-
Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη
:xmas-smiley-020:Ευχαριστώ για τα καλα νέα!! :) :) :)
ο ήλιος και η αφροδίτη είναι στον 1ο μου οίκο στον τοξότη.
αν πάρω ως σωστό την ανοχή 10 μοιρών στις όψεις με τον ήλιο, τότε μπορώ να πω ότι είναι σε σύνοδο στο γενέθλιο.
αχ!! :) τι να το κάνεις το group therapy όταν υπάρχει το shopping therapy...
-
Ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε μια μελετη μεταξυ των θεσεων των πλανητων στον προοδευτικο χαρτη ενος ατομου με τις θεσεις των πλανητων στο γεννεθλιο χαρτη ενος αλλου ατομου, κατι σαν συναστρια δηλαδη μεταξυ προοδευτικου και γεννεθλιου χαρτη. Και αν ναι, κοιταζουμε οτι και στην κλασσικη συναστρια η δειχνει κατι διαφορετικο?
-
Quote:
Originally Posted by
bebe28
Ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε μια μελετη μεταξυ των θεσεων των πλανητων στον προοδευτικο χαρτη ενος ατομου με τις θεσεις των πλανητων στο γεννεθλιο χαρτη ενος αλλου ατομου, κατι σαν συναστρια δηλαδη μεταξυ προοδευτικου και γεννεθλιου χαρτη. Και αν ναι, κοιταζουμε οτι και στην κλασσικη συναστρια η δειχνει κατι διαφορετικο?
Μπορούμε να κοιτάξουμε και το προοδευτικό του ενός με το γενέθλιο του άλλου αλλά και τα προοδευτικά μεταξύ τους με την ίδια ερμηνεία.
-
ερώτηση: υπάρχει προοδευτικό σύστημα που μετράει τις κινήσεις των πλανητών με μια μοίρα το χρόνο; Δηλαδή όταν κάποιος έχει φτάσει στα 30 οι προοδευμένοι πλανήτες του να έχουν μετακινηθεί 30 μοίρες.
-
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για το προοδευτικο mc.Ειναι σε οψη χιαστι με το γενεθλιο βερτεξ 5ος γενεθλιος στον τοξοτη 0,2,στο γενεθλιο ειναι σε τριγωνο.Αυτη η οψη υπαρχει και στο ηλιακο τοξο με την ιδια ανοχη μοιρων.Η προοδευτικη σεληνη κανει τετραγωνο με το βερτεξ,ενω ο αρης σε λιγο θα κανει και αυτος τετραγωνο μαζι του.Στα προοδευτικα συστηματα δινουμε σημασια στους αστεροειδης,δηλαδη εχουν να μας πουν κατι η ειναι ανευ σημασιας;Αν εχει σημασια αυτη η οψη πως να την ερμηνευσω;:lost:
-
Quote:
Originally Posted by
limbill
ερώτηση: υπάρχει προοδευτικό σύστημα που μετράει τις κινήσεις των πλανητών με μια μοίρα το χρόνο; Δηλαδή όταν κάποιος έχει φτάσει στα 30 οι προοδευμένοι πλανήτες του να έχουν μετακινηθεί 30 μοίρες.
Καλημέρα!
Υπάρχει το σύστημα μοίρα/έτος στις Κατευθύνσεις που "μιμείται" τη μέθοδο του Ηλιακού Τόξου.
Όλοι οι πλανήτες μετακινούνται ακριβώς κατά μία μοίρα.
-
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για το προοδευτικο mc.Ειναι σε οψη χιαστι με το γενεθλιο βερτεξ 5ος γενεθλιος στον τοξοτη 0,2,στο γενεθλιο ειναι σε τριγωνο.Αυτη η οψη υπαρχει και στο ηλιακο τοξο με την ιδια ανοχη μοιρων.
Καλημέρα!
Το προοδευτικό Μεσουράνημα σε χιαστί με το γενέθλιο Βέρτεξ μας "μιλά" για κάποιες προσαρμογές ή αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν με τα επαγγελματικά μας και με κάποιο άτομο της οικογένειας.
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Η προοδευτικη σεληνη κανει τετραγωνο με το βερτεξ,ενω ο αρης σε λιγο θα κανει και αυτος τετραγωνο μαζι του.
Η προοδευτική Σελήνη σε τετράγωνο με το Βέρτεξ αναφέρεται σε συναισθηματικά θέματα, γεγονότα που έχουν σχέση με δυσκολίες γυναικείου προσώπου φιλικού ή συγγενικού. Η όψη με τον Άρη δείχνει ένταση, θυμό που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε.
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Στα προοδευτικα συστηματα δινουμε σημασια στους αστεροειδης,δηλαδη εχουν να μας πουν κατι η ειναι ανευ σημασιας;Αν εχει σημασια αυτη η οψη πως να την ερμηνευσω;:lost:
Σε ποιους αστεροειδείς αναφέρεστε ? Δώστε προτεραιότητα στους εξω-Κρόνιους πλανήτες, σε ποιο οίκο βρίσκονται και τι όψεις σχηματίζουν.
-
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για το προοδευτικο mc.Ειναι σε οψη χιαστι με το γενεθλιο βερτεξ 5ος γενεθλιος στον τοξοτη 0,2,στο γενεθλιο ειναι σε τριγωνο.Αυτη η οψη υπαρχει και στο ηλιακο τοξο με την ιδια ανοχη μοιρων.Η προοδευτικη σεληνη κανει τετραγωνο με το βερτεξ,ενω ο αρης σε λιγο θα κανει και αυτος τετραγωνο μαζι του.Στα προοδευτικα συστηματα δινουμε σημασια στους αστεροειδης,δηλαδη εχουν να μας πουν κατι η ειναι ανευ σημασιας;Αν εχει σημασια αυτη η οψη πως να την ερμηνευσω;:lost:
Αυτά για το Βέρτεξ ... Vertex - Το μυστήριο των μοιραίων σχέσεων... ... Και συνεχίζω λέγοντας ότι αν δεχτούμε ότι το Βέρτεξ παίζει κάποιο σοβαρό ρόλο, τότε μόνο οι «σκληρές» όψεις θα μπορούσαν να σημαίνουν κάτι και όχι κάποια χιαστί. Θα έλεγα ότι εξετάζοντας έναν προοδευτικό χάρτη, από τα τελευταία που κοιτάμε είναι οι όψεις με το Βέρτεξ. Ίσως θα είχε κάποιο νόημα να το παρακολουθήσουμε αν άλλα στοιχεία του χάρτη τονίζουν το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αλλαγής στο θέμα σχέσεων , όπου εκεί η ταυτόχρονη ενεργοποίηση του σημείου Βέρτεξ θα μπορούσε να είναι μία επιπλέον ένδειξη, αφού το Βέρτεξ συνδέεται με σημαντικές γνωριμίες στην ζωή μας (όχι απαραίτητα ερωτικές). Υποτίθεται ότι κάθε φορά που το Βέρτεξ ενεργοποιείται , είναι η περίοδος που κάποιος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή μας για να διαδραματίσει κάποιο σοβαρό ρόλο, ικανό ακόμα και να αλλάξει την μέχρι τώρα πορεία μας.
Προσωπικά, δεν έχω λόγους να αμφισβητώ την σημασία του σημείου Βέρτεξ , αλλά δεν έχω και σοβαρές ενδείξεις για να το λαμβάνω σοβαρά υπόψη.
-
Πραγματικα εντυπωσιακο το αρθρο για τοvertex!Παρατηρωντας το προοδευτικο γυριζοντας πισω κατι χρονια,στεκομενη σε μια χρονια που μπηκε ενας ανθρωπος στη συναισθηματικη μου ζωη ξαφνικα και ανετρεψε τα παντα(προς το χειροτερο αποδειχθηκε τελικα για μενα).....εκεινη την χρονια ο προοδευτικος διας εκανε συνοδο με το βερτεξ 5ος γενεθλιος οικος,και ενεργοποιουσε ετσι την γενεθλια οψη νοτιου δεσμου (5ος οικος) συνοδου βερτεξ.Ενεργοποιηθηκε δηλαδη το κακο μου καρμα.!Και παντα πιστευα συγκεκριμενος ηρθε στην ζωη για καποιο πολυ κακο λογο....Ελπιζω να εκπληρωσα τα καρμικα μου χρεη!:mad:
-
Καλησπερα κανωντας το προοδευτικο χαρτη του συντροφου μου με ημερομηνια σημερινη ειδα...γεν. ποσειδωνας στον 8 στον αιγ. σε συνοδο με προοδ. ποσειδωνα.. ομως ο γεν ποσειδωνας κανει τετραγωνω με την γεν. αφροδιτη στον κριο στον στον 11ο αρα το πιο σιγουρο ειναι να δωσει μαιραια συναντηση σεξ με φιλικο προσωπο σχεση ουτοπικη με εμποδια ωστε να εξεληχτει σε κανονικη παθανων ετσι? και μην ξεχναμε και την διελευση του ουρανου που θα πιασει τισ μοιρες τησ αφροδιτης του περιφιμα.....κανεις καμια αλλη γνωμη μπας και ανακουφισει τον πονο μου...??:cry::cry:
-
Quote:
Originally Posted by
PAPINO
Καλησπερα κανωντας το προοδευτικο χαρτη του συντροφου μου με ημερομηνια σημερινη ειδα...γεν. ποσειδωνας στον 8 στον αιγ. σε συνοδο με προοδ. ποσειδωνα.. ομως ο γεν ποσειδωνας κανει τετραγωνω με την γεν. αφροδιτη στον κριο στον στον 11ο αρα το πιο σιγουρο ειναι να δωσει μαιραια συναντηση σεξ με φιλικο προσωπο σχεση ουτοπικη με εμποδια ωστε να εξεληχτει σε κανονικη παθανων ετσι? και μην ξεχναμε και την διελευση του ουρανου που θα πιασει τισ μοιρες τησ αφροδιτης του περιφιμα.....κανεις καμια αλλη γνωμη μπας και ανακουφισει τον πονο μου...??:cry::cry:
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τους αργοκίνητους πλανήτες σε ένα προοδευτικό χάρτη, θα δεις ότι στην ουσία η πρόοδός τους από την ημέρα γέννησης του ατόμου, είναι ελάχιστη . Στην πραγματικότητα οι αργοκίνητοι πλανήτες παραμένουν σχεδόν στην γενέθλια θέση. Αυτό σημαίνει ότι το τετράγωνο Ποσειδώνα\Αφροδίτης που έχει στον χάρτη του ο σύντροφός σου, το είχε και όταν τον γνώρισες, αλλά και πριν τον γνωρίσεις.
Το μόνο σημαντικό που μπορώ να δω, είναι ότι ο Ουρανός θα ενεργοποιήσει αυτό το γενέθλιο τετράγωνο. Οι κλαμένες φατσούλες δηλώνουν κάποιο φόβο απιστίας;
Στην θέση σου δεν θα φοβόμουν την ενεργοποίηση που μπορεί να φέρει ο Ουρανός, αλλά την ίδια την γενέθλια θέση αυτού του τετραγώνου. Οι άνθρωποι γίνονται επιρρεπείς σε λάθος επιλογές και σε απομυθοποιήσεις, απογοητεύεις. Θα φοβόμουν λοιπόν μήπως ο σύντροφός μου νιώσει μέσα του ότι η λάθος και απογοητευτική επιλογή είμαι εγώ η ίδια. Αυτό δεν στο είπα για να σε τρομάξω , αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το από ποια σκοπιά τα βλέπουμε.
Η ίδια η ενεργοποίηση αυτού του τετραγώνου από τον Ουρανό και με δεδομένο ότι ο Ποσειδώνας είναι στον 8ο , μπορεί να σημαίνει οικονομικά ζητήματα και ξαφνικές μεταστροφές σε αυτόν τον τομέα.
Τέλος, να πω ότι δεν έχει κανένα νόημα να εντοπίζουμε μία όψη και χωρίς να έχουμε καν την γνώση να την αξιολογήσουμε, να αρχίσουμε να φοβόμαστε. Τα πράγματα στην αστρολογία δεν είναι τόσο απλά. Papino μου, έχω παρακολουθήσει και άλλα ποστ στα οποία αναφέρεσαι συχνά σε μια ανησυχία σου σχετικά με το θέμα της συζυγικής αφοσίωσης. Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να αφήσεις τον χάρτη του συντρόφου σου και να κοιτάξεις στον χάρτη σου αν δέχεσαι αυτό τον καιρό κάποιες έντονες όψεις από τον διελαύνον Πλούτωνα ή κάποιον άλλο πλανήτη που κλονίζει την συναισθηματική σου ασφάλεια.
Μην ταυτίζεσαι με τις όψεις γιατί αυτό που φοβόμαστε στο τέλος το προβάλουμε στους άλλους και μοιραία το προκαλούμε.
-
Ναι εχεις δικιο ο γενεθλ. πλουτ. ο οποιος ειναι στον σκορπιο στον 2 οικο κανει τετραγωνω με την διελαυν. αφρο. η οποια ειναι στον υδροχοο στον 5 μου οικο ... δεν χερω αν αυτο ειναι που με επειρεαζει....
-
Γεια σας!Για πρωτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξής:γεννηθηκα στο Φυρτ της Βαυαρίας στις 05-05-1977 και ωρα 8.55 το πρωί.Στις 05-05 2012 πραγματοποιείται ένα τετραγωνο της γενέθλιας αφροδίτης μου στον Κριο(9.24 μοιρες) με τον διελαυνοντα πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9.24 μοίρες αντίστοιχα.Είναι μια όψη που θα πρεπει να με κάνει να ανησυχώ για τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;Σημειωτέον ότι στο γενέθλιο χαρτη μου ο πλουτωνας είναι κάπου στην 11η μοιρα στο ζυγό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
αρχικά πρόκειται για μια όψη που αφορά διελαύνοντα πλανήτη και όχι προοδευμένο. Καμιά όψη δεν πρέπει να σε ανησυχεί όταν κινήσαι σε υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, γιατί τότε τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις δίνουν ευκαιρίες για δράση με θετικά αποτέλεσματα. Το γεγόνος ότι ο πλούτωνας και η αφροδίτη "γνωρίζονται" στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου αυτό σημαίνει ότι η αντίθεση τους θα ενεργοποιηθεί από τον διελαύνοντα πλουτωνα. Η Αφροδίτη είναι τα ιδεώδη και η συναισθηματική λειτουργία, ο Πλούτωνας είναι η τάση για "επιστροφή στις ρίζες"...μάθε πως λειτουργούν οι δύο πλανήτες και βρες πως να τους ισορροπήσεις...
-
Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απάντηση.Αυτό θα προσπαθησω να κάνω,συνειδητά πλέον.Καλά Χριστουγεννα σε όλους!
-
Quote:
Originally Posted by
σπουργιτι
Γεια σας!Για πρωτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξής:γεννηθηκα στο Φυρτ της Βαυαρίας στις 05-05-1977 και ωρα 8.55 το πρωί.Στις 05-05 2012 πραγματοποιείται ένα τετραγωνο της γενέθλιας αφροδίτης μου στον Κριο(9.24 μοιρες) με τον διελαυνοντα πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9.24 μοίρες αντίστοιχα.Είναι μια όψη που θα πρεπει να με κάνει να ανησυχώ για τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;Σημειωτέον ότι στο γενέθλιο χαρτη μου ο πλουτωνας είναι κάπου στην 11η μοιρα στο ζυγό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητό σπουργίτι,
Η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, σε αντίθεση με Πλούτωνα, εξάγωνο με Δία και το σπουδαιότερο είναι μέρος ενός μεγάλου τριγώνου Αφροδίτης-Άρη στο 10ο με Κρόνο στο 2ο οίκο και Σελήνης-Ποσειδώνα στον 5ο,6ο οίκο σας.
Όλος ο σχηματισμός ενεργοποιήθηκε από τον Κρόνο όταν σχημάτισε όψη διαδοχικά από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2011, από το Δία τον Φεβρουάριο, Μάρτιο του 2011 για να συνεχίσει ο Πλούτωνας και ο Ουρανός αργότερα με τη σειρά του.
Η Αφροδίτη επηρεάζει τα επαγγελματικά σας( 10ος) και επίσης κυβερνά τα αισθηματικά σας (5ος) και ομαδικές δραστηριότητες και φιλίες(11ος).
-
alkmini,σας ευχαριστώ για την απάντηση,ήταν κατατοπιστική.Πράγματι είχα πολύ εντονα γεγονότα από το Σεπτέμβριο του 2010 και στα επαγγελματικά, αλλά και στα πολύ προσωπικά μου.Στα προσωπικά μου υπάρχουν πολλά ερωτηματικά -πολλές αδιεξοδες καταστάσεις.Ελπίζω να βρω τη δύναμη να ισορροπήσω τις καταστάσεις.Ευχαριστώ και πάλι.
-
Σπουργιτι, καλησπερα και χρονια πολλα!
Χωρις να θελω να σε προιδεασω, θα σου προτεινα να προσεξεις ιδιαιτερα το 2012 μεχρι και τα επομενα γενεθλια σου οτιδηποτε εχει να κανει με νομικα εγγραφα. Αυτο το λεω γιατι στον 3ο οικο σου εχεις Ποσειδωνα σε αντιθεση με Αρη στον 9ο. Και οι δυο οικοι εχουν να κανουν και με νομικα εγγραφα/συμφωνιες και ο 3ος με συγγενεις/αδελφια/γειτονες κτλ. Αν προκειται να κανεις καποια συμφωνια φροντισε να εισαι καλυμενη νομικα. Δηλαδη καλυτερα να γινει σε συμβολαιογραφο/δικηγορο και να διαβασεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν υπογραψεις. Στην αναγκη ζητησε και μια δευτερη γνωμη και απο αλλο νομικο πριν υπογραψεις.
Αυτο στο λεω γιατι στους οικους αυτους ειχα καποιες παρομοιες οψεις καποια στιγμη και ...καηκα!
Καλο θα ηταν αν εχεις υπογραψει και καποια συμφωνια στο παρελθον, να την "ξεθαψεις" και να την ελεγξεις νομικα, εστω και τωρα.
Βεβαια εγω δεν ειδα τον προοδευτικο σου χαρτη αλλα την ηλιακη επιστροφη σου. Αλλα σε συνδυασμο με τον διελαυνοντα Πλουτωνα που θα κανει τετραγωνο και με την γενεθλια Αφροδιτη σου και με τον γενεθλιο Αρη σου... προσεχουμε για να εχουμε. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβει κατι. Εξαρταται πως εχουμε διαμορφωσει οι ιδιοι την ζωη μας. Εχω δει χαρτες με φρικτες οψεις, να διελαυνουν ολοι οι κακοποιοι πλανητες που τετραγωνιζαν με αλλους διελανοντες κακοποιους επισης, και να μην ανοιγει μυτη....
Προσωπικα πιστευω πως τα αστερια ειναι σαν πινακιδες που μας προειδοποιουν για τους κινδυνους που μας περιμενουν στον δρομο μας. Αν φορεσουμε κρανος/ζωνη, ελαττωσουμε ταχυτητα και οδηγουμε με συνεση και προσοχη, οι πιθανοτητες να παθουμε το χειροτερο ελαττωνονται.
Σου ευχομαι χαρα και υγεια για το 2012.
-
Theressa alma,σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τις συμβουλές σου.Θα τις λάβω υπόψη μου.Χρόνια Πολλά και ό,τι ποθείς και σε σένα.
-
θα ήθελα μία σημαντική βοήθεια....
όταν η προοδευτική αφροδίτη είναι στον αιγόκερω και κάνει τρίγωνο ακριβείας με το γενέθλιο μεσουράνημα μπορεί να δώσει τάση για άνοδο των οικονομικών μέσω των επαγγελματικών;
....Δεδομένου ότι η προοδευτική αφροδίτη περνάει από τον 2ο γενέθλιο οίκο και τον 1ο προοδευτικό οίκο :rolleyes:
:confused:...
Επίσης ο προοδευμένος Δίας (στον υδροχόο) από τον 3ο γενέθλιο οίκο + 2ο προοδευτικό κάνει εξάγωνο ακριβείας με το γενέθλιο ήλιο στον τοξότη
-
Quote:
Originally Posted by
errikaki
θα ήθελα μία σημαντική βοήθεια....
όταν η προοδευτική αφροδίτη είναι στον αιγόκερω και κάνει τρίγωνο ακριβείας με το γενέθλιο μεσουράνημα μπορεί να δώσει τάση για άνοδο των οικονομικών μέσω των επαγγελματικών;
....Δεδομένου ότι η προοδευτική αφροδίτη περνάει από τον 2ο γενέθλιο οίκο και τον 1ο προοδευτικό οίκο :rolleyes:
:confused:...
Επίσης ο προοδευμένος Δίας (στον υδροχόο) από τον 3ο γενέθλιο οίκο + 2ο προοδευτικό κάνει εξάγωνο ακριβείας με το γενέθλιο ήλιο στον τοξότη
Πολύ σημαντικές πρόοδοι και οι δύο.
Η προοδευτική Αφροδίτη σχηματίζει επίσης εξάγωνο με την ακμή του 4ου οίκου και ευνοεί εκτός από τα επαγγελματικά, δημόσια αναγνώριση (10ος) και θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας(4ος).
Επίσης ο Δίας κυβερνήτης Ωροσκόπου σε εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο είναι μία εξαιρετική όψη και αρκετά συχνά είναι ένδειξη αρραβώνα, γάμου, προσωπικής ανάπτυξης και επέκτασης.
Μην ξεχνάμε και τον Ουρανό που βρίσκεται στον 4ο και σταδιακά θα τριγωνίσει όλους τους πλανήτες σας στον Τοξότη. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
-
Να συμπληρώσουμε και τα καλά του Δία μόλις περάσει στους Διδύμους.
Προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας, αποφύγετε τα "όνειρα θερινής νυκτός" και μείνετε προσγειωμένη.
-
Πραγματι αυτες οι οψεις απο το προοδευτικο, δειχνουν οτι δημιουργουνται οι συνθηκες για επαγγελματικη και κοινωνικη αναπτυξη.
Αν π.χ η προοδευμενη σεληνη πυροδοτησει θετικα με μια οψη της τις συνθηκες αυτες, τοτε θα εχεις κι ενα θετικο γεγονος.
Τωρα, αν θα εχει διαρκεια και ποσο σημαντικης εκτασης ειναι, εξαρταται και απο τους υπολοιπους παραγοντες του χαρτη.
-
Πραγματι οι οψεις απο το προοδευτικο, δειχνουν οτι δημιουργουνται οι καταλληλες συνθηκες για κοινωνικη και οικονομικοεπαγγελματικη αναπτυξη.
Αν π.χ η προοδευτικη σεληνη σου ενεργοποιει θετικα τις οψεις αυτες, τοτε θα εχεις ενα πολυ θετικο γεγονος, με την προυποθεση οτι δεν αναστελλεται απο καποια αρνητικη οψη ταυτοχρονα.(διελευση η προοδευτικη).
Επισης στον γενεθλιο χαρτη σου σχηματιζεται καποια οψη μεταξυ αφροδιτης και μεσουρανηματος? Αν οχι, τοτε ισχυει η οψη απο το προοδευτικο.
-
Errikaki, σωστά όσα σου γράφει η Αλκμήνη, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις την γενέθλια θέση της Αφροδίτης και τους γενέθλιους οίκους που κυβερνά για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Οι πληροφορίες σου για τον Δία δεν μου είναι εντελώς ξεκάθαρες, αλλά με δεδομένο ότι ούτε και ο Δίας έχει καμιά σπουδαία πρόοδο στο πέρασμα της ζωής μας και σε συνδυασμό με την μάλλον σχετικά μικρή ηλικία σου , το πιο πιθανό είναι το εξάγωνο αυτό να είναι και μια γενέθλια θέση. Άρα το ευνοϊκό άγγιγμα της όψης το έχεις γευτεί ήδη στη ζωή σου και ήταν η καλή σου «τύχη» όταν την χρειάστηκες στις δύσκολες στιγμές. Αν η πρόοδος του Δία κάνει την όψη περισσότερο ακριβείας, τότε ένα χρόνο πριν το ακριβώς και ένα χρόνο μετά, είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσα σου περιγράφει η Αλκμήνη πιο πάνω.
Ποτέ όμως μην κάνεις αξιολόγηση όψεων αποσπασματικά. Δεν έχει κανένα νόημα.
-
Quote:
Originally Posted by
SAGIVI
Πραγματι οι οψεις απο το προοδευτικο, δειχνουν οτι δημιουργουνται οι καταλληλες συνθηκες για κοινωνικη και οικονομικοεπαγγελματικη αναπτυξη...
Επισης στον γενεθλιο χαρτη σου σχηματιζεται καποια οψη μεταξυ αφροδιτης και μεσουρανηματος? Αν οχι, τοτε ισχυει η οψη απο το προοδευτικο.
Πολύ σημαντική η επισήμανση. Θα μπορούσε ένα γενέθλιο τετράγωνο να φέρει μειωμένες τις όποιες θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα.
-
κορίτσια ευχαριστώ τόσο πολύ!!! :):):):):):):):):)
alkmini αυτό με την προσγείωση καλά το λές... θέλω 3 χαπάκια πραγματικότητας τη μέρα για να κατέβω από το συννεφάκι μου :rolleyes:...
για γάμο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις:confused: πιο πολυ σκέφτομαι μη βάλω κανένα κιλό και προσέχω τη διατροφή.. :love:
sagivi η προοδευμένη σελήνη δεν κάνει όψη, μόνο η γενέθλια δέχεται κάποιες όψεις.
Πάντως η όψη μεσουράνημα - αφροδίτης παρατήρησα ότι γίνεται και ανάποδα
δηλαδή το προοδευμένο μεσουράνημα κάνει εξάγωνο ακριβείας με τη γενέθλια αφροδίτη.
-
Quote:
Originally Posted by
errikaki
Πάντως η όψη μεσουράνημα - αφροδίτης παρατήρησα ότι γίνεται και ανάποδα
δηλαδή το προοδευμένο μεσουράνημα κάνει εξάγωνο ακριβείας με τη γενέθλια αφροδίτη.
Αυτό στην πρώτη ενεργοποίηση θα σου δώσει γεγονός. Αν όπως λες είναι στον Αιγόκερω, ο τράνζιτ Δίας από τον Ταύρο θα σε ωφελήσει πολύ, αλλά κοίτα και την πρόοδο της Σελήνης , καθώς και ενδεχόμενη ενεργοποίηση από την πολύμηνη παρουσία του Άρη στην Παρθένο. :D
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Πολύ σημαντική η επισήμανση. Θα μπορούσε ένα γενέθλιο τετράγωνο να φέρει μειωμένες τις όποιες θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα.
Επίσης, ένα τετράγωνο σχετικής φύσης ή στους εμπλεκόμενους πλανήτες, θα μπορούσε απλώς να υπερτονίζει την ενεργοποίηση αυτού του τομέα της ζωής και τις μάχες για την κατάκτηση της υποσχόμενης «κορυφής». Έχω δει πολλά θετικά συμβάντα να υπογραμμίζονται τόσο από θετικές όψεις, όσο και από τετράγωνα. Ως ένα βαθμό, είναι η ενεργοποίηση από μόνη της σαν γεγονός που φέρνει τα αποτελέσματα.
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Αυτό στην πρώτη ενεργοποίηση θα σου δώσει γεγονός. Αν όπως λες είναι στον Αιγόκερω, ο τράνζιτ Δίας από τον Ταύρο θα σε ωφελήσει πολύ, αλλά κοίτα και την πρόοδο της Σελήνης , καθώς και ενδεχόμενη ενεργοποίηση από την πολύμηνη παρουσία του Άρη στην Παρθένο. :D
Ο άρης από την παρθένο προς το παρόν ενεργοποιεί να νεύρα μου.... τέτοια ενεργοποίηση δεν την ξανάδα...:wacko:
α!! επίσης κάνει τρίγωνο με: την προοδευμένη αφροδίτη, το προδευμένο vertex και τον προοδευμένο Β. Δεσμό...
όσο για τη γενέθλια όψη..... κορίτσια η αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με το μεσουράνημα στο γενέθλιο :(
α! ! ! και μόλις εντόπισα ότι transiτ δίας από τον ταύρο τριγωνίζει με ανοχή 2 μοιρών τις όψεις τις προοδευμένης αφροδίτης:o omg και 3 λολ!!
καταπληκτικό!!!
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
με δεδομένο ότι ούτε και ο Δίας έχει καμιά σπουδαία πρόοδο στο πέρασμα της ζωής μας και σε συνδυασμό με την μάλλον σχετικά μικρή ηλικία σου , το πιο πιθανό είναι το εξάγωνο αυτό να είναι και μια γενέθλια θέση. Άρα το ευνοϊκό άγγιγμα της όψης το έχεις γευτεί ήδη στη ζωή σου και ήταν η καλή σου «τύχη» όταν την χρειάστηκες στις δύσκολες στιγμές. Αν η πρόοδος του Δία κάνει την όψη περισσότερο ακριβείας, τότε ένα χρόνο πριν το ακριβώς και ένα χρόνο μετά, είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσα σου περιγράφει η Αλκμήνη πιο πάνω.
Ποτέ όμως μην κάνεις αξιολόγηση όψεων αποσπασματικά. Δεν έχει κανένα νόημα.
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! :) Η όψη αυτή υπαρχει και στο γενέθλιο... απλά τώρα είναι ακριβείας :) ευτυχώς ο καλός Δίας ήταν πάντα με το πλευρό μου :) μέχρι και οι φίλοι μου λένε ''έλεος πια'' πιο πολύ τρελλάινονται όταν κάθε φορά που θέλω να παρκάρω θα βρεθεί κάποιος να βγάλει το αυτοκίνητό του από τη θέση που με βολεύει :D:lol::lol:
Λέτε σ' αυτό να φταίει ο δίας στον 3ο οικο του υδροχόου?
Δεδομένου ότι ο τρίτος έχει να κάνει με τις κοντινές διαδρομές..
-
καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυ
-
Quote:
Originally Posted by
osfp
καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυ
Γράψτε μας τα στοιχεία γέννησής σας.
-
Quote:
Originally Posted by
errikaki
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! :) Η όψη αυτή υπαρχει και στο γενέθλιο... απλά τώρα είναι ακριβείας :) ευτυχώς ο καλός Δίας ήταν πάντα με το πλευρό μου :) μέχρι και οι φίλοι μου λένε ''έλεος πια'' πιο πολύ τρελλάινονται όταν κάθε φορά που θέλω να παρκάρω θα βρεθεί κάποιος να βγάλει το αυτοκίνητό του από τη θέση που με βολεύει :D:lol::lol:
Λέτε σ' αυτό να φταίει ο δίας στον 3ο οικο του υδροχόου?
Δεδομένου ότι ο τρίτος έχει να κάνει με τις κοντινές διαδρομές..
Ερρικα μου, επειδη κι ο δικος μου 3ος οικος σχετιζεται με τον δια, ως παραδοσοακος κυβερνητης των ιχθυων, εχω κι εγω αυτη την τυχη που εκνευριζει τους φιλους μου....:lol:
-
Quote:
Originally Posted by
osfp
Καλησπέρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ένα αντρικό πρόσωπο, αλλά ξέρω τι θα σου πει ένα γυναικείο (εγώ) :lol:
Στην αστρολογία, δεν «παίζει» έτσι. Δεν θα κουραστώ ποτέ να γράφω ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τον χάρτη σας απομονώνοντας μια όψη ή μία διέλευση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την απροθυμία να σας εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει κάποια όψη. Είναι κάτι απλό και εύκολο. Έχει να κάνει μόνο με τον αδιέξοδο τρόπο προσέγγισης της αστρολογίας.
Έχουμε λοιπόν έναν Ήλιο που αν κατάλαβα καλά κυβερνά τον γενέθλιο 10ο και βρίσκεται στον 11ο . Προσεχώς ο τράνζιτ Δίας θα κάνει τρίγωνο με αυτόν τον Ήλιο , αλλά ο Πλούτωνας έχει ήδη ολοκληρώσει το έργο του γιατί δεν θα επιστρέψει πια ανάδρομος στις 5 μοίρες.
Το τρίγωνο του τράνζιτ Δία με τον γενέθλιο Ήλιο συμπίπτει χρονικά με την σύνοδο του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Δία στον 1ο οίκο (ποιο οίκο κυβερνά ο Δίας , ώστε να συνδυάσεις τις επιρροές ; ). Ο λόγος που αυτή η όψη έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, είναι γιατί φαίνεται ενεργοποιημένη και στο γενέθλιο και στο προοδευτικό. Δεν ξέρω ποια είναι η απορία σου σχετικά με τον Κρόνο, μια και ο Κρόνος έχει πάρα πολύ καιρό που έχει μετακινηθεί από τις μοίρες που σε ενδιαφέρουν και ο ρόλος του στον 1ο οίκο σου δεν περιορίζεται στον συσχετισμό του με την σχετική όψη του ενδιαφέροντός σου.
Ότι κι αν απαντήσει κάποιος, αν δεν γίνει μια εκτίμηση του συνόλου του χάρτη, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα λειτουργήσει και ποιους τομείς θα ενεργοποιήσει ή τι ρόλο πρόκειται να διαδραματίσει την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Σαφώς και είναι μια θετική συγκυρία, αλλά πως μπορεί να σου πει κάτι περισσότερο από τις στερεοτυπικές ερμηνείες του συνδυασμού Δία\Ήλιου; Τι ρόλο παίζει ο Ήλιος μέσα στον χάρτη σου; Τι άλλες όψεις κάνει; Τι ρόλο παίζει ο Δίας; Τι άλλες όψεις κάνει; Σε ποια φάση του Κρόνου ή του Ουρανού βρίσκεται το ωροσκόπιό σου; Τι κάνουν ταυτόχρονα ο Πλούτωνας ή ο Ποσειδώνας;
Δεν απαντώ τόσο σε σένα, όσο δράττομαι της αφορμής να εξηγήσω μερικά πράγματα. Θα αναφερθώ σε ένα παράδειγμα του προσωπικού μου χάρτη, για να γίνει κατανοητό πόσο δύσκολο είναι να αξιολογήσει κανείς τις προόδους και τις όψεις, έτσι αβασάνιστα. Η Αφροδίτη στον χάρτη μου κυβερνά τον 7ο οίκο και από πρόοδο βρίσκεται σχεδόν σε ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο. Ταυτόχρονα ο γενέθλιος ωροσκόπος από πρόοδο κάνει τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη. Η γενέθλια Αφροδίτη μου είναι γερά υποστηριγμένη με όμορφα τρίγωνα και ο τράνζιτ Κρόνος από τον 7ο οίκο μου της έκανε τρίγωνο, μια όψη που υπάρχει και στο γενέθλιο. Όταν ο Κρόνος γίνει πάλι ανάδρομος, θα κάνει για δεύτερη φορά σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό μου στον 7ο (κυβερνήτης της Αφροδίτης μου στον Υδροχόο) που βρίσκεται σε γενέθλιο τρίγωνο αμοιβαίας υποδοχής (Αφροδίτη στον Υδροχόο και Ουρανός στον Ζυγό). Αν λοιπόν απομονώσω αυτές τις σοβαρές ενδείξεις του χάρτη μου από το υπόλοιπο ωροσκόπιό μου, τότε θα πρέπει να αρχίσω να αφουγκράζομαι τις οπλές του αλόγου που θα φέρει τον πρίγκιπα, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα που ζω. Στην πραγματικότητα αυτό που κυριαρχεί αυτή την περίοδο της ζωής μου, είναι η παρουσία του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου μου και σε ταυ-τετράγωνο με την γενέθλια σύνοδο Σελήνης \Πλούτωνα (πάλι στην ακμή του 7ου) και τον Ωροσκόπο.
Εδώ λοιπόν, είναι η στιγμή που πρέπει κάποιος να αξιολογήσει τι είναι σοβαρό για το ωροσκόπιο που εξετάζει και που χτυπάει η καρδιά αυτού του ωροσκοπίου. Η γενέθλια σύνοδος Σελήνη\Πλούτωνα, είναι ένα κομβικό σημείο του χάρτη μου και καθορίζει ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της προσωπικότητάς μου. Το τετράγωνο του Πλούτωνα από το ζενίθ, δεν μπορεί παρά να δείχνει τη στιγμή που όλη η ενέργειά μου θα είναι στραμμένη στην αναμέτρησή μου με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου μου. Η φύση των όψεων είναι τόσο βαριά και δύσκολη, που η υπόθεση της Αφροδίτης , του ωροσκόπου και του 7ου οίκου, με αφήνει σχεδόν παγερά αδιάφορη. Εκτός αν η έκταση και η σοβαρότητα των όσων ζω, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μπορώ να δω.
Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η περίοδος που διανύω είναι μια δύσκολη περίοδος και την όποια ευνοϊκή επίδραση δεν μπορώ ούτε να τη δω, ούτε να την αφομοιώσω.
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι αν υποθέσουμε ότι περιέγραφα όλες τις ευνοϊκές μου όψεις σε ένα ποστ μέσα στο φόρουμ, ζητώντας κάποιες απαντήσεις για να κρίνω αν πρόκειται να μου συμβεί κάτι καλό, θα έπαιρνα τις ανάλογες απαντήσεις και στην πορεία θα έλεγα ότι η αστρολογία σε μένα δεν λειτουργεί ή ακόμα χειρότερα, ότι δεν λειτουργεί καθόλου, γενικώς.
Εύχομαι να μην κούρασα και κάποιοι να καταλάβουν τι ακριβώς θέλω να πω, γιατί πραγματικά θα ωφεληθούν. :)
-
ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs και καταλαβαινω οσα λετε ,αλλα προσπαθω να καταλαβω με τα αρθρα σαs που διαβαζω καποιεs οψειs [o Hλιοsμου ειναι σωστα στον 11οικο 5 μοιρα παρθενου σε συνοδο με πλουτωνα 2 μοιρα παρθενου αντιθεση με σεληνη 6 μοιρ ιχθ, και εξαγωνο με τον Δια στον 1 οικο28 μοιρα ζυγου ,ο Διαs μου ειναι σε συνοδο με β. δεσμο 23 ζυγου και ποσειδωνα 2μ.του σκορπιου ολοι στο 1 οικο ,εξαγωνο με τον ηλιο μου και με το τον κρονο μου 21 τοξοτη 3 οικο,ο διαs ειναι κυβερνητ του 3 οικου μου] Περνωνταs οκρονοs απο τον γενεθλιο ηλιο και πλουτωνα και σεληνη [αντιθεση] γκρεμιστηκαν σχεδων ολα οτι ειχα μεχρι τοτε [πατεραs,μητερα,αδελφη,συζυγ οs, και μου εμεινε το πιο πολυτιμο και το μοναδικο πραγματικα δικο μου το παιδι μου, και την υγεια μου τωρα θα ηθελα πολυ να μαθω αυτη η συνοδοs Ηλιου Δια στο γενεθλιο και στο προοδευτικο [και κατευθυν] συνχρονωs θα ειναι αναγεννηση η μια καινουργια αρχη στη ζωη μου[ εχω γενηθ 29 08 1958] ευχαριστω πολυ για ολα
-
Σχετικά με την απάντηση της κας. Κάτιας και ορμώμενη από κάποιες σκέψεις που με βασανίζουν καιρό και ήρθαν στην επιφάνεια λόγω άλλου άρθρου/κατάθεσης..
Αντιλαμβάνομαι την 'επικινδυνότητα' του να μελετάς εξατομικευμένες όψεις ή σημεία. Ααααλλά.
Σε αναλύσεις που έχει τύχει να διαβάσω, οι μελετητές επιβεβαιώνουν το γεγονός μέσω συγκεκριμένων όψεων. Λίγων ή πολλών αλλά σίγουρα όχι όλων.
Από την άλλη πάλι, στη ζωή δε συμβαίνει ποτέ μόνο ένα συμβάν. Όλα ρέουν εκ του παραλλήλου (και εκ του αντιθέτου για εμένα) αλλά δεν έχει τύχει να εντοπίσω μία και μοναδική κατάσταση. Αυτό που ίσως να χαρακτηρίζει τη χρονική περίοδο είναι ίσως το αντίκτυπό της (και πιο συγκεκριμένα το αντίκτυπο που προκαλούμε ή επιτρέπουμε εμείς να έχει) στο συναίσθημά μας.
Για παράδειγμα, ένας τρελός έρωτας που δεν ευωδίδεται, στη μνήμη μας θα επισκιάσει άλλα ίσως σημαντικότερα γεγονότα ουσίας για την πορεία και εξέλιξή μας.. Και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο από τα μαλλιά:
Ο υποψήφιος νομπελίστας του οποίου η γυναίκα τον παράτησε για τη γραμματέα του - η οποία ήταν επίσης και ερωμένη του υποψηφίου- νομίζω δε θα χαρεί και πολύ το νόμπελ.. Ή μπορεί να αδιαφορήσει και για τις δύο επειδή ακριβώς κέρδισε..
Υποθέτω λοιπόν πως όλα έχουν να κάνουν με τις προτεραιότητές μας όπως και αν αυτές προκύπτουν.
Επί προσωπικού, έψαχνα να βρω την 'υπαίτια' όψη ή συνδυασμό αυτών σε χάρτες μου σε σχέση με ένα συμβάν που με κατακερμάτισε. Αν και δεν έχω μαζέψει τα κομμάτια μου ακόμα, εντόπισα και 'θετικές' όψεις σε εκείνο το διάστημα και αναρωτιόμουν "Μα καλά, ο κόσμος συνέχιζε να υπάρχει;"[...]
Και επιστρέφοντας στο προκείμενο.. Θα μπορούσε κάλλιστα η μελέτη συγκεκριμένων όψεων να δώσει απάντηση σε αυτό που ψάχνουμε αρκεί ίσως ο ψυχισμός μας να είναι καλά συντονισμένος; Είναι θέμα τύχης; Αντικειμενικότητας; Εμπειρίας; Ωριμότητας;
Quote:
Εκτός αν η έκταση και η σοβαρότητα των όσων ζω, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μπορώ να δω.
Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η περίοδος που διανύω είναι μια δύσκολη περίοδος και την όποια ευνοϊκή επίδραση δεν μπορώ ούτε να τη δω, ούτε να την αφομοιώσω.
Από αστρολογία όπως καταλάβατε δε σκαμπάζω και πολλά.
Επιτρέψατέ μου όμως μία παρατήρηση. Μήπως είναι καιρός να αναδιοργανώσετε την ενέργειά σας; Τις προτεραιότητές σας; Να δοκιμάσετε να αλλάξετε το φίλτρο σας;
Κάποιος που έχει τις δυνατότητες νομίζω πως οφείλει να τις χρησιμοποιήσει... Αλλιώς, γιατί να τις έχει;
-
Αγαπητη Κατια ,εχεις απολυτο δικιο στα γραφομενα σου . Εχω δει αναλογα ποστ και προσπαθω να "καλμαρω " τους αλλους σχετικα με τα αποτελεσματα.
Βεβαια ειναι απολυτως κατανοητο ,στην μαυρη περιοδο που ζουμε να προσπαθουμε ολοι να γαντζωθουμε απο "κατι καλο" .Και τι το καλυτερο απο εναν "νεο ερωτα " ?Αλλα δυστυχως το να ψαχνουμε συνεχως το "κατι καλο" χανουμε πολλα πραγματα απο την καθημερινοτητα μας τα οποια φαινονται ασημαντα αλλα μεσα τους μπορει να κρυβουν περισσοτερη ουσια απο το ¨ονειρο " που εχουμε στο μυαλο μας . Ποσες φορες αλλωστε επιθυμουμε πραγματα ,τα οποια οταν τα αποκτουμε καταλαβαινουμε οτι τελικα δεν ηταν και τοσο σπουδαια ,οπως οταν τα μεγαλοποιουσαμε στο κεφαλι μας ?
Ειναι καλο το ονειρο αλλα ακομα καλυτερο να προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε τις ασχημες καταστασεις με ρεαλισμο και να βρουμε εστω κατι θετικο στην πραγματικοτητα που βιωνουμε.
Απο την αλλη βρε Κατια και ο πολυς ρεαλισμος μας κανει να ξεχναμε οτι η ζωη εκτος απο "μικρα αληθινα θαυματα" μας φερνει και μεγαλα. Δεν ξερεις ποτε.Το πριγκιποπουλο μπορει να μην ερθει . Αλλα μπορει να υπαρξει ενα προσωπο στην ζωη σου που αυτο που περνας και σε καταθλιβει να σε κανει να το δεις απο αλλη σκοπια.Οπως ο καθηγητης στον "κυκλο των χαμενων ποιητων " που ανεβαζε τους μαθητες του πανω στα θρανια, γιατι απο ψηλα εβλεπαν αλλοιως τα προβληματα τους. Πραγματικοτητα ηταν και αυτη αλλα με μια δοση αντισυμβατικοτητας :p
-
[QUOTE=hattie23;138669
.Οπως ο καθηγητης στον "κυκλο των χαμενων ποιητων " που ανεβαζε τους μαθητες του πανω στα θρανια, γιατι απο ψηλα εβλεπαν αλλοιως τα προβληματα τους.
Πολυ ωραιο παραδειγμα....!
-
γεννηθηκα 29081958 ωρα 9 το πρωι ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs