-
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Quote:
Originally Posted by
hattie23
Να κανω μια χαζη ερωτηση ?Ειμαι ξανθια ετσι και αλλοιως απο γεννησιμιου μου :toung:.
Το τετραγωνο αναδρομου κρονου και ερμη τωρα θεωρειτε αποκλινουσα οψη?
Αν ο αναδρομος πλανητης δεν ανηκει στον ερωτοντα αλλα στο αλλο ατομο η αναδρομη κινηση δειχνει καθυστερηση ως κατι το αρνητικο (αφου ηταν τετραγωνο) ενω οταν γυρισει ορθροδρομος τελικα θα γινει? .Αυτο δεν το εχω καταλαβει οταν γυρισει ορθροδρομος ο κρονος θα ξαναπιασει τετραγωνο με τον Ερμη ?Αφου τοτε θα εχει προχωρησει ο χαρτης λογικα δεν θα επρεπε να δειχνει αποφυγη καποια συγκρουσης αναμεσα στους δυο ?(σκεφτομαι ακομα την ερωτηση της δεσποινας συγγνωμη :embarrest).
Αν θυμάμαι καλά ο Ερμής ήταν στις 14 μοίρες και ο Κρόνος στις 17;
Η όψη αυτή είναι συγκλίνουσα και έδειχνε την απόσταση και τα προβλήματα που θα προέκυπταν κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ μητέρας και γιου. Οταν γυρίσει ορθόδρομος πιθανόν να έχουμε επάναληψη των ίδιων γεγονότων.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση για ένα τρίμηνο δεν πρέπει να γίνει καμιά προσπάθεια επανασύνδεσης μητέρας και γιου, αν φυσικά η γυναίκα έχει διάρκεια ζωής μέχρι τότε.
-
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Αν η ερώτηση είναι αρνητική (π.χ. αν θα χωρίσει κάποιος) και οι κυβερνώντες πλανήτες έχουν θετική όψη, αυτό είναι θετικό ή αρνητικό για την απάντηση;
-
Quote:
Originally Posted by
aktina
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Αν η ερώτηση είναι αρνητική (π.χ. αν θα χωρίσει κάποιος) και οι κυβερνώντες πλανήτες έχουν θετική όψη, αυτό είναι θετικό ή αρνητικό για την απάντηση;
Ακτινα μου πες οτι ρωτας <θα χωρισει ο γιαννης?> Αν η απαντηση ειναι θετικη τοτε ναι θα χωρισει ο Γιαννης.
Αν ρωτησεις< Δεν θα χωρισει ο Γιαννης?> αν η απαντηση ειναι θετικη τοτε πραγματι δ ε ν θα χωρισει ο Γιαννης.
Τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω.
-
Κι εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι.
Όταν σε θέματα Ωριαίας η απάντηση είναι αρνητική αλλά αυτό ανατρέπεται τελικά και η έκβαση είναι θετική (αυτό που επιθυμούσαμε επιβεβαιώνεται κι ας μας έδινε η Ωριαία άρνηση), σε αυτή την περίπτωση όλα είναι μια χαρά και η "ανατροπή" είναι καλοδεχούμενη.
Όμως όταν η απάντηση σε Ωριαία είναι θετική αλλά (και αφού έχουμε δώσει το μάξιμουμ στο χρονικό περιθώριο) αυτή δεν "βγαίνει" αυτό πού οφείλεται?
Τι ερμηνεία μπορούμε ή πρέπει να δώσουμε σε αυτή την περίπτωση?
Ότι το σύμπαν για παράδειγμα δεν μας συμπαθεί ?:cry:
Ότι θέλει να μας διδάξει υπομονή?:unsure:
Ότι μας παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς σε μέντιουμ για να μας δώσει μια απάντηση στο θέμα μας?:toung:
Ότι ήταν κουρασμένο την στιγμή που θέσαμε το ερώτημά μας και μπέρδεψε τις απαντήσεις?:wacko:
Όπως καταλαβαίνετε έχω θέμα με μια Ωριαία που ακόοοοοομη την περιμένω να επαληθευτεί κι αυτή αρνείται πεισματικά κι επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό προσπαθώ να δω το θέμα με χιούμορ όοοοοοσο περιμένω.:noworry:
Αλλά το ερώτημα ισχύει.
Πού οφείλονται τέτοια "φαινόμενα"?
Σας ευχαριστώ :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Sei
Όταν σε θέματα Ωριαίας η απάντηση είναι αρνητική αλλά αυτό ανατρέπεται τελικά και η έκβαση είναι θετική (αυτό που επιθυμούσαμε επιβεβαιώνεται κι ας μας έδινε η Ωριαία άρνηση), σε αυτή την περίπτωση όλα είναι μια χαρά και η "ανατροπή" είναι καλοδεχούμενη.
Όμως όταν η απάντηση σε Ωριαία είναι θετική αλλά (και αφού έχουμε δώσει το μάξιμουμ στο χρονικό περιθώριο) αυτή δεν "βγαίνει" αυτό πού οφείλεται?
Ότι μας παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς σε μέντιουμ για να μας δώσει μια απάντηση στο θέμα μας?:toung:
Ότι ήταν κουρασμένο την στιγμή που θέσαμε το ερώτημά μας και μπέρδεψε τις απαντήσεις?:wacko:
Όπως καταλαβαίνετε έχω θέμα με μια Ωριαία που ακόοοοοομη την περιμένω να επαληθευτεί κι αυτή αρνείται πεισματικά κι επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό προσπαθώ να δω το θέμα με χιούμορ όοοοοοσο περιμένω.:noworry:
Αλλά το ερώτημα ισχύει.
Καλησπερα.
Αν καταλαβα καλα, απλα α κ ο μ η δεν εχει επαληθευθει.
Επειδη ενα προβλημα που αντιμετωπιζω στην ωριαια, ειναι ο χρονος που θα πραγματοποιηθει κατι, εισαι σιγουρη οτι εχεις λαβεις υπ οψιν ολες τις παραμετρους?
Εμενα μου φαινεται μαρτυριο.εκτος αν οι δεικτες ειναι στα παρορμητικα και σε παρορμητικους οικους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
-
Quote:
Originally Posted by
SAGIVI
Καλησπερα.
Αν καταλαβα καλα, απλα α κ ο μ η δεν εχει επαληθευθει.
Εμενα μου φαινεται μαρτυριο.εκτος αν οι δεικτες ειναι στα παρορμητικα και σε παρορμητικους οικους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
Ένα θα σου πω : ακόμη θυμάμαι την λέξη ΑΓΝΩΣΤΟ στο πινακάκι που δίνει στο βιβλίο της η Γιαννακοπούλου και αφορά τον χρονικό προσδιορισμό όταν οι δείκτες πέφτουν στα σταθερά:laugh:
Αλλά σκεφτόμουν, η ανίδεη, μήπως είναι λίγο υπερβολική η συγγραφέας.
Μα είναι δυνατόν να ισχύει αυτό το "ΑΓΝΩΣΤΟ"?:blink::bigsmile:
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει εδώ :suspiciou και βρήκε αυτό τον τρόπο ο Lilly να το καλύψει :laugh:
Η Κεκαυμένη:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Sei
Αλλά το ερώτημα ισχύει.
Η δεν εχει θεσει σωστα την ερωτηση η οτι την εχεις "καψει" κανωντας πολλες φορες παρομοιες ερωτησεις .Η εχεις θεσει την ερωτηση σε μερα που εσυ αποφασισες να την θεσεις γιατι "ηξερες" τι απαντηση θα παρεις.
Επισης ,το θεμα με την αρνητικη η θετικη απαντηση ειναι αρκετα περιπλοκο.Πρεπει να εχεις εκτος απο γνωση στις οψεις ,στοιχεια,ποιοτητες,μοιρες, αστεροειδεις,ορια ,προσωπα κ.λ.π
Εκτος αν η απαντηση "φωναζει" απο μονη της .
Παντως καλο ειναι να μας ξαφνιαζει και το συμπαν που και που :toung:(ευχαριστα εννοω).
Εδω που τα λεμε αφου εχει την δυνατοτητα να ξαναθεσει την ερωτηση μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα (η αν εχουν αλλαξει καποια πραγματα απο τοτε που εθεσες την ερωτηση )οτι απλα προβλεπεις την ταση που υπαρχει για το γεγονος ,αν εξελλιχθει θετικα η αρνητικα οποτε οπως και μια αρνητικη η θετικη οψη σε ενα προοδευτικο μπορει να εχει ενα ποσοστο ατυχιας.
-
[QUOTE=hattie23;119590]
Quote:
η οτι την εχεις "καψει" κανωντας πολλες φορες παρομοιες ερωτησεις .
Αααα καλά, όχι μόνο την έκαψα μετά από 11 μήνες αναμονής, μπουρρρρλότοοο της έβαλα :laugh:
Quote:
Η εχεις θεσει την ερωτηση σε μερα που εσυ αποφασισες να την θεσεις γιατι "ηξερες" τι απαντηση θα παρεις.
Hattie αν "γνώριζα" την ημέρα που θα έπαιρνα την απάντηση που προσδοκούσα πιστεύεις πώς δε θα το έκανα? Απλά και μόνο για να μου προσφέρω λίγη ευκαιριακή χαρά, είναι καλό, πρέπει να μας αγαπάμε και να μας προσέχουμε σκόπιμα, κάποιες φορές :bigsmile:
Quote:
Επισης ,το θεμα με την αρνητικη η θετικη απαντηση ειναι αρκετα περιπλοκο.Πρεπει να εχεις εκτος απο γνωση στις οψεις ,στοιχεια,ποιοτητες,μοιρες, αστεροειδεις,ορια ,προσωπα κ.λ.π
Συμφωνώ απολύτως!
ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ αυτό έχω καταλάβει εγώ έως τώρα.
Quote:
Εκτος αν η απαντηση "φωναζει" απο μονη της .
Τώρα που ανέφερες αυτό, συνειρμικά εντελώς, το τέλος έπεφτε σε άφωνο, αυτό μου είχε διαφύγει!!!Λες να έφταιγε αυτό? Η εμπειρία που έλεγα πιο πριν... και η τριβή με την Ωριαία (και την Αστρολογία γενικότερα):embarrest
Quote:
Παντως καλο ειναι να μας ξαφνιαζει και το συμπαν που και που :toung:(ευχαριστα εννοω).
Αμήν και πότε:toung:
Ελπίζω να μην είμαι off topic έως τώρα,ευχαριστώ για την συμπαράσταση!:love:
-
aktina μου, τι θα πει αρνητική ερώτηση;
Είναι πολύ διφορούμενο το ερώτημα, καταρχήν "ο Γιάννης θελουμε να χωρίσει ή όχι";
Οπως και να χει αν ο Γιάννης βρίσκεται σε ευνοική όψη με την σύντροφο, όχι δεν χωρίζει.
sei η hαttie23 πολύ σωστά επισημαίνει κάποια πράγματα.
Οι περισσότεροι από εσάς δεν βάζετε σωστές ερωτήσεις γι αυτό και δεν μπορείτε να πάρετε απαντήσεις.
Σήμερα με ρώτησε μια πελάτισσα αν ο σύντροφος με τον οποίο βρίσκεται τώρα θα κάνει άλλη σχέση.
Δεν το δέχτηκα το ωριαίο αυτό, τι θα πει αν θα κάνει άλλη σχέση; Ναι κάποια στιγμή θα κάνει, εννοείται.
Για να θεωρηθεί σωστή η ερώτηση θα έπρεπε να ρωτήσει "Μέσα στο επόμενο τρίμηνο, εξάμηνο κτλ. θα απιστήσει ο σύντροφος μου";
Εχουμε πει πολλές φορές ότι τα ερωτήματα πρέπει να είναι σαφή ενώ καλο είναι να προσδιορίζετε τον χρόνο εσείς οι ίδιοι.
Για παράδειγμα, "θα αποκτήσω παιδί μέσα στα επομένα δυο χρόνια";
Επιπλέον ποιος ερμήνευσε το ωριαίο, ήταν όντως θετικό;
Επίσης, το ενδεχόμενο για να μην έχει γίνει σωστή ανάλυση πάντα παίζει.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Είναι πολύ διφορούμενο το ερώτημα, καταρχήν "ο Γιάννης θελουμε να χωρίσει ή όχι";
Οπως και να χει αν ο Γιάννης βρίσκεται σε ευνοική όψη με την σύντροφο, όχι δεν χωρίζει.
Οι περισσότεροι από εσάς δεν βάζετε σωστές ερωτήσεις γι αυτό και δεν μπορείτε να πάρετε απαντήσεις.
Σήμερα με ρώτησε μια πελάτισσα αν ο σύντροφος με τον οποίο βρίσκεται τώρα θα κάνει άλλη σχέση.
Δεν το δέχτηκα το ωριαίο αυτό, τι θα πει αν θα κάνει άλλη σχέση; Ναι κάποια στιγμή θα κάνει, εννοείται.
Για να θεωρηθεί σωστή η ερώτηση θα έπρεπε να ρωτήσει "Μέσα στο επόμενο τρίμηνο, εξάμηνο κτλ. θα απιστήσει ο σύντροφος μου";
Εχουμε πει πολλές φορές ότι τα ερωτήματα πρέπει να είναι σαφή ενώ καλο είναι να προσδιορίζετε τον χρόνο εσείς οι ίδιοι.
Επίσης, το ενδεχόμενο για να μην έχει γίνει σωστή ανάλυση πάντα παίζει.:bigsmile:
Ευχαριστώ Τίνα! Με κάλυψες πλήρως!
-
Καλησπέρα σας!(κι απο δω)!
Ειχα το θράσος:cheesy: να συντάξω/φτιάξω έναν χάρτη ωριαίας πριν απο δυο μέρες και τώρα βρηκα το χρόνο λίγο να τον κοιτάξω!
Καταρχήν,είναι δόκιμη η μέθοδος που ακολούθησα : ;;
Μη βρίσκοντας εξειδικευμένα εργαλεία,απλά ακολούθησα τη λογική του γενέθλιου (ωρα και ημερομηνία ερώτησης,αντί γέννησης) και μετατροπής του συστήματος Οικοθεσίας σε Regiomontanous!(αν το γράφω σωστά:blink:)
Επίσης,αφού δεν αφορά προσωπικά σε μένα η ερώτηση (δεν ήθελα να 'χω έντονη προσωπική εμπλοκή,αλλά κυρίως να δω τί και ΑΝ έχω καταλάβει τίποτα απ'οσα διαβάζω εδώ),υποθέτω σωστά ότι θα χρησιμοποιήσω παράγωγους;;
Και επισης 2, το υποκείμενο ("ο ερωτών"),τη στιγμή που η ερώτηση (έβλεπα κάτι στην τηλεόραση και τη σκέφτηκα),αφορά σε ηθοποιό μη φίλη μου,με την οποία,όμως, έχω γνωριστεί στο παρελθόν,μιλώντας για παράγωγους,πού τοποθετείται;;;
Ο 11ος μου φαίνεται κάπως υπεβολικός για τη "γνωριμία μας"!Να προτιμηθεί κάποιος οίκος σε σχέση με την ιδιότητά της ως ηθοποιού;;;ας πούμε 5ος;;ή ενδείκνυται καποιος άλλος;;:blink:
Και επίσης 3,εφόσον το ζητούμενο είναι ΑΝ θα πάρει μια διάκριση/πρωτιά μέσω ψηφοφορίας τηλεοπτικού κοινού θα κοιτάξω τον (παράγωγο) 10ο της καριέρας της,ή τον (παράγωγο) 2ο,που διάβασα πρόσφατα ότι σχετίζεται με "ψήφους",ή μήπως κάτι σε 11ο-12ο ;;;;:blink:
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να με διαφωτίσει!!
(εντελώς Καραμήτρος,όμως)
-
Prima μου, μην παιδεύεσαι 7ο θα την πάρεις.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Prima μου, μην παιδεύεσαι 7ο θα την πάρεις.
Γεια σας κυρια Ζαχαριαδου.
Επειδη κι εγω προσπαθω να καταλαβω τα περι ωριαιας,,μηπως μπορειτε σας παρακαλω να μας πειτε γιατι ο 7ος?
Προφανως εχω κανει λαθος κι εγω, σε καποιες ωριαιες, που ρωτω για γνωστους μου επειδη χρησιμοποιω τον 11ο.
Μανταρα δηλαδη
Σας ευχαριστω παρα πολυ
-
Καλημέρα, Εφη μου προτιμώ το Τίνα :bigsmile:
Επειδή ρωτάμε για κάποιον άλλον.
Ο Ωροσκόπος έιναι η prima που έκανε την ερώτηση.
Η κοπέλα για την οποία ρωτά είναι απλά ένας άλλος άνθρωπος.
Αν ήταν η αδερφή της θα κοιτάζαμε τον 3ο, αν ήταν η πεθερά της θα κοιτάζαμε τον 10ο αν ήταν μια φίλη της θα κοιτάζαμε τον 11ο.
Αν και για τις φιλίες το θέμα είναι λίγο περίεργο.
Τις στενές φιλίες κάποιοι υποστηρίζουν πως τις μελετάμε στον 7ο ενώ από τον 11ο κοιτάμε τις γνωριμίες.
Αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα είναι ποιον κυβερνήτη έχουμε επιλέξει εξ αρχής να μελετήσουμε.
Εγώ για παράδειγμα όταν βάζω ωριαίο για φιλικό μου άτομο κοιτάζω τον 11ο.
Αν η prima είχε καθορίσει από την αρχή να μελετήσει τον 11ο ή τον 7ο όποιον κι αν επέλεγε, σωστό θα ήταν.
Επειδή όμως "ψάχνεται" ακόμη να βρει τον κυβερνήτη γι αυτό της είπα να πάρει τον 7ο.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Καλημέρα, Εφη μου προτιμώ το Τίνα :bigsmile:
Επειδή ρωτάμε για κάποιον άλλον.
Ο Ωροσκόπος έιναι η prima που έκανε την ερώτηση.
Η κοπέλα για την οποία ρωτά είναι απλά ένας άλλος άνθρωπος.
Αν ήταν η αδερφή της θα κοιτάζαμε τον 3ο, αν ήταν η πεθερά της θα κοιτάζαμε τον 10ο αν ήταν μια φίλη της θα κοιτάζαμε τον 11ο.
Αν και για τις φιλίες το θέμα είναι λίγο περίεργο.
Τις στενές φιλίες κάποιοι υποστηρίζουν πως τις μελετάμε στον 7ο ενώ από τον 11ο κοιτάμε τις γνωριμίες.
Αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα είναι ποιον κυβερνήτη έχουμε επιλέξει εξ αρχής να μελετήσουμε.
Εγώ για παράδειγμα όταν βάζω ωριαίο για φιλικό μου άτομο κοιτάζω τον 11ο.
Αν η prima είχε καθορίσει από την αρχή να μελετήσει τον 11ο ή τον 7ο όποιον κι αν επέλεγε, σωστό θα ήταν.
Επειδή όμως "ψάχνεται" ακόμη να βρει τον κυβερνήτη γι αυτό της είπα να πάρει τον 7ο.
Για να ειμαι ειλικρινης, ποτε δεν το ειχα σκεφτει, οτι εχει σημασια ποιον οικο προσδιοριζουμε απο την αρχη , πριν φτειαξουμε το ωροσκοπιο.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ευχαριστω και για τον ενικο.
-
Quote:
Originally Posted by
Sei
Αλλά το ερώτημα ισχύει.
Είσαι σίγουρη ότι είχες κοιτάξει τον σωστό οίκο (και κατά συνεπεια κυβερνήτη του) για να δεις τις όψεις του με κυβερνήτη 1ου οίκου? Γιατί αν κοίταξες λάθος οίκο βρίσκεις και λάθος απάντηση...(αυτή είναι η δική μου εμπειρία :cry:)
Αν έχεις επιλέξει τους σωστούς κυβερνήτες, οι οποίοι θα σχηματίσουν θετική όψη, μπορεί να υπάρχει ματαίωση κ να μην την έχεις εντοπίσει...
Δεν θέλω να γίνω δογματική αλλά πιστεύω στην ορθότητα της Ωριαίας. Ίσως κάτι σου ξέφυγε στην ερμηνεία :bigsmile: (παρ'ότι δεν στο εύχομαι, γιατι καταλαβαίνω ότι ήθελες πολύ να εκπληρωθεί η θετική έκβαση ερμήνευσες στον χάρτη).
-
Ερωτηση για Ωριαία
καλησπέρα,
διαβάζοντας όλα αυτά τα θέματα για την ωριαία, την οποία και εγώ πρόσφατα άρχισα να μελετάω, μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Αν σε ένα χάρτη Ωριαίας ο σημειοδότης του κυβερνώντος ή του ζητούμενου ή η Σελήνη κάνει σύνοδο με κάποιο πλανήτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο το αξιολογούμε?
και αν ναι πως?:unsure::unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
SAGIVI
Για να ειμαι ειλικρινης, ποτε δεν το ειχα σκεφτει, οτι εχει σημασια ποιον οικο προσδιοριζουμε απο την αρχη , πριν φτειαξουμε το ωροσκοπιο.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ευχαριστω και για τον ενικο.
Κα Ζαχαριάδου, μήπως σας είναι εύκολο να μας το διευκρινήσετε λίγο περισσότερο αυτό? Εννοείτε ότι πριν βάλουμε την Ωριαία πρέπει να έχουμε σκεφτεί - προσδιορίσει από την αρχή τους οίκους που θα χρησιμοποιήσουμε, όπως το διατυπώνει η Έφη πιο πάνω ή όπως το κατάλαβα εγώ διαβάζοντας το σχετικό post σας, ότι πρέπει δλδ να ξέρουμε καλά ποιους οίκους θα χρησιμοποιήσουμε
ανάλογα με την ερώτησή μας?
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, αλλά ... ρωτώντας πας στην πόλη:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Αυτό με το χρονικό όριο που πρεπει να το προσδιορίζουμε εμείς εξ αρχής το έμαθα πλέον πολύ καλά :bigsmile:
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθειά σας:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Poorvashadha
Είσαι σίγουρη ότι είχες κοιτάξει τον σωστό οίκο (και κατά συνεπεια κυβερνήτη του) για να δεις τις όψεις του με κυβερνήτη 1ου οίκου? Γιατί αν κοίταξες λάθος οίκο βρίσκεις και λάθος απάντηση...(αυτή είναι η δική μου εμπειρία :cry:)Αν έχεις επιλέξει τους σωστούς κυβερνήτες, οι οποίοι θα σχηματίσουν θετική όψη, μπορεί να υπάρχει ματαίωση κ να μην την έχεις εντοπίσει...
Δεν θέλω να γίνω δογματική αλλά πιστεύω στην ορθότητα της Ωριαίας. Ίσως κάτι σου ξέφυγε στην ερμηνεία :bigsmile: (παρ'ότι δεν στο εύχομαι, γιατι καταλαβαίνω ότι ήθελες πολύ να εκπληρωθεί η θετική έκβαση ερμήνευσες στον χάρτη).
Αγαπητή Poorvashadha :bigsmile:
πάσχω στο θέμα της εμπειρίας, το ανέφερα ήδη σε προηγούμενο post μου αυτό :embarrest, αλλά προσδοκώ στα 70 μου αν μη τι άλλο να μπορώ να εντοπίσω τα γυαλιά μου μέσω της Ωριαίας :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Sei
Αγαπητή Poorvashadha :bigsmile:
πάσχω στο θέμα της εμπειρίας, το ανέφερα ήδη σε προηγούμενο post μου αυτό :embarrest, αλλά προσδοκώ στα 70 μου αν μη τι άλλο να μπορώ να εντοπίσω τα γυαλιά μου μέσω της Ωριαίας :laugh:
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις καινούρια ?:bigsmile:
Κ εγώ έψαχνα κινητό τηλέφωνο συγγενικού προσώπου μέσω χάρτη, ο οποίος έδειχνε ότι βρίσκεται στο σπίτι, αλλά δεν βρέθηκε πουθενά !!!
Πάντως, θα συμφωνήσω ότι ο χρονικός προσδιορισμός εκπλήρωσης του ζητούμενου είναι αρκετά δύσκολος, τουλάχιστον για εμάς που δεν έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία.
Τί να πω, ελπίζω στο επόμενο post σου να γράψεις ότι τα βρήκες :bigsmile: !
-
sei υποτίθεται πως όταν μπαίνει ένα ερώτημα, εκείνος που ερμηνεύει τον χάρτη είναι γνώστης της ωριαίας. Εσύ για παράδειγμα, αν βάλεις ερωτημα σε αστρολόγο, εκείνος θα καθορίσει ποιους κυβερνήτες θα πάρει πριν ακόμη καταστρώσει τον χάρτη.
Από τη στιγμή που κάποιοι από εσάς βάζετε μόνοι σας τα ερωτήματα, θα πρέπει μόλις βάλετε το ερώτημα ταυτόχρονα να καθορίσετε τους κυβερνήτες, πράγμα δύσκολο αφού δεν γνωρίζετε τους κανόνες επαρκώς και συνήθως δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κοιτάξετε και τι όχι.
Ως εκ τούτου, δυστυχώς, οι περισσότεροι βγάζετε άκυρα τα ωριαία από μόνοι σας.
-
Re: Ερωτηση για Ωριαία
Quote:
Originally Posted by
sst
καλησπέρα,
διαβάζοντας όλα αυτά τα θέματα για την ωριαία, την οποία και εγώ πρόσφατα άρχισα να μελετάω, μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Αν σε ένα χάρτη Ωριαίας ο σημειοδότης του κυβερνώντος ή του ζητούμενου ή η Σελήνη κάνει σύνοδο με κάποιο πλανήτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο το αξιολογούμε?
και αν ναι πως?:unsure::unsure:
Σούλη μου μέχρι κάποια χρόνια πριν δεν μας ενδιάφερε καθόλου ο γενέθλιος χάρτης. Οι αστρολόγοι πλέον όταν βλέπουν τέτοιες ενδείξεις, σχέση δηλαδή ωριαίου με γενέθλιου το λαμβάνουν υπόψη τους.
Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα το έχω δει να λειτουργεί περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο παρά σε θετική ή αρνητική εξέλιξη των όσων περιμένουμε να συμβούν.
Συνήθως δεν το λαμβάνω υπόψη μου εκτός κι αν πρόκειται για δικό μου πρόσωπο που γνωρίζω το ωροσκόπιο του απ' έξω. Διαφορετικά δεν ζητώ επιβεβαίωση μέσω γενεθλίου χάρτη.
-
Κατα την αποψη μου δεν ειναι κακο να ασκουμαστε πανω στην ωριαια και ας μην εχουμε υποψη μας τα αποτελεσματα τοσο.
Οταν αρχισα ηξερα ελαχιστα πραγματα αλλα μετα σιγα :bigsmile:σιγα καθε που εμαθα να το εφαρμοζα.Δυστυχως καποιους παλιους χαρτες δεν τους κρατησα για να τους μελετησω ,ετσι εχω υποψη μου οτι αυτα που βλεπω στους καινουργιους χαρτες μπορει και να μην βγουν.Ωστοσο ,τωρα βλεπω περα απο τις ποιοτητες και τα στοιχεια ,και τα ορια των πλανητων ,και τα προσωπα (λεπτομερειες αλλα καθε που μαθαινεις εχει την σημασια του)
Και βεβαια εχει τυχει να βαλω ερωτημα και να δω ακριβως τι θα γινει και μαλιστα να βγει και πολυ γρηγορα.
Σχετικα με το χρονο της ωριαιας ,περα οτι μπορεις να ρωτησεις καθοριζοντας τον χρονο ,υπαρχει ενα ευλογος τροπος να μαθεις απο τις μοιρες που εχουν αποσταση οι πλανητες(τον οποιο πρεπει να κοιταξω για να σας τον πω γιατι τον ειδα γρηγορα :P)
Οποτε ας μην μεινουμε στο κομματι της προβλεψης αλλα της μαθησης αρχικα.
Τελος ,παιζει ρολο και πως αισθανεσαι εσυ την στιγμη που κανεις την ερωτηση .Πολυ σημαντικο απο την στιγμη που η σεληνη δειχνει ακριβως την περιρρεουσα κατασταση την στιγμη της ερωτησης.Αν κανει την ερωτηση και δεν την πολυσκεφτεσαι ,η βιαζεσαι στα γρηγορα να μαθεις κατι η εισαι πιεσμενη ,στεναχωρημενη πιστευω οτι παιζει ρολο για το πως θα ερμηνευσεις τον χαρτη.
Εντωμεταξυ εμεις οι γυναικες ειμαστε και λιγο ανωμαλες :cheesy: Διαβαστε για να γελασετε .Λιγες μερες πριν γυρισει αναδρομος ο κρονος ,ειχα μια απογοητευση .Ωστοσο οσο γυρναει προς τα πισω ,βλεπω οτι ολο και ερχεται πιο κοντα.Και τωρα εγω δεν θελω γιατι σκεφτομαι οτι αμα γυρισει ορθροδρομος ο κρονος ,μπορει να αλλαξει γνωμη ο αλλος.Ε,τι να σου κανει και το συμπαν τα εχει φτυσει !
Σε αυτη την κατασταση λοιπον που ειμαι δεν θελω να θεσω ερωτημα γιατι ξερω οτι οταν δω κατι καλο μπορει να αναιρεθει .Οποτε μετα απο τριμηνο (αμα δεν εχω βαρεθει) το κοιταμε το θεμα:bigsmile:
Πολλες φορες λεμε τι τραβαμε απο το συμπαν ..Μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε τι τραβαει αυτο το κακομοιρο απο εμας ??:laugh:
-
hattie23 κανείς δεν είπες να μην εξασκηθείτε στην ωριαία, εννοείται πως με την εξάσκηση θα πάτε παρακάτω.
Σε αυτη την κατασταση λοιπον που ειμαι δεν θελω να θεσω ερωτημα γιατι ξερω οτι οταν δω κατι καλο μπορει να αναιρεθει .Οποτε μετα απο τριμηνο (αμα δεν εχω βαρεθει) το κοιταμε το θεμα.
Αυτό που σκέφτεσαι με όλο το θάρρος, είναι πολύ λάθος.
Πως είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν βάλεις ένα νέο ωριαίο ότι ο κυβερνήτης θα ναι σώνει και καλά ο ανάδρομος Κρόνος; Ο Κρόνος για παράδειγμα μπορεί να μην έχει σχέση καθόλου με το ζητούμενο. Αυτά δεν τα προκαθορίζεις, είναι σαν να λέμε πως όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος δεν θα βάλουμε ωριαίο γιατί θα αλλάξουμε γνώμη.
-
Το καταπληκτικο ειναι οτι οσο φορες εχω θεσει ερωτημα για το συγκεγκριμενο ατομο .Συνηθως του "πεφτει" ο κρονος ειτε σαν δεικτης ειτε σαν συν-δεικτης .Και τοτε και προσφατα.Και εμενα μου πεφτει η Σεληνη η η Αφροδιτη .Γι αυτο το αποφευγω για τωρα.
Η αληθεια ειναι οτι και οι δυο στα γενεθλια μας εχουμε εντονο κρονο .Εγω σε συνοδο με τον ηλιο μου και αυτος σε συνοδο με την σεληνη του .Και η συναστρια τρωει κρονο .Τον δικο μου τον εχω σε αντιθεση με τον ηλιο του και εκεινος εχει τον δικο του σε συνοδο με την Αφροδιτη.
Απο κρονο αλλο τιποτα :toung:
-
Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουμε κόσμο και μέσω διαδυκτίου.
Ο σημειοδότης σε έναν ωριαίο ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε από κοντά
σε ποιόν οίκο ανήκει?
Τον 11ο θα πάρουμε?
-
Quote:
Originally Posted by
popininja
Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουμε κόσμο και μέσω διαδυκτίου.
Ο σημειοδότης σε έναν ωριαίο ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε από κοντά
σε ποιόν οίκο ανήκει?
Τον 11ο θα πάρουμε?
΄
Καλημέρα Πόπη.
Είτε πάρεις τον 7ο είτε τον 11ο είναι σωστό, με την διαφορά πως θα ορίσεις τον κυβερνήτη πριν δεις τον χάρτη.
-
Μια ερώτηση για τον ανάδρομο Κρόνο: Είχαμε πει ότι αν ρωτάμε ΄πχ "Θα γυρίσει ο Κώστας"? και είναι ο κυβερνήτης του ανάδρομος και κάνει γωνία με τον κυβερνήτη μας, τότε θα γυρίσει. Τί σημαίνει αυτό? Ότι όταν γυρίσει και πάλι ορθόδρομος ο Κρόνος, θα φύγει πάλι???:unsure:
-
Καλησπέρα!Κοιτώντας το χάρτη που σας έλεγα (ΠΟΣΟ δύσκολη μπορεί να είναι η ωριαία;;;???) και μελετώντας διάφορα,έχω βασικές απορίες!
*Καταρχήν,ο Κρόνος είναι Κυβερνήτης της ερωτώσας (Ωροσκόπος στον Αιγόκερω)!
Αυτό μας πτοεί λόγω "προειδοποιητικού/απαγορευτικού" κτλ,ή συνεχίζουμε κανονικά;;
*Ο Κρόνος (στο Ζυγό,αλλά ανάδρομος) είναι σε συγκλίνουσα όψη με τον ¶ρη (συγκεκριμένα σε τρίγωνο),τον κυβερνήτη του 10ου οίκου της ερωτωσας,ο οποιος και μας ενδίαφέρει στην προκειμένη ερώτηση!Θετικό,νομίζω!
*Ωστόσο,αυτός ο Αρης, και αυτή είναι η βασική μου απορία,βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ηλιο,τη Σελήνη και τη Δήμητρα!(την αναφέρω,γιατί απ΄ό,τι έχω διαβάσει εδώ σχετίζεται με ζητήματα "διασημότητας")κι επομένως σε τρίγωνο και με αυτους!
Ο Αρης,επισης όπως διάβασα πρόσφατα εδώ,είναι ο μόνος πλανήτης που ΔΕΝ καίγεται από τη σύνοδο με τον Ηλιο!Μάλιστα,πρόκειται η σύνοδος αυτή να είναι σε μηδενική ανοχή την ημέρα ανακοινωσης των αποτελεσμάτων!Δηλαδή,θα ενισχυθεί από τον Ηλιο ,"τιθέμενος υπό την προστασία του" (καζίμι),όπως συμβαίνει με άλλους πλανητες σε σύνοδο κάτω κάτω των 00.17 ή όχι;;;
*Και κάτι τελευταίο,διάβασα (αυτό όχι εδώ),ότι ενδείκνυται να μελετάμε και τους "ανταγωνιστές" του υποκειμένου της ερώτησης,δηλαδή τον παράγωγο 7ο του!
Αυτό ισχύει;;Γιατί αν ισχύει,ο ήλιος είναι ο Κυβερνήτης του,που κάνει ακόμη πιο περίπλοκο το θέμα της συνόδου.Η σύνοδος πραγματοποιείται στον Υδροχόο,βεβαία,που για τον ήλιο,φαντάζομαι δεν είναι και πολύ θετικό!
*Έπίσης,ο δευτερος Κυβερνητης που προκύπτει από εμπεριεχόμενο οίκο,μελετάται εξίσου με τον Κυβερνητη της ακμής;;;
Συγγνωμη,για τις πολλές απορίες και ερωτήσεις!Κι ευχαριστώ πολύ πολύ:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
sei υποτίθεται πως όταν μπαίνει ένα ερώτημα, εκείνος που ερμηνεύει τον χάρτη είναι γνώστης της ωριαίας. Εσύ για παράδειγμα, αν βάλεις ερωτημα σε αστρολόγο, εκείνος θα καθορίσει ποιους κυβερνήτες θα πάρει πριν ακόμη καταστρώσει τον χάρτη.
Από τη στιγμή που κάποιοι από εσάς βάζετε μόνοι σας τα ερωτήματα, θα πρέπει μόλις βάλετε το ερώτημα ταυτόχρονα να καθορίσετε τους κυβερνήτες, πράγμα δύσκολο αφού δεν γνωρίζετε τους κανόνες επαρκώς και συνήθως δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κοιτάξετε και τι όχι.
Ως εκ τούτου, δυστυχώς, οι περισσότεροι βγάζετε άκυρα τα ωριαία από μόνοι σας.
Καλημέρα!:bigsmile:
Κα Ζαχαριάδου, αν το κατάλαβα σωστά κι επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε αστρολόγο έως τώρα και δεν έχω προσωπική άποψη πώς γίνεται η "συνεδρία":cheesy:, ο αστρολόγος από την περιγραφή του προβλήματος - θέματος, σε συναισθηματικό επίπεδο, και από την περιγραφή ή αξιολόγηση της εξωτερικής εμφάνισης ή και συμπεριφοράς (ίσως ?) θα δώσει και τους ανάλογους κυβερνήτες ?
Νέα και όμορφη κοπέλα πχ θα πάρει κυβερνήτη την Αφροδίτη και ούτω καθεξής?
Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
-
Χαχα Λουλουδένια μου άρεσε πολύ η ερώτηση σου.
Όταν ο κυβερνήτης του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είναι ανάδρομος, είναι ένδειξη επιστροφής του. Οσο ο κυβερνήτης του είναι ανάδρομος σημαίνει πως μπαίνει στην διαδιακασία να επανεξετάσει την σχέση που είχε κατά το παρελθόν βρίσκοντας, τα τρωτά της σημεία. Από κει και πέρα για να επιστρέψει πρέπει να έχουμε και καμιά θετική όψη. Όταν λοιπόν, επανεξετάσει την σχέση αποφασίζει αν τελικά θα προσπαθήσει εκ νέου.
Η επιστροφή "του ασώτου" συνήθως γίνεται όταν ορθοδρομήσει ο κυβερνήτης.
prima λυπάμαι το έχω ξαναπει, είμαι οπτικός τύπος.
Αν δεν υπάρχει χάρτης δεν λειτουργώ, εν τω μεταξύ γράψε μας ακριβώς ποιό είναι το ερώτημα.
-
αγαπητο μελος Sei
αν προσεξες στην δικη μου ερωτηση ωριαιας
αν και εγω εθεσα την ερωτηση
και ημουν ο ωροσκοπος -δυδυμος -
η Τινα εκρινε οτι εγω ημουν η σεληνη η οποια ηταν
μεσα στον 4ο οικο οικοθετημενη
παρα πολυ δυσκολη η ωριαια
χρειαζετε γνωση και εμπειρια
πανω στην αστρολογια
-
Quote:
Originally Posted by
Sei
Καλημέρα!:bigsmile:
Κα Ζαχαριάδου, αν το κατάλαβα σωστά κι επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε αστρολόγο έως τώρα και δεν έχω προσωπική άποψη πώς γίνεται η "συνεδρία":cheesy:, ο αστρολόγος από την περιγραφή του προβλήματος - θέματος, σε συναισθηματικό επίπεδο, και από την περιγραφή ή αξιολόγηση της εξωτερικής εμφάνισης ή και συμπεριφοράς (ίσως ?) θα δώσει και τους ανάλογους κυβερνήτες ?
Νέα και όμορφη κοπέλα πχ θα πάρει κυβερνήτη την Αφροδίτη και ούτω καθεξής?
Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
Δηλαδή αν πρόκειται για νέα αλλά άσχημη, τι κυβερνήτη θα πρέπει να κοιτάξουμε;:bigsmile:
Όχι, δεν εννοώ αυτό sei μου.
Οι κυβερνήτες καθορίζονται από το τι ρωτάμε.
Αυτοί είναι που δείχνουν και την κατάσταση μας.
Αν όντως πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα είναι πολύ πιθανό ο ωροσκόπος να είναι στον Ζυγό και να έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη.
Αν για παράδειγμα πέσει στον Αιγόκερω θα μπορούσε να έιναι ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.
Ωστόσο ο κυβερνήτης δεν δείχνει απαραίτητα την εμφάνιση όσο, την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο ερωτών ή ο άλλος για τον οποίο ρωτάμε.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Δηλαδή αν πρόκειται για νέα αλλά άσχημη, τι κυβερνήτη θα πρέπει να κοιτάξουμε;:bigsmile:
Αν όντως πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα είναι πολύ πιθανό ο ωροσκόπος να είναι στον Ζυγό και να έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη.
Αν για παράδειγμα πέσει στον Αιγόκερω θα μπορούσε να έιναι ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.
Ωστόσο ο κυβερνήτης δεν δείχνει απαραίτητα την εμφάνιση όσο, την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο ερωτών ή ο άλλος για τον οποίο ρωτάμε.
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις διευκρινήσεις!:bigsmile:
Και για την υπομονή σας :embarrest
Μονίμως με ένα γιατί και πώς είμαι από την στιγμή που γεννήθηκα, στα περισσότερα θέματα , ας όψεται ο Ερμής μου στους Διδύμους :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Αχ, Κυρία Ζαχαριάδου,
Δηλαδή εμένα -που συνήθως ο ωροσκόπος μου είναι στον Κρόνο- πώς θα έπρεπε να είναι η εμφάνισή μου? :laugh:
Έχω διαβάσει ότι ο κυβερνήτης δείχνει και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ερωτώντα, του άλλου προσώπου, κλπ. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη?
-
Quote:
Originally Posted by
Poorvashadha
Αχ, Κυρία Ζαχαριάδου,
Δηλαδή εμένα -που συνήθως ο ωροσκόπος μου είναι στον Κρόνο- πώς θα έπρεπε να είναι η εμφάνισή μου? :laugh:
Έχω διαβάσει ότι ο κυβερνήτης δείχνει και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ερωτώντα, του άλλου προσώπου, κλπ. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη?
Ο κυβερνήτης κυρίως περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ερωτών ή αυτός που μας ενδιαφέρει. Ο Κρόνος για παράδειγμα μπορεί να δείχνει κάποιον που νιώθει πολύ ανασφαλής, που είναι απόμακρος κτλ. τώρα αν είναι ψιλόλιγνος, με πρόβλημα στο δέρμα και τα δόντια ......μας ταιριάζει γάντι.:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Ο κυβερνήτης κυρίως περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ερωτών ή αυτός που μας ενδιαφέρει. Ο Κρόνος για παράδειγμα μπορεί να δείχνει κάποιον που νιώθει πολύ ανασφαλής, που είναι απόμακρος κτλ. τώρα αν είναι ψιλόλιγνος, με πρόβλημα στο δέρμα και τα δόντια ......μας ταιριάζει γάντι.:toung:
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :bigsmile:
Φοβάμαι πως η ως άνω περιγραφή του Κρόνου ως κυβερνήτη 1ου σκιαγραφεί την γενέθλια σελήνη μου (σύμπτωση?) κ' απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια την κατάστασή μου όταν έκανα την ερώτηση :cry:. Εν ολίγοις, ανταποκρίνεται στην ψυχολογική κατάσταση.
Ευτυχώς όμως που δεν ανταποκρίνεται κ' στην εξωτερική μου εμφάνιση :cheesy:
-
Καλησπέρα σε όλους!Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...Όταν ο δείκτης του ατόμου που ρωτάει είναι ίδιος με το δείκτη του άλλου προσώπου τι γίνεται τότε;Για παράδειγμα εγώ που ρωτάω ωροσκόπος σκορπιός και του πρόσωπο που με ενδιαφέρει έχει την ακμή του 1ου οίκου του στον κριό.Ποιούς λαμβάνουμε ως δείκτες;
-
Υπαρχει η αποψη να κοιταμε μονο τον αρη και για τους δυο.Εγω προτιμω κοιταω τον αρη για το ζητουμενο μου και εγω παιρνω υποψη την σεληνη σαν δεικτη μου.Επειδη ομως η σεληνη δειχνει διαφορα πραγματα και οχι μονο εμας (την κατασταση,την ψυχολογιας μας κ.λ.π).
Συνηθως εγω κοιταω και τον παραγωγο του 5ου αν ειναι φλερτ το ζητουμενο μου .δηλαδη τον 9ο.Αναλογα με το τι συμβαινει με τον αρη καταλαβαινω αν ο κυβερνητης του 9ου ειμαι εγω σε οψη με τον αρη του η καποιο αλλο ατομο .
Θελω να πω οτι κοιταζωντας τια αποκλινουσες οψεις που εχουν κανει οι δεικτες (παρελθοντα περιστατικα ) καταλαβαινεις αν ο κυβερνητης του δικου του 5ου σε αφορα η οχι .
Τωρα βεβαια δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου