-
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Το ψευδωνυμο μου το διαλεξα γιατι στο ημερολογιο των μαγιας η ημερομηνια γεννησης μου ανηκει στην αστροσκονη.Οσοι ανηκουν στην ομαδα αυτη
μεταφερουν τη σοφια των αστρων και την σκορπιζουν στην γη.Το angie ειναι απο το ονομα μου Αγγελικη και το 66 απο το ετος γεννησεως μου.
-
Εγώ δυστυχώς το... ''kritsinaki'' δεν το διάλεξα, μου το κολλήσανε γιατί λένε οτι ροκανίζω τους άντρες σαν να τρώω κριτσινάκια... Ξέρετε που κάνουν και κρατς κρατς... :smile1:
-
Quote:
Originally Posted by kritsinaki
Εγώ δυστυχώς το... ''kritsinaki'' δεν το διάλεξα, μου το κολλήσανε γιατί λένε οτι ροκανίζω τους άντρες σαν να τρώω κριτσινάκια... Ξέρετε που κάνουν και κρατς κρατς... :smile1:
παντα τετοια.καλα τους κανεις:idea: :idea:
-
-
Κυρίες προσοχή στα σφραγίσματα! Και να θυμάστε ότι το χιούμορ όλοι το ζητάμε αλλά βρισκόμαστε σε αστρολογικό χώρο και μάλιστα τον μεγαλύτερο και ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΟ της Ελλάδος και στους πρώτους στην κατάταξη της Ευρώπης και μάλιστα με διαφορά από κάποια άλλα κακέκτυπα κλεψίτυπα. Ας παραμείνουμε στην πρώτη θέση :)
-
Διάλεξα αυτό το nick name για το προφανές: το χρώμα των ματιών μου που είναι και το σήμα κατατεθέν μου. Επίσης επειδή έτσι με φωνάζει ένας αγαπημένος φίλος από τη Γαλλία. :bigsmile:
-
Διάλεξα αυτό το όνομα γιατί πολύ απλά είναι το ονομά μου... Χρύσα...
Και μου αρέσει πολύ..
-
:) Θα συμφωνήσω με την Χρύσα.
Διάλεξα αυτό το όνομα γιατί είναι το ονομά μου……..
Μέμη …..
-
Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να μου "κολλάνε" παρατσούκλια και ψευδόνυμα από μικρή!Σχεδόν ποτέ δεν είχα ακούσει το κανονικό μου όνομα μέχρι την ηλικία των 5-6, σε σημείο να το ακούω και να μη γυρίζω!Οπότε είπα να βάλω το όνομά μου με μια μικρή παραλλαγή, από Μπέσυ...:suspiciou Το οποίο ούτε αυτό τελικά είναι το κανονικό μου τώρα που το συνηδητοποιώ.Πώς με λένε τελικά,ποια είμαι και που πάω???Άντε ας πάει και το παλιάμπελο..είμαι μια Βασιλική τελικά.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Εγώ επέλεξα το "ψευδώνυμο" μου απλά γιατί έτσι με φωνάζουν (κάποιοι καλοί "φίλοι") και την ημερομηνία 1977, γιατί τότε γεννήθηκα. Φιλάκια :toung:
-
Απο μικρη ηλικια για καποιο λογο μου αρεσε ο συμβολισμος του σκορπιου οτι αντιπροσωπευει και το ζωδιο γενικοτερα μια και ειναι το ζωδιο μου συμβολο του θανατου και της αναγεννησης ταυτοχρονα αλλα και της γονιμοποιησης και της σεξουαλικοτητας με ενα μυστηριο να το διακατεχει και μια πολυπλοκοτητα.Δυσκολο ζωδιο που καποιοι χωριζουν τους ανθρωπους που το εχουν σε 2 και μονο κατηγοριες στους καλους σκορπιους και στους πολυ κακους εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια και ετσι δεν ειχα φοβο να το επιλεξω για nick name.:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει:nuts:
-
Από τότε που άκουσα στο Μάγο του Οζ ότι... "somewhere over the rainbow, the sky is blue", κάτι έπαθα με το ουράνιο τόξο!!!
Προσφάτως χωρισμένη όμως με τον, από 4ετίας σύντροφό μου, ένοιωσα κάποια στιγμή πολύ πεσμένη, πολύ αδύναμη... σα να μην υπάρχει πια αυτή η σκάλα τ'ουρανού για 'μένα...
-
Quote:
σα να μην υπάρχει πια αυτή η σκάλα τ'ουρανού για 'μένα...
Υπαρχει, παντα υπαρχει...
Μια αναπαυλα και ξανα προς τη δοξα τραβαμε...:)
-
Επέλεξα τον αγαπημένο μου αστερισμό.
-
Μεγαλώνοντας κατέληξα να πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε εν-δυνάμοι "Κουτιά της Πανδώρας" ..... ;)
-
Εγώ πάλι το πήρα από το αγαπημένο μου τραγούδι, το ''Fighter'' της Christina Aguilera! Υπήρξε μια περίοδος που μου ταίριαζε πάρα πολύ σαν τραγούδι κι από τότε το ακούω καθημερινά και με εμπνέει να προσπαθώ ναι είμαι κι εγώ μια ''fighter'' μπροστά σε όλες τις αναποδιές που μου συμβαίνουν!
-
Μια ψυχη μου λεει οτι μοιαζω με τσιγγανα..
-
Εγώ διάλεξα αυτό το nickname πριν κάνα-δυο χρόνια και το χρεισημοποιό παντού. Είναι η (δικιάς μου έμπνευσης) λατινική μετάφραση του ονόματός μου από το Deo (θεός) + donum (δώρο) = Deodonus (Θεόδωρος). Απλό, αλλά εφφετζίδικο ;)
-
Το δικό μου δε μ' αρέσει πια, δε με εκφράζει, αλλά δεν το αλλάζω. :bigsmile:
-
Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και παρόλο που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον του εξωτερικού, παρακολουθούσα μια ιταλική ομάδα, την LAZIO :love: και επειδή οι οπαδοί της λέγονταν laziali, μου κόλλησε και το χρησιμοποιώ ως ψευδώνυμο από τότε!
Τα βιβλία μου είναι γεμάτα από πολύχρωμα lazio και laziali :smile:
-
Εγώ διάλεξα τις πρώτες συλλαβές από το δικό μου παρατσούκλι (Μαφία) και από τα παρατσούκλια 2 πολύ καλών μου φίλων (Πάπαινα, Αλβανός)
Από τα ψευδώνυμα που μου έκαναν εντύπωση ήταν το Sol_Luna (λατρεύω τα ισπανικά, προσπαθώ κι εγώ να μάθω μόνη μου, αλλά τη διάλεκτο της Αργεντινής που θυμίζει ιταλικά, τα οποία επίσης λατρεύω :bigsmile: ) και τα magicadespell και lucritia, τις οποίες λατρεύω.. Έχω μια έφεση στους κακούς. :toung:
-
Από κάτι παραμύθια που διάβαζα μικρή.Ήταν μια νεράϊδα με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μακριά μαύρα μαλλιά που αγαπούσε πολύ την μουσική και την λέγανε Λευκή.Προτίμησα αυτό παρά τα παρατσούκλια τύπου "Χάρος " και "κάργια" που μου έχουν κολλήσει διάφοροι κατά καιρούς:toung:
Τα ψευδώνυμα που έχω ξεχωρίσει είναι "ΛΙΛΙΘ" και retrograde.Επίσης μου αρέσει astral dreamer,magicadespell και μερικά ακόμα που ξεχνάω.
-
εμένα ήταν έμπνευση της στιγμής...από δύο φίλες μου που βρίσκονταν σπίτι μου νωρίτερα. Εκανα τα ονοματα τους στα λατινικά και τα ένωσα με τέτοιο τρόπο και βγήκε το δικό μου ψευδόνυμο....Μου άρεσε ηχητικά....Τις πέσανε τα μαλλιά όταν το άκουσαν...και ξεκαρδίστηκαν στο γέλιο!
-
Με ακολουθεί απο το Γυμνάσιο. Βγαίνει απο τα αρχικά μου:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Αγγελικη
Εγω δεν θα μπορουσα να μπω σε μια ιστοσελιδα και να μην δηλωσω εστω και ενα μερος απο το ονομα μου, να καταθεσω δηλαδη οτι ειμαι εγω ή κατι που υποδηλωνει ενα μερος της προσωπικοτητας μου.
Εντυπωση μου κανουν ψευδωνυμα που δεν δηλωνουν τιποτα,
απλως τη βιασυνη και την ελλειψη φαντασιας ή στην χειροτερη περιπτωση, την ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα ή ισως και τον ιδιο τους τον εαυτο.
Πως μπορείς να κρίνεις (απλά βλέποντας το) τι σημαίνει το ψευδώνυμο για τον καθένα? Πιστέυω ότι σχεδόν όλα κάτι σημαίνουν για τον καθένα απο εμάς. Το ninja για παράδειγμα σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι τα αρχικά απο το όνομα του άντρα μου, το δικό μου και των παιδιών μου. Βλέποντας το όμως εσύ τι μπορείς να καταλάβεις?
-
Quote:
Originally Posted by
ninja
Πως μπορείς να κρίνεις (απλά βλέποντας το) τι σημαίνει το ψευδώνυμο για τον καθένα? Πιστέυω ότι σχεδόν όλα κάτι σημαίνουν για τον καθένα απο εμάς. Το ninja για παράδειγμα σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι τα αρχικά απο το όνομα του άντρα μου, το δικό μου και των παιδιών μου. Βλέποντας το όμως εσύ τι μπορείς να καταλάβεις?
Εμένα πάντως, μου θυμίζει ένα τραγούδι των Europe. Ninja survive:bigsmile:
-
το δικο μου το εβγαλα μονη μου γιατι εχω λιγα παραπανω κιλα αλλα επειδη ειμαι ψηλη δεν μπορεις να με πεις ουτε κανονικη ουτε χοντρη ουτε ζουμερη αλλα παχουλοδροσατη!!!
-
Παχουλοδροσατη ....προτεινω αν αδυνατισεις να το κανεις....
Dorna ...δεν πινς νερο...πινς βιλουδου...:bigsmile:
-
emena mou to bgalan apo pitsirika kati filoi mou apo mia parea kai pisteuw oti mou paei apisteuta osa xronia kai an perasan... eimai adiorthoti palaviara !!!
-
Quote:
Originally Posted by
Pandwra
Παχουλοδροσατη ....προτεινω αν αδυνατισεις να το κανεις....
Dorna ...δεν πινς νερο...πινς βιλουδου...:bigsmile:
Aporia pros erotisi :
To Dorna den exei fysalides?....kai Oi fysalides den fouskonoun ???(kati san anapsiktiko na to pw!!) :wacko:
-
Χρησιμοποιουσα το δικο μου απο πιτσιρικας οταν εκανα chat στο θρυλικο napster!!!
Μου εκατσε εντελως τυχαια!
-
Εγώ επειδή κάνω εκπομπή σε ροκ σταθμό αλλά τις ελεύθερες ώρες μου ακούω σκυλάδικα μου έβγαλαν το skylorock :laugh:
-
το δικό μου το αποφάσησε μόνο του ενώ είχα ένα ακόμα γράμμα μποστά δεν ξέρω που πήγε :amazed: :toung:μου άρεσε και το κράτησα:toung:
-
το δικο μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεει:laugh: :laugh: :laugh: αλλα οσα μου αρεσαν μου τα ειχαν παρει :sad2: :sad2: και το λευκη μου αρεσει και κανα δυο αλλα που μου διαφευγουν :wacko: :bigsmile:
-
το δικο μου δεν το διαλεξα εγω αλλα οι γονεισ μου πριν σχεδον απο 20 χρονια:amuse::toung: ......αλεξανδρα σιγκεκριμενα αλλα το κανα αλεκα για λογουσ συντομιασ.......!!!
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Να προλάβω την Μαργαρίτα που θα πει ότι διάλεξε το όνομά της :toung:
Όντως δίκιο έχει ο αγαπημένος μου Dell Piero! Μαργαριτα είναι το όνομά μου... :embarrest ΄
Αλλά το χρησιμοποιούσα και σε λευκώματα στο Λύκειο!:toung: Οπότε astral-dreamer (που μ'αρέσει πολύ και το ψευδώνυμό σου!) συνήθιζα να λέω και 'γω:
My name is Rita... Margarita! :bigsmile:
-
το ονομα μου διαλεξα και εγω Δεσποινα αλλα κολησα και το Κουκι διπλα.Ο Κουκι ειναι το κοκερακι σκυλακι μου που το χρωμα του ειναι σαν τραγανο ξεροψημενο μπισκοτο!!!!!!!
-
Το δικό μου το επέλεξα ανάμεσα από πολλά που είχα στο μυαλό μου.
Αναφέρεται στο τελευταίο αυτοκίνητο που απέκτησα (GETZ)και που είμαι συναισθηματικά, πολύ δεμένη μαζί του. Το φροντίζω όπως θα φρόντιζα ένα οικόσιτο ζώο στο σπίτι μου. Με αγάπη και μεράκι. To "ακι" (getzaki) δηλώνει το υποκοριστικό του και το πρόσθεσα από τη λέξη μεράκι.
Ίσως αναρωτηθείτε γιατί τόση αγάπη για το αυτοκίνητό μου?
Μα το αγαπώ, όπως αγαπώ και το κάθε τι γύρω μου.. Το κάθε τι..:love:
-
Καλημερα.Νομιζω πως ηρθε η ωρα να δικαιολογηθω για το ψευδωνυμο μου,γιατι πρεπει να ειναι απο τα πλεον παρεξηγημενα,νομιζω.Πρωτα απ ολα ΔΕΝ ειναι αυτο που νομιζετε,φυσικα,το λεω γιατι κανα δυο απο σας μ εχουν ρωτησει και ετσι αρχισα να νιωθω λιγουλακι ....αβολα μ αυτο.
Λοιπον ,ειναι στην ουσια μια ισπανικη εκφραση ,de puta madre ,και σημαινει ακριβως αυτο που λεμε "και γαμω" και το αγαπω πολυ γιατι μου το κολλησαν καποιοι πολυ αγαπημενοι ισπανοφωνοι φιλοι μου,σε περιοδο εγκυμοσυνης,και ηταν ο δικος τους τρυφερος τροπος να μου πουν οτι με βρισκουν ¨και γαμω" που ,αν και σε προχωρημενη εγκυμοσυνη,δεν ειχα εγκαταλειψει καμμια απ τις δραστηριοτητες μου.
Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Καλημερα......
Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.:love::love:
Προσωπικά, το βρίσκω μια χαρά :toung: