 alla mou aresei to galano. mperdemena eeeeee???:unsure:
ο αριθμός 5 ταιριάζει αρκετά σε μένα με τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν...αλλά τώρα μπήκα σε σκέψεις πως ένα χρώμα που λάτρευα έπαψα να το φορώ σε ενδύματα τα τελευταία χρόνια...χμχμχμμχ.:worried:.
Ο αριθμός 5 αντιστοιχεί στο μπλέ. Εδώ μιλάμε για άτομα που αγαπούν την απλότητα, ήρεμα, πιστά, τρυφερά, με έντονη την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα, αφοσιωμένα, συνεπή.
Ε ναι λοιπόν μου αρέσει! :bigsmile:
ειναι συγκλονιστικο! ακριβως το 7 και το 8 και το 1 ταιριαζει στους χαρακτηρες του αντρα μου και των παιδιων μου!
xm... to 8 ... an kai den to perimena! xixi ;p
εμενα ειναι το 2 που αντιστοιχει στο πορτοκαλι... δηλαδη, αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το χρωμα της αυρας μου??
Πολύ καλό!
Απόλυτα ταιριαστό με τους αριθμούς των οικείων μου!
Και το γαλανό είναι αγαπημένο χρώμα...
:love:
το 9.. το κόκκινο είναι πράγματι χρώμα που με ευχαριστεί
- και ειδικά το φωτεινό-
παρόλο που έχω τάση να "βυθίζομαι" στο σκοτεινό μπλε..:bigsmile:
Πολύ ωραίο άρθρο! Ο δικός μου αριθμός είναι το 7 και άν καταλαβαίνω σωστά, το ιώδες χρώμα είναι το μώβ το οποίο είναι και το αγαπημένο μου! :)
Εγω παλι δεν καταλαβα τι πρεπει να εφαρμοσουμε για να βρουμε τον αριθμο μας,
εμενα μου βγαζει το κοκκινο.... εγω ομως προτιμαω το πρασινο κ το μαυρο... οκ. φιλακια!!!!!
:bigsmile: Πολύ ωραίο το άρθρο,συγχαρητήρια.....:cheesy: Εχω κάνει την .......μελέτη μου:laugh: για να με.....προσδιορίσω χρωματικά....:laugh::laugh: που κατέληξα???
Το μπλέ-τιρκουάζ ταιριάζει απολυτα στο χρώμα του δερματός μου και το φορώ συχνά:cheesy
Το κόκκινο της φωτιάς ταιριάζει με το συναισθημά μου,:nuts: που όμως ......δεν το φορώ συχνά......:love:.......δεν ταιριάζει με το δέρμα μου .....γι αυτό:laugh::laugh: