A κατάλαβα άμα είναι να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να πάω να πνιγώ τότε.
Printable View
A κατάλαβα άμα είναι να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να πάω να πνιγώ τότε.
Γιατί δεν την στέλνεις πεσκέσι σε αυτούς που κάνουν διαχείριση των οικονομικών πόρων της Ελλάδας ή του πλανήτη; Γιατί όποιος έχει φάει την παραμύθα περί οικονομικής κρίσης πλανάται πλάνην οικτράν.
Χρήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Εάν οι λαοί του κόσμου μας, επέτρεψαν η κατανομή τους να γίνεται τόσο προκλητικά ανισομερώς,... ας πρόσεχαν.
Η εύκολη λύση, ξέρεις, είναι πάντα: Ο άλλος φταίει!
Καταρχήν δεν εννοώ για διορισμό αυτήν την εποχή εννοώ για ενδείξεις που φαίνονται σε ένα χάρτη με τα στοιχεία που έδωσα παραπάνω.Εγώ όπως είπα και παραπάνω ζητάω βοήθεια από όποιον ασχολείται και ξέρει κάτι παραπάνω τώρα από κει και πέρα όλα αυτα που λέγονται για την κρίση και τους διορισμούς δεν με ενδιαφέρουν.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αστρολογία και πώς μπορεί να συμβάλλει στην ζωή του ανθρώπου.Στο κάτω κατω άμα με ένοιαζε η επικαιρότητα θα πήγαινα να διαβάσω εφημερίδες.:laugh:
Μάλλον το χάρτη της Ελλάδας θα πρέπει να κοιτάξεις....:nuts:
(υπάρχει αναλυτικότατο άρθρο γι'αυτό το θέμα, νομίζω από το mhtsako)...
απ οσους χαρτες εχω ερευνησει,
αρκετοι δημοσιοι υπαλληλοι ειχαν Δια στο δωδεκατο (εγκλεισμος σε δημοσιο?) αλλα κ σε καλες οψεις.
Αυτοι που ειχαν Δια στο δεκατο, απλως πηγαν καλα τα επαγγελματικα τους, κ αυτοι που ειχαν κρονο
στο δεκατο αργησαν να τακτοποιηθουν.
Αλλα η ερευνα συνεχιζεται....
ναι Μητσακο! Η Ελλαδα ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο!
κ αυτοι που ειναι απο μεσα, νομιζουν οτι οι τρελλοι ειναι ολοι οι απεξω...!
Ελληνοφρενεια Μητσακο! Ελληνοφρενεια!!
χμ..... μας έκανες την καρδιά περιβόλι...:nuts:
μιλάει ο Κρόνος μου στο 10ο.....
:cheesy: