-
Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!
Τι να πεις………λογική δεν έχει....αν είχε δε θα πονούσαμε τόσο πολύ.........δε θα αγαπούσαμε τους λάθος ανθρώπους.......και δε θα επιμέναμε σε ανέλπιδους έρωτες που μας σπάνε την καρδιά σε χίλια κομμάτια....δε θα δακρύζαμε στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Η συμβίωση όπως και κάθε κοινωνικό συμβόλαιο έχει κάποιους κανόνες που αν θέλουμε να είναι επιτυχής πρέπει να τους ακολουθούμε. Με αφοσλιωση σε ένα και μόνο άτομο, αλλά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισότητα.
-
Πολυ ωραιες ολες οι αποψεις,αν και τεινω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Skorpion.:noworry:
Και με ενα πιο "χιουμοριστικο" τονο,αν απιστησει,οι βαλιτσουλες του και εξω απο το παραθυρο:suspiciou .Και φυσικα ισχυει το ιδιο με εμενα.:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
Grecodom
Καλησπέρα σας !!
Ενδιαφέρον τό αρθρο σας καί αρκετά ...επίκαιρο!!
Θεωρώ πώς οι γυναικες είναι πιό ευάλωτες μέ τόν
όρον αυτόν, αφού μέ ποικίλους τρόπους...υποκύπτουνε
στήν θεσμόν αυτόν.
Δέν λέω, πώς καί εμείς οι άνδρες πάμε πίσω, αλλά
αν μιά γυναίκα δέν κουνήση τήν..."ουρίτσα της",
ο άνδρας όσο καί νά θέλει, απιστία δέν επέρχεται.
Αραγε τυχαίο πώς η απιστία είναι γένους...θηλυκό ??
Φιλικά
Δημήτρης-
Δημήτρη, θες να πεις ότι οι γυναίκες απιστούν συχνότερα ή ευκολότερα από τους άντρες?
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Πολυ ωραιες ολες οι αποψεις,αν και τεινω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Skorpion.:noworry:
Και με ενα πιο "χιουμοριστικο" τονο,αν απιστησει,οι βαλιτσουλες του και εξω απο το παραθυρο:suspiciou .Και φυσικα ισχυει το ιδιο με εμενα.:embarrest
Έχω την εντύπωση ότι η Skorpion είναι γυναίκα:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Δημήτρη, θες να πεις ότι οι γυναίκες απιστούν συχνότερα ή ευκολότερα από τους άντρες?
Έχω την εντύπωση ότι και τα δυο, συχνότητα και ευκολία, έχουν το ίδιο "νόημα", εφόσον κατά τον Δημήτρη οι γυναίκες κουνάμε την ουρίτσα μας ..... και η απιστία είναι γένους θηλυκού. Ας αφήσουμε το ουσιαστικό και ας πιάσουμε το επίθετο! Το είπα και πιο πάνω ;)
(αλλά μάλλον ο Δημήτρης έχει σαλπάρει.... :huh: )
Quote:
Originally Posted by
panther
Έχω την εντύπωση ότι η Skorpion είναι γυναίκα:bigsmile:
Nαι, όντως είναι Η skorpion :cheesy:
Marleeeeene :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Έχω την εντύπωση ότι και τα δυο, συχνότητα και ευκολία, έχουν το ίδιο "νόημα", εφόσον κατά τον Δημήτρη οι γυναίκες κουνάμε την ουρίτσα μας ..... και η απιστία είναι γένους θηλυκού. Ας αφήσουμε το ουσιαστικό και ας πιάσουμε το επίθετο! Το είπα και πιο πάνω ;)
(αλλά μάλλον ο Δημήτρης έχει σαλπάρει.... :huh: )
Nαι, όντως είναι Η skorpion :cheesy:
Marleeeeene :nuts:
Xεχεχε:nuts: :embarrest :unsure: :cheesy: :blink: sooooorrrrrrrryyyyyyyy
-
Μπορεί η απιστία να είναι γένους θηλυκού , αυτό όμως εξηγεί και το γιατί υποκύπτουν σ΄αυτήν οι άνδρες ως επι το πλείστον.Τους είναι σχεδόν αδύνατον να της αντισταθούν.Και φυσικά η εξήγηση που εγώ έχω δώσει μέσα απ΄την επαφή μου με άνδρες γενικότερα , αλλά και μέσα απο προσωπική μου εμπειρία ,είναι το ότι μέσα απο την εναλλαγή ερωτικού συντρόφου νομίζουν οτι επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους. Δεν έχει να κάνει με έλλειψη επικοινωνίας δήθεν ή ασυμφωνία χαρακτήρων ή όπως αλλιώς θέλουν οι ίδιοι
να ονομάζουν το πρόβλημα. Γιατί αν προσπαθούσαν πραγματικά μέσα σε μια σχέση ή σε ένα γάμο και έβλεπαν οτι όντως δεν βγαίνει πουθενά , τότε θα το διέκοπταν πρώτα και μετά θα προχωρούσαν σε νέες ιστορίες.Οι άνδρες έχουν πάψει δραματικά να είναι έντιμοι πρώτα με τους εαυτούς τους και μετά με τις γυναίκες. Οι γυναίκες απατούν πολύ λιγότερο τους συντρόφους τους και σίγουρα έχουν πολύ σοβαρότερους λόγους.Όμως δεν παύει να είναι λάθος::sad:
-
Re: υποκύπτουν σ΄αυτήν οι άνδρες ως επι το πλείστον
Εάν παρόλες τις εκκλήσεις (Αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, συμπόνια, βόλτα, κούρνιασμα στην αγκαλιά) βρίσκει μία γυρισμένη πλάτη…
Re: επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους.Πολύ πιθανό, εάν η σύντροφος σε υποβιβάζει συχνά και μηδενίζει την προσπάθειά σου.
Re: Δεν έχει να κάνει με έλλειψη επικοινωνίας
Εννοείς ότι δεν τους ενδιαφέρει να επικοινωνούν?:suspiciou
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Εάν παρόλες τις εκκλήσεις (Αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, συμπόνια, βόλτα, κούρνιασμα στην αγκαλιά) βρίσκει μία γυρισμένη πλάτη…
Re: επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους.Πολύ πιθανό, εάν η σύντροφος σε υποβιβάζει συχνά και μηδενίζει την προσπάθειά σου.
Εννοείς ότι δεν τους ενδιαφέρει να επικοινωνούν?:suspiciou
Αγαπητέ φίλε κατά τη γνώμη σου όταν ένας άνδρας έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα (όπως όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω) με μια γυναίκα, τότε
πρέπει να καταφύγει στην απιστία γα να βρεί τη λύση ;Πολύ απλά η λογική λέει ότι πρέπει να χωρίσει , γιατί δεν είναι ευτυχισμένος , και μετά να ψάξει κάτι άλλο.Για να μπορεί να έχει και τη συνείδησή (!) του ήσυχη.Και εννοείται οτι χρειάζεται την επικοινωνία εξίσου με τη γυναίκα.Αυτό που προσπαθώ όμως να πω είναι πως όταν δεν την βρίσκει φεύγει.Δεν ψάχνει απλώς να βρεί μια δεύτερη για να καλύπτεται και να εξαπατά αυτήν που δεν τον καλύπτει.Κατανοητό;
-
Re: ότι πρέπει να χωρίσει , γιατί δεν είναι ευτυχισμένος , και μετά να ψάξει κάτι άλλο...
Φυσικά και πρέπει.
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Re: ότι πρέπει να χωρίσει , γιατί δεν είναι ευτυχισμένος , και μετά να ψάξει κάτι άλλο...
Φυσικά και πρέπει.
χαίρομαι που συμφωνούμε;)
-
Aπιστια = Ασυγχωρητο λαθος
Quote:
Originally Posted by
farfalina
Πολύ απλά η λογική λέει ότι πρέπει να χωρίσει , γιατί δεν είναι ευτυχισμένος , και μετά να ψάξει κάτι άλλο.
Συμφωνω αλλα ισχυει και για τις γυναικες αυτο...
Οχι να εχουν ηδη σχεση με καποιον και μολις συναντησουν καποιον στο δρομο που τους γυαλισε στο ματι να του κανουν τα γλυκα ματια...(σαν κατι διδυμινες και λεονταρινες για παραδειγμα... :P)
Γιατι απο τη μια η σχεση και απο την αλλη ο γκομενος δεν γινεται υπαρχουν και συνεπειες...
Οποιος\Οποια θελει να φλερταρει και να τα "ριχνει" δεξια και αριστερα επειδη υποφερει απο το ορμονικο συνδρομο της εφηβειας απλα μενει ελευθερος\ελευθερη
-
Αγαπητή farfalinaRe: Αγαπητέ φίλε -Κατανοητό; -χαίρομαι που συμφωνούμε
Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ πριν στην κάνει, όχι πως και όχι αν χωρίσεις τυπικά και οριστικά. Δλδ πριν την απιστία δεν βλέπουμε κανένα δείγμα, κανένα σύμπτωμα? Έτσι ξαφνικά τους τη βαράει, και τρέχουν όπου γυαλίσει, (στην αρχή της σχέσης που είναι όλα ρόδινα γιατί δεν το έκανε?), ενώ για τον εαυτό μας υπάρχει πάντα μία καλή δικαιολογία να απιστήσουμε. Και δεν μιλάω αποκλειστικά για ξενομπιπ, απιστία είναι να σε γράφει γενικά, επειδή έχει τεράστια και ανυπέρβλητα συναισθηματικά εμπόδια, όπως η μαμά της ο γείτονας η εκκλησία το χρώμα της γόβας και η καρέτακαρέτα. Και οι γυναίκες δεν απατούν λιγότερο, μάλλον είναι ζήτημα ατόμου και όχι φύλου, απλά όταν γίνει το αγοράκι κοιτάει τα εξωτερικά (σίγουρα όχι τα μπικουτί και η γκρίνια) και η γυναίκα τη συμπεριφορά http://myhoroscope.gr/showpost.php?p=20415&postcount=44
Επίσης δεν μου απάντησες:
Re: επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους. Πολύ πιθανό, εάν η σύντροφος σε υποβιβάζει συχνά και μηδενίζει την προσπάθειά σου. Και τα κοριτσάκια δεν επιβεβαιώνουν άλλως τε την γοητεία τους? Φυσιολογικές συμπεριφορές. όταν πρόκειται για μια ματιά, για μια κουβέντα, δεν είναι μεμπτό όταν ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ζητάμε (χωρίς την ανάγκη να παρασυρθούμε…).
Εννοείς ότι δεν τους ενδιαφέρει να επικοινωνούν?
-
Quote:
Originally Posted by
e k
[
Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ πριν στην κάνει, όχι πως και όχι αν χωρίσεις τυπικά και οριστικά.
Δλδ πριν την απιστία δεν βλέπουμε κανένα δείγμα, κανένα σύμπτωμα? Έτσι ξαφνικά τους τη βαράει, και τρέχουν όπου γυαλίσει, (
στην αρχή της σχέσης που είναι όλα ρόδινα γιατί δεν το έκανε?), ενώ για τον εαυτό μας υπάρχει πάντα μία καλή δικαιολογία να απιστήσουμε. Και δεν μιλάω αποκλειστικά για ξενομπιπ,
απιστία είναι να σε γράφει γενικά, επειδή έχει τεράστια και ανυπέρβλητα συναισθηματικά εμπόδια, όπως η μαμά της ο γείτονας η εκκλησία το χρώμα της γόβας και η καρέτακαρέτα.
Και οι γυναίκες δεν απατούν λιγότερο, μάλλον είναι ζήτημα ατόμου και όχι φύλου, απλά όταν γίνει το αγοράκι κοιτάει τα εξωτερικά (σίγουρα όχι τα μπικουτί και η γκρίνια) και η γυναίκα τη συμπεριφορά
http://myhoroscope.gr/showpost.php?p=20415&postcount=44
Επίσης δεν μου απάντησες:
Re: επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους. Πολύ πιθανό, εάν η σύντροφος σε υποβιβάζει συχνά και μηδενίζει την προσπάθειά σου. Και τα κοριτσάκια δεν επιβεβαιώνουν άλλως τε την γοητεία τους? Φυσιολογικές συμπεριφορές. όταν πρόκειται για μια ματιά, για μια κουβέντα, δεν είναι μεμπτό όταν ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ζητάμε (χωρίς την ανάγκη να παρασυρθούμε…).
Εννοείς ότι δεν τους ενδιαφέρει να επικοινωνούν?
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές και συμπληρώνω!
Νομίζω πώς το κυριότερο "σύμπτωμα" ειναι να φτάσει το ζευγάρι στο σημείο να μην επικοινωνεί με κανέναν τρόπο.Δλδ όπως το ειπες να "γραφει"ο ένας τον άλλον με την έννοια της αδιαφορίας για τις αναγκες του συντρόφου και την αδιαφορια στο θεμα επικοινωνίας.[Η ρουτίνα επίσης "σκοτωνει"την αίσθηση του έρωτα.Λιγο πολύ όλοι μας ακουσαμε καποια στιγμή κατι τύπου"σ'αγαπω αλλα( :weird: )δεν ειμαι ερωτευμένος/η μαζι σου πια".(κλασσικη ατάκα)]
Σε αυτό το σημείο λοιπον,που καποιος θα νιώσέι οτι παραμελουνται οι αναγκες του,καποιος μπορεί να αρχίζει να κοιτάζει δεξιά-αριστερα να βρεί κατι/καποιον που να του καλύπτει τις αναγκες του.Μπορεί να ειναι ένα χόμπυ,μπορεί να ειναι οι φιλοι του,μπορεί να καταλήξει και στην απιστία.
Μπορεί να ειναι πνευματική απιστία,μπορεί να είναι σωματική,μπορεί και τα δύο.
Συμφωνώ επίσης οτι η επιβεβαίωση είναι κίνητρο που αφορά και τα δύο φύλα!
-
roadrunner μαζί σου σε απόψεις και μόνος στη ζωή:worried:
όλη μέρα τρέξιμο, όλη νύχτα μοναξιά.........
όχι δεν ψάχνουμε την Μόνικα Μπελούτσι με το κάστρο και τη Ferrari αλλά και αυτά που βρίκαμε....
-
Πέρα από ότι συμφωνώ με την Φωτεινή στο ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου φύλου χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση, παρόλα αυτά θεωρώ πως όταν δεν σε καλύπτει κάποιος (είτε σωματικά, είτε πνευματικά), αποχωρείς από τη σχέση, και τελειώνει το θέμα.
Από την άλλη μεριά, ποτέ δεν λέω ποτέ γιατί πολλά γίνονται και ότι κατηγορούμε ή το κάνουμε οι ίδιοι ή το λουζόμαστε:toung:
Εκ
Στη ζωή αυτή, δυστυχώς, μόνοι μας είμαστε! Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια;). Παρόλα αυτά, δεν πτοούμαστε, πατάμε σταθερά στη γή, συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να περνάμε καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Πέρα από ότι συμφωνώ με την Φωτεινή στο ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου φύλου χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση, παρόλα αυτά θεωρώ πως όταν δεν σε καλύπτει κάποιος (είτε σωματικά, είτε πνευματικά), αποχωρείς από τη σχέση, και τελειώνει το θέμα. Από την άλλη μεριά, ποτέ δεν λέω ποτέ γιατί πολλά γίνονται και ότι κατηγορούμε ή το κάνουμε οι ίδιοι ή το λουζόμαστε:toung:
Εκ
Στη ζωή αυτή, δυστυχώς, μόνοι μας είμαστε! Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια;). Παρόλα αυτά, δεν πτοούμαστε, πατάμε σταθερά στη γή, συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να περνάμε καλά.
panther:
Σωστά Ιουλίτσα!Ποτέ μη λές ποτέ!
Ειναι πολύ εύκολο να κρίνουμε και κατακρίνουμε και εκφερουμε απόψεις έξω απο τον χορό!;) οταν βρεθούμε στην "δύσκολη" θέση όμως;
e k:
Σαν μοτοσυκλετιστής ξέρεις τι θα πεί αγοράζω οικόπεδο φαντάζομαι!Ειναι μέσα στο προγραμμα.Επισκευάζεις ότι χαλασε ,αποφασίζεις την νέα πορεία και ξανα προς την δόξα τραβάς!:bigsmile:
Και φυσικά μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φευγουμε!Φρόντισε να διασκεδάσεις τα "διαλειμματα".;)
-
Οπως εχετε διαπιστωσει, η απιστια ειναι ενα θεμα που ποναει και τις γυναικες και τους αντρες. Τον καθενα προσωπικα, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οταν την υφισταται και λιγοτερο οταν την πραττει! :cheesy: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Aπιστια = Ασυγχωρητο λαθος
Συμφωνω αλλα ισχυει και για τις γυναικες αυτο...
Οχι να εχουν ηδη σχεση με καποιον και μολις συναντησουν καποιον στο δρομο που τους γυαλισε στο ματι να του κανουν τα γλυκα ματια...(σαν κατι διδυμινες και λεονταρινες για παραδειγμα... :P)
Γιατι απο τη μια η σχεση και απο την αλλη ο γκομενος δεν γινεται υπαρχουν και συνεπειες...
Οποιος\Οποια θελει να φλερταρει και να τα "ριχνει" δεξια και αριστερα επειδη υποφερει απο το ορμονικο συνδρομο της εφηβειας απλα μενει ελευθερος\ελευθερη
ο καθένας εδώ σίγουρα αντιπαραθέτει απόψεις σύμφωνα πάντα με αυτό που έχει βιώσει , όμως μην ξεχνάς και εσύ και όλοι οι άνδρες οτι το ποσοστό σας σε σχέση με το δικό μας πάνω στην απιστία είναι τριπλάσιο.και αυτό δεν το λέω εγώ . Το λένε όλες οι μελέτες που έχουν γίνονται κατά καιρούς από ανθρώπους που προσπαθούν να ανακαλύψουν τους λόγους που το φαινόμενο αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο με το πέρασμα των χρόνων.Γινόμαστε όλοι πολύ πιο χαλαροί απένατι σε πολύ σημαντικές ηθικές αξίες με αποτέλεσμα να χάνονται οι ισοροπίες στις μεταξύ μας σχέσεις (οικογενειακές ,φιλικές , ερωτικές).Συμπέρασμα : πρέπει να είμαστε περισσότερο εγκρατείς και περισσότερο έντιμοι , πρώτα απ΄όλα απέναντι στους εαυτούς μας .
-
Quote:
Originally Posted by
farfalina
Το λένε όλες οι μελέτες που έχουν γίνονται κατά καιρούς από ανθρώπους που προσπαθούν να ανακαλύψουν τους λόγους που το φαινόμενο αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο με το πέρασμα των χρόνων.Γινόμαστε όλοι πολύ πιο χαλαροί απένατι σε πολύ σημαντικές ηθικές αξίες με αποτέλεσμα να χάνονται οι ισοροπίες στις μεταξύ μας σχέσεις (οικογενειακές ,φιλικές , ερωτικές)
Συμφωνω
Ομως το αρσενικο φυλο ηταν παντα ετσι απο τα αρχαια χρονια
και το παραδεχομαστε
ενω το γυναικειο τωρα τα τελευταια χρονια ολο και χειροτερευει οσο αφορα τις ηθικες αξιες και φραγμους...
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Συμφωνω
και το παραδεχομαστε
ενω το γυναικειο τωρα τα τελευταια χρονια ολο και χειροτερευει οσο αφορα τις ηθικες αξιες και φραγμους...
Ίσως να 'χεις δίκιο. Ίσως πάλι στα αρχαία χρόνια που λες, να γίνονταν τα πράγματα λίγο πιο κρυφά. Σήμερα που τείνουν να καταργηθούν κάποια, ας τα πω ταμπού, είναι λιγότερες οι αναστολές και από τις γυναίκες. Πάντως συμφωνώ και μαζί σου και με όλα τα υπόλοιπα μέλη. Πρώτα χωρίζεις και μετά ψάχνεσαι.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Συμφωνω
και το παραδεχομαστε
Αρα είναι οκέι για το ανδρικό φύλο να απιστεί ,αλλά για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο επειδή δεν το έκαναν από την αρχαιότητα;;:weird: :weird:
Αμα το παραδεχτούμε κι εμείς με την σειρά μας θα επανέλθει η τάξις;;:wacko:
Κατά τ'αλλα θα έλεγα πως καθώς είναι ένα θέμα που εξαρταται απο πάρα πολλούς παράγοντες και καθε περίπτωση διαφέρει, προτιμώ να μην κρίνω αλλα και να μήν γενικέυω.
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Σήμερα που τείνουν να καταργηθούν κάποια, ας τα πω ταμπού, είναι λιγότερες οι αναστολές και από τις γυναίκες.
Πιθανων ειναι και αυτος λογος
Εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλυτερη ελευθερια αποκτανε γενικως οι ανθρωποι τοσο πιο ανηθικοι και πιο ψευτικοι καταντανε :worried:
Θα ακουστει σιγουρα ακραιο αυτο που θα πω
αλλα
μηπως να χρειαζονται μερικες φορες λιγακι και οι Χουντες...
Οσο ασχημο και να ειναι λετε μονο μεσα απο τα κακα παθηματα να μαθαινει ο ανθρωπος να γινεται καλυτερος ?? :worried:
-
Χούντα και περιορισμός και για τους άνδρες όχι μόνο για τις γυναίκες έτσι;)
Δεν συμφωνώ με την χούντα!!! Λίγο περισσότερο σεβασμό στους συνανθρώπους μας, χρειάζεται
-
Τα άκρα σίγουρα δεν έχουν καλό αποτέλεσμα....και από ιστορική σκοπιά και από οποιαδήποτε άλλη σκοπιά...
Συμφωνώ με την Ιουλία! Σεβασμός από αμφότερους χρειάζεται...
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Χούντα και περιορισμός και για τους άνδρες όχι μόνο για τις γυναίκες έτσι;)
Ειπα ανθρωπους,
οποτε ναι μιλαω για ανδρες και γυναικες βρε Panther :)
Quote:
Δεν συμφωνώ με την χούντα!!! Λίγο περισσότερο σεβασμό στους συνανθρώπους μας, χρειάζεται
Eλα oμως που δεν γινεται και ο\η καθενας κανει μονο οτι του περασει απο το κεφαλι και οτι θα ευχαριστησει μονο τον εαυτο του :(
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
προτιμώ να μην κρίνω
Μα ηδη το κανουμε ολοι μας αυτο.
Απο την στιγμη που λες την γνωμη σου για το τι θεωρεις σωστο η λαθος εσυ δεν κρινεις??
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
και να μην γενικευω
Ειναι το θεμα τετοιο
Υπαρχει αυξηση της απιστιας στην εποχη μας
και φαινεται και απο τα διαζυγια
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αρα είναι οκέι για το ανδρικό φύλο να απιστεί ,αλλά για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο επειδή δεν το έκαναν από την αρχαιότητα;;:weird: :weird:
Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα και οχι δικο μου
Δεν εννοουσα τετοιο πραγμα
-
Το ότι λέμε την άποψή μας δεν σημαίνει ότι κρίνουμε:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Μα ηδη το κανουμε ολοι μας αυτο.
Απο την στιγμη που λες την γνωμη σου για το τι θεωρεις σωστο η λαθος εσυ δεν κρινεις??
ειναι το θεμα τετοιο
Υπαρχει αυξηση της απιστιας στην εποχη μας
και φαινεται και απο τα διαζυγια
Α)Η διαφορά είναι οτι δέχομαι και τις αλλες απόψεις,δεν εκφέρω άποψη για το αν ειναι σωστό ή λάθος -γιατί ποιά ειμαι εγώ που θα κρίνω άλλους ανθρώπους-αλλα λέω το πώς σκέφτομαι εγώ και πώς εγώ θα επιθυμούσα να μου συμπεριφερθούν.Διαβασε και προηγούμενα μου πόστ για να καταλαβεις τί εννοώ.
β)Η απιστία ειναι η μεγαλύτερη αιτία για τα διαζύγια ή η ασυμφωνία χαρακτήρων/κοινή συναινεση;;;;)
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Α)Η διαφορά είναι οτι δέχομαι και τις αλλες απόψεις,δεν εκφέρω άποψη για το αν ειναι σωστό ή λάθος -γιατί ποιά ειμαι εγώ που θα κρίνω άλλους ανθρώπους-αλλα λέω το πώς σκέφτομαι εγώ και πώς εγώ θα επιθυμούσα να μου συμπεριφερθούν.Διαβασε και προηγούμενα μου πόστ για να καταλαβεις τί εννοώ.
Καλα ΟΚ
δεν θα το σχολιασω αυτο ;)
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
β)Η απιστία ειναι η μεγαλύτερη αιτία για τα διαζύγια ή η ασυμφωνία χαρακτήρων/κοινή συναινεση;;;;)
Δεν εχει σημασια ποιο ειναι το πρωτο και ποιο το δευτερο αιτιο για τα διαζυγια στην χωρα μας
Σημασια εχει οτι μεσα σε αυτο το ποσοστο υπαρχει αυξηση της απιστιας τα τελευταια χρονια και σε αυτο οφειλονται και οι γυναικες (κατι που συνηθως δεν το κανανε στο παρελθον)
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Σημασια εχει οτι μεσα σε αυτο το ποσοστο υπαρχει αυξηση της απιστιας τα τελευταια χρονια και σε αυτο οφειλονται και οι γυναικες (κατι που συνηθως δεν το κανανε στο παρελθον)
Γιατί όμως? Τον λόγο τον σκέφτηκες?:bigsmile:
-
Ειμαι ανοιχτή στην κριτική αγαπητέ!
Σαφώς η σεξουαλική απελευθερωση έφτασε καπως καθυστερημένα στην Ελλαδα και κατά δευτερον δυστηχως ,κατα την γνωμη μου-σε αυτο φαντάζομαι συμφωνουμε- εφαρμόζεται ίσως στην ακραία μορφή της ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ φύλα.
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Γιατί όμως? Τον λόγο τον σκέφτηκες?:bigsmile:
Επειδη μπορει να εχουμε εμεις τα πρωτεια στην απιστια δεν σημαινει οτι πρεπει να μας αντιγραφεται :toung:
-
Στο παρελθον πολλα δε κανανε και οι γυναικες και οι αντρες επισης στο παρελθον καναν και πολλα στις γυναικες που δε θα επρεπε να κανουν.
Κ εγω ειμαι της αποψης οτι τα ακρα παντα κακο κανουν ποτε καλο οπως και η "ακραια ελευθερια" οχι μονο η χουντα.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
,κατα την γνωμη μου-σε αυτο φαντάζομαι συμφωνουμε- εφαρμόζεται ίσως στην ακραία μορφή της ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ φύλα.
Nαι συμφωνουμε σε αυτο
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Επειδη μπορει να εχουμε εμεις τα πρωτεια στην απιστια δεν σημαινει οτι πρεπει να μας αντιγραφεται :toung:
Τα καλά και συμφέροντα, λοιπόν!!!
Εσείς μπορείτε αλλά εμείς δεν μπορούμε!! :wacko:
Όχι γιατί σε προηγούμενο ποστ σου έλεγες για "ανθρώπους" και δεν ξεχώριζες τα φύλα;)
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Κ εγω ειμαι της αποψης οτι τα ακρα παντα κακο κανουν ποτε καλο οπως και η "ακραια ελευθερια" οχι μονο η χουντα.
Ακριβως :)
Aν και εγω την Χουντα την εθεσα σαν ερωτημα κατα το ποσο χρειαζεται(?)
Γιατι μεσα απο τα δυσκολα οι ανθρωποι φαινεται να ωριμαζουν σε μια εποχη ανωριμοτητας οπως η σημερινη
-
Ή και να ξεσπασουν με χειροτερα αποτελεσματα μολις περασει η δυσκολη περιοδος αυτο δεν το ξερεις γι αυτο παντα πρεπει να υπαρχει ισορροπια:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Τα καλά και συμφέροντα, λοιπόν!!!
Εσείς μπορείτε αλλά εμείς δεν μπορούμε!! :wacko:
Όχι γιατί σε προηγούμενο ποστ σου έλεγες για "ανθρώπους" και δεν ξεχώριζες τα φύλα;)
Oχι δεν πρεπει :toung:
Εφοσον εσεις οι γυναικες ειστε πιο "ωριμες οντοτητες" δεν θα επρεπε να κανετε τα ιδια λαθοι με μας :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Oχι δεν πρεπει :toung:
Εφοσον εσεις οι γυναικες ειστε πιο "ωριμες οντοτητες" δεν θα επρεπε να κανετε τα ιδια λαθοι με μας :bigsmile:
Τι διπλωματική απάντηση είναι αυτή? :toung:
Και εσείς οι άνδρες πρέπει να φροντίζετε, εμείς οι "ώριμες οντότητες" να παραμείνουμε ώριμες και όχι να μας φτάνετε στα άκρα, για να μπορούμε και εμείς οι "ώριμες οντότητες" να σας φερθούμε όπως σας αξίζει;).
Γιατί, φίλε μου, ¶λιεν για να είμαστε κυρίες και σωστές γυναίκες και φυσικά "ώριμες οντότητες", θα πρέπει να είσαστε και εσείς σωστοί άνδρες.:toung: