Re: Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
Quote:
Originally Posted by
diavolina!
Καλησπέρα! διάβασα πολύ προσεκτικά το άρθρο γιατί πραγματικά με απασχολεί αυτή η πανσέληνος. γιατί απόσο καταλαβαίνω όλα αυτά θα με επιρεάσουν.... γιατί το λέω αυτό! γιατί παρατήρησα στον χάρτη μου ότι ο ανάδρομος ¶ρης και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον ¶ρη μου στις 9.35 μοίρες στον 5ο οίκο μου (που κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο -Κριός- μου και τον Ουρανό μου -8ο- ) σχεδόν ακριβείας το Σάββατο. όπως και οι αντιθέσεις... Αυτό τι θα μπορούσε να σημαίνει? ποιον άξονα επιρεάζει?
Οι αντιθέσεις αυτές γίνονται στον 5ο/11ο οίκο σου και τα τρίγωνα με ωροσκόπο και Ουρανό σου δίνουν στηρίγματα, δηλαδή την ευκαιρία να διαχειριστείς με πιο θετικό τρόπο την εμπειρία αυτή. Στο τέλος του μήνα περιμένουμε να μας πεις πώς πέρασες την μέρα σου!
Quote:
Originally Posted by
water
Λοιπόν... για δύσκολους λύτες τώρα γιατι μάλλον η περιπτωση μου είναι για case study! :blink::embarrest
Η πανσεληνος γίνεται στον αξονα μου 1-7 και επηρεάζει τους εξής γενέθλιους πλανήτες μου: αφροδιτη (13 υδρ)1ος οικος , λίλιθ (αν θεωρείται πλανητης - 16 λέων) 7ος οίκος, και ερμη (8 κριο) στον 3ο οίκο και σελήνη (7 ζυγου) στον 8ο οίκο που είναι και κυβερνήτης του 7ου.
Ο διελ. αρης κάνει
α) τριγωνο ακριβειας με τον γεν. ερμή μου στον κριο (κυβερνήτη 5ου, 8ου)
β) αντιθεση με γεν. αφροδιτη μου (13 υδροχ.)
Η διελ.σελήνη κάνει
α) συνοδο με γεν.λίλιθ μου στον 7ο μου
β) αντιθεση με γεν.αφροδιτη
γ) τετραγωνο με μεσουρανημα
Επίσης ηλιος, αφροδιτη και λίλιθ σε διελευση θα κάνουν σύνοδο με την γεν αφροδιτη στις 30/1.
..??Ευπροσδεκτες οι γνώμες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγαπητή μου water,
στο τέλος του μήνα θα σε περιμένουμε να εμφανιστείς στο σάιτ. Αν όμως δεν εμφανιστείς σε... ποιο βουνό να σε ψάξουμε;! Αστιεύομαι, φυσικά!!
Συμφωνώ με τον Σωκράτη, αυτά δεν τα λέμε για να τρομοκρατηθούμε αλλά για να βιώνουμε πιο συνειδητά τον χάρτη μας, δηλαδή την ζωή μας. Γνωρίζοντας καλά τι μας συμβαίνει είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε καλύτερα την ζωή μας. Αυτό είναι άλλωστε η ελεύθερη βούληση.
Απ' όσα λες το βάρος πέφτει στην Αφροδίτη σου και το 1ο/7ο (που σημαίνουν βασικά το ίδιο πράγμα) και νομίζω εκεί να δώσεις την προσοχή σου. Λειτούργησέ την όσο πιο σωστά μπορείς και το τρίγωνο με τον Ερμή, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να σε βοηθήσει να το λύσεις με λογική και συζήτηση.
εννοείται ότι θα ενημερώσω...προς το παρόν...σήμερα απο ατυχία πλήρωσα πρόστιμο 60 ευρώ:cry:, εχασα το εισητήριο του μετρο...και ναι το ειχα ακυρώσει:mad:, όλοι αυτό με ρωτάνε σήμερα..... και αύριο προέκυψε σημαντική συνάντηση με τον πρόεδρο του ομίλου... τους είπα να την αναβάλουμε λόγω πανσελήνου:bigsmile:... αλλά δεν με ακούσανε!
αχ! συγγνώμη αν σας κούρασα... να τα πώ κάπου....
καλό βράδυ!
Quote:
Originally Posted by
ScP
Βρε σεις ηρεμήστε. Εκτονώστε την "ενέργεια" τον πλανητών σας δημιουργικά και όλα θα είναι μια χαρά.
Εδώ θα είμαστε και μετά ένα μήνα και χωρίς "απώλειες". Εάν υποβάλλετε έτσι τον εαυτό σας θα καταφέρετε να τρομοκρατηθείτε αδίκως.
Εάν πιέζεστε ψυχολογικά δείτε μια όμορφη ταινία ρομαντικού περιεχομένου για να "εκτονώσετε την ενέργεια" της Σελήνης σας.
Εάν σας προκαλέσουν για καβγά γυρίστε την πλάτη.
Χαζέψτε την βροχή και την ομορφιά της και αποφύγετε το αλκοόλ και τις κρεπάλες.
Χαλαρώστε, δεν είμαστε έρμαια των πλανητών και ούτε της καρμικής μπούρδας που πλασάρουν κάποιοι ανεπάγγελτοι
:love:
Συμφωνώ, Σωκράτη μου, ο πανικός δεν βοηθά σε τίποτε ούτε κι έχει νόημα.
Ο στόχος αυτής της συζήτησης είναι να ζήσουμε πιο συνειδητά εκείνη την μέρα, να την παρατηρήσουμε, και μετά να συζητήσουμε τι βιώσαμε και πώς το χειριστήκαμε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσουμε "αστρολογική" επίγνωση και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε όσο πιο δημιουργικά μπορούμε τις εμπειρίες μας. Αν το βρείτε κι εσείς δημιουργικό μπορούμε να το κάνουμε πιο συχνά.
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Τι ανοχή υπολογίζουμε στην πανσέληνο;
Γεια σου, Μητσάκο μου.
Ας δώσουμε μια στενή ανοχή 5ο. Όμως υπάρχουν άτομα που συστηματικά στον χάρτη τους οι τράνζιτ λειτουργούν πριν κάνουν την όψη και άτομα που συστηματικά οι τράνζιτ τους ενεργοποιούνται αφού κάνουν την όψη. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, είμαι... λίγο βραδύκαυστο φυτίλι!! Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία ατόμων που οι τράνζιτς λειτουργούν πότε πριν και πότε μετά.
Αν μπορεί κανείς να εντοπίσει αν ανήκει σε μια απ' αυτές τις δύο κατηγορίες τότε αυτό θα τον βοηθήσει να εντοπίζει καλύτερα χρονικά την λειτουργία των τράνζιτ στον χάρτη του. Το ίδιο ισχύει και στις κατευθύνσεις.
ΑΑΑ!! Αν εχουμε αυτη την ανοχη τοτε ειμαι μεσα στις παθουσες!!
Μου χτυπαει 1ο-7ο και τη σεληνουλα μου!!! Θα σεληνιαστω σε μερικες μερες το βλεπω...
πάντως με τον Αρη στο Λεοντα όλο αυτό το διάστημα που εχω νιώσει τα νευρα μου να χτυπάνε κόκκινο τι άλλο να περιμένω το σάββατο που έχω 5 πλανήτες στον λέων???
Απορία το χω.......
Quote:
Originally Posted by
zour
πάντως με τον Αρη στο Λεοντα όλο αυτό το διάστημα που εχω νιώσει τα νευρα μου να χτυπάνε κόκκινο τι άλλο να περιμένω το σάββατο που έχω 5 πλανήτες στον λέων???
Απορία το χω.......
Θα περιμένουμε να λύσεις την απορία σου και να εξηγήσεις και σε μας τι έγινε!
θα γινει το αναθεμα μου φενεται :cheesy: εχω πολυ απο σταθερο σταυρο πανω μου! ταυροσ με υδροχοο σεληνη λεων πλουτων σκορπιος εχω ομως και πολυ τοξοτη(κρονος,ουρανος) κριο(διας αφροδιτη, β.δεσμος) δυδιμο (ερμης χειρων ) !!!1 αχ αμα μου ελεγε κανεις τι σημενουν αυτα θα ημουν ευγνομων!! πλιιιζ πεστε μου την γνωμη σας:embarrest:embarrest
Έχω ωροσκόπο στη 12η του Τοξότη και Χείρωνα στη 10η του Κριού (4ος). Πανσέληνος στον 8ο..Συνειδητοποίησα μόλις σήμερα κάποια λάθη μου, για τα οποία δεν ξέρω αν κατάφερα να επανορθώσω...Μάλλον ο Χείρωνας έβαλε το χεράκι του :) Πάντως όσα περιστατικά έχω διαπιστώσει, οι επιρροές ήταν κατά τη διάρκεια της όψης, όχι πριν, ούτε μετά..