-
Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Καλησπέρα σας. Έχετε τη Σελήνη σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Τελικά, και με βάση τα όσα λέτε στο άρθρο περί Σελήνης σε εωσφορική φάση, το στοιχείο αυτό με βοηθά να κατανοήσω πολλά για την ιδιαίτερη έκφραση του πλανήτη αυτού στο δικό μου χάρτη. Η Σελήνη μου έχει πολλές αρνητικές όψεις, κυρίως αντιθέσεις με προσωπικούς πλανήτες, αλλά και τον Algol "πάνω" της! Θα είχατε να μου πείτε κάτι περισσότερο με βάση αυτά τα δεδομένα, που θα πρέπει ενδεχομένως να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
-
Kαλησπέρα σας κ. Αρχο
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι - εκμεταλλευόμενη της καλής σας πρόθεσης και του υπέροχου άρθρου :bigsmile:
Τι συμβολίζουν άραγε οι Δεσμοί Σελήνης σε hidek - θεωρείται δόκιμος όρος?
(Bασικά είναι "σκάρτο" λεπτό πριν γίνουν exdek)
Nα υποθέσω πως το έργο της πραγμάτωσης του -ήδη δύσκολου Β. Δεσμού - θα είναι ένας
πραγματικός Γολγοθάς; :bigsmile:
Ο Ποσειδώνας δε είναι στην πιο... προωθημένη θέση (22ο 11') μετά τους δεσμούς,
αλλά μιας και δεν βγαίνει ποτέ εκτός ορίων
δεν ξέρω αν θα είχε κάποια αξία η ανάλυση του ως hidek.
* Επίσης Aφροδίτη, Διας, Ουρανός, Vertex (αν πιάνεται) ακολουθούν σε πλάτη πάνω απο 21ο.
Σας ευχαριστώ πολύ
καλό απόγευμα!
-
Quote:
Originally Posted by
Firewater
Kαλησπέρα σας κ. Αρχο
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι - εκμεταλλευόμενη της καλής σας πρόθεσης και του υπέροχου άρθρου :bigsmile:
Τι συμβολίζουν άραγε οι Δεσμοί Σελήνης σε hidek - θεωρείται δόκιμος όρος?
(Bασικά είναι "σκάρτο" λεπτό πριν γίνουν exdek)
Nα υποθέσω πως το έργο της πραγμάτωσης του -ήδη δύσκολου Β. Δεσμού - θα είναι ένας
πραγματικός Γολγοθάς; :bigsmile:
Ο Ποσειδώνας δε είναι στην πιο... προωθημένη θέση (22ο 11') μετά τους δεσμούς,
αλλά μιας και δεν βγαίνει ποτέ εκτός ορίων
δεν ξέρω αν θα είχε κάποια αξία η ανάλυση του ως hidek.
* Επίσης Aφροδίτη, Διας, Ουρανός, Vertex (αν πιάνεται) ακολουθούν σε πλάτη πάνω απο 21ο.
Σας ευχαριστώ πολύ
καλό απόγευμα!
Βεβαίως, οτιδήποτε περνά τη μπάντα όπως την έχουμε αναφέρει μπορεί να θεωρηθεί hidek και exdek. Ως hidek υπάρχει σαφώς λίγο διαφορετική ερμηνεία αλλά δεν παύει να είναι σημαντική, παρόλα αυτά αυτό το άρθρο δεν θα σας βοηθήσει πολύ.
Το ότι είναι μαζεμένα σώματα τόσο ψηλά σημαίνει ότι προφανώς έχετε πολύ Δίδυμο - Καρκίνο η Τοξότη και Αιγόκερω :bigsmile: αλλά και το ότι ουσιαστικά προφανώς υπάρχει ένα γενικότερο μεταβατικό στάδιο στη ζωή σας το οποίο πρέπει να δείτε πως εξελλίσετε προοδευτικά. Αν δηλαδή πάνε προς το 0 στη συνέχεια η αν φεύγουν εκτός ορίων.
-
Bull's Eye!
(Ν.Δεσμος Τοξότης- Β. Δεσμος Διδυμοι
Διας, Oυρανός, Ποσειδών, Vertex στον Τοξότη
Αφροδιτη σπίτι της στον Ταύρο,
αλλά Καρκινό μόνο στη μοστρα - ωροσκόπο)
:bigsmile:
Οι τιμές αυτές που ανέφερα είναι στο γενέθλιο. Εχετε δίκιο - το πιο ενδιαφέρον
θα είναι να μελετήσω και το προοδευτικό πχ για το "σήμερα" ή για σημαντικά συμβάντα στο παρελθόν.
Για να δούμε.... αγριεύει το πράγμα ή επιτέλους ακολουθεί... τον θεικό Λόγο;
Σας ευχαριστώ πολύ
να είστε καλά
-
καλησπερα κ.Αρχο.γεννηθηκα 21/9/1961 ωρα 11.30πμ στην αρτα ευχαριστω.
-
Quote:
Originally Posted by
akaronas
καλησπερα κ.Αρχο.γεννηθηκα 21/9/1961 ωρα 11.30πμ στην αρτα ευχαριστω.
Καλησπέρα σας. Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!
-
ευχαριστω κ.αρχο.μηπως μπορειτε να δειτε και του γιου μου 10/7/1986 17.40 αθηνα.ευχαριστω και παλι.
-
Εγω παλι λεω να κρατήσω αυτο το απόσπασμα απο το αρθρο σας,κι ας επιμένετε εσεις να διαφωνείτε εν μερη :cheesy:
"Στην εωσφορική κατάσταση υπάρχει μία μοναδική ελευθερία στο άτομο να μπορέσει να ανακαλύψει νέους δρόμους και νέα πράγματα που δεν το περίμενε μέχρις στιγμής, μπορεί να είναι μία πηγή όπου είναι επικίνδυνη καθότι υπάρχει ένα άγριο ζώο που θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Από την άλλη όμως δίνει άπειρη δυνατότητα ελευθερίας και δημιουργικότητας σε υποκειμενικό επίπεδο που κανένας πλανήτης εντός ορίων δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Στους πλανήτες εκτός ορίων τα πάντα μπορούν να έχουν την παρθενογένεση τους."
Φιλικα....
Υ.Γ:Αν θελετε δεστε ενα ακομη χαρτη που εχει πλανήτες σε Διδυμο και Καρκίνο...
3/6/1978,14:00 Αγ.Σαραντα(Β.Ηπειρος)
-
Καλησπέρα..υπέροχο το άρθρο..Υπέροχα ότι γράφετε..
Έχω γεννηθεί, 21 03 1960 36Ν37 και 36 Ε 07..
Ευχαριστώ..
-
Καλησπέρα κ. ¶ρχο - Αν θέλετε δείτε και τα παρακάτω:
18/02/1968 - 9:00 πμ
23/02/1964 - 12:45 μμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας κ. ¶ρχο. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο. Θα μπορούσατε να μου πείτε για 3/10/59 Λάρισα 10.00 και 24/1/93 Αθήνα 09.05; Ευχαριστώ πολύ.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αν έχουν πλανήτες εκτός ορίων μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ και θα τους απαντήσουμε σύντομα!
καλησπερα σας,ειναι η πρωτη φορα που γραφω ειμαι νεο μελος και ειμαι λιγο χαμενος ελπιζω να το κανω σωστα,θα ηθελα και εγω να μαθω που εχω τους πλανητες εκτως οριων (αν εχω) εθχαριστω εκ των προτερων. 28 04 1987 20 κ 30 (απογευμα) θεσσαλονικη
-
20/08/62 Αθήνα 15:42 ¶ρης 28:46 Διδύμων εκτός ορίων σε σύνοδο με ακμή 7!
Ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας!
-
Quote:
Originally Posted by
miron
Καλησπέρα..υπέροχο το άρθρο..Υπέροχα ότι γράφετε..
Έχω γεννηθεί, 21 03 1960 36Ν37 και 36 Ε 07..
Ευχαριστώ..
Καλημέρα σας. Δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.
Καλή σας συνέχεια.
-
Quote:
Originally Posted by
gela
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας κ. ¶ρχο. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο. Θα μπορούσατε να μου πείτε για 3/10/59 Λάρισα 10.00 και 24/1/93 Αθήνα 09.05; Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα σας δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.
Το παιδί έχει ¶ρη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
tayos22
καλησπερα σας,ειναι η πρωτη φορα που γραφω ειμαι νεο μελος και ειμαι λιγο χαμενος ελπιζω να το κανω σωστα,θα ηθελα και εγω να μαθω που εχω τους πλανητες εκτως οριων (αν εχω) εθχαριστω εκ των προτερων. 28 04 1987 20 κ 30 (απογευμα) θεσσαλονικη
Καλησπέρα σας.
Έχετε τον ¶ρη και τον Ουρανό σε φάση εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Εγω παλι λεω να κρατήσω αυτο το απόσπασμα απο το αρθρο σας,κι ας επιμένετε εσεις να διαφωνείτε εν μερη :cheesy:
"Στην εωσφορική κατάσταση υπάρχει μία μοναδική ελευθερία στο άτομο να μπορέσει να ανακαλύψει νέους δρόμους και νέα πράγματα που δεν το περίμενε μέχρις στιγμής, μπορεί να είναι μία πηγή όπου είναι επικίνδυνη καθότι υπάρχει ένα άγριο ζώο που θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Από την άλλη όμως δίνει άπειρη δυνατότητα ελευθερίας και δημιουργικότητας σε υποκειμενικό επίπεδο που κανένας πλανήτης εντός ορίων δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Στους πλανήτες εκτός ορίων τα πάντα μπορούν να έχουν την παρθενογένεση τους."
Φιλικα....
Υ.Γ:Αν θελετε δεστε ενα ακομη χαρτη που εχει πλανήτες σε Διδυμο και Καρκίνο...
3/6/1978,14:00 Αγ.Σαραντα(Β.Ηπειρος)
Το άτομο έχει Αφροδίτη εκτός ορίων.
-
Quote:
Originally Posted by
aktina
Καλησπέρα κ. ¶ρχο - Αν θέλετε δείτε και τα παρακάτω:
18/02/1968 - 9:00 πμ
23/02/1964 - 12:45 μμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Το 1ο ατομο δεν έχει πλανήτες σε τέτοια φάση
Το 2ο άτομο επίσης.
-
Για άλλη μια φορά μένω με το στόμα ανοιχτό!Verneigung
Συγχαρητήρια Κε ¶ρχο.
4-5-77 23.55, Αθήνα
-
Quote:
Originally Posted by
taurine
Για άλλη μια φορά μένω με το στόμα ανοιχτό!Verneigung
Συγχαρητήρια Κε ¶ρχο.
4-5-77 23.55, Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια μου δίνετε κουράγιο για να συνεχίσω.
Δεν έχετε πλανήτες σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά και καλή σας συνέχεια.
-
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Τελικά, και με βάση τα όσα λέτε στο άρθρο περί Σελήνης σε εωσφορική φάση, το στοιχείο αυτό με βοηθά να κατανοήσω πολλά για την ιδιαίτερη έκφραση του πλανήτη αυτού στο δικό μου χάρτη. Η Σελήνη μου έχει πολλές αρνητικές όψεις, κυρίως αντιθέσεις με προσωπικούς πλανήτες, αλλά και τον Algol "πάνω" της! Θα είχατε να μου πείτε κάτι περισσότερο με βάση αυτά τα δεδομένα, που θα πρέπει ενδεχομένως να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Καλησπέρα σας,
Κάποιο σχόλιο για τη συγκεκριμένη "εωσφορική" Σελήνη, πέρα από τα όσα αναφέρετε στο άρθρο σας; Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας!
-
Νομίζω πως πρεπει να συνδυάσεις τις ιδιότητες των πλανητών σε εοσφωρική φάση(ελευθερία,παθος, ανεξέλεγκτη ορμή κτλ)...με τον τομέα της ζωής που αφορά η Σελήνη,δηλαδη το συναισθηματκό κόσμο, για να δεις που διαχέοναι ολες αυτες οι ιδιότητες.Εγω με το φτωχό μου μυαλό θεωρώ πως...τα συναισθηματά σου θα ρεουν και θα εκδηλώνονται ελευθερα και αβίαστα, ενίοτε και παρορμητικά, με ξεσπάσπατα ισως...αν και με προβλημάτισε λιγάκι η αναφορά σε ιδιαίτερες ψυχικές νόσους.Ο κ.Αρχος ειναι σαφώς ο πιο αρμόδιος να σου δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση.
-
Καλησπέρα..
Σοφία- Μυρων, 21- 03- 1960-, 36Ν37 , 36Ε07. Ευχαριστώ..πολύ υπέροχο το ΄άρθρο σας
-
Σας ευχαριστώ πολυ κ. Αρχο . Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερα για τον Αρη εκτός ορίων της κόρης μου; Αρης στον καρκίνο 11.49R στον 4ο οίκο.
-
Συγχαρητήρια Κε 'Αρχο, όλη μέρα σκέφτομαι το άρθρο σας. Με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα στοιχεία που δώσατε για τη συνεργασία Ήλιου - Κρόνου - Ποσειδώνα!
Θα ήθελα να μου πείτε κι εμένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων, αλλά και του συντρόφου μου.
25/05/1985, 09,30 Βόλος
& 11/06/1978 22,30 Βόλος
Σας ευχαριστώ
-
Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας. Θα ήθελα να μάθω αν έχουμε πλανήτες εκτός ορίων.
Τα στοιχεία μας είναι : 18/8/1970 03:30 Αθήνα και 26/5/1963 15: 45 Αθήνα
-
Καλησπέρα σας.
Παρακαλώ θα μπορούσατε να μου πείτε αν στήν παρακάτω ημερομήνια υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων;
11/12/1970 ώρα 23:45 Θεσσαλονίκη.
Θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε επιγραμματικά,κάποιες πληροφορίες όταν ο ¶ρης και ο Ουρανός βρίσκονται ταυτόχρονα εκτός ορίων στο γεννέθλιο;Η να με παραπέμψετε κάπου για σχετικές πληροφορίες?
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
-
Κύριε ¶ρχο,
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παραπάνω ενημέρωση.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω σχετικά με την ύπαρξη πλανητών εκτός ορίων στο γενέθλειο χάρτη μου.
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης 30-6-1967 και ώρα 15:30.
Ευχαριστώ!
-
Κυριε Αρχο συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον αρθρο!Θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχουν πλανητες εκτος οριων στις παρακατω ημερομηνιες:19-01-1987 09:40(Αθηνα) 29-01-1982 15:00(Μελβουρνη,Αυστραλιας).Σ ς ευχαριστω για το χρονο σας!!
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αν έχουν πλανήτες εκτός ορίων μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ και θα τους απαντήσουμε σύντομα!
01/09/1973 03.30 a.m. Ran36 Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
miron
Καλησπέρα..
Σοφία- Μυρων, 21- 03- 1960-, 36Ν37 , 36Ε07. Ευχαριστώ..πολύ υπέροχο το ΄άρθρο σας
Καλησπέρα σας.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός Ορίων στο χάρτη σας.
Να είσθε καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
gela
Σας ευχαριστώ πολυ κ. Αρχο . Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερα για τον Αρη εκτός ορίων της κόρης μου; Αρης στον καρκίνο 11.49R στον 4ο οίκο.
Γειά σας.
Σταδιακά θα αναφερθούμε αναλυτικά για όλους τους πλανήτες εκτός ορίων οπότε θα μπορέσετε να ενημερωθείτε κανονικά.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
-
Quote:
Originally Posted by
soulpe25
Συγχαρητήρια Κε 'Αρχο, όλη μέρα σκέφτομαι το άρθρο σας. Με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα στοιχεία που δώσατε για τη συνεργασία Ήλιου - Κρόνου - Ποσειδώνα!
Θα ήθελα να μου πείτε κι εμένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων, αλλά και του συντρόφου μου.
25/05/1985, 09,30 Βόλος
& 11/06/1978 22,30 Βόλος
Σας ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
Έχετε δύο πλανήτες χωρίς όρια: Τη Σελήνη και τον ¶ρη
για το σύντροφο σας γεννημένο το Ιούνιο:
Και ο σύντροφος σας έχει Σελήνη και ¶ρη εκτός ορίων.
Πρέπει να είσαστε σαφώς ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σίγουρα.
Να περνάτε καλα!
-
Quote:
Originally Posted by
MANDALENA
Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας. Θα ήθελα να μάθω αν έχουμε πλανήτες εκτός ορίων.
Τα στοιχεία μας είναι : 18/8/1970 03:30 Αθήνα και 26/5/1963 15: 45 Αθήνα
Καλημέρα σας.
Και οι δύο σας δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
-
Quote:
Originally Posted by
tayos22
Καλησπέρα σας.
Παρακαλώ θα μπορούσατε να μου πείτε αν στήν παρακάτω ημερομήνια υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων;
11/12/1970 ώρα 23:45 Θεσσαλονίκη.
Θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε επιγραμματικά,κάποιες πληροφορίες όταν ο ¶ρης και ο Ουρανός βρίσκονται ταυτόχρονα εκτός ορίων στο γεννέθλιο;Η να με παραπέμψετε κάπου για σχετικές πληροφορίες?
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
Έχετε Σελήνη και Ερμή εκτός ορίων.
Σταδιακά θα αναφερθούμε για όλους τους πλανήτες οπότε θα μπορείτε να έχετε την ενημέρωση που χρειάζεστε. Σαφώς τα βιβλία που αναφέρονται στα Declinations είναι όλα αγγλικά και εκεί μπορείτε να πάρετε αρκετές πληροφορίες.
-
Quote:
Originally Posted by
pantermet
Κύριε ¶ρχο,
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παραπάνω ενημέρωση.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω σχετικά με την ύπαρξη πλανητών εκτός ορίων στο γενέθλειο χάρτη μου.
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης 30-6-1967 και ώρα 15:30.
Ευχαριστώ!
Καλημέρα σας δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
-
Quote:
Originally Posted by
LUNA009
Κυριε Αρχο συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον αρθρο!Θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχουν πλανητες εκτος οριων στις παρακατω ημερομηνιες:19-01-1987 09:40(Αθηνα) 29-01-1982 15:00(Μελβουρνη,Αυστραλιας).Σ ς ευχαριστω για το χρονο σας!!
Το άτομο γεννημένο στην Αθήνα έχει τον Ουρανό εκτός ορίων
Το δεύτερο πρόσωπο δεν έχει πλανήτες εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
Ran36
01/09/1973 03.30 a.m. Ran36 Ευχαριστώ
Καλημέρα σας.
Δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.
-
ειμαι γεννημενη 7-9-1965 ωρα 4.45 χαραματα εχω πλανητεσ εκτοσ / εωσφορικουσ και αν ναι που.
-
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
ειμαι γεννημενη 7-9-1965 ωρα 4.45 χαραματα εχω πλανητεσ εκτοσ / εωσφορικουσ και αν ναι που.
Καλησπέρα σας, έχετε τη Σελήνη εκτός ορίων. Για να με ρωτάτε που μάλλον δεν ξέρετε στο χάρτη σας που είναι οι πλανήτες, αν δεν κατάλαβα καλά με ρωτάτε πάντως... Η Σελήνη σας είναι στο Ζώδιο του Υδροχόου.
Να είσθε καλά!