Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Ακόμη μια βολική άποψη...µΨευδαίσθηση"...Γιατ να μπω στον κίνδυνο να κυνηγήσω τον ματάκια από την παραλία?
Σιγά μην βάλουμε & μπούργκα!
Αυτό είμαστε, αυτό δείχνουμε... Κι αν δεν μπούμε στον "κίνδυνο", αύριο θα φέρει & τους κολητούς του και μάλλον δεν θα μείνει μόνο στο ...μάτι :cry: Εξ'άλλου, έχει και την κοινή λογική στην τσέπη του ...μου κουνιότανε!
Γιατί να μπω στον κόπο να βοηθήσω τον άγνωστο που εκλιπαρεί για βοήθεια?γιατί να δω τον καρκινοπαθή φίλο μου καταπρόσωπο αφού με πονάει?
Πωπώ.. λατρεύω τις σφαλιάρες, νά΄σαι καλά!
...έχω φίλο που τον έβαλα -με το ζόρι, σχεδόν- τρείς φορές σε κλινική γιά το αλκοόλ, ενώ η "σύμβιά" του -γιά να του δώσει κίνητρο, λέει :cry:- τον σούταρε μετά από 9 χρόνια γάμου. Αν το αντέχει η ψυχή μας ας τους σουτάρουμε όλοι. Μόνο που έτσι σουτάρουμε εμάς τους ίδιους και το βράδυ αραχτοί, γιά ό,τι στραβό μας έλαχε ας τολμήσουμε να ζητήσουμε τα ρέστα από τη ΖΩΗ
Γιατί να πω έναν καλό λόγο στον διπλανό μου,δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση..και,και,και,και,και...τ σα πολλά και...!!!αυτά είναι ψευδαισθήσεις?και η στάση του καθενός μας απέναντι σ'αυτά ?κι αυτά ψευδαισθήσεις?ή μήπως μιλάμε για το ανώτερο πνεύμα που κατακλύζει τον καθένα από μας?κι αυτό ψευδαίσθηση????Πόσο χαίρομαι,πόσες ευχαριστίες που βιώνω ΖΩΗ χωρίς ψευδαισθήσεις...ΠΟσο τυχερή είμαι που νοιώθω στ'αλήθεια...