για ζωδιο μιλουσα!το συγκεκρενο ατομο που ειχα υποψη μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερατε..ο ωροσκοπος ειναι διδυμος νομιζω...παντος γενικα τα ζωδια του νερου ειναι απιαστα,ειδικα οι ιχθυς.. η λατρεια μου!!
Printable View
για ζωδιο μιλουσα!το συγκεκρενο ατομο που ειχα υποψη μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερατε..ο ωροσκοπος ειναι διδυμος νομιζω...παντος γενικα τα ζωδια του νερου ειναι απιαστα,ειδικα οι ιχθυς.. η λατρεια μου!!
Έχω την εντύπωση πως ο ωροσκόπος Δίδυμος φαίνεται και στα μάτια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω πως τα μάτια τους σα να λάμπουν ένα πράγμα.
Θα συμφωνήσω ότι στον σωματότυπο είναι του αδυνάτου :toung:
Εχω ωροσκοπο διδυμο ρωτηστε με οτι θελετε! Αδυνατοι ειμαστε ναι αλλα εγω τουλαχιστον μια χαρα στρογγυλοκαθομαι! Τωρα για τη λαμψη στα ματια δεν ξερω...
Να σας απαντήσω κι εγώ που χω ωροσκόπο Δίδυμο.
Θα συμφωνήσω με τη Λευκή μόνο στο σημείο που λέει οτι δεν μπορούμε να κάτσουμε πολύ ώρα σε ένα μέρος.
Η εμφάνιση εξαρτάται και απο το που είναι ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου. Εγώ π.χ. που έχω τον ρημαδοκυβερνήτη στους Ιχθύς (ναι ναι κλαψ κλαψ στους Ιχθύς), ΔΕΝ είμαι αδύνατη :cry:
Α παιζει ρολο και που ειναι ο κυβερνητης? τι να πω εγω τον ερμη τον εχω στον τοξοτη αλλα ο ωροσκοπος μου κανει συνοδο και με τη σεληνη μου που ειναι επισης στους διδυμους οποτε αυτο μαλλον συνηγορει και με το αδυνατο καλουπι, τωρα για το στρογγυλοκαθισμα δεν ξερω τι φταιει
E ναι αμέ. Επίσης παίζει ρόλο και η μαμα σου κι ο μπαμπάς σου, τα ψυχολογικά σου και διαφορα άλλα τέτΟΙα :laugh:
ναι ναι...ο μεταβολισμος κτλ..
Βασικά τώρα που το είπε η Friary θυμήθηκα πως όντως ξέρω μια κοπέλα με ωροσκόπο και σελήνη στους διδύμους,η οποία σίγουρα δεν είναι αδύνατη,την αποκαλώ όμως συνέχεια "νευρόσπαστο" :toung: επειδή όλη την ώρα πάει πάνω κάτω,δε κάθεται ούτε λεπτό και γενικώς μου προκαλεί ανησυχία:toung:
Δεν ξερω τοτε μαλλον δεν ευθυνεται ο ωροσκοπος και η σεληνη για το γεγονος οτι εχω καλο μεταβολισμο και για το γεγονος οτι μια χαρα αραζω και μαλιστα πολλες φορες βαριεμαι και να σηκωθω:bigsmile:
:laugh::laugh::laugh:
Να σε πω. Κι εγώ της αραχτής είμαι. Μάσα, ξάπλα και καλή ζωή. Αλλα όταν είμαι σε κίνηση... είμαι σε κίνηση :toung:
Τωρα συννενοηθηκαμε:bigsmile:
ο κυβερνητης του ωροσκοπου ειναι στον ζωδιο του ιχθυ!αλλα ειναι αδυνατο παιδι!τωρα friary ξερεις τι λενε για τα πιασιματα!μπορει το προτυπο να ειναι οι αδυνατες αλλα πρακτικα αλλες κανουν τα θαυματα(προς θεου δεν ειμαι κατα των αδυνατων!!) ...
Εγώ αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι: είπαμε οτι ένα από τα πραγματα που δείχνουν την εμφάνιση είναι ο ωροσκόπος...
Αν κάποιος πλανήτης κάνει γωνία με τον ωροσκόπο(πχ τριγωνο τετράγωνο...) αλλά δεν είναι στο πρώτο οίκο σου,επηρρεάζει κι αυτός την εμφάνιση σου??
Ειδικά αν είναι τετράγωνο με τον ωροσκόπο, τι συμπεράσματα βγάζουμε??? (συμφωνώ παντως με όσα λέχθηκαν πριν, οτι δηλαδή, πέρα από τον ωροσκόπο και η σελήνη και η αφροδίτη παίζουν ρόλο...)
Επίσης, αν μιλάμε για τον χάρτη ενός άνδρα, η σελήνη και η αφροδίτ του, επηρεάζουν την εμφάνιση του, οπως σίγουρα γίνεται αυτό σε χάρτη γυναίκας???
εχω αφροδίτη στον Καρκινο και διαβασα παραπάνω ότι οι γυναίκες έχουν κιλακια περιττα.Σε άλλο άρθρο διάβασα για την αφροδίτη στον 1 οίκο ότι προσδίδει τάσεις πάχους και τέλος είμαι ταύρος ζώδιο του οποίου οι γυναίκες είναι ''πληθωρικές''.
Ο ωροσκόπος μου είναι δίδύμος λέτε να με γλιτώσει??:cry::cry::cry:
Ενώ έχω αναγνωρίσει εύκολα σε άλλους τον ωροσκόπο μου. αιγόκερο, σε μένα δεν υπάρχει ούτε ένα-μα ούτε ένα- εξωτερικό αιγοκερίσιο φυσικό χαρακτηριστικό. Μπορεί να φταίει το ότι στον πρώτο μου οίκο συγκατοικεί και ο ανάδρομός μου άρης στον υδροχόο ;;:bigsmile:
Ίσως και να ισχύει αυτό. Αλλά, ένας πλανήτης στον 1ο οίκο χρωματίζει την προσωπικότητα μας με τις ιδιότητες του και όχι τόσο πολύ την εξωτερική μας εμφάνιση. Πιστεύω ότι ο Ήλιος σου, επειδή βρίσκεται στον Λέοντα (σε καλή θέση) και είναι ο κυβερνήτης του, τονίζει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Λέοντα, για αυτό ίσως να μην αναγνωρίζεις αιγοκερίσια χαρακτηριστικά.:bigsmile:
Ο κρόνος μου βρίσκεται στον 5ο οίκο στους διδύμους , η αφροδίτη μου στον 7ο στο λιοντάρι και ο ωροσκόπος μου κάνει όψεις σχεδόν με όλους τους πλανήτες εξαιρουμένου του άρη. Θα έλεγα πάντως πως έχω χαρακτηριστικά "στρογγυλά" αλλά και έντονα ζυγωματικά ίσως το μόνο "κατσικίσιο" χαρακτηριστικό. Η σελήνη τον ταύρο. :bigsmile:
απ αυτα που εχω παρατηρησει εγω.οι κριοι βγαζουν παντα κατι αρρενωπο ακομα και οι γυναικες κριοι, οι ταυροι νομιζω ειναι οι πιο ευκολοι για να τους ξεχωρισεις ειναι συνηθως κοντουληδες γεματουληδες με ματια πολλες φορες σε αποχρωσεις του πρασινου και μια γλυκητητα στο προσωπο αλλα εχω δει και ταυρους με αναστημα, οι διδυμοι συνηθως κοντουληδες καλοφτιαγμενοι παντα απο κατασκευης σωματος κι αυτοι σε αποχρωσεις του πρασινου η μπλε, καρκινοι ειτε στρογγυλοπροσωποι αποχρωσεις του μπλε ανοιχτοχρωμα μαλλια και ισως προβλημα ακμης πεταχτουτσικα δοντια η φινο προσωπακι με καλες αναλογιες, λιονταρια μετριου αναστηματος συνηθως λεμε παντα ε, με μεγαλη ραχη μακρια πλατη σαν του λιονταριου παρουσιαστικο που βγαζει κατι φινο οπως και στους ζυγους εννοειται με χαιτη παντα συνηθως παλι ανοιχτα χρωματα, παρθενοι καλοφτιαγμενοι στο σωμα οπως οι διδυμοι καπως ανεκφραστοι στην οψη με καλο αναστημα ομορφοι ανθρωποι συνηθως οπως και οι ζυγοι, σκορπιοι συνηθως οι γυναικες ειναι μικροκαμωμενες με μικρουλι πιγουνι εντονο βλεμμα ολοι ωραια ματια καπως ψυχροι δεν ειναι ιδιαιτερα εκφραστικοι, τοξοτες καλοφτιαγμενοι στο καστανο χρωμα συνηθως μαλλια συνηθως μακρια οι γυναικες με ιδιορρυθμο στυλακι αθλητικο πιο πολυ, αιγοκεροι μακροστενοι εντονα ζυγωματικα γωνιες καπως ψυχροι σου βγαζει κατι το υφος τους, υδροχοοι καλοφτιαγμενοι ψηλοι αποχρωσεις του μπλε συχνα καπως απροσιτοι και ξυλινοι οπως ολα τα ζωδια του αερα, ιχθεις συνηθως ανομιομορφο σωμα ωραιο προσωπο ομως αναστημα και χρωματα οτι να ναι!αλλα νομιζω οτι μπορουμε να παρουμε στοιχεια απ το αναλογο ζωο, δηλαδη οι ταυροι παιρνουν η πανω στους ωμους μπρατσα πλατη στομαχι οπως το ιδιο το ζωο που ειναι δυνατο στο σωμα με πιο μικρα ποδαρακια η παιρνουν κατω απ τη μεση. ολα αυτα στο περιπου ειπαμε και βαση αυτων που εχω παρατηρησει εγω:wink2: