-
Re: Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα
Καλησπέρα κι από μένα. Η Έφη έχει δίκιο με την αναζήτηση. Ο λόγος που δεν λέω παράπονα είναι ότι κάνω υπομονή από σεβασμό στο δύσκολο έργο της διαχείρισης. Πολλά λινκ μου βγάζουν τον 404-αδιέξοδος......
Τώρα όμως χρειάζομαι βοήθεια.....
Προσπαθώ να ποστάρω και δεν μπορώ να βρω το <<κουμπάκι>> που υπηρχε παλιά και μεγάλωνε η σελίδα του μηνύματος και μπορούσα να το διαβάσω απροσκοπτα και να κάνω τις διορθώσεις. Δεν υπάρχει ή δεν το βρίσκω;
Ευχαριστώ
-
Νομίζω ότι για τα λινκς είπαμε ήδη που οφείλεται το 404
Σε ότι αφορά το κουμπάκι που μεγαλώνει το πλαίσιο της απάντησης θα το βρεις πλέον κάτω δεξιά στη γωνία του πλαισιού της απάντησης. δεν ειναι κουμπάκι ακριβώς αλλά κάποιες πλάγιες γραμμές σε τριγωνικό σχημα. αν πας εκεί πάνω και τραβήξεις προς τα κάτω θα δεις ότι το πλαίσιο της απάντησης μεγαλώνει...
-
Ουφ, ανακούφιση!!!! Θεϊκό!!!!! Το βρήκα κι ευχαριστώ :love:
-
Ο νέος έντιτορ είναι σούπερ. Πάει ο καιρός που γράφαμε ένα τεράστιο μήνυμα και το χάναμε. Τώρα υπάρχει η δυνατότητα ανακτησής του σε λίγα δευτερόλεπτα.
Δημιουργία πινάκων δεν υπήρχε και έκανε τη ζωή μας δύσκολη. Τώρα υπάρχει
Δυνατότητα να έρχεται το κείμενο έτοιμο διαμορφωμένο από το word, και πολλά άλλα, όπως νέες παλέτες χρωμάτων κ.λπ.
Μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα και να πειραματιστείτε με τις λειτουργίες του.
Πατάτε πρόσθετες επιλογές όταν ανοίγει η γρήγορη απάντηση για να βλέπετε μεγάλο έντιτορ με χαμογελάκια και άλλα που επιθυμείτε.
Quote:
Originally Posted by
ScP
1.
http://www.myhoroscope.gr/trsoc.php
Αυτό που φαίνεται ότι είχε το πρόβλημα έφτιαξε. Δεν ζητάει πλέον κωδικό ασφαλείας. Ζητούσε για μερικές ώρες γιατί είχαμε εντοπίσει ότι μόνο με σύστημα Placidus μπορούσαν να γίνουν οι υπολογισμοί. Δεν καταφέραμε ακόμα να το φτιάξουμε.
Διορθώθηκε
Quote:
Originally Posted by
SAGIVI
Για την <αναλυτικη αναζητηση>, νομιζω οτι πρεπει να γινει ....απλουστερη. Ξεκινησα απ την απλη αναζητηση και ζητησα ΑΝΤΙΣΚΙΑ.
Πάτησα Αναλυτική Αναζήτηση
Αναζήτηση για > Λέξεις Κλειδιά "Αντισκιές" > Αναζήτηση μόνο σε τίτλους
Αποτελέσματα. Δοκιμάστε το
-
Το δοκιμασα και οπως ανεφερα σ αλλο ποστ, δινει περιοριμενες απαντησεις.
Π,χ τωρα, μου εδωσε μονο μια απαντηση της κυριας Σιμου, ενω γνωριζω οτι υπαρχει ενα αρθρο του κυριου Παιζη.
Υπ οψιν, οτι εχω προσπαθησει με διαφορους τροπους και στο παρελθον, για διαφορα αρθρα.
-
Έφη, αν προσέξεις στον τίτλο του μοναδικού αποτελέσματος που σου έδωσε, θα δεις ότι ο τίτλος είναι χωρίς τόνους. Ούτε εσύ βάζεις τόνους ενώ η αναζήτηση λειτουργεί καλύτερα με τονισμένες τις λέξεις εφόσον έτσι γράφονται όλοι οι τίτλοι των άρθρων και οι περισσότεροι των συζητήσεων. Προσπάθησε να γράψεις κανονικά τη λέξη και θα δεις ότι το άρθρο που ζητάς θα βγει και μάλιστα πρώτο στα αποτελέσματα
-
-
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Έφη, αν προσέξεις στον τίτλο του μοναδικού αποτελέσματος που σου έδωσε, θα δεις ότι ο τίτλος είναι χωρίς τόνους. Ούτε εσύ βάζεις τόνους ενώ η αναζήτηση λειτουργεί καλύτερα με τονισμένες τις λέξεις εφόσον έτσι γράφονται όλοι οι τίτλοι των άρθρων και οι περισσότεροι των συζητήσεων. Προσπάθησε να γράψεις κανονικά τη λέξη και θα δεις ότι το άρθρο που ζητάς θα βγει και μάλιστα πρώτο στα αποτελέσματα
Χιλια, χιλια ευχαριστω. Με τιποτα δεν θα μπορουσα να σκεφτω οτι ευθυνεται ο τονος, γιατι για να ειμαι ειλικρινης, σε οπιοδηποτε αλλο σαιτ δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο θεμα. Συνηθως μαλιστα στην αναζητηση γραφω με κεφαλαια.
Συγνωμη για την ταλαιπωρια.
-
Ρε παιδιά αυτό το “Real Name” που εμφανίστηκε στα μηνύματα, νομίζω σήμερα, και που ταυτίζεται με το «Όνομα», εξυπηρετεί κάτι; Καταρχήν θα μπορούσε να είναι «Όνομα» και «Ψευδώνυμο». Ύστερα στο προφίλ μας απ’ ότι βλέπω μόνο «Όνομα» μπορούμε να γράψουμε, το οποίο φαντάζομαι αντιστοιχεί στο “Real Name”. Το άλλο «Όνομα» ή «Ψευδώνυμο, μπορούμε να το δηλώσουμε κάπου άλλου; Βέβαια δεν βλέπω τη σκοπιμότητα του αφού ήδη έχουμε το username.
Μιας και άρχισα τις κακίες μου να πω και το άλλο που ήθελα καιρό το πω αλλά το άφηνα. Πριν τις αλλαγές στο forum, στην κεντρική σελίδα υπήρχε ένα link για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα και σου έλεγε πόσα είναι αυτά. Οπότε ήξερες αν υπάρχουν και αντίστοιχα πάταγες το Link για να τα δεις. Τώρα το «μη αναγνωσμένα» έγινε “What’s New” αλλά το πατάς χωρίς να ξέρεις αν υπάρχει κάτι. Κι αν δεν υπάρχει σε βγάζει σε μια τυφλή σελίδα όπου πρέπει να πάς πίσω για να συνεχίσεις. Νομίζω θα βελτίωνε τη λειτουργικότητα αν ξέραμε από πριν αν υπάρχουν νέα μηνύματα και αν μπορούσαμε από εκεί να συνεχίσουμε τη πλοήγηση ακόμα κι αν δεν υπάρχουν μηνύματα.
Ευχαριστώ
ΥΓ. Τα ‘πα και ησύχασα. Τώρα μπορώ να πάω διακοπές:bigsmile:
-
Να πας διακοπές αγόρι μου γιατί τα μάτια σου κάνουν πουλάκια. Που είναι το Real Name. Έχεις αποδείξεις; :toung:
Αρχικά είπαμε ότι η ιστορία θα τραβήξει το λιγότερο 30 ημέρες. Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνο το πραγματάκι με τα μη αναγνωσμένα, αν και η λειτουργία του Whats'New είναι πολύ πιο χρηστική (αλλά εγώ είμαι ήδη σε διακοπές και δεν κάθομαι να εξηγώ γιατί).
Να βλέπουμε και τις προσθήκες ε; http://www.myhoroscope.gr/natal.php (ψευδο-dial) - ιδανικός για επανασυνδέσεις....!
Απάντησα και ησύχασα :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Να πας διακοπές αγόρι μου γιατί τα μάτια σου κάνουν πουλάκια. Που είναι το Real Name. Έχεις αποδείξεις; :toung:
Αρχικά είπαμε ότι η ιστορία θα τραβήξει το λιγότερο 30 ημέρες. Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνο το πραγματάκι με τα μη αναγνωσμένα, αν και η λειτουργία του Whats'New είναι πολύ πιο χρηστική (αλλά εγώ είμαι ήδη σε διακοπές και δεν κάθομαι να εξηγώ γιατί).
Να βλέπουμε και τις προσθήκες ε;
http://www.myhoroscope.gr/natal.php (ψευδο-dial) - ιδανικός για επανασυνδέσεις....!
Απάντησα και ησύχασα :laugh:
εννοείται ότι τις ερωτήσεις για επανασυνδέσεις θα τις απαντάς πλέον εσύ προσωπικά.
Τώρα που πήρα και άδεια από τον αξιοσέβαστο Administrator, έφυγααααααααααα!:bigsmile::bigsmile ::bigsmile:
-
Ok. κ. S.F.Papageorgiou που έχετε το copyright του διαβόητου χάρτη dial~deal~δείλος ή δειλινό μπορεί και ειδύλλιο (που να ξέρει η σπουδάστρια????? ) αφού κανείς δεν ρωτά τι είναι αυτός ο χάρτης..... εγώ θα ρωτήσω..... εκτός από επανασύνδεση στο κομμένο ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, τι άλλο κάνει??????
Ευχαριστώ
Α και τα smiles και λιγόστεψαν..... (που τα πηγατε καλέ?????) και στο παρόν μήνυμα δεν μπορεσα να βάλω .......... αυτό μου βγάζει και σας το αφιερώνω σε όσους είστε σε διακοπές χωρίς σύνδεση και αντέχετε χωρίς να μπαίνετε στο σάιτ.....please wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page.... και πάνω από 2 λεπτά περίμενα......
-
Parkat μου για τα smilies μου απαντησαν εμενα στο ιδιο ερωτημα.
Πατας τις <προσθετες επιλογες> και βγαινει το παλιο εικονιδιο με τα επιπλεον
<μουτρακια>.
-
αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψω:o fftopic::dizzy:......
Ευχαριστώ Έφη μου και καλή Παναγιά....:love:
-
αχ!τι ωραιο που ειναι το'' Νεο'' με το πορτοκαλι χρωμα που ειναι διπλα στα νεα μυνηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
καλησπερα και απο μενα...:bigsmile:
η ερωτηση αφορα το"γεννεθλιος χαρτης(dial)
διαβασα στα πιο πανω ποστ οτι δινει πληροφοριες για επανασυνδεσεις...γεγονος το οποιο μου το επιβεβαιωσε και η parkat ...
μηπως θα μπορουσατε ομως να γινεται πιο κατατοπιστικη...ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει το λινκ,γιατι οπως καταλαβα διαβαζωντας τα πιο πανω ποστ υπηρχαν εφαρμογες που διαγραφηκαν γιατι δεν χρησιμοποιουνταν..
θελουμε να το χρησιμοποιεισουμε...αλλα δεν γνωριζουμε την ακριβη χρηση του χαρτη...αυτου...
καταρχας βαζεις την γεννεθλια ημερομηνια σου??
η την ημερομηνια για να δεις την τρεχουσα ημερα..??
και μετα..τι γινεται??ο θεος και η ψυχη του δεν καταλαβαινω χριστο...:dizzy:
θα ειχε καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησει??:bigsmile::love:
η ζηταω πολλα???:embarrest
-
Χθες το απόγευμα , ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλα τα ευχαριστώ κάτω από όλες τις δημοσιεύσεις και τα άρθρα. Πραγματικά μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος! Νόμιζα ότι ήταν κάτι που θα ισχύσει και ένιωσα πολύ απαλλαγμένη από την ιστορία των ευχαριστιών.
Νομίζω ότι τα ευχαριστώ κάτω από τις δημοσιεύσεις μας, μπορεί να λειτουργούν παραπλανητικά μερικές φορές. Υπάρχουν δημοσιεύσεις που μόνο χρήσιμες δεν είναι και δεν αξίζουν κανένα ευχαριστώ , αλλά κάποιοι βάζουν ευχαριστώ για διάφορους λόγους. Από άγνοια μέχρι φιλία ή απλή υποτέλεια και μιμητισμό. Από την άλλη, έχω δει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που δεν έχουν τύχει κανενός «ευχαριστώ» για διάφορους πάλι λόγους.
Προτείνω στην διαχείριση να σκεφτεί το ενδεχόμενο της κατάργησης των ευχαριστώ. Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη αν θέλουν να πουν κάτι ή να συμφωνήσουν με μια ανάρτηση, θα μπαίνουν στην διαδικασία της γραπτής συμμετοχής και ίσως από αυτό να προκύψει κάτι πιο εποικοδομητικό από ένα απλό «κλικ» που θυμίζει την διαδικασία του like στο facebook. Ας μην είμαστε υποκριτές. Είναι πολύ λίγοι οι χαρακτήρες που κάνουν ορθή χρήση των «ευχαριστώ» (εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς:cry:) και ο λόγος είναι καθαρά ψυχολογικός. Προσωπικά, τις περισσότερες φορές που βάζω ευχαριστώ, το κάνω σχεδόν μηχανικά για να μην στεναχωρηθεί κάποιος και μετά ανακαλύπτω ότι με αυτό που κάνω, όταν το εννοώ, το ευχαριστώ μου έχει χάσει την αξία του (ευτυχώς που δεν κάνω το ίδιο με τα «σΆ αγαπώ» στην ζωή μου :laugh:) .
Υπάρχουν φορές που σε κάποιο ποστ ένα κομμάτι του είναι αξιοπρόσεκτο και αξίζει να βάλει κανείς το ευχαριστώ του, ενώ στο υπόλοιπο κομμάτι υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα να διαφωνείς. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να επιβραβεύσεις κάτι που δεν συμφωνείς στο σύνολό του ή να μην επιβραβεύσεις κάτι που θα ήταν καλό να επιβραβευθεί. Για όσους δεν το έχουν εύκολο να γράψουν, θα πατήσουν ένα «κλικ» και εντάξει.
Αν με έβαζες από την αρχή, θα επέλεγα να κρατήσω άλλη στάση με αυτά τα «ευχαριστώ» πια! Τα νιώθω σαν στενό κορσέ! Θα έβαζα ευχαριστώ τόσο σπάνια που κανείς δεν θα σκεφτόταν ότι για να μην βάλω ευχαριστώ πάει να πει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν συμβαίνει τίποτα! Το μόνο κορυφαίο κακό που συμβαίνει τα τελευταία 38 χρόνια, είναι ότι είμαι Ιχθύς και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!
Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος αλλά έχω την αίσθηση ότι δίχως τα ευχαριστώ η επικοινωνία μας θα είναι καλύτερη. Μου θυμίζει λίγο αυτό το συμβατικό της καθημερινότητάς μας που είναι γεμάτη από μικρές και ανούσιες υποχρεωτικές ευγένειες τύπου: «Ε, να μην πάω και με άδεια χέρια… Να πάω το κατιτίς μου!» :toung:
Το τσατάκι μια χαρά ήταν και ίσως να μας έλυνε τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις. Ίσως να ήταν μια χαρά να κάνουμε τους εκτός θέματος διαλόγους μας εκεί ή να πούμε σε κάποιον ότι μας άρεσε ή δεν μας άρεσε κάτι. Το τσατάκι γιατί το βγάλατε; :cry:
ΥΓ: Ίσως το ευχαριστώ να έχει κάποιο νόημα μόνο στην ανάρτηση των άρθρων!
-
Κάτια μου,
Το Thanks είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο προγραμματάκι, το οποίο δεν ανήκει στο λογισμικό μας, είναι έξτρα.
Ο σκοπός που το έφτιαξε ο κατασκευαστής ήταν απλός. Να αποφεύγουν τα φόρουμ μεγάλες επιβαρύνσεις από spam post" του στυλ ... Ευχαριστούμε για το άρθρο, ωραίο άρθρο, μπράβο ρε μεγάλε, και τα σχετικά.
Στα μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού υπάρχουν "ποινές" για όσους το κάνουν τη στιγμή που μπορούν με ένα Thanks να "επιβραβεύσουν τον συντάκτη"
Εδώ όμως είμαστε Ελληναράδες και δεν σηκώνουμε στον τράχηλο ζυγό. Τι και εάν έχουν γραφεί δεκάδες βοηθητικά άρθρα για τη χρήση του φόρουμ; Έχουν μέσα την λέξη επανασύνδεση; Δεν την έχουν, γιατί να διαβαστούν λοιπόν.
Από εκεί και πέρα εάν η χρήση του Thanks γίνεται για όλα όσα αναφέρεις (σωστά κατά τη γνώμη μου), σε πληροφορώ με πάσα ειλικρίνεια ότι και αυτό είναι Ελληνικό φαινόμενο. Είμαι 10 χρόνια μέλος σε δεκάδες σοβαρά, όπως ελπίζω το δικό μας, φόρουμς και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για τον λόγο ακριβώς που δημιουργήθηκε κι ας είναι φανερό από μερικά ποστ ότι κάποιοι είναι κοληταράκια.
Όπως και να έχει το Thanks θα φύγει, όχι για τους λόγους που αναφέρεις, αλλά επειδή στη θέση του θα μπει ένα πιο τσαχπίνικο με καρδούλες και τα ρέστα. Από αυτά που αγαπούν τα κορίτσια :cheesy:
Χρόνος δεν υπάρχει. Διαφορετικά άμεσα θα γίνονταν αλλαγές και σχεδιασμού και δομής που δυστυχώς γίνονται με αργούς ρυθμούς.
-
Ειμαι αυτη, που της ελλειψε παρα πολυ το <thanks>. :laugh: Κι αυτο, γιατι συχνα το χρησιμοποιω για να δηλωσω οτι ενημερωθηκα για καποια απαντηση κ.λ.π. Επισης ομολογω, οτι το χρησιμοποιω για πολλους απο τους λογους που ειχε αναφερει η Κατια σ ενα καταπληκτικο αρθρο, που ειχε δημοσιευσει σχετικα με την χρηση
του.
Αγαπητε ScP, γιατι πειραζετε τοσο πολυ τα κοριτσια, που ενδιαφερονται για την <επανασυνδεση>?
Προσωπικα, εχω καταλαβει οτι ολοι περναμε απο τρια σταδια ενδιαφεροντος στην αστρολογια.
α)Οσο ειμαστε νεοι, μονο με θεματα αισθηματικα,
β)μετα οσο ωριμαζουμε, προσθετουμε στα αισθηματικα και τα θεματα για τα οικονομικα,
γ) στο τελος , μας βλεπω να καταληγουμε μονο για θεματα υγειας.:laugh::laugh::laugh:
(Εξαιρουνται βεβαια, οσοι ειναι επαγγελματιες και οσοι ερευνουν επισταμενα αστρολογικα θεματα.)
Προσωπικα, τωρα που πενηνταριζω, δεν θα μου κακοπεφτε να εβλεπα καρδουλες και λουλουδακια
στις <ευχαριστιες>. Μπορω να πω θα μου εφτειαχνε την διαθεση.:love::love::love:
-
Συμφωνώ.
Ενα κλικ στo thanks, πάνω απ όλα σημαίνει "το διάβασα, ενημερώθηκα, μου άρεσε, με αντιπροσωπεύει, ή απλά μου αρέσει ο/η συγγραφέας από τον τρόπο που γράφει, ή μεταφράζει".
Το μικρό αυτό κλικ, έχει όπως και να το κάνουμε, την ομορφιά του.:love:
Οπως όλα τα μικρά, άχρηστα, μυστήρια, πολύχρωμα και αρωματικά βαζάκια και μπουκαλάκια που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες και νιώθουμε τόσο μα τόσο ευχαριστημένες!
Καλό χειμώνα εύχομαι σε όλους.
Μου λειψατε, ειδικά τα βράδια που δεν μπορούσα να ξαπλώσω λόγω ζέστης και κλωτσιάς της μπέμπας,:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
taurine
Συμφωνώ.
Ενα κλικ στo thanks, πάνω απ όλα σημαίνει "το διάβασα, ενημερώθηκα, μου άρεσε, με αντιπροσωπεύει, ή απλά μου αρέσει ο/η συγγραφέας από τον τρόπο που γράφει, ή μεταφράζει".
Το μικρό αυτό κλικ, έχει όπως και να το κάνουμε, την ομορφιά του.:love:
Οπως όλα τα μικρά, άχρηστα, μυστήρια, πολύχρωμα και αρωματικά βαζάκια και μπουκαλάκια που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες και νιώθουμε τόσο μα τόσο ευχαριστημένες!
Καλό χειμώνα εύχομαι σε όλους.
Μου λειψατε, ειδικά τα βράδια που δεν μπορούσα να ξαπλώσω λόγω ζέστης και κλωτσιάς της μπέμπας,:toung:
Καλώς την!
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά όπως είπες και μόνη σου, άντε να το βάλεις στον συγγραφέα και στον μεταφραστή , να το βάλεις σε μια σοβαρή άποψη… Να το βάλεις σε ένα πετυχημένο αστείο… Σε μια χαριτωμένη αναφορά… Κανένας δεν λέει το αντίθετο. Εμείς όμως το έχουμε κάνει κάτι σαν «Γεια, τι κάνεις; Καλά, ευχαριστώ!»
Και ποιος το λέει αυτό… Εγώ , ο πρώτος σεσημασμένος «ευχαριστάκιας» στην γειτονιά. Φαντάσου! Αλλά είδα ότι τώρα αποχτήσαμε και online ανταπόκριση με facebook και μπορούμε να βλέπουμε και τα likes.
Χριστέ μου!:cry: Που να πάω να κρυφτώ από αυτό το πράγμα που λέγεται facebook; Με βρήκε και εδώ; :blink: Πες το μου αυτό! :cry:
-
Εμένα μου αρέσουν τα θενκς και θα στεναχωρεθώ που δεν θα υπάρχουν :cry:
δεν ξέρω ,ειμαι και κάπως ..στις αλλαγές τραβαω ενα ζόρι να τις δεχτώ και να προσαρμοστώ[θυμώνω,νευριάζω,βρίζω ,γκρινιάζω..:laugh: μεχρι να μαθω τις νέες αλλαγές τις πρόσφατες απα...πα..]
ομως συνηθιζω γρηγορα και ολα ειναι μια χαρά τώρα :bigsmile
Και οταν δεν καταλάβαινα κάτι
η πολυ καλή διαχείρηση αμέσως βοηθουσε:love:
Τωρα για τις καρδιές ..μμμμ.....ΣΚΡ θα εχουν και χρωματάκι;;;:laugh:
Υ.Γ
Ενα πράγμα όμως μου κόστισε πολύ που δεν είναι εκει, που ήταν πριν.
Μια αγαπημενη μου εφαρμογη ...οποιος με ξέρει καλα θα καταλαβει πια ηταν..:love:
Ισως κάποια άλλη φορά σε κάποια άλλη αλλαγη να την φέρουν πισω εκεί που ήταν :love:
:love::bigsmile:
-
Κατια το like του φακ μπουκ υπάρχει από την πρώτη μέρα της αναβάθμισης. εάν εννοείς το νέο εσωτερικό μας like που αντικατέστησε τα thanks είναι internal.
Πιθανόν να στέλνει μήνυμα κάθε φορά που κάποιος το πατάει και επίσης "παίζει" να σας έρθουν καμιά χιλιάδα ειδοποιήσεις επειδή όσα thanks είχατε λάβει, μετατράπηκαν.
Ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Δουλεύω με ανοιχτό το φόρουμ και αλλάζω συνέχεια πράγματα κάτι που δεν είναι καλό αλλά δεν το κλείνω, θέλω παρέα :bigsmile:
-
Σωκράτη, μας ήρθαν ήδη τα μηνύματα αλλά δεν πειράζει, κάνε δουλειά σου… Κι εγώ με το site ανοιχτό δουλεύω (μη χάσω καμιά οξεία… ) .
Όσο για το φακ μπουκ, εκεί γίνεται των λάικς το κάγκελο και φοβάμαι ότι η γενιά μου στα γεράματα θα πάσχει από παραμορφωτική αρθρίτιδα στον δείκτη του δεξιού χεριού. Μέχρι τότε, με αυτό το δάχτυλο θα έχουμε χτυπήσει ίσα με 30 εκατομμύρια likes . Πόσα εκατομμύρια likes να βγάλει ένα δάχτυλο σε αυτή τη ζωή;
Βρήκα τίτλο για μεταμοντέρνα καθημερινή σαπουνόπερα : «Κράμπα στο δεξί, από αριστερό κλικ»:laugh::laugh::laugh:
ΟΚ. Δεν ξαναμιλάω….:embarrest:cry::embarrest
-
Καλά σοβαρά τώρα; θα μπορούμε να βγάζουμε στο ΦΒ τα άπλυτά μας στη φόρα με ένα κλικ; Τα εν οίκω μη έν δήμω!!!! Α έχω φρικάρει...... Τι share δλδ? Και τα thankς στο προφιλ μου τι να τα κάνω; Στο κεφάλι μου έπεσαν και τα σπρώχνω να κλείσει η ντουλάπα. Σωκράτη πλάκα μας κάνεις;;;;;
Και ο χάρτης dial τι κάνει τελικά;
-
Πήρα και άμεση ειδοποίηση για το like σου Κάτια! Εγώ πώς να βάλω like στο like σου??? Σου δίνω ένα χαμογελάκι
:bigsmile:
-
Ευτυχώς που υπήρξα φειδωλή στα "thanks" μου μέχρι τώρα, γιατί έλαβα μόνο... 137 ειδοποιήσεις.....
D.K :love:
-
Πάρε μία και από μένα, Δήμητραq μου!
Μόλις έκανα με επιτυχία το πρώτο μου share στο προφίλ μου στο ΦΒ. Δυστυχώς για το θέμα της μικρής Δέσποινας....
-
Μη μου βάζετε λάικ καλέ και μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια. Σε καμιά προβλεψούλα μόνο μηνιαία ή κανα αρθράκι ΟΤΑΝ το γράψω :toung:
-
βρε κοριτσια τι ειναι αυτο το καινουριο...?ολο ειδοποιησεις ερχονται...ωραιες οι αλλαγες...αλλα κομματακι δυσλειτουργικες..:wacko:
-
Σας έχω και επιστημονικής φαντασίας: «ο πόλεμος των likes» .
Ευχαριστώ που με ευχαρίστησες και ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένη που είχα την ευχαρίστηση να σε ευχαριστήσω ευχάριστα. Αχ, πως το ευχαριστήθηκα!....
Ευχαριστώ!
ΥΓ: Ορκίζομαι ότι αυτό ήταν το τελευταίο όντως!:cry::embarrest:cry:
-
Παιδια για τις ριζικες αλλαγες μηπως ευθυνεται το τετραγωνο ουρανου-πλουτωνα? εχει μελετησει κανενας το ωροσκοπιο του myhoroscope γιατι αν το'χει η μοιρα του να αλλαζει συνεχεια την "βαψαμε":bigsmile::wacko::weird:
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Μη μου βάζετε λάικ καλέ και μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια. Σε καμιά προβλεψούλα μόνο μηνιαία ή κανα αρθράκι ΟΤΑΝ το γράψω :toung:
Σωκρατάκο, ξέρεις τι σκέφτηκα; Θα σου κάνω unlike και μετά πάλι like ΠΑΝΤΟΥ.... Περιμένουμε και το βιβλίο, απόσπασμα του οποίου κάποια στιγμή μας είχες αναρτήσει....
-
Παιδια μου, δεν υποφερονται οι ειδοποιησεις. Τουλαχιστον, ελπιζω να παραμενει η επισημανση οταν
προκειται για μηνυματα.:cry::cry::cry:
-
Έφη υποτίθεται σε αυτό το φόρουμ είμαστε "ενήλικες". Τις περισσότερες παπαριές βλέπω ότι τις κάνουν οι "ενήλικες" όμως και όχι η πιτσιρικαρία.
Ξέρεις επίσης πολύ καλά, το έχω κάνει και στο παρελθόν, το φόρουμ μπορεί να γίνει εκκλησία με μερικά μου κλικ.
Επειδή στο φέισμπουκ γίνεται της ανωμαλίας και επειδή, επίσης, τα 9 στα 10 σάιτ αστρολογίας ευτελίστηκαν, εδώ δεν έχω σκοπό να επιτρέψω κάτι τέτοιο... γιατί στο κάτω κάτω δεν ψάχνω πελατάκια, δεν ζητάω χρήμα, άρα έχω την αυτονομία μου να κάνω ότι θέλω στο σπίτι μου όταν δεν το σέβονται.
Αν φάνηκε αλαζονικό ποστ ή ποστ επείδειξης ισχύος, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι είναι και όσοι διαφωνούν μπορούν να ζητήσουν απενεργοποίηση λογαριασμού ή απλά μην ξαναμπούν
-
Σωκρατη αναγκαζομαι να σ ενοχλησω, ενω απ οτι καταλαβα δουλευεις πανω στο συστημα, γιατι στο
τελευταιο σου ποστ ξεκινας με τ ονομα μου.
Αντιλαμβανομαι και δεχομαι αυτα που γραφεις, αλλα δεν μπορω να καταλαβω, (ειμαι απολυτα ειλικρινης), ποια φραση μου ηταν τοσο πολυ ενοχλητικη, η ακομη και προσβλητικη για το site, ωστε ν αντιδρασεις τοσο εντονα.
Εκτος, αν η καμπανα......ηταν γενικη κι απλα ετυχε να προσφωνησεις εμενα.:unsure::unsure:
-
Ναι Εύη ακριβώς. Ήταν γενικό.
αγόρασα ένα πρόγραμμα των 200 περίπου ευρώ. Κάθομαι και παιδεύομαι να δω πως δουλεύει και μερικοί από εμάς παίζουν.
Με το δίκιο σου παρονιέσαι. Και εμένα με ενοχλεί αυτό. Δυστυχώς οι κατασκευαστές δεν έχουν προνοήσει να βάλουν απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σε ένα σχετικά ακριβό πρόγραμμα. Υπόσχονται ότι ίσως στην επόμενη βέρσιον. Ναι καλά!
Πέρα του εκνευρισμού των 2 λεπτών, δράττω την ευκαιρία να γράψω οτί ενώ είμαστε η μόνη αστρολογική κοινότητα πλέον στην Ελλάδα που κρατάει Θερμοπύλες, όταν όπου και να κοιτάξεις θα διαβάσεις είτε κλεμμένα άρθρα είτε άρθρα για το βρακάκι των ζωδίων. Όταν οι μισοί και πλέον αστρολόγοι πούλησαν ιδανικά και ιδέες για λίγα χρήματα και απόκτηση μικρής αυλής και εδώ ασχολούμαστε γιατί το κουμπάκι έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του, η το λάικ είναι μαύρο και όχι κόκκινο :toung:
Την αγάπη μου :love:
Υ.Γ.
Σας έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει μια βάση με διάσημους και όχι μόνο. Σκληρή δουλειά και πρωτοπόρα όπως πάντα για την πατρίδα μας και θα σας την παραδόσουμε σύντομα με ένα σχετικά μικρό δείγμα 4000 ωροσκοπίων.
Ελπίζω η Κοραλλία να μην γνωρίζει και τους 4000 χιλιάδες και μας πει ότι τους γνώριζε προσωπικά. (Θα με σκίσει τώρα για το καρφί)
-
Kyrie diaxeirista! Kalo xeimwna kai kalh ypomonh.To lifting tou site poly kalo,kai mhn anhsyxeite.
Kata prwton XILIA SYGNWMH gia ta greeklish, ta sixainomai, ws koritsi klaasikou lykeiou.
Tha hthela voitheia gia 2 provlimata pou proekypsan.
1.Gia kapoio logo me to alt/shift to plhktrologio den gyrizei sta ellinika, kai paidevomai apo to apogevma. Yparxei kapoios allos tropos na to gyrisw?
2. Sthn epanw mpara pou anazhtw arthra astrologias, mou vgazei minima sfalmatos.
Ti na kanw?
-
taurine,καπου στις ρυθμισεις σου θα εχεις και ρυθμισεις γλωσσας εκει μπορεις να κανεις την αλλαγη σε ελληνικα...η απο κατω δεξια κανοντας δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο "EN" και επιλεγωντας "EL"
-
To thema einai pws xathike kai h katw mpara me ta EN/GR
:cry: