;) Εγώ το έμαθα απο το Εsoterica
Printable View
;) Εγώ το έμαθα απο το Εsoterica
Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Ολως τυχαιως, ψαχνοντας να ικανοποιησω το παιδικο μου "βιτσιο" σχετικα με αστρολογικα θεματα.
καλησπέρα σε όλους. έψαχνα βιογραφικά στοιχεία για τον ορσον ουέλς και βρέθηκα στον χάρτη που δημοσιέυετε.χρησιμοποιώ το διαδύκτιο μόνο για πληροφορίες . Είναι η πρώτη φορά που γράφω μήνυμα και σας εύχομαι καλή επιτυχία στην ανάπτυξη της σελίδας.
μμμ εγώ θα πω απλώς πως ψάχνοντας στο διαδικτυο βρήκα αυτό το site και αμέσως σκέφτηκα να γίνω μέλος!
ελπίζω να βρω απαντήσεις σε ότι με απασχολει...:love:
Εγώ πάντως το ανακάλυψα τυχαία απο το Google
Γεια σας και από μένα! Το myhoroscope το ανακάλυψα εντελώς τυχαία ψάχνοντας γενικά για χαρτομαντεια!
Καλή συνέχεια!
εγώ έψαχνα ένα site αστρολογίας όπου θα μπορώ να πω και την άποψή μου αλλά και να ακούσω χιλιες άλλες απόψεις!!!
το βρήκα τυχαία μέσω Διαδικτύου και ήρθα για να μείνω!!!!
μακιααααααα
Κι εγώ τυχαία το βρήκα ψάχνοντας για horoscopes στο in.gr. Μπράβο !!!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!!!!!
απο το google. εψαχνα για χαρτομαντεια και βρικα τι σελιδα σας.
Καλημέρα,
δεν ξέρω σε ποιο σημείο πρέπει να στείλω ευχαριστήριο, για τον χάρτη μου.
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας και θα ήθελα να σας ενημερώσω΄(αν δεν το έχετε καταλάβει , ότι είμαι τελείως άσχετη με το θέμα ΙNTERNET) γι'αυτό δεν μπορώ να συμμετάσχω σε όλα αυτά τα σημαντικά πραγματα που ασχολείστε. Θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που μπορώ να ρωτώ και να απαντώ(αν γνωρίζω) σε αυτούς που μου έχουν απαντήσει και σε αυτούς που θέλουν να μάθουν κάτι που να το ξέρω.
Συγνώμη για την φλυαρία
ΜΦΧ
TASS
Αγαπητή TASSQuote:
Originally Posted by TASS
Μπορείς να δεις εδώ. Πώς γράφουμε στα φόρουμς
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς θα είμαι στην διάθεσή σου.
(Πάντως, είσαι σε λάθος ενότητα ;))
Φιλικά
Ιουλία
κι εγω τυχαια και χαιρομαι πολυ που τελικα το ανακαλυψα
:love: :love:
Ένα βράδυ το ανακάλυψα σερφάροντας..κι από τότε...τσουνάμι με άρπαξε.
Συγχαρητήρια σε όλους σας. Πολύ υψηλό το επίπεδο και άκρως ελληνικό, εννοώ το ταμπεραμέντο της...φυλής. Ένα θησαυρό ανακάλυψα. Είμαι άκρως εθισμένη και δεν επιδέχομαι θεραπείας.
Καλό μεσημέρι :)Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Τελικά κατάφερα να "εξερευνήσω" γενικότερα το χώρο αυτό ο οποίος καλύπτει αρκετά από τα γενικά ενδιαφέροντα που έχω σχετικά με την αστρολογία.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.
Για το myhoroscope έμαθα από ένα φίλο.
Γενικά μου στέλνουν καθημερινά ενημέρωση για το ζώδιο μου, ξένα sites και κάποια στιγμή αποφάσισα να ψάξω - να ρωτήσω - να μάθω εάν υπάρχουν και ελληνικά.
Και έτσι ανακάλυψα εσάς αν και δεν μπαίνω πολύ συχνά, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο και το σημερινό ήταν τυχαίο. :)
Το ερέθισμα βέβαια της πρώτης φοράς για να μπω, ήταν για να μάθω τον ωροσκόπο μου (αν και ακόμα δεν είμαι σίγουρη :sad: ) αυτό όμως δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι δικό σας λάθος.
Σχετικά με το να ανοίξω ένα θέμα συζήτησης δεν είναι και τόσο εύκολο προς το παρόν τουλάχιστον, εάν προκύψει κάτι θα το θέσω προς συζήτηση.
Τα συγχαρητήρια μου και πάλι για τη δουλειά και το χρόνο που αφιερώνετε για το myhoroscope.
:)
ΕΓΩ....ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!ΑΛΛΑ ΕΨΑΧΝΑ .....ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ....:wacko:
Ήταν της μοιρας γραφτό edita να βρεθείς εδώ!!! Και να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα να διαβάσεις!:love:Quote:
Originally Posted by edita
(βασικός όρος είναι να γράφεις και με πεζούς χαρακτήρες)
Εγώ το έμαθα από το site Pathfinder .....
Δεν μπορώ να πω ότι έχω κολλήσει αλλά μπαίνω ταχτικά ....
:sick:
Στο Google το βρήκα τυχαία,έψαχνα για καρμικές σχέσεις
Εγώ λόγο του ότι βρέθηκα σε πολυ μπερδεμένη και γεμάτη πιεση φαση της ζωής μου άρχισα να ψάχνω απαντήσεις μέσα απο διάφορες ιστιοσελίδες. Τελικά ψάχνοντας στο Google για να βρώ απαντήσεις στις απορίες και ερωτήματα μου έπεσα τυχέα στη σελίδα του myhoroscope.
Πραγματικα ενθουσιάστηκα αλλά και λίγο παιδεύτικα μέχρι να καταλάβω πως λειτουργεί. Ευχομαι πάντα να βρίσκω λύσεις και απαντήσεις μέσα απο το myhoroscope.
Συνεχίστε έτσι δυνατα!!!
Sammy
Μπήκα στο google & ήταν το πρώτο site που μπήκα.!Δε χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια καν!
από το internet. μου άρεσε πάρα πολύ ο χώρος σας, γι΄αυτό αποφάσισα να γίνω μέλος και να διαβάζω κάθε μήνα τα νέα δημοσιεύματά σας.
Από την ιστοδελίδα του "άσχετος"..(εφ'όσον δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά)...σαν άσχετη κι εγώ με το σχετικό αντικείμενο....σας ανακάλυψα!!!:bigsmile:
Τυχαία ανακάλυψη απο το in.gr.
Σερφάροντας στο google.gr σας βρήκα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος ,διότι έχετε πολύ σπουδαία και καλλιεργημένα μέλη καθώς και συνεργάτες συμβούλους αστρολογίας,που γράφουν το ζουμί των όσων έχουν να πούν χωρίς περιττέw κουβέντες.Αυτή την εποχή έχω ακεφιές(ίσως με ταλαιπωρεί ο Ποσειδώνας που σχηματίζει αντίτοξο με τον Ήλιο μου) Από Ιούλιο ελπίζω να έχω συνέλθει,να έχω προετοιμάσει και κάποιο πρακτικό θέμα,που θα έκανε την ζωή των μελών απλόυστερη.
Πολλούς φιλικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη!
DENIS
Καλησπέρα,
ανακάλυψα το σαιτ μέσα απο το google ψάχνοντάς να βρώ κάτι σχετικό με την αστρολογία.
Καλησπερα
Εψαχνα να βρω αρθρα αστρολογιας και βρηκα το site το οποιο τσεκαρω καθε μερα...
:amuse:
ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα αυτή την ιστοσελίδα την πιο ενδιαφέρουσα από όλες!!!και φυσικά την πιο εμπεριστατωμένη:cheesy:
Εμένα μου το πρότεινε φιλικό πρόσωπο και πράγματι το site αποτελεί θησαυρό!
Είναι το καλύτερο από όσα έχω δει. Το πιο έγκυρο, αξιόπιστο και πιο μεγάλο σε όγκο θεμάτων!
Μπράβο στον ιδιοκτήτη και σε όλη την ομάδα για την υπέροχη δουλειά που κάνετε!
Καλημέρα για πρώτη φορά. Νέος στο χώρο, παλαιότερος στην αστρονομία. Γνώμη μου ότι πρέπει να αναθεωρηθούν τα αστρολογικά δεδομένα σύμφωνα με τα πραγματικά, τα αστρονομικά. Έτσι ίσως γίνει πιο προσιτή στους διαφωνούντες.
Μέσω ενός λίνκ που είδα τυχαία στο Untitled
Σας βρηκα ψαχνοντας στο Google.
Είχα κάνει αναζήτηση: Αστρολογία
Ψάχνοντας στο Google με τη λέξη αστρολογία. Ευτυχός δηλαδή γιατί βρήκα & άλλα site τα οποία δεν ήταν αυτό που ήθελα.
Τυχαία βρήκα τον αστρολογικό μου χάρτη. Απο τότε προσπάθησα να μάθω περισσότερο απο το in.gr και εντυπωσιάστηκα.Η αστρολογία έχει απίστευτο βάθος. Απο εκείνη τη μέρα που ανακάλυψα το myhoroscope κόλλησα στο νέο και ενδιαφέρον κόσμο της!
Από το google. Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο και μάλλον έχω τον πιο ηλίθιο καλωσυνάτο χαρακτήρα, γιατί όλοι μου τη φέρνουν και ιδιαίτερα αυτοί στους οποίους έχω κάνει και καλό.
Δεν ξέρω αν είναι ζωδιακό το θέμα, πάντως αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου.
Kougi
Από τη GOOGLE!
Σας βρήκα από το google καθώς έψαχνα ένα έγκυρο και αξιόπιστο σάιτ για αστρολογία, ζώδια. Και πέτυχα διάνα... είστε και σε πάρα πολύ καλή θέση στο google! Αυτό σημαίνει πολλά! Και απ' ότι βλέπω έχετε πολλές ενότητες με μεταφυσική, παραφυσικό, παραψυχολογία, ανθρώπινες σχέσεις και μ' αρέσει πολύ!
Και γω μέσα από τη μηχανή αναζήτησης google σας βρήκα! :bigsmile:
Εγώ πάλι ανήκω στην κατηγορία όποιος ψάχνει βρίσκει..:wacko:
Από το google ψάχνοντας για αστρολογία.Το site είναι πολύ ενδιαφερον και συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούρια θέματα. Σας επισκεπτομαι σχεδόν καθημερινά!