Αγαπητά μας μέλη
markossft Ο ωροσκόπος σας είναι σίγουρα στον Ταύρο με τη νέα ώρα, μεταξύ 4-8 περίπου, ανάλογα, αν είναι 13.30 ή 13.45
spirit Ο ωροσκόπος είναι στις 26 Υδροχόου 54 και η Σελήνη είναι στις 23Ζυγού 29
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Printable View
Αγαπητά μας μέλη
markossft Ο ωροσκόπος σας είναι σίγουρα στον Ταύρο με τη νέα ώρα, μεταξύ 4-8 περίπου, ανάλογα, αν είναι 13.30 ή 13.45
spirit Ο ωροσκόπος είναι στις 26 Υδροχόου 54 και η Σελήνη είναι στις 23Ζυγού 29
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 31-1-68 ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.12 ΑΜ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Γεια σας,
Θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου και τη θεση της σεληνης μου
γεννηθηκα 22 Αυγουστου 1953 5:35 πρωι στην Αθηνα
1967, Μαιο, 10
0700 πμ
Κύπρος, Λευκωσία.
1972, Φεβρουάριος, 24
03.30 πμ
Ελλάδα, Αθήνα
isabella υποψηφιότητα για το βιβλίο Γκίνες!
Κλωνοποιηση!:bigsmile:
Αναδρομη σε προηγουμενες ζωες!:bigsmile:
Ισαμπελλα, καλως ηρθες :) :)
Δυστυχώς για μένα δέν θυμάται την ώρα γέννησής μου,η μητέρα μου
και δεν μπορώ να βρώ τον ωροσκόπο μου.
Ευχαριστώ
Σοφία:unsure:
Ακόμα υπαρχει ελπίδα..Quote:
Originally Posted by ΥΔΡΟΧΟΟΣ
:idea:
Μπορείς να πας στο Ληξιαρχείο στο οποίο είσαι καταγεγραμένη (αποκλείεται να μη θυμάται η μαμά σου που σε έγραψε) ή να πας στο μαιευτήριο που γεννήθηκες, ίσως σταθείς τυχερή και έχουν κρατήσει αρχείο. Επίσης στο βιβλιάριο που είχες στα πρώτα χρόνια της ζωής σου σαν παιδάκι, μπορεί να έχει σημειωθεί κάτι, π.χ. σαν "έναρξη τοκετού" ή "πέρας τοκετού" ή "ρήξη θυλακίου".
Καλή τύχη!!
:love:
Το συγκεκριμένο thread είναι για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τον ωροσκόπο τους και δεν προσφέρεται για chat και σχολιασμούς.
Σας ευχαριστώ
ζητώ ωροσκόπο σε ημερομηνία 28-4-0969, ώρα 23:30μμ πόλη Αγρίνιο
Γειά σας και απο εμένα. Γεννήθηκα στην Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 1976, ώρα 15.15-15.20. Μερικά forums μου αποδίσουν ωροσκόπο Αιγώκερο και άλλα Υδροχόο...τελικά τί είμαι; Ευχαριστώ!
Θα ήθελα και εγώ να μάθω τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα 7 / 6/ 1975 , περίπου 10:30 το πρωί
Τόπος γέννησης Πειραιάς
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Φιλία.
samnikgr
Ωροσκοπος στις 24 μοιρες και 00 λεπτα του Κριου.
Σεληνη στις 27 μοιρες και 12 λεπτα του Υδροχοου.
Isabella
Λευκωσια: Ωροσκοπος στις 23 μοιρες και 53 λεπτα των Διδυμων.
Σεληνη στις 25 μοιρες και 22 λεπτα του Ταυρου.
Αθηνα: Ωροσκοπος στις 29 μοιρες και 31 λεπτα του Τοξοτη.
Σεληνη στις 04 μοιρες και 16 λεπτα του Καρκινου.
ΤΕΟ
Ωροσκοπος στις 00 μοιρες και 16 λεπτα του Αιγοκερω.
Σεληνη στις 25 μοιρες και 26 λεπτα της Παρθενου.
eleanam
Ωροσκοπος στις 2-3 μοιρες του Αιγοκερω.
Σεληνη στις 09 μοιρες των Διδυμων.
Χούτσου
Εαν το περιπου, δεν απεχει απο το πολυ:
Ωροσκοπος στον Λεοντα.
Σεληνη στις 15 μοιρες του Ταυρου.
19/10/1974
ΏΡΑ 17:15 (απόγευμα)
Τόπος Γέννησης : Αθήνα
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 31-01-1968 ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.12 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
jtse
Ωροσκοπος, στις 16 μοιρες και 36 μοιρες του Κριου.
Σεληνη, στις 17 μοιρες και 14 μοιρες του Τοξοτη.
samnikgr
Σου εχω απαντησει, λιγο παραπανω!
Γεννήθηκα στην Λιβαδειά, στις 8/3/1966 και ώρα 10.35' το πρωί.
Τί ωροσκόπο έχω; Ευχαριστώ.
marda
Ωροσκοπος, στις 07 μοιρες και 17 λεπτα των Διδυμων.
Σεληνη, στις 05 μοιρες και 29 λεπτα του Ζυγου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 15/6/1977 ΚΑΙ ΩΡΑ:23.05μ.μ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ? ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ? ΒΑΣΙΚΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ (δηλ. +2 ή +3???) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
ζουζούνα1977
Αν και δεν διευκρινησες τον τοπο γεννησης (τον ειδα σε καποιο αλλο post σου),
ο ωροσκοπος σου βρισκεται στις 00 μοιρες και 09 λεπτα του Υδροχοου και η Σεληνη στις 14 μοιρες και 25 λεπτα των Διδυμων.
εχω γεννηθει στις 3-7-1966
για την ωρα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη. ειναι μεταξυ 4.30 με 5.30 γνωριζω ηδη οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι δυσκολο να το βρειτε γιατι πρεπει να εχει μεγαλη αποκλειση.
τοπος γέννησης Αθήνα
δεν ξερω εαν υπάρχει καποιος τρόπος να μαθω τον ωροσκοπο μου.
σας ευχαριστω εκ των προτέρων :embarrest
titania
Εαν εχεις γεννηθει μετα τις 04.30,
εχεις ωροσκοπο στον Καρκινο.
Η Σεληνη σου βρισκεται στον Αιγοκερω.
Καλησπέρα σας,
Σας αναφέρω τα απαιτούμενα στοιχεία και παρακαλώ να μου πείτε τον Ωροσκόπο μου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
24 Απριλίου 1956
5 το πρωί
Καλαμάτα Μεσσηνίας
Αγαπητή κα Σίμου,
Ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω-αν και κάπως αργά, αλλά τώρα έχω τη δυνατότητα να μπω στο ιντερνετ-για την άμεση απάντησή σας! Ευχαριστώ και για τις ευχές σας.
lagoudinag
Εχεις ωροσκοπο στις 14 μοιρες και 51 λεπτα του Κριου και Σεληνη στις 22 μοιρες και 30 λεπτα του Ζυγου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ
Καλημερα.Η ημερομηνια γεννησης μου ειναι 4 αυγουστου 1982,10.45 το πρωι,ημερα τεταρτη στη θεσσαλονικη.Θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου και την θεση τησ σεληνησ .
Ευχαριστω.
Προς τί η ειρωνεια;Quote:
Originally Posted by ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μας εδωσες ωρα γεννησης και σε αγνοησαμε;
Ή μηπως πρεπει να τρεξουμε εμεις για να σου τη βρουμε;
Για να προσεχουμε λιγο, παρακαλω!
vitakou
Ο ωροσκοπος σου βρισκεται στις 01 μοιρες και 22 λεπτα του Ζυγου και η Σεληνη σου στις 04 μοιρες και 44 λεπτα του Υδροχοου.
Σας ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
Γεια σας σε όλους!
Είμαι καινούργια εδώ, μόλις έχω γραφτεί. Είμαι Τοξότης(obviously :cheesy: ), γεννημένη στης 27.11.1972, ώρα 08:45 - 09:00 το πρωϊ, νομίζω ότι ήταν Δευτέρα, στην Ρουμανία, στην πόλη της Κραϊόβας.
Θα ήθελα, αν θα μπορούσε και θα ήθελε κάποιος από εσάς, να μου δείξετε(φτιάξετε) το ωροσκόπιο μου και να μου το εξηγήσετε όσο γίνετε.
Σας ευχαριστώ πάααααρα πολύ για το χρόνο και την καλοσύνη σας. :amuse:
Αγαπητή to3oths,Quote:
Originally Posted by to3oths
Καλωσήρθες στην παρέα μας.
Αρχικά, να σου πω ότι ζητάς να σου εξηγήσουν το ωροσκόπιο σου αλλά είσαι σε λάθος ενότητα. Σε αυτήν την ενότητα μπορείς να μάθεις μόνο τον ωροσκόπο σου.
Εάν θέλεις τον χάρτη σου (ωροσκόπιο -όπως λες), θα πρέπει να το ζητήσεις από εδώ Οι θέσεις των πλανητών σας.
Όσον αφορά την ερμηνεία του χάρτη σου, καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο τα μέλη να κάνουν μια τέτοια χρονοβόρα διαδικασία.
Μπορείς, όμως, να ζητήσεις ερμηνεία κάποιων συγκεκριμένων όψεων από εδώ Οι εραστές της Αστρολογίας
Φιλικά
Ιουλία
Panther, σ'ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Βλέπεις, είμαι καινούργια εδώ :embarrest και μόλις τώρα αρχίζω να εξοικειωθώ με τα πολλά και πλούσια σε πληροφορία και λεπτομέρεια Topics. Έχεις απόλυτο δίκιο. :amuse: Θα προσπαθήσω να είμαι ακριβής από εδώ και πέρα. :amuse:
Τότε, όσον αφορά αυτό το Topic, αν μπορεί κάποιος από εσάς να με φωτίσει σχετικά με το ωροσκόπιό μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :amuse:
Αγαπητή to3oths,Quote:
Originally Posted by to3oths
Θα σε ταλαιπωρήσω λίγο. Ξαναγράψε την ερώτηση σου με ακριβής (όσο γίνεται) ημερομηνία γεννήσεως, ώστε να είναι ξεκάθαρο το ερώτημα! Γράψε αυτό ξανά.
Είμαι Τοξότης(obviously :cheesy: ), γεννημένη στης 27.11.1972, ώρα 08:45 - 09:00 το πρωϊ, νομίζω ότι ήταν Δευτέρα, στην Ρουμανία, στην πόλη της Κραϊόβας.
to3oths
Ο ωροσκοπος σου βρισκεται απο τις 18-21 μοιρες του Τοξοτη και η Σεληνη σου στις 29 μοιρες του Λεοντα.
Χαιρεται!
Εχω γεννηθει στις 24/09/1981 στις 9:30 το πρωι στα Νεα Λιοσια, Αττικης,Ελλαδα.
σας παρακαλω, θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου!
Ευχαριστω,
Ιωαννα
JOANNA24
Εχεις ωροσκοπο στις 27 μοιρες και 43 λεπτα του Ζυγου και
Σεληνη στις 14 μοιρες και 40 λεπτα του Λεοντα.
Αγγελική σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου.Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Μία μικρή ερώτηση :
- υπάρχει διαφορά ή έχουν σημασία οι μοίρες, δηλαδή αν, ασ πούμε, σ'εμένα είναι π.χ. 18-21 μοίρες, αλλά αν ήταν 30 ή 10 μοίρες, κ.τ.λ. ? Δεν ζητώ ανάλυση, απλώς μία διευκρίνηση για να λύσω την απορία μου. :amuse:
to3oths
Για να σου λυθουν καποιες αποριες, μπορεις να διαβασεις εδω.