Εκπληκτική δουλειά!
Κρατά άσβεστο το ενδιαφέρον για ενημέρωση και παράλληλα η ποιότητα των μελών του σε προδιαθέτει να συμμετέχεις ενεργά ως θεματοθέτης και όχι μόνο!
Συγχαρητήρια και... keep going!:bigsmile:
Printable View
Εκπληκτική δουλειά!
Κρατά άσβεστο το ενδιαφέρον για ενημέρωση και παράλληλα η ποιότητα των μελών του σε προδιαθέτει να συμμετέχεις ενεργά ως θεματοθέτης και όχι μόνο!
Συγχαρητήρια και... keep going!:bigsmile:
το ότι έχω κολήσει εδώ και σας ζαλήζω σημα'ινει πολλά και το ποιο ωραίο ειναι ότι μαθαίνω ή ποιο σωστά πέρνω πολλες απαντήσεις από ερωτήσεις άλλλων η δικές μου και λόγο παιδιων,δουλειας και άλλων όταν έχω χρόνο εδώ βρήσκομαι:bigsmile:
forum ruuuulez!!!;)
keep up the good work παιδιά!
:nana1:
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ενα σπουδαιο ανθρωποκαι σε ολους οσους εκαναν αυτο το δημιουργημα καταθεση ψυχης..τα λογια τα πολλα ειναι περιτα νομιζω...υπαρχει ενα σπουδαιο εργο εδω μεσα απ'ολους οσους συμετειχαν και συμετεχουν με δυναμη ψυχης..αυτο ειναι αγαπη στο οραμα τους που βλεπω εγω τωρα..ευχαριστω που υπαρχεται..σας αγαπω.με εκτιμηση και σεβασμο στο εργο σας:love::love::love:
Πρωτο το φορουμ τελειο το φορουμ αλλα εχω μια ενστασουλα! μου εχετε αφησει ανοικτο το παροντες και παρουσες και εχετε κλεισει τα αγαπημενα στιχακια!!! Δεν το κανουμε αναποδα???:nuts::nuts:
Οτι να ναι! :laugh:
:love::love::love:
Εξαιρετικο....το ανακαλυψα οταν αρχισα να ασχολουμε και να διαβαζω και αλλες σελιδες...(ναι το παραδεχομαι :bigsmile: εγω πατουσα συνεχεια πανω στο γενεθλιο χαρτη...ειχα πολλους γνωστους και φιλους...εγω φταιω? :σφύριγμα)
:love:
αγαπημενο μου φορουμ σ'αγαπω:love:
ναι!ναι!σ'αγαπω !! Σ΄αγαπω γιατι εχεις ωραια εμφανιση,σ'αγαπω γιατι εισαι ωραιο και μεσα σου ,σ'αγαπω γιατι δεν εξαντλεισαι ποτε,παντα κατι καινουργιο εχεις να μου δωσεις,ξερεις εσυ...οτι αγαπη μου θελει εκπληξεις για να ειναι παντα ζωντανη και εισαι παντα εκει με τοσο ωραια θεματα που ορεξη να εχω για διαβασμα δεν προκειται να σε βαρεθω ποτε....
Εσαι ο παραλληλος ερωτας μου:love: ,τι να κανω εμπλεξα τωρα μαζι σου :bigsmile:
και δεν μπορω να ξεκολλησω ,θελω συνεχως να σε διαβαζω να εχω επαφη μαζι σου ,σε λαχταραω τοσο που ανυπομονω να ερθει η ωρα να μπω μεσα .
Α...και κατι αλλο ..με εχεις κανει να μην εχω ματια για αλλο φορουμ ..για τοσο ερωτα μιλαμε...:love:
Οσο με προσεχεις τοσο θα σε αγαπω:bigsmile:
Συγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ αλλα αγαπημενο μου φορουμ ηθελα να σου πω αυτο που αισθανομαι ....
Δεσποινα-Κουκι
Φοβερή ερωτική εξομολόγηση, Δέσποινα! :laugh:
Να προσθέσω: Αγαπημένο μου Φόρουμ, είσαι σαν την οδοντόκρεμα, η πρώτη φροντίς το πρωί και η τελευταία το βράδυ. Και φυσικά στο ενδιάμεσο.:cheesy:
Δηλώνω κι εγώ ένα κόλλημα!
ακλά εγώ είμαι υπεράνω....:noworry:πως τα καταφέρατε και με κολλήσατε τόσο πολύ....ντροπή μου....(πλάκα κάνω) εξαιρετικό!!!:clapping:
Κι εγώ κολλημένη με το forum είμαι....:love:
Ψάνχω, ψάχνω, σκάβω, σκάβω, σκάβω......θα βρω πετρέλαιο στο τέλος...χαχαχαχα:toung:
Από χθες το myhoroscope.gr έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, αυτό του αριθμού των μελών του :clapping:
Ξεπέρασε τις 24.000 μέλη, επιβεβαιώνοντας (για άλλη μια φορά) ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη αστρολογική κοινότητα στην Ελλάδα (και όχι μόνο) και αποδεικνύοντας ότι βασικότερος "αντίπαλός" του είναι μόνο ο εαυτός του.
Θυμάμαι πώς πριν από ένα χρόνο και κάτι περίπου "γιορτάζαμε" το πέρασμα από τις 10.000 μέλη και το πώς μας φαινόταν αυτό πολύ μεγάλο σκαλοπάτι. Προφανώς και τα σκαλοπάτια είναι για να ανεβαίνουμε, έστω και αν κάποιες φορές ...λαχανιάζουμε :toung:
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι κοπιάζουν νυχθημερόν, για να έχουμε τη δυνατότητα εμείς τα μέλη να τους ...λαχανιάζουμε :bigsmile:
Και εις ανώτερα Perfect
Συγχαρητήρια . . .
Αν και δεν είμαι από τους συχνούς επισκέπτες του MyHoroscope (άτιμο 24ώρο, ακόμη να μεγαλώσεις;) όταν έλαβα e-mail σχετικό με το νέο ρεκόρ του, έσπευσα!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν κι εργάζονται γι' αυτό και ο Δίας πάντα δίπλα σας με τις καλύτερες όψεις! :bigsmile:
Πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους δουλευουν για να κανουν το σαιτ ολο και καλυτερο!Η μεγαλη ανταποκριση απο τα μελη οφειλεται στο οτι βρηκαν μια ορθανοιχτη πορτα στη Γνωση που ριχνει φως στη κατανοηση και αναζητηση του εσωτερου Εαυτου.Προβλεπω λαμπρο μελλον![ετσι..χωρις προοδευτικα συστηματα]:toung:
Αληθεια με την ευκαιρια να ρωτησω γιατι εδω και μερες δεν μου βγαινει κατω δεξια η στηλη με τους on line? Εχω χασει καποιο επεισοδιο?:embarrest:cheesy:
μπράβο μπράβο μπράβο!Perfect
άντε και στις 50.000 γρήγορα, στα διπλά ή μάλλον καλύτερα εύχομαι και εις εκθετική αύξηση!!!
Όντως ο άνθρωπος counter..ή τελάλης!:toung:
έλα μωρέ μητσάκο κι εμείς τα βλέπουμε!
απλώς είπαμε να πειράξουμε λιγάκι!:toung:
πάντως θα το συνεχίσω λιγουλάκι..:cheesy:και θα πω ότι όταν διάβασα να λες για τις 24.000 εγγραφές και μετά να ξαναλές για τις 25.000 μου ήρθε στο μυαλό μια διαφήμιση της vodafone με ενα κοριτσάκι που περιφερόταν ανάμεσα σε πολυκατοικίες και έλεγε τώρα η vodafone σε 25.000 σπίτια και μετά απο κάποιο καιρό..''η vodafone σε 50.000 σπίτια''..άσχετος συνειρμός θα έλεγα απλώς μου έσκασε! :wink2:
καλά κάνεις και τα τονίζεις βρε για να τα βλέπουμε! γιατί όντως θα το παραδεχτώ..όταν μπαίνω στο site το μάτι μου πάει προς τα αριστερά ..και χάνω μερικές φορές την δεξιά πλευρά..δεν ξέρω γιατί! δεν το έχω ψάξει!:bigsmile:
αλλά οοοο ναι τα μέλη φτάνουν αισίως τα 25.005 !!!
μπράβο και πάλι πέρα απο την πλάκα!
δεν μπορώ να μη συμφωνήσω Μητσάκο.. και σε 2 λεπτάκια έχεις πρόσβαση σε ότι θέλεις στο site και περιμένεις και ένα 2μηνάκι και βάαααλε...αν δεν έχεις τα άστρα με το μέρος σου:cry:..για την ενεργοποίηση..
για να μην μπερδευτούμε δεν έχω vodafone ούτε κάνω διαφήμιση βεβαίως βεβαίως..απλώς έτυχε να αναφερθεί χαριτολογώντας!!!:σφύριγμα
Κρασάκι συμφωνώ με το συνειρμό σου και θα το τραβήξω λίγο....το αγοράκι που διαφημίζει σταθερή τηλεφωνία-δε θυμάμαι ποια-και λέει 5,10,15,20,25 χιλιάδες!Τι γλυκούλι!
Εγώ με τη σειρά μου εύχομαι σύντομα ο αριθμός να γίνει εξαψήφιος...και βάλε.....γιατί πραγματικά το αξίζετε!'Εχω μάθει πάρα πολλά από τα forum χωρίς να συμμετέχω(γαιδούρα),μόνο ως απλός παρατηρητής.Και αυτό που μου ταιριάζει πιο πολύ-με τόσο Υδροχόο και Ζυγό μέσα μου!-είναι η ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζετε κάθε μέλος και κάθε ερώτηση,ακόμα κι αν έχει απαντηθεί δύο posts πιο πάνω.'Εχω επισκεφτεί και άλλα site οπού οι απαντήσεις στα forum είναι λακωνικές και πολλές φορές ειρωνικές.Ενώ εδώ πραγματικά νιώθει κανείς οτί βρίσκεται σε μια παρέα και συζητάει,όλοι σέβονται τις απόψεις όλων και κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα.Και πάλι συγχαρητήρια!:bigsmile:
το βρισκω παρα πολυ ενδιαφερον.κ γενικα χρειαζομαι παρα πολυ χρονο για να διαβασω τα τοσο συμαντικα πραγματα που γραφονται εδω μεσα.....:bigsmile: θα σας παρακαλουσα ομως να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω κενουριο θεμα????αν μπορει καποιος να με βοηθησει ?ευχαρηστω εκ των προτερων
Θα ήθελα να σας ευχαριστησω και εγω αλλα και οι φιλεναδες μου για το παρα ποοολυ ενδιαφερον site.Εχω πραγματι βρει την χαρα μου,εχει τοσες πολλες πήροφοριες και τοσο ομορφα και κατανοητα γραμμενες και τοποθετημενες που μακαρι να ειχα χρονο να διαβαζω ολη μερα :blink: . Μου αρεσαν παρα πολυ δυο φρασεις,στο περιπου οτι τα αστρα πρεπει να τα ¨ιππευουμε εμεις και οχι αυτα ¨και επισης οτι το πρεπωμενο μας μπορουμε με τη δυναμη της θελησης να το κατευθηνουμε, να το διαφεντεψουμε και οχι να μας διαφεντευει, ειδικα με μαγεψε η φραση η δυναμη της θελησης , γιατι σκετη η δυναμη και σκετη η θεληση δεν οδηγουν πουθενα.Αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβαινουν ορισμενοι ανθρωποι, και εσεις με βοηθησατε να ξαναπαλεψω γι'αυτο.Ευχαριστω απο μια καινουργια μονιμη πλεον θαμωνα σας :love:
ανναμαρία για να ξεκινήσεις μια καινούργια συζήτηση πηγαίνεις στα FORUM (ταμπελάκι πάνω-πάνω δεξιά στην οθόνη) βρίσκεις κάποια θεματική ενότητα κατάλληλη για την ερώτησή σου π.χ. Συζητήσεις - Αστρολογία για αρχάριους, και εκεί πάνω και κάτω από τα υπάρχοντα θέματα υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει Νέο Θέμα :)
Αρσινόη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, εύχομαι να μπορέσουμε να προσφέρουμε για τον (καινούργιο?) δρόμο σου όσο πιο αξιόλογα όπλα γίνεται!
Νιώθω την επιθυμία να σας ευχαριστήσω, για την προσφορά σας σε όλους εμάς, μέσω αυτού του site.
Καλο ειναι που και που να ευχαριστουμε μερικους που προσφερουν εδω μεσα στο φορουμ!
Αυτους που μας δινουν τα λιγκ,αυτους που μας λενε τοσα πραγματα για τον χαρτη μας,
για τις αποριες μας ,αυτους που ακουνε τον πονο μας ,το αστειο μας,ΚΑΙ την σαχλαμαρα μας ακομα ε;
Ειναι ακουραστοι και ειναι πολλες ωρες μεσα ονλαιν και ομως εχουν την υπομονη ...και το κανουν μονο απο αγαπη για την αστρολογια και το φορουμ αυτο γιατι το αξιζει!!!.
Ναι ...καλα κανεις αγαπητο μελος και τους ευχαριστεις!!!
Να ξερεις οτι το αξιζουν!!:love:
Δ.Κ:love:
Γειά σας. Το site είναι πάρα πολύ καλό αλλά όταν έχω απορίες δεν ξέρω πως να τις υποβάλω. Δηλ σε ποιον να απευθυνθώ πως γίνονται οι δημοσιευσεις. Μια προσπάθεια που έκανα μου απάντησαν πως η ερώτηση είναι άσχετη με το θέμα.Τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛH H ΑΛΛΑΓΗ!!!ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!Κ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Όσο πάει γίνεται όλο και καλύτερο!
Ειδικά τα θεματα των συζητήσεων με εκπλήσσουν θετικά διαρκως.:bigsmile:
Πολύ καλό παιδιά το φόρουμ και πολύ χρηστικό.Ποιός από σας όμως μπορεί να μου πεί πού θα μπορούσα να παρακολουθήσω μερικά " μαθήματα" αστρολογίας, για αρχάριους??????:blink:
Καταρχήν ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Όσον αφορά τα μαθηματα τώρα, είχε γίνει μια συζήτηση επ'αυτού γιατί και άλλα μέλη ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχές οποτε αυτό πιστεύω θα σε ικανοποιήσει! :bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ θα θα επικοινωνίσω αύριο κιόλας.:bigsmile:
:tease1::tease1:ΤΕΛΕΙΟ
Καλησπέρα και από εμένα ... :toung:
Παρακολουθώ καθημερινά το site και έχω μάθει πολλά γύρω από την αστρολογία και τον εαυτό μου,
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα όμορφα και εποικοδομητικά σας άρθρα ,να συνεχίσετε να διαδίδεται τις γνώσεις σας γιατί βοηθάτε πολύ κόσμο :bigsmile:
Κα Λίλιαν Σύμου και Dell piero κα είστε απλά καταπληκτικοί :amuse:
γεια σας. οι συζητησεις ειναι πολυ ενδιαφερουσες και τις
παρακολουθω γιατι διαβαζω πληροφοριες που δεν
εχω διαβασει μεχρι τωρα σε κανενα απο τα βιβλια
που εχω. και απαντατε ολοι σχετικα γρηρορα.
μπραβο!