-
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Αγαπητέ Dell Piero,
Ο σωστός ο άνδρας, που σέβεται τον εαυτό του και την προσωπικότητα του, ποτέ δεν συμπεριφέρεται έτσι σε μια κυρία!!! Ούτε την τραβάει από τα μαλλιά, ούτε της στερεί τα δικαιώματα της αλλά ούτε τσιγγουνεύεται!!!
Εκτός, βέβαια εάν είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο Παρθένο - Το είπαμε!! Ας μην επαναλαμβανόμαστε!!
-
Α ναι το είπαμε!!!!
Αλλά έσπερνα κουκιά τότε και δεν το κατάλαβα ότι δεν το κατάλαβες τι έγραψε ο ποιητής.
Καλοίιιιιιιιιιιι μου άνθρωποιιιιιι πόσο πια πρέπει να υπεραπλουστεύσει τη γραφή του;
Θα φτιαχτεί ειδικό σύστημα με λαμπάκι που θα προσδιορίζει incoming jokeee.
Ο σωστός μίλησε. Ουγκ!
-
:toung: :laugh: :toung: :laugh:
Φιλικά και Γιορτινά..
:love:
-
Ενα ζεστο χειροκροτημα για τους πρωτογονους που εξελιχθηκαν!!!!
Εμεις τι καναμε;;;Ααααααα ναι....διεκδικησαμε την ισοτητα των φύλων!
Σωστον!
Που την καταντησαμε την ισότητα αυτη;:wondering
Μηπως στο να μπερδεψουμε τα φυλα και να μεταλλαχθούμε σε κακη ανδρικη έκδοση.;;;;..!Λεω εγω τωρα...
Με τις υγειες μας,λουζομαστε τα αποτελέσματα!!
-
Κακή ανδρική έκδοση δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει γιατί τα πάντα εν σοφία εποίησε.
Κακή αρσενική ναι υπάρχει.
Και στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν πολλά σαμπουάν. Να πάρετε το καλό και ακριβό και όχι το φθηνό και σκάρτο. Τα αποτελέσματα του λουσίματος θα είναι καλύτερα. :blink1:
Όλα είναι θέμα επιλογών
Υ.Γ. Δεν ασχολείστε με την αστρολογία και τα του οίκου μας αντί τα τσατάρετε; :toung:
-
προσωπικά (και πιστευώ και οι περισσότερες γυναικες σήμερα) την ισότητα την αντιλαμβάνομαι ως ισονομία με διαφορετικούς ρόλους όμως για το κάθε ένα φύλο!τώρα γιατί οι άνδρες επινόησαν το επιχείρημα της ισότητας για να μην πληρώνουν τον λογαριασμό δεν το έχω καταλάβει ακριβώς...:(
-
Γιατί τους βολεύει η κατάσταση.!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:
-
Κοιτάζω το γεννεολογικό δέντρο της γυναίκας μου της τσιγγούνας...
οι μισοί είναι ακόμα πάνω στο δέντρο....
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
-
Γιατί αγαπητές κυρίες είναι επινόηση; Επινόηση είναι να θέλετε να τρώτε τσάμπα.
Τάισε με αλλιώς είσαι τσιγγούνης.
Κάνε μου έρωτα αναλόγως τη διάθεσή μου αλλιώς είσαι μούχλας.
Κατάλαβέ με όταν έχω περίοδο αλλιώς είσαι μαμάκιας
Και τόνους άλλων γραφικών.
Η ευγένειά σας που είναι;
Ποια έφερε ένα γλυκό στο σάιτ μας που το αγαπάμε για να ευχηθεί μεγαλύτερες επιτυχίες;
Ποια έκανα μια εισφορά 3 ευρώ για να το μεγαλώσουμε και να το διαφημίσουμε;
ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΣ
-
το ότι "ξοδεύουμε" το χρόνο μας εδω μέσα εσύ πως το λες??δεν το λες συνεισφορά!πρεπει να είναι υλική γιατι αλλιως γινόμαστε τσιγγουνες??:toung:
dell piero όταν γυρίζεις όλο μούτρα από την δουλειά και δεν θέλεις να μιλήσεις σε ανθρωπο και ενώ η καημένη η γυναικα σου σε περιμένει πως και πως για να πειτε καμία κουβέντα, εσυ διαβάζεις εφημερίδα ή βλέπεις ποδοσφαιρο, σου κάνει κανένας παράπονα??οχι!εμεις δείχνουμε κατανόηση στις δικές διαθέσεις, εσεις γιατι όχι???
-
Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας.
Ας επιστρέψουμε στον "πιο ιδανικό τσιγγούνη - αστρολογικά" πάντα με δικό μας μοναδικό χιούμορ :cheesy::cheesy:
-
Το ότι ξοδεύουμε το χρόνο μας εδώ μέσα αρκετοί το λέω εκμετάλλευση του χώρου. Μας δίνουν στέκι μας δίνουν βήμα να λέμε ότι θέλουμε. Μας δίνουν άρθρα και προβλέψεις και γενικώς μας δίνουν. Ακόμη και μια γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι τα καβούρια είναι για να τα τρώμε και όχι για να έχουμε στην τσέπη.
Και είπαμε και πιο πάνω. Άλλο άντρας άλλο αρσενικό. Ο άντρας ο σωστός ο καραμπουζουκλής φρόντισε να παντρευτεί γυναίκα με κοινά ενδιαφέροντα έτσι ώστε να είναι ελάχιστες οι πιθανότητες κακού γάμου από φτηνές δικαιολογίες.
Αν κάποιες παντρεύονται κάποιον ποδοσφαιρόφιλο ενώ δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο επειδή στην αρχή της οδηγούσε και τις τύφλωνε το πάθος των τριών τεσσάρων πρώτων σαρκικών επαφών αν κάποιες παντρεύονται έναν σινεφίλ ενώ πλήττουν αφάνταστα με το σινεμά ή αν κάποιες τέλος μπορούν να δουν μόνο όσο το μάτι τους επιτρέπει και όχι το όραμα... ας ψάξουν τώρα στην αστρολογία απαντήσεις :toung: καιιιιιιιιιιιιι
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!
-
Μου επιτρέπεται τώρα να πάω να γευματίσω το γεύμα που πλήρωσε γυναίκα ;;;;
Ραντεβού αργότερα...
-
ο dell piero δεν είναι καθόλου τσιγγουνης στα λόγια και στα επιχειρήματα και αναγνωρίζω ότι εν μέρει έχει δίκιο!:bigsmile:
-
Νομιζω οτι θα επρεπε να εξεταζουμε και το ζωδιο που καταλαμβανει την ακμη του 2ου οικου, οπως επισης και τους πλανητες που συμπεριλαμβανονται σ΄αυτον.
-
Πόσο μακριά πήγε η βαλίτσα.....
Με Ηλιο+Αφροδίτη Δίδυμοι, Ωρ. + Σελήνη Παρθένο, Αρη Κριό και Δία Αιγόκερω, είμαι τσιγκούνα ή όχι ; Για λυστε μου την εξίσωση...
Dell Piero, μην πιστεύεις τα παραμύθια της χαλιμάς που επινόησαν οι άντρες...
Στα μακρινά χρόνια της σπηλιάς, ουδέποτε ο άντρας τόλμησε να σύρει από τα μαλλιά τη γυναίκα. Ψεύδη!
Λυπάμαι, αλλά όταν οι Σουφραζέτες διεκδικούσαν ισονομία και ισοτιμία στην εργασία και την κοινωνία, από την Πολιτεία (και όχι με τους άντρες) φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, χλευάστηκαν από το ανδρικό κατεστημένο για λόγους πολιτικούς. Απόκτησαν τα δικαιώματά τους (και αυτό της ψήφου) μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή έτσι και αλλιώς ο ανδρικός πληθυσμός είχε αποδεκατιστεί. Επίσης οι άνδρες, στην πολιτισμένη Δύση, μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα, αν δεν διέθεταν περιουσία, αν ήταν εργάτες κλπ...
Οσες και Οσοι, πιστεύουν πως το Φεμινιστικό Κίνημα διεκδίκησε την εξομοίωση με τους άνδρες σε άλλα ζητήματα πλην των κοινωνικών/πολιτικών, είναι απλά ανιστόρητοι! Κάθε επανάσταση έχει και ακραίες εκδηλώσεις.
Τέλος, η ανθρωπότητα δύο μεγάλα κινήματα έχει γνωρίσει μέχρι τις μέρες μας.
Το Κίνημα των Μαύρων και κατά της Δουλείας, και το Φεμινιστικό.
Λυπάμαι που σας απογοητεύω, αλλά έτσι είναι.
Προσωπικά, μοιράζομαι τον λογαριασμό είτε με άνδρα είτε με γυναίκα, γιατί το θεωρώ δίκαιο. Είναι ζήτημα ευγένειας και προσφοράς και όχι φύλου. Θεωρώ μειωτικό να μου πληρώνουν την έξοδο εσαεί για να αποδείξουν κάτι άτοπο για μένα.
Ο τσιγκούνης στα υλικά είναι και τσιγκούνης στα συναισθήματα. Γιατί έχει αυτοσκοπό το χρήμα, την ύλη κλπ τουτέστιν αυτό αγαπά. Αλλο ο τσιγκούνης, άλλο ο οικονόμος, άλλο ο γενναιόδωρος, άλλο ο απλοχέρης επιδειξίας.
Σίγουρα ο Αιγόκερως είναι τσιγκούνης στα συναισθήματα, γιατί φοβάται, αρα αγαπά τη ύλη και την προσέχει σαν τα μάτια του. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον υλικό, γήϊνο τομέα, όταν προσβάλλεται από άλλα στοιχεία, δείχνει τις τάσεις για τσιγκουνιά, φιλοχρηματία, υπολογισμό,απληστία, συσσώρευση αγαθών, κτητικότητα και διάφορα άλλα. Μία Αφροδίτη στο Ζυγό πχ άσχημα τοποθετημένη ή προβαλλόμενη, κάνει τον Ζυγό μας τεμπέλη και φυσικά τσιγκούνη. Το ίδιο και στον Ταύρο, τον κάνει φιλοχρήματο, στον Σκορπιό υπολογιστή. Μια κακή Σεληνη στον Ταύρο τον κάνει άπληστο!
Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά είναι τα μέσα για να ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας και μας κάνουν κατά κάποιο τρόπο ευτυχισμένους. Δεν είναι όμως ο αυτοσκοπός μας.
Φυλλένια
-
Quote:
Originally Posted by fillenia
Dell Piero, μην πιστεύεις τα παραμύθια της χαλιμάς που επινόησαν οι άντρες...
Αν δεν πιστέψω την πραγματικότητα είναι σα να αρνούμαι την ίδια μου τη φύση οπότε θα σε λυπήσω που δεν θα την αρνηθώ :toung:
Υπάρχουν δεκάδες ψεύδη καταγγεγραμένα σε φωτογραφίες το αδύνατο/ (δυνατό σε κακία και μίσος) να σύρεται από τα μαλλιά.
Υπάρχουν τέλος αρκετές δημοσιευμένες μελέτες (όποιος επιθυμεί στο σάιτ της ελευθεροτυπίας έχει λεπτομέρειες) για το χαμηλότερο επίπεδο νόησης του γυναικείου φύλλου.
Και όσο για τις σουφραζέτες διεκδίκησαν όχι από την πολιτεία αλλά από τους άντρες που μέχρι τότε ήταν πολιτεία κοινωνία και η ιστορία της κατέγραψε όχι με καλά λόγια για το φανατισμό τους ο οποίος και ορθά κατά πολλούς βασανίστηκε. Γιατί δηλαδή να βασανίζονται μόνο άντρες;
Το συμπέρασμα ξέρεις ποιο είναι; Αν κάνουμε μια μίνι ψηφοφορία με ερώτηση η ερωτική αποτυχία που σας στιγμάτησε και σας πλήγωσε από ποιο ζώδιο ανδρός προήλθε. Πολλοί θα απαντήσουμε το ίδιο ζώδιο που τώρα λέμε τσιγγούνικο.
Η γυναίκα προορίζεται να τεκνοποιήσει το ανθρώπινο είδος, αλλά κάποιος πρέπει να σκεφτεί για να το εξελίξει. Αυτός είναι ο άντρας καθώς έχει και μεγαλύτερο εγκέφαλο συγκριτικά με την γυναίκα (περισσότερα εκατομμύρια κύτταρα = περισσότερες επαφές νευρώνων = μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ).
Επίσης, οι μύες είναι το εργαλείο για να υλοποιήσει αυτές τις σκέψεις με αποτέλεσμα οι άντρες ανέκαθεν να ήταν πρωτοπόροι στην εξέλιξη του είδους.
Με τις υγείες μας.
Μπορούμε να αφήσουμε την επιστήμη να εξηγεί τα πράγματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή να ασχοληθούμε με τον τσιγγούνη ΑιγόκερωΠαρθένο και όλα τα άλλα της αστρολογίας που εύκολα πηδάει στο μεταφυσκό και ασαφές όταν δεν μπορεί.
Καλή Χρονιά με αγάπη και μη στεναχωριέστε, υπάρχει και το Κάρμα. Σε μια άλλη ζωή μια άλλη φορά σε κάποιο άλλο γαλαξία ίσως έχετε ελπίδα να γεννηθείτε άντρες αλλιώς υπομονή στην αιώνια κόλαση του μπερδεμένου.
Μην αφήνετε τόσο όμορφες καμπύλες (απαραίτητες για την τεκνοποίηση) χαρακτηριστικό όλου του φυτικού και ζωικού βασιλείου να πάνε χαμένες τέτοιες μέρες :love: :toung:
-
Πράγματι δύστυχο Κουνέλι,
Αν έχεις Κρόνο στους Διδύμους και προσβάλλεται, μέχρι και καθυστερημένη μόρφωση μπορείς να επιτύχεις. Και επειδή οι Δίδυμοι διακρίνονται για το επιπόλαιο, πλην όμως προικισμένο, εναργές και φιλομαθές πνεύμα τους (o Δίας έιναι σε πτώση,η ώριμη διάνοια επίσης), την μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας, τη γραπτή και προφορική έκφραση, o Κρόνος σαν δάσκαλος της ωριμότητας, της ευθύνης και της φρόνησης, δηλώνει εδώ την δυσκολία του. Φρόνιμο θα ήταν, πέραν των άλλων, να ασχοληθείς με την λεκτική και γραπτή σου ωριμότητα. Στον 11ο, θα αργήσεις όντως να κάνεις φίλους γιατί αλήθεια, με τέτοιο τρόπο προσέγγισης κανείς δεν θα τολμά να σε πλησιάσει. Το "πεπρωμένο" σου ευτυχώς, είναι να κάνεις φίλους μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι που επισταμένως αποφεύγεις προς το παρόν όπως έχεις δηλώσει. Προφανώς το χρειάζεσαι για να βελτιωθείς! Και εμείς οι μεγαλύτεροι, λατρεύουμε την ανωριμότητα της "παιδικής χαράς" όταν βαριόμαστε το "τσάϊ και συμπάθεια" .
Κουνήσου λίγο από τη θέση σου και δες τον κόσμο με άλλα μάτια γιατί φθείρεσαι στην ανούσια αντιπαράθεση. Ξέρεις τι σημαίνει φθορά, έτσι ; Γηρατειά!!! Κάτι σαν πρόωρο Αλτσχάϊμερ. Tι να τον κάνεις τον δυναμισμό, καλό μου, όταν δεν συνοδεύεται από άλλες αρετές; Στράφι πάει...
Φιλικά
Φυλλένια
-
Συμφωνώ απόλυτα και σε όλα με την φιλλένια. Αυτό που έζησα στην κρήτη, να μην σηκώνουν κουβέντα οι άντρες για πληρωμή από γυναίκα, όταν βγαίναμε έξω, τις τρείς πρώτες φορές άντε και το κατάπια, όταν κατάλαβα ότι έχανα την ανεξαρτησία μου....σύχναζα στις δημοτικές βιβλιοθήκες και αισθανόμουνα και καλύτερα.
Προσοχή στις λεπτομέρειες παιδιά, εκεί βρίσκεις πάντα απαντήσεις...
Ούτε συμπεράσματα γρήγορα. Αν δεν φορέσεις τον άλλο, δεν θα τον μάθεις ποτέ. Φροντίστε να τους/τις φορέσετε πριν τον γάμο όμως....
Οι σπάταλοι ας πάρουν και κανα οικονόμο, θα τους κακοπάει το κομπόδεμα στα γεράματα δηλαδή ???
-
Dell Piero,
Διαπιστώνω ότι εδώ μέσα παρα-μορφώθηκες αστρολογικά. Μπράβο!
Συμφωνώ με τις ... ιστορικές σου απόψεις, όντως έτσι είναι. Την ιστορία την γράφει ο άνθρωπος με τη δράση του, ανεξάρτητα αν συμμετέχουμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Φυσικά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από την εποχή των σπηλαίων... φωτογραφίες που δείχνουν τον κατακαϋμένο κυνηγό άντρα, να επιστρέφει σώος και αβλαβής από τους άγριους πάγους και τα θηρία, στη ζεστή σπηλιά του που φρόντιζαν τόσο καιρό καμιά 30 γυναίκες (ήταν κοινοβιακό το σύστημα τότε, και δεν είχε εφευρεθεί ο γάμος) και η πρώτη του σκέψη είναι να τις σέρνει μια μια απο τα μαλλιά, αντί να λύσει τα μυστήρια... της φύσης! Να μη πω δηλαδή πως έψαχνε να βρει πια από όλες ήταν η δικιά του!
Στην συνέχεια της Ιστορίας, ευτυχώς έγιναν πολλές μελέτες, ερευνες και στατιστικές από ανδρικά χεράκια και διάνοιες (βαριές και ασήκωτες) που μας γνώρισαν τα θετικά και αρνητικά του γυναικείου κινήματος. Η γυναίκα πάντως δεν αρνήθηκε τα του οίκου τους απέδειξε όμως την αξία της και εκτός αυτού.
Αλλωστε πάντα δούλευε, μόνο που δεν αμειβόταν. Ε, τώρα το πέτυχε και αυτό αν και ακόμα τα 2/3 της παγκόσμιας παραγωγής οφείλονται σε γυναίκες που δεν αμείβονται (κατά τον Ο.Η.Ε). Από τότε που αποφάσισε το αντρικό πολιτικό κατεστημένο να εντάξει στους κόλπους του και τις γυναίκες, ξαλάφρωσαν οι δύσμοιροι από τα οικογενειακά βάρη.Επιτέλους μπορούσαν να μοιραστούν και τις πάνες και τα έξοδα και τα έσοδα. Και το κρεβάτι τους...με μεγαλύτερη ευκολία! Μάλλον ο Φεμινισμός δεν σας κακόπεσε!
Εγώ δυστυχώς στις προηγουμενες ζωές μου, κατά τους ειδικούς, ήμουν άντρας και με καταράστηκαν τα πνεύματα να ζήσω τώρα σαν γυναίκα. Μπορώ να βλέπω και από τις δύο πλευρές.
Ετσι έχω όλες τις χάρες, μυαλό, εξαιρετικό μυϊκό σύστημα, και καμπύλες!
Από την άλλη, η φύση πρόβλεψε έτσι ώστε οι άνδρες κυνηγοί να διαθέτουν μεγαλύτερο σκελετό, άρα και κρανίο, μυϊκό, καρδιακο, αναπνευστικό, κυκλοφορικό σύστημα κλπ από τις γυναίκες που άλλος ήταν ο βιολογικός τους ρόλος. Μεγαλύτερο κρανίο ίσον μεγαλύτερος εγκέφαλος (για να μην έχει κενά), περισσότερα νευρικά κύτταρα, κλπ κλπ. Δεν θυμάμαι δυστυχώς αν οι πτυχώσεις του εγκεφάλου είναι περισσότερες... αλλά δεν έχει σημασία γιατί όπως στο βιολογικό έτσι και εδώ, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο... Λογική και συναισθηματική νοημοσύνη, αρσενικό και θηλυκό. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλο. Η μαμά Φύση βλέπεις...
Σε αστρολογικό επίπεδο τώρα, και σχετικά με την ψηφοφορία... το ζώδιο ήταν Ζυγός, δηλαδή καθόλου τσιγκούνης...αλλά τσιγκούνης. Αντίθετα, αυτός που πάντα φροντίζει να τα έχω όλα στο χέρι, μα όλα, και προλαβαίνει τις επιθυμίες μου είναι κατά τα φαινόμενα τσιγκούνης! Λεοντοπαρθενοιχθύς με τάσεις προς Παρθένο-Αιγόκερω.
Να προωθήσουμε την ιδέα σου για μίνι ψηφοφορία;
-
Quote:
Originally Posted by fillenia
Πράγματι δύστυχο Κουνέλι,
Αν έχεις Κρόνο στους Διδύμους και προσβάλλεται, μέχρι και καθυστερημένη μόρφωση μπορείς να επιτύχεις. Και επειδή οι Δίδυμοι διακρίνονται για το επιπόλαιο, πλην όμως προικισμένο, εναργές και φιλομαθές πνεύμα τους (o Δίας έιναι σε πτώση,η ώριμη διάνοια επίσης), την μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας, τη γραπτή και προφορική έκφραση, o Κρόνος σαν δάσκαλος της ωριμότητας, της ευθύνης και της φρόνησης, δηλώνει εδώ την δυσκολία του. Φρόνιμο θα ήταν, πέραν των άλλων, να ασχοληθείς με την λεκτική και γραπτή σου ωριμότητα. Στον 11ο, θα αργήσεις όντως να κάνεις φίλους γιατί αλήθεια, με τέτοιο τρόπο προσέγγισης κανείς δεν θα τολμά να σε πλησιάσει. Το "πεπρωμένο" σου ευτυχώς, είναι να κάνεις φίλους μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι που επισταμένως αποφεύγεις προς το παρόν όπως έχεις δηλώσει. Προφανώς το χρειάζεσαι για να βελτιωθείς! Και εμείς οι μεγαλύτεροι, λατρεύουμε την ανωριμότητα της "παιδικής χαράς" όταν βαριόμαστε το "τσάϊ και συμπάθεια" .
Κουνήσου λίγο από τη θέση σου και δες τον κόσμο με άλλα μάτια γιατί φθείρεσαι στην ανούσια αντιπαράθεση. Ξέρεις τι σημαίνει φθορά, έτσι ; Γηρατειά!!! Κάτι σαν πρόωρο Αλτσχάϊμερ. Tι να τον κάνεις τον δυναμισμό, καλό μου, όταν δεν συνοδεύεται από άλλες αρετές; Στράφι πάει...
Φιλικά
Φυλλένια
Αγαπητή Fillenia,
Όλα όσα ανέφερες για το άτομο μου είναι πράγματι αλήθεια!!!
Ο «Κρόνος στους Διδύμους και Ο Δίας σε πτώση» δεν μου άφησαν περιθώρια για μια πνευματική καλλιέργεια όσο και αν προσπάθησα δεν με εμπόδισαν όμως να γίνω ένα πολύ καλό μαθηματικό μυαλό μιας και ήμουν από τις καλύτερες μαθήτριες στα μαθηματικά και στη Χημεία, δεν με εμπόδισαν στο να κάνω καλή ζωή, καλό γάμο , Παιδιά, Οικογένεια, να λύνω τα προβλήματα της ζωής μου με σωστό τρόπο δεν με εμπόδισε να βρω καλή δουλειά και να με εκτιμούν παλιοί μου εργοδότες ακόμη και σήμερα !!!
Δεν με εμπόδισε επίσης στο να κάνω παρέα με ικανούς και αξιόλογους ανθρώπους του «πνεύματος» μιας και ο πεθερός μου ένας διακεκριμένος επιστήμων ερευνητής που θα μπορούσε κάλλιστα να με είχε διώξει από την πρώτη στιγμή αντιθέτως με αγκάλιασε σαν παιδί του όλα αυτά τα χρόνια και επικοινωνούμε θαυμάσια έστω και αν αυτός διαβάζει «του Ιλαρόν φως του κόσμου» και εγώ βλέπω ταινίες του Κλίντ Ισγουντ!!!
Ο συνδυασμός Ιχθύς με Καρκίνο ξέρεις πολύ καλά ότι με σκοτώνει και χωρίς το «άχρηστο» όπως επισημαίνεις δυναμικό μου χαρακτήρα θα ήμουν έρμαιο εκμετάλλευσης του οποιουδήποτε μιας και μόλις 19 ετών όταν έφυγα από το σπίτι μου για να αρχίσω τη ζωή μου σε ξένη πόλη παραλίγο να πέσω σε καλοστημένη παγίδα 2 επιτήδειων όμως ο δυναμικός αυτός χαρακτήρας του οποίου οφείλω πολλά με έσωσε! Και με σώζει καθημερινά από όλους αυτούς τους περίεργους που τραβώ γύρω μου σαν μαγνήτης όπου κι αν βρίσκομαι!!
Αναρωτιέμαι αλήθεια αν πρέπει να φροντίσω να βελτιωθώ πνευματικά μιας και έχω παρατηρήσει ίσως και εσύ ότι οι πολύ μορφωμένοι πνευματικά άνθρωποι, οι έξυπνοι και οι δυνατοί αρέσκονται στο να έχουν δίπλα τους ανθρώπους «κατώτερους πνευματικά» σαν και εμένα που τους θαυμάζουν και όχι ανώτερους για να τους αμφισβητούν και να τους κατακρίνουν ..
Σκοπός και στόχος στη ζωή μου είναι να γίνω καλός άνθρωπος και τίποτε περισσότερο αυτό θέλω και για τα παιδιά μου και προσπαθώ πολύ! Θέλω να αγαπήσουν τους ανθρώπους ότι και είναι ότι επάγγελμα και αν κάνουν σε όποια εθνικότητα κι αν ανήκουν και να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη!!!
Αντί λοιπόν να κουνηθώ εγώ από τη θέση μου, μήπως κρίνεις ότι πρέπει να κουνηθείς εσύ και να αποκτήσεις άλλου είδους φιλοσοφία πάνω στη ζωή και στο τι πραγματικά είναι σημαντικό, από το να σπαταλάς άσκοπα την «εξυπνάδα και το φιλομαθές πνεύμα» που σου δίνει ο Δίδυμος φτιάχνοντας ωραίους και φιλοσοφημένους διαλόγους σε ένα Site αστρολογίας !!!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ
Με επιστολή μου στο Scp έχω διαγραφεί από μέλος, απλά είδα την απάντησή σου και ήταν αδύνατο για το «δυναμικό του χαρακτήρα» να μην απαντήσω!!!!!
Σας Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!!!!
-
Ο λογαρισμός αδρανοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος διαγραφής που έγινε από το μέλος.
Μόλις υποβληθεί το αίτημα με το σωστό τρόπο που επισημάνθηκε με προσωπικό μήνυμα στο μέλος με βάση τους όρους περί Προσωπικών Δεδομένων ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά από τη βάση δεδομένων του δικτυακού μας τόπου.
-
Βρε παιδια!! Κριμα δεν ειναι να καταληξουν εδω τα πραγματα; Τα απωθημενα και οι πικριες μας εναντιον του αλλου φυλου [οποιο κι αν ειναι αυτο] μπορει να βγαινουν ακομη και σε ενα τετοιο site, αλλα επιτρεψτε μου να παρατηρησω, οτι δεν ειμαστε εδω για να κηρυξουμε καποιο πολεμο, αλλα για να κατανοησουμε συμπεριφορες κατω απο την ομπρελα της αστρολογιας. Εδω ομως εγινε σφαγη!!
Καποιες παρατηρησεις επισης:
1ον. Δεν διαπιστωσα περισσοτερη επιθετικοτητα στο Κουνελι, απ οτι στον Dell Piero. Παρατηρησεις ομως, δημοσιως τουλαχιστον, εγιναν μονο στο Κουνελι.
2ον. Δεν καταλαβα το πνευμα της Φυλλενιας στην απαντηση που προκαλεσε τον θυμο του Κουνελιου. Απορησα κιολας, γιατι δεν συνηθιζει απ οσο εχω δει, να αντιδρα με αναλογο τροπο.
3ον. Οποιος ενδιαφερεται να εχει επιχειρηματα, σε σχεση με το φεμινιστικο κινημα και τα αιτηματα του, καλο θα ειναι να εχει διαβασει γι αυτο και ει δυνατον απο πηγες. Το πως ξεκιναει ενα κινημα [κοινωνικο ή πολιτικο] συνηθως δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που καταληγει να θεωρειται, οταν καποιες λεξεις γινονται καραμελα στο στομα των πολλων. Αντιστοιχο χαρακτηριστικο παραδειγμα π.χ. ειναι ο αναρχισμος.
4ον Και ισως το σημαντικοτερο: Μια αυτοκριτικη των πρωταγωνιστων σε οτι εγινε, θα εδειχνε πιστευω την ωριμοτητα και την καλη προαιρεση που -θελω να πιστευω- εχετε ολοι σας.
Καλη μερα και καλη χρονια!
-
Aγαπητή starfish,
Δημιουργήθηκε ένας αδικαιολόγητος εκνευρισμός. Αν παρακολουθήσεις τα posts άλλων θεμάτων, όπου συμμετέχουν το Kouneli και ο Dell Piero, θα διαπιστώσεις μια εντελώς χιουμοριστική "αντιπαράθεση" και οπωσδήποτε καλόπιστη. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, στην πορεία όμως η κατάσταση ξέφυγε από τα αποδεκτά όρια συμπεριφοράς. Το Kouneli ίσως ήταν περισσότερο αυθόρμητο, με λιγότερη εγκράτεια στο λόγο του και τέλος πάντων με διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, όπως ο καθένας μας άλλωστε. Προσωπικά, δεν αποκόμισα την εντύπωση της επίθεσης από κανέναν.Μιας και το Kouneli δεν έχει πλέον δυνατότητα απάντησης, ας το αφήσουμε το θέμα ως έχει.
Σε ό,τι με αφορά, η απάντησή μου είχε να κάνει με την απορία της για τον Κρόνο και τις δυσκολίες της να κάνει φίλους. Ηταν η δική μου άποψη, στο ίδιο πνεύμα που μέχρι τότε υπήρχε, χρησιμοποιώντας μάλιστα δικές του φράσεις. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα με το δικο του τρόπο και πορεύεται αναλόγως στη ζωή.
Σε ό,τι αφορά τα κινήματα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Βέβαια δεν έγινε καμία σκληρή αντιπαράθεση. Απλά διατυπώσαμε τις απόψεις μας και φυσικά ο χώρος δεν επιτρέπει την επιχειρηματολογία. Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες πηγές για τις απόψεις μου μια και δεν τις εμπνεύστηκα από τη Θεία Χάρη. Συμφωνώ και για την αναρχία, για την οποία έχω διαβάσει ελάχιστα.
Τέλος, να είσαι βέβαιη για την καλή προαίρεση της πλειοψηφίας των μελών στο χώρο αυτό. Η αυτοκριτική είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός μας και αν την ασκούμε ή όχι και σε ποιό βαθμό, νομίζω πως φαίνεται εν μέρει και από τον τρόπο που επικοινωνούμε ή από την εν γένει συμπεριφορά μας. Ας έχουμε πάντως στο μυαλό μας ότι "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει" και ας το εφαρμόζουμε στην γραπτή μας έκφραση γιατί εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να την επεξεργαστούμε έγκαιρα.
Να είσαι καλά και Καλή Χρονιά
Φυλλένια
-
Σε ό,τι αφορά τα κινήματα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Βέβαια δεν έγινε καμία σκληρή αντιπαράθεση. Απλά διατυπώσαμε τις απόψεις μας και φυσικά ο χώρος δεν επιτρέπει την επιχειρηματολογία. Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες πηγές για τις απόψεις μου μια και δεν τις εμπνεύστηκα από τη Θεία Χάρη. Συμφωνώ και για την αναρχία, για την οποία έχω διαβάσει ελάχιστα.
Τέλος, να είσαι βέβαιη για την καλή προαίρεση της πλειοψηφίας των μελών στο χώρο αυτό. Η αυτοκριτική είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός μας και αν την ασκούμε ή όχι και σε ποιό βαθμό, νομίζω πως φαίνεται εν μέρει και από τον τρόπο που επικοινωνούμε ή από την εν γένει συμπεριφορά μας. Ας έχουμε πάντως στο μυαλό μας ότι "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει" και ας το εφαρμόζουμε στην γραπτή μας έκφραση γιατί εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να την επεξεργαστούμε έγκαιρα.
Καλημερα Φυλλένια,
Εχω παρακολουθησει τα posts αλλων θεματων και πραγματι σιγα σιγα τα πραγματα ξεφευγαν απο το πλαισιο μιας χιουμοριστικης αντιπαραθεσης. Προφανως το Κουνελι θεωρησε οτι του εγινε προσωπικη επιθεση, αλλα επειδη οπως ειπες, δεν μπορει πλεον να απαντησει αφηνω το πραγμα στην ακρη.
Οτι εγραψα για τα κινηματα και τα επιχειρηματα υπερ ή κατα αυτων, δεν αφορουσε εσενα, που απ οτι εχω δει η αποψη σου στηριζεται στην γνωση του θεματος, αλλα στον Dell Piero που η μεταξυ αστειου και σοβαρου τοποθετηση του μου ξυπνησε τον θυμο που νιωθω καθε φορα που ακουω ή διαβαζω κατι σχετικο. Δυστυχως συμβαινει πολυ συχνα [και απο γυναικες!].
Οσο για την αυτοκριτικη, σιγουρα φαινεται ή θα φανει απο τον τροπο γραφης του καθενα. [Τωρα που το ξαναβλεπω...αναρωτιεμαι μηπως περασα απο το ΚΚΕ και το εχω ξεχασει!!:embarrest :amazed: ]
Ευχαριστω για τις ευχες σου και ανταποδιδω...
-
Αγαπητή starfish,
Κατ' αρχάς, Καλό μήνα & Καλή χρονιά να έχουμε.
Θα ήθελα να αναφέρω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του προσωπική άποψη για το κάθε τι και κανένας δεν πρέπει να τον κρίνει για αυτή του την άποψη! Δεν υπερασπίζομαι τον Dell Piero γιατί δεν είμαι "δικηγόρος" του αλλά επειδή αισθάνομαι ότι αναφέρεσαι και σε εμένα (και από γυναίκες! - όπως γράφεις) γιατί τυγχάνει να έχω μια διαφορετική άποψη, θα σε παρακαλούσα να μην εξάπτεσαι γιατί όπως ήδη προανέφερα ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη και πρέπει να είναι σεβαστή!
Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω με κάποιο μέλος (δεν θυμάμαι ποιό) που έγραψε ότι τα κινήματα αλλιώς ξεκινάνε και διαφορετικά καταλήγουν.
Αυτά.
Φιλικά
Ιουλία
-
Τωρα πως να συνδέσω ολα αυτα,με το θέμα που ηταν οι τσιγκούνηδες!
ΑΧΑ!Αν και Καρκινα ΔΕΝ τσιγκουνευομαι τα λογια!χεχε!
Καλο είναι να δεχόμαστε ψύχραιμα ολες τις αποψεις!ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο!Δεν μπορουμε να αρνηθούμε την αναγκαιοτητα της δημιουργίας του τότε φεμινιστικου ρευματος/κινηματος,αλλα απ΄την άλλη -τουλάχιστον μιλώντας για τον εαυτο μου-δεν μπορω να μην τονίσω το πόσο αλλοιώθηκαν οι αρχικές ιδέες που πρεσβευε!Που ήταν μεσα σε άλλα,ισα δικαιωματα,ιση αμοιβή κτλ κτλ.΄
Μιλώντας ομως για ισοτητα των φύλων,με την σημερινή εννοια που της αποδίδουν,ειναι σαν να προσπαθούμε να ομοιοποιήσουμε τα μήλα με το αβοκάντο!Φρούτα και τα δυο δε λέω!Αλλα το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά!
Τωρα αν το αβοκάντο θέλει να γίνει μηλο ,αρνειται την φύση του πρώτον και δέυτερον μπερδεύει και τα μήλα!
αυταα απο μένα!:love:
Φωτεινη
-
-
Δεν θελω να μακρυγορησω περισσοτερο, γιατι οντως εχουμε ξεφυγει απο το θεμα! Θα ηθελα ομως να διευκρινισω τα εξης:
1. Καθε γνωμη σεβαστη. Δεν εκρινα την αποψη του Dell Piero, αλλα το υφος και την ελλειψη επιχειρηματων. Και οπως ο καθενας εδω εκφραζει την γνωμη του, ετσι εκανα κι εγω.
2. Μπερδευουμε την ισοτητα με την ομοιοτητα. Φυσικα και το αβοκαντο δεν ειναι μηλο, ειναι ομως και τα δυο φρουτα με την διατροφικη και γευστικη του αξια το καθενα. Οπως θεωρω χαζο να θελει ενα μηλο να γινει αβοκαντο, ετσι θεωρω απαραδεκτο, ενα αβοκαντο να αρνειται την αξια ενος μηλου μονο και μονο επειδη.....δεν ειναι αβοκαντο.
3. "Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω με κάποιο μέλος (δεν θυμάμαι ποιό) που έγραψε ότι τα κινήματα αλλιώς ξεκινάνε και διαφορετικά καταλήγουν." Αυτο Ιουλια εγω το εγραψα. Αρα συμφωνουμε σε κατι!!
4. Τελος, το θεμα ηταν οι τσιγγουνηδες του ζωδιακου και οχι αν δικαιουμαστε να ειμαστε ισες με τους αντρες. Αυτο μπορουμε να το διερευνησουμε σε αλλο θεμα π.χ. "η γνωμη σας για την ισοτητα των δυο φυλων: τι λενε αντρες και γυναικες εκπροσωποι καθε ζωδιου!"
Υ.Γ. Οταν πρωτοεγραψα το σχολιο μου, το εκανα γιατι στεναχωρηθηκα με την τροπη που πηραν τα πραγματα σ'αυτο το θεμα. Δεν ειχα καμμια διαθεση να κανω τον τιμητη. Φαινεται ομως οτι ο,τι εγαψα εδωσε αυτην την εντυπωση και απο κει και περα αισθανομαι απολογουμενη. Δεν θα επανελθω λοιπον. Κλεινω λεγοντας οτι αν δεν εκτιμουσα τους συνεργατες και τα μελη του
-
site δεν θα ημουν μελος.
Αυτα
Καλημερα σας και καλη χρονια για ολους!
-
Αγαπητη μου starfish,
Νομιζω οτι απλως παρεξηγηθηκε το υφος καποιων ανθρωπων,πραγμα που δικαιολογω ,μια και πχ οταν εγω εγραφα το ποστ μου γελουσα γιατι ειχα διαθεση να σας τσιγκλισω!
Ειναι ενοτητα της αστρολογιας με χιουμορ αλλωστε!:toung:
Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και εχουν την ιδια βαρυτητα.
Οσο για το οτι ξεφυγαμε απο το θεμα τσιγγουνιας εχεις απολυτο δικιο και ως μοδιστρα ζητω συγγνώμη γιατι κι εγω ξεφυγα!Μου δινω λοιπον κοκκινη καρτα!:love: Για να ολοκληρώσω ομως επιτρεψτε μου μια μικρη ατασθαλια ακομη:
Η αποψη μου είναι
οτι γενικώς θεωρώ ασκοπη την "μαχη"διοτι αντρες & γυναικες ειναι ισοι μεν,αλλα ασυγκριτοι,καθοτι ανοιμοιοι.Ο καθενας με τα δικα του θετικα κι αρνητικα,με τα δικα τους διαφορετικα χαρακτηριστικα.
Τωρα αν,το μηλο σνομπαρει το αβοκαντο ή το αντιθετο ,ή το ένα προσπαθει να γινει το αλλο,ειναι και τα δύο,κι ελπιζω πως συμφωνουμε -ασκοπα και πολλες φορες εχουν ασχημα αποτελεσματα στις ισορροπιες.
Αυτα με πολυ αγαπη απο την μοδιστρα με τον φάρο..ξερεις εσυ!
-
Ας πω κάτι ποιο συγκεκριμένο , κάτι σαν παράδειγμα προς … μίμηση (για τους σπάταλους)
Εγώ, σαν καρκίνος με ωρ/πο τοξότη πχ, που έχω δίπλα μου μαγαζί με παπούτσια Ακριβά, (προσέξατε πιστεύω το κεφαλαίο Α…ε?? ), περνάω κοιτάω γελάω, και…την κάνω….Με τα χρήματα ενός τέτοιου ζευγαριού, θα πάρω τρία άλλα.
Τώρα επειδή έχω και μια πεθερά μυρμήγκι ,(τοξοτίνα είναι μα από κάπου αλλού πρέπει να βγαίνει το …μυρμηγκέ ) που έχει μια φίλη που είχε φυλαγμένα κάτι παπούτσια που μ’άρεσαν , μετά από χρόνια περιμένω τις εκπτώσεις να πάρω κάνα μαύρο(φοριέται σε χαρά και πένθος).
Δίπλα μου έχω μια αποθήκη με πλαστικά, απορρυπαντικά , χαρτικά, και όπου φυσικά
επισκέπτομαι συχνά, αφού από εκεί ψωνίζουν οι έμποροι της λαικής, μην σας πω και τα super market. Δεν ντρέπομαι να κατέβω στην υπόγα . Η γειτόνισσα που είναι Λέων και δεν πάει, κάθεται σπίτι της και βλέπει tv όταν εγώ παίρνω τις εξοχές, όμως.
που να της περισσέψουν μετά για βενζίνη , βλέπεις…Μια φορά είχε χρειαστεί να μεταφέρω συσκευασία 48 χαρτιών υγείας, περνώντας την μισή πόλη-μικρή πόλη-
Εκεί να δείτε γέλια….
Γενικά αποφεύγω τις μάρκες, τα πολύ ακριβά, μα έχω ταλέντο στο να βρίσκω γουστόζικα πράγματα σε καλές τιμές. Φυσικά κάτι παρόμοιο κάνει και ο άντρας μου,
Μην σας πω ότι αν αγοράσω κάτι …ακριβούτσικο-άνθρωπος είμαι κι εγώ- κρύβω την πραγματική του τιμή από τον άντρα μου….μετά κάτι σοκ που αρχικά δεν απέφυγε δηλαδή. Το καλό είναι που σχεδόν ποτέ δεν ρωτάει, οπότε γλιτώνω και την ψυχή μου από τα πολλά ψέματα. Το <μεγαλείο > του άντρα παρθένου φαίνεται από τα δώρα του…. Πχ ανατριχιαστικό μηχάνημα που αφαιρεί τις τρίχες ποδιών….νομίζω πήγε στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, Βραχιόλια κοριτσίστικα –που να νιώσει ότι δεν φοριέται από γυναίκα τέτοιο πράμα- περιμένω κανένα γενέθλιο πάρτυ κοριτσίστικο, να το δώσω, στα παιδιά παπούτσια (από παζάρι άλλης χώρας) που μπορεί να το πήρε για … δερμάτινο σε καταπληκτική τιμή πάντα ) μα… μάλλον πιο πολύ με τσιμεντένιο το έκανες. Πιο σκληρό παπούτσι δεν είχα ξαναδεί. Από τι ζώο να ήτανε άραγε ??
Αυτά πήγανε σε κάποια εκκλησία για να έχει ο παπάς όλες τις τύψεις για το που θα πάνε…
Και φυσικά μαγειρεύω σε κουζίνα υγραερίου, και φυσικά ακόμα έχω ρούχα 15 χρονών (ελάχιστα ακόμα) ..όσα μου κάνουνε δηλαδή.
Όταν με πιάνει όμως το τοξοτίσιο μου…μπορεί να βρεθώ Θεσσαλονίκη μόνο για έναν καφέ που λένε…έτσι πατ κιούτ. Φωτεινή κερνάς καφέ ???? χεχεχε
-
Βρε αμα τα καταφέρει ο Τοξοτης σου...!!!τι ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΕ;;;;;;Θα σε σκασω στο φαι!Καρκινοταυρος γαρ!
-
Κι εγω καλα μου, κανονικα θα επρεπε να ειμαι Η ΤΣΙΓΓΟΥΝΑ με Ηλιο σην Παρθενο, ωροσκοπο στον Καρκινο, Μεσουρανημα σους Ιχθεις και τρεις πλανητες στον Σκορπιο!!! Μπορειτε σας παρακαλω να μου εξηγησετε πως γινεται να ειναι συνεχως αδειες οι τσεπες μου;
Και η κορη μου, Λεων με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη στον Κριο, οτι αποκταει φροντιζει να το "επενδυει" εν ριπη οφθαλμου, αλλα για τον εαυτο της μονο! [Βεβαια ειναι παιδι ακομη, οποτε στην πραγματικοτητα στο μελλον θα δειξει]
Γνωριζω Λιονταρια με καβουρια στην τσεπη και στην ψυχη,
Διδυμους το ιδιο,
Τοξοτες που καθε τους εξοδο για τον αλλο, γινοταν με σκοπο καποιο ανταλλαγμα [για μαντεψτε κοριτσια! :smile1: ]
Καρκινους που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα στα οικονομικα τους
Παρθενους που εκ των υστερων προσπαθουν τα μαζεψουν τα ασυμμαζευτα
Σκορπιους με ταλεντο στις τρυπιες τσεπες
Υδροχοους ομοιως
και ψαρακια που τα βγαζουν ευπρεπως περα χωρις να τσιγγουνευονται
Αιγοκερους που πραγματι, θα αγορασουν ακριβα gadget για μοστρα, ακομη κι αν δεν εχουν να φανε! [ξερω τετοιο ατομο, που εχει και οικογενεια]
για τους λοιπους του ζωδιακου δεν μπορω να πω τιποτε, συγχωρηστε με, αλλα με καποιο τροπο, Κριοι και Ταυροι και Ζυγοι δεν περνουν ποτε απο τους δρομους που περναω εγω!!:worried: :smile1:
-
Ειπα να κανω την εμφανιση μου κι εγω!!:bigsmile:
Οι οψεις του Αρη με τον Δια δειχνουν σπαταλη.
Οι οικοι που καταλαμβανουν, τους τομεις που θα γινεται η σπαταλη.
-
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Ειπα να κανω την εμφανιση μου κι εγω!!:bigsmile:
Οι οψεις του Αρη με τον Δια δειχνουν σπαταλη.
Οι οικοι που καταλαμβανουν, τους τομεις που θα γινεται η σπαταλη.
A!έτσι εξηγείται γιατί δεν μου μένει μία στην τσέπη!!!:toung::toung::toung::toung:
-
Καλημερούδια!
Βρε παιδιά...εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και δεν είμαι καθόλου τσιγγούνα! Στις 15 του μήνα έχω μείνει ρέστη γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στο καλό φαγάκι, στα ωραία μπαράκια και στα μικροδώρα για τον γιό και τον άνδρα μου!
Βέβαια, πάντα έχω καβάντζα χρήματα για "ώρα ανάγκης"...εντελώς ξεκρέμαστη δεν μένω ποτέ! Αλλά τσιγγούνηδες εμείς;;; Συκοφαντία!!!:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Ο ιδιοκτήτης του myHoroscope με χίλια!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Dell Piero είσαι άπαιχτος!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
-
Παιδιά χωρίς παρεξήγηση οι μεγαλύτεροι άντρες τσιγγούνηδες που γνώρισα ποτέ ήταν ΠΑΡΘΕΝΟΙ (με διαφορά η πρωτιά) και ΚΑΡΚΙΝΟΙ. Πάντα μιλάω για άντρες γιατί τα αντίστοιχα ζώδια σε γυναίκα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
-
Etyxe? h....einai o antras ydrooxoos?:sad:
ki ego ydrooxoos eimai vevaia alla kathe allo apo tsiggouna
spatali tha me xaraktiriza
:idea: