-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Βασίλη, δεν θέλω να είμαι η κακιά μάγισσα του παραμυθιού , αλλά είναι συνηθισμένο πια να δικαιώνομαι λίγους μήνες μετά την επισήμανση του κάθε ατοπήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιο ατόπημα, αλλά είναι ουτοπία να πιστεύουμε πως μπορούν 10-20 άτομα να συνεννοηθούν και να πάρουν αποφάσεις. Και τα 5 πολλά είναι, αλλά κάπως καλύτερα. 5 άτομα για να παίρνουν αποφάσεις και άλλα 15 μέλη επιτροπής, φαντάζει πιο εφικτό, στην περίπτωση που η πρότασή σου πάει προς εξέταση.
Τώρα, το ποια μπορεί να είναι αυτά τα μέλη, είναι κάτι που θέλει –μακράν- μεγαλύτερη σκέψη! Νομίζω ότι ο πιο αρμόδιος να τα ορίσει, είναι ο ίδιος ο Σωκράτης.
Ιστορικά, το myhoroscope είναι το πρώτο εκπαιδευτήριο αστρολογίας. Ένας τόπος που πρόσφερε υπηρεσίες στην ίδια την αστρολογία, εξοικειώνοντας με το αντικείμενο πολύ κόσμο. Έβγαλε αστρολόγους που σήμερα είναι μέσα στα πράγματα και καθιέρωσε τάσεις.
Όλοι ξέρουμε (τουλάχιστον όσοι το ξέρουμε από πρώτο χέρι) ότι ο τόπος αυτός στάθηκε από την προσωπική διαστροφή του ιδρυτή του my horoscope (του Σωκράτη) και φυσικά από την συμπληρωματική διαστροφή όσων εθελοντικά πρόσφεραν τις όποιες υπηρεσίες τους . Έτσι, γνώμη μου είναι ότι σε κάθε περίπτωση ο τόπος αυτός θα πρέπει να παραμείνει πιστός στις αρχές του και να θέσει στόχους , ώστε να γίνει ακόμα πιο ποιοτικός και ανεξάρτητος από την υποκρισία της εμπορευματοποίησης της αστρολογίας. Να απαλλαγεί ακόμα και από τις μικρές εκπτώσεις που αναγκάστηκε να κάνει στη δίνη των ραγδαίων εξελίξεων στην διαδικτυακή αστρολογία.
Ένας τόπος που προσφέρει γνώσεις , εκπαιδεύοντας σωστά τον κόσμο της αστρολογίας. Αυτό, είναι μία προσφορά στην ίδια την αστρολογία και στο παρεξηγημένο νόημά της. Η μόνη ελπίδα να αναβαθμιστεί ο ρόλος της και η ποιότητα των οπαδών της. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα διαφέραμε σε τίποτα από όλα τα υπόλοιπα αστρολογικά sites.
Η εμπειρία της πράξης μας έχει διδάξει (για όσους τα παρακολουθούν) ότι όσες φορές οι αστρολόγοι μαζεύτηκαν για να κάνουν κάτι, κατέληξαν να τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα κρατάει τα σκήπτρα. Από το κακό στο χειρότερο! Στην καλύτερη περίπτωση, κατάφεραν να φτιάξουν κάτι σαν ομάδα που προωθεί τα επαγγελματικά τους συμφέροντα. Δεν νομίζω πως είναι κάτι που μας αφορά αυτό.
Οι αστρολόγοι που θα ήθελαν να στηρίξουν το site ως μέλη διαχείρισής του, στο πλαίσιο της ιδεολογικής του κατεύθυνσης, θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για την ίδια την αστρολογία και να μην εμπλέξουν ΠΟΥΘΕΝΑ την επαγγελματική τους ιδιότητα, εκτός από την προσφορά γνώσεων. Το μακροπρόθεσμο συμφέρον τους, είναι η αποκατάσταση της αστρολογίας. Δεν καταργούμε τους ευσυνείδητους αστρολόγους , αλλά βοηθάμε τον κόσμο να μπορεί να τους ξεχωρίσει.
Προσωπικά, εύχομαι το my horoscope να εξελιχτεί σε ένα τόπο γνώσης για τους εραστές της αστρολογίας και αποτοξίνωσης για τους επαγγελματίες. Να γίνει για την αστρολογία, ότι ήταν η ΕΡΤ για την τηλεόραση. Μια επιλογή καλύτερης ποιότητας και όχι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Μια χωματερή που συσσωρεύει τις φοβίες και τις ανασφάλειες των ανθρώπων που στρέφονται σε αυτή για παρηγοριά και ελπίδες.
Να είμαστε εργοστάσιο και όχι πρατήριο αστρολογίας.
Μιλώ σαν άνθρωπος που απέκτησα σχέση με την αστρολογία στα 15 μου και είμαι 40. Μιλώ από την πλευρά εκείνων που κάποτε έψαξαν να βρουν έναν αστρολογικό τόπο επικοινωνίας και γνώσης. Καθαρά και έντιμα, χωρίς εμπόριο και ιδιοτέλεια. Αλλά στον πραγματικό κόσμο, όλα αυτά θέλουν πράξη-δράση.
Τα ποσά πρέπει να παραμείνουν συμβολικά , τέτοια που να μπορεί ο κόσμος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να ανταποκριθεί (σωστό ΑΡΙΔΗΛΗ) και να εξοικονομούνται τα λειτουργικά έξοδα. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει τρόπος να εξοικονομηθούν χρήματα (και συμφωνώ με τον Βασίλη ότι υπάρχουν τρόποι), τότε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να επενδύονται με σωστό και δίκαιο τρόπο , υπέρ της καλύτερης λειτουργίας του site. Μία έστω συμβολική αμοιβή σε όσους επενδύουν ατέλειωτες εργατοώρες (πολύ σωστά Τίνα). Και μιλώ για το τεχνικό κομμάτι.
Υπάρχει ακόμα χρόνος να σκεφτούμε όλοι και να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ποιος θα έπρεπε να είναι ο στόχος.:)
-
Καλησπέρα σε όλους,
Επανέρχομαι στο θέμα για να εκφράσω την εξής σκέψη:
Πιστεύω πως θα ήταν καλό ή να προσανατολιστεί το site στη μορφή των 3μηνιαίων ή 6μηνιαίων συνδρομών για όποια μεμονωμένη υπηρεσία θέλει ο καθένας (είτε άρθρα, είτε χάρτες, είτε διελεύσεις, είτε μεσοδιαστήματα, είτε forum, είτε προβλέψεις, κλπ),
ή σε μία ετήσια συνδρομή με την οποία θα έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του site (και περισσότερο στο forum, σε προβλέψεις και σε σύντομες και περιεκτικές αναλύσεις γενέθλιων χαρτών, διελεύσεων, κλπ).
Δεν ξέρω πώς μπορεί να ακούγεται σα σκέψη. Αν δεν είναι εφικτή, απλά προσπεράστε τη.
Να σημειώσω εδώ πως ξέρω πολύ καλά Αγγλικά, αλλά δεν είμαι εξοικειωμένη με την ορολογία που απαιτείται, δεν έχω προϋπηρεσία πάνω στο αντικείμενο και διστάζω να αναλάβω μια τέτοια ευθύνη όπως είναι η μετάφραση άρθρων.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
-
δεν ειμαι αστρολογος ουτε φιλοδοξω να γινω ομως ξεκινησα να διαβαζω αστρολογια λογω myhoroscope .Αυτο με βοηθησε πολυ σε μια περιοδο με προβληματα που νομιζα αδιεξοδα.Δεν εχω τις προυποθεσεις για το επιστημονικο προσωπικο μπορω ομως να συμβαλλω οικονομικα -συμφωνα παντα με τις δυνατοτητες μου .Θα χαρω πολυ να συνυπολογισετε και τη δικη μου προθεση.Σας ευχαριστω πολυ!
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Βασίλη, δεν θέλω να είμαι η κακιά μάγισσα του παραμυθιού , αλλά είναι συνηθισμένο πια να δικαιώνομαι λίγους μήνες μετά την επισήμανση του κάθε ατοπήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιο ατόπημα, αλλά είναι ουτοπία να πιστεύουμε πως μπορούν 10-20 άτομα να συνεννοηθούν και να πάρουν αποφάσεις. Και τα 5 πολλά είναι, αλλά κάπως καλύτερα. 5 άτομα για να παίρνουν αποφάσεις και άλλα 15 μέλη επιτροπής, φαντάζει πιο εφικτό, στην περίπτωση που η πρότασή σου πάει προς εξέταση.
Κάτια, αυτά είναι διοικητικές λεπτομέρειες, που δεν θα ήθελα να επεκταθώ εδώ, γιατί δεν είναι το ζητούμενο. Κατέθεσα απλά μια πρόταση, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του διαλόγου, άλλοι κατέθεσαν άλλες, ας αξιολογήσει ο καθένας και μετά βλέπουμε.
-
καλησπερα σε ολους ,τυχαια ανακαληψα οτι ξανανοιξε το site και χαρηκα πολυ γιατι μεσα απο αυτο εμαθα οτι ξερω για την αστρολογια και ηταν ενα πολυ καλο φροντηστηριο για μενα .θελω κι εγω να βοηθησω οσο μπορω κι οπου μπορω .Ειμαι στη διαθεση σας ,μακαρι να μπορεσουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι για να υπαρχει ενας αστρολογικος χωρος μεσα απο τον οποιο θα εμπλουτιζουμε τις γνωσεις μας σωστα και υπευθυνα . Συμφωνω με το θεμα της συνδρομης ,για να μπορουν να βγαινουν τα εξοδα ,συμφωνω και με το θεμα του ξεκαθαρισματος , το οποιο ομως θα πρεπει να γινει πολυ προσεκτικα ,για να μη διαγραφουν ατομα που μπαινουν για να διαβασουν τα αρθρα η τις συζητησεις που γινονται , αλλα δεν τολμουν να συμμετεχουν , οπως εγω π.χ. Στενοχωρηθηκα για τον Σωκρατη ,αν και δεν τον γνωριζω ,του ευχωμαι τα καλυτερα και να εχει θετικη και αισιοδοξη σκεψη
-
MyHoroscope 2013. Το τέλος ενός κύκλου με επώδυνο τρόπο ή .... ?
Από σήμερα η χρήση του αστρολογικού προγράμματος του myhoroscope.gr θα γίνεται μόνο συνδρομητικά.
Η πλήρη και επεριόριστη πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα, η δωρεάν ανάλυση γενέθλιων χαρτών, οι ημερήσιες διελεύσεις και ότι άλλο εθεωρείτο ως "προκαθορισμένο" ή "κεκτημένο" μας θα έχει πλέον "κόστος". Η συνδρομή θα είναι μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία. Το κόστος της θα είναι όσο το κόστος από ένα πακέτο φθηνά τσιγάρα.
Αυτή την ώρα που γράφεται το ποστ πρόσβαση στο πρόγραμμα δεν έχω ούτε εγώ. Σε λίγες ώρες θελω να πιστεύω ότι η λειτουργίες θα αποκατασταθούν πλήρως.
-
Re: MyHoroscope 2013. Το τέλος ενός κύκλου με επώδυνο τρόπο ή .... ?
Ενημερώστε μας για τον τρόπο χωρίς πιστωτική για όποιον δεν έχει! Ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι πολύ για την απόφασή σας!
-
Quote:
Originally Posted by
ζαζα
Ενημερώστε μας για τον τρόπο χωρίς πιστωτική για όποιον δεν έχει! Ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι πολύ για την απόφασή σας!
Θα' θελα να ξέρω τα κόστη της 3μηνιαίας και της 6μηνιαίας.
Ευχαριστώ κι εγώ...:D
-
Σκρ να δωσεις ενα λογαριασμο τραπεζας για εμας που δεν εχουμε πιστωτικη
--------------------------
ευχαριστω Σκρ μου
-
Χαίρομαι για την τελική απόφαση!!:) Ενημερώστε λογαριασμό τραπέζης γιατι δεν εχω πιστωτική και είμαι λιγο άσχετη το πως γινεται η πληρωμη με pay pal.
-
Τυχαία μια μέρα ανακάλυψα ότι το σάιτ δε λειτουργεί πια... Καταστεναχωρέθηκα, γιατί το μήνυμα που αναγραφόταν στην αρχική σελίδα παρουσίαζε το γεγονός ως τετελεσμένο. Ούτε μια ευκαιρία δεν είχα να πω ένα αντίο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά που έμαθα δωρεάν+σε όλους αυτούς που, επίσης δωρεάν, ήταν πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες που κατά καιρούς είχα. Τυχαία ανακάλυψα ότι το σάιτ ξαναλειτουργεί+ότι θα κλείσει πάλι, έπειτα ανακάλυψα και τις συζητήσεις επί του θέματος+να που τώρα μόλις ανακαλύπτω ότι εκείνα τα μισητά γράμματα "για λίγες μόνο μέρες" δεν υπάρχουν πια!!! Χαίρομαι πολύ με την έκβαση που είχε το όλο θέμα, και θα χαρώ ακόμα περισσότερο όταν εκλείψουν και τα όποια θέματα υγείας του διαχειριστή, κακά τα ψέματα, σαν την υγεία δεν έχει. Καλή δύναμη :)
-
θελω και γω αριθμο τραπεζικου λογαριασμου για να κανω καταθεση-και να γινω συνδρομητρια:D
-
Ναι ρε παιδιά, αυτό το ηλεκτρονικό με την pay pal δεν το χουμε όλοι τέλος πάντων! ... υπάρχει και η παλιομοδίτικη μέθοδος....! προπληρωμένες κάρτες, ιστορίες κωδικοί κουράστηκα κ μόνο που τα ακούω...ενώ πχ γιατί να μην κάνω το καμάκι μου στην τράπεζα?
-
ΚΟΥΚΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΣΩ EGV DEN ΕΧΩ ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΜΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:lost:
-
κιεγω το ιδιο εστειλα μηνυμα στην ομαδα του σαιτ και ακομη δεν μου απαντησαν.Οποιος ξερει να μας ενημερωσει παρακαλω πολυ!ευχαριστω πολυ!
-
Ρε παιδιά, μισό λεπτό. Δηλαδή, δεν θέλει και πολύ φαιά ουσία αυτό. Αν ο καθένας πάει στην τράπεζα να καταθέσει τα 3 τα 6 , τα όποια ευρώ του, αυτό θα πει ότι κάποιος πρέπει να παρακολουθεί ποιος έχει καταθέσει και να του ανοίγει πρόσβαση «χειροκίνητα», για να το θέσω κατανοητά. Ενώ αν πληρώνετε με pay pal , την στιγμή της πληρωμής ανοίγει η χρήση της υπηρεσίας αυτόματα στο σύστημα και δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος που απασχολείται για αυτή τη δουλειά.
Ανάμεσα στον στενό σας κύκλο, όλο και κάποιος θα υπάρχει που μπορεί να το κάνει αυτό για λογαριασμό σας. Δεν είναι τίποτα. Τα ποσά δε, είναι τόσο γελοία που δεν τίθεται και θέμα κολλήματος ή εμπιστοσύνης.
Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό και εύχρηστο από το pay pal. Είναι αυτό που λέμε «αβασάνιστα στο χώρα σας…»
Πιο εύκολο πεθαίνεις! :lol:
-
Aυτο ρωταω τι ειναι το pay pal πιστωτικη γιατι δεν εχω κιαν δεν ειναι πιστωτικη απο που το παιρνουμε.Οσο κιαν ακουγεται αναχρονιστικο ειναι αληθεια οποτε ζητω βοηθεια κατατοπιστε με παρακαλωkatiakiss περιμενω ευχαριστω!
-
και για να διευκρινισω εμπιστοσυνη υπαρχει γι αυτο και προσωπικα επιμενω γιαυτο το σαιτ.Γνωση στους ηλεκτρονικους τροπους πληρωμης δεν υπαρχει
-
Αγαπητά μέλη ότι χρειάζεται είναι μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( αυτήν με την οποία κάνατε εγγραφή στο σάιτ ας πούμε), έναν κωδικό εισόδου (password) που πρέπει να θυμάστε και μία κάρτα πιστωτική (credit account) ή τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας (paypal account).
Είναι πολύ σημαντικό να εξοικειοθείτε οι ίδιοι ή να ζητήσετε τη βοήθειαν γνωστών σας που κατέχουν από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εγγυημένο το paypal σαν ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών.
Επί πλέον το pay pal είναι αυτοματοποιημένα συνδεδεμένο με το σύστημα συνδρομών του σάιτ. Με ένα δύο κλικ, αφου δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό pay pal, επιλέγετε την συνδρομή που επιθυμείτε, βάζετε τον μυστικό σας κωδικό για πληρωμή μέσω pay pal και ντα-νταχ!!!!!! :D άμεσα το ονοματάκι σας γίνεται μπλε χωρίς να κουράζουμε τον ΣΚΡ μας με τις χειροκίνητες προσφορές πρόσβασης, γιατί μην ξεχνάμε ο βασικός λόγος που κινδυνεύει να κλείσει το myhoroscope είναι η υγεία του διαχειριστή του και δευτερευόντως η έλλειψη πόρων.
Επειδή ακόμα και για μένα ήταν δύσκολη η επιχείρηση pay pal, σας καταλαβαίνω, έχετε δίκιο, αλλά πιστέψτε με η προθυμία μου να υποστηρίξω το myhoroscope με οδήγησε σε διαδικασία υπέρβασης. Άλλωστε τι στο καλό? Μελετάμε αστρολογία για πλάκα ή για για να βρίσκουμε εργαλεία στη ζωή μας να προχωράμε και να αλλάζουμε στο καλύτερο???
Λοιπόν σας έχω δύο συνδέσμους. Ο πρώτος είναι: https://www.paypal.com/webapps/mpp/why όπου μπορείτε να δημιουργείσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό και ο δεύτερος είναι: Πως κάνω λογαριασμό στο Paypal | Affiliate Central όπου μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς κάνετε λογαριασμό στα ελληνικά.
Σας εύχομαι με ευκολία και χάρη να γίνετε γρήγορα κι εσείς υποστηρικτές του αγαπημένου μας σάιτ και του διαχειριστή του για να μπορέσει να αναρρώσει χωρίς να στερηθούμε όλοι μας τους πολύτιμους χάρτες μας.
:love: :love:
-
Quote:
Originally Posted by
ζαζα
και για να διευκρινισω εμπιστοσυνη υπαρχει γι αυτο και προσωπικα επιμενω γιαυτο το σαιτ.Γνωση στους ηλεκτρονικους τροπους πληρωμης δεν υπαρχει
Ζαζα μου, το θέμα εμπιστοσύνης δεν το αναφέρω για τους ανθρώπους της κοινότητας. Το λέω για το άτομο που θα επιλέγατε να σας κάνει την εξυπηρέτηση. Δηλαδή , είναι άλλο να ζητάς μία πληρωμή 100 ευρώ , από ένα φίλο και άλλο 3 ή 6 και 9 ευρώ. Μιλώ για την εμπιστοσύνη ότι θα πάρει τα λεφτά του. Είναι ποσά που τα δίνεις στον άλλον στο χέρι , που λέει ο λόγος. Αυτό και τίποτε άλλο. :)
-
Επειδή συνεχίζω να μαθαίνω, είδα ότι υπάρχει και δεύτερη δυνατότητα. Όταν πάτε κι επιλέγετε τις συνδρομές και μετά πατάτε την ένδειξη πληρωμή pay pal, βγαίνει μία ηλεκτρονική σελίδα πληρωμής που εναλλακτικά μπορείτε (χωρίς να ανοίξετε λογαριασμό pay pal) να δώσετε με ασφάλεια τα στοιχεία είτε μιας πιστωτικής κάρτας είτε μιας χρεωστικής κάρτας (αυτής που κάνετε αναλήψεις από το ΑΤΜ) Βάζετε 3, 6, 9 εύρω αντίστοιχα για 1, 3, 6 μήνες αντίστοιχα και ευκολάκι έχετε αποκτήσει πρόσβαση σστις ερμηνείες των γεενέθλιων χαρτών και στις διελεύσεις για καθε μέρα...
:love:
-
Πολυ χαιρομαι! Κρατηστε το, γιατι ειναι μακραν το καλυτερο! Σας ευχαριστω που επιστρεψατε!
-
Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους σας. Έφυγα για διακοπές με μια μεγάλη πικρά για τον σύντροφο μου, το αγαπημένο μου site, αλλά τώρα που γύρισα φούντωσε μέσα μου η ελπίδα....
Φυσικά εκτός από την συνδρομή όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη χαρά!!
"myhoroscope ενωμένο, ποτέ νικημένο!"
-
Καλησπέρα,
χαίρομαι πραγματικά που το myhoroscope, άνοιξε κ πάλι. Το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεισφέρουμε με αυτό το μικρό ποσό για ένα site που μας έμαθε τόσα πολλά για την αστρολογία! Ο τρόπος πληρωμης είναι εύκολος και ασφαλής!
Καλό φθινόπωρο!
-
Quote:
Όταν πάτε κι επιλέγετε τις συνδρομές και μετά πατάτε την ένδειξη πληρωμή pay pal, βγαίνει μία ηλεκτρονική σελίδα πληρωμής που εναλλακτικά μπορείτε (χωρίς να ανοίξετε λογαριασμό pay pal) να δώσετε με ασφάλεια τα στοιχεία είτε μιας πιστωτικής κάρτας είτε μιας χρεωστικής κάρτας (αυτής που κάνετε αναλήψεις από το ΑΤΜ)
Parkat καλησπερα.Σου ειναι ευκολο να δωσεις ενα link kai σε αυτη τη δυνατοτητα που εδωσες παραπανω;
Οπου και αν εχω ψαξει τοσο καιρο που to myhoroscope ηταν εκτος λειτουργιας πουθενα δεν μπορεσα να βρω χαρτες της προκοπης.Πολυ χαρηκα που εχουμε και αυτη τη δυνατοτητα να μην χασουμε το τοσο ωραιο -κατανοητο αστρολογικο προγραμμα που πουθενα δεν βρισκεις::)
-
Στο επάνω μέρος της σελίδας κάτω από τα ψευδώνυμα
Ρυθμίσεις --> Οι ρυθμίσεις μου --> συνδρομές επί πληρωμή
-
Πληρωσα την συνδρομη μου και εγω [Να ειναι καλα ο Ζαφ]
Ολα καλα τωραα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω ολους που στιρηξατε την ιδεα μου
και τωρα ειμαστε εδω ολοι εμεις που αγαπαμε
το myhoroscope
3 ευρω τον μηνα παιδιαααα μια φραπεδια στην καφετερια τοσο κοστιζει
Αντε παμε δυνατα αγαπημενοι φιλοι αγαπημενα μου μελη 3 ευρω μονο
ενα κουτακι τσιχλες πιο ακριβες ειναι..
-------------
το MYHOROSCOPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ :love:
και οπως εχω πει η πιστη και η αγαπη μεχρι και βουνα μπορει να κινησει.
--------------
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩ!!!!:love:
Κουκακι:love:
-
Πληθαίνουμε οι υποστηρικτές και ήδη δημοσιεύτηκε φρέσκια μεταφραστική δουλειά.
-
Παιδιά Ευχαριστώ!! Τα καταφερα και εγώ τελικά και πλήρωσα την συνδρομή!!!:D:D:D:D:D
-
Τελικά είναι πολύ εύκολο!
Άδικα ανχώθηκα :o
Θα περιμένω ευχάριστες ειδήσεις
για την υγεία του Σωκράτη:love:
-
Εύγε Ελένη μου (ΑΡΙΔΗΛΗ), καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα των υποστηρικτών.
-
Ξαφνιάστηκα και στεναχωρήθηκα όταν συνειδητοποίησα πριν λίγο καιρό ότι το myHoroscope όδευε προς το τέλος του και ακόμα περισσότερο όταν κατάλαβα σε πόσο δύσκολη θέση είχε έρθει ο διαχειριστής τόσο από το βάρος της υποστήριξης του site σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς όσο και από τα προβλήματα της υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει...
Ούτε κι εγώ θα πρωτοτυπήσω σε σχέση με τα άλλα μέλη όταν θα πω πως το myHoroscope υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα μου site και αναγνωρίζω ότι τον περισσότερο καιρό αυτό που διέκρινε το site αλλά και τους ανθρώπους που το πλαισίωναν ήταν το κέφι και η διάθεση προσφοράς γνώσης.
Δεν ήμουν πάντα το πιο "πιστό" μέλος, από την άποψη ότι προσωπικά μου θέματα (η ζωή μου πήρε δρόμους που ούτε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιρνε) με έχουν κρατήσει μακριά για πολλούς μήνες από την αστρολογική κοινότητα του myHoroscope. Δεν ξεχνω, όμως, ότι παρόλ' αυτά το myHoroscope με εχει συντροφεύσει και μου έχει προσφέρει πολλά. Θα ήθελα να συνεχίσει να υπαρχει και γι' αυτό και συμφωνώ με την απόφαση να γίνει συνδρομητικό και θα το υποστηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου.
Από καρδιάς εύχομαι ό,τι καλύτερο για την υγεία του Σωκράτη και μακάρι όλα να ξεπεραστούν γρήγορα.
Με βαθιά εκτίμηση για την ομάδα του myHoroscope και τα μέλη που το στηρίζουν,
wind*1
-
Γειά σας, μόλις επέστρεψα απο ταξίδι και φυσικά έτρεξα στο pc. Και φυσικά θέλησα να δω αν το site ήταν ακόμη ανοιχτό. Πολύ χάρηκα, η συνδρομή είνα τέλεια ιδέα για να παραμείνει ανοιχτό και επίσης αισθάνομαι οτι είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τους ανθρώπους που προσφέρουν τόσα. Να είσαστε καλά.
-
Γειά σας και από μένα. Μόλις έκανα την Συνδρομή μου για την διατήρηση του site. Έυχομαι καλή νέα αρχή και δύναμη σε όλους. Καλέ μου Σωκράτη σου εύχομαι πολύ σύντομα να απαλλαγής από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις...
-
αυτο που δεν καταλαβα ειναι πρεπει ναναι πιστωτικη η μπορω κ με κασ καρτ δηλαδη εννοω τη καρτα που παω στο ατμ οσο για φιλους συγνωμη αλλα μου τελειωσαν οτι κανω το κανω μονη μου:D ευχαριστω πολυ
-
καλημέρα και καλό μήνα, το έκανα και εγώ, ήταν πολύ καλή ιδέα η συνδρομή, γιατί ότα σου προσφέρονται και τόσα πολλά αφιλοκερδώς δεν τα εκτιμάς! πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!!!:love::love::love:
-
:lost:ευχαριστω για την απαντηση ενημερωσεις θα προσπαθησω να κανω πειπολ πληρωμη αν κ δεν ειμαι καλη στο χειρισμο :)
-
Καλωs σαs ξαναβρηκα!! Σωκρατη, ευχεs για ο,τι καλυτερο!
-
Απερίγραπτη χαρά!!!
Περαστικά κύριε Σωκράτη και καλή δύναμη σε όλους!
Πολύ καλή ιδέα με την συνδρομή.
Χαίρομαι (αν και όχι τόση τακτική μαθήτρια) που μπορώ να σας ξανά δω και να σας ξανά "διαβάσω"!!!
Καλημέρα και Καλή Νέα Αρχή!
-
Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας και απο μένα.
Πολύ χαίρομαι που άνοιξε πάλι το site, ομολογώ πως έμαθα πολλά και εγώ με τη σειρά μου μέσα απο αυτό και συμφωνώ με το να υπάρχει συνδρομή. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια του και περαστικά στον Σωκράτη που είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας.
Επειδή ούτε εγώ το χω με τo paypal ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζεται απ' όλες τις τράπεζες? γιατί εγώ έχω χρεωστική και όχι πιστωτική στην Εμπορική και όταν πήγα να ανοίξω λογαριασμό paypal μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάρτα μου λόγω τράπεζας.
Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ευχαριστώ πολύ και καλή αρχή