Το περσινό λούκ στα κόκκινα και με το χιονάκι να πέφτει ήταν ΤΕΛΕΙΟ!Οπότε συμφωνω και επαυξάνω!Αυτή την φορά θέλω και Αγιο Βασίληδες και ξωτικά και καλλικάντζαράκια και... και....:nuts: :nuts:
Printable View
Το περσινό λούκ στα κόκκινα και με το χιονάκι να πέφτει ήταν ΤΕΛΕΙΟ!Οπότε συμφωνω και επαυξάνω!Αυτή την φορά θέλω και Αγιο Βασίληδες και ξωτικά και καλλικάντζαράκια και... και....:nuts: :nuts:
Κοκκινο χρυσο και πρασινο
Κόκκινο σαν το 0+ μου. Καλό και τυχερό θάναι...χεχε
Πέρυσι εκτός από το χιονάκι που έπεφτε, κάποιος από εδώ μέσα (ένας κοκκινούλης :toung: ) είχε κάνει αναφορά και σε τραγουδάκι :embarrest
Φέτος τι λέτε;;;;;;;; Θα ακούμε κάλαντα τελικά;;;;;; Έστω κάτι μελωδικό-χριστουγεννιάτικο;;; :love: Ή θα το στρώσει μόνο από το πολύ το χιόνννννννννι;;;; :toung:
Ωραία θα είναι η Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση. Χαίρομαι που είμαστε όλοι εντός κλίματος απο τώρα. Ααααααα κι ένα χριστουγεννιάτικο emotion δεν θα ήταν άσχημο.....:love:
Μήπως μαζί με τον νέο server να βάλουμε από τωρα και τα γιορτινά μας????
Ε κάτσε... σιγά σιγά γίνονται αυτά....
Ακόμη και τα μαγαζιά δεν έχουν ολοκληρώσει την εορταστική τους διακόσμηση.
Και εξ'άλλου, όπως και να το κάνουμε είναι νωρίς ακόμη......
Νομίζω μετά τις 20-25 του μήνα ταιριάζει να μπει :love:
πολυ καλό!!! μπράβο παιδιά! ετσι να μπαίνουμε στο κλίμα!Perfect :banana
Είναι απλά
Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!! Perfect
:love: :love: :love:
Ομολογώ πώς τρόμαξα στην αρχή (παναγία μου! τί έγινε;!) και μπερδεύτικα, αλλά μ'αρέσει! :):) Πολύ ωραίο! :)
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!:bigsmile:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!:love:
Είναι όντως αρκετά καλόγουστο, αλλά δεν είναι κάπως νωρίς;
Και κακό γενέθλιο χάρτη :toung:
Έλα ρε...!!! Καλά είναι άπαιχτο! Τέλειο look ...
Αν και έχουμε ακόμη ένα μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα, αν και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός είναι ζεστός, ήδη με μπάσατε σε εορταστικό κλίμα. Καλές γιορτές και σε σας αγαπημένο :love: MyHoroscope:love: !!! Μόλις το στρώσει και εδώ, σας υπόσχομαι μια βαρβάτη μπάλα (χωρίς έλεος);) !!!
Καταπληκτικό το εορταστικό λούκ:love: :love:
-αν και δεν εχει καλλικαντζαράκια!Δεν πειράζει ,του χρόνου εκτος...κι αν φέρει δώρο κανένα ο Αη Βασίλης!:toung:
Μόλις μπήκα στο σαιτ έπαθα πλάκα! Είναι τέλεια αυτή η εμφάνιση! Μ' αρέσει πάρα μα πάρα πολύ Perfect
Τι Λές Τώρα!!!!!
Τέλειο.......Χαρούμενο....Λαμπ ρό.....Verneigung
Και μένα μ' αρέσει πολύ! Το χιονάκι είναι σούπερ!:bigsmile: :bigsmile:
Πολύ καλή η νέα εμφάνιση... πέραν του εορταστικού δίνει και μία νότα glamour που είθισται για τα Χριστούγεννα... οι αλλαγές στην εμφάνιση σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είναι καλές πιστεύω. Μία με δύο φορές το χρόνο είναι καλή αυτή η ανανέωση...
Και εγώ που μπήκα σήμερα μόλις το είδα μου έφτιαξε αμέσως η διάθεση :bigsmile:
Είναι απλά ΦΟΒΕΡΟ!!!Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του myhoroscope και στον δημιουργό του Perfect :bigsmile:
Perfect Πολύ ωραίο, πολύ ζεστό και πολύ ζωντανό. Μου έφτιαξε την μέρα.:bigsmile: Το καλύτερο είναι η μουσικούλα μόλις μπαίνεις. ¶ντε, καλές γιορτές να 'χουμε όλοι:cheesy:
Πολλύ όμορφο !!!!!!!!! μπράβο!!!!:bigsmile:
Ειναι κουκλακι! Μ αυτο το ψιλο χιονακι και στα καφε-κοκκινα!!
Η μουσικουλα επισης εξαιρετικη και τρισχαριτωμενη!! Αντε κι οταν πια πλησιασουν οι γιορτες να βαλουμε κι ενα χρυσο τονο!! Ε;
:nuts: :nuts: μαρεσει! :laugh: :laugh:
Μετα από ένα σαββατοκύριακο απουσίας, όλα τα βλέπω κόκκινα και χαίρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι:toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
ΤΕΛΕΙΟ
Απλά τέλειο!:cheesy:
Σήμερα γιατί δεν έχει χιονάκι και μουσικούλα?:sad::cry: Ή μήπως έχω πρόβλημα όρασης και ακοής?:wacko: Γεράματα.....:toung:
Πάντως ο firefox μας πρόδωσε και δεν παίζει τα τραγουδάκια!!!!:sad:
Θα αρχίσω να κλαίω με λυγμούς, αλλά ΙΕ δεν βάζωωωωωωωωω:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Βασικά τα χιονάκια και τα τραγουδάκια προφανώς και βαραίνουν τη σελίδα και αργεί λίγο στην φόρτωση-άνοιγμα μιας σελίδας.
Το παρατήρησα και τώρα ανοίγει πιο γρήγορα.
Ε πιστεύω τις μέρες που χρειάζεται θα έχουμε και χιόνι και μουσικούλα :love:
Οk, δίκαιο. Η γενική πρόβα πάντως, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία:bigsmile:
Τέλειο, τέλειο, τέλειο!Μου έφτιαξε την διάθεση!Ευχαριστούμε!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: