Re: Ο Κρονος και οι καρπαζιές!
Wind ειπες πολυ σοφη κουβεντα. Οταν καταλαβεις τι σου εχει κανει δεν εισαι στο χειλος του γκρεμου. Εισαι στο πεφτωωωωωωωω!!!!
Η ψευδαισθηση που σου δημιουργει σε κανει να τα βλεπεις ολα πολυ ομορφα. Δικαια θεωρειται ο πλανητης της ψευδαισθησης και της απατης
Γεια σε ολους!
Τελικα καταληγω στο συμπερασμα,οτι δεν εχει και τοσο σημασια στο αποτελεσμα,το αν εχεις τον ταδε"κακεργετη"πλανητη
στο ταδε σημειο,αλλα το πως θα χρησιμοποιησεις την γνωση της δυσμενους θεσεως.
(Πχ.εχω εναν ποσειδωνα στον 7ο οικο(γρρρ!)
Ξερω οτι κινδυνευω να εξαπατηθω στον τομεα τον σχεσεων.Εαν ειμαι πιο προσγειωμενη και προσεκτικη στο θεμα αυτο,δεν θα ελαχιστοποιησω τα
αρνητικα του?)
Αυτο ειναι η ελευθερια της επιλογης και το "αρπαζω την ζωη απ'τα μαλλια"!Αντι να περιμενεις να συμβει το "μοιραιο",παρε τα αναλογα μέτρα,μηπως και γλυτωσεις!
Κι αν οχι,ε,καλο ειναι καπου-καπου να τρωμε και καμια καρπαζια! :D
Η "μοντέρνα" αστρολογία και οι σημερινοί αστρολόγοι οι οποίοι ενημερώνονται και ερευνούν συχνά, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα (πολλά χρόνια πριν) ότι όροι όπως ευεργέτης ή κακεργέτης πλανήτης είναι πια άκαιροι. Ο "ευεργέτης" Δίας εισερχόμενος σε ένα ζώδιο και ενεργοποιώντας από διέλευση μια όψη Ηλίου Ποσειδώνα σε τετράγωνο για παράδειγμα θα μπορούσε να επιφέρει 100 φορές πιο "καταστροφικά" αποτελέσματα (η έννοια της επέκτασης και του πλατιάσματος της όψης) από την αντίστοιχη ενεργοποίηση της όψης από τον "κακεργέτη" Κρόνο ο οποίος δίνοντας την επίγνωση των πραγμάτων ξεκαθαρίζει οριστικά και αμετάκλητα.
Υπό αυτή την έννοια γνωρίζοντας -πάντα το προσωπικό ωροσκόπιο- οι "καρπαζιές" μετατρέπονται σε "χάδια". Μέσα από τη γνώση έρχεται η σοφία και οι σοφοί εξουσιάζουν τα άστρα τους, δεν είναι έρμαιό τους.
Τέλος ο Ποσειδώνας στον 7ο τείνει ένα άτομο περισσότερο να εξαπατά και λιγότερο να εξαπατάται. Βεβαίως δεν εξετάζεται έτσι απλά το πέρασμα ενός πλανήτη από ζώδιο ή οίκο αλλά με τους "γνωστούς" τρόπους.
Re: Οι πλανητικές καρπαζιές γενικώς...
Συμφωνώντας απόλυτα με τον Retrograde, θέλω να προσθέσω, προς γενική... συμμόρφωση, πως ο πλανήτης της επέκτασης ΔΙΑΣ, επεκτείνει στο πέρασμά του ό,τι βρει, δηλ. χαρά, λύπη, δυσκολίες, ατυχίες, τύχη, εύνοια. Εχει την δυνατότητα να επεκτείνει τη γνώση σου, τη φιλοσοφία σου, αλλά ποσώς ενδιαφέρεται για το πως θα χρησιμοποιήσεις την γνώση, ή την τύχη (για όσους επιμένουν στην ευεργεσία του). Πράγμα που σημαίνει πως, οι επεκτάσεις του, ουσιαστικά δοκιμάζουν τη στάση ζωής μας. Γιατί είναι δουλειά του Κρόνου, να θα έρθει να ελέγξει, να δοκιμάσει, να κρίνει, να ανταμείψει, να τιμωρήσει.
Σε ελεύθερη μετάφραση.... είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και το πεπρωμένο μας. Τα άστρα απλώς μας χαζεύουν!
Φυλλένια
:offtopic: Βεβαια ξεφυγαμε απ'το θεμα,που ειναι ο Κρονος!
Κατα δευτερο λόγο,χαιρομαι που ολοι συμφωνουμε,πως η παρουσια του Κρονου στον κυκλο της ζωης ειναι απαραιτητη και ουσιαστικη,οσο κι αν μας φοβιζει...
Αυτο ακριβως,ειπα,ξεκινωντας το θέμα!!!
Και σχετικα με τις καρπαζιες:Καποιοι απο εμας χρειαζονται απο καμια, που και που! ;) :flowers1:
θα ηθελα να μαθω τη σημαινει οταν εχεισ κρονο στουσ ιχθεισ?
ευχαριστω.
Quote:
Originally Posted by
janepp
θα ηθελα να μαθω τη σημαινει οταν εχεισ κρονο στουσ ιχθεισ?
ευχαριστω.
Μπορείς να δεις αυτό που ζητά ςστην εφαρμογή του φόρουμ Πλανήτες στα ζώδια
Να αρχίσουμε να φοβόμαστε εμείς οι παρθένοι!!!
Με αυτά που διάβασα τρομοκρατήθηκα! :)
εμένα που ο κρόνος θα περασει από τον ήλιο μου στον 8ο, να φουντάρω από τώρα??? :)
δεν περιμενα τοσο τραγικά τα πραγματα!!!
Quote:
Originally Posted by
Ιφιγένεια
Να αρχίσουμε να φοβόμαστε εμείς οι παρθένοι!!!
Με αυτά που διάβασα τρομοκρατήθηκα! :)
εμένα που ο κρόνος θα περασει από τον ήλιο μου στον 8ο, να φουντάρω από τώρα??? :)
δεν περιμενα τοσο τραγικά τα πραγματα!!!
όχι! Μη φοβάσαι και μη φουντάρεις ... απλά έσω έτοιμη!!!
Ο Κρόνος αγαπάει τους υπομονετικούς:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
(Πχ.εχω εναν ποσειδωνα στον 7ο οικο(γρρρ!)
Ξερω οτι κινδυνευω να εξαπατηθω στον τομεα τον σχεσεων.Εαν ειμαι πιο προσγειωμενη και προσεκτικη στο θεμα αυτο,δεν θα ελαχιστοποιησω τα
αρνητικα του?)
Πέρασαν 2 χρόνια αλλά το είδα.
Τώρα εξηγούνται όλαααααααααααα :toung: