-
Re: Ποιά στοιχεία του γεννέθλιου χάρτη υποδηλώνουν ανώτατες σπουδές ???
Quote:
Originally Posted by
alexb
Γειά σου Ράνια!!
Στα κιτάπια μου περί αστρολογίας έχω έναν πίνακα με τους απλανής αστέρες όπου :
Στο Ζυγό στις :
22.09 είναι ο απλανής Foreman (Ηγετικές ικανότητες, Ναυάγια, προβλήματα όρασης και ακοής)
23.50 είναι ο Spica (Πολύ ευνοϊκή, επιτυχίες, πλούτη, νίκες, τιμές, δόξα. Γωνιακή σε σύνοδο με δυσμενείς πλανήτες δείχνει τραγική πτώση μετά από σύντομη άνοδο.
24.14 είναι ο Αrcturus (όπως ο Spica, Θεωρείται ευνοϊκός και φέρνει τύχη).
Είπα κουταμάρα για τα Κρόνια χαρακτηριστικά;:unsure:
Καλά, ασχετο βέβαια, αλλά βρήκα και κάτι καλό βρε παιδιά γιαυτό συγχωρήστε με:embarrest.
έχω Mc στις 23,25 του Ζυγού,
Σελήνη στις 23,24 του Ζυγού και
Ερμή στις 14,39 του Ζυγού. Τι ανοχή δίνουμε στους απλανείς, ξέρετε?:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
ZorZeta
Καλά, ασχετο βέβαια, αλλά βρήκα και κάτι καλό βρε παιδιά γιαυτό συγχωρήστε με:embarrest.
έχω Mc στις 23,25 του Ζυγού,
Σελήνη στις 23,24 του Ζυγού και
Ερμή στις 14,39 του Ζυγού. Τι ανοχή δίνουμε στους απλανείς, ξέρετε?:unsure:
Οὐτε μια μοιρα αν θυμάμαι καλά.... :unsure:
-
Re: Ποιά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη υποδηλώνουν ανώτατες σπουδές ;
Eγω πάλι ξερω μέχρι μία μοιρα :unsure::unsure:
ΥΓ, Αλεξάνδρα εισαι απόλυτα σωστή.....:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Eγω πάλι ξερω μέχρι μία μοιρα :unsure::unsure:
ΥΓ, Αλεξάνδρα εισαι απόλυτα σωστή.....:bigsmile:
Είχα στο μυαλό μου το +/-... Το διασταύρωσα, Ράνια μου, είναι μεχρι μια μοιρα. Όσο πιο στενή τόσο καλύτερα... :wacko:
-
Αν δεν υπάρχει κανένας πλανήτης στον 10 σημαίνει ότι είναι σκράπας???? :blink:
-
Quote:
Originally Posted by
marian_music
Αν δεν υπάρχει κανένας πλανήτης στον 10 σημαίνει ότι είναι σκράπας???? :blink:
Καθόλου! Εκτός του ότι το θέμα της ευφυΐας μελετάται από αρκετά άλλα στοιχεία (Ερμής και όψεις, 3ος/9ος οίκος κλπ) ο 10ος οίκος έχει σχέση με τη φήμη μας. Επομένως όχι με την εξυπνάδα μας. Φήμη μπορεί να έχει κι ένας καλλιτέχνης, όπως κι ένας παράνομος που γίνεται γνωστός από τη δράση του.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Ας δωσουμε την ορολογια των 'ανωτατων σπουδων ' . Τι καταλαβαινει ο καθενας μας οταν λεει ανωτατες σπουδες ? Ποιες ειναι οι ανωτατες σπουδες ? Οι σπουδες σε ενα Πανεπιστημιο ? ή Ενα μεταπτυχιακο ?
( Αν και η καταξιωση θα φανει απο τον 10ο οικο )...
Σιγουρα Επιστημες δεν ειναι μονο οι θετικες . ΑΛΟΙΜΟΝΟ ! Απλα καποιοι ανθρωποι εχουν καποιες κλισεις σε αυτες τις επιστημες και καποιοι αλλοι οχι . Οπως και αντιστοιχα καποιοι ανθρωποι εχουν κλισεις σε επιστημες θεωρητικες . Καποιοι ειναι καλοι σε καποια πραγματα και καποιοι οχι .! Ειναι πολυ απλο . Κανεις δεν ανερεσαι οτι χρειαζονται η δεν χρειαζονται οι θετικες επιστημες . Απλα πιστευω και με βαση σε αυτο που ειμαστε καλοι , αυτο αντιστοιχα και επιλεγουμε . ( Πχ ξεροντας οτι σε καποιον δεν αρεσουν τα θεωρητικα , δεν θα επελεγε ποτε να γινει καθηγητης/τρια . )
Εχεις δικιο...:bigsmile::bigsmile:Βεβαια αυτο το περι καταξιωσης απο τον 10ο ηταν μια γροθια στη κοιλια....Κενος 10ος οικος...Ενα Αιγοκερι περιφερεται εκει μεσα..:wacko::wacko:Πανε τα ονειρα που ειχα για διασημοτητα !!!!!!!!!!:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Εχεις δικιο...:bigsmile::bigsmile:Βεβαια αυτο το περι καταξιωσης απο τον 10ο ηταν μια γροθια στη κοιλια....Κενος 10ος οικος...Ενα Αιγοκερι περιφερεται εκει μεσα..:wacko::wacko:Πανε τα ονειρα που ειχα για διασημοτητα !!!!!!!!!!:nuts:
Μια χαρα μεσουράνημα έχεις... :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Μια χαρα μεσουράνημα έχεις... :bigsmile:
Αστα γιατρε μου...Την βλεπω εγω την ...μεταθανατον καταξιωση!!!!!:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Αστα γιατρε μου...Την βλεπω εγω την ...μεταθανατον καταξιωση!!!!!:bigsmile::bigsmile:
Γιατι βρε ? Θα συμφωνησω με την Dr.Maroulita . Οντως μια χαρα ειναι καλε ... :bigsmile: Αφου εχεις 10ο στον Αιγοκερω , ισα - ισα κιολας .:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Καλλιο αργα παρα ποτε, αφου το εχεις τοοοσο αναγκη!!:cheesy::cheesy:
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 10ο ΟΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.........
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Ας δωσουμε την ορολογια των 'ανωτατων σπουδων ' . Τι καταλαβαινει ο καθενας μας οταν λεει ανωτατες σπουδες ? Ποιες ειναι οι ανωτατες σπουδες ? Οι σπουδες σε ενα Πανεπιστημιο ? ή Ενα μεταπτυχιακο ?
( Αν και η καταξιωση θα φανει απο τον 10ο οικο )...
......
Ανεξάρτητα από το τι καταλαβαίνει ο καθένας και για να υπάρχει κοινή βάση συνεννόησης, το πράγμα έχει ως εξής: η εκπαίδευση στην Ελλάδα, αλλά και αλλαχού, χωρίζεται σε τρία στάδια, α) την στοιχειώδη/κατώτερη, β) τη μέση και γ) την ανώτερη/ανώτατη. Χονδρικά για να καταλάβουμε τον διαχωρισμό, η α) είναι το Δημοτικό/Γυμνάσιο, η β) το Λύκειο και η γ) ΤΕΙ/ΑΕΙ. ¶ρα όταν μιλάμε για ανώτατες σπουδές εννοούμε από ΑΕΙ και πάνω. Το λέει και το αρκτικόλεκτο: Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα.
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ανεξάρτητα από το τι καταλαβαίνει ο καθένας και για να υπάρχει κοινή βάση συνεννόησης, το πράγμα έχει ως εξής: η εκπαίδευση στην Ελλάδα, αλλά και αλλαχού, χωρίζεται σε τρία στάδια, α) την στοιχειώδη/κατώτερη, β) τη μέση και γ) την ανώτερη/ανώτατη. Χονδρικά για να καταλάβουμε τον διαχωρισμό, η α) είναι το Δημοτικό/Γυμνάσιο, η β) το Λύκειο και η γ) ΤΕΙ/ΑΕΙ. ¶ρα όταν μιλάμε για ανώτατες σπουδές εννοούμε από ΑΕΙ και πάνω. Το λέει και το αρκτικόλεκτο: Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα.
Εισαι κατατοπιστικος οπως παντα ! :bigsmile: Και εγω αυτην την εντυπωση ειχα . :embarrest Ευχαριστω οπως και να χει !!! :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Τα ΤΕΙ ανηκουν στην ανωτατη εκπαιδευση με τεχνολογικη κατευθυνση.
Τυπικα τουλαχιστον ...:weird:
-
Ναι πλέον είναι ΑΤΕΙ.
Οπότε λογίζονται και αυτά ως ανώτατες σπουδες. Αλλα και ανευ αυτου ανώτατες λέμε της τριτοβάθμιας εκπαιδευσης. Και σε αυτά εντάσσονται και τα ΤΕΙ.
-
Καλησπέρα, τώρα προσπαθώ να μάθω καποια πράγματα για την αστρολογία και παρακολουθόντας αυτό το θέμα ήθελα να δώ ποιον πλανήτη έχω στον 9ο οικο άλλα ο γενέθλιος χάρτης μου δεν το δείχνει (ή δεν το καταλαβαίνω) είμαι μαθηματικός (περιμένω τώρα τα αποτελεσματα από το τελευταιο μαθημα για να πάρω το πολυποθητο πτυχίο) κ έχω περιεργεια να δώ ποιον πλανήτη έχω στον 9ο οικο.
οποιος έχει την καλοσύνη ασ με βοηθησει
ημερομηνια γέννησης. 28/08/84
ώρα 06.15 π.μ
πόλη αθήνα.
ευχαριστώ
Y.Γ έχω το κλήρο της τυχης στον κριό όπως και ο αινσταιν κ ο ισαακ νευτωνας.. (λέτε?)
-
Quote:
Originally Posted by
onecode
Y.Γ έχω το κλήρο της τυχης στον κριό όπως και ο αινσταιν κ ο ισαακ νευτωνας.. (λέτε?)
Α.. και εγω εκει τον εχω αλλα εβγαλα την ανωτατη παντρευτικη:cheesy::laugh:
τα καλυτερα σου ευχομαι παντως!
Δ.Κ:love:
-
καπου διαβασα για τον 9ο οικο σε αυτο το θεμα! τεσπα εγω εχω βρει πως στον 9ο οικο μου ειναι ο πλουτων και λεει πραματα ποθ μ αρεσαν κ οντως ετσι ειναι :love: λεει οτι παιζει να εχω μαντικες ικανοτητες και ειναι πιθανων να βιωσω υπερβατικες εμπειριες αστρικα ταξιδια κατα τον υπνο μου! τελειο ειναι και καμια φορα γινετε ! αχ ανατριχιασα !!!!:blink: οταν ομως καποιος δεν εχει τπτ στον 9 οικο? σημενει κατι?
-
Καλημέρα παιδιά!!!Οπως πολύ σωστά επισημάνθηκε ο 9ος οίκος,με φυσικό κυβερνήτη το Δία, έχει να κάνει με θέματα σπουδών και δει με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ως ένα μέσο διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων.Εδω εντοπίζει κανείς ίχνη της ιδεαλιστικής και φιλοσοφικής οπτικής μας.
Επίσης ο νόμος,ο εκδόσεις,τα μακρινά ταξίδια και η λογοτεχνία, η ενόραση, η φιλοσοφία και η δικαιοσύνη σχετίζονται με αυτό τον οίκο,καθώς επίσης και τα όνειρα και ο ηθικός κώδικας. Ο ένατος οίκος μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να αποφασίσει ή όχι ένα ταξίδι,ή κάποιον που τελειώνει το σχολείο και σκέφτεται αν θα συνεχίσει ή οχι τις σπουδές του(καθώς στη θετική του έκφραση δίνει συνεχή ανάγκη για μελέτη και απόκτηση γνώσεων).Εαν οι επιρροές απο αυτόν τον οίκο στο γενέθλιο χάρτη είναι θετικές,αυτό είναι μια αριστη ενδειξη για κάποιον που θέλει να ζήσει στο εξωτερικό, να εργαστεί στις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις ή το εξαγωγικό εμπόριο ή να ασχοληθεί με τη διδασκαλία-συνήθως σε πανεπιστημιακό επίπεδο.Τέτοιες ενδείξεις ενισχύονται αν υπάρχουν πλανήτες στον 9ο,τονισμένος Δίας(σε θέση έξαρσης,κυριαρχίας απο ζώδιο ή οίκο, ο Δίας να είναι κυβερνήτης του χάρτη ή σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο απο τον 1ο ή το 12ο οίκο) και υπάρχουν ισχυρές όψεις του Δία(ειδικά η σύνοδος του Δία με τον Ερμή,τον Κρόνο και το Βόρειο Δεσμό).
Στον ένατο οίκο κρύβονται οι οραματισμοί μας, καθώς εκεί ψάχνουμε το αληθινό νόημα της ζωής.Αυτός ο οίκος μοιάζει με πόρτα που ανοίγουμε σε έναν άλλο κόσμο ή με ένα παράθυρο με θέα,καθαρή ή οχι,ανάλογα με τη θέση των πλανητών.Οι πλανήτες εκεί δείχνουν τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στις πνευματικές μας ανάγκες και την πνευματική τροη που έχει ανάγκη η σκέψη μας.Ο Ποσειδώνας στον 9ο θα μας σπρώξει προς το μυστικισμό, ο Κρόνος στη θρησκεία ή το δογματισμό, ο Πλούτωνας στο φανατισμό (αν δε προσέξουμε), ενώ ο Ουρανός μπορεί ακόμα και να αλλάξει την κοσμοθεωρία μας.
Αν δεν υπάρχουν πλανήτες στον 9ο,δε σημαίνει τοτι το άτομο δε θα επιθυμεί να σπουδάσει...!!:love: πρέπει να εντοπίσουμε την ακμή του 9ου οίκου,σε ποιό ζώδιο είναι και ποιός είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου αυτού και σε ποιόν οίκο ειναι και τί όψεις κάνει.
-
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, εαν κατάλαβα καλά, η τύχη μου να περάσω επιτέλους μετά απο 10 χρόνια προσπάθειας στο ΕΑΠ (ανοικτό πανεπιστήμιο) έχει να κάνει με τον Αρη στο Λέοντα (ήλιος μου), τον γενέθλιο άρη στον 9 οίκο και τον κρόνο στον Ζυγό (οροσκόπος).
Το ερώτημα είναι εαν έχω την υπομονή και την επιμονή να ολοκληρώσω τις σπουδές και απο που φαίνεται αυτό.:unsure:
Ευχαριστώ:love:
-
Καλή μου malnti,
εάν είχες την υπομονή να προσπαθείς για μια 10ετία να πετύχεις τον στόχο σου να περάσεις στο ΕΑΠ, δεν νομίζω ότι θα τα παρατήσεις τώρα που τα κατάφερες...Νομίζω ότι επιμονή και υπομονή τα διαθέτεις και το έχεις ήδη αποδείξει!
Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία με τις σπουδές σου!!!!
Φιλικά,
wind*1
-
Quote:
Originally Posted by
¶κης Αντωνίου
Ωραιο θεμα!! Συνηθως ενας καλα τοποθετημενος Κρονος στον 9ο δινει ενα μαθαηματικο μυαλο. Επισης η 22η μοιρα του αξονα Διδυμων -Τοξοτη βγαζει μαθηματικα μυαλα. Συνηθως ενας καλος 9ος δινει μια ταση για μορφωση , ενω αν ο κυβερνητης του 6ου ειναι στον 9ο μπορει να κανει ακαδημαικη καριερα. Επισης αρκετα μεσοδιαστηματα υποδηλωνουν τετοιου ειδους τασεις. Γενικα ειναι θεμα του συνολου του ωροσκοπιου.
Καλημερα σας.Διαβασα προσεκτικα ολο το θεμα με ολες τις απαντησεις..αλλα επειδη δεν ειμαι γνωστης των θεματων ηθελα οποiος μπορει κι εχει λιγο χρονο ας μου απαντησει:κρονος στον 9ο,στον καρκινο,που κανει συνοδο με μεσουρανημα,τετραγωνο με ωροσκοπο,εξαγωνο με ερμη,τριγωνο με αρη, ακμη 9ου στους διδυμους ,αφροδιτη επισης στον 9ο ,καλες οψεις ερμη γενικα που ειναι στον ταυρο στον 8ο αλλα ο 10ος εχει μονο τη Λιλιθ και η ακμη του ειναι στον καρκινο, η σεληνη στον 4ο η οποια κανει αντιθεση με μεσουρανημα ,τετραγωνο με ωροσκοπο, αντιθεση με κρονο, τριγωνο με ερμη ,χιαστι αφροδιτη και καποιες αλλες οψεις με αλλους πλανητες τι μπορει να δειχνει για ενα παιδι?οσον αφορα τη μαθηση ?οχι τιποτ΄αλλο να μην την πιεζω αδικα για ολα..ευχαριστω πολυ !!
-
καλημέρα σας!!!
Οταν ο 10ος οίκος ειναι στον καρκίνο όπου έχω τον βόρειο δεσμό μου κ το μεσουράνημα μου(πάλι στον καρκινος)τι ακριβώς δηλώνει?
το ρωτώ γιατι σκοπέυω να ξανά δώσω εξετάσεις!!!
-
Quote:
Originally Posted by
alex00
καλημέρα σας!!!
Οταν ο 10ος οίκος ειναι στον καρκίνο όπου έχω τον βόρειο δεσμό μου κ το μεσουράνημα μου(πάλι στον καρκινος)τι ακριβώς δηλώνει?
το ρωτώ γιατι σκοπέυω να ξανά δώσω εξετάσεις!!!
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F4%EF%F5.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
:bigsmile:
-
Μητσάκο,σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!!!Perfect
-
Αναρωτιέμαι αν ο Δίας στον 9ο στην Παρθένο,ο Κρόνος στην Παρθένο στον 9ο,ο Πλούτωνας στον Ζυγό στον 10ο και ο Ερμής στον Τοξότη στον 12ο δείχνουν ακαδημαική καριέρα,η ακμή του 9ου οίκου ξεκινάει απο το Λέων και εμπεριέχεται η Παρθένος μιας και το μεσουράνημα ειναι στο ζυγό!!!(ζώδιο Σκορπιός,ωροσκόπος Τοξότης)!!Απο πρώτη ματιά και από τα λίγα που γνωρίζω υφίσταται κάποια εύνοια,σωστα???
Περιμένω την βοηθεία σας να ξεμπερδευτώ....:bigsmile: