NATALYαν έγραφες και στα ελληνικά τη καλά που θα ήταν
συγνώμη:bigsmile: :embarrest
Printable View
NATALYαν έγραφες και στα ελληνικά τη καλά που θα ήταν
συγνώμη:bigsmile: :embarrest
Ελληνικα τα εγραφα απλα με αγγλικουσ χαρακτ βρε! ρωταω αν την διαδικασια την κανουμε μια φορα..γιατι καπου ελεγε 3 ριξιματα και μπερδευτηκα..
το κατάλαβα για αυτό στο είπα άλλωστε όλοι ειμαστε περείφανοι για την γλώσα ...άλλωστε η αστρολογία γεμάτοι ελληνικές λέξης είναι
όσο για της τρις φορές το κάνουμε για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.....αν και εγώ το κάνω μία και καλή τα πολλα με μπερδευουν και τα ρείχνω διαφορετικα΄αλλα μα πάνκάτω την είδια σημασία
προσωπική αποψη εκφράζω
Την 2η κ 3η φορα που τα ριχνουμε ξανακοβουμε η απλα μαζευουμε ολα τα φυλλα απο κατω κ ανακατευουμε?
Συνήθως απλα τα ανακατεύουμε
xanakovoume kai tin 2i kai tin 3i fora
Στα χαρτια αυτά δεν υπάρχει παρελθόν - παρόν και μέλλον. ολλα είναι στο κοντινό διαστημα. Τα χαρτια βγαινουν πάρα πολυ γρήγορα.
Ριχνουμε 3 φορές.
την πρωτη φορά βάζουμε το 8 (που ειναι η ψυχή) που αφορά εμάς
τιν δευτερη φορά βάζουμε το 8 που αντιπροσωπεύει το ατομο που μας ενδιαφέρει. και την τρίτη φορά τον ΑΣΣΟ ΣΠΑΘΙ που αντιπροσωπεύει την σχέση.
οταν λέω βάζουμε ενοω στο κέντρο και κετά γυρω γύρω απλώνουμε τα υπόλοιπα χαρτιά.
REPOSE
ΟΣυγκεκριμένος τρόπος ριξίματος δεν έχει 4 μπαστουνι και 3 καρό οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.
Ο εν λόγω τρόπος ριξίματος είναι μόνο για ερωτευμένους και αφορά το τώρα.
τι θα συμβεί στο επόμενο διάστημα με αυτόν που μας ενδιαφέρει (ή αυτή)
Το χρονικό διάστημα είναι το πολύ ένα μήνα.
¨Αντε απο το παρελθόν να σου δείξει τι έκανες χθες το βράδυ.
και να κάνω και εγώ άλλη μια ερώτηση;Τι εννοείς χιαστί και μια σειρά πάνω κάτω; Δηλαδή ουσιαστικά διαβάζουμε όλα τα φύλλα;και πώς κάνεις τους συνδυασμούς;με το αριστερό ή το δεξί φύλλο;
Καλησπέρα και από εμένα!έχω κάποιες απορίες!
Η πρώτη είναι λες άσσο σπαθί που αντιπροσωπεύει την σχέση αλλά αυτός είναι ο άσσος κούπα σύμφωνα με τις ερμηνείες που έχεις δώσει στην αρχή άρα,τι βάζουμε τελικά?
Μετά ήθελα να ρωτήσω θεωριτικά το τελευταίο στάδιο είναι το τρίτο ε?και άμα έχουμε βάλει μέσα το χαρτί της σχέσης πώς θα καταλάβουμε να υπάρχει προοπτική για σχέση με εκείνον που μας ενδιαφέρει?:love:
Και τελευτάια ερώτηση για να μην σε :wacko: ΄(ζαλίζω!) περισσότερο,υπάρχουν κάποιοι άλλοι συνδυασμοί όπως πχ. τα 2άρια που αναφέρεις ή το Q ή Κ με το J μαζί που θα ήταν καλό να ξέρουμε?επίσης αν πέσουν ανάποδα σημαίνει κάτι ή είναι τελείως άσχετο με την ερμηνεία τους?
Σ'ευχαριστώ και sorry αν σε ζάλισα!απλά είναι φοβερός αυτός ο τρόπος!
Ο ΑΣΣΟΣ κουπα είναι έρωτας και όχι σχέση, αν πέσει ανάποδα τοτε δεν τρελαινεται και πολυ για σένα (αν είναι στα δικα του χαρτιά) αν είναι στο δικόσου ρίξιμο (το πρώτο) τοτε ανάποδο δεν εισαι και τόσο ερωτευμένη ή δεν έχει και την ανταπόκριση που θέλεις.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ στάδιο είναι το τελευταίο, για το αν υπάρχει προοπτική για σχέση το βλέπεις από τα 2 προηγούμενα στάδια. Αν στα προηγούμενα στάδια τα χαρτια είναι άσχετα (δηλαδή ή πολλές φιγούρες μαζι σε δικά του ή δικά σου χαρτιά ή πολλά δικά σου μαζι και πολλά δικά του μαζι) και επίσης ακόμα και αν στο τρίτο στάδιο πάλι τα χαρτιά είναι κάποσ άσχετα και αν πάνω στον ΑΣΣΟ σπαθι που θα βάλουμε τρία χαρτιά δεν πέσει αυτός ( το 8 ή φιγούρα) τότε δεν το βλέπω και πολύ για σχέση.
τα 2αρια δεν έχουν ανάποδο ούτε οι φιγούρες. Το αν θα σου αρέσει το κρεβάτι μαζί του ή αν θα το κάνετε εξαρτάτε απο τα διπλανά ή απο τα χιαστί χαρτιά.
αριστερό ή δεξιό φύλο δεν έχει σημασία.
το ρίξιμο είναι: ενα πάνω ένα κάτω
ένα αριστερά - ένα δεξια
ενα εριστερά πάνω - ένα δεξιά κάτω
ένα δεξια πάνω - ένα αριστερά κάτω.
και γίνονται τρεις σειρές από 7 χαρτιά η κάθε σειρά.
το διαβασμα γίνεται απο αριστερά προς δεξια στην πάνω και κάτω σειρά
στην μεσαία από το κέντρο προς τα αριστερά και από το κέντρο προς τα δεξια.
επίσης χιαστί, δηλαδί όπως τα στρώνουμε.
επισης διαβασμα κάνουμε και σειρά αλλά εξήγηση χιαστί.
δώσε μου ενα ριξιμο να σου το εξηγήσω, γιατί είναι κάπως περίεργο το διάβασμα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα χαρτιά είναι απλώς σύμβολα.
αυτός που τα ρίχνει παιζει μεγάλο ρόλο. δηλαδή η διαίσθηση και το πως αντιλαμβάνεται το γενικό τοπίο που έχει μπροστά του.
Πολλές φορές επίσης είναι δύσκολο να βγάλεις κάποιο νόημα. αυτό συμβαίνει γιατί ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ξεκάθαρες σκέψεις. Π.χ. ρίχνει για κάποιον ενώ ενδιαφέρεται και για κάποιον άλλον.
Επίσης είναι δύσκολο να ερμηνεύσεις τα δικά σου χαρτιά. Δεν είσαι ποτέ αντικειμενικός -η. Καλό θα είναι να τα μάθεις σε κάποια-ο φίλη (-ο) σου και να τα ρίχνει η μία στην άλλη.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 33 ΘΑ ΒΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
ενας πολυ καλος τροπος ρειξιματος ειναι αυτοε που μας εστηλε το maraki72.
akoma ton mauainv alla moy bgainoyn polla pragmata.
εχετε μια συμαντικη διαφορα. γιατι συμφωνα με το δικο της τροπο ριξιματος οι βαλεδες αντιστοιχουν στις ψυχες και οχι σε προσωπα.
καλημέρα! την απλή τράπουλα την ρίχνουμε συγκεκριμένη μέρα όπως την τράπουλα της Κατίνας ή δεν έχει σημασία?
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΣΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΒΗ.ΥΣΧΙΕΙ?????
απορία!αυτός που τα ρίχνω είναι πιο σκούρος απο μένα,άρα βάζω στο κέντρο το Κ τριφύλλι,αν βγει στα χαρτιά του Q τριφύλλι (που είναι το χρώμα μου),είμαι εγώ ή το φύλλο μου ειναι η Q κούπα?????
Η ερμηνεία των χαρτιών είναι λίγο περίπλοκη έχει σημασία ποιό χαρτι είναι δίπλα , ποιό είναι απο πάνω και πάει λέγοντας
Οταν λές τα χαρτιά προσπάθησε να δεις τι βλέπεις και όχι απλά να ερμηνεύσεις...
:idea: :idea:
καλησπέρα, δοκίμασα να το κάνω, τα χαρτιά είναι 33 τελικά,το προβλημα μου δεν ειναι αυτό αλλά ότι χαθηκα κάπου στο θέμα της ερμηνείας.... :wacko: αν μπορείς σε παρακαλώ καποιά στιγμη να βοηθήσεις!ευχαριστώ!:laugh:
Γειά σας! CTT, έχω ένα πρόβλημα, από χθες που μπήκα έχω ενθουσιαστεί πολύ με τον τρόπο που ρίχνεις τα χαρτια, αλλά δυσκολεύομαι πολύ στην ερμηνεία τους και κυρίως στον συνδυασμό των φύλλων μεταξύ τους.... :blink: Τα ρίχνω και τα ξαναρίχνω και ακόμα νόημα δεν μπορώ να βγάλω... μήπως επειδή τα ρίχνω για μένα και δεν είμαι αντικειμενική;;;;;; :unsure:
Γεια σας
Επανω στο 8 κουπα, δηλαδη στην ψυχη του (ειναι πιο ανοιχτοχρωμος απο μενα) επεσαν τα φυλλα 8 σπαθι, Βαλες καρο και Ασος σπαθι.
Τι σημαινει?
Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
Χα! Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ.. Γενικά είναι πολύ δύσκολος στην ερμηνεία του αυτός ο τρόπος....
Λοιπόν ας κάνουμε υποθέσεις:
1) συζητάει τη σχέση του με σένα με κάποιον φίλο του ξανθό.
2) θέλει να κάνει σχέση με σένα και το συζητάει με ξανθό φίλο του..
3) Θα βοηθήσει να τα φτιάξετε κάποιος φίλος (ξανθός).
Τώρα τι να σου πω... Κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ.. Αν σου βγει κάτι πες, μπας και καταλάβουμε περισσότερο την ερμηνεία.. :wacko:
απορία!!!!!!!!!!!!!!
όταν στο 3ο ρίξιμο με τον άσο σπαθί μου βγαίνει κ ο άσος μπαστούνι στα τριγύρω χαρτιά σημαίνει ότι θα χωρίσω???
ή να θέσω αλλιώς τηω ερώτηση,πώς θα καταλάβω ότι θα χωρίσω???αρκεί να βγει ο άσος μπαστούνι?????????:wacko:
Ξανθο φιλο εχει. Αλλα αφου το 8 ειναι η ψυχη, τοτε λογικα δεν θα επρεπε να ειναι ενωμενες οι ψυχες, δηλαδη, οτι θελουμε και οι δυο να ειμαστε μαζι?
Λογικες οι υποθεσεις σου.
Δυσκολα τα πραγματα.
Θα κανουμε δηλαδη σχεση η απλα το σκεφτεται?2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
Ναι νομίζω ότι κι αυτό μπορεί να είναι μια πιθανότητα!
Λοιπόν αυτή την τράπουλα τη ρίχνεις 3 φορές συνολικά.
Πρώτα για σένα με το δικό σου 8. Μετά γι' αυτόν με το δικό του και τέλος βάζεις τον ¶σσο σπαθί που δείχνει τη σχέση. Αν μέσα στα 3 φύλλα που θα ρίξεις πάνω του, βγει αυτός, δηλαδή ή το 8 του ή η φιγούρα του τότε σημαίνει ότι υπάρχει προοπτική για σχέση... ( δηλαδή αν το 8 του είναι 8 κούπα-ας πούμε ότι είναι πιο ανοιχτόχρωμος από σένα-η φιγούρα του θα είναι ο Κ κούπα ή και το αντίστροφο.)
Ρίξ' τα έτσι και πες μου γιατί αγχώθηκα κι εγώ μαζί σου.... :nuts:
οκ;:idea:
Λοιπον, τα εριξα με το 8 σπαθι για μενα και πανω μου βγηκαν τα
Ρηγας μπαστουνι, Βαλες μπαστουνι, 7 σπαθι.
Πανω απο μενα, δηλαδη στο κεφαλι μου βγηκε η καρτα Ασος σπαθι, στην οποια εριξα 2 φυλλα, τα 4 κουπα και 7 κουπα.
Στο ριξιμο για τη σχεση βγηκαν πανω στον Ασο τα ακολουθα 3 φυλλα
Ρηγας κουπα, 6 κουπα, Βαλες κουπα.
Τι να υποθεσω?
2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
να σε ρωτησω κατι το νουμερο 5 στο σπαθι και στη κουπα γιατι λειπει?δε το χρησιμοποιούμε?
Παιδιά θα το δοκιμάσω σήμερα , αύριο και θα σας πω...τί προέκυψε ή αν έχω απορίες.Πάντως επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά στα νιάτα μου , ακούγεται καλό .
εριξα εχθες τα χαρτια και μου βγηκε το εξης,θα ηθελα αν μπορουσες να μου εξιγησεις τιην ερμηνει ατου...στο τριτο ριξιμο του χαρτιου(Ασπαθι κατω) ειχε βγει στο ριξιμο των φυλλων η φιγουρα τυο προσωπου που με ενδιαφερει,και διπλα του επεσε το χαρτι Ακουπα ορθια.οποτε εριξα πανω του δυο χαρτια και αλλα δυο πανω στον Ακουπα.Λοιπον,πανω του επεσαν τα εξης χαρτια ,το πρωτο χαρτι ημουνα εγω και ο δευτερα ο Αμπαστουνι αναποδο ενω πανω στο χαρτι το υΑκουπα επεσαν τα εξης χαρτια,ο Α σπαθι αναποδο και το 2μπαστουνι.τι σημαινουν αραγε?Σημειωνω οτι με το προσωπο αυτο μας χωριζει μια χιλιομε τρικη αποσταση και οτι εχει πεχτει κατι χωρις ομως ακοπμα να εχει δημιουργηθει καποια σχεση.Αν μπορεις σε παρακαλ ν μου το εξηγησεις:worried:....επισης σενα απο τα ριξηματα επεσαν το 8κουπα δικο μου και το 8 σπαθι δικο του διπλα διπλα.Σημειωνω οτι αυτον τον συμβολιζω με Κσπαθι και εμενα με νταμα κουπα.Ευχαριστω!!!!!11
SOS!:cry:ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΨΑΧΝΑ ΜΙΑ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....:nuts:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ...ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...:embarrest...ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΡΑ ΠΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ??..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙ ΑΝΟΙΧΤΑ 'Η ΟΧΙ??...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ" ΧΙΑΣΤΗ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ??....:wacko:....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...
:nuts:Δεν το πιστεύω! Στον ουρανό σε έψαχνα στο internet σε βρήκα! Ευχαριστωωωωωω!