Re: Οι πλανήτες: Αστρολογικό κουίζ
Έχω πατήσει "Ευχαριστώ" και στην Ηλέκτρα και την Αντωνία για την συμμετοχή και τις απόψεις τους αλλά για κάποιο λόγο δεν βγήκε.
Να απαντήσουμε το πρώτο θέμα που το βρήκατε σχεδόν όλοι. Η Αφροδίτη σημειοδοτεί τον χαλκό, τα αγάλματα ως τέχνη αλλά και ως εξωραϊσμός του χώρου μας και η Αφροδίτη επίσης σημειοδοτεί τους κήπους. Εύγε σε όλους σας!
Στο δεύτερο θέμα, δεν πρόκειται για ένα ατύχημα γενικά, πρόκειται για πτώση. Ποιος πλανήτης σημειοδοτεί τις πτώσεις;
Στο τρίτο θέμα αναζητούμε μια όψη που να είναι χαρακτηριστική της αντίδρασης του άντρα αυτού.
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Έχω πατήσει "Ευχαριστώ" και στην Ηλέκτρα και την Αντωνία για την συμμετοχή και τις απόψεις τους αλλά για κάποιο λόγο δεν βγήκε.
Είναι τιμωρία προς τους μαθητές να μην μπορεί ο δάσκαλος να τους βάλει ευχαριστώ εκτός τάξης. Αστειεύομαι.
Μια χαρά εμφανίζεται το Thanks σας.
2. Αχ, αυτός ο κρόνος...
3. κακιστη όψη αρη-πλούτωνα...???
3. τετραγωνάκι ¶ρη Πλούτωνα..? και η αντίθεση μπορεί να την κάνει τη δουλειά της.. και σε συνδυασμό με ενα τετράγωνο σελήνης άρη ?
1. Αφροδίτη στον 4ο
2. Κρόνος
3. ¶ρης στον 1ο σε τετράγωνο με σελήνη στον 4ο
Μήπως να εξετάσουμε γιατί μια γυναίκα ζει ακόμα με έναν τέτοιο άντρα ?? Έχω δει παρόμοιες συμπεριφορές σε κακής ποιότητος σκορπιούς. Κάτι παίζει με τον πλούτωνα εδώ. Ο ξενοδόχος σκορπιός μπροστά σε γεμάτο εστιατόριο έμπενε και έβριζε και χειρονομούσε, άνοιγε ψυγεία, πέταγε πράματα, πρόσβαλε όλους όσους δουλέβανε μέσα, η απόλυτη έννοια του αμοκ...οι τουρίστες μείναν με το πιρούνι στο χέρι κι ένα βλέμα απορίας... Έχουν μια διαστρεβλομένη έννοια του ελέγχου.
1. Ποσειδώνας
2. Κρόνος
3. Ερμής-¶ρης αντίθεση
Στο δεύτερο θέμα: όταν κάποιος πέσει και κτυπήσει αναζητούμε τον Κρόνο.
Στο τρίτο θέμα: ο απότομος και ανεξέλεκτος θυμός, η απότομη βίαιη έκφραση μ' αυτό τον τρόπο είναι χαρακτηριστικό των δυσαρμονικών όψεων ¶ρη/Ουρανού. Είναι σαν ηλεκτρική εκκένωση που εκτονώνεται βίαια και περνά μέχρι την επόμενη φορά. Κι επειδή ακριβώς είναι ανεξέλεκτος αυτός ο θυμός, δηλαδή είναι δύσκολο να τον ελέγξει το άτομο, εκείνες τις στιγμές γίνεται επικίνδυνο τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό του.
Στις δυσαρμονικέςόψεις ¶ρη/Ουρανού θολώνει το μυαλό από θυμό, από κάτι που ενόχλησε το άτομο και εκφράζεται απότομα προς τα έξω. Η διαφορά τους από τις δυσαρμονικές όψεις ¶ρη/Πλούτωνα και ¶ρη/Κρόνου είναι ότι σ'αυτές ο θυμός είναι πιο στοχευμένος, έχει ως στόχο να θίξει, να μειώσει ή να βλάψει τους άλλους. Επίσης, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις δίνουν μεγάλη σκληρότητα.
1) afroditi
2) kronos
3) aris tetragino me afroditi........aris tetragono oyranos
Κα-τα-πλη-κτι-κό το κουίζ!!!
Δυστυχώς δεν το πρόλαβα... Θα έχει και συνέχεια; (πλήηηηηηηηηζζ :bigsmile:)
Τώρα που λέτε για πτώσεις... Έπεσα από το ποδήλατο (σαν τα παιδάκια και εγώ :embarrest). Εκείνη την μέρα ήταν ο Κρόνος σε τετράγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα (στον ενδέκατο Οίκο μου και στον δεύτερο αντίστοιχα).