Θα συμφωνήσω απόλυτα αν και έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι η απιστία δεν μπορεί να έχει σχέση μόνο με το ζώδιο μας.
Λένε για παράδειγμα ότι η "φιλελεύθερη" Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιστή αν την κατακτήσεις πνευματικά. Σωστά;
Printable View
Θα συμφωνήσω απόλυτα αν και έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι η απιστία δεν μπορεί να έχει σχέση μόνο με το ζώδιο μας.
Λένε για παράδειγμα ότι η "φιλελεύθερη" Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιστή αν την κατακτήσεις πνευματικά. Σωστά;
Σωστα! Θα σου ειναι πιστη...πνευματικα!:cheesy: :cheesy:
Αν και εγω πιστευω οτι δεν ισχυει αυτο που γραφεται για τους Αιγωκαιρους! Γιατι αν βαρεθει εστω και για μια στιγμη μπορει και να κανει τρελες! Ειμαι σιγουρος οτι θελει '' ζωντανια'' στην ζωη του ολη την ωρα!
παντως δειγματα απο αιγωκερους που ξέρω ειναι ανησυχητικα...
είναι περισσότερο παιχνιδιάρηδες απ'όσο φαίνονται....
ανάλογα πάντα τι εννοεί ο καθένας με τον όρο απιστία...
ποια είναι τα όρια του καθενός και της κάθε σχέσης...
οτι ειναι 'παιχνιδιαρηδες' ειναι αληθεια αλλα οταν δεν εχουν κατι σταθερο.Θελουν να ξερουν που πατουν και που βρισκονται.Αλλωστε ποιος δεν ειναι 'παιχνιδιαρης' μεχρι να κατασταλαξει?Προσωπικα πιστευω πως οι αιγοκεροι αν βρουν αυτο που θελουν και τους ικανοποιει δεν ξενοκοιταζουν.Μαλλον παρεξηγημενοι ειναι:worried:
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Απλά, το θέμα "ικανοποιήση" είναι κάτι πολύ σχετικό και ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Το ίδιο και την απιστία.Quote:
Originally Posted by kiaRRa
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ερωτεγενής ζώνη της γυναίκας είναι στα αυτιά - καταλαβαίνεις τι εννοώ - είναι σαφές ότι η ικανοποιήση δεν έχει να κάνει μόνο με πρακτικά θέματα. Το πόσο πιστοί είμαστε στον σύντροφο μας, όχι απλά στον ερωτικό μας παρτενέρ - εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο μας καλύπτει συναισθηματικά και πνευματικά. Γνωρίζω αρκετές γυναίκες που δεν έχουν ξενοκοιμηθεί - κατά τη λαϊκή έκφραση - και θεωρητικά είναι πιστές αλλά τους συζύγους τους σπανίως τους αποκαλούν με το όνομα τους, αλλά με το κλασικό ελληνικό επίθετο που αρχίζει από "Μ". Αυτές δηλαδή είναι πιστές;
Όχι βέβαια! Όλοι οι άνθρωποι όταν δεν καλύπτονται συναισθηματικά και πνευματικά από τους συντρόφους τους, αντιδρούν άσχημα, ασχέτως το ζώδιο!Quote:
Originally Posted by moutro28
Για πες ερωτογενής ζώνες και για τους άνδρες... Μόνο για γυναίκες μας λες βρε κοπέλα :cheesy::cheesy::cheesy:
για τους αντρες προσωπικα ξερω τον λαιμο,αλλα μαλλον ξεφευγουμε.Ποτε δεν καταλαβα, γιατι απιστια θεωρειται μονο η σεξουαλικη συνευρεση με αλλο ατομο εκτος του συντροφου μας και οχι και η κοινωνικο-συναισθηματικη αποχη απο τη σχεση, που οδηγει σε απιστια(με την στενη εννοια)Quote:
Originally Posted by panther
Απιστία - για εμένα προσωπικά - είναι όλα τα παραπάνω που ανέφερες, απλά η σεξουαλική συνέρευση με άλλο άτομο είναι το κερασάκι στην τούρτα!!! Τα προβλήματα συνήθως ξεκινούν από πολύ νωρίτερα! ;)Quote:
Originally Posted by kiaRRa
αυτο λεω και εγω,αλλα ολοι εστιαζουν στο αποτελεσμα και οχι στην αιτια.Αν λοιπον θελεις να διατηρησεις την σχεση σου πως την σωζεις αποφευγοντας μονο τις αλλοτριες σεξουαλικες επαφες?Αρα δεν ειναι το θεμα μονο η απιστια αλλα και τι οδηγησε σε αυτη.Κατα συνεπεια δεν φταιει ο αστρολογικος χαρτης του ενος ατομου αλλα και του συντροφου τουQuote:
Quote:
Δεν ξέρω για τους άντρες. Ίσως επειδή είναι ατελές ...είδος. Αστειεύομαι. Θεωρώ πάντως εξαρτάται από τα ... άστρα τους. Για παράδειγμα, οι καρκίνοι είναι της αγκαλίτσας. Αν γίνεις λιγάκι "μανούλα" τους παραδίδονται, σχεδόν άνευ όρων. Τα λιοντάρια πρέπει να τα κάνεις να αισθάνονται πραγματικοί βασιλιάδες, ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο και ότι σε εξουσιάζουν κλπ, κλπ.
Από την άλλη, επειδή όλοι οι άντρες είναι παιδιά δεν νομίζω ότι έχουν... ακόμα ανακαλύψει ερωτογενή ζώνη για να μας την πουν και σε εμάς.
ωραιο το αρθρο:noworry:
Το διάβασα κι εγώ! Πράγματι πολύ ωραίο άρθρο.
Μόνο που σ' εμένα είδα ότι ανταποκρίνονται τα γραφόμενα στον ωροσκόπο μου και στο ζώδιο όπου βρίσκονται μαζί η Σελήνη και η Αφροδίτη μου.
Nαιιι..αν είσαι καλό παιδί και δεν τους αντιμιλάς:toung: :nuts: :blink:Quote:
Originally Posted by stabie
οι σκορπιοι κατα κανονα αν νιωσουν οτι αυτος που ειναι διπλα τους αξιζει και τους αγαπαει το ιδιο δεν υπαρχει περιπτωση να απιστησουν.Αλλα μη ξεχναμε παιζουν ρολο και ο ωροσκοπος και αλλοι πλανητες:cheesy:Quote:
Originally Posted by stabie
Πάρα πολύ καλό άρθρο....<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Εγώ σαν ζυγός πάντως είναι πολύ. πολύ πιστή... ίσως είμαι η εξαίρεση στους ζυγούς. Αλλά οι άντρες ζυγοί είναι πολύ άπιστη.<o:p></o:p>
Εδώ στο άρθρο θα έπρεπε να γίνει διαχωρισμός σε άνδρες και γυναίκες του κάθε ζωδίου. ...<o:p></o:p>
Αρκετα καλο το Αρθρο
Παντως σιγουρα καλυτερο σε σχεση με καποια αλλα αρθρα που διαβασα απο καποιους αλλους απο δω μεσα
Πραγματι εμας τους Σκορπιους μας εχουν παρεξηγησει
Ειμαστε πιστοι και με το παραπανω εκτος και αμα χασουμε την εμπιστοσυνη μας στο αλλο μας μισο
αμα καποιο ζωδιο δεν ειναι πιστο σε οτι αφορα σχεσεις αυτο ειναι οι Διδυμοι και οχι ο Σκορπιος
Συμφωνω με την Scorpion.
Μια χαρα πιστοι ειμαστε αρκει να μην σταματησουμε να νιωθουμε σημαντικοι στον συντροφο μας ή αν καταλαβουμε οχι οτι απλα σκεφτεται να απιστησει αλλα οτι σκεφτεται να κοιταξει αλλο ον αντιθετου φύλου. Τοτε η ανταποδοση ερχεται και ειναι 1000 φορες χειροτερη.
Βαρβαρο και αδικο (ισως) αλλα μονο ετσι παιρνουμε πισω το αιμα μας.
αλλα μερικες φορές ακομα και οταν σταματησει να υπαρχει το παθος και δεν υφισταται αγαπη αρκετη για να μας συγκρατησει παλι ψαχνομαστε χωρις να χανουμε χρονο.
Αλλωστε για να εχεις αποψη νομιζω οτι πρεπει να εχεις υπάρξει οχι μονο θυμα αλλα και θυτης...
Ολα αυτα ομως μεχρι να βρεθει αυτος/η ο ενας/μια. Μετα ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες....
Alien1 αυτο για τους Διδυμους ξαναπεστο!
Για να μην αναφερω τους Κριους!!!!!!!
Συνεχης αναζητηση αυτοεπιβεβαιωσης!
Οι Κριοί είναι ιδιάζουσα περίπτωση....Επειδή αρκετοί φίλοι μου είναι κριοί,τα αδέρφια μου είναι κριοί και εγώ,θα σας πω το εξης.....Οι Κριοί τρελαίνονται για το φλέρτ και αρκετές φορές φαντασιώνονται καταστάσεις:love: Αλλά επειδή είμαστε άθλιοι στο ψέμα και γενικότερα μας καταλαβαίνουν αμέσως αποφευγουμε τετοιες ¨κακοτοπιές¨" γιατί απλά βαριόμαστε τη γκρίνια:wacko:
Θα σας έλεγα να προσέχετε τους άνδρες Λιοντάρια,δεν πρόκειται να το πάρετε ποτέ χαμπαρι:bigsmile:
Όσο για τους Σκορπιούς...δεν είναι άπιστοι,όταν ξενερώνουν την κάνουν με ελαφρά..απλα εσύ δεν καταλαβαίνεις τι και πώς και γιατί:toung:Quote:
Originally Posted by aries engineer
Ακριβως με ελαφρα πηδηματακια στην καλυτερη περιπτωση
οσο στην χειροτερη ανταποδιδουμε με ισους ορους....
Και οχι οτι την βρισκουν οι Σκορπιοι στο να τους φτυνει το αντιθετο φυλλο οπως γραφουν καποια αρθρα απο δω μεσα και οτι τρεχουν σαν τα σκυλακια απο πισω....
Τωρα οσο αφορα για τους Κριους δεν γνωριζω γιατι δεν εχω συνταντησει γυναικα Κριο αλλα ουτε εχω κανενα φιλο Κριο
εκτος απο οσα εχω ακουσει φυσικα
πολυ καλο το αρθρο. ειμαι λιονταρι αλλα στο μονο που δεν ταιριαζω απολυτα ειναι οτι θελουν παντα να ειναι στο επικεντρο της προσοχης ολων. στα υπολοιπα εχετε πεσει μεσα.
Πολύ καλό άρθρο όντως! Ως Δίδυμοι πάντως ,το παραδέχομαι,τσιλιμπουρδίζ καμιά φορά.:σφύριγμα Όσο για τους Σκορπιούς,όντως καήκαμε και μάθαμε.Και για να απιστήσουν πρέπει να σ'έχουν πρώτα ξεγράψει κ για να σε ξεγράψει ένας Σκορπιός έχει πάντα πολύ καλούς λόγους.Τους θεωρώ απ'τους πιο δίκαιους και έξυπνους ανθρώπους.
Πολύ σωστό το άρθρο. Και οντως σε μας τα κριαρια μας αρεσει πολυ το φλερτ αλλά συνηθως σταματαμε εκεί.
Συμφωνω για Κριούς.
Θέλω πάρα πολύ να είναι έτσι για τους Ταύρους και τους Ζυγούς αλλα ακόμα το ψάχνω....ρε παιδιά πείτε έτσι είναι;
Επίσης συμφωνώ για τους Ιχθείς...
Α!!! και οι Δίδυμοι όντως τσιλιμπουρδίζουμε αλλα δεν ξέρω αν λέγεται απιστία αυτό...:embarrest :unsure:
Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Τουλάχιστον εμένα με αντιπροσωπεύει 100%. Ακόμα και με πολλά προβλήματα οποιαδήποτε αλλαγή μου φαίνεται βουνό και προτιμώ να ανέχομαι κάποια πράγματα απο το να τα αλλάξω. Βέβαια η υπομονή έχει και όρια. Εχετε δει Ταύρο σε υαλοπωλείο????
Όλο και κάποιον θα έχουμε δει......:laugh:
Δες και αυτό το κείμενο με αφορμή αυτό που έγραψες Ο ¶ρης στον Ταύρο - Ταύρος σε υαλοπωλείο...
;)
Αργεί, έτσι ώστε να μαζέψει, να φορτώσει για τα καλά και να κάνει σωστά τη δουλειά του!!!! Ε μην τα κάνει και μισά...ή όλα ή τίποτα!
Αν πάρει μπρος ο Ταύρος, καλό είναι να κρύψουμε όλα τα γυαλικά που υπάρχουν στα σπίτια μας, εκτός αν είναι παλιά και θέλουμε να τα αλλάξουμε, οπότε θα μας κάνει και χάρη να μας απαλλάξει από τον κόπο να τα πετάξουμε !!! :toung:
Εχω διαβάσει πως το πιο άπιστο ζώδιο είναι οι Ιχθύς. Τώρα δεν ξέρω αν ευθύνεται το Ηλιακό ζώδιο ή κάποιος πλανήτης στους Ιχθύς π.χ. η Αφροδίτη ή ο Αρης. Γιατί άραγε τους έχει βγει το όνομα? Απο ανασφάλεια να το κάνουν ή "τα πάντα είναι δεκτά" ;)
Τι λετε ρε
Τα πιο απιστα ζωδια ειναι αυτα που ανηκουν στα μεταβλητα (Τοξοτινες, διδυμινες κλπ)
Τα ψαρια μπορει να ειναι ειναι ονειροπαρμενα\φαντασμενα αλλα δεν εχω ακουσει οτι ειναι τα πιο απιστα του ζωδιακου
Και ορισμένοι Ζυγοί πάντως έχουν τάση να απιστούν. Όσο για τους Ιχθείς και εγώ συμφωνώ απόοοοοοοοοολυτα!:embarrest
Όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου είναι επιρρεπείς στην απιστία εάν αυτός/ή με τον οποίο είναι μαζί δεν τους ικανοποιεί στο 100%
Όταν βρείς τον έρωτα της ζωής σου αποκτάς και παρωπίδες!!!:love:
θα συμφωνήσω εν μέρει. Ξέρω Ζυγό ο οποίος δεν αφήνει θηλύκια γάτα (άσχετα αν μία σπιτόγατα την έχει μόνιμα....if you know what i mean) και το αναφέρει και ο κύριος Μπαφαλούκος
Βέβαια γνωρίζω και Ζυγό ο οποίος δεν παίρνει τα μάτια του πάνω από την καλή του και δεν μπορεί με τίποτα να ζει διπλές καταστάσεις. Είναι σα τον αγχώνει... ή μάλλον όχι... πραγματικά δεν μπορεί τέτοιες καταστάσεις. Δεν του αρέσουν και δεν θα το έκανε με τίποτα! Αλλά είναι πολύ ζηλιάρης....
Βρε κορίτσια μην επιβεβαιώνετε τέτοιες κακές φήμες για τις Διδυμίνες!!! :cry:
Μια χαρά πιστές είμαστε αν αξίζει τον κόπο:bigsmile:
Αυτά ακούει και ο Alien και μας τα "χώνει" !!
Για τους Σκορπιούς και γενικά το νερό συμφωνώ πως αν φύγει θα έχει πολύ σοβαρούς λόγους (με εμάς θα βρει αρκετούς :toung: )
Αυτή την ανάγκη των ζυγών να έχουν μόνιμη σχεση αλλά ταυτοχρονα να τσιλιμπουρδίζουν δεν την καταλαβαίνω. ¶σε που οι ίδιοι το θεωρούν και απόλυτα φυσιολογικό! Όσο για την εξαίρεση που ανοίγει η kia μάλλον οφείλεται στο ότι ζηλεύει και δεν μπορεί να προσέχει το σπίτι του αν ασχολείται με άλλες...γάτες!:love: