Originally Posted by
hattie23
Μα απο εμενα δεν υπαρχει αντιπαθεια .Αντιθετα εγω εκανα προσπαθειες να τον προσεγγισω ,αυτος με αποφευγει και με βλεπει και του γυρνανε τα αντερα.Και οταν εχεις τετοια αντιμετωπιση χωρις να του εχεις κανει τιποτα (το αντιθετο μαλιστα) καθεσαι και σκεφτεσαι μηπως υπαρχει κατι αλλο που ο αλλος βλεπει πανω σου .Ασε που γενικα τρωγομαι με τα ρουχα μου σχετικα με το πως φαινομαι (για να συνδεθω και με αλλο ποστ ,που λεει εμας τους χτυπημενους απο κρονο ,κομπλεξαρισμενους).(Τωρα που μου θυμησες αναδρομη αφροδιτη εχω να πω ωχ! ωχ!).
Επισης οπως ειπα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι σκορπιοι πρεπει να τα πανε καλα με τους ταυρους παντα?Ειχα σχεση με ταυρο και ηταν σκατα σε ολα τα επιπεδα και φιλους ταυρους τα πραγματα χλιαρα.Εγω αν και σκορπιος ψηφιζω Διδυμους και Υδροχοους δαγκωτο.:bigsmile:
Και εγω οταν την ειδα την συναστρια παραξενευτηκα ,λογικα επρεπε να βλεπουμε ο ενας τον αλλον και να παραμιλαμε ,οχι να τρεχει 100σταρι οταν με βλεπει.Μαθημενη δε απο διδυμο με οψη επισης αντιθεσης περιμενα οτι θα περεπε να ηταν στα γονατα αλλα αυτος φαινεται τοσο ψυχρος ωστε εγω θα ερωτευτω το ψυγειο μου στο τελος.Δεν παιζει σιγουρα απο την μερια του συμπαθεια αλλα απο εμενα δεν παιζει ουτε αντιπαθεια .Απλα ειμαι ξαφνιασμενη .Και τα προηγουμενα ποστ που εγραψα ειπα οτι δεν μου δινει σημασια εκεινος και σε που αυτοθαυμαζομαι που πρωτη φορα στα χρονικα δεν το πηρα επι πονου και εγωιστικα και ειπα απλα "ρε παιδι μου να μην με συμπαθει καθολου .Τι σκατα ?Τοσο αδιαφορη ?" καθαρα απο κομπλα ρωταω.
Τελος ,μπορει να παιζει μονο το τετραγωνο τελικα γιατι αν εχει γεννηθει μετα τις 12 το μεσημερι το σαιτ δεν δειχνει αυτη την οψη.Μην ξερωντας ωρα μπορει να αναιρουνται τα παντα.
:bigsmile: Αφησε με εδω καληνυχτα παω να του πω και να φιληθουμε στο μαγουλο σαν φιλοι οταν χωριζετε η παρεα και πολις τον φιλαω τον εχω πιασει να σκουπιζει το μαγουλο του με αηδια .Δεν υπαρχει σου λεω .
Και ο Μπραντ Πιτ να ηταν δεν μπορεις να τον ερωτευτεις οταν κανει σαν δημοτικο.