Ούτε εγώ αναφέρομαι στην ερωτική του ζωή και κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε "περί σεβασμού", απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ακριβώς αυτό που ρώτησα!!!
Ευχαριστώ, πάντως, για την απάντηση.
Printable View
Ούτε εγώ αναφέρομαι στην ερωτική του ζωή και κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε "περί σεβασμού", απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ακριβώς αυτό που ρώτησα!!!
Ευχαριστώ, πάντως, για την απάντηση.
Κύριε Αντωνίου, χαίρομαι που σε μιά ανάλυση ενός θέματος πέραν του,κατ εμέ δυσνόητου αγγλοσαξωνικού τρόπου, βάλατε γύρω και τον ζωδιακό,για να ξέρει κανείς που βρίσκεται.Δεν νομίζετε οτι ήρθε η ώρα να εισαγάγετε και τον κύκλο των 90ο μοιρών,αφού τον επεχηγήσετε στα αγαπητά μέλη,να τους γίνει η ζωή πρακτικά πιό εύκολη?
Με εκτίμηση
DENIS
Κυριε DENIS, εγω προσωπικα θα ηθελα να σας τονισω οτι οποτε ανοιγω δικο σας μηνυμα, εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου και τα threads που μου κολλατε...
Εαν εχετε να πειτε κατι σοβαρο που θα ειχε σχεση με την Αστρολογια και οχι μεσω των προδοτων της εποχης, ειμαστε ετοιμοι να καταλαουμε..
Περιμενουμε...
Όλες οι γνώμες ακούγονται και καταγράφονται Αγγελική. Εξάλλου το σοβαρό και αστρολογία δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν κάποια σχέση.Quote:
Originally Posted by Αγγελικη