-
Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Quote:
Originally Posted by
LULU
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω να συνδέουν το ζώδιο του Αιγόκερω με το συμφέρον. Μπορεί η απάντησή μου να είναι λίγο υποκειμενική επειδή είμαι Αιγόκερως, όμως νομίζω ότι το συμφέρον μπορεί να βρεθεί σε όλα τα ζώδια μιας και κίνητρο όλων των ανθρώπων για οποιαδήποτε πράξη τους είναι η άντληση ικανοποίησης, η ευχαρίστηση από την πράξη που κάνουν. Ο καθένας αντλεί ικανοποίηση από διαφορετικά πράγματα και οι άνθρωποι κρίνουν τις πράξεις και όχι τα κίνητρα. Ε, το ότι ο Αιγόκερως είναι στις πράξεις του ορθολογικός και μεθοδικός δεν σημαίνει ότι ωθείται από το συμφέρον περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Συμφωνώ απολυτα εγώ είχα σχέση με γυναίκα Αιγόκερω και ήμουν άνεργος εκείνη την περίοδο δεν είχα δικό μου σπίτι και αυτοκίνητο και περάσαμε υπέροχα παιδιά,μας κατηγορείτε άδικα.
Απο τα ζώδια της γης οι Παρθένοι είναι ασύγκριτα οι πιο συμφεροντολόγοι
-
Quote:
Originally Posted by
dungarees
σαν ζυγός γυναίκα θα διαφωνήσω!
θα ρίξω την πέτρα στους παρθένους και συγκεκριμένα στις γυναίκες του ζωδίου αυτού!:scared:
πόσες θα μαζεψω όμως δεν ξέρω?:cheesy:
Μπράβο κορίτσι μου...........είναι ελεεινές μέχρι και σε μένα που είμαι Ταύρος φαντάσω τι κάνουν στα υπόλοιπα ζώδια
-
Από προσωπική μου άποψη είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Παρθένοι!:toung: :laugh: Αλλά και όσοι έχουν τονισμένο τον δεύτερο οίκο...:blink: Μακραααν!!:bigsmile:
-
Δ Ι Δ Υ Μ Ο Ι!!!! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ξεκινησα αυτο το θεμα φιλοι και φιλες, επειδη ανακαλυψα εκπληκτη οτι ατομα που γνωριζω πολυ καλα οτι δρουν ετσι, ειναι Υδροχόοι!!! Δεν ξερω περισσοτερα αστρολογικα στοιχεια γι αυτους, εκτος απο την σοβαρη πιθανοτητα να εχουν σημαντικη επιρροη απο Καρκινο....Και δεν ξερω αν εχει σχεση, το οτι ειναι γυναικες! :smile1: :weird:
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ.Τόσο από επαγγελματικές όσο και από ερωτικές ή φιλικές σχέσεις.Ο παρθένος σκοτώνει , παντρεύεται , ψεύδεται ,πασχίζει για το συμφέρον τους ο δε υδροχόος τα ίδια αλλά ίσως σε μικρότερο βαθμό.
Φιλιά σε όλους
-
¶ρχισαν τα όργανα....:toung:
-
Ασφαλώς και κάνεις λάθος!
Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα 3 μέρες πρίν στο Λέοντα!!
Οι Λέοντες και Υδροχόοι του απίστευτου συμφέροντος πατούν επι πτωμάτων κυριολέκτικα για να πετύχουν αυτό που θέλουν και νομίζουν οτι είναι οι άρχοντες του κόσμου!!
Ε! Οχι και οι Παρθένοι συμφεροντολόγοι! Αν μη τι άλλο! Βοηθούμε τόσο κόσμο!
Αν δεν είμασταν εμείς θε περιμένατε ατέλειωτες ώρες στην ούρα !!!!!!
-
Μήπως γινόμαστε λίγο ακραίοι γενικεύοντας τόσο αδικαιολόγητα?:cry:
-
Mήπως να ρωταμε τα ζώδια που τα χώνουν στα άλλα αν έχουν φάει ερωτικΟΝ σουτάκι; :toung:
Καθαγιάστικα
-
Ακριβώς!!!!
Και ειδικά μετά από μια διέλευση του Κρόνου στο Λέοντα που δείχνει οτι δεν πήραν το μάθημά τους;;;;;;;
Όλοι έχουν μερίδιο στο συμφέρον απλά το δείχνουν με διαφοερετικό τρόπο!
¶λλοι πολύ έντονα που ενοχλεί και άλλοι με μεγαλύτερο τακτ και δεν φαίνεται!!!
Λέω τώρα εγώ!!!!!
Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!!!
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
χμμμ Ταυρος με ωροσκόπο Παρθένο ,σεληνη Παρθενο αφροδίτη χμμ Αιγόκερο;;;;:wondering
Κακιουλες.....:love:και επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχει ΟΛΟ αυτο...μην μου πεις...ημαρτον!!!!και τετραγωνο Κρονου με αφροδιτη και πλουτωνα αντιθεση σεληνη εεεεεε?????:nuts::nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... :) τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
Ενστασηηηηηη...ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο καρκινο και δεν εχω ΜΙΑ στην τραπεζα φιλε Βασιλη!!!!:bigsmile:
-
Κάτω από το στρώμα μήπως τα καταχωνιάζεις;
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Στο πουγγί, στο πουγγί. :toung:
Καρκίνος είναι αυτός!!! :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Δεν αποκλειεται...δεν κοιτας μηπως ειναι κατω απο το δικο σου Dell γιατι απο το δικο μου τςςςςςςς....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ!!!ευχαριστω...:l ove:
-
emmalene εισαι η ανάποδή μου;;;; :nuts:(εγω καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο:bigsmile: )
Ανανεώνω την άποψη μου:όλοι είναι τσιγγούνηδες ΕΚΤΟΣ απο τους Καρκίνους.:nuts:
Oι τσέπες μου είναι αδειες,το στρώμα δεν εχει τιποτα απο κατω...τωρα που το σκεφτομαι λίγο σκόνη πρέπει να εχει :embarrest και ....ξεχασα τι θα έλεγα...:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
emmalene εισαι η ανάποδή μου;;;; :nuts:(εγω καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο:bigsmile: )
Ανανεώνω την άποψη μου:όλοι είναι τσιγγούνηδες ΕΚΤΟΣ απο τους Καρκίνους.:nuts:
Oι τσέπες μου είναι αδειες,το στρώμα δεν εχει τιποτα απο κατω...τωρα που το σκεφτομαι λίγο σκόνη πρέπει να εχει :embarrest και ....ξεχασα τι θα έλεγα...:unsure:
ΝΑιιιιι...και απο οτι διαβαζω παρακατω βρηκα συμμαχο!!!!παρακαλω να μην κανουμε γενικα σχολια...και οι παρθενοι μαι χαρα παιδια ειναι...ΜΟΝΟ οι ζυγοι ειναι συμφεροντολογοι.ΟΛΟΙ ομως...:bigsmile::cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
ΝΑιιιιι...και απο οτι διαβαζω παρακατω βρηκα συμμαχο!!!!παρακαλω να μην κανουμε γενικα σχολια...και οι παρθενοι μαι χαρα παιδια ειναι...ΜΟΝΟ οι ζυγοι ειναι συμφεροντολογοι.ΟΛΟΙ ομως...:bigsmile::cheesy:
Ευτυχώς που δεν εκανες γενικό σχολιο:laugh::laugh
Και τώρα θυμήθηκα τι θα έλεγα περι
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Κακιουλες.....:love:και επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχει ΟΛΟ αυτο...μην μου πεις...ημαρτον!!!!και τετραγωνο Κρονου με αφροδιτη και πλουτωνα αντιθεση σεληνη εεεεεε?????:nuts::nuts:
Αν υπάρχει όλο αυτό καλύτερα να μην το συναντήσω!:toung:
-
αααα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα....και επειδη θελω να τονισω την ανιδιοτελεια των Ταυρων....κανενας Ζυγος ελευθερος????:bigsmile::bigsmile::love:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Όχι, πλέον έχω ένσταση! Μια χαρά είναι οι Ζυγοί απλά στην προσπάθεια της αναζήτησης της ισορροπίας μπορεί να μας φανούν συμφεροντολόγοι.
Εμένα πάλι οι Παρθένοι μου κάνουν περισσότερο. Γενικά τα ζώδια της Γης είμαστε κάπως παρεξηγήσιμα σε αυτό το θέμα:embarrest
-
Το θεμα .... αναζωπυρωθηκε!!! :nuts::toung:
Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου οτι θα επεφταν τοσοι μυδροι πανω στους Παρθενους! Μεχρι και πετροκτιστο σπιτι μπορουμε να φτιαξουμε σε συνεργασια με τα καβουρακια και τα κρι-κρι!! :toung::toung:
Οταν το ξεκινησα, ηταν η απορια για ενα συγκεκριμενο τροπο συμπεριφορας που με εξεπληττε. Κι αυτη η συμπεριφορα ηταν η εξης: Ολες οι κοινωνικες σχεσεις αυτων των ατομων, ειχαν να τους "προσφερουν" πρακτικης φυσης βοηθεια. Και φαινοταν να υπαρχουν κυριως γι αυτον το λογο.
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω ή Καρκίνο ή Ταύρο.
PerfectPerfectPerfectVerneigung
Καμένος από γούνα ΛΕΜΕ!
-
Ενισταμαι!!!!!!!!!!!!:noworry::noworry:
Κυριοι δικασται, βρισκομαστε στο ελεος των συκοφαντων μας και ολων αυτων που απατωνται απο τα φαινομενα!!!:cry::cry:
Θ ασκησουμε εφεση, θα καταφυγουμε στο Ευρωπαϊκο δικαστηριο, οντας βεβαιοι οτι θα ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!! :notrust: [Αρκει να εξαιρεθουν της διαδικασιας ολοι οι προκατειλλημενοι δικαστες!!];);)
**Αληθεια, το Καρκινακι που επιμενουν να το εμφανιζουν ως Λεοντα, τι ωροσκοπο εχει;:toung: [Μηπως βρουμε ραματα για τη γουνα του!:nuts::toung::toung:]
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
**Αληθεια, το Καρκινακι που επιμενουν να το εμφανιζουν ως Λεοντα, τι ωροσκοπο εχει;:toung: [Μηπως βρουμε ραματα για τη γουνα του!:nuts::toung::toung:]
Και δεν σε έκοψα για Καστοριανή! Ένιγουέϊ, Δίδυμος.;)
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Γιατι δεν ειμαι!!:toung:
Χμ!! Διδυμος ε; Δεν προλαβαινεις ν αποφασισεις τι σε συμφερει κι εχεις ηδη αλλαξει συμφεροντα;:toung::toung: Η, θελεις, αλλα δεν προλαβαινεις να γινεις συμφεροντολογος!:toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Μόλις αυτοκτόνησεςζζζζ:laugh:Ο χριστόοοοοοςςςςςςς:wacko:
-
Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε άκομψους χαρακτηρισμού ή βαριές βρισιές.
¶κου Δίδυμος.... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε άκομψους χαρακτηρισμού ή βαριές βρισιές.
¶κου Δίδυμος.... :toung:
:laugh::laugh:
Ε, τι να κάνουμε... δεν είχε τίποτε σε τρίδυμο....:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Γιατι δεν ειμαι!!:toung:
Χμ!! Διδυμος ε; Δεν προλαβαινεις ν αποφασισεις τι σε συμφερει κι εχεις ηδη αλλαξει συμφεροντα;:toung::toung: Η, θελεις, αλλα δεν προλαβαινεις να γινεις συμφεροντολογος!:toung::toung:
Διαβίου ένα συμφέρον και μόνον μου τριβέλιζε το μυαλό! Τα εξής δύο: Μουσική και Χαρούμενοι Συνοδοιπόροι-ες!;)
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Διαβίου ένα συμφέρον και μόνον μου τριβέλιζε το μυαλό! Τα εξής δύο: Μουσική και Χαρούμενοι Συνοδοιπόροι-ες!;)
Τα -διπλά- καλα και συμφεροντα!!
Στο "χαρουμενοι" ποια εννοια δινεις; Να τραγουδατε μαζι χαρουμενα τραγουδια;;):toung:
Κριτικαροντας καλοβουλα...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Τα -διπλά- καλα και συμφεροντα!!
Στο "χαρουμενοι" ποια εννοια δινεις; Να τραγουδατε μαζι χαρουμενα τραγουδια;;):toung:
Κριτικαροντας καλοβουλα...:bigsmile:
Μπα, αυτό είναι εύκολο, στα καλά όλοι καλοί είναι!
Ας μην είχα αδιάτρητο κουστούμι…:laugh:
Επιστρέφω στα μπάνια μου και σας χαιρετώ!
-
Quote:
Originally Posted by
e k
:laugh::laugh:
Ε, τι να κάνουμε... δεν είχε τίποτε σε τρίδυμο....:laugh:
Ούτε καν τρίδυμο λαϊκό λαχείο :toung:
(έτσι δε λέγεται;;;;:embarrest)
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ούτε καν τρίδυμο λαϊκό λαχείο :toung:
(έτσι δε λέγεται;;;;:embarrest)
Νομιζω πως το τριδυμο ειναι λαχειο του ιπποδρομου!!!:embarrest
:toung: ** Αυτο σημαινει οτι οι Υδροχοοι δεν ασχολουνται με την τυχη τους, ή οτι τσιγγουνευονται τα λαχεια;:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
:toung: ** Αυτο σημαινει οτι οι Υδροχοοι δεν ασχολουνται με την τυχη τους, ή οτι τσιγγουνευονται τα λαχεια;:toung:
Οι υδροχόοι με τετράγωνο Ήλιου-¶ρη σε 5ο κα 2ο αντίστοιχα, μάλλον από το αντίθετο χαρακτηρίζονται!! Ξέρω τί λέω... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Οι υδροχόοι με τετράγωνο Ήλιου-¶ρη σε 5ο κα 2ο αντίστοιχα, μάλλον από το αντίθετο χαρακτηρίζονται!! Ξέρω τί λέω... :toung:
Η καλη ζωη εχει και το τιμημα της!!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Έστω :cheesy:...Μη σου πω ότι με βολεύει και καλύτερα...λατρέυω (:love:) τα άλογα :laugh:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
:σφύριγμα
Αδυναμίες είναι αυτές :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Έστω :cheesy:...Μη σου πω ότι με βολεύει και καλύτερα...λατρέυω (:love:) τα άλογα :laugh:
:σφύριγμα
Αδυναμίες είναι αυτές :embarrest
τετραγωνο ηλιου αρη σε 2ο και 5ο....μμμ....καπου τον εχω δει αυτον τον χαρτη αλλα που......Αυτη η οψη φερνει και εντονη διαθεση για σφυριγμα νομιζω εεε????:love:Κανω τον κινεζο δηλαδη...αυτο!
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Εγώ θα έλεγα να εξετάσουμε πότε ένας Τοξότης δημιουργεί βαρύ πουγγί που το κρύβει σε συρτάρια! Τι όψεις θα θεωρούσες υπεύθυνες εδώ, ΑΡΧΙ μου?:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Εγώ θα έλεγα να εξετάσουμε πότε ένας Τοξότης δημιουργεί βαρύ πουγγί που το κρύβει σε συρτάρια! Τι όψεις θα θεωρούσες υπεύθυνες εδώ, ΑΡΧΙ μου?:toung:
Για καποιον χτυπαει η καμπανα μου φαινεται!!:weird::weird:Καρκινο ή Αιγωκερο στον δευτερο οικο με κανενα καλοστεκουμενο Κρονο εντος του ισως;
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Για καποιον χτυπαει η καμπανα μου φαινεται!!:weird::weird:Καρκινο ή Αιγωκερο στον δευτερο οικο με κανενα καλοστεκουμενο Κρονο εντος του ισως;
Ακμή 2ου στον Καρκίνο.... το πέτυχες Κυριακή μου!
Κι αν λάβεις υπόψη σου ότι ως Τοξότενα είμαι αναβλητικότατη... έτσι εξηγείται και το συρτάρι και το πουγγί... πού να τρέχω τώρα μέσα στη ζέστη...