Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες Πόπη, αλλά η συμπεριφορά της πράγματι μοιάζει περισσότερο με αυτή μιας προδομένης ερωμένης, παρά μιας μάνας.
Printable View
ειναι απο νομιμο γαμο ο Χρηστος
και παλι σας ευχαριστω ολους σας:bigsmile:
Όλα αυτά είναι πολύ θλιβερα που διαβάζω.
Δεν ξέρω τί είναι αυτό που κάνει μία μητέρα να αρνείται πεισματικά το αίμα της, το παιδί της,
το μικρό μωρακι που κάποτε κρατούσε στην αγκαλιά της. Πολλώ μάλλον, μία σχέση μητέρας-γιού, που φαινομενικά, μοιάζει άρρηκτη.
Μία και μοναδική περίπτωση γνωρίζω που η μάνα δεν ήθελε να μιλήσει στο γιό, ήταν επειδή ο γιός υποχρέωσε την κοπέλα που είχαν μακροχρόνια σχέση, να "σκοτώσει" το έμβρυο που κυοφορούσε γιατί ...ήθελε να αγοράσει βάρκα και να πάει διακοπές το καλοκαίρι.
Η μάνα έκανε ένα χρόνο να μιλήσει με το γιό, και δεν παρέλειπε να επισκέπτεται κάθε τόσο την κοπέλα και να της ζητά συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του γιου της.
Τα χρόνια πέρασαν, ο γιος γνώρισε μια άλλη κοπέλα, την παντρεύτηκε, επήλθε εγκυμοσύνη, αλλά το παιδί ...δεν ήταν δικό του. Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, τώρα 3 ετών,το ξέρουν όλοι, εκτός από εκείνον.
Πρόσφατα, το έμαθε και η μάνα, πως το εγγόνι, δεν είναι αίμα του γιού της.
Συγνώμη αν έπεσα σε οφ τοπικ, αλλά αυτές οι ιστορίες πολύ με στεναχωρούν.:cry:
Δέσποινα μου,
στο θέμα των μυστικών συμφωνώ με αυτά που είπε η Τίνα. Επιπλέον, ο κυβερνήτης του 12ου είναι ο ¶ρης που βρίσκεται στον οίκο της μάνας και πάει για τρίγωνο με τον άξονα 1ου/7ου, δηλαδή μυστικά που θα τα μαθαίνατε εσύ (1ος οίκος) κι ο Ζαφ (7ος).
Καλησπερα. Δεν γνωριζομαστε. αλλα αισθανομαι την αναγκη να σου γραψω οτι ολη η αληθεια κρυβεται τωρα πια σ αυτο που ειπες στον ανιψιο σας.Ο.τι μα ο.τι και να εχει συμβει ο κυκλος κλεινει, η μητερα του φευγει απο την ζωη και ο μονος δρομος ειναι η συγχωρεση.Μπορω να σε βεβαιωσω οτι και μονο που ο γυιος της πηγε και την ειδε στο σπιτι της ,ειναι τεραστιο βημα ασχετα με την δικη της αντιδραση.Βεβαιωσε τονοτι οι ψυχολογοι πιστευουν οτι εχει μεγαλυτερη σημασια η δικη μας πραξη ασχετα με την αντιδραση του αλλου.Εκεινος εκανε την υπερβαση του.
Να μη ξεχναμε επισης οτι ενας σοβαρα ασθενης ανθρωπος ειδικα αν αντιλαμβανεται το τελος μπορτει να εκδηλωσει δραματικη συμπεροφορα ποσο μαλλον αν αυτο ειναι μερος του εαυτου του ετσι κι αλλιως.
Σου ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα για ολη την οικογενεια σου
Είσαι πολύ καλό παιδί βρε Δέσποινα για να τράβας τέτοια ψυχοφθόρα κατάσταση
ενώ θα μπορούσες να κάνεις την πάπια.
Αν θεωρείς πως δεν είναι άλυτα τα προβλήματα που έχουν προηγηθεί
καλά κάνεις και τα παλεύετε ακόμα.
Καλό κουράγιο.:love:
Αν γίνει κάτι καλό μεταξύ τους πέστο μας να πούμε
Ζήτωωωωωωωωωωω! :bigsmile:
Υ.Γ. Έχεις κάνει το Ταυρίσιο μυαλό μου να παίρνει άπειρες στροφές
για το θέμα. Λες και ήμουν κι εγώ εκεί γύρω.
Καταρχήν να πω σε σένα Δέσποινα και στο Χρήστο "καλό κουράγιο"...Είναι πολύ καλό για σας αυτό που προσπαθείτε... Σε δεύτερο επίπεδο ήθελα να δω αν σωστά παρατηρώ κάποια σημεία. Η αντισκιά του Ερμή είναι στις 19ο του Τοξότη 7ου (Ζαφ) και η αντισκιά του Κρόνου στις 13ο των Ιχθύων 11ος (3ος της μάνας - ο αδελφός της Ζαφ), φαίνεται η διαμεσολάβηση.Τα αποκλίνοντα εξάγωνα του Δία, δείχνουν την άκαρπη προσπάθεια με τους δείκτες του τέλους.Επίσης ο ¶ρης κυβερν. 4ου μητέρας και 12ου Χρήστου σε σύνοδο και καμμένος απο Ηλιο κυβερν. 4ου (Χρήστος) και 8ου (μάνας)... Με εκτίμηση και συμπάθεια., σας καλημερίζω...
Σε ευχαριστω πολυ Μανταλενο μου:bigsmile:
- αρνητικος ο χαρτης [πηγαμε τουλαχιστον προετοιμασμενοι]
αλλα οπως ειπε και η πολυ καλη και ευστοχη αστρολογος Τινα Ζαχαριαδου
ηταν πολυ καλη ωριαια για εξασκηση για τα μελη
σας ευχαριστω ολους:bigsmile:
Μανταλένα μου οι αποκλίνουσες όψεις δεν δείχνουν την άκαρπη προσπάθεια, δείχνουν παρελθοντικά γεγονότα/καταστάσεις εάν κι εφ' όσον σχετίζονται άμεσα με τους κυβερνήτες που μας ενδιαφέρουν.
Στο συγκεκριμένο ερώτημα η Δέσποινα δεν ρωτούσε για κάτι που έχει συμβεί, επομένως δεν ισχύουν τα παραπάνω.
Επίσης, ο ¶ρης δεν καίγεται από τον Ήλιο, είναι ο μοναδικός πλανήτης που έχει αυτό το "προτέρημα".
Μια πληροφορία για τον 4ο οίκο που σχετίζεται με την τελική έκβαση των ωριαίων.
Οταν οι απαντηση δίνεται από τους κυβερνήτες και την Σελήνη σπάνια κοιτάμε τον 4ο οίκο, είναι ας το πούμε "περιττό".
Δέσποιμα σε ευχαριστώ πολύ και να αιτιολογήσω γιατί το ωριαίο αυτό ήταν πολύ καλό για μάθημα.
Είναι απλό, εάν παίρνατε τους σωστούς κυβερνήτες, το ωριαίο αυτό μιλούσε ξεκάθαρα για να μην πω φώναζε.
Ήταν δηλαδή ένα εύκολο ωριαίο, αν μπορεί να ειπωθει αυτό, για αρχάριους.
Να πω κατι αν μου επιτρεπετε αγαπημενα μου μελη
η ωριαια δεν ειναι κατι που για ψυλλου ''πηδημα''
κανουμε την ερωτηση
και περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα
και τους αστρολογους απικο εκει να μας λενε τι ''βλεπουν''
με θελει ο γκομενος ;
θα με παρει τηλ ο γκομενος;
τι φαι του αρεσει του γκομενου;
και σε μια εβδομαδα ξανα- μανα αλλη ερωτηση.
Νομιζω κατα την ταπεινη μου γνωμη
οτι πρεπει να νιωθεις δυνατα συνασθηματα
να κατακλιζεται ολο σου το ειναι απο παθος ,αγωνια,
και η ερωτηση να βγει αβιαστα
και ταυτοχρονα ''αν το θυμηθεις ''να δεις το ρολοι σου την ωρα
για τον χαρτη[αλλιως πεταξε το πουλακι]
Ισως για αυτο ο χαρτης μου εδειξε ξεκαθαρα το αποτελεσμα
στην υποθεση του Χρηστου
ενα μηνα τωρα εγω και ο Ζαφ προσπαθουσαμε να βρουμε με τι τροπο
θα τον παρουσιαζαμε στην μητερα του[καθως εχουν να μιλησουν χρονια]..
ειχαμε ενταση εσωτερικη ,ανυσηχια κ.τλπ.
οταν εφτασε η μερα η ερωτηση ηρθε αυθορμητα ...
''
--θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του;''-
Ευχαριστω την πολυ καλη αστρολογο Κοραλλια Μοζζορα
την Τινα μου:love:
τον καλο μου Σωκρατη :love:
και ολα τα μελη που γραψατε και νιωσατε την αγωνια της υποθεσης:bigsmile:
κουκι:love::bigsmile:
Υ.Γ βλεπετε οτι ευχαριστω συνεχως τους αστρολογους και τα μελη
ναι ..γιατι χρειαζετε κοπος και χρονος φιλοι μου και
δεν ειναι υποχρεωμενοι ..
για αυτο και τα ευχαρηστηρια μου
Εισαι απιστευτα γλυκο πλασμα.
Οσο για τις ερωτησεις ο W. LILLY στο βιβλιο του αναφερει πως ο ιδιος εξασκουσε την ωριαια ρωτωντας π.χ. που βρισκεται το ταδε βιβλιο μεσα στο ιδιο του το σπιτι η το ταδε αντικειμενο..Επισης σαν παιχνιδι εβρισκε σε ποια σημεια του σωματος των ερωτωντων υπηρχαν σημαδια και ελιες.
Απλα θελει μεγαλη εξασκηση απο εμας τους αρχαριους.
Οπως ειδαμε για τους εμπειρους αστρολογους του site ηταν πολυ απλο.
Ορεξη και χρονο να εχουμε...
Σου ευχομαι τα καλυτερα....
Οντως ο Ερμης και ο Κρονος θα σχηματιζαν τετραγωνο αλλα ο κρονος γυρνα αναδρομος και τελικα δεν το σχηματιζουν.Τωρα σκεφτηκα να το κοιταξω και οντως δεν ενω φτανουν στην 0,72 μοιρα ποτε αυτο το τετραγωνο δεν ολοκληρωνεται!
Αυτο το στοιχειο δεν θα μπορουσε να αποτελεσει οτι τελικα μετα απο πολυ αγωνια και κοπο η μητερα του θα υποχωρησει ωστε να μιλησει με το παιδι της και να μην επελθει ενταση μεταξυ τους ??
αγαπημενη hattie
δεν νομιζω να υποχωρισει η μητερα του Χρηστου
ποτε..
ειναι σκληρη και ο εγωισμος της τοσο μεγαλος που δεν μπορει να το συλλαβει
ανθρωπινος νους..
Δεν εδωσε ποτε αγαπη στον Χρηστο
δεν του εδωσε ποτε τιποτα απο την ψυχη της
ισως ποτε δεν τον αγκαλιασε..
Θα σας πω κατι..
την ωρα που ανεβαιναμε τα σκαλια για το σπιτι της
ο Χρηστος ετρεμε απο αγωνια..
γυρναω και του λεω οτι και κανει και να σε διωχνει και να ουρλιαζει..
εσυ θα της λες Μανα σε αγαπαω ασε με να σε δω ..να σε αγκαλιασω..
Και ο Χρηστος γυρναει και μου λεει αγαπημενα μου μελη
μα..θεια εγω ποτε δεν εχω πει αυτην την λεξη ''σ'αγαπαω
ποτε στην ζωη μου ..
ουτε καν στην κορη μου...
hattie23 μου το ότι γυρνά ο Κρόνος ανάδρομος επισπεύδει τις δυσκολίες.
Ο Ερμής είναι ο γρήγορος και συναντά τον Κρόνο, με την αναδρομή τον πιάνει νωρίτερα.
Αυτό που λες θα ίσχυε στην περίπτωση που ο Ερμής γύριζε ανάδρομος και πάλι όμως θα γινόταν το τετράγωνο αφού δεν παραμένει εφ' όρου ζωής ανάδρομος.
Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν θα μπορουσε να υπαρξει καποια ελπιδα.Ο Κρονος ειναι στον ζυγο σε εξαρση τωρα βεβαια που γυρνα αναποδα μειωνεται η "δυναμη" του και ο ερμης βρισκεται στον Αιγοκερω αν δεν κανω λαθος αρα σε ζωδιο που ο κρονος ειναι κυβερνητης.Και τα δυο ζωδια εχουν την ιδια ποιοτητα ειναι παρορμητικα .
Επισης ο ερμης βρισκεται καλα τοποθετημενος σε δεκανο και οριο που αντιστοιχει στον ερμη αυτο δεν τον δυναμωνει σε σχεση με ενα κρονο που φαινεται να χανει λιγο την μπαλα?
Γενικοτερα ,οταν εχουμε κρονο αναδρομο η απαντηση τεινει στο αρνητικο παντα ?Δηλαδη μεχρι τον ιουνιο που γυρισει ορθοδρομος οτι ωριαιο και να εχουμε να δεικτη κρονο θα εχει αρνητικη εξελιξη η επειδη σχηματιζει τετραγωνο με τον σημειοδοτη εχουμε αυτην την εξελιξη.
Ναι θα μπορούσε να υπάρξει μια μικρή πιθανότητα να τον δει επειδή ή όψη που σχηματίζεται είναι τετράγωνο. Αν είχαμε αντίθεση η απάντηση ήταν αρνητική και πίστεψε με δεν θα χρειαζόταν να δούμε τίποτα άλλο.
Ο Κρόνος δεν χάνει από πουθενά την μπάλα, βρίσκεται σε έξαρση αλλά ακόμη και αν την έχανε, όποιον κυβερνήτη και να κοιτάξεις της μητέρας του Χρήστου έχει τίτλους στον Κρόνο.
Για παράδειγμα ο Ήλιος που είναι δικός της κυβερνήτης, βρίσκεται στο ζώδιο του Κρόνου, ο ¶ρης στην έξαρση του Κρόνου κτλ.
Αυτό σημαίνει πως την ενδιαφέρει ο εαυτός της και μόνο.
Αντίθετα, ο κυβερνήτης του Χρήστου βρίσκεται στην κυριαρχία του Κρόνου, σε δικό της ζώδιο.
Αυτό υποδηλώνει τον ενδιαφέρον που έχει για την μητέρα του.
Οχι η απάντηση δεν τείνει πάντα αρνητική ειδικά αν ρωτάμε για επιστροφή συντρόφου κτλ.
Ακόμη, θετικές όψεις με Κρόνο δείχνουν θετική εξέλιξη.
Εννοείται πως μιλάμε για σημειοδότη διαφορετικά γιατί να κοιτάξουμε τον Κρόνο;
Δεν ξερω αν βοηθαει καθολου
Τινα μου
στον γενεθλειο της η μητερα του Χρηστου
εχει συνοδο ηλιο,ουρανο,αφροδιτη στον καρκινο
σε τετραγωνο με κρονο στον ζυγο [8η μοιρα]
και ο Χρηστος ειναι στην 0,40 μοιρα του ζυγου γεννημενος
Αγαπητή Κούκι εύχομαι στο τέλος οι προσπάθειές σας να έχουν ευτυχή κατάληξη και θα έλεγα (πολύ ταπεινά γιατί δεν είμαι αστρολόγος) τις αρνητικές ενδείξεις των άστρων να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.
Εννοώ να σας "πεισμώσουν" ώστε να επιμείνετε και να βρείτε άλλους τρόπους προσέγγισης της μητέρας.
Οι αρνητικές ενδείξεις σε βάθος χρόνου, όπως διάβασα στο θέμα σου, δεν προδικάζουν και το τελικό αποτέλεσμα (εκτίμηση προσωπική και ... αισιόδοξη :bigsmile:)
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ο Ήλιος στις 2 μοίρες και κάτι του Υδροχόου θεωρείται ότι είναι σε μοιραία μοίρα? Το είδα στον χάρτη που "ανέβασε" η αγαπητή διαχείριση :love: και μου κίνησε την περιέργεια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας :bigsmile:
σε ευχαριστω αγαπητο μελος Sei
για το ενδιαφερων σου
μονο που στην υποθεση αυτη
''το βαθος χρονου'' δεν ειναι με κανενος την μερια......:cry:
φιλικα
κουκι:bigsmile:
Καλημέρα!
Μετά τον χάρτη στο τέλος κάτω δεξιά, αναφερει τον Ήλιο σε Fateful Degree Planet
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...F%F5%3B-7.html
Σας ευχαριστώ:bigsmile: